8. den ve Wimbledonu: Na programu jsou ženská čtvrtfinále a osmifinálový duel Djokoviče s Mannarinem

11. 7. 2017, 12:35
Previews 195
Osm nejlepších tenistek letošního ročníku Wimbledonu dnes bude usilovat o postup do semifinále. Venus Williamsová vyzve na centru Ostapenkovou a Halepová, kterou dělí jediná výhra od tenisového trůnu, domácí Kontaovou. Na jedničce se střetnou Muguruzaová s Kuzněcovovou a Rybáriková s Vandewegheovou. Čtvrtfinálové obsazení dvouhry mužů dnes zkompletuje vítěz duelu mezi Djokovičem a Mannarinem.

Po včerejším "Manic Monday", v rámci kterého se měla odehrát všechna osmifinálová utkání, nám stále chybí jedno jméno ke zkompletování čtvrtfinálového obsazení mužské dvouhry. Kvůli maratonskému duelu Nadala s Müllerem se včera na kurt nedostali trojnásobný wimbledonský šampion Novak Djokovič a Adrian Mannarino. Vítěz bude v zítřejším čtvrtfinále čelit české jedničce Tomášovi Berdychovi. Preview zápasu si můžete přečíst zde.

O postup do čtvrtfinále smíšené čtyřhry dnes bude bojovat ryze české duo Roman Jebavý/Lucie Hradecká. Do akce jdou také čeští junioři. Hlavním bodem dnešního programu jsou ovšem čtvrtfinálová utkání dvouhry žen.


1. čtvrtfinále: Venus Williamsová - Jelena Ostapenková
Další bitva generací pro Venus Williamsovou! Pětinásobná wimbledonská šampionka dnes na centrálním dvorci premiérově vyzve překvapivou vítězku letošního French Open a o sedmnáct let mladší Jelenu Ostapenkovou.

Sedmatřicetiletá Williamsová letos na grandslamech dosahuje skvělých výsledků. V Melbourne si zahrála finále, jež prohrála se sestrou Serenou, a v Paříži došla do osmifinále, ve kterém ji vyřadila Bacsinszká.

Od té doby nehrála. Ve Wimbledonu tak absolvovala první letošní zápas na trávě, na níž má v tuto chvíli po čtyřech letošních výhrách na wimbledonském pažitu vynikající kariérní bilanci 90-18. V All England Clubu loni došla až do semifinále a ukázala, že na trávě stále může sbírat úspěchy.

Legendární Američanka na úvod letošního ročníku vyzvala Mertensovou, kterou smetla na letošním French Open. S Belgičankou měla na oblíbené trávě mnohem větší potíže, set přesto neztratila.

Ve druhém kole, v němž potkala další soupeřku z letošního French Open, už musela do tří sad. Qiang Wang z Číny světovou jedenáctku hodně trápila. Williamsová ale zkušeně vyrovnala na 1-1 na sety a v rozhodující sadě už dominovala.

Poté si bývalá světová jednička poradila s talentovanou Naomi Ósakaovou. Devatenáctiletá Japonka dala Williamsové pořádně zabrat. Američanka získala první set až v tie-breaku a druhou sadu rozhodl jediný brejk.

Včera v další bitvě generací smetla talentovanou Chorvatku Konjuhovou, když podala nejpřesvědčivější výkon ze všech čtyř zápasů. Poprvé od roku 2011 se dočkala výhry na posvátném wimbledonském centrálním dvorci.

Williamsová hraje svůj jubilejní dvacátý Wimbledon. Od své premiéry v roce 1997 chyběla v All England Clubu pouze jednou (2013) a jen pětkrát skončila před branami osmifinále.

Ostapenková letos senzačně vyhrála French Open a pouhé dva dny po svých 20. narozeninách zvedla nad hlavu svou premiérovou grandslamovou trofej. Zároveň se stala první tenistkou v otevřené éře, která dokázala jako nenasazená hráčka ovládnout pařížskou antuku. Talentovaná Lotyška výrazně poskočila v žebříčku, v němž jí momentálně patří 13. pozice.

Přechod na trávu se Ostapenkové vcelku povedl. Jediný přípravný turnaj absolvovala v Eastbourne, kde ve třech setech porazila Suárezovou a poté ve velmi těsném souboji podlehla domácí Kontaové.

Ve Wimbledonu dokázala v prvních třech kolech potvrdit roli favoritky, přestože se na postup ve všech třech případech pořádně nadřela.

V prvním kole proti Sasnovičové sice vyjma prohrané druhé sady ztratila pouhé tři gamy, nicméně proti kanadské kvalifikantce Abandaové musela zápas otáčet a rozhodující dějství si vybojovala až v tie-breaku druhého setu.

S Giorgiovou jí stačily dvě sady, ovšem obě byly velmi vyrovnané. V osmifinále vyřadila světovou pětku Svitolinovou. Proti Ukrajince potřebovala osm mečbolů a zkrácenou hru druhého dějství vyhrála tím nejtěsnějším rozdílem.

Při své teprve třetí účasti v All England Clubu výrazně vylepšila své wimbledonské maximum. Předloni totiž došla do druhého kola a loni skončila hned v prvním kole.

Pokračuje tak letos ve skvělých výsledcích na grandslamech. Na Australian Open jí jen těsně unikl postup do osmifinále, když podlehla 8-10 ve třetím setu Karolíně Plíškové, French Open vyhrála a na další životní výsledek si dělá zálusk na nejslavnějším turnaji světa.


2. čtvrtfinále: Simona Halepová - Johanna Kontaová
Poslední krok zbývá Simoně Halepové. Pokud dnes Rumunka na závěr programu na centrálním dvorci v pátém vzájemném duelu porazí domácí Johannu Kontaovou, usedne v pondělí poprvé v kariéře na tenisový trůn.

Halepová měla fantastické antukové jaro. Na oranžové drti vyhrála 18 z 21 duelů, úspěšně obhájila loňský triumf v Madridu, v Římě si zahrála finále a další finálovou účast přidala na French Open, kde měla velmi blízko k premiérovému grandslamovému titulu a postu světové jedničky.

Generálku na Wimbledon absolvovala v Eastbourne. V britské metropoli skončila ve čtvrtfinále na raketě Wozniacké. V All England Clubu zatím neztratila set. Nejméně práce měla v prvním kole s Erakovicovou, které povolila jen pět gamů. Na postup se naopak překvapivě nadřela proti brazilské tenistce Haddadové Maiaové, s níž v prvním setu prohrávala 3-5.

Pořádně dala světové dvojce ve třetím kole zabrat také Shuai Peng. Číňanka v tie-breaku druhé sady dokonce disponovala setbolem. Rozhodující set však Halepová nepřipustila.

V osmifinále se střetla s vracející se Azarenkovou. V úvodním dějství musela dvakrát dohánět manko brejku. Nakonec jej vybojovala ve zkrácené hře a ve druhém setu už dominovala. Obhájila tak loňskou čtvrtfinálovou účast.

Halepovou po pár týdnech znovu dělí jediné vítězství od postu světové jedničky. Na French Open úkol nezvládla, další možnost má dnes. Pokud neuspěje a nevyrovná své wimbledonské maximum z roku 2014, stane se novou světovou jedničkou v současnosti nejlepší česká tenistka Karolína Plíšková.

Halepovou dělí poslední výhra od postu světové jedničky

Kontaová se po nevydařeném antukovém období na trávě probudila a došla až do finále v Nottinghamu, v němž prohrála s Vekičovou. V Birminghamu sice vypadla už ve druhém kole, nicméně v Eastbourne postoupila až do semifinále.

Souboj o finále proti Karolíně Plíškové se ovšem rozhodla vynechat, protože den předtím ve čtvrtfinálovém duelu se světovou jedničkou Kerberovou ošklivě upadla a z turnaje se kvůli problémům s hrudními obratli odhlásila.

Naštěstí to nebylo nic vážného a Kontaová o letošní ročník Wimbledonu nepřišla. Do turnaje vstoupila suverénním vítězstvím nad Su-Wei Hsieh, které oplatila porážku z letošního French Open.

Ve druhém kole se naopak pořádně zapotila. V repríze letošního finále turnaje WTA v Nottinghamu bojovala s Vekičovou přes tři hodiny a talentovanou Chorvatku udolala až 10-8 v rozhodující sadě. Poprvé tak přešla přes druhé kolo nejslavnějšího turnaje světa.

Následovala hladká výhra nad Sakkariovou. Poté další maraton. S osmifinálovou soupeřkou Garciaovou strávila na kurtu téměř dvě a půl hodiny. O svém postupu a vítězství v třísetové bitvě rozhodla až v úplně posledním gamu, kdy Francouzku brejkla.

Halepová a Kontaová se střetly čtyřikrát. Rumunka zvítězila dvakrát ve Fed Cupu, a to před třemi lety na tvrdém povrchu a letos na nejhorším povrchu Britky - antuce. Na turnajích byla naopak vždy úspěšná Kontaová. Halepovou přehrála předloni ve Wuhanu a letos v cestě za titulem v Miami, vždy ve třech setech.


3. čtvrtfinále: Garbiñe Muguruzaová - Světlana Kuzněcovová
První zápas na druhém největším dvorci v areálu All England Clubu obstarají grandslamové šampionky Garbiñe Muguruzaová a Světlana Kuzněcovová. Druhá jmenovaná má Španělce co oplácet. Poslední tři duely s ní totiž prohrála.

Vítězka loňského French Open Muguruzaová nechyběla v závěrečných kolech na Australian Open (čtvrtfinále) ani French Open (osmifinále). Od triumfu na French Open nebyla na akci velké čtyřky v semifinále.

V Birminghamu došla na svém prvním přípravném turnaji do semifinále. V Eastbourne naopak selhala hned v prvním zápase, v němž uhrála jediný game s Barborou Strýcovou.

Ve Wimbledonu se jí až na finálovou účast v roce 2015 nikdy nedařilo. Při své celkově šesté účasti teprve podruhé přešla přes druhé kolo. Letos však předvádí skvělé výkony a ve čtvrtfinále je naprosto zaslouženě.

V prvních třech kolech třiadvacetiletá Španělka ani na chvíli nezaváhala. Překážkou pro ni nebyly Alexandrovová, Wickmayerová ani Cirsteaová.

V osmifinále musela poprvé do tří setů, když proti světové jedničce Kerberové prohrála úvodní sadu. Vývoj utkání ale nakonec otočila, Němku popáté v řadě porazila a zajistila ženskému tenisu novou světovou jedničku.

Kuzněcovová má Muguruzaové co vracet

Kuzněcovová má letos na grandslamech jen o jednu výhru méně než její dnešní soupeřka. Na Australian Open skončila již v osmifinále, na French Open dosáhla stejného výsledku jako Muguruzaová. Právě ve Wimbledonu tak letos poprvé zvládla souboj o grandslamové čtvrtfinále.

V Eastbourne, na jediném přípravném turnaji před Wimbledonem, došla dvojnásobná grandslamová šampionka do čtvrtfinále. V něm podlehla v třísetové bitvě pozdější šampionce Karolíně Plíškové.

Ve Wimbledonu je Ruska zatím suverénní. Ve čtyřech zápasech ztratila jen dvacet gamů. Její formu odnesly Jabeurová, krajanka Makarovová, vracející se Hercogová a Agnieszka Radwaňská, proti které Kuzněcovová uspěla v 18. vzájemném souboji už počtrnácté.

Po dlouhých deseti letech a celkově počtvrté postoupila ve Wimbledonu mezi nejlepší osmičku. Pokud dnes světová osmička přeruší sérii porážek s Muguruzaovou, zahraje si v All England Clubu poprvé semifinále.


4. čtvrtfinále: Magdaléna Rybáriková - Coco Vandewegheová
Poslední semifinalistka vzejde z velmi zajímavého souboje mezi Magdalénou Rybárikovou a Coco Vandewegheovou. Minimálně první čtvrtfinalistku by určitě málokdo tipoval. Slovenská naděje Američanku jasně porazila jak před šesti lety na trávě v Birminghamu, tak letos na French Open.

Rybáriková na trávě vždy patřila mezi solidní hráčky. Už v roce 2009 triumfovala na akci WTA v Birminghamu a v dalších letech si na okruhu WTA zahrála dvě semifinále. Ve Wimbledonu však nikdy nedokázala prorazit. V hlavní soutěži nejslavnějšího turnaje světa dohromady osmkrát vypadla v prvním kole, pouze v roce 2015 dokázala dojít do třetího kola.

Slovenská tenistka se po operaci kolene a zápěstí po více než půlroční pauze, kterou zahájila loni právě po Wimbledonu, vrátila na kurty a letos vyhrála 33 z 39 zápasů. Díky letošním úspěchům se vyšplhala z páté stovky až do té první.

Na trávě je letos k nezastavení. Bývalá 31. hráčka světa ovládla dva větší podniky ITF, uhrála semifinále v Nottinghamu a ve Wimbledonu, kde nedala šanci Niculescuové, porazila v kvalitním třísetovém souboji Karolínu Plíškovou, smetla Curenkovou a porazila Martičovou, zatím nenašla přemožitelku.

Fantastickou letošní bilanci na trávě tak upravila na 17-1. Před startem letošního ročníku třetího grandslamu sezony si nikdy předtím na turnaji velké čtyřky nezahrála ani osmifinále.

Vandewegheové se naopak v posledních dvou letech ve Wimbledonu dařilo. Předloni si zahrála čtvrtfinále a loni osmifinále. Že wimbledonský pažit její hře sedí, potvrzuje také letos.

Po čtvrtfinále v Birminghamu přidala další letošní čtvrtfinálovou účast na trávě a na grandslamech je letos obecně úspěšná. Na Australian Open dosáhla na premiérové grandslamové semifinále a další má na dosah dnes. Jediný neúspěch přišel v Paříži, kde vypadla v prvním kole právě s Rybárikovou.

Ve Wimbledonu zatím neztratila set. Postupně přehrála Barthelovou, Mariaovou, krajanku Riskeovou a naposledy nasazenou pětku Wozniackou. Vyrovnala tak své wimbledonské maximum.

Pětadvacetiletá rodačka z New Yorku má na trávě výbornou bilanci. Od své premiéry v roce 2011 vyhrála 50 zápasů a pouze 20krát odešla jako poražená. Na kontě má dva tituly. V letech 2014 a 2016 ovládla podnik WTA v Hertogenboschi.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 8. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 13:00 SELČ)
1. Mannarino (Fr.) - Djokovič (2-Srb.)
2. V. Williamsová (10-USA) - Ostapenková (13-Lot.)
3. Kontaová (6-Brit.) - Halepová (2-Rum.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Muguruzaová (14-Šp.) - Kuzněcovová (7-Rus.)
2. Rybáriková (SR) - Vandewegheová (24-USA)
• NO. 2 COURT • (od 12:00 SELČ)
1. J. Murray/Hingisová (1-Brit./Švýc.) - Jebavý/Hradecká (16-ČR)
• COURT 6 • (od 12:00 SELČ)
3. Vrbenský (ČR) - Korda (USA)
5. Macháč/Skatov (ČR/Rus.) - Efstathiou/Nijboer (Kypr/Niz.)
• COURT 10 • (od 12:00 SELČ)
4. Hindová/Rachimovová (ČR/Rus.) - Hontamaová/Naitová (6-Jap.)
• COURT 15 • (od 12:00 SELČ)
4. Štyler/Zacharov (ČR/Rus.) - Miladinovič/Tseng (7-Srb./Tchaj-wan)
• COURT 16 • (od 12:00 SELČ)
5. Rodionov/Vrbenský (3-Rak./ČR) - Draper/Loffhagen (Brit.)
Kompletní program 8. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

195
Přidat komentář
dadaft
je fakt že Coco konec nezvládla, ale to nic nemění na povedené Magdině hře.
a proč vlastně neporazit v SF další ranařku?
Reagovat
tommr
Muguruza je ale momentálně ve výrazně lepší formě než Vandeweghe ...
Reagovat
d@ve
Hm, tak ani napodruhé Simona šanci nevyužila a ten poslední krůček prostě není schopna udělat. Pro Karolínu je to tak trochu Pyrrhovo vítězství, o které asi moc nestála, ale má alespoň šanci to výjimečné postavení obhájit (když už si jej v poslední chvíli nevybojovala až tak úplně sama).
Ale přesto jí to No.1. moc přeju a doufám, že se jí na tom trůnu tak zalíbí, že se jí nebude chtít jen tak sesednout. :)
Reagovat
tommr
jj já taky doufám, že pro Karolínu bude (na rozdíl od Kerberový) ta pozice jedničky motivací k tomu, aby se dál zlepšovala a že brzo přidá i nějaký úspěchy na velkých turnajích ... :)
Reagovat
fialka
Nehľadiac na to, že tým umožnila Plíškovej No.1, tak mi jej bolo ľúto. Toľko sa snaží a nie a nie to dotiahnuť.
Reagovat
Jabadu
je třeba poděkovat jistému Alexisu Ohanianovi, kurwa ne?!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
kongví, co se tam za zavřenými dveřmi vlastně děje... ;)
Reagovat
pockerface
Počítají se výsledky za poslední rok, sešlo se to tak, že Kerber svůj post No.1 těžce neunášela, hrála strašně, přicházela o děsnou porci bodů a Karolína ten rok hrála stabilně a měla dobrý výsledky, tak ta No.1 zůstala na ní. Jen doufám, že to na ní nebude příliš velký tlak a nepodělá se z toho jako Kerber. Jinak Konta x Venus může být dost dobrý SF.
Reagovat
tommr
i když tak trochu proti svý vůli. Ani nevím komu má za to víc poděkovat - jestli Kontaový, která podala skvělej výkon a překonala svojí vlastní zjevnou nervozitu nebo Halepový, která "dokázala" prošustrovat i druhou jedinečnou šanci na získání postu světový jedničky v krátký době ... :)
Reagovat
pockerface
Poděkuj Kerber, tak hrála celý rok 2017 strašně. Těžce tu pozici neunášela, snad to z konečně spadne a zase to bude ta "stará" dobrá Angie.
Reagovat
Marduch
Dobra zprava pro asi vetsinu ceskych fandu, otázka jaká zprava pro Kaju, pro Kerber to byl spis polibek smrti..
Reagovat
aligo
Ale Kerber se políbila sama, Kaju políbila Halep..
Reagovat
avos
Káje to bude podle mě jedno.
Reagovat
blixa
.... pokloňte se holomci ... královna usedá na trůn !!! ;-)
Reagovat
PetaM
Bolí mě záda. Rád bych viděl fotku Káji na trůnu. Jinak nic moc teda :D Bez trůnu, bez žezla, bez jablka, bez koruny ... No co je to za královnu? Zbít tu jejich v Anglii a na chvíli usednout na její trůn. Tomu říkám jednička!!! :D
Reagovat
lars
aktualne by mela byt na dovoleny a na trunu asi az za par tydnu :)
Reagovat
blixa
Trochu fantazie chlapci ... ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
lože vyvrhelovo ;)
Reagovat
com
SPOKOJENOST NEJVETSI :)
Reagovat
George_Renel
Simona má těžký komplex. Myslím, že Konta i Karolína mohou poděkovat Ostapenko. Ta zasadila těžký úder.
Simona opět nic velkého neuhrála, takže je zcela jedno jestli ona nebo Karolína.
Ale - JE TO TAM!!!
Reagovat
Frick
Aspoň letos vyhrála druhý a třetí největší antukový turnaj. Kája se nedostala na žádném z turnajů této velikosti od září ani do finále...
Reagovat
PetaM
Tak ta paní na konci by zasloužila pěkně na holou uprostřed centrálního dvorce (což by asi Angláni nepřežili :D :D ). Gratulace Karolíně k postu číslo 1 :)
Reagovat
FulnekUltras
kurwa anglosaská
Reagovat
Andrew89
tak tohle jsem necekal! Gratulace Kaje k no.1:)
Reagovat
kada.tom
zvláštní konec, asi by bylo záhodnou tu výměnu zopakovat ... no, ale gratulace Johanně k SF, přeju jí víc, ale nechtěl jsem, aby se Karolína dostala na post světové jedničky takovýmhle způsobem, no ... stalo se, nezbývá než věřit, že bude Karolína úspěšnější a dominantnější než Kerber
Reagovat
avos
"Takovýmhle způsobem" - vzhledem k tomu, že soupeřky obhajovaly víc než Kája, myslím, že je 90% pravděpodobnost, že by se i v případě postupu stala světovou jedničkou po prohře soupeřky.
Reagovat
Jabadu
Historii zajímá pouze KDO.
Ne JAK.
:-)
Reagovat
aligo
Není pravda, jak Caroline tak Jelena řekli že by radši GS než 1.. Teď Kája bude poslouchat kaci a bude pod tlakem...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro to řekla kdy? Vždycky říkala, že odmala snila být světovou jedničkou...
Reagovat
tommr
ale pod velice příjemným tlakem ... :)
Reagovat
kada.tom
teď se ukáže :-)
by mi zajímalo, co dělá Karolína v tuhle chvíli :-D
Reagovat
avos
Čte si TP :D
Reagovat
lars
relaxuje
Reagovat
avos
4 míče.
Reagovat
avos
3 míče ...
Reagovat
avos
2 míče ... ?
Reagovat
avos
1 míč?!
Reagovat
avos
KAROL1NA !!!!!
Reagovat
Jabadu
"Huaaáááá ... co to vidím?!"
"Co to vidíme?!"
"Nikdo ani hnout! ... Řek jsem nikdo ani hnout!!!"
:-)
Reagovat
PetaM
Na to, že jsi řekl nikdo ani hnout, stále pohybuješ prsty na klávesnici. :D
Reagovat
blixa
Velící důstojník může ! ;-) :D
Reagovat
historik
Co to vidím? Konta se brání, Halep útočí a kazí
Reagovat
kada.tom
no ... a vypadá to vypadá, že Halep začíná tenisový trůn protékat mezi prsty stejně jako před pár týdny titul z RG
Reagovat
tommr
kéž by si měl pro jednou pravdu ... :)
Reagovat
kada.tom
hmm, a po tomhle parádním zápasu bude svatou půdu Centre court znevažovat hornouherská Rybáriková ... :-// snad tentokrát bude Vandeweghe lepší a otočí to
Reagovat
aape
to jsou zas ubohosti..
Reagovat
PetaM
Kanále, plujou ti tu hovna!
Reagovat
blixa
Ty jsi názorným příkladem, jak u lidské rasy přestal fungovat přirozený výběr. Jinak by se takovej blb nemohl vůbec narodit, natož přežít do dospělého věku ;-)
Reagovat
kada.tom
to by mě zajímalo, co jsem napsal blbě ...

parádní zápas se momentálně hraje
Centre court se považuje za svatou půdu nebo kurt
kterákoliv Čobolačka nebo Čobol ten kurt svojí nepřítomností znevažovat budou
a Rybáriková opravdu je z historického území Horních Uher

vše je naprosto pravdivé ..
Reagovat
blixa
Vše mnou výše zmíněné jsi opět potvrdil ;-)
Reagovat
FulnekUltras
prikovať cez búrlivú noc ku kaplnke na symbolickom cintoríne pri Popradskom... medvede sú s ubúdajúcim lesom čoraz nervóznejšie...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím nějaký funkční stream na Halepku??
Reagovat
smazaný uživatel
Registrujte se v Tipsport zdarma
Reagovat
PetaM
Jenže u TipSportu se musí vsadit určitá částka za určité období, aby fungovaly streamy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/konta-vs-halep-center-court-live-stream-4313757.html
Reagovat
kada.tom
tak tohle se Halep nepovedlo, 5-4 a dva servisy a takhle to zkoní :-D
no, tak teď se může stát úplně cokoliv :-)

že by dva TB a stav 15-17 platil ne v zápase Muguruzy-Blanco s Kuznetsovou, ale v tomto zápase? :-)
Reagovat
Andrew89
v Tb zabrala a mame tu 3 set...jsem teda hoodne zvedavej
Reagovat
dadaft
Johanna je tak trochu dřevo, Simona řve, zažil jsem už i lepší QF.
Reagovat
dadaft
konec tajbrejku ovšem nekompromisní...
Reagovat
sprchon
Jo, chtěl jsem odjet, ale teď váhám, jestli to nedokoukat. Ty poslední míče TB stály za to.
Reagovat
EllNino
Bože too je zoufalstv na těch Big pointech
Reagovat
historik
bohužel...kdyby bylo více klidu, je stav zápasu jiný
Reagovat
mahycek
Tedy pokud to trochu umíte.
Reagovat
mahycek
Jo, zapomněl jsem, zase řvou, ale né tolik, jako zápas před tím. Dovedete si to představit souložit s takovou v paneláku ??
Reagovat
sprchon
Parádní BH po lajně. :)

Simona může zaváhat a pak by se to mohlo překulit na stranu Johanky... No, uvidíme.
Reagovat
aape
to by musela vyuzit aspon 1 BB z tech padesati co si vypracovala a pak zahodila
Reagovat
sprchon
Tak je to tady, třetí set...
Reagovat
historik
Konta je na těch BB fakt špatná:-(
Reagovat
svetova.dvojka
Johannka z Arku nehraje špatně...
Reagovat
dadaft
viděl jsem dobře?
Sir Alex Ferguson?
Reagovat
com
Konta to schválně prodlužuje, aby to bylo napínavější.. Teď vyhraje! :)
Reagovat
kada.tom
teď na NS říká, že Karolína měla prolásit po vyřazení, že nechce být Nr. 1 takovýmhle způsobem ... takže o důvod víc fandit Halep, protože tak vlastně udělá Karolíně radost :-)
Reagovat
PetaM
Já bych to tak neřešil. Simona obhajuje 900 bodů v Montrealu, takže pokud si neudělá rezervu, stejně se tam Karolína minimálně na týden může dostat. Pak zase začnou velké obhajoby Karolíně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Simona si jde pro No.1, a tak je to správně.

Obě hrají zatím skvělý zápas.
Reagovat
historik
snad nebude zbytek zápasu podobný tomu včerejšímu s Azarenkovou
Reagovat
PetaM
Bože Konto, ty jsi totálně marná. Vůbec žádný rozdíl ve skóre by nebyl, kdybys tam běhala místo rakety se slepeckou holí ...
Reagovat
miguel23
Kdy Halepová klesla na úroveň těch řvoucích blbek? Nepřijde mi, že by tohle předváděla. Nebo jí asi jen málo sleduju...
Reagovat
historik
dřív taky vydávala zvuky...jen byly o dost tišší
Reagovat
PetaM
Málo sleduješ :D Začíná se vyřvávat z podoby už celkem dlouho.
Reagovat
zpilat
psal jsem to už u muguruzy, že začaly asi na radu trenérů řvát i hráčky, které bývaly celkem tiché, neskutečně mě to štve, poslouchat něco takového dvě hodiny, nechal bych zavést limit na hluk, už mi to připadá jak na letišti při startu letadla :-(
Reagovat
brixner
TVLE, co když se rýsuje překvapení? To by z toho mohlo pak Cibuli i jebnout...Ostapka mě dost sere, ale Venus je úžasná! Třeba urve talíř, PM pošle rodině toho nebohého dědy a vstoupí do historie! A Kongová? Ta se z toho posere!
Reagovat
historik
UE po 5 gemech 7:0 pro Kontu
Reagovat
Andrew89
bude no.1 . Koukam na jeji vzhled pred operaci....a musim teda rict,ze mela na prsou mega zatez:D se oak nedivim ze tak sla nahoru,kdyz si je nechala upravit. taky bych s tim nechtel behat:D
Reagovat
PetaM
Simona klidně mohla hrát v pornu. Prsa na to měla. A to řvaní taky. Holt se rozhodla pro trochu zahalenější sport ...
Reagovat
Andrew89
:D jo no.....ale ted to byla luxusni vymena!!
Reagovat
PetaM
Luxusní byla bohužel jen proto, že se Konta opět špatně rozhodla se svým úderem. 3/4 hřiště volné, ale proč to využít, naperu to na raketu Halep :D Však bude sranda ... :D
Reagovat
historik
jj měla ji jasně vyhrát dřív + k tomu ty šílený chyby:-(
Reagovat
kada.tom
všude se hraje, jen Čobolačka musí mít něco extra ..
Reagovat
Nola
privolala dazd na kurt c.1, je to bosorka no :D
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Reagovat
historik
No jo no, nervózní Konta vyhazuje jasné míče:-((
Reagovat
tommr
zatím bohužel očekávanej průběh ... :(
Reagovat
kada.tom
normálně bych fandil Johanně, ale pozici Nr. 1 si rozhodně zaslouží více Halep než Karolína ...
Reagovat
avos
Já si myslím, že si ji zaslouží ta, která má nejvíc bodů.
Reagovat
sprchon
Jo, od toho ty body jsou, aby se lidi nemuseli dohadovat. ;)
Reagovat
kada.tom
ano, a to bude po dnešku patrně Halep, takže tak :-)
Reagovat
sprchon
Taky si myslím. ;)
Reagovat
dadaft
((( bravo Venus )))

((( davaj Magda )))
Reagovat
kada.tom
Venus s Jelenou předvedly super zápas. Nakonec zvítězila zkušenost, Jelena to na konci úplně nezvládla, nicméně Venus až na to jedno zaváhání na podání opravdu hodně dominantní :-)

Ostapenko se nemusí vůbec stydět, vypadnout ve Wimbledonu s někým, kdo se jmenuje Williams není vůbec žádná ostuda.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Parádní zápas. Venus zkušeně. Mám rád obě, ale přál jsem to víc Venus, která by si mohla dojít pro šestý wimbledonský talíř :))) Jelena má ještě čas ;)
Reagovat
mahycek
Jo, Pink Floyd, abych se uklidnil.
Reagovat
brixner
"Shine On...?" Na světě nic nepředčí Pink Floyd!!!
Reagovat
mahycek
Ano pěkná střílečka mezi Venus a Jelenou, ale kdo to má poslouchat ten jekot (houkání) + řev Nemohl jsem. Pustil jsem si k tomu staré Pink Floyd. A Rybáriková a Vandeweghe, ty neřvou, ale zase Havrilla. To řvaní bych od mladých let být trenérama odbourával. Měřit to, stráty výhod, nebo menší dotace, nevím, ale je to hrozné.
Reagovat
letityfanousek
a Venus taky, a Konta taky tak
Reagovat
kada.tom
Venus i Jelena hrají moc pěkná, hezká střílečka :-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
je to paráda :)
Reagovat
avos
Ty forhendy po lajně jsou neskutečný.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Obě hrajou neskutečně agresivně. Druhý set je asi to nejlepší, co jsem z ženskýho tenisu letos ve Wimbledonu viděl :)
Reagovat
avos
Myslím, že ani Mannarino by si neprdl.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Má stejně na 37 let neuvěřitelný pohyb :) Na trávě je možná, co se týče pohybu, vůbec nejlepší ze všech
Reagovat
tommr
nejde jen o věk ale i o výšku. Muguruza má na svou výšku taky hodně dobrej pohyb ...
Reagovat
FulnekUltras
guerilový styl a je
Reagovat
avos
Když si vzpomenu, jak v neděli pěl Havrilla ódy na tu slicovanou mezi Rybárikovou a Marticovou ... by si měl pustit toto, to je úplně jinej sport.
Reagovat
avos
Když si vzpomenu, jak v neděli pěl Havrilla ódy na tu slicovanou mezi Rybárikovou a Marticovou ... by si měl pustit toto, to je úplně jinej sport.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Něco jsem prošvihl? Tohle jsem ještě nikdy neslyšel :)
Reagovat
Nancy_z
Někde jsem o tom zaregistrovala článek v angličtině... zkusím najít :-)
Reagovat
sprchon
http://www.tennis.com/pro-game/2017/07/french-open-champion-ostapenko-clarifies-name-questions/67518/

http://www.wimbledon.com/en_GB/news/articles/2017-07-10/2017-07-10_the_preview_day_8.html
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Díky :) Pak si to schválně přečtu.
Reagovat
avos
Takže díky ní zařadili to jméno do lotyšskýho kalendáře jo? :)
Reagovat
avos
18. srpen, to dává vlastně smysl no.
Reagovat
sprchon
Jojo. :)
Reagovat
blixa
Aljona je blbost. Buď Jelena (ruská verze) nebo Alona (lotyšská verze).
Reagovat
sprchon
Alona s tou čárkou pod "l". Ale čte se to Aljona. ;)
Reagovat
blixa
Čte se to jako měkký "l", cpát tam j mi přijde dost přehnaný ;-)
Reagovat
dunphy
https://twitter.com/aljonaostapenko?lang=cs

Myslíš, že kdyby to byla blbost, tak si to napíše na vlastní profil?
Reagovat
blixa
Tak jako jak to máš přiblížit národům co neznají měkký l, že ? Ale pro češtinu mi tenhle přepis přijde přehnaný.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Jestli se nepletu, tak ostatní česká média, stejně jako já, používají Jelena :)
Reagovat
blixa
Tak Jelena je správně, takže proč ne.
Reagovat
Nola
Aljona je ukrajinska verzia a nie lotysska
Reagovat
blixa
Tak původně je to snad ze Španělska, ale to jsme úplně OT.
Reagovat
blixa
Haha, prej že je to s koťátkem domluvený ! Já vím , co je domluvený !!! :D ;-)
Reagovat
mahycek
Švýcarský dědek je elegán nezátíná pěstí, nenápíná všechny svaly v těle, neskáče, jak na pérkách, ne fuckuje a nechytá se za srdce a nerozhazuje ho divákům, či do nebes. Jistě, že není bez chyb, také občas házel lahev prázdnou za sebe, ale pořád z těchto čtyř, nedává tolik emocí najevo. A to s prominutím je i vás se.e.
Reagovat
Lina
Neskáče, nenadává, nerozhazuje srdíčka, ale pěst zatíná. :)
Reagovat
Marduch
No suchar proste :D
Reagovat
Andrew89
se s tím moc nepáře
Reagovat
kada.tom
o teda, je to pěkná střelnice :-)
snad teď dopodává set
Reagovat
Andrew89
ty jo..jako kéž by to celé vyhrála:D jí to přeju momentálně nejvíc :)
Reagovat
kada.tom
tak set by byl :-)
Reagovat
Andrew89
Pokud bude hrát takhle..tak bude i druhej:)
Reagovat
Andrew89
to je řežba :D
Reagovat
kada.tom
no, Světlana mě teda docela zklamala ...
Reagovat
Andrew89
bohužel nehrála jako včera s Agou. Ale je to taky tim, že jí toho moc nedovolila. to málo co měla promrhala...bohužel
Reagovat
fialka
Wimbledon je aj o tradíciách. Akosi sa vytráca spoločný odchod hráčov. Niektorí porazení letia preč ako strely. Včera Rafa na Mullera čakal. ;)
Reagovat
tommr
tohle je jen jeden z nekonečný řady často naprosto nesmyslných wimbledonských manýrů a je jen dobře, že na to hráči začínají kašlat ... :)
Reagovat
PetaM
Proč je to nesmyslné? Hráč aspoň ukazuje, že aspoň na chvíli dokáže přemoct své ego a počkat na soupeře, který ho porazil. Ne že rychle odejde z kurtu, protože je to namyšlený blbeček, který neumí prohrávat ...
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
dadaft
víš Světlano, když nedávno Muguruzu porazila Ashleigh Barty, tak ji rozebrala forhendem (bekhend má Mugu famózní),,,,,,,,,,,, když to trochu jde, obíhej, a pak diktuj přes forhend.
Reagovat
Andrew89
bože já já jí nesnášim..Muguruzu namyšlenou :/ řve jak tur...hrozný...
Reagovat
smazaný uživatel
Světlana si taky umí zařvat, to se neboj.
Reagovat
Andrew89
jojo to vim, ale o to až tak nejde...nemám jí rád jako osobu, je namistrovaná až někam...a její tenis se mi vůbec nelíbí
Reagovat
smazaný uživatel
A já zas v poslední době jenom čtu, jak kdo kde koho nesnáší. Zřejmě to bude takové to české myšlení.
Reagovat
Andrew89
Tak už to bývá..někomu fandíš, někomu ne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Za mě top, má všechny parametry šampionky. To už samo o sobě u hodně lidí vzbuzuje závist. sorry jako
Reagovat
Andrew89
:D :D tak ted jsem se hodně pobavil :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
tommr
mě teda Muguruza nepřipadá nějak zvlášt namistrovaná a tenis tady ve Wimbledonu předvádí parádní ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a tak přípravka je trochu jiná disciplína.
Reagovat
Andrew89
pojd do ní..
Reagovat
com
kdepak, Mugu se doheka az k druhymu GS titulu
Reagovat
mahycek
Škoda, mohlo být 1 - 1, ale celkem slabota. Pokud bude hrát Djokovič průměrně, tak ho musí Berdych no, rozbít asi, ale udělat. Ale, víte jak to chodí, doufám, že Tom konečně vzlétne, ne vylétne, ale postoupí do semif. Nepřeji si tam Můru, ani Djoka. Když ne, Querry, tak Čilič.
Reagovat
kada.tom
hlavně, aby v SF nebyl ten švýcarskej dědek
Reagovat
sprchon
Aby se zase Djoker nehecl proti špičce...
Reagovat
Marduch
Můžeš být v klidu, Nole hraje proti špičce úplně jinak.
Tím ale nechci říct, že Berdych nemá šanci. Určitě má, ale jenom když v průběhu zápasu udrží hlavu, i když bude třeba prohrávat.
Reagovat
pockerface
Měli organizátoři prostě včera pustit na centr ještě jeden zápas. Novak by ho stihl vyhrát možná ještě dřív než skončil zápas Nadala.
Chápu, že chtějí centr šetřit, ale jestli dnes neodehrají ženská Q, tak stejně ta tráva dostane zabrat ještě víc. A určitě měli předpověď počasí, tak tam toho Novaka mohli hodit a holky by teď už hrály na centru. Takhle si ještě minimálně hodinu počkají než to Novak dá ve 3 setech. Snad tedy to dá ve 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď snad to chvilku vydrží
Reagovat
George_Renel
Tedy zatím je to QF proti včerejšímu Müllerovi a Berdychovi hodně slabý odvar.
Reagovat
EllNino
myslím, že dneska máme po tenise
Reagovat
sprchon
Na centru ne, ne?
Reagovat
EllNino
no krom centru :)
Reagovat
sprchon
Ale ještě příští tři hodiny nemá nějak pršet, tak by se mohlo něco stihnout i na jedničce. ;)
Reagovat
sprchon
Ale prej fouká hodně vítr...
Reagovat
mahycek
Zítra mají muži štěstí, tedy jak pro koho. Pršet v Londýně nebude, díval jsem se ale na 4-5 serverů.
Reagovat
tommr
podle předpovědi by kromě dneška už v Londýně během Wimbledonu nemělo pršet ...
Reagovat
Mayo
Vamos Magda a Serbinátor
Reagovat
babolat.cz
tak tak
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném čtvrtém kole Wimbledonu. Všem hráčkám už byly odečteny body za lonský Wimbledon a za lonské turnaje v Bukurešti a v Gstaadu ...
Hvězdička (*) znamená, že se hráčka dostala do čtvrtfinále Wimbledonu ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Karolínu Plíškovou ...

------------------------------------
1. Plíšková, Karolína 6855
------------------------------------
2. Halep 6670 (-185) *
3. Kerber 5975 (-880)
4. Svitolina 4935 (-1920)
5. Wozniacki 4780 (-2075)
6. Konta 4760 (-2095) *
7. Kuznetsova 4500 (-2355) *
8. Radwanska, Aga 3985 (-2870)
9. Cibulková 3710 (-3145)
10. Williams, Venus 3591 (-3264) *
11. Ostapenko 3530 (-3325) *
12. Muguruza 3420 (-3435) *
13. Mladenovic 3155 (-3700)
------------------------------------
14. Kvitová 3135 (-3720)
------------------------------------
15. Williams, Serena 2810 (-4045)
16. Keys 2353 (-4502)
17. Sevastova 2235 (-4620)
18. Pavlyuchenkova 2160 (-4695)
19. Vesnina 2121 (-4734)
20. Garcia 1955 (-4900)
...


Karolína Plíšková zůstává i nadále v průběžném žebříčku na prvním místě, ale její náskok před Halepovou se už zmenšil na minimum.
Pokud Halepová zvítězí v dnešním čtvrtfinále nad Kontaovou dostane se před Karolínu.
Žádná jiná hráčka už nemůže Karolínu během Wimbledonu ohrozit takže Karolína už má jistou druhou příčku což bude její nové kariérní maximum ...

Petra Kvitová zatím klesla na 14.místo, ale předstihnout jí může ještě Vandeweghe pokud by získala titul ...
Reagovat
mahycek
Djokovič nevyhraje ve třech, Mandarin překvapí. Jinak si myslím, že Rybáriková končí, Konta také a Ostapenka a Kuzněcová udělají minimálně 1 set.
Reagovat
Krisboy
Porazí pan Berdych konečně Nov4ka? Pokud tedy ten porazí Mandarína...
Reagovat
Pe3k
Mohl by, je k tomu ideální příležitost. Budu mu fandit!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdýl v 16:30 má začít pršet. Až do noci
Reagovat
tommr
??? vždyt prší už ted ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ne
Reagovat
tommr
ale ženy pořád ještě nehrajou. Nechápu na co čekají? :(
Reagovat
smazaný uživatel
no na jednicce oba zapasy nestihnou, tak uvidime co vymysli...
Reagovat
tommr
kdyby na centru nazacláněl Djokovic tak tam dneska mohli pod střechou odehrát kompletní čtvrtfinále žen ...
Reagovat
kada.tom
a asi kde by jako měl hrát? když se včera na kurt prostě nedostal?
on to OF odehrát musí, aby bylo QF kompletní ...
Reagovat
sprchon
Nemohlo, centr se šetří, takže tři zápasy a dost.
Reagovat
Kozoroh
Chtělo by to trochu úcty k vítězi 12 grandslamů a bývalé světové jedničky...
Reagovat
sprchon
Ženy na jedničce mají začít teď ve 14.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to chvilku ted vydrzi
Reagovat
smazaný uživatel
Zas tam jsou plachty tak nic
Reagovat
FulnekUltras
dneska vyloženě fandím jen Venus - ostatní tři duely nechť se děje vůle boží, ovšem s postupujícím průběhem asi přece jenom budu víc přát Simoně (té určitě i post No.1), Garbine a samozřejmě Magdě, i když ani postup prdelky ušácké by mi nějak vyloženě nevadil...
Reagovat
kada.tom
Williams > = Ostapenko (7-5 6-3)
Konta = < (6-2 4-6 4-6)
Muguruza-Blanco = < Kuznetsova (7-6 6-7 15-17)
Rybáriková < Vandeweghe (2-6 4-6)

Mannarino < Djokovic (4-6 6-7 2-6)
Reagovat
Hector21
15:17?

:))

davai Světlíku, prostě musíš....

PS. nesnáším kočky...
Reagovat
kada.tom
jo, pokud je pustí déšť na kurt, tak tuším velikou maratónskou bitvu :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist