9. den na French Open: Kar. Plíšková bojuje o čtvrtfinále

5. 6. 2017, 10:35
Previews 133
Sobotní program French Open narušil déšť, a tak se Karolína Plíšková k zápasu 3. kola dostala až v neděli. Poradila si s Carinou Witthöftovou a dnes bude v boji o premiérové čtvrtfinále na pařížské antuce poprvé v kariéře čelit Veronice Cepedeové z Paraguaye. O postup mezi nejlepší osmičku budou usilovat i další favorité.

Karolína Plíšková má dnes možnost opětovně vylepšit své pařížské maximum, jímž bylo před startem letošního ročníku French Open druhé kolo. Česká tenistka měla famózní vstup do letošní sezony, kterou odstartovala ziskem titulu v australském Brisbane.

Svou vítěznou šňůru slušně prodloužila také na Australian Open, kde si poprvé v kariéře zahrála čtvrtfinále. Poté pomohla dvěma body českému fedcupovému týmu k postupu přes Španělsko a druhou letošní trofej vybojovala v Dauhá.

V Indian Wells a Miami si zahrála semifinále a vedla letošní hodnocení pro Turnaj mistryň. Letošní skvělé výsledky jí také vynesly pozici světové trojky.

Plíšková ovšem s přechodem na neoblíbenou antuku začala mít potíže. Ve Stuttgartu ještě hrála solidně, když vypadla až ve čtvrtfinále s pozdější šampionkou Laurou Siegemundovou.

Poté však přišlo velké trápení. Rodačka z Loun coby nasazená jednička vypadla v pražské Stromovce hned v prvním kole a jen o stupínek si polepšila v Madridu. Zlom přišel až v Římě.

Plíšková ani dnes nenarazí na nasazenou soupeřku

Pětadvacetiletá Češka se znovu dostala do formy a došla mezi nejlepších osm. Opět byla nad její síly pozdější vítězka - tentokrát Jelina Svitolinová. Na French Open si zatím vede nejlépe v kariéře.

V prvním kole vyřadila Saisai Zheng, vzápětí si ve třech setech poradila s Jekatěrinou Alexandrovovou a premiérově postoupila do třetího kola pařížského grandslamu.

V něm porazila Carinu Witthöftovou a znovu své maximum vylepšila. Ani ve čtvrtém zápase v Paříži nenarazí Plíšková na nasazenou soupeřku. Dnes bude premiérově čelit Veronice Cepedeové.

"Zaregistrovala jsem, že hrála s Luckou. Nevím, co hraje za tenis. Pokud spíš běhá a vrací, takový antukový tenis, pak to bude spíš o mně, jestli si to uhraju, nebo udělám chyby. Čekám, že bude hodně běhat," uvedla Plíšková.

Rodačka z Paraguaye prožívá životní turnaj. Při své teprve třetí účasti v hlavní soutěži grandslamu (ty předchozí zaznamenala také na French Open) je poprvé v osmifinále.

Aktuálně 97. hráčka světa neměla "snadný" los jako Plíšková. V prvním kole musela vyřadit Lucii Šafářovou, poté nasazenou šestnáctku Anastasii Pavljučenkovovou a naposledy otáčela duel s Marianou Duqueovou.

Podruhé v kariéře si Cepedeová zahraje s hráčkou Top 10. První test absolvovala letos v Miami, kde uhrála pět gamů proti slovenské jedničce Dominice Cibulkové.


Do boje jdou Svitolinová a Halepová
Osmifinálové utkání dnes absolvuje také jedna z nejlepších letošních antukářek - Jelina Svitolinová. Loňská osmifinalistka letos na antuce doslova válí.

Antukové jaro zahájila triumfem v Istanbulu. Poté přišla v Madridu překvapivá porážka hned v prvním kole od Saisai Zheng, velkou roli však hrála únava. Vše ovšem napravila v Římě, kde po necelém měsíci znovu vyhrála pět zápasů v řadě.

V italské metropoli dvaadvacetiletá Ukrajinka vybojovala již čtvrtý letošní titul. Kromě Istanbulu a Říma získala trofej také v Tchaj-peji a Dubaji.

Na French Open zatím nezaváhala. Poradila si s Jaroslavou Švedovovou, loňskou čtvrtfinalistkou Cvetanou Pironkovovou, s níž ale musela utkání otáčet, a Magdou Linetteovou. Svou antukovou bilanci tak vylepšila na 13-1.

Její dnešní soupeřka je velkým překvapením letošního ročníku French Open. Petra Martičová se vrátila na dráhu profesionální tenistky po dlouhodobém zranění zad letos v dubnu a sbírala úspěchy na okruhu ITF, kde vyhrála 17 duelů z 20 odehraných.

V Paříži měla obrovské problémy už v závěrečném kole kvalifikace, když svedla třísetovou tie-breakovou bitvu s Marynou Zaněvskou. V hlavní soutěži si však zatím vede suverénně. Chorvatka vyřadila Katerynu Bondarenkovou, Madison Keysovou a proti Anastasiji Sevastovové ztratila jen dva gamy.

Svitolinová a Martičová se v minulosti utkaly dvakrát a pokaždé na antuce. Před čtyřmi lety v Katovicích zvítězila ve třech setech Martičová, o rok později ale musela Svitolinové právě na French Open za stavu 0-5 vzdát.

Svitolinová a Halepová patří mezi velké favoritky letošního French Open

Na antuce nemá letos díky semifinále ve Stuttgartu, finále v Římě, titulu z Madridu a výhrám nad Janou Čepelovou, Tatjanou Mariaovou a Darjou Kasatkinovou na French Open o moc horší bilanci než Svitolinová největší favoritka Simona Halepová. Rumunka letos na oblíbené antuce ovládla 15 ze 17 duelů.

Slušnou formu ovšem v Paříži předvádí také její dnešní soupeřka Carla Suárezová. Španělka neztratila set s Marií Sakkariovou, Soranou Cirsteaovou ani Jelenou Vesninovou a stejně jako loni postoupila do osmifinále.

Ve vzájemné bilanci s Halepovou sice prohrává 5-6, nicméně všechna čtyři vzájemná měření sil na nejpomalejším tenisovém povrchu v minulosti vyhrála.

Pokud dnes obě favoritky zvítězí, zahrají si ve čtvrtfinále proti sobě. Poslední čtvrtfinalistka vzejde z domácího derby mezi Caroline Garciaovou a Alizé Cornetovou.

Zatímco Garciaová se na postup do svého prvního osmifinále na domácím grandslamu vyjma prvního kola pořádně nadřela, Cornetová postupuje suverénně a vyřadila například Barboru Strýcovou a Agnieszku Radwaňskou doslova smetla. Cornetová může své krajance oplatit sedm let starou porážku z Marseille.


O čtvrtfinále bude usilovat čtveřice z osmi nejvýše nasazených
Po Simoně Halepové nastoupí na největší dvorec areálu Rolanda Garrose světová jednička Andy Murray. Loňský finalista znovu chytá formu. V Paříži si postupně poradil s Andrejem Kuzněcovem, Martinem Kližanem a naposledy s Juanem Martínem Del Potrem.

Brit však stále nemůže letošní sezonu považovat za povedenou. Jediný triumf zaznamenal v Dubaji a kromě finálové účasti v Dauhá a semifinálové v Barceloně se výsledkově v předchozích měsících trápil.

Dnes bude mít velmi těžkého soupeře. Karen Chačanov se totiž v Paříži prezentuje vynikající formou, jež mu vynesla výhry nad Nicolas Jarrym, Tomášem Berdychem a Johnem Isnerem. Ruský talent čeká osmifinálová grandslamová premiéra. S Murraym se nikdy předtím neutkal.

Po dlouhých šesti letech a vůbec poprvé na antuce se střetnou Stan Wawrinka a Gaël Monfils. Vítěz ročníku 2015 Wawrinka na antuce dlouho hledal formu. Našel ji až týden před startem French Open, kdy vybojoval titul na domácí půdě v Ženevě.

V Paříži zatím neztratil set. Nezaváhal s Jozefem Kovalíkem, Alexandrem Dolgopolovem ani Fabiem Fogninim. Vcelku suverénně si zatím vede i Monfils. Beze ztráty setu porazil Dustina Browna i Thiaga Monteira a za stavu 1-1 na sety mu ve třetím kole vzdal krajan Richard Gasquet.

Monfils nemohl absolvovat plnou antukovou přípravu, jelikož přes měsíc léčil zraněnou levou nohu. Na obou generálkách před domácím grandslamem vypadl v prvním kole.

Murray se na French Open postupně dostává do formy

O druhé čtvrtfinále na pařížské antuce bude usilovat osmý nasazený Kei Nišikori. Japonec pošesté a potřetí na antuce vyzve španělského tenistu Fernanda Verdaska.

Devátý hráč světa Nišikori letos pravidelně postupuje do závěrečných kol. Jedinou výjimkou byly antukové akce v Rio de Janeiru a Římě. V Paříži se na postup docela nadřel.

V prvním kole potřeboval čtyři sety proti vracejícímu se Thanasimu Kokkinakisovi, Jeremyho Chardyho zvládl ve třech sadách a pětisetovou bitvu svedl s korejským talentem Hyeon Chungem.

Jeden pětisetový duel má za sebou i Verdasco. Španěl nejprve v prvním kole překvapivě vyřadil 10. hráče světa a vítěze římského Masters Alexandera Zvereva, do pěti sad musel s domácím Pierrem-Huguesem Herbertem a ve třetím kole smetl uruguayského antukového specialistu Pabla Cuevase.

V osmifinále French Open je bývalý sedmý muž žebříčku a aktuálně 37. tenista světového hodnocení již pošesté. V případě dnešního úspěchu by si na druhém podniku velké čtyřky zahrál premiérové čtvrtfinále.

O čtvrtfinálovou premiéru bude usilovat také Marin Čilič. Světovou osmičku čeká Kevin Anderson, jehož osmifinálová účast je velkým překvapením.

Čilič po nevydařeném úvodu letošní sezony na antuce doslova ožil. V Istanbulu vybojoval první letošní trofej a v Paříži si zatím vede suverénně. Šanci nedal Ernestovi Gulbisovi, Konstantinovi Kravčukovi ani Felicianovi Lópezovi.

Přestože neměl Anderson na antuce vůbec špatné výsledky, s jeho osmifinálovou účastí se rozhodně nepočítalo. Jihoafričan v průběhu turnaje porazil Maleka Jazírího, poté šokoval vyřazením nasazeného Nicka Kyrgiose a ve třetím kole udolal v pěti setech Kyla Edmunda.

S Čiličem se utkal celkem šestkrát. Chorvata porazil pouze jednou, před čtyřmi lety na antuce v Římě.

FRENCH OPEN 2017 - PROGRAM 9. HRACÍHO DNE
• PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:00 SELČ)
1. Halepová (3-Rum.) - Suárezová (21-Šp.)
2. A. Murray (1-Brit.) - Chačanov (Rus.)
3. Wawrinka (3-Švýc.) - Monfils (15-Fr.)
4. Garciaová (28-Fr.) - Cornetová (Fr.)
• SUZANNE-LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. Svitolinová (5-Ukr.) - Martičová (Chorv.)
2. Verdasco (Šp.) - Nišikori (8-Jap.)
3. Anderson (JAR) - Čilič (7-Chorv.)
4. Cepedeová (Par.) - Kar. Plíšková (2-ČR)
• COURT 1 • (od 11:00 SELČ)
1. Bartyová/Dellacquaová (Austr.) - Gavrilovová/Pavljučenkovová (Austr./Rus.)
2. Klepačová/Martínezová (15-Slovin./Šp.) - Makarovová/Vesninová (2-Rus.)
3. Matteková/Šafářová (1-USA/ČR) - Kuzněcovová/Mladenovicová (14-Rus./Fr.)
4. J. Murray/Soares (5-Brit./Braz.) - S. González/Young (Mex./USA)
• COURT 2 • (od 11:00 SELČ)
2. Hradecká/Siniaková (6-ČR) - H. Chan/Krejčíková (12-Tchaj-wan/ČR)
4. Hradecká/Matkowski (ČR/Pol.) - Dellacquaová/Ram (Austr./USA)
• COURT 15 • (od 11:00 SELČ)
3. Vrbenský (ČR) - Ellis (Austr.) / junioři
• COURT 17 • (od 11:00 SELČ)
2. Štyler (ČR) - Popyrin (3-Austr.) / junioři
Kompletní program 9. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

133
Přidat komentář
Bloody13
1:1
Reagovat
Bloody13
Cepede furt tu žvejkačku v hubě! :D
Reagovat
slacker
nekdo otocil prepinacem
Reagovat
Bloody13
Ty vole, co to...? Tak že by nakonec...?
Reagovat
Dobry-den
Cepede taky hraje pěkný houmrany vopčas, nehraje vůbec nic extra...
Reagovat
d@ve
První vlašťovka. Vedení v druhém setu..Tak snad se Kája vzchopí.. :)
Reagovat
d@ve
No vida.. :) Prosím Kájo, potvrdit!!
Reagovat
EllNino
pojďte nahoru, už je tam Kájin článek :D
Reagovat
d@ve
Tam je to moc depresivní.. :D
Reagovat
Bloody13
Kdyby byl kurt o metr a půl delší, tak by to tam ale Káje padalo :)
Reagovat
Jabadu
Berme to takto:
Na antuce to prostě nikdy nepůjde. Je příliš tvrdá a ne moc šikovná, což je daň výšce.
Zapomeňme na antuku a vzhlížejme k jiným povrchům.
Reagovat
aape
no myslím, že s tou dnešní úrovní by se nechytla na žádným povrchu
Reagovat
EllNino
tohle není o antuce
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak.
Reagovat
tommr
zatím je to naprosto otřesnej výkon světový trojky. Nebetyčná ostuda ... :(
Reagovat
marsden
Jebnuta Hrdlickova (nejen) dnes ubohej vykon.
Reagovat
lars
Hatere, ostuda je tvuj komentar
Reagovat
vrabejka
Kajo ukaž že si velká hráčka a otoč to.
Reagovat
Bloody13
Skoro dvacet chyb za osmigemovej set. Hmm, takhle podobně hraju i já :D
Reagovat
EllNino
ani nechci, aby tohle byla nr. 1 ... naprostá katastrofa
Reagovat
kada.tom
to je fakt, to už asi raději Kerber
Reagovat
d@ve
Ale zase takovej Kei to taky dnes otočil z kanára, tak proč né Kája. :)
Reagovat
d@ve
Když to srovnám třeba se včerejším zápasem Caro a Světy, tak to byl opravdu pohlednej tenis.. Tohle je úplně o něčem jiném.. :(
Reagovat
Dobry-den
Ostudný výkon. Už zase!
Reagovat
slacker
kvitoza jako prase
Reagovat
mahycek
Začala výborně... Kdo to je ta Cepede ???
Reagovat
jirkomar
Vona si Kája ten kurt najde, nebojte.
Reagovat
Bloody13
Tak že by Kája dostala podobnej klepec jako Lucka?
Reagovat
EllNino
jojo hratelnej los, jak zde někteří experti říkali
Reagovat
themimone
tak když ne tato, tak už nikdo...
Reagovat
EllNino
malá běhavá antukářka ? pro Káju nejhorší možná soupeřka ...
Reagovat
slacker
no to behani zatim na prubeh zapasu nemalo zadny vliv, ale ten megafestival UE
Reagovat
themimone
vždyť má dneska hlavní problém udržet míček v kurtu, s 13 UE by to bylo jednoznačné s jakoukoliv tenistkou a ne, Cepede žádné zázračné údery či doběhnuté míče nepředvádí
Reagovat
EllNino
myslím obecně :D Kája hraje strašně, to je jasný
Reagovat
Bloody13
No já bych řekl, že vyfasovala tu nejhorší možnost do 4. kola - malou, běhavou antukářku. Cejtim průser :(
Reagovat
EllNino
Tyvole ...
Reagovat
Jabadu
To je hotový. Ona nemá dnes ani základní údery.
Reagovat
com
clovek se na ten zapas celej den tesi a takhle bude za par minut rychlej konec :/
Reagovat
slacker
yy vole ta pliskova si snad ze si skoci jeste na veceri pred zapasem a ono ji ta skrec prekvapila a nastupila totalne nekoncentrovana
Reagovat
Serpens
Teď teprve můžete docenit výkon Vondroušové v Trnavě, který po tom finále kritizovali tommři a spol.
Reagovat
kada.tom
nevím nevím, jestli se na Paraguajku připravila jako na Serenu ..
Reagovat
PetaM
Připravila. Jen je prostě Cepede mnohem lepší tenistka, než Serena :D :D
Reagovat
kada.tom
teď si na to přesně kápl :-D
Reagovat
EllNino
To bude rychlej konec ...
Reagovat
slacker
co je tohle za kvitozu?
Reagovat
Jabadu
Tam není ani stín naděje. Ta Cepede si možná zakanáří.
Reagovat
aape
zdá se, že to bude rychlý konec (jedničky)
Reagovat
EllNino
to bude hnus ... už to vidím
Reagovat
Jabadu
Ta je úplně mimo.
No, uvidíme.
Reagovat
d@ve
Asi ji teprv probudili nebo co.. :/
Reagovat
com
tak konecne dneska uvidime karolinu na ct sport ..konecne !!!
Reagovat
Jabadu
Hlavně ať to komentuje Svačina. Budka a Kozohorský se nechtěně dostávají do pozice jako Vlášek ve fotbalu - jak to vypadá na nějaký průser, tak to šoupnou Vláškovi.
On (nebo oni) za to samozřejmě nemohou, ale stává se to děsivou pravidelností.
A navíc - já jsem na Svačinu zvyklý!
(Je to bývalý tenista a je to znát)
:-)
Reagovat
jirkomar
Pre Slovákov Olovrant, alebo Desiata? :-)
Jinak Svačina je jasná volba ( i když někdy taky kraví), protože ty další dva jsou doslova tragédie.
Reagovat
EllNino
Zachvíli Kája na plac, Anderson skreč
Reagovat
Jabadu
Tvl ... vždyť já ještě nejsem svlečenej! Kde mám ty čink ... kurw ... pocem!
:-)
Reagovat
tommr
dneska po velice dobrým výkonu jasně přehrály nebezpečnej pár Kuznetsova/Mladenovic a postoupily do čtvrtfinále, které jim mj. zaručuje, že si udrží první dvě místa v žebříčku i po FO ... :)
Ve čtvrtfinále debla budeme mít dvojí zastoupení, protože už předtím do něj postoupily i Lucka Hradecká s Katkou Siniakovou ... :)
Reagovat
misa
Pěkný zápas, Lucka se dokonce blýskla dvěma hezkými loby :)
Reagovat
tommr
jj dneska to bylo proti včerejšku jako nebe a dudy ... :)
Reagovat
Krisboy
Fernando nějak přepálil začátek, zdá se...
Reagovat
Nola
skoro vyvrcholil na turnaji
Reagovat
Krisboy
Nakonec i toho ptáčka dostal zpátky :)
Reagovat
tommr
dneska hrajou podstatně líp než včera a po zásluze získaly první set nad velice nebezpečnejma soupeřkama ... :)
Reagovat
Krisboy
http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/f_AG_0306_MONFILS_03.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
tommr
se dneska nejspíš na kurt vůbec nedostane, protože zápasy na SLC se neúnosně natahujou. Nečekaně velký zpoždění nabral už první zápas Svitolinový s Marticovou a je jasný, že zápasy Verdasca s Nishikorim a Cilice s Andersonem půjdou do pěti setů ... :(
Reagovat
EllNino
tak pujde na jedničku no :)
Reagovat
EllNino
i proto si myslím, že jsou tam jen 4 debly místo pěti, aby se tam kdyžtak přesunul některý ze singlů
Reagovat
sprchon
Doufám, že ne. Dneska čím déle Kája začne, tím víc z toho zápasu uvdidím. :D
Reagovat
tommr
to je jedno z možnejch řešení. Pro Karolínu by to ale nebylo dobrý, protože by tím ztratila výhodu kterou jí dává větší kurt na který není Cepede Royg tak zvyklá ...
Reagovat
EllNino
jednička je taky dost velká, hraje na ní teď Bucie ... a je rychlá
Reagovat
horska.kraslice
Každopádně, Hrdlička už do Paříže dorazil, takže optimální podmínky vytvořeny(?) :-)
Reagovat
tommr
ten otazník je myslím na místě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak je ale snad svet v poradku a Andy to da ve trech.. :-)
Reagovat
safi1313
Zdravim, QF mužů se hraje zítra a ve středu? nebo už se to rovná a všechny čtvrfinále jsou ve středu?
Reagovat
sprchon
Dobrej zápas, Petra hrála většinu dobře... Ve třetím setu měla horší začátek, pak zase trošku přitlačila, brejkla a Elina vypadala, že je zlomená a že zbytek zápasu odevzdá. za stavu 2:5 a 0:30 to ale Elina ještě zkusila a stačilo pár vyhraných výměn, dostala se na koně a začala si neuskutečně věřit, do konce zápasu vyhrála asi tak 20/25 míčů. Petra už pak byla bez šance...
Reagovat
EllNino
Bohužel ... tenis skvělý, dramatický, nahoru dolů, ale vítězku jsem si představoval jinou :) ...

ELina po té sérii 11 prohraných míčů na 2:5 0:30 pochopila, že tohle není ta cesta ... a zapnula vyšší mód, ten gem Petra vyházela a pochybnost byla na světě ... další gem prohrála a pak už to bylo se ztrátou jen dvou míčů, z toho dvojchyba a vyhozený bekhend Eliny ...

Petra postoupila z kvaldy do 4. kola, vyřadila Madison Keys a Nasťu Sevastovu, určitě musí brát tenhle výsledek všema deseti, když ještě nedávno koukala na tenis jenom v obýváku u telky jako lazar ...
Tahle prohra ale určitě bolí a bolet ještě chvíli bude :/ ... i tak je na najelepší cestě do první stovky a její tenis je velmi koukatelný, jen ke konci prostě zalezla do ulity a přestala útočit, velká škoda, že se zalekla ... byla by to senzace

Elině gratulace, ale pokud nechce od Simony dostat, tak se musí zlepšit ..
Reagovat
sprchon
Jo, Petra hraje hezkej tenis a na FO udělala super výsledek. Odteď si ji budu pamatovat a jak bude příležitost, budu sledovat její zápasy. :)

Elina musí pokračovat v tom, co hrála posledních 5 gamů, jinak ji Simona sfoukne. Ale mohl by to bejt dobrej zápas...
Reagovat
EllNino
Petra měla štěstí, že nepadla už v kavldě, kde vyhrála ve 3 TB s Marynou Zaněvskou, to ji myslím dost nakoplo a už byla a vlně :) Opravdu velká škoda, ž to dneska nevyšlo, ale na souboj trojky a ětky se těším moc :)
Reagovat
Andrew89
Ach ta hlava...aneb jak pro** zápas když pak začnu proste jen pinkat:D
Reagovat
sprchon
Neskutečný, co ta psychika dokáže. :)

Elina přišla o servis a pak skoro tři gamy rozdávala fiftýny zdarma. Pak se jí pár výměn povidlo a teď je vidět, že si fakt věří. Tohle už dá.
Reagovat
EllNino
jojo, a ať mi ještě jednou řekne, že tenis není o hlavě :D
Reagovat
sprchon
To že Elina řekla? :D
Reagovat
EllNino
co ? :D Ne že tady spousta lidí (hlavně Fandina) orodovalo, že tenis je o umu a o hlavě ne :D
Reagovat
sprchon
Jo tak. :D
Reagovat
Fandina
Jasně, že je tenis o umu a hlava je k tomu potřeba, jako ke všemu. Ale samotná hlava nestačí. Musíš to umět. Nejen tenis, ale obecně všechno. Hlava stačí na šach, na ostatní je jen součást hry.
Reagovat
EllNino
Elina ukazuje, proč letos vede Road to Singapore
Reagovat
sprchon
Obrovská sebejistota. :)
Reagovat
bIbec
hlavně se z toho nepotentovat a dotáhnou to do konce. Tohle by byl jeden z nejhezčích výsledků letošního RG.. teda v mým očích.
Reagovat
EllNino
po 11 prohraných míčích od Svitoliny teď 4 chyby Petry zasebou, no snad se nepodělá ... a hned 0:15 :/
Reagovat
EllNino
špatný špatný
Reagovat
EllNino
škoda, teď už si to Elina pohlídá, nutno říct, že do stavu 5:2 30:0 nemusela Petra nic moc, protože Elina všechno vystřelila ven nebo do sítě ... no uvidíme, co return
Reagovat
EllNino
teď už je Elina lepší
Reagovat
Andrew89
Petra jen čeká na chybu..moc se bojí rozehrávat...
Reagovat
bIbec
hmm, tak už asi nic.. co se dá dělat..
Reagovat
EllNino
malinko jsi to zakřikl ;)
Reagovat
bIbec
njn.. nic jede se dál. Snad mi aspoň Nando udělá rodost :-)
Reagovat
EllNino
ano správně :) já tomu taky věřím, žee Verdasco to dá
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje úžasně!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje dlouhé míče těsně před čáru a nutí Elinu k chybám, ta se vzteká.. :)
Reagovat
EllNino
Tak jdeme do třetího :) Elina je teď na koni, Petra se zbytečně vztekala a ztratila pevnou půdu pod nohama, škoda ... něteré pokusy o dropshoty jsou zbytečné, měla by víc zatlačit :)
Reagovat
sprchon
Tlačí. ;)
Reagovat
Mayo
Simona si ide pre titul ako inak
Reagovat
EllNino
Martic skvěle, výborný servis, Elina je zatím bezzubá, asi hodně nervozní, první set putuje za Petrou :)
Reagovat
sprchon
Jo, hraje dobře, hezky se na to kouká. :)
Reagovat
EllNino
set a brejk :) super
Reagovat
EllNino
aj začíná to trochu drhnout, ale to se dalo čekat
Reagovat
bIbec
nevím, jestli to tady už nebylo, ale Berďa ukončil spolupráci s Goranem.
Reagovat
EllNino
aa ..
Reagovat
Lunej..
Fakt? To moc dlouho nevydrzelo..
Reagovat
EllNino
Elina je hratelná :) Parádní dropshot teď
Reagovat
sprchon
Jo, po týhle výměně jsem zavřel CSN s běhavkou a koukám už jen na tohle. :)
Reagovat
EllNino
a zatím je to super, žádný walkover, kterej tu předpovídal Kaďák
Reagovat
sprchon
Tak Elina moc suverénně nepůsobí, Martic by jí klidně mohla klepnout. ;) Zato Simona, která vůbec neměla nastoupit, to tam drtí. :D
Reagovat
EllNino
já doufám, že ji klepne no :)) hraje moc hezky
Reagovat
sprchon
Tak jsem zpátky. Koukám, že se děly věci... Kája ve 2. tejdnu, velký překvapení. :)

Vamos Carla!
Reagovat
sprchon
Ale když tak na to koukám, tak lepší bude sledovat Petru Martic s Elinou... :)
Reagovat
EllNino
rozhodně :D
Reagovat
Pavol
Mala smolu. Frantíci pripravili cestičku k titulu pre Mladenovičovú.
Reagovat
Lunej..
Nejak nechapu tvuj komentar.
Reagovat
d@ve
Že by zase lajnoví? :D
Reagovat
Lunej..
Tak zametali tam, ale antuku, niceho jineho jsem si nevsimla:)
Reagovat
d@ve
Tak třeba byl pro ni nachystán i červený koberec, ale nevšiml jsem si.. :)
Reagovat
Pavol
Odstavili jednoduchú Máriu . Ani ju nepustili na turnaj. Oporný stĺp mojich tiketov.
Reagovat
Lunej..
Hele, sazkare vubec nelituju. :)
Reagovat
Lunej..
drzim palce, snad tu zapornou bilanci s Carlou dnes prorazis.
Reagovat
Pavol
Už som to poistil takže nech sa deje vôľa božia.
Reagovat
Lunej..
Poslal jsi Bohovi uplatek?:)
Reagovat
Pavol
On poslal mne 30.- euro nezdanených. A tie pôjdu na Mladenovičovú.
Reagovat
Lunej..
Simco, Carla je fajn, nech ji aspon par gemu.
Reagovat
d@ve
Tak to vypadá, že to bude mít Simča s přehledem. :)
Reagovat
Lunej..
No koukam, nejak rychle, dela mi zatim radost a to jsem ji moc neverila:)
Reagovat
d@ve
Třeba má taky motivaci býti No.1. ;)
Reagovat
Lunej..
Tak vyhrat GS a byt nr.1 by bylo fajn:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist