7. den v Madridu: Na programu jsou mužská čtvrtfinále a ženská semifinále. Hlaváčková bojuje o finále debla

12. 5. 2017, 11:14
Previews 89
Souběžně hrané turnaje WTA Premier Mandatory a ATP World Tour Masters 1000 ve španělském Madridu se přehouply do závěrečných kol. Všechna čtyři mužská čtvrtfinále jsou náramně lákavá a o nic hůře na tom nejsou ani souboje žen, které usilují již o finále. České barvy v hlavním městě Španělska hájí už pouze Andrea Hlaváčková. Češka bude se svou deblovou partnerkou Timeou Babosovou bojovat o postup do finále čtyřhry.

Poslední českou zástupkyní v Madridu je Andrea Hlaváčková. Česká tenistka se nedávno dala dohromady s Timeou Babosovou a česko-maďarský pár spolu zatím neokusil hořkost porážky. Minulý týden triumfoval v Rabatu a v sedmi zápasech ztratil pouhé dva sety. Jejich dnešními soupeřkami budou Irina Beguová a Simona Halepová.

Rumunské duo v hlavním městě Španělska překvapivě vyřadilo osmé nasazené Abigail Spearsovou s Katarinou Srebotnikovou a naposledy čtyřky Saniu Mirzaovou s Jaroslavou Švedovovou. Druhé semifinále obstará duel Yung-Jan Chan/Martina Hingisová - Arantxa Parraová/Sílvia Solerová.


Obhájci loňských titulů jsou stále ve hře
Novak Djokovič letos na antuce odehrál zatím pět zápasů. Šampion z let 2011 a 2016 v Madridu začal vydřenou výhrou nad domácím Nicolasem Almagrem, s nímž prohrával v rozhodující sadě už 0-3. I počtvrté tak letos na antuce musel do tří setů. Obrat se Srbovi nakonec povedl a naděje na úspěšnou obhajobu žila dál.

Ve včerejším osmifinálovém utkání narazil Djokovič na dalšího domácího hráče - Feliciana Lópeze. V něm podal mnohem lepší výkon a letos vůbec poprvé nemusel na nejpomalejším tenisovém povrchu do tří sad.

Stejně jako v Monte Carlu prošel do čtvrtfinále, ve kterém dnes vyzve Keie Nišikoriho. Na Japonce světová dvojka umí. Desetkrát v řadě s ním neprohrála a celkově vede vzájemnou bilanci suverénně 11-2. Navíc na antuce všechny čtyři souboje vyhrála.

Nišikori si na oranžové drti zahrál již v únoru v Buenos Aires, kde prohrál až ve finále. V Rio de Janeiru poté vypadl hned v prvním kole.

Turnaj Masters v Monte Carlu vynechal a na antuku se vrátil tento týden v Madridu, kde první dvě vystoupení proti Diegovi Schwartzmanovi a Davidovi Ferrerovi zvládl vcelku bez problémů.

Poslední duel před rokem na antuce v Římě byl tím jediným, kdy Nišikori měl šanci Srba porazit. Ostatní zápasy, až na ty dva vyhrané Japoncem, byly jednoznačně v režii Djokoviče, jenž bude favoritem také dnes. Od lednového triumfu v Dauhá má možnost poprvé postoupit mezi nejlepší čtyři.

Naposledy se spolu utkali loni na Turnaji mistrů

Blízko třetí finálové účasti za poslední čtyři ročníky je loňská vítězka Simona Halepová. Rumunka se po nevydařeném úvodu letošní sezony způsobeném mimo jiné i zraněním postupně vrací do formy.

Oblíbenou antukovou část sezony odstartovala postupem do semifinále ve Stuttgartu. Tento týden v Madridu porazila Kristýnu Plíškovou, Robertu Vinciovou, Samanthu Stosurovou a včera po výborném výkonu smetla Coco Vandewegheovou.

Přitom už ve druhém kole proti Italce měla obrovské problémy, když prohrávala 2-5 v rozhodující sadě. Výhru ale nakonec vydřela v tie-breaku a její forma s každým dalším utkáním roste.

Halepová je ve španělské metropoli po vypadnutí Angelique Kerberové a Karolíny Plíškové největší favoritkou na titul. Zastavit by ji dnes neměla ani Anastasija Sevastovová.

Lotyška si zahrála čtvrtfinále v Charlestonu i ve Stuttgartu a v Madridu jí nedokázaly sebrat set Shuai Zhang, Karolína Plíšková, Lara Arruabarrenová ani Kiki Bertensová. Poprvé v kariéře tak postoupila na turnaji série WTA Premier Mandatory do semifinále.

Lotyška sice letos na antuce podává skvělé a konzistentní výkony, nicméně na Rumunku, přestože ji třikrát porazila a má s ní vyrovnanou vzájemnou bilanci, v poslední době prostě neumí.

Ve dvou předchozích antukových duelech uhrála pouhé čtyři gamy. Letos ve Stuttgartu prohrála po setech 3-6 1-6 právě s Halepovou. Asi je vám jasné, že v tom předchozím souboji tak musela schytat dva kanáry. Ano, bylo to loni v Bukurešti.


Vítězka si zahraje s Mladenovicovou, nebo Kuzněcovovou
Druhou semifinálovou bitvu obstarají Světlana Kuzněcovová a Kristina Mladenovicová. Ruska už ví, jak v Madridu chutná finále. Zahrála si ho před dvěma lety. Málem o něj však letos ani nebojovala. Ve druhém kole totiž musela odvracet mečbol Alison Riskeové.

V ostatních zápasech neměla dvojnásobná grandslamová šampionky žádné problémy. S Jaroslavou Švedovovou, Qiang Wang a naposledy Eugenií Bouchardovou si poradila ve dvou setech.

Mladenovicová prožívá životní sezonu, kterou odstartovala ziskem premiérového titulu v únoru v Petrohradu. Na antuce začala stejně jako její dnešní soupeřka ve Stuttgartu, kde si zahrála třetí finále letošní sezony.

Obě dnešní semifinalistky vyřadila Laura Siegemundová, Mladenovicovou ve finále a Kuzněcovovou již v osmifinále. Ruska a Francouzka spolu dnes změří síly podruhé v kariéře. Jediný vzájemný duel před dvěma lety na US Open vyhrála ve dvou setech Mladenovicová.


Nadala se pokusí zastavit Goffin
Třicetiletý Rafael Nadal je zatím letošním antukovým králem. Před startem madridského podniku vyhrál všech deset utkání a 20 z 21 odehraných setů. V Monte Carlu a Barceloně si tak došel pro jubilejní 10. titul. Další jubileum může přidat na French Open (také 10. kariérní trofej), kde bude největším favoritem.

V Madridu začal čtyřnásobný šampion těsným vítězstvím nad Fabiem Fogninim. Následovala očekávaná bitva s Nickem Kyrgiosem. Na tu ale nakonec nedošlo, protože Nadal ztratil s Australanem pouhé čtyři gamy a dal tak zapomenout na nepříliš přesvědčivý výkon proti Fogninimu.

Také proti Davidovi Goffinovi bude jasným favoritem. S Belgičanem se utkal jen jednou. V semifinále letošního ročníku Masters v Monte Carlu suverénně zvítězil 6-3 6-1.

Belgičanovi se na oranžové drti také daří, tedy až na nečekané vypadnutí v osmifinále v Barceloně s Karenem Chačanovem. V Madridu dosud neztratil set. V prvním kole oplatil Chačanovovi porážku, poradil si také s Florianem Mayerem a naposledy vyřadil Milose Raonice. Vítěz vyzve Djokoviče, nebo Nišikoriho.

Druhá semifinálová dvojice vzejde ze soubojů Dominik Thiem - Borna Čorič a Alexander Zverev - Pablo Cuevas. Thiem na konci února triumfoval v Rio de Janeiru a další finále, tentokrát bez titulu, přidal v Barceloně.

Čorič na antuce letos také vítězil. V Marrákeši si došel pro svůj premiérový vavřín na okruhu ATP. Poté následovala série tří porážek, kterou přerušil právě v Madridu. Do hlavní soutěže se dvacetiletý Chorvat nakonec dostal až jako lucky loser a zatím postupuje beze ztráty setu.

V prvním kole přehrál Mischu Zvereva, vzápětí Pierra-Huguese Herberta a včera šokoval výhrou nad světovou jedničkou Andym Murraym. Šestý kariérní skalp hráče Top 10 může přidat dnes, pokud Thiema letos znovu porazí.

Na centrální dvorec se jako jediný nevešel včerejší přemožitel Tomáše Berdycha - Alexander Zverev. Dvacetiletý Němec bude v premiérovém zápase s Pablem Cuevasem favoritem.

Zverev se momentálně veze na vítězné vlně. Před startem madridského turnaje Masters ovládl domácí akci v Mnichově. V hlavním městě Španělska přehrál tři velmi těžké soupeře - Fernanda Verdaska, Marina Čiliče a českou jedničku Tomáše Berdycha.

I tak si bude muset dát pozor, protože Cuevas speciálně na antuce hrát umí (bilance 424-203), což potvrdil ziskem trofeje v Sao Paulu, postupem do čtvrtfinále v Monte Carlu, kde mimo jiné porazil také Stana Wawrinku, a další čtvrtfinálovou účastí právě v Madridu.

Ani jeden z těchto čtyř hráčů si nikdy nezahrál semifinále podniku Masters. Dva z nich tak zítra čeká velká premiéra.

MUTUA MADRID OPEN 2017 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• KURT MANOLA SANTANY • (od 12:00 SELČ)
1. Nišikori (6-Jap.) - Djokovič (2-Srb.)
2. Halepová (3-Rum.) - Sevastovová (Lot.) / nejdříve ve 14:00 SELČ
3. Goffin (9-Belg.) - Nadal (4-Šp.) / nejdříve v 16:00 SELČ
4. Kuzněcovová (8-Rus.) - Mladenovicová (14-Fr.) / nejdříve ve 20:00 SELČ
5. Čorič (Chorv.) - Thiem (8-Rak.) / nejdříve ve 21:30 SELČ
• KURT ARANTXY SÁNCHEZOVÉ VICARIOVÉ • (od 12:00 SELČ)
1. Dodig/M. Granollers (7-Chorv./Šp.) - Kubot/Melo (4-Pol./Braz.)
2. Cuevas (Urug.) - A. Zverev (Něm.) / nejdříve ve 14:30 SELČ
3. J. Murray/Soares (3-Brit./Braz.) - Mahut/Roger-Vasselin (6-Fr.)
4. Kontinen/Peers (1-Fin./Austr.) - F. López/M. López (8-Šp.)
5. Kyrgios/Sock (Austr./USA) - B. Bryan/M. Bryan (2-USA)
• ESTADIO 3 • (od 14:00 SELČ)
1. Y. Chan/Hingisová (3-Tchaj-wan/Švýc.) - Parraová/Solerová (Šp.)
2. Babosová/Hlaváčková (5-Maď./ČR) - Beguová/Halepová (Rum.) / cca v 17:00 SELČ
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

89
Přidat komentář
a.magerova
Už jich máme jen mezi chlapy 7 a to nepočítám toho z TB.....

http://img2.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/10294/10294017-kanarci-1.jpg
Reagovat
a.magerova
Tak u bab 5 a kdyby nasazená jednička neskrečla, tak mohlo být i 6...

http://img.blesk.cz/img/1/normal620/1372942_kanar-kanarek-ptak.jpg
Reagovat
Lunej..
No jo, jak jde o ptaky, nesmis chybet:D
Reagovat
a.magerova
Takhle jsem o TOM nepřemýšlela, ale asi už TO mám tak nějak podvědomě nastavené, či co... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A i to se muze stat, ze i Ty se Saso zacnes kacet...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Pablo. Pekne si ho vodis, len tak dalej.
Reagovat
VlS
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/883120-tenisu-se-rodi-novy-turnaj-reprezentaci-djokovic-i-nadal-jasaji-v-pozadi-stoji-hvezda-barcelony.html#section-artcl
Reagovat
blixa
DC a FC jsou mrtvá věc. Je jen otázkou času, kdy je něco nahradí.
Reagovat
Lunej..
Ty jsi mrtvej uz davno:P:)
Reagovat
blixa
MBSH ! NSTNNN ! ;-) :P
Reagovat
sprchon
MBSH znám. Ale NSTNNN vidím už podruhý v krátký době a nemůžu si vzpomenout, co to znamená. Asi jsem na to chyběl... Prozradíš mi, co to je, předsedo? :D
Reagovat
blixa
"Nikdo Se Tě Na Nic Neptal" :D
Reagovat
sprchon
Jo tak. :D Díky.
Reagovat
Lunej..
Ja to taky nevedela:)
Reagovat
Stan_Borowitz
A co je prosím MBSH? Já tyhle dětinský nesmysly neznám vůbec...
Reagovat
blixa
"Mlč Borowitzi Si Hlúpý"
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem věděl, že místní bIbeček, na kterého jsem cílil, se sám iniciativně ozve, jak je jeho dobrým zvykem... nezklamals...
Reagovat
blixa
Ptal ses ? Ptal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Dyť jo, taky tě chválím, že ses ozval a vysvětlil mi to...
Reagovat
a.magerova
Ne ne, to tak určitě nebude bos to napsal Lunej... nezapírej chlípníku a chlapsky přiznej, že je to: Musíme Bleskově Sundat Hadry! :-P
Reagovat
blixa
No to bych se bábině nikdy napsat neodvážil, ale jinak dobrej nápad ! Bude to měnit význam dle adresáta !! :P
Reagovat
a.magerova
Tak tak... DC poslední roky celosvětově poutal pozornost tím, že ho Federer furt neměl a pak tím, že ho Federer může konečně získat a pak tím, že ho Federer konečně získal... pak ještě záchvěv s Andym, tím uzavřel zisk velké čtyřky... a od té doby to zas jde dolů a ztrácí to ten celosvětový rozměr....
Reagovat
Kozoroh
A co loni DelPo??
Reagovat
a.magerova
No... tak sem tam záchvěv na cestě dolů, ale ten věhlas a šílenství, jaké bylo kol dokola Federera, už se nedočká žádný stát a hráč... a není to tím, že mu fandím... prostě ta celosvětovost je už pryč, ať se nám to líbí nebo ne.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Magerko, myslím, že se moc unáhluješ. Letos tam jsou Francouzi, Australané, Belgičani. Přijdou mladí hráči a tak dokola. Formát by mohli změnit.
Když to vyhráli Švýcaři, tak jsem to vůbec nesledoval :)
Bohužel je to paralelní turnaj k ATP organizaci, ale zase domácí hráči jsou vidět doma.
Reagovat
a.magerova
Bavím se o celosvětovém šílenství čili věhlase.... samo, že fanoušci zúčastněných zemí na tom vydělaj tím, že vidí světové hráče naživo doma, které by třeba jinak neviděli a i pro horší hráče je velký zážitek zahrát si s TOP hráči, s kterými by si jinak nezahráli.
Bez urážky, ale Belgičani k TV moc lidí nepřitáhnou, z té Tebou jmenované trojky jsou nejatraktivnější Francouzi, ale jak jsi právě sám napsal, tak Tys jejich cestu do finále a následně finále proti Švýcarům nesledoval, takže o čem se tu vlastně bavíme, že? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Musim ta opravit :-). Najzaujimavejsi je tam Nicky. Toho si pozrie kazdy :-)
Reagovat
a.magerova
A bude hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
100 %
Reagovat
a.magerova
Já ho ráda nemám, takže každý se určitě na něj dívat nebude... ale jo, je to průšvihář (a talent), na kterého jsou lidé zvědaví, ale určitě né všichni... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nie je dokonaly, to by bola nuda ;-)
Reagovat
a.magerova
Samozřejmě před Federerem vyhrál několikrát Rafa (ten měl taky tu přednost, že Španělé jsou "jedlí" čili koukatelní všichni zúčastnění, takže takový bonus) i Nole (to holení hlav mě vůůůbec nenadchlo)...
Reagovat
VlS
Já jsem čekal, že napíšeš:" co je to vůbec za soutěž, když to můžou vyhrát i Švýcaři" a vono furt nic :-)
Reagovat
a.magerova
Bla bla bla.... :-P

Když se zaměříš po proměnění MB na Simona - sedí vedle Monfilse (z našeho pohledu vlevo), tak zjistíš, že i soupeř měl vlastně radost z Rogerova vítězství... a to ani nemluvím o čase 18:06.... skoro až váhám, komu víc závidím to objímání, jestli Rogerovi nebo Simonovi, ach... k sežrání oba... prostě tyhle dva ukecat... a ještě by na mě mluvili francouzsky.... jen ta představa je multiorgasmická.... :-))

https://www.youtube.com/watch?v=No-Zdhtwi34&feature=youtu.be&t=17m31s

https://www.youtube.com/watch?v=No-Zdhtwi34&feature=youtu.be&t=18m6s
Reagovat
Stan_Borowitz
To se nám to s načatým pátečním večerem pěkně rozjíždí...
Reagovat
dadaft
no, ale musíš uznat Simono, že stačilo přehodit přes síť do otevřeného kurtu a bylo 2-4.
Reagovat
dadaft
no, začátek zápasu žádná hitparáda. ((
Reagovat
dadaft
ale začíná se to lepšit, teď tři pěkné výměny za sebou.... :))
Reagovat
dadaft
joo!!!
začíná to pěkně šlapat, antukářský tenis jako víno. ))
Reagovat
Lunej..
Za me byl super zapas s Bobinou. kdyz ma Simona proti sobe utocnejsi hracku s technikou, tak dokaze predvest krasne udery. Dnesni zapas asi moc atraktivni nebude vzhledem k oblibenosti BL u obou hracek:)
Reagovat
George_Renel
Nišikori pokazí snad každý třetí turnaj na kterém hraje. :-/
Reagovat
Lunej..
trhej, rvi, urvi, běhej, střílej, lobuj, čopuj, čuňař a já nevím co všechno, hlavně vyhraj :)
Reagovat
blixa
A jéje, bábi by zase chtěla nějaký čuňačinky ... :D
Reagovat
PetaM
Zhoršuje se to :D
Reagovat
Lunej..
Polibte mi sos :D
Reagovat
blixa
No ... ehm ... otázkou je, čemu říkáš "sos" ? :D
Reagovat
slacker
polibte ji nos
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam madam je milovnici sci-fi literatury...
Bude leva prava a po haluzi jedno cune:)
Ale to neznamena, zeby nemohla Simona vyhrat.
Reagovat
Lunej..
Vy jste stejne neprejici banda:)
Reagovat
dadaft
já ti přeju.
Reagovat
Lunej..
Jsi svetla vyjimka:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak dadaft je jiny levl...
...co bys cekala od Vlka:)
Me to je suma fuk, klidne at Simona postoupi. Ja mam zajmy ve druhem SF...
Reagovat
sprchon
Jsme na tom stejně. :D
Reagovat
Lunej..
Prave, co muzu cekat, nez vrceni, stekani, vyti a kousani. :) Ja fandim Kikine. A vcera se opet ukazalo, jak Genie hraje rychle po odskoku, radost se na to divat.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc ji neutahej. Ten důležitější turnaj teprve přijde :-D
Reagovat
mahycek
Pořád se píše, Rafa neporažený na antuce. Ano je, ale ještě se neutkal s hráči nad ním. Nechci vůbec snižovat jeho výkon, ale pořádně ho ještě nikdo neprověřil. Wawrinka, Murray vypadly, tak snad nyní Djoko. Nikomu z nich nestraním, ale zajímá mně ten duel. Samozřejmě, pokud se Goffin nějak nesesype. Stejně se mi zdá, že TOP trojce to vůbec nejde, tento rok. Tak snad Thiem na antuce bude Rafovi soupeřem?
Je potřeba Fedexe a to už v Paříži, věřím, že i na antuce Nadala porazí. Vůbec nechci snižovat Nadala, je to mistr nad mistry na antuce, ale dříve. Nehraje ani teď extrémně dobře, spíše hráči nad ním jsou fakt, jen půměrní. Na to se, ale historie ptát nebude. Nadejte mně, ale hráči v TOP 10 nehrají v žádné oslnivé formě. Žádná vyrovnanost, stabilita u nich není. Tedy kromě Rogera na AO a dvou tisícovkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Hráči nad ním vypadávali s Ramosami, Goffinami alebo sa turnaja pre nedostatok sebadovery radšej vobec nezúčastnili...

Antuka má svoj vlastný rebríček, Thiem je v hierarchii top 3 hráč. Zajtrajšok može byť zaujímavý, Goffin sa však javí v dobrej forme.
Reagovat
dappe
Tak nedostatek sebedůvěry? To jsi vážně tak hloupý?
Reagovat
smazaný uživatel
Ejha...Zasiahol som bolavé miesto...Aj si sa pri tom rozplakal štýlom "It s killing me, AO09"?..
Reagovat
smazaný uživatel
A teda v tvojom svete má zrejme na antuke Federer rovnako sebadovery na antuke ako na tráve..Hotový pán Božko :)...Tie výsledky sa teda do sebadovery a ďalších štartov na antuke vobec nepremietajú... Nesúvisí to spolu. Nie sú to spojené nádoby. Nie si tak trochu jednoduchší..
Reagovat
turista
Věřím, že Djoker antukového krále zastaví. Ví co je na něj potřeba hrát.
Reagovat
Stan_Borowitz
ze všeho nejvíc na finále Rafa - Thiem...
Reagovat
turista
Věřím tomu, že odpočatý Novak tohle složení finále nepřipustí.
Reagovat
Marduch
Tenktokrát bude na straně Novaka snad jen vzájemné H2H v Rafově hlavě..
Reagovat
dadaft
musím říct, že se těším hlavně na odpolední zápas Halep - Sevastova.

Anastázie je v totální pohodě, včera Kikině názorně ukázala limity její hry, převýšila ji úderově, pohybově i přehledem ve hře -- ze začátku, dokud to Kiki šlapalo, to nebylo příliš znát, ale po jednom pokaženém úderu, který místo winneru po lajně skončil v síti, a kdy se její hra trošku zhroutila, to najednou vidět bylo. Sevastova udržela vysokou úroveň hry a Kikina už do rozjetého vlaku nebyla schopna naskočit zpět.
O předchozích zápasech nemluvě.

Simona si myslím až v takové pohodě není, ale ona je na antuce silná, a je to bojovnice -- když už se jí tak daří, opravdu opravdu nebude chtít prohrát.

takže čekám úžasný zápas dvou hráček, kterým antuka svědčí.

dnešní kurz na Stázinku je 4,20, když jsem včera (teoreticky) vyhrál, čtvrtinu výhry bych na Sevastovou poslal, jen tak pro legraci,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki je taková hodná holka všecko, ale ten úsměv ji ty zápasy nevyhraje.

Osobně jsem ale rád, že hráčky z Estonska, Lotyšska se čím dál víc prosazují, moc se o nich nemluví a jsou tak nějak bokem, proto je to takové překvapení, když dojdou v turnaji daleko.

Simona umí přitlačit na pilu, tak bude záležet, jak k utkání přistoupí.
Reagovat
tommr
obě dnešní semifinále slibujou zajímavou podívanou. Budu přát Sevastovový a Mladenovicový, ale čekám výhry Halepový a Kuznetsovový ...
Zajímavý budou určitě i debly a to hlavně ten druhej ve kterým bude hrát Andrea s Babosovou proti Rumunkám. Jsem zvědavej jak to pojme Halepová, která bude hrát krátce po singlovým semifinále ...
Reagovat
VlS
mám to stejně
Reagovat
kada.tom
Djokovic W/O
Goffin < Nadal
Coric < Thiem
Cuevas > Zverev

Halep > Sevastova
Kuznetsova > Mladenovic
Reagovat
Krisboy
To je k.o.k.o.t. ten Nishi :( Už mu nevěřím ani slovo.
Reagovat
Nola
Nishi je permanentne zraneny, telu nerozkazes... na zapas som sa tesila, nech by dopadol akokolvek, nemam pocit, ze by odstupil iba z rozmaru
Reagovat
Krisboy
Je zraněný tak často, až je to prostě podezřelé.
Reagovat
woody
Zítra nás pravděpodobně čeká jubilejní 50tka mezi Djoko-Nadal. Jsem zvědavý jestli se Novak dokáže zkoncentroat jako to proti Nadalovi umí :-)
Reagovat
Haitik
Niskihori se odhlásil..
Reagovat
Krisboy
Nov4k, Rafa, Domi, Saša.
Reagovat
Pe3k
N1s1, blb-ýček, Dom, Zed.
Reagovat
Krisboy
Who´s Zed?
Reagovat
Pe3k
Alexander Zverev, alias lord Zed.
Reagovat
slacker
Zed's dead, baby
Reagovat
Pe3k
Hmm tam zápas dne N1s1 Nol3 se nekoná, zato bude zítra DjokDal. Řafa prohrál s Novákem 21 setů v řadě (největší dominance historie), Novak ma nejhorší formu od roku 2010. Antuka, Novak bez formy= Rafuv čas...
Reagovat
EllNino
21 ? ... já jich napočítal teda jen 15
Reagovat
Pe3k
Jj 15 ofiko atp jednadvacet vcetne exhibic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak petrík je trochu šašo, ráta exhibície...

Naopak do H2H Federera s Nadalom nepočíta turnaj v Abu Dhabi, ktorý je regulérne dotovaný, hráči hrajú trojkolovo a podla toho si delia odmeny..
Reagovat
turista
Novak Rafu do finále nepustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa sa ho pytat nebude ;-)
Reagovat
a.magerova
David záhy tyto spekulace utne... ;-)
Reagovat
Krisboy
Zničehonic, jako když utne!
Reagovat
smazaný uživatel
David urcite nie, ten ide dnes na skolenie ;-)
Reagovat
turista
To ne, ale věřím že mu to nepomůže. Djoker na něj umí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist