6. den ve Wimbledonu: Berdych bojuje o osmifinále. Do akce jdou také Federer a Djokovič

8. 7. 2017, 11:00
Previews 157
Tomáš Berdych je posledním českým zástupcem ve dvouhře letošního ročníku Wimbledonu. Dlouhodobě nejlepší český tenista dnes bude bojovat o postup do osmifinále. Soupeřem mu bude španělský veterán David Ferrer. O postup mezi nejlepší šestnáctku dnes budou usilovat také favoriti Novak Djokovič, Roger Federer a světová jednička Angelique Kerberová.

České barvy ve dvouhře hájí v rámci letošního ročníku Wimbledonu už jen Tomáš Berdych. Česká jednička na závěr programu na dvorci č. 3 popatnácté vyzve Davida Ferrera, s nímž má vyrovnanou bilanci. Oba loňské antukové duely vyhrál český hráč. Na trávě proti sobě nastoupí poprvé.

Dlouhodobě nejlepšího českého tenistu letos na trávě dvakrát (Stuttgart a Queen's Club), pokaždé ve čtvrtfinále, zastavil nebezpečný Feliciano López. Poté stihl ještě exhibici v Hurlinghamu, kde smetl Nadala.

Na Wimbledon má jednatřicetiletý Čech ze všech grandslamů určitě ty nejhezčí vzpomínky. V roce 2010 si na londýnské trávě zahrál premiérové a zároveň poslední grandslamové finále. Loni měl k dalšímu wimbledonskému finále blízko. V semifinále však nestačil na pozdějšího vítěze Murrayho.

Berdych se začátkem května po neúspěšném French Open, kde vypadl už ve druhém kole, rozešel s tzv. superkoučem Chorvatem Goranem Ivaniševičem. Do Wimbledonu přijel pod vedením nového trenéra Martina Štěpánka, který v minulosti vedl Ivana Dodiga.

Na úvod nečekalo rodáka z Valašského Meziříčí nic jednoduchého. Hned v prvním kole čelil nebezpečnému Chardymu. S Francouzem si ovšem stejně jako před dvěma lety poradil ve čtyřech setech. Poté letos podruhé a celkově potřetí přehrál Američana Harrisona.

Ferrer už není hráčem, jímž kdysi býval. Bývalá světová trojka momentálně figuruje v žebříčku ATP až na konci čtvrté desítky. Španělský veterán nevyhrál před startem Wimbledonu jediný zápas na trávě.

To mu však nezabránilo v prvním kole vyřadit favorizovaného Gasqueta, kterého porazil již podesáté, a potvrdil, že na Francouze prostě umí. Ve druhém kole pošetřil pětatřicetiletý španělský tenista síly, když mu utkání po třech gamech vzdal Steve Darcis.


Na centru se v sobotu představí Radwaňská, Djokovič a Federer
Sobotní hrací plán na největším dvorci v areálu All England Clubu zahájí Agnieszka Radwaňská. Finalistka ročníku 2012 bude čelit Timee Bacsinszké, které má rozhodně co oplácet.

Polské tenistce se letos vyjma finálové účasti v Sydney vůbec nedaří. Radwaňská měla v průběhu letošní sezony několik zdravotních problémů. I přes velmi špatné výsledky se stále drží v Top 10.

Na trávě absolvovala jediný přípravný turnaj. V Eastbourne prohrála hned první zápas, v němž čelila Davisové. Na londýnské trávě letos porazila Jankovičovou a ve druhém kole utekla z mečbolů McHaleové. Ve Wimbledonu od své senzační finálové účasti neprohrála dříve než v osmifinále.

To se dnes pokusí změnit Bacsinszká. Předloňská čtvrtfinalistka Wimbledonu měla letos stejně jako její dnešní soupeřka řadu zdravotních potíží. Jejím největším letošním úspěchem je bezpochyby semifinále na French Open. To bylo letos poprvé a naposledy, kdy Švýcarka dokázala vyhrát více než dva duely v řadě.

Stejně jako Radwaňská podstoupila generálku na travnatý vrchol sezony v Eastbourne a rovněž skončila po prvním zápase, ve kterém nestačila na Shuai Peng. Ve Wimbledonu je zatím suverénní. I přes ztrátu setu smetla Puigovou a ve druhém kole povolila Slovence Kučové jediný game.

Djokovič je ve Wimbledonu zatím suverénní

Velmi zajímavý souboj čeká trojnásobného šampiona Novaka Djokoviče. Jeden z největších favoritů letošního ročníku vyzve bývalého desátého hráče světa Ernestse Gulbise. S Lotyšem má bilanci 6-1. Na trávě se spolu utkají poprvé.

Djokovič se kvůli letošním nepříliš povedeným výsledkům rozhodl po sedmi letech absolvovat přípravný turnaj na trávě. A udělal dobře. V Eastbourne startoval jako divoká karta a nakonec splnil roli nasazené jedničky, když akci série ATP 250 celou vyhrál.

Aktuálně čtvrtý hráč světa, ve Wimbledonu však startuje jako druhý nasazený, si tak čtyřmi výhrami v řadě beze ztráty setu zvedl sebevědomí a do All England Clubu přijel na trávě letos neporažený.

Právě ve Wimbledonu loni skončila Djokovičova dominance, když překvapivě vypadl již ve třetím kole. V prvním kole letošního ročníku mu v průběhu druhé sady vzdal Slovák Kližan. Dvanáctinásobný grandslamový šampion tak i potřinácté zvládl úvodní duel a potvrdil, že All England Club po prvním zápase zásadně neopouští. V kole druhém nedal šanci Adamovi Pavláskovi.

Gulbis, aktuálně až 589. hráč světa, startuje v hlavní soutěži Wimbledonu prostřednictvím chráněného žebříčku. Často zraněný a velmi talentovaný lotyšský tenista se možná vrací do své nejlepší formy.

Před startem třetího grandslamu sezony totiž letos dohromady vyhrál jen dva duely z osmi odehraných. V All England Clubu zatím postupuje beze ztráty setu. V prvním kole deklasoval Estrellu a o kolo později se postaral o překvapení, když vyřadil nasazeného Del Potra.

Podruhé v kariéře si tak zahraje třetí kolo Wimbledonu. V případě dnešní výhry, která by byla obrovskou senzací, by postoupil do premiérového osmifinále na londýnské trávě.

Nezaváhal zatím ani Federer

Hrací plán na největším kurtu zakončí jeden z největších favoritů na celkový triumf Roger Federer. Sedminásobný šampion v utkání třetího kola letos již potřetí a celkově popáté narazí na Mischu Zvereva, s nímž ještě nikdy neztratil jediný set.

Nestárnoucí Švýcar letos vyhrál všechny velké turnaje, kterých se zúčastnil. Na kurty se vrátil na Australian Open a svůj návrat po půlroční pauze zaviněné zraněním kolene korunoval ziskem 18. grandslamového vavřínu. Poté vyhrál tzv. Sunshine Double, když ovládl Indian Wells i Miami.

Antukovou sezonu se rozhodl vynechat a do turnajového kolotoče naskočil na oblíbené trávě. Ve Stuttgartu sice překvapivě vypadl hned po prvním duelu, nicméně vše napravil o týden později v Halle, kde již podeváté v kariéře triumfoval. Letos má fantastickou bilanci 26-2.

Svou honbu za rekordní osmou wimbledonskou trofejí začal proti Dolgopolovovi, s nímž v předchozích třech soubojích neztratil jediný set. Ukrajinec set nevyhrál ani tentokrát, v průběhu druhé sady zápas pro zranění skrečoval. Problémem nebyl pro Federera ani srbský tenista Lajovič.

Starší z bratrů Zverevových se blýskl hlavně čtvrtfinálovou účastí na Australian Open, kde mimo jiné vyřadil světovou jedničku Murrayho. Poté se mu ale dlouho nedařilo. Chytnul se až na antuce v Ženevě. Ve švýcarské metropoli postoupil z kvalifikace až do finále.

Travnatou část sezony zahájil postupem do semifinále na domácí půdě ve Stuttgartu. Z Halle i Eastbourne odjížděl s bilancí jedné výhry a jedné porážky.

Ve Wimbledonu startuje v hlavní soutěži po dlouhých šesti letech. Po výhrách nad Tomicem a Kukuškinem, se kterým musel do pěti setů, vyrovnal své devět let staré wimbledonské maximum.


Na jedničce se představí Raonic, Wozniacká a Thiem
Hrací plán na No. 1 Court otevře Milos Raonic. Loňský finalista si na trávě před startem Wimbledonu zkusil jediný soutěžní zápas, který v Queensu proti vracejícímu se Kokkinakisovi prohrál, a neobhájil tak loňskou finálovou účast. Teď ho čeká další zkouška, akorát se hraje o mnohem větší porci bodů.

Kanaďana letos často trápil pravý zadní stehenní sval, kvůli němuž nemohl hrát finále v Delray Beach, musel vynechat podnik Masters v Indian Wells a po jednom vyhraném duelu odstoupit z akce Masters v Miami.

Na kurty se vrátil o více než měsíc později až v průběhu antukového jara. Na nejpomalejším tenisovém povrchu, který nepatří zrovna mezi jeho oblíbené, se mu překvapivě dařilo.

V All England Clubu zatím není loňský finalista vůbec suverénní. V prvním kole sice Struffa porazil ve třech setech, nicméně v úvodní a třetí sadě měl celkem velké problémy. Proti ruskému veteránovi Južnému musel dokonce otáčet stav 0-1 na sety.

Dnes potřetí změří síly s Albertem Ramosem a bude jednoznačným favoritem, protože tráva je jednoznačně nejhorším povrchem španělského antukového specialisty. To mu ovšem nezabránilo druhým rokem po sobě uhrát třetí kolo Wimbledonu.

V prvním kole vyřadil Thompsona a v kole druhém zvládl pětisetovou bitvu s Rubljovem, jemuž oplatil porážku z prvního kola v Halle - jediného přípravného turnaje, který před Wimbledonem odehrál.

Wozniacká zatím úlohu favoritky zvládá

Caroline Wozniacká má letos ve Wimbledonu hodně těžký los. Bývalá světová jednička dnes bude bojovat o celkově páté osmifinále na wimbledonském pažitu, které je zároveň jejím maximem.

Dánka má letos vynikající výsledky, díky nimž se vrátila do elitní desítky. Celkem čtyřikrát už byla ve finále, ani jednou však neuspěla. V tom posledním v Eastbourne prohrála s Karolínou Plíškovou, i tak ale měla skvělou přípravu.

Ve Wimbledonu v prvním kole ve třech setech přehrála Babosovou a poté porazila na trávě výborně hrající Pironkovovou, bývalou semifinalistku a čtvrtfinalistku třetího grandslamu.

Dnes ji čeká ještě těžší soupeřka - Anett Kontaveitová. S talentovanou Estonkou se utkala loni na trávě v Nottinghamu a prohrála. Kontaveitová prožívá životní sezonu. Na trávě letos ještě neprohrála.

V Hertogenboschi zvládla pět zápasů v řadě a oslavila svůj premiérový triumf na okruhu WTA. Ve skvělé formě pokračuje také ve Wimbledonu, kde ztratila šest her s Arruabarrenaovou a ještě o jeden méně s nasazenou Kasatkinovou.

Před startem letošního ročníku na londýnské trávě nezaznamenala jedinou výhru. Letos má naprosto vynikající bilanci 40 výher a pouhých 10 porážek.

Thiem vylepšil své wimbledonské maximum

Letošní ročník je vůbec tím nejlepším pro Dominica Thiema. A ve třetím kole bude proti Jaredovi Donaldsonovi, jehož přehrál letos na antuce v Madridu, jasným favoritem.

Rakušan na antuce zářil. Jako jediný letos na oranžové drti porazil Nadala a na čtyřech z pěti turnajů došel minimálně do semifinále. Přípravné travnaté podniky mu ale vůbec nevyšly. V Halle vyhrál jediný duel, a v Antalyi dokonce v prvním utkání podlehl hráči třetí stovky.

Thiemovi se ve Wimbledonu nikdy nedařilo. Jeho maximem bylo až donedávna druhé kolo z posledních dvou ročníků. Vypadá to však, že se Rakušan na travnatý vrchol sezony dobře připravil alespoň v tréninku, protože žádné větší potíže neměl s Pospisilem ani se Simonem a wimbledonské maximum vylepšil.

Donaldson nepředvádí na trávě žádné extra výborné výkony, přesto je ve třetím kole nejslavnějšího turnaje světa. Přípravu zahájil v Queensu, kde prohrál v prvním kole kvalifikace. V Eastbourne dokázal vyřadit antukového specialistu Schwartzmana a poté nestačil na krajana Younga.

Ve Wimbledonu měl trochu i štěstí. Tipsarevič mu totiž v prvním kole po pěti gamech vzdal a následně čelil antukovému specialistovi Lorenzimu. Vyrovnal tak své grandslamové maximum - třetí kolo z loňského US Open.


Bojovat se bude také na dalších kurtech
Na kurtu č. 2, kterému se v minulosti přezdívalo "pohřebiště favoritů", se představí finalistka ročníku 2015 Garbiñe Muguruzaová. Španělka nechyběla v závěrečných kolech na Australian Open, kde hladce porazila svou dnešní soupeřku Soranu Cirsteaovou, ani v Paříži.

V Birminghamu došla na svém prvním přípravném turnaji do semifinále. V Eastbourne naopak selhala hned v prvním zápase, v němž uhrála jediný game s Barborou Strýcovou.

Ve Wimbledonu zatím postupuje beze ztráty setu. Výraznou překážkou nebyly pro bývalou světovou dvojku a aktuálně patnáctou hráčku světa Alexandrovová ani Wickmayerová.

Cirsteaová dnes bude hrát o premiérové wimbledonské osmifinále. Rumunka postupně vyřadila Bertensovou a ve druhém kole byla svědkem hrozivého pádu a zranění Mattekové-Sandsové.

Kerberová bojuje o post jedničky

Angelique Kerberová si letos podruhé zahraje se Shelby Rogersovou. S Američankou se utkala v Miami a zvítězila.

Světová jednička kromě obhajoby loňské finálové účasti bojuje také o udržení se na tenisovém trůnu. K tomu si ale potřebuje zopakovat minimálně loňské finále, protože jí na záda dýchají Halepová a hlavně vyřazená Karolína Plíšková.

Devětadvacetileté Němce, jež loni ovládla Australian Open a US Open, se letos vůbec nedaří. Na kontě má jedinou finálovou účast ze začátku dubna z Monterrey, kterou v titul neproměnila.

Po hodně špatném antukovém jaru, během něhož vyhrála jen 2 ze 6 zápasů a vypadla v prvním kole na French Open, se na trávě o hodně zlepšila. V Eastbourne došla až do čtvrtfinále a bylo znát, že se herně výrazně zvedla. Do své nejlepší formy má ovšem stále daleko.

První kolo Wimbledonu proti americké kvalifikantce Falconiové nicméně zvládla a roli favoritky potvrdila také v kole druhém proti nepříjemné Flipkensové.

Rogersová absolvovala dva třísetové souboje. Po vítězství nad Boserupovou poprvé překonala první kolo hlavní soutěže Wimbledonu a ve druhém kole otočila duel s Lucií Šafářovou.

Černý kůň letošního ročníku Alexander Zverev má na trávě výbornou formu. V Hertogenboschi uhrál semifinále, na domácí půdě v Halle finále a ve Wimbledonu zatím neztratil set. Postupně si poradil s Donským i Tiafoem. Očekává se, že ve Wimbledonu poprvé postoupí do osmifinále.

Dvacetiletý německý talent letos ovládl halový podnik v Montpellieru, domácí antukovou akci v Mnichově a poté ještě přidal životní triumf na Masters v Římě. Proto je označován za jednoho ze spolufavoritů.

Dnes bude čelit senzaci letošního ročníku - Sebastianovi Ofnerovi. Rakušan, až 216. hráč světa, hraje bezpochyby životní turnaj. Při své grandslamové premiéře nejprve zvládl tříkolovou kvalifikaci a poté překvapivě vyřadil Bellucciho a senzačně nasazeného Socka.

Zverev má dnes možnost vylepšit své maximum v All England Clubu

Jasným favoritem bude v úvodním utkání na dvorci č. 3 Grigor Dimitrov. Bulhar se pošesté střetne s Dudim Selou, s nímž prohrál jen jednou, a to v úplně prvním duelu před sedmi lety na challengeru.

Semifinalista ročníku 2014 měl fantastický vstup do letošní sezony, když vyhrál turnaj v Brisbane, došel do semifinále Australian Open a triumfoval také v Sofii.

Dalšího semifinále se však dočkal až na trávě v Queensu. Ve Wimbledonu je zatím suverénní. Set neztratil se Schwartzmanem a ve druhém kole deklasoval Baghdatise.

Sela bude usilovat o vyrovnání wimbledonského maxima z roku 2009, kdy poprvé a naposledy postoupil mezi nejlepší šestnáctku. Izraelec triumfoval v půlce června na challengeru v Nottinghamu a ve Wimbledonu přidal šestou a sedmou výhru v řadě, když zvládl pětisetové bitvy s Granollersem a překvapivě také s Isnerem.

Celkově deváté americké derby absolvují Coco Vandewegheová a Alison Riskeová. Na trávě se utkají podruhé. Před šesti lety na akci ITF v Nottinghamu se z vítezství radovala druhá jmenovaná. Dnešní vítězka se ujme vedení ve vzájemné bilanci.

Zatímco Riskeová ve Wimbledonu nikdy nepřešla přes třetí kolo a letos na trávě zaznamenala dvě výhry v řadě až ve Wimbledonu, když porazila Stephensovou a Mladenovicovou, Vandewegheová uhrála před dvěma lety ve Wimbledonu čtvrtfinále a loni osmifinále.

O osmifinále bude na dvanáctce usilovat také nasazená sedmička Světlana Kuzněcovová, která bude proti vracející se Poloně Hercogové ve druhém vzájemném duelu jasnou favoritkou.

Po ní si střihne francouzské derby Gaël Monfils. Turnajová patnáctka bude rovněž plnit roli favorita. Podruhé v kariéře a znovu ve Wimbledonu vyzve krajana Adriana Mannarina.

Na osmnáctce bude bojovat přemožitelka Karolíny Plíškové - Magdaléna Rybáriková. Slovenská tenistka bude útočit na 16. výhru ze 17 duelů proti Lesje Curenkové, s níž hrála naposledy před deseti lety.

Poslední duel třetího kola obstarají, také na kurtu č. 18, Petra Martičová a Zarina Dijasová. Martičová se vrací po zranění a na French Open se blýskla postupem z kvalifikace až do osmifinále. Pokud podruhé porazí Dijasovou, může zopakovat skvělý výsledek z Paříže.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 6. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:00 SELČ)
1. A. Radwaňská (9-Pol.) - Bacsinszká (19-Švýc.)
2. Gulbis (Lot.) - Djokovič (2-Srb.)
3. M. Zverev (27-Něm.) - Federer (3-Švýc.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Raonic (6-Kan.) - Ramos (25-Šp.)
2. Kontaveitová (Est.) - Wozniacká (5-Dán.)
3. Thiem (8-Rak.) - Donaldson (USA)
• NO. 2 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Cirsteaová (Rum.) - Muguruzaová (14-Šp.)
2. Tsonga (12-Fr.) - Querrey (24-USA) 2-6 6-3 6-7(5) 6-1 5-6 / dohrávka
3. Kerberová (1-Něm.) - Rogersová (USA)
4. Ofner (Rak.) - A. Zverev (10-Něm.)
• NO. 3 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Dimitrov (13-Bulh.) - Sela (Izr.)
2. Riskeová (USA) - Vandewegheová (24-USA)
3. Ferrer (Šp.) - Berdych (11-ČR)
• COURT 18 • (od 12:30 SELČ)
4. Broady/Broadyová (Brit.) - Jebavý/Hradecká (16-ČR)
• COURT 6 • (od 12:30 SELČ)
3. Štyler (ČR) - Miladinovič (6-Srb.) / junioři
4. Macháč (ČR) - Stewart (Brit.) / junioři
• COURT 7 • (od 12:30 SELČ)
1. Lučičová/Petkovicová (Chorv./Něm.) - Hradecká/Siniaková (5-ČR)
• COURT 8 • (od 12:30 SELČ)
2. Görgesová/Strýcová (7-Něm./ČR) - Aojamaová/Z. Yang (Jap./Čína)
3. Bellisová/Vondroušová (USA/ČR) - K. Bondarenková/Kruničová (Ukr./Srb.)
4. Skupski/Raeová (Brit.) - Roger-Vasselin/Hlaváčková (5-Fr./ČR)
• COURT 9 • (od 12:00 SELČ)
1. Labranaová (Chile) - Hindová (ČR)junioři
4. Vale (Portug.) - Vrbenský (ČR)junioři
• COURT 14 • (od 12:30 SELČ)
3. Demoliner/Martínezová (Braz./Šp.) - Matkowski/Peschkeová (14-Pol./ČR)
• COURT 16 • (od 12:30 SELČ)
2. Raeová/Robsonová (Brit.) - Ninomijaová/Voráčová (Jap./ČR)
4. Cerretani/Voráčová (USA/ČR) - Raja/Hozumiová (Indie/Jap.)
• COURT 17 • (od 12:30 SELČ)
1. Babosová/Hlaváčková (4-Maď./ČR) - Kerkhoveová/Marozavová (Niz./Běl.)
Kompletní program 6. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

157
Přidat komentář
gigin
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=lCwnoEswFjs
Reagovat
Carter
Na 15k turnaji v Egypte hrá aj Verka Zvonareva a dnes postúpila do finále :) O titul bude bojovať s Terkou Mihalíkovou.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
gigin
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1524049257615485&substory_index=0&id=183097091710715
Reagovat
smazaný uživatel
Nezda se vam ten povrch strasne pomalej?
Reagovat
Pe3k
Vic nes strasnej, po 3 kole na odpis. Ostuda organizatoru.
Reagovat
FulnekUltras
všetko do karát morákovi
Reagovat
Mayo
Zda
Reagovat
Frick
Jakoby fakt ty naše holky vyžraly všechny ty "překvapení na úkor favoritek" téměř za všechny ostatní.
Reagovat
Tuttovka
Oba poslední zápasy jsou zatím velmi dobré a předvádí se pěkný tenis :). Uvidíme, co ten Donaldson. Zatím moc kačera nehraje a Thiem s ním bude mít plné ruce práce.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdarek lidi, nekdo prosim kvalitnejsi stream na Rogera? :)
Reagovat
Kozoroh
Fedex by měl být na NS2, tak jak Serbinátor.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že každej má tenis v televizi? Hledám stream do mobilu, jinak nemám přístup.
Reagovat
Mercury
http://www.sport365.live/en/player/59609744ecc64375674921/1/1037/59611621a99c3/Wimbledon/768/432
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc! :)
Reagovat
Kozoroh
Ernest se v třetím setu zvedl a Novakovi opět zatápí. No1e se však oproti prvnímu setu nenechává zaskočit a hraje aktivněji než v úvodu.
Reagovat
gigin
Gratulka Djokolandu, Ernesto v rámci možností, třetí set důstojně.
Reagovat
Kozoroh
Díky, Gulba razantně vstoupil do zápasu a Djoker měl problém set překlopit na druhou stranu. Dnešní utkání ukázalo, že start, jaký měl Djoker dnes proti Ernestovi, by se mu proti Fedexovi v SF vymstil.
Reagovat
Nola
genius ma skoro najrychlejsi servis na okruhu, mala som z neho bobky, Novak dlho hladal recept na returne, zacal ako uragan, uz som prvy set odpisovala a zacala sa obavat scenara z roku minuleho

Ernest ma velmi sympatickych rodicov, mama je velka kocka
Reagovat
gigin
To nebyla mamka, ale nová baba starého Gulby.
Reagovat
gigin
Včera taky komentátor hlásil přítelkyni Fogny v boxu. Přitom manželka Flavia doma se synkem...
Reagovat
Nola
vazne? stary vymenil na stare kolena zenu?
vcera ma fakt ta hlaska dostala, komentaror nemusi poznat mamku, ale urcite by mal mat znalost, ze Fogna ma za manzelku byvalu vitazku USO
Reagovat
gigin
Jj, vyměnil, zbýčil sa :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kontaveit byla lepší, než šla podávat na vítězství. Caro byla dva míčky od vyřazení, ale nezabalila to a vyplatilo se. Třetí set už byl celkem jasnou záležitostí, přestože to Caro taky chvíli trvalo, než ukončila zápas (proměnila čtvrtý mečbol)...

Obtížnost soupeřek se ale stupňuje a Caro čeká v osmifinále Vandeweghe, která to možná může i celé vyhrát (podobně jako Ostapenko na RG)...
Reagovat
FulnekUltras
Prdelka moje ušácká je teď hodně dobrá... ;) O to víc mrzí, že se Kája na FC proti ní vyflákla. Kdoví, jestli jí tahle kolektivní "náplast" nebude nakonec letos chybět.
Reagovat
dadaft
no Anett, na tohle nebudeš vzpomínat ráda.
Reagovat
tommr
zatím soupeřky drtí. Z těhle dvou by jednou mohly bejt následovnice týmu Bucie ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
CiCi už v budoucnu na debla nebude mít čas... :D
Reagovat
tommr
a Markéta snad jo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
U ní je mi to jedno. :D
Reagovat
horska.kraslice
To je teda odpověď :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nelíbí? :D
Reagovat
mahycek
Žádnej big duel se nekoná. Gulbis neudrží razanci z 1 setu. Je špatnej, nevyrovnanej, svůj talent utopil i v hernách a zranění. Troufám si tvrdit, že nikdy do TOP 7 nenahlédne. I když prvních 4-5 gamů, bylo výborných, (palba). Takže, že by byl zápas dne, M. Zverav -- Roger ?
Reagovat
Krisboy
Top 7?
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že organizátori nemajú v hlave seno a zápas Rafy s Mullerom a Federera s Dimitrovom sa nebude v pondelok prelínať. Myslím, že najväčšie ťaháky...Spolu s Raonicom a Zverevom.
Reagovat
smazaný uživatel
Kontaveit dvakrát nedopodávala zápas, to by ji mohlo nahlodat...
Reagovat
tommr
jj vypadá to na stejnej průběh zápasu jako v případě Rogersový proti Kerberový. Čekám, že třetí set si už Wozniacká zkušeně pohlídá ... :(
Reagovat
com
souhlas, nakonec si skoro vyhranej zapas Anett necha protict mezi prstama, stejne tak jako Shelby s Kerbrovkou :/ ..to holky nejspis odkoukali od Kristyny Pliskove :D
Reagovat
tommr
tohle se mladejm nezkušenejm hráčkám stává často a zkušený harcovnice jako Kerberová nebo Wozniacká z toho samozřejmě dokážou těžit ... :(
Reagovat
dadaft
možná nahlodá, ale ona se srovná, za to ručím
Reagovat
dadaft
hm, tak možná ne, vůbec nechápu, co to tam teď předvádí...
Reagovat
tommr
no nevypadá to na to ... :(
Reagovat
Kozoroh
Novak drží Ernesta pevně v kleštích. Hodně důležitý byl rebrejk v osmém gemu úvodní sady, ten Djokera nakopnul a od té doby na kurtu působí jako mašina.
Reagovat
smazaný uživatel
Ide si pevne za titulom. Nestratí ani set. Ja to tvrdím s Maykom od začiatku.
Reagovat
Marduch
Tak s Maykom říkáš...
Reagovat
Kozoroh
Novak začal hrát aktivněji, zpřesnil podání, zatlačil na Ernesta a výsledek se dostavil! Djoker získal už 7. gem za sebou!!!
Reagovat
Mayo
Gulbis tragicky.
Reagovat
Padme
Nelze než souhlasit..
Reagovat
Torn
Sice jsem viděl jen třetí set, ale bál jsem se, že to bude horší. Nakonec docela jako mazák.
Reagovat
ipko
nakoniec sa Gulbis vyhádzal, škoda..
Reagovat
Kozoroh
Ten prohoz na síti v osmém gemu Novak potřeboval jako sůl, pomohl mu získat zpět ztracené podání. Idemooo!!!!!!
Reagovat
gigin
Bez fh prostě nejde hrát. To je marný.
Reagovat
raduz
Sice se o nich moc nemluví, ale pozor na Dimitrova a Berdycha. Hrají opravdu výborně
Reagovat
svetova.dvojka
A co Saša...
Reagovat
Kozoroh
Viděl jsem část zápasu Berdycha a nehrál nad svoje poměry.
Reagovat
Kozoroh
Ernest sází na razanci, která mu vychází. Novak se s tím neumí vypořádat, jen pinká a čeká na chybu. Musí přidat.
Reagovat
slacker
voracova hraje dva zapasy najednou :_D
Reagovat
ipko
parádne koule od Gulbisa, dnes to bude mať Djokovič ťažké
Reagovat
Kozoroh
Umpirový rozhodčí nepochopitelně nevyhověl Djokerově žádosti vzít si jestřába v druhém gemu, ačkoliv mu Novak to zřetelně ukazoval.
Reagovat
ipko
a potom dobre returnoval, ale bod sa musel opakovať.. a hneď mal nejaké námietky na rozhodcu, aby sa sústredil
Reagovat
Pe3k
V tomhle stojim za Djokem, rozhodci ho 2x zarizl.
Reagovat
ipko
Gulbis jede
Reagovat
vrabejka
Uff to byla bitva. Angie to ale otočila postupuje pro mě překvapivě do druhého týdne. Boj o no.1 je tak stale vyrovnaný. V osmifinále Garbine. Těžká soupeřka ale letos není nehratelná. Go Angie!!
Reagovat
vrabejka
Uff to je drama 3-3
Reagovat
A.R.R.
já su tak šťastnéééééé!!!!

Parádní zápas, holky si nedaly nic zadara!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga má nyní mou maximální podporu :-)
Dawaj!
A příště raději společný zápas s Timeou ještě o kolo dál :-)
Reagovat
A.R.R.
Díky kámo, příště by to chtělo až ten poslední zápas ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to by bylo nejlepší. A v semifinále přejít z jedný strany přes Lucku a z druhý přes Petru :-)
Reagovat
A.R.R.
to by nás z TP vyhostili :-D
Reagovat
FulnekUltras
ale guwno... ;) když na to Žabka se Sovičkou budou mít, musíme to skósnót všeci aji s Kongem... ;) Jináč i ta Aga by si aspoň na chvíli pozici No.1 zasloužila - její dlouhodobost je už taky celkem úctyhodná...
Reagovat
A.R.R.
Kéž by tenisový bůh dal!!!! :-D My jsme s Žabičkou skromní, nám by stačil ten GS. Trůn, no byl by pěkný, ale to bychom oželeli :-D
Reagovat
FulnekUltras
Tak mix Berďa - Aga za týden na banketu by logice Wimblu plně odpovídal... ;) Teda logice, že v močálové loterii bez logiky rozhoduje hlavně tak nějak ta psychická odolnost, což by u Berďulky samozřejmě šokovalo mnohem víc. ;)
Reagovat
tommr
Rogersová vedla ve druhým setu už 4:2 a 40:30, ale zřejmě se zalekla výhry a o vedení přišla. V TB se pak úplně sesypala. Třetí set už bude podle mě jen formalitou a Kerberová soupeřku zkušeně podusí ... :(
Reagovat
vrabejka
Doufejme :)
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
FulnekUltras
Šafi proti ní zlomila vidina Beth, Bridžet Džouns se už zas dneska předčasně viděla na hotelu s Jebavým... ;)
Reagovat
vrabejka
Neskutečný obrat Angie ve 2.setu!!!
Bojuuuuj!!!!!!!
Reagovat
slacker
pardon, co je na obratu z jednoho brejku neskutecne?
Reagovat
vrabejka
Prohrávala 2-4 30-40.
Reagovat
slacker
furt nechapu duvod k superlativum, odvratit jeden breakpoint na svem servisu snad neni nic svetoborneho
Reagovat
vrabejka
Vzhledem k tomu o co se hraje tak je.
Reagovat
com
..to snad ne, takhle si tu koncovku pohnojit Shelby :(
Reagovat
tommr
já to čekal, že to nedotáhne. Nutno ale uznat, že Kerberová předvedla několik neskutečnejch defenzivních úderů ... :(
Reagovat
com
jo především ta luxusní smeč do sítě co dala se mi líbila :))
Reagovat
Padme
Holky si to teda dávají. Nedivím se že Lucku vyřadila.
Reagovat
misa
Lucka s čistou hlavou by neměla problém...
Reagovat
Mayo
Neskutočne spláchla súperku, veľkolepý turnaj pre ňu, len tak ďalej.
Reagovat
FulnekUltras
111417 ;)
Reagovat
Mayo
Ja, že čo to vypisuješ furt za cisielka a už viem (:
Reagovat
misa
https://www.facebook.com/BethanieMattekSands/videos/vb.162326483783939/1775148092501762/?type=2&theater

Přetržený vaz v koleně, operace... Turnaj mistryň je pro Lucku ztracen :( Bylo by fajn, kdyby se Lucka domluvila s Bárou na pár společných deblů.
Reagovat
misa
A Beth přeju plné uzdravení, snad Bucie ještě někdy předvede své umění :)
Reagovat
dunphy
Jestli má kdokoliv pořád ještě pochybnosti o tom, že letos je ta trává vlivem počasí fakt jiná, tak se podívejte teď na Agu s Timeou. To vůbec nepřipomíná tenis na trávě.
Reagovat
lars
Otazke spis je , jest-li to je jenom vlivem pocasi ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, Tsonga...

Historia sa opakuje.

Ako som písal včera, stačilo kývnuť na ten jeden gem pred prestávkou, možnosť mal.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo, Tsonga je holt jeliman :)
Reagovat
smazaný uživatel
pome!
Paráda.
Reagovat
letityfanousek
Gratulace. Ale kdo komentuje ten zápas Raonic-Ramos (Nova sport), toho bych vyhodil, informace mají nulovou hodnotu (komentuje co vidíme), pořád opakuje, a moc tenisu nerozumí. Ta jeho kolegyně mluví míň a k věci (aha Vaidisova - ta je dobrá)
Reagovat
fialka
Štepán Sokol. Vždy je lepší ako Havrilla.
Reagovat
vrabejka
Magda je boží :)
Reagovat
fialka
bisťu, Dima to melie, super!
Reagovat
fialka
baby, rýchle zápasy, Garbi 1:12, Svetla 1:06, Magda 1:07
Dnes mám u báb splnené. :)
Reagovat
fialka
Magda, bravooooo!
Reagovat
Pavol
No ešte že tá Rybáriková vyhrala keď už to pokazila Karolíne.
Reagovat
fialka
To vieš, ak chce niekto vyhrať, druhému to pokazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nech žijú všetci rybári, hlavne Magda!..
Reagovat
fialka
:DD
Reagovat
Hector21
paráda Světlíku...jen tak dál :)
Reagovat
Kuzzie
Ano!
Reagovat
majjkaa
nema niekto stream na zapas Rybarikova - Tsurenko aktualne? plsss
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/rybarikova-vs-tsurenko-court-18-live-stream-4308163.html
Reagovat
majjkaa
Diiik :)
Reagovat
raduz
Sledují Dimitrova, bacha na něj.Má formu a na jeho tenis se parádně dívá. Přál bych mu konečně velký úspěch. Federer s ním bude mít problémy,myslim
Reagovat
smazaný uživatel
No čo rybár, Magda ti musí robiť radosť, že?...

Apropos Grigor vyzerá po tenisovej stránke celkom svižne, vo forme chlapík..
Reagovat
dadaft
ntvl, Polona vypadá jako nějaký vymaštěný fotbalista. (((((((((((
Reagovat
mahycek
Ernest jistě vyhraje, alespoň set a M. Zverev také, to tam hodím litr.
Reagovat
ipko
Roger s ním ešte nestratil set a dnes pochybujem.. v dôležitých momentoch je na tom lepšie, takže max. 7:6 7:6 7:6
Reagovat
tommr
což je už bohužel jediná disciplína ve který máme na letošním Wimbledonu šanci uspět. Andrea Hlaváčková s Babosovou by měly být dokonce v televizi na NS2 a snad se tam dostanou aspoň na chvíli i Markéta Vondroušová s Bellisovou na který jsem obzvláště zvědavej ... :)
Reagovat
mahycek
Tak to máš pravdu Kozorohu, těším se také ...
Reagovat
Krisboy
Reagovat
Mayo
Dnes žiaden zaujímavý zápas, naj sa mi zdá Agneska s Timeou
Reagovat
dadaft
Kontaveit - Wozniacki
Reagovat
Kozoroh
Vrchol dnešního dne. Špička špiček. Žádný dnešní duel nemá takový náboj jako střet Novaka a Ernesta. Už se ho nemohu dočkat.
Reagovat
Mayo
Noje 3-0 Ernie, žiadna dráma
Reagovat
Franky
:DDDDD aj ja to tak vidim :D Gulbi zas bude rozpravat jak v zapase s nadalom ze bol lepsi na servise bol lepsi v prvom aj v druhom sete a prehral :D Nadal reagoval trefne: Ak povazuje vitazstvo za to ze striela lopticky co najvacsou rychlostou bez ohladou nato ci spadne dnu alebo von, tak ano vyhral :D
Reagovat
gigin
V tom zápase v Římě byl Gulbis lepším hráčem.
Reagovat
Franky
ale nato sa uz historia nebude pytat...mozno bol a nesom urcite fanusik Nadala ale treba aj s rozumom kusok hrat nelen trepat jak pride
Reagovat
gigin
Lepší jak vypinkávat sto úderů a čekat na chybu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to je presne Rafov štýl. Hlavne na antuke.
Reagovat
Krisboy
Taky se těším. Génius určitě není bez šance, pokud ovšem předvede svůj top tenis.
Reagovat
mahycek
Nazdar experti, hlavně se ptám na ženy. Mám doma na návštěvě manžele ze Slovenska. Dohadujeme se, jak může dopadnout na trávě, zápas Rybáriková - Tsurenková a Cirsteová - Muguruzová ? Poraďte, hecujeme se, ale zdravě a popíjíme pivečko a pak selátko. Dík, Mahycek
Reagovat
sprchon
To je zrovna hodně těžký, ale Magda to snad dá. ;) Blanku se Soranou se neodvážím tipnout...
Reagovat
blixa
Tsssss, koťátko to tam vyhrá celé !!! ;-)
Reagovat
sprchon
Opět zdravím, tentokrát už z pohodlí domova. :)
V Londýně jsme se ségrou strávili celý 4 dny a 3 noci. Že to tam, obzvlášť v těchto týdnech, žije tenisem, jsme poznali hned. Tenis běžel prakticky všude, v hospodách, venku před hospodami, v Hyde Parku na velkoplošný obrazovce. Lidi se bavili o tenisu, noviny toho byly plný, prostě ráj...

My jsme se na Wimbledon dostali, jak jsme plánovali, ve středu. Vstali jsme v 6 ráno a i s nákupem jsme se před 7:30 úspěšně zařadili do fronty, kde jsme vyfasovali karty s čísly 7742 a 7743. Podle předpovědi mělo bejt polojasno až oblačno, ale ve skutečnosti slunce pořádně topilo, za celej den skoro ani mráček, 30°C ve stínu. Ve frontě se nebylo kam schovat, použili jsme na radu Fandiny opalováky a deštník. Chladili jsme se taky pivem, který je povoleno si vzít i dovnitř (2 plechovky piva, cideru, nebo lehkých míchaných nápojů, nebo 1 lahev vína či šáňa).

Zorganizovaný to tam měli dobře, to se musí uznat. Mají tam 10 řad cca po 1000 až 1500 lidech. My jsme byli v tý sedmý. Posadili jsme se a na tom jednom místě jsme zůstali asi dvě hodiny, než jsme se posunuli dál, kde jsme čekali další hodinu a půl. Okolo jsou stánky s občerstvením a záchody. Louka s frontou sice připomínala mraveniště, ale lidi byli fajn. Především ti mladší hráli ve volném prostoru různé hry, stejně jako v londýnských parcích. Občas se s námi dal někdo do řeči. Asi tak jednou do hodiny chodil mezi řadami černoch s černým "big size" pytlem, kterej všem nabízel. Celkem zábavnej, bylo vidět, že ho to baví. :) Jinej černoch přijel nějak po devátý s ledničkou a rozdával maliny. V každý misce cca 12 velkých a výborných malin. Já jsem u něj byl dvakrát, ségra třikrát. :D
Reagovat
sprchon
Asi tak v 11:30, kdy už začínaly první zápasy, nás konečně definitivně zvedli a začali jsme se posouvat. Cesta do areálu byla ještě dlouhá, doufal jsem, že někdy po 11. už budeme uvnitř. Ale dostali jsme se tam až nějak lehce před 13. Po cestě ještě bylo možný si dát zdarma kafe a nechat si za 5 liber uložit zavazadla, čehož jsme nevyužili. Proběhli jsme kolem Any Konjuh, která prohrávala ve 2. setu a doufali jsme, že se dostanem na trojku a stihneme závěr Viky s Vesnou. Řekli nám, že se tam dostaneme, ale že si musíme vzít za rohem kartičku na kurt no. 3. Bohužel už tam žádný nezbyly, tak jsme to vzdali a vrátili jsme se na Anu Konjuh s Begu. Třetí set jsme dokoukali, já doufal, že se s Anou nechám vyfotit. Měla ale naspěch, vyfotila se jen s malou holkou, která na ni mluvila chorvatsky a pak už frčela a navíc na druhou stranu než jsem čekal já. A přes ten dav nebyla šance... Ale zážitek hezkej, na těch malých kurtech (kromě 12 a 18, který mají větší tribuny) je všechno vidět z pár metrů a já se svou vejškou neměl problém, viděl jsem krásně. A bylo fakt na co koukat, občas jsem něvěděl, co dřív. Pak jsme běželi kousek vedle, kde hrála Tynda třetí set. Vedla asi 4:1, ale nakonec ho prohrála. Bohužel, Sakkari byla hratelná, ale Tynda měla ten svůj kolaps.
Reagovat
sprchon
Pak jsme se vydali na dvanáctku, kde Jelly prohrával ve 4. setu. Tenis to byl parádní v porovnání s tím, co jsme tam dosud viděli. Muller byl hratelnej, Rosol proti němu měl MP, ale nevyužil. Muller dělal dost DF a v jednom gamu 5. setu udělal asi 3. A bylo to prd platný. Mířili jsme zpátky na 17 a po cestě jsme se zastavili na pár míčů zápasu, kde hrála debla Kiki se Světlou. Rosolův zápas se protáhl, takže Barča s Naomi už stihla odehrát dva sety. Třetí jsme viděli celej, doufal jsem, že se to ještě zlomí, ale Naomi hrála odvážně a Barča naopak trošku pasivně. Takže už 0/3. Doufali jsme, že českou bilanci toho by mohl napravit J1rka. Šli jsme kolem 14, kde předtím prohrála Tynda. Karen Khachanov šel zrovna kolem nás ze záchoda po pauze po třetím setu. U J1rky s Fognou jsme viděl zase jeden a půl setu. Fogna si pro to šel, Veselka si v úvodu 3. sady hned prohrál servis, tak jsem doufal, že bude aspoň hezkej tenis, když už neměl co ztratit. Nic moc ale, spíš se mi líbil Fabio, ten švih, to jak používá zápěstí při FH, to je monstrózní. :)
Reagovat
sprchon
Ve stejnou dobu dohrával svůj zápas na dvojce Marin a já čekal, že tam umístí i Petru, když je to jeden z větších kurtů, kde bylo dohráno, zatímco na centru a na jedničce se hrály teprve 2. zápasy. A taky že tam Petru dali. Poprvé jsem zkoušel dát na giginovu radu. Ptali jsme se lidí, co odcházeli (nebylo jich mnoho), jestli odcházejí a asi 4 nám řekli, že ne. Pak dlouho nikdo neodcházel, tak jsme to dočasně vzdali. Potkali jsme kolem pár Čechů, kteří se tam snažili dostat jen se základní vstupenkou a vykřikovali, že jsou z Czech Republic. Taky neuspěli, bez platný vstupenky prostě není nárok. My jsme zamířili na osmičku, kde se hrál TB 4. setu, kterej nakonec Sousa a domácí Edmund prohráli. Hned poté se sedačky vyprázdnily, takže jsme si mohli vybrat, kam si na zápas Bucie vs Riske/Brady sedneme. Sedli jsme do druhý řady, tedy nohama asi 30 cm nad úroveň kurtu. Byl to super zážitek, vidět Bucii naživo. Ještě víc se mi ale líbila Alison, líbí se mi už delší dobu a teď naživo jsem z ní byl celkem hotovej. :)
Reagovat
sprchon
Mysleli jsme, že uvidíme aspoň kousek Sweetoliny, ale ta svůj zápas zvládla stejně rychle jako Bucie první set. Tak jsme se místo toho znovu zkoušeli dostat na dvojku na Petru. Opět neúspěšně. Lidem před námi řekli, že máme jít tam, kde se přeprodávají vrácený lístky a koupit si ho za pět liber. Šli jsme tím směrem, kde byla fronta na ty Resale tickets na centr a na no. 1. Na dvojku fronta nebyla, mohli jsme si lístky koupit a dostat se tam. To už ale byla odehraná půlka třetího setu a navíc to bylo na druhý straně areálu, tak jsme si řekli, že už to nemá cenu, přijít tam třeba na poslední game nebo to koupit a vůbec to pak nestihnout. Na jednu stranu jsem věřil, že to Petra dá a že by bylo super vidět ji vyhrát ve Wimbledonu. Když pak ale prohrála, tak mě nemrzelo, že jsem to neviděl. Česká bilance v singlu ve středu tedy 0/5. Pod loukou, kde běžel zápas Petry na velkoplošný obrazovce, se hrál na kurtu 18 zápas Caroline Garcia vs Ana Bogdan, tak jsme se tam na pár gamů koukli. Poprvé jsme seděli nad krátkou stranou kurtu, zase to bylo něco úplně jinýho a všechno bylo opět krásně vidět. Camila s Mad a Carlička s Shuai Peng nám unikla. Taky jsem chtěl vidět Anett Kontaveit v deblu, Steva Johsnona a pár dalších, ale to bych se musel rozkrájet, nešlo to všechno stihnout. :)
Reagovat
sprchon
Naposledy jsme zkusili giginův tip a zkoušeli jsme se dostat na centr, kde hrál Rafa s Youngem 2. set. Stoupli jsme si pod schody a čekali, až budou lidi odcházet. Po asi 5 neúspěšných pokusech přiběhli dva dvanáctiletí kluci, jestli někdo nechce lístky, po kterých jsme okamžitě skočili. Měli jsme sektor 303, řadu U, místa 14 a 15. Rafa zrovna vedl 5:2 ve 2. setu, když jsme si sedli. A teprve teď na nás dolehla ta pravá atmosféra, kterou asi jinde než na centru nezažijete. Neskutečný. Kurt mi přišel strašně obrovskej. Na to, že jsme seděli skoro až nahoře, jsme to měli jako na dlani. Zase to bylo něco úplně jinýho a byl to asi největší zážitek za celý ty 4 dny v Londýně, vidět vyhrát Rafu zápas na centru. Na tom centru, kde vyhrávala turnaj Navrátilová, kde 7x získal titul Roger, 2x Petra a spousta dalších. Fakt zvláštní pocit, když jsem si to tam v tu chvíli uvědomil. Jinak Young se mi líbil, nesesypal se, často zkracoval hru, hrál se hezkej tenis. :)
Reagovat
sprchon
Po tomhle utkání už hrála jen Jelena Ostapenko, ale měli jsme toho dost a už se začínalo stmívat. Takže jsme si ještě rychle obešli areál a prohlédli a vyfotili jsme si to, na co předtím nebyl čas. Třeba tabule vítězů turnaje pod centrem, historie turnaje nebo Štítek s nejdelším zápasem Mikuláše s 1111. Prošli jsme si obchod, kde jsem si pořídil na památku ručník. Kšiltovky a trička měli taky hezký. Sháněl jsem kšiltovku RF, ale ani v areálu ani nikde v Londýně jsem na ni nenarazil.

Zážitek to byl parádní, určitě se tam někdy ještě podívám. :) Jahody se smetanou jsme samozřejmě taky měli a byly fakt luxusní. Určitě jsem na něco zapomněl, nenapsal jsem všechno. Kdyby ještě někoho něco zajímalo, ať už k Wimbledonu, nebo k Londýnu, rád se podělím. :)
Reagovat
gigin
Spršku jsem rád, že sis to užil. To už ti nikdo neveme...
Reagovat
fialka
vďaka, pekné čítanie. Duel Rafu naživo, ach!!
Reagovat
Nola
videla si svoj idol nazivo?
Reagovat
fialka
žiaľ, ešte nie. :)
Reagovat
Nola
raz si to urcite vyskusaj, trebars Rim je tuna za rohom a mozes to spojit s prehliadkou mesta, taliani su srdecni blazni :D
Reagovat
sprchon
Mám ještě jeden volnej lístek na Laver Cup, kdyby někdo chtěl. ;) Ale Řím musí bejt taky super, určitě ho mám v plánu. :)
Reagovat
fialka
Uvidím. V čase, keď šiel Miami som bola na Kube a veru som rozmýšľala, či sa pri plávaní nepustím cez more. :DDD
Som cestovateľka, milujem more, najmenej však 1x ročne ešte idem aj na poznávačku mimo Európu. Veľkým zážitkom bola pre mňa India.
Reagovat
misa
Třeba jsi viděl poslední zápas Bucie vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej zpět, pěkný počtení. Super zážitky.
Reagovat
FulnekUltras
jj, zážitky jsou nad všechen konzum světa ;)
Reagovat
Pe3k
Tam čekám otevřenou celodvorcovou válku, dvou bývalých kamarádů vyšperkovanou Giginovou rozpolceností...
Btw, chtěl bych sledovat gigina jak sleduje ten zápas, asi by to vypadalo nějak takhle:
https://youtu.be/PYHdQUyOunA
Reagovat
gigin
:DDDDDDDD

Já v tom mám jasno. Jdu si zápas užít, když Gulba něco uhraje, budu rád. Je fakt, že včera po několika slívách jsem měl tucha, že postoupí. Dnes to vidím jinak :DD
Reagovat
Nola
DelPa vyucil ako maleho chlapca, zapas som nevidela, ale Kokkiho s DelPom ano, DelPo v tom zapase nehral vobec spatne, genius je na vlne, Novaka neviem odhadnut, zapas s Pavlaskom asi nema velku vypovednu hodnotu
Reagovat
Franky
To som teda aj ja zvedavy ide ale dost o Gulbiho psychiku. Ked mu vypadne jedno kolecko je po zapase skor nez sa rozbehne
Reagovat
Krisboy
http://sport.idnes.cz/williamsova-podle-novych-dukazu-nehodu-na-floride-nezavinila-put-/tenis.aspx?c=A170708_110614_tenis_tof
Reagovat
fialka
Už by jej mali dať pokoj. To sú média, priživujú sa na nešťastí iných. Bude ju to mátať do konca života. Na to sa nedá zabudnúť, či by už bola alebo nebola vinná. Venus mi je veľmi sympatická. Jasne, to nie je dôvod, aby som ju zastávala.
Reagovat
a.magerova
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/vterina-ktera-rozhodla-o-smrti-na-krizovatce-policie-zverejnila-video-z-nehody-williamsove-34020?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist