9. den na US Open: Berdycha čeká zápas s Wawrinkou o čtvrtfinále

3. 9. 2013, 16:19
Aktuality 563
V New Yorku se letos ve dvouhrách na US Open představilo deset českých tenistů a tenistek, z nichž zbývá po osmifinále v soutěži jediný. O tom, jestli Tomáš Berdych bude mít i po dnešku šanci poprvé dosáhnout na grandslamovou trofej, se rozhodne v utkání se Švýcarem Wawrinkou, které uzavře program na kurtu Louise Armstronga.
Déšť na US Open (© usopen.org)

Pátý nasazený Berdych by se měl s Wawrinkou utkat od 23:00 středoevropského letního času. Švýcara letos Tomáš Berdych porazil v Davis Cupu, ale jinak s ním má mírně  negativní bilanci 5:6 a z posledních pěti duelů od roku 2010 vyhrál jenom jednou.

Berdych ví, že devátý nasazený Wawrinka je na osmifinále ve Flushing Meadows jedním z nejtěžších soupeřů. "Snad jedině Gasquet by byl možná stejně nepříjemný, ale nikdo horší už tam není," řekl Berdych českým médiím po úspěšně zvládnutém 3. kole.

S jednodenním zpožděním si o čtvrtfinále zahraje druhá nasazená tenistka Viktoria Azarenková, jejíž zápas s Anou Ivanovičovou museli pořadatelé kvůli dešti přeložit. Dnes se proto na kurtu Arthura Ashe představí jako první a po nich budou Jekatěrina Makarovová a Číňanka Na Li bojovat už o semifinále.

Večerní program na centrálním dvorci představí největší favoritku ženské soutěže Serenu Williamsovou, která bude chtít proti Španělce Carle Suárezové předvést podobně suverénní výkon jako v předešlých zápasech. Po nich program na kurtu Arthura Ashe uzavřou Andy Murray a nevyzpytatelný Denis Istomin.

Úterní program US Open (začátky v 17:00 SELČ):
Kurt Arthura Ashe:
Azarenková (2-Běl.) - Ivanovičová (13-Srb.), Na Li (5-Čína) - Makarovová (24-Rus.), nejdříve 22:30 Djokovič (1-Srb.) - Granollers (Šp.), 01:00 S. Williamsová (1-USA) - Suárezová (18-Šp.), A. Murray (3-Brit.) - Istomin (Uzb.)

Kurt Louise Armstronga:
Jankovičová/Lučičová-Baroniová (15-Srb./Chorv.) - Hsieh Su-Wei/Peng (4-Tchaj-wan/Čína), Južnyj (21-Rus.) - Hewitt (Austr.), Štěpánek/Paes (4-ČR/Ind.) - Kuréši/Rojer (5-Indie/Niz.), nejdříve 23:00 Wawrinka (9-Švýc.) - Berdych (5-ČR)

Kurt č. 6:
1. zápas Cisnerosová (Mex.) - Siniaková (3-ČR)

Kurt č. 13:
2. zápas Krejčíková (4-ČR) - Jamamotová (Jap.)

Kurt č. 17:
2. zápas Hlaváčková/Mirnyj (7-ČR/Běl.) - Peschkeová/Matkowski (4-ČR/Pol.), Hradecká/Čermák (ČR) - Medinaová/Soares (Šp./Braz.)
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

563
Přidat komentář
smazaný uživatel
Horšie ako Wimbledon to s tymi vysledkami už asi fakt nemôže byť
ale asi je na US Open
a potom to dopadne tak ako Serena - Navaro

ja som to pisal že budu 2 kanare
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, cos to zase vyváděl, chvilku tě nehlídám a je to zase v kdesi ..... bohužel jsem nevydržela a teď tu musím číst tohle... ale Stan hrál jak o život, co jsem stihla vidět. Radost opravdu nemám, polachu16, ale ty určitě jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, Andy 38x na síti s úspěšností 83%. To vypadá náramně ty čísla, víc winnerů ež Istomin, jen 4 btejkbolů čelil. Statistiky žádná tragédie, jak se tady zase banda haterů snaží neznačit.
Reagovat
Sonja
Kašli na statistiky, zápas se hrál 3 hodiny, tak je jasné, že se nafouknou... + jásat, že dal Andy víc winnerů těžkopádnému, unavenému Istominovi než Istomin největšímu běhači na okruhu, to mi taky nepřijde moc normální:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Staaan the man! Asi jsem ve spánku tlačil opravdu vehementně.

Na čtvrtfinále se těším, jasný semifinalista a možná i víc Berdych tam není, takže nemusím mít takový strach. Stan není nějak výrazně bolíbený soupeř pro Andyho, ale zároveň ani žádný extra strašák. Samozřejmě je to ale hráč, který je ve formě schopný Andyho porazit, ten musí jít fakt nahoru, aby si zajistil alespoň to semifinále.
Reagovat
Mayo
Stan na hrad ! :) svoju úlohu splnil výborne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo..
Reagovat
Rafaeoli25
No jestli takhle vypadá tenis vážného uchazeče o první místo, pak se ukazuje jak chmurným sportem taky tenis může být..:-(
Reagovat
Sonja
Jestli se dostane do finále, tak budu fandit Rafovi jak divá...
Reagovat
Sonja
A aby mu dal čočku, žádné vyrovnané finále:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bude Wawrinka hrát to, co dneska, tak se Murray do finále nepodívá.
Reagovat
Sonja
Taky myslím, že má Stan šanci ještě zamíchat kartami... ale všechno závisí od toho, jak bude hrát, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Když ten Murray... on umí chlapec překvapit. Ve Wimbledonu jsem finále neviděla, protože jsem byla pryč, ale ani mě moc nezajímal výsledek, protože zatímco Djoko jel zcela suverénně a trochu se potrápil až s Potrem, tak Murray měl všechno na 5 setů a zachraňoval se na poslední chvíli. O vítězství Novaka jsem absolutně nepochybovala. A ejhle!
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno na 5 setů, když 4 kola neztratil set a tápil se výrazně jen s Verdaskem?

A překvaopuje mě, že nejste už zvyklí, on prostě horším soueřům hraje špatně, letos na US Open má pravidelně pomalý start docela, jeho výkony rostou s kvalitou soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Andyho hra je nnuda nuda nuda
vracana
pinkačka
ale to je jedno musi byť dobrý ked je 3
Reagovat
Mayo
čím kvalitnejší súper bude tým bude hrať Murray lepšie...čiže už aby bolo SF Murray vs Djokovič
Reagovat
smazaný uživatel
Murray? Na letošním Wimbledonu? Já jsem ho teda nesledovala, protože mě jeho hra vůbec neba, ale pak jsem četla výsledky a každej druhej zápas na 5 setů.
Reagovat
smazaný uživatel
Pětiseťák hrál jen jednou, asi čteš moc bulváru. Když se o něco nezajímáš, tak se radši nepouštěj do diskuze, můžeš se spálit...
Reagovat
smazaný uživatel
A navic Andy je vynikajici travar. Na trave je schopnej porazit kohokoliv a ve finale Wimbledonu jsem naopak veril vice Andymu nez Djokerovi. To ze to finale byl prisernej tenis je vec druha a s Verdaskem proste zaspal dva sety. Jeho travarsky schopnosti se naplno rozjely az v tretim setu
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, v čem jsem se jako měla spálit. To, že neznám nazpaměť všechny výsledky, snad ještě neznamená, že se o tenis nezajímám. Měla jsem za to, že těch pětisetovejch bylo víc, ale všechno jsem to četla, nekoukala jsem na něj. A všude bylo, jak jsou ty jeho výhry vydřený, tak asi proto jsem si do hlavy uložila tuhle informaci. A proč bych neměla chodit na diskuze? Myslela jsem si, že diskuze jsou právě od toho, aby si člověk vyměnil zkušenosti a informace s jinými, popřípadě opravil ty mylné. Pokud s tím máš problém, neměl bys do diskuzí chodit spíš ty sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám teď na to. S Verdascem 5 setů, s Janowiczem 4 a tam někde jsem si asi uložila informaci, že mu to moc nejde.
Reagovat
Fandina
Škoda. Nedá se nic dělat. První set excelentní, ale potom trápení. Na Wawroše to prostě Berdo nějak neumíš. Tak příště. Držím palce Berdo ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
Fandina
fuj to dneska byl den. Tom, Lucka s Frantou, no alespoň že holky juniorky v singlu i deblu, Bára a Katka, jdou dál! A nakonec Ráďa s Paesem byl moc pěkná mač a výhra a také gratulka Andy s Mirniym a Háječek vyhrál na čelenžru. Ale Tom a Lucka s Frantou, no nic, moc jsem jim to přála.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že každý správný fanoušek Tomovi přeje, aby aspoň jednou v kariéře vyhrál GS. Potenciál by tam byl, ale muselo by se sejít mnoho velkých šťastných náhod, aby se tento sen naplnil. A hlavně se nesmí škobrtat o překážky jménem Wawrinka.
Oštěpař Veselý měl na MS bolavé koleno. Všechnu svou sílu a odhodlání vrazil do prvního pokusu a pak čekal, jestli to bude stačit. Oštěpař Železný o něm pak řekl, že šanci vyhrát může člověk dostat třeba taky jenom jednou za život a Veselý ji využil. Pevně věřím, že Tomášovi neproklouzla mezi prsty na Wimbledonu 2010.
Reagovat
Larsson
Na dnešní zápas jsem zůstal vzhůru, protože jsem se bál, že bude Tomášův poslední. Tak teď ho uvidím až v O2 aréně na Davis Cupu!
Reagovat
Reti64
Co se dá dělat Tomáši, dneska ti to moc nešlo. Přitom první set byl tak nadějný, škoda, no:-( Gratulace Stanovi.
Reagovat
Reti64
W/UE:
36/28 - 32/45 (1.set 8/6 - 9/5).
Reagovat
smazaný uživatel
První set byl špičkovej. Tam jsem o Tomově výhře nepochybovala. Pak ale nastal obrat o 180 stupňů a od tý doby byl Wawrinka ten, který byl o ten požadovaný fous lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
No to Lunej nebude mít radost...
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Tom vždycky mu chybí kousek no...
Reagovat
Sonja
Tomáši, taková škoda:-(((...ale trochu jsem tušila, že to dnes nevyjde. Achjo.
Takže z očekávaných čtvrtfinálových zápasů vyšel jen ten nejmíň zajímavý- Ferrer x Gasquet. To je na prd.
Reagovat
Sonja
A další škoda je, že Denis nemá pořádnou fyzičku...kdyby ho Seppi tolik neunavil, dneska by se přihodilo ještě větší překvapení než prohra Tomáše...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byly v řiti ryby :-))) Stejně by to hlavou nezvládl.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nutno dodat, že Wawrinka vyhrál zaslouženě. Po většinu zápasu byl lepším hráčem.
Reagovat
smazaný uživatel
První set nastoupil Tomáš Berdych. Pak přilítli mimozemšťani a vyměnili ho za nějakého dvojníka.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je vymalováno.
Reagovat
smazaný uživatel
néééé, má nejvyšší čas s tím něco udělat :-( Jenže těch chyb je tam moc, bohužel a nervy asi pracujou :-(((
Reagovat
Sonja
Igelitový pytel přiletěl na pomoc......

Btw. Denisi, ty draku!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Tome, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
To snad...
Reagovat
smazaný uživatel
nehraje dobre :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opravdu teď už obrovský ufffff!

Nehraje, no, ale už je vidět, že jsou to i chyby z únavy.
Reagovat
smazaný uživatel
no jedina cesta je 1. servis co nejbliz ke 100% a na returnu to vydrit
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to už jsem tu dneska psala asi 5x. Jenže ten mu zrovna teď nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
a hotovo
Reagovat
Bob
Wawrinka je nesympatický idi*t, proč u toho tak nadává?
Reagovat
historik
vedl 4:1 a na oba jeho servisy měl šance ...fakt bojím bojím
Reagovat
smazaný uživatel
V tuhle chvíli vypadá svěžejší než Standa, tak by to chtělo toho využít. Tohle je fakt na infarkt.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, už i Berďa toho má plný zuby. Ale právě on musí doufat, že tohle není poslední set.
Reagovat
Tornes
A do háje... No snad to i tak ještě zvládne...
Reagovat
smazaný uživatel
AAAAAAAAAAAAAA
Reagovat
Tornes
Ten konec setu je zatím fakt na zabití :D Oni to snad fakt ani nechcou vyhrát, jinak si to nedovedu vsvětlit. Ale teď už celkem věřím, že to Berdych zvládne (i když, to jsem u toho dopodávání setu věřil taky...)
Reagovat
historik
z 30:0 a 40:15 zase neskutečně odevdal...co to s ním dneska je
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted jsem zalitoval ze jsem vstal... fuj fuj fuj
Reagovat
Mayo
och Wawroš toto si zazdil riadne :D
Reagovat
Fandina
Tome ... zkus prosím hru z prvního setu. Přece není možné to zapomenout ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
verim tomu i v 5ti setech.. v praci to ovsem bude zajimave :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, pojď, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
anoooooooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
booooooooože
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není pravda :D
Reagovat
Larsson
Ten třetí set byl vyrovnanej a je správně, že skončil tie breakem, protože většina gamů šla přes shody. A je fakt, že Wawrinka v tom setu byl o něco lepší.
Reagovat
Reti64
1.set 7:6!
W/UE: Denis 11/10 - Andy 12/14
Reagovat
Fandina
Wawroš hraje úžasně, než stačí Tomáš dopodávat, tak už tam má zátky čopovaný return. To je těžké.
Reagovat
historik
dělá, vždyť si to kazí sám, a navíc úplně bez agresivity
Reagovat
Reti64
Tomáši, to snad nemyslíš vážně, koukej to hrát jak v prvním setu, nebo to fakt projedeš!
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak jo - to by stačilo, jdu spát, páč za pár hodin vstávám a doufám, že až se ráno podívám, tak bude všude info, že Tomáš vyhrál ...
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka je už bohužel víc jak set lepším hráčem a (opět bohužel) zaslouženě vede :(
Reagovat
kada.tom
pravda, ale prostě to nechápu, jak to, že taková změna ... ok, že by mu utekl v tom druhým setu na 3:0 beru, ztráta koncentrace, dohnal by to třeba nějak, ale takto dlouho být dole ... nevím, no
Reagovat
smazaný uživatel
Wawroš nasadil tempo teda, získá lehce míče, zato Tomáš se na ně dost nadře.... no ale věřit se musí i dál ne? :)
Reagovat
kada.tom
věřit určitě, ještě počkám, jestli teď nebude rebrejk a pak půjdu věřit ve spánku, že ráno bude důvod k radosti, že Tomáš vyhraje :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bude 5 setů, připrav se na pěkný noční můry :))))
Reagovat
Bob
Wawrinka je strašný ksicht.
Reagovat
smazaný uživatel
ani ne snad, že byl "ksicht", ale mně přijde strašně studenej...
Reagovat
historik
z toho mít špatný pocit, tomáš záhadně úplně odešel
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to nechápu. První set jsem si říkala, že s touhle hrou musí porazit kohokoli (asi kromě Nadala), ale co to proboha předvádí teď...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jdu spát :/
Reagovat
vendulkabendulka
Az ted jsem se probudila. Co se to stalo ve druhem setu ze to tak projel?
Reagovat
smazaný uživatel
Přestal hrát agresivně.
Reagovat
smazaný uživatel
Podání!
Reagovat
smazaný uživatel
To je úplně o něčem jiným, když jde první přes!
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak na tenhle set je třeba rychle zapomenout a začít hrát jako v setu č. 1, páč jinak by to nemuselo dopadnout dobře.
Reagovat
Fandina
přesně tak. Berdo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tohle začal hrát až v okamžiku, kdy už je set asi ztracený?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď do toho při svým podání bušit stejně jako v tý poslední hře.
Reagovat
kada.tom
Dobrý, kanár to nebude - alespoň, že tak .. :-)
Reagovat
Fandina
Tomáš se teď nemůže chytnout. Začal hrát výměny s Wawrošem a neriskuje, Druhý set pryč, tak je potřeba, aby se Berda vrátil ke své strojové hře ze začátku zápasu. Berdo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Jako by měl Vavrouš teď víc síly :(
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň si to neprojet při vlastním podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak tam hráči padají koukám.. no, takže Tomáši, konec srandy jo?
Reagovat
Mayo
dabl brejk...asi bude 1-1
Reagovat
smazaný uživatel
sakryš...Berďo zaber!
Reagovat
smazaný uživatel
to je blbej smajl, dalo se čekat, že to nebude jednoduchý :-( Snad ho to nepoloží psychicky
Reagovat
kada.tom
Aha ... s tím jsme ale nepočítali, tedy ... snad nebu Tomášovi zpívat ...
Reagovat
Fandina
Berdo to ne. Teď rychle jako on 3 game v řadě!
Reagovat
smazaný uživatel
docela primy zasah od berdy
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale odkud to Tom sbíral. To určitě nebyl úmysl.
Reagovat
Fandina
To nevypadá dobře Wawroš 3:0 ve druhém ... ne ne né!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď si Vávra vybírá to, co Tomáš v 1. setu :(
Reagovat
kada.tom
vypadá to děsně, ale je to pořád "jen" jeden break, Wawrinka se trochu uklidní a Tomáš ho rebrejkne, věřím tomu :-)
Reagovat
Larsson
hmmm...tak druhej :(
Reagovat
smazaný uživatel
čarodějko, nějak špatně čaruješ :) Co to jako má bejt, tohleto....
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to na tu dálku nefunguje. Nebo to Švýcaři zachytili a odklání vlny :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by jsme meli
Reagovat
kada.tom
Až na to "doservírování" hrál Tomáš moc pěkně, nepříliš chyb. Snad mu to vydrží co nejdýl :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Výbornej agresivní tenis z obou stran. Berďa skvělý. Teď by to chtělo rychlý brejk na uklidnění.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle jsem to úplně nemyslela.
Reagovat
smazaný uživatel
Že bysme to zakřikli. Néééé!
Reagovat
smazaný uživatel
Kua, z 40:0 na shodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mlc uz sakra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem sem nepřišla mlčet.
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic nezakrikavej :-)))
Reagovat
Fandina
carodějka čaruje, tak nemůže nic zakřiknout ... klídek
Reagovat
smazaný uživatel
tak zatim ji to moc nejde :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem taky s ručením omezeným.
Reagovat
Fandina
Basa super koment jako vždycky. Chválím!
Reagovat
Mayo
Wawroš zaber !
Reagovat
Fandina
Nezabírej! Berdo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ignoruj ho...jeho ovce mu hraje az zejtra
Reagovat
smazaný uživatel
Sám tady mezi Berdychovcema nemáš šanci..:)
Reagovat
Mayo
Lunej ja viem som tu v úlohe fackovacieho panáka :D
Reagovat
Fandina
Mayo se nebojí, počítá s protireakcí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ZATIM KRASA BERDO
Reagovat
Larsson
Hraje dobře. Hlavně to nezakřiknout. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle už je jinej tenis. Jen doufám, že Tomáš zase nedojede na první podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Pššššššššššt :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim si kluci asi rekli ze chtej ten casovej skluz programu dohnat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Suprový rychlý výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
Heeeeeeeej, konečně se mi Tomášova hra líbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Uzasne Tome...moc hezkej dropshot...

Zda se to jenom me nebo vavros ma druhy podani hodne dobry?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 10. hráč světa nebude mít slabé druhé podání, ale jo, má ho dost dobrý. Ale Berďa ho teď slušně drtí :)
Reagovat
Fandina
Wawros má dobré všechno, první druhý servis náběh na sít, ale Berda momentálně lepší ... super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz byvaly druhy hrac sveta muze podavat pomaleji nez zenska, tak proc by nemohl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tenis to je nadhernej...oba dotoho pekne rezou. Zda se mi jako by Wawros chtel prehrat Tomuv forehand forehandem...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš jako zatím luxus. Jen to nezakřiknout. Ať mu to tam takhle padá dál.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale Wawrinka měl vždycky dobrý podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš dobře, hlavně žádný dlouhý výměny... hlavně vydržet..:)
Reagovat
smazaný uživatel
ja vim ale tim jsem chtel rict, ze ho dost pririskovava
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulka kluci ale priste ve dvou kdyz cekame...

Karlicky jednorucak je ale lahudka :-) Sereni, nech ji aspon jeden game prosiiim
Reagovat
kada.tom
nejočekávanější zápas dne? :-) jsem zvědavej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky :) Věřím Tomovi a nechci žádný velký nervy :)
Reagovat
kada.tom
Taky Tomovi věřím, ale trochu mi něco říká, že ten zápas půjde do 5 setů ... ale snad ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, žádný prognózy jo? :)))))) 5 setů bych asi fakt nevydržela, takže by to mohl dát Tom na 3 a je to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu ze spoustu lidi da prednost videt Murrayem nez takovou lahudku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemají vkus :))))
Reagovat
Mayo
ako pre koho lahôdka...však ale môžu si ľudia vybrať tí čo majú oba eurosporty , takže nevidím problém
Reagovat
Mayo
Serena hľadá súpera
Reagovat
Mayo
akože načo čakajú tí dmnti so zápasom Wawroš Berďa ?
Reagovat
Mayo
aha tam sa hrala štvorhra, pardón nevedel som :D
Reagovat
smazaný uživatel
už vede 4:0 a ti čtyři šmudlové ještě hrajou... by si z ní měli vzít příklad :))))
Reagovat
smazaný uživatel
6:0 Serena a velká gratulka Paesovi a Radkovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
je nemilosrdná :-D
Reagovat
Mayo
Serena opäť raz ničí
Reagovat
Fandina
3:2 ve třetím. Tak PŠ teď brejk a potom dopodávat ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
PŠ teď 4:3 tak teď brejk a dopodávat. Šup šup. Přeji výhru!!!
Reagovat
Fandina
úžasná přestřelka na síti od všech diváci tleskají
Reagovat
Fandina
PŠ je samozřejmě zkratka sice ztišující, ale tady znamená Paes Štěpula
teď 5:4 tak a kluci ještě jeden game ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
výborný zápas napětí ve třetím setu a nádherné výměny gratulka kluci!!!
Reagovat
Fandina
Bára s Katkou v deblu nasazené jedničky postupují. A Lucka s Frantou to projeli ve třetím. Tak to mě naštvalo. nenenene
Reagovat
smazaný uživatel
Je to moc hezkej tenis ale hosi...proc treti??? Ja chci uz videt Rebela sakra...
Reagovat
Sonja
Já taky...a právě proto se hraje 3.set.
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to štve, Paes si chce asi užít ty botky, Radek si chce užít, že je na kurtu a já si teda neužívám nic, i když jim fandím, už by to mohli ukončit..:))
Reagovat
Fandina
Mě hlavně vadí, že PŠ nevyhráli TB. Teď to ještě můžou projet.
Reagovat
Sonja
Tak chvíli koukni na Serenu;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, ta to bude mit mozna dohrany drive nez oni a to ani nezacala jeste :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, já tady kafuju a úplně jsem na ni zapomněla :)) Díky, snad bude na EU1, protože se streamem mám smůlu, se mi tak seká comp, že nevím chvílema co s ním..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky na kurtu... Karlička má hezké oči, zajímavé a Serena má jiné výraznější líčení.. Vždycky když máchá tou raketou, tak se bojím, že trefí rozhodčí vedle sebe :))) Sereno držím palec :)
Reagovat
Fandina
Carlička by si měla nechat narůst vlasy. Bude je mít určitě hodně vlnité, možná kudrnaté. Zajímalo by mě, jak by v tom vypadala.
Jinak Sereno ... go go go
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, já si zrovna myslím, že jí ty krátké sluší, je na ně takový typ.. :)
Reagovat
Fandina
To je fakt, je to takový týpek na krátké vlnité. A právě proto by mě zajímalo, jak by tmavé kučery vypadala na ní na delších. Ale ona mě stejně neposlechne ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
komentatorovi na eurosport 2 nech niekto pripomenie,ze sa hra na 3 vitazne nie na dva
Reagovat
Fandina
čtyřhra je na dva vítězné, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
ano mas pravdu,ospravedulnujem sa,ale som prekvapeny,na GS sa hralo na 3
Reagovat
kada.tom
na 3 vítězné se v mužské čtyřhře hraje jen ve Wimbledonu :-)
Reagovat
Larsson
Nevadí mi, že se hraje na 2. Těším se na Berdycha a extrémně dlouho ponocovat nechci.
Reagovat
Fandina
Peas mají s Radkem nejenom úžasné oblečení, ale má i boty jako Roger a také úplně kontrastní k oblečení.
Reagovat
smazaný uživatel
Treba jsou Rogerovy....uz je nepotreboval tak je prodal za letenku :-)
Reagovat
Fandina
Tak to je také možné ... úsměv
Reagovat
Sonja
Podle mě spíš jako Rafa...
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2013/08/rafael-nadal-us-open-night-gala-balls__oPt.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Freedomovi se ty boty děsně líběj, jeho oblíbená barva :)))) Ale Paesovi jdou k pleti :))))
Reagovat
Sonja
Jo, stejný jako Rafan:-)
http://www.q3.cz/images/20Paes.png

Lunej: :-)))
Reagovat
Fandina
Tak to je možné, že jsou to spíš Rafovi, on měl včera šedé, ale Roger měl také takové jako Peas, ale Roger je má pořád trochu podobné jako by tvořily pantfle, tak jak to nosí letos od jara.
Reagovat
Fandina
Jestli jsou to Rafovi, tak ten je ještě potřebuje, takže je Peas asi nemohl odkoupit za letenku ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tadyto mi nevadi...je to celkem i stylovy :-) Jako Aga na RG :-)

http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2013/06/23-agnieszka-radwanska-lotto-2013-French-Open-Fashion.jpg
Reagovat
Sonja
No Paes má ty samé co Rafa, Roger má jiný model...
http://i0.wp.com/federerfan07.com/wp-content/uploads/2013/08/federer_2013_usopen_12.jpg?resize=960%2C640

...ale všechno to je ve stejné (podobné) barevné kombinaci no.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa jich ma hodne tak jedny Peasovi daroval :-)
Reagovat
Sonja
Vika má podobné Federerovejm:-D:-)

http://farm8.staticflickr.com/7310/9418422106_afffd1a0c2_z.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
a tak to dopadne, ked tenista pride na kurt a uz ma nalozene v trenkach...vid Granollers...
Reagovat
Fandina
Lucka s Frantou proti Medina Soares první set nedali, ve druhém vedou 3:2 tak držím palce. Dejte to! Pojď!
Reagovat
Mayo
Nolda riadne vyfackal Carlesa Pužola :D
Reagovat
Sonja
Pužol může bejt víc než spokojený, že se vůbec dostal do 4.kola... vybojoval si to ve třech pětiseťácích a na Novaka už prostě nezbyly síly.
Reagovat
Fandina
Já ale nepochopím, že alespoň něco nezkusil. Nechal se tam od Noleho jen dirigovat.
Reagovat
Sonja
Super, stejně rychle i 2.set, prosím, už chci koukat na zápas dne:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak...

Nebojis se ze ten Novak ti projde az do Semifinale neproverenej a pak tvrde narazi? :-D Takhle si ani nezatrenuje pomalu
Reagovat
Sonja
Přesně nad tím jsem v průběhu zápasu přemýšlela...
Ale on ho prověří už Južný...aspoň trochu.
Reagovat
Sonja
Nebo možná i víc, určitě ho Nole nesmí podcenit.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim...ten uz tam mel take momenty kde vubec nemohl behat a pak se najednou vyhecoval...Uvidime
Reagovat
tommr
ještě ětěstí, že se debly nehrajou na tři vítězný ... :)
Reagovat
Sonja
je zpět:-)
Zdravím.
A ano, teď rozhodně oceňuj, že se nehraje na 3 vítězný:-))
Reagovat
Bob
Zdar chlape, vítej zpět :))
Sonji co říkáš na Noldu? Dobrý ne? :))
Reagovat
Sonja
No tak musí se vzít v potaz mrtvý soupeř:-D...Nole hrál dobře, ale je snadné oplývat sebevědomím proti Granollersovi. Takhle musí hrát i v těžkých zápasech.
Reagovat
spaniel
Djokovic nadeloval jako pravoslavny Ježíšek. Působivé.
Reagovat
Sonja
Chudák, byl úplně chcíplý...není se co divit po třech pětiseťácích.
Reagovat
smazaný uživatel
Granoller :DDDDDD Tragéd první kategorie, jak už sám mco dobře vím dlouhou dobu.
Reagovat
Fandina
Radek zaseúžasné oblečení a něco podobného i parťák Paes. Tak kluci pojďme na to. Viz Eurosport2
Reagovat
PetaM
Oni jsou prostě úžasní. Jejich tenis je nádherný. Fakt super deblový pár .. :)
Reagovat
tommr
hlavně je fajn, že se Radek dostává do dobrý formy před nadcházejícím DC proti Argentině. Bod z debla bude nejspíš zase rozhodující ... :)
Reagovat
PetaM
Neee, myslím, že ten víkend bude úplně v pohodě :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme blbost ten stereotyp. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel je třeba do hajan dneska, takže ráno o půl 7 po probuzení chci vidět dále Andyho ve třech, Stana klidně v 5 TB a výhru Sereny. To je bše, děkuji za splnění :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
WOW! Až teď mi došlo, že Gasquet vlastně nebyl do teď krom SF Wimbledonu 2007 nikdy na grandslamu dám než v osmifinále. To je hodně tristní bilance na hráče top 10, konzistentnost se teď nosí víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne po sesti letech vyhral petisetak. Ma takovou Fr povahu hlavne se nezpotit nebo nerozcuchat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je další šílenost, ale s fyzičkou on měl problémy vždycky. Loni s Grigorem to byla na RG dobrá komedie, ve stejný moment jeden v křečích a druhý blije :D
Reagovat
smazaný uživatel
To si pamatuju ten zapas z RG.

Nutno ale dodat ze tam Richard neni tak dlouho a treba Wawros je natom hodne podobne
Reagovat
Fandina
Gratulka Katka a Bára postoupily v juniorech a Andrejka s Mirnyim jsou v semi mixu. Gratulace a držím palce dál! Pojď!
Reagovat
Mayo
pome Wawroš vyradiť Berďu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak Mayko, Stanes pánes anebo Stan the man se musí hecnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Snílkové :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jen si je nevsimej....pak to tomasinhovi napis az mu Berda/Stan vyradi ve CF Muru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Davaj Mischa! Krásný zápas dvou velkých oblíbenců :-)
Reagovat
smazaný uživatel
moc hezky!!! :-) Videla jsem jen posledni set. Paradni cisty gem Mishy na servu a srovnani na 5:5 Lleytona dost poslozilo... Moc to Doktorovi preju, gratulace. BH (tady zase jeden z mych oblibenych) mu trochu lital, ale v zaveru uz lahudky. Pry bum - bum, co se tu ale clovek nedozvi.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně, na tebe jsem čekal :-)) Potřeboval jsem zastání i u Tommyho s Míšou, kdy ostatní zápasem pohrdali, i když já ho viděl (před ním i občas během) jako lahůdku. Teda Tommy to dost podělal pak, ale i tak.

Dneska už Míšovi soupeř tak nepomohl jak Tommy, musel si to uhrát sám, jenom ukázal, jak skvělý a chytrý tenista to je. Už míří zase do dvacítky, kam patří, patří totiž mnohem výš, ale to tobě nemusím vykládat že jo. BH nic extra dneska, ale zase hrál hodně účinný slajz, Lleyton holt narazil na hráče, kterému jeho pestrá až tak nevadí jako mnohým. Ve čtvrtfinále bude muset předvést to nejlepší, co umí. Ale i tak pro doktora super úspěch, snad trošku Noldu potrápí.
Reagovat
tommr
Hewitt možná hraje chytrej tenis, ale zároven je to i jeden z nejotravnějších hráčů na okruhu. Proč musí pokaždý hrát pětisetáky a zdržovat ostatní zápasy? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už sis odpověděl sám :-)) Má prostě rád drama, někdo ty zápasy přitahuje, on je prostě hráčem, který byl pro tyhle zápasy zrozen.
Reagovat
Fandina
No přece proto, abychom si jeho chytrý tenis mohli co nejdéle užít.
Jinak zdravím a ať se daří!
Reagovat
smazaný uživatel
doufam si v jeste vic, ale stojim na zemi... jezis, to ja vlastne prece nikdy ne.. :-)))
A kasli na to, co uz, zjistila jsem i, ze dneska uz pomalu nikdo ani nepozna portske.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
pro tomasinha, ja to tu stale nectu.... pardon.... :-)

tommr: AHOJ! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) V pořádku, ve čtvrtek sraz tady a bude doktor tlačit do semifinále :-))
Reagovat
tommr
hráči jako Hewitt by měli vždycky hrát až jako poslední. At ponocujou jejich obdivovatelé. Proč to jejich zdržování mají odnášet příznivci ostatních hráčů ... :)
Reagovat
Fandina
Musíme to navrhnout pořadatelům ... úsměv
Reagovat
Mayo
Južný ako otočil ? :OOO wow pekne...ešte dotiahnúť dokonca ! komon
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo čekáte taky na Berďu? :))
Reagovat
kada.tom
sic ráno vstávám v půl devátý, ale vážně uvažuju o tom, že budu čekat na Toma :-) pevně doufám, že to Radek s Leandrem uhrajou rychle :-D
Reagovat
PetaM
Čekám na Radka s Leandrem a samozřejmě na Toma :D :D To bude Dlouhá noc :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky máte občas pocit, že nejste normální? :))))))
Reagovat
PetaM
Ne, to ne :D :D Já jsem normální vždy a za každé příležitosti :D :D
Reagovat
kada.tom
ano, ten pocit občas mívám :-D
Reagovat
smazaný uživatel
já to vím na beton, že nejsem normální :-) Jo, taky čekám na Toma, ale asi si odpustím tu čtyřhru předtím
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ráda, že nejsem sama, hned je mi líp :)))))

Juliette - já možná sem tam kouknu, ale taky doufám, že to bude rychlý a pak jsem ještě chtěla Serenu, ale to nevím, jestli zvednu hlavu ze stolu :)))))
Reagovat
tommr
taky bych se na Tomáše rád podíval, ale nevím jestli tak dlouho vydržím vzhůru. Díky tomu otravnýmu Hewittovi Tomáš určitě nezačne dřív než v jednu v noci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A samozrejme ja taky cekam :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ráda tě tu zase čtu :)))) Koukej vydržet, Tomáš potřebuje podporu jak sůl dneska... :))))

Freedom - tak od tebe je to přímo povinnost a nebudeme řešit outfit jo? :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou nervy... o co že to Mikhail nedoservíruje :D
Reagovat
Mayo
preboha to už SF , jak uteká ten turnaj
Reagovat
kada.tom
Super, Na Li :-)
SF bude asi konečná, páč tam bude (na 99.9 %) Serena, ale i tak je to dobrej výsledek :-)
Reagovat
dadaft
no, v koncovce zápasu a na pár místech hrála konkurence-schopně.
a v předchozích zápasech hrála o moc líp.
uvidíme.
ale stačit to asi fakt nebude...
Reagovat
Sonja
Reagovat
Sonja
Obrovská gratulace k semifináléééé...:-)))
A Kátě taky gratulace, na turnaji posbírala cenné skalpy (Bethanie, Sabine, Aga) a dnes se taky držela...může bejt na sebe pyšná:-)
Reagovat
Bob
Gratulace Li :))
Reagovat
smazaný uživatel
Paráááda, jedeme dál, pátý set si tenhle mač zaslouží.
Reagovat
a.magerova
Komu fandíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem odhodlaný přát Lleytonovi, kterému přeju skoro vždy s výjimkou toho, kdyby hrál s Andym s Johnem, chtěl jsem, aby si zahrál Lleyton s Novakem. Během zápasu však samo od sebe přišlo povzbuzování Míši. Takže fakt nevím, chtěl jsem 5 setů a nejlépe TB v 5. setu. Nebudu smutnit za nai jednoho, oběma body pomůžou, ale Lleyton se stejně na vrchol nevyšplhá, kdežto Míša by měl být výše.
Reagovat
a.magerova
Jo už jsem si níž přečetla, že teda sedíme každý v jiné lóži ;-)
Reagovat
a.magerova
Jj, taky vítězství přeju oběma, ale kapku víc Lleytonovi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo funkční stream na Andrej a Květu? :)
Reagovat
BooOoo
taky hledam, bohuzel zatim marne .. ale jde to rychle ke konci
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo taky koukám na čísílka a už to asi nestihnu najít, škoda :/ Snad aspoň Lucku a Frantu.
Reagovat
PetaM
Oni by měli být na streamu???
Reagovat
BooOoo
ti ale nezačnou dřív jak v 11, tak dlouho nerozhodně nevydržím, jestli ty jo, tak přeju hezkou podívanou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mají být na kurtu s kamerou a livesportu mají televizku, někde mi to našlo stream, ale jen placený...
Reagovat
smazaný uživatel
Vydržím, jsem noční pták :D
Reagovat
BooOoo
asi nechodíš do školy že ? jinak co zápas Šafářová/Pavljučenková-W/W ? to by taky mohlo být zajímavé, nemyslíš ?
Reagovat
PetaM
To bude určitě zajímavý zápas, ale ty dnes nehrajou, ne? :)

Jinak vím, že jsou na kurtu č. 17, kde jsou kamery, ale já teda z kurtu 17 žádný strem nenašel :( :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem vysokošlokačka takže zatím škola není :D
Reagovat
BooOoo
proti Williamskám měly hrát včera, ale nestihlo se to, myslel jsem že se to odehraje dnes. ale v dnes noci by měla Serena hrát proti Suarezové, tak ji pořadatelé asi čirou náhodou odložili zápas čtyřhry až na zítra
Reagovat
BooOoo
jinak já jsem maturant :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka a Franta jsou taky na kurtu 17, takže zase nic asi :D Televizku tam mají, ale nezapnou kamery nebo co :D

BooOoo: Jé tak hodně štěstí při matuře :D. Ráda na ni vzpomínám :).
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý článek o rituálech tenistů a tenistek..

http://sport.lidovky.cz/silena-povercivost-a-ritualy-tenistu-neperou-ponozky-a-sleduji-teletubbies-1s5-/ostatni-sporty.aspx?c=A130903_143756_ln-sport-ostatni_mih
Reagovat
Sonja
No doufám, že to o Sereně a špinavých ponožkách není pravda:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Diky za clanek. Neni se co divit, musi to byt celkem psycho kazdy tyden byt nekde jinde a jeste s nejistym vysledkem nemluve o stereotypu..
Reagovat
Rafaeoli25
Na mač Nole-Lleyton se fakt moc těšim :-)
Reagovat
dadaft
aby se v těch slajsech neutopil, s Delpem hrál víc do útoku...
Reagovat
Matti
Pěkně jsi to Lleytnovi zakřikl, jen co je pravda. Tleskám.
Reagovat
smazaný uživatel
no ještě vydrž, Youzhny se zbrchal :)
Reagovat
dadaft
bože Li Na, copak si z AO nepamatuješ, jak je to snadné????????
levá pravá levá nazdar do prkýnka......
Reagovat
dadaft
ale celkově slabota, skvěle se hrálo na konci prvního setu a dva gemy ve druhém...
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu ti tu pošpiním vlákno... ale Káťa zvládne 2. set a ve 3. vyhraje..:))))
Reagovat
dadaft
uz je to tady - nejnérvoznější tajbrejk letošního USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, pěkně, a jde se na 3. set.. držím moc palce !! :)
Reagovat
dadaft
těch chyb je mooooc. (((((((((((((
Reagovat
dadaft
forhend Li Na úplně v háji.
Reagovat
dadaft
krásná pátá hra od Li Na, uvolněná, sluníčková...
Reagovat
dadaft
musíš Káťu víc tlačit - teď dominujeme a parádní tenis.
Reagovat
Fandina
jj třetí set nejlepší. LiNka se rozpomněla, jak se má hrát ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, co myslíš, že dělám celou dobu? A Nalinka se rozjela a nevím, jak ji zastavit sakra....:)
Reagovat
Fandina
Gratulka. LiNka byla ve třetím setu lepší. Gratulka!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace no.. :))) A já zase mám vyprázdněnou stáj :)) Ale i tak Káťa překvapila, lepší vyhrála :)
Reagovat
Mayo
Na Li pekný backhand
Reagovat
Mr.Pink
To není žádné překvapení. Li Na má jeden z nejlepších BH na okruhu.
1. Serena
2. Li Na
Reagovat
Sonja
3.Jelena
Reagovat
Sonja
3.Vika
4.Jelena
:-D
Reagovat
Mr.Pink
4. Maria :)
Reagovat
Mayo
ináč ma napadlo, aj tá Bouchard má pekný BH
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu si pomoct, ale přeju prostě Míšovi, kadžopádně pěkný zápas, oba ukazují, jak jsou výborně technicky vybavení a že na rozdíl od spousty dalších u toho přemýšlí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
já také přeji Michailovi, tenisty typu Hewitta či Ferrera na této úrovni nevidím rád. Ferrer jako svět.4 je vůbec úlet, který nepamatuji.
Reagovat
Rafaeoli25
Jak můžes stavět na roveň brilantního technika Hewitta s běžcem a vracečem Ferrerem fakt nechápu..
Reagovat
Rafaeoli25
Južnyj jen bumbum a backhandový slajzy, pěkná nuda..
Reagovat
smazaný uživatel
To možná jo, ale kdyby měl Ferrer aspoň o 10 čísel víc aby měl servis, tak by to takovej úlet nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Oba jsou chytří a zábavní hráči, Južnyj žádný bum bum není a nikdy nebyl prosímtě.
Reagovat
Rafaeoli25
Južnyj že je zábavnej? A jak se to projevuje, že se chová jako kickboxer a vyhazovač?
Reagovat
smazaný uživatel
Zábavný dokáže umí být, si vzpomeň na dialog s Agassim a mnoho dalších věcí, je to velký sympoš. Ale myslel jsem hlavně herně, není to žádný bum-bum, krásný jednoduručák (jak říká Gilbert jedno a půl ručák), výborný slajz, dropshoty hraje. Je to inteligentní hráč, který u toho přemýšlí. Že je trošku psycho a dokáže být jako den a noc je jiná.
Reagovat
Rafaeoli25
Škoda, že asi nedojde na zápas Rafa-Hewitt, tenhle souboj bych rád viděl..
Reagovat
dadaft
tak teď se hrajou parádní výměny od obou hráček a je smutné, když se po vypracovaném skvělém winneru ozve plácnutí šestnácti párů rukou. (((((((((((((((
Reagovat
dadaft
no, po chvilkovém vzepětí opět chyby.....................
Reagovat
dadaft
s těmi W/UE komentátor kecal - pořád jsme mírně v plusových číslech.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak teď ale Hewitt geniální backhandový zkrácení..
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra Nalinko nech toho, potřebuju nějaký body :)))
Reagovat
dadaft
tak už ne.
Reagovat
dadaft
............... ach bože...........................
Reagovat
Rafaeoli25
Hewitt po osmi devíti letech hraje opět naprosto špičkově..
Reagovat
Rafaeoli25
No to je nádhera! Come on Lleyton!
Reagovat
nitrotaj
46 shot rally!
Reagovat
Rafaeoli25
Hewitt hraje fakt neuvěřitelně inteligentní tenis, klobouk dolu..
Reagovat
smazaný uživatel
Takže oneskorene ale gratulujem Vickine
a držim palce zajtra
Reagovat
smazaný uživatel
Ani Hewitt,ani Youzhny nie su mi sympaticki,skoda,ze vypadol J.M.Del Potro,nedivam sa,len tak"po ocku"-skoda casu,cas je nevratna hodnota
Reagovat
dadaft
loby nééé Linuško, dnes jen a pouze prohozy.
Reagovat
smazaný uživatel
Youzhny s Hewittem budou hrát asi ještě dlouho.. :( Tak to vypadá, že neuvidím Radka ani Tomáše, protože ráno vstávám brzo.. skvělý..
Reagovat
Rafaeoli25
A Južnýho převážně bumbum tenis mě taky neba..
Reagovat
dadaft
Káťa je těžká soupeřka...
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa zatím mile překvapuje, mohla by i dneska :) Teď vede 3:2 tak jsem zvědavá..:)
Reagovat
dadaft
Go Go Li Na.
Reagovat
dadaft
míň chyb prosím děvčata.
Reagovat
pepin
Tak zatím je to docela bídné, myslím holky.
Reagovat
dadaft
tak nakonec dohromady 24W, 23UE, není to úplně špatné, a třeba devátá hra už byla skvělá.........................
............. ................. jen by to chtělo větší diváckou podporu, aby je hecli.
Reagovat
Rafaeoli25
Pojď Lleytone, vyklepni toho psychopata!
Reagovat
dadaft
yes.
Reagovat
Mayo
volím psychopata aj keď mu nefandím :D Lleyton nesympoš
Reagovat
dadaft
prd. Lleyton je skutečný warrior.
Reagovat
Rafaeoli25
Z Rusů jsem fandil jen Maratovi a na tom nic měnit nehodlám. Ať si Južnyj salutuje Putinovi..
Reagovat
dadaft
Kafelnikov byl taky dobrej.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám hodně rád oba, každého pro něco jiné, Lleyton právě pro tu bojovnost, Míšu i proto, jaký je psycho.
Reagovat
Mayo
Danka vs Vikina ... žeby SF ? by som umrel asi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešku bych to semi přál Dani Hantuchové. Vice fandim jen proto, že má jediná páky na Serenu, nicméně s takovýmto tenisem a hlavně podáním by od ní dostala strašně naloženo. Takže je to vlastně špekáček. Serena má US v kapse.
Reagovat
Mayo
teraz Na Li vyfacká Makarovu
Reagovat
Rafaeoli25
Teď už to má Azara bohužel až do finále vyčištěný. Serenu ale určo nedá..
Reagovat
Sonja
Vyčištěný to teda nemá, Flavia má teď skvělou formu...
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo. Jestli bude Vika podávat jako dneska tak ji vyřachne i Franta Vopršálek
Reagovat
Rafaeoli25
Kdyby Ana hrála celý zápas jako první set, nemohla prohrát. Každopádně ukázala že s vyjímkou Sereny má na všechny, na čtvrtý pátý místo bezpochyby má..
Reagovat
Sonja
Kdyby...
Tohle je problém většiny hráček ale. Nezkonzistentnost výkonů.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Ana je ale specifický případ, dva roky na špici a pak zčistajasna nepochopitelný pád do totálního bahna..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nezapomeň zmínit, že Ana se oproti období po Wimbledonu 2010 prakticky o 50 míst zlepšila! Je fakt, že Anička nejprve zaznamenala své největší úspěchy a pak přišel ten pád, ale Ana už ho dávno zastavila. Během té doby se však zlepšily nebo objevily další hráčky, a proto je teď Ana "jenom" (opravdu velké uvozovky) ve druhé desítce. Já ovšem nepochybuju, že aspoň na to 10. místo má a dneska to zase potvrdila. Hlavně považuju za obrovské pozitivum, že i po ukončení spolupráce s Nigelem Searsem (který je skvělý trenér) hraje Ana dobře a nijak ji to nepoznamenalo. Naopak si myslím, že teď hraje s větší sebedůvěrou... Mám pocit, že teď je prostě silnější než předtím, protože dřív ji ty trenérské změny (právě v té době, kdy se jí nedařilo) vždycky poznamenaly. Teď bych řekl, že je Anička opravdu šťastná a myslí jenom na to, aby hrála svůj nejlepší tenis. Samozřejmě ji občas musí mrzet smolné prohry (ať už dneska s Vikou, nebo hlavně proti Alizé v Cincinnati), ale teď mám prostě pocit, že i po takových zápasech je schopná vrátit se silnější na dalším turnaji... Anička rozhodně nemá čeho litovat a já jí držím palce, aby se zase dostala do první desítky! :)
Reagovat
LukasH
Pěkný tenis. Vika byla dneska k poražení. Ana natropila velký množství chyb. Je psychicky silná, akorát si vždycky vzpomenu na slova Jany Novotný, když o ní řekla, že jí chybí koncepce hry. Zdá se mi to taky. Má skvělý údery, ale občas jako by nevěděla, co dělat. Třeba některý ty výlety k síti. Jinak ale dobrý. Na Serenu by rozhodně dnešní výkon nestačil.
Reagovat
Reti64
Gratulace Vice k výhře, výborný výkon Aničky:-)
W/UE: Vika 21/30 - Ana 41/42.
Reagovat
Rafaeoli25
Obrovská škoda, dnes měla Ana vyhrát. Teď finále se Serenou přeju Káťe nebo Li..
Reagovat
Sonja
Li je v půlce se Serenou...
Reagovat
dadaft
jedna nebo druhá ji potká v semi, ne ve finále.
Reagovat
Sonja
(očekávám semi Nalinka-Serena:-D)
Reagovat
Rafaeoli25
No jo vlastně, to je v loji..
Reagovat
Mayo
Vika s prehľadom vyfackala
Reagovat
spaniel
Ja ze prehlad znamena přehled, ale zjevne ne.
Reagovat
Nola
asi sme sledovali každý iný zápas... Vika to za veľkého trápenia nakoniec s veľkou dávkou šťastia zvládla, Ana musí zlepšiť kondičku a výsledky sa dostavia
Reagovat
Mayo
ja viem však, bolo to vyrovnané tá Srbka hrala fajn dokonca mala dvojnásobok winnerov :O ...
Reagovat
smazaný uživatel
z Any má člověk pocit, že sport je zase sportem a žena ženou. Děkuji.
Reagovat
spaniel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda!! :-(( Vika opravdu dnes byla k poražení..! Doufám, že jí Danka porazí!
Řekl bych, že Monty25 září u televize štěstím.. :-)) Byl to tříseťák, celkem pěkný tenis, na konci drama jako trám! Jen je fakt škoda, že vyhrála ta, co vyhrála, nicméně gratulace! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Zareaguju hlavně na tebe, když už sis na mě vzpomněl. :) Máš pravdu, byl jsem s tím zápasem spokojený. Samozřejmě je mi líto Aničky, ale za dnešní výkon se rozhodně stydět nemusí. Věřím, že si z toho vezme jenom to pozitivní, protože hrát s Vikou takový zápas se nepovede jen tak někomu... Proč by měla být škoda, že Vika vyhrála? :) Vika má prostě obrovskou sebedůvěru, a proto dokáže vyhrávat i takové zápasy, ve kterých se jí tolik nedaří. To momentálně dokážou opravdu jenom hráčky z Top 3. Trochu mě mrzí, že Viku tady poměrně dost lidí nemusí. Je to samozřejmě každého věc, ale já k tomu nevidím žádný důvod. Uznávám, že Vika není svatá a nějaké kontroverzní momenty už měla, ale podle mě to nebylo nic až tak závažného, aby se to muselo pořád omílat. Navíc byla Vika vždycky schopná svoje chování vysvětlit, popř. se za něj omluvit, takže sebereflexe jí určitě nechybí. A že se občas rozčiluje na kurtu, když se jí nedaří? To se někdy rozčiluje i Serena (podle mě i víc než Vika), ale u ní to nikdo tak neřeší... Takže chci říct, že vlastně nechápu, co proti Vice máte. Skvělá tenistka, pěkná a zábavná holka, a když není v tom zápasovém "tranzu", tak je podle mě i hodně sympatická. Třeba dneska se mi moc líbilo její gesto, jak po zápase zatleskala Aničce, když odcházela z kurtu. Anebo jak okamžitě dorazila do Wilanderova pořadu na rozhovor... Podle mě je prostě Vika opravdová profesionálka. :)

Víc k zápasu napíšu, až tady bude článek. A teď se chci taky dívat na Káťu a Na Li...
Reagovat
Luky99
Naprosto s tebou souhlasím, to že tady docela dost lidí Viku nemusí, mě taky mrzí, teď už se chová o dost líp než dřív a podle mě je i sympatická, jak na kurtu, tak mimo něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadi Ani...dneska jsi ukazala ze dokazes hrat nadherny tenis :-) a mas obrovskou vuli a soustredeni :-) Priste to vyjde Ajde !!!
Reagovat
Fandina
Aničko nevadí, pěkný zápas od tebe a Vika je o chlup lepší a zase přitlačila.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Vím, že vadí. Přeji příště pořád takovou hru jako v prvním setu. Ten byl úžasný.
Reagovat
Denis92
Vikaaaaaaaa :) gratulacia..
Ana si taktiez zasluzi uznanie,pretoze hrala skvele.
Reagovat
Sonja
:-)))
Gratulace Vice a všechna čest Aně, dneska se hodně vytáhla a věřím, že kdyby nenarazila v osmifinále zrovna na Viku, dostala by se aspoň do čtvrtfinále (jako loni):-)
Reagovat
Sonja
Výkon Viky chvílema skvělý, ale po velkou část zápasu nic moc...musí se zlepšit do dalších kol, kor jestli bude mít v semifinále Flaviu hrající ve skvělé formě...
Reagovat
Sonja
"Těším se na ten zápas:-)) Doufám, že Ana předvede skvělý výkon, ale na konci zápasu se bude radovat Vika."

To se mi vyplnilo:-)))
Reagovat
VlS
Vika dnes bída bída, na servisu takřka nulová s výjimkou pár her.
Reagovat
kada.tom
Dneska nehrála dobře, ale ubojovala to! SUPER!
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
škodááááááááááááá
Reagovat
Titan
Minuta a tolik se změní, co...? :-))
Reagovat
VlS
Škoda Ančííí, dneska to šlo!
Reagovat
smazaný uživatel
I když Anča zkazí, prostě děsně sympatická na rozdíl od Viky... Ani dej to...:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne.. tak blbej konec.. škoda, Anička dneska skvělá..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosíím Aničko, podrž si to podání!!
Reagovat
Reti64
Strhující 9.game, Anička je dnes neuvěřitelná!:-))
Reagovat
Fandina
Super brejk Ana. Tak Aničko a teď podání a pak ještě brejk.
OT ... dneskaa pěkný koment na Eurosportu
Reagovat
Titan
Obdivuhodná vůle...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Ani pojď!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus to jeste...Je marna das ji....Mas poroste nadhernej Forehand :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A pojd uservirovat game...Hlavne prosim bez dvojchyb tentokrat
Reagovat
dadaft
proboha proč se jí pořád cpala do bekhendu????????
Reagovat
kada.tom
Jasný úkol, Viko: Doservírovat!!!
Reagovat
Titan
Zvedni letovou hladinu jinak vyletíš...:-))) A to by byla škoda...
Reagovat
Titan
Je to marný, je to marný, je to...
Reagovat
Mayo
nech rozhodne tajbrejk nech je sranda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vika je dneska k poražení, tak toho Aničko koukej využít! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A ted je Aza nalomena tak toho vyuzij Ajde...
Reagovat
smazaný uživatel
Ančo bojuj, ještě je šance... :)
Reagovat
dadaft
vyrovnat!
Reagovat
kada.tom
no to snad ne ...
Reagovat
Sonja
Krásný zkrácení hry:-)
Jinak Ana mi přijde, že si ten zápas užívá, byť prohrává...žádné "rozsypání se" se každopádně nekoná.
Reagovat
smazaný uživatel
ta azarenka je úchylná, to se prostě nedá sledovat, to je neskutečné takhle kazit krásný dojem z Any :-( jdu raději sledovat Maxe
Reagovat
Rafaeoli25
Asi tak..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: Michaila, pletu si ho s Mirnym :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Sorry, castor :-)
Reagovat
dadaft
Lleyton zatím dostává náklep a je tam prázdný stadion. nechápu nic.
Reagovat
Sonja
To se zaplní...na AA bylo taky zezačátku pěkně prázdno.
Reagovat
smazaný uživatel
Luxusní lob!! IDEMO!!
Reagovat
smazaný uživatel
zbytocne 2 chyby
Reagovat
Sonja
Ty dvojchyby si mohla odpustit, ale ten lob od Any byl skvělý:-)
Reagovat
Sonja
Ana dnes v returnech za Vikou teda nezaostává:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ančo přidej, když už ti fandím....:)

Vika je mi čím dál víc nesympatičtější - a to jsem ji měla docela ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedeme! Youzhny, Djokovič, Berdyč, Istomin!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko
Andy
Tomáš
Vicka
Reagovat
Mayo
Pujol, Wawrinka, Murray, Južny vamos !
Reagovat
dadaft
no konečně se začli ozývat i diváci.
vyburcujte je kurňa.
Reagovat
kada.tom
Viko, rychle ... rychle to ukonči, šup :-)
Reagovat
smazaný uživatel
azarence evidentně chutná. S takovou bude mít za chvilku pneumatiku jako Kvitová
Reagovat
Fandina
Kvitová má pneumatiku? A Vika přibrala?
Reagovat
smazaný uživatel
sak ona nepribrala to ta sukna robi
ved v Cinci bola v pohode

a na AO tiez to bolo klamne a zdalo sa ze pribrala
Reagovat
smazaný uživatel
a nemá snad? stači se podívat třeba na tuhle fotku http://img.blesk.cz/img/2/full/1538187-img-sport-tenis-kvitova-jankovicova.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
sak Petra ma brucho to je vidno hnusna fotka :DDDD
Reagovat
Fandina
To není žádná pneumatika. Nebo ano?
Reagovat
smazaný uživatel
A co důležitýho jsi ním vlastně chtěl říct? Petra břicho nemá, zhubla, tak nevím, proč sem házíš starší fotku. Trochu mimo ne?
Reagovat
Fandina
Petra žádnou pneumatiku nemá fotka http://www.fanpop.com/clubs/tennis/images/33433604/title/petra-kvitova-2013-photo
Reagovat
Fandina
Lunej ... Petra má postavu jablíčko, to jsou tipy bříško a prsa. Není ramenatá jako třeba Mária. Pořád bude mít bříško a když přibere první se to odrazí tam. Jiným se to objevuje na nahou, jiným na rukou, na zadečku, u ní na břiše. Petra je ve skutečnosti vysoká a štíhlá a i podle tady vysmívaných tabulek je na hranici podváhy. Ale bříško má pořád menši větší a sama říkala, že omezila příjem těstovin, ale že se to nějak zvláš na ní neodrazilo. Například po jaru říkala, že potřebuje posílit břišní svaly. Ale teď je určitě štíhlejší, než zjara. I když to také hodně ovlivňuje oblečení. Viz dneska Vika. Určitě je stejná, ale vypadá, že přibrala.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to nemusíš vysvětlovat přece :))) Petra je prostě ženská se vším všudy, navíc chodí občas shrbaná, což jí moc nepřidá.. Já nemám potřebu jako někteří pořád řešit Petru a její postavu... mě zajímá jak hraje, jestli s břichem nebo bez je mi osobně jedno..:)))
Reagovat
Fandina
sorry. Já jsem tě tam uvedla, ale napsala jsem to obecně. Tady se to pořád omílá, že má pneumatiku a přitom to není pravda. A samozřejmě že Petra je hezká a s touhle postavou vyhrála to co vyhrála a jak jí to slušelo a sluší.
Reagovat
Mr.Pink
Azarenka přibrala, Petra zhubla
Reagovat
Fandina
Mr. Pink ... Vika přibrala, určitě? Nebo to dělá oblečení?
Reagovat
Mr.Pink
Určitě. Ale takhle vypadá už několik týdnů.
Reagovat
Reti64
W/UE:
1.set Ana 17/10 - Vika 4/9
2.set.Ana 11/15 - Vika 5/9.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika ceka jenom na chyby...
Reagovat
Denis92
Come on Vika :)
Verim,ze to v 3.sete zvladnes
Reagovat
smazaný uživatel
must win
Reagovat
Sonja
Dobře Vika:-)
Souhlas s komentátorem- snad se ve 3.setu sejdou dobré výkony obou hráček a uvidíme super tenis!
Reagovat
dadaft
tak ty returny už začínají chodit k čáře.
Reagovat
Sonja
I na čáru:-))
To mě těší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana Ivanovic hra skvele!Azarenka naopak,"zubami-nechtami".Musim sa priznat,ze A.I.fandim aj preto,lebo mam jej vysku a hmotnost,mnohi ma napominaju,ze som"kost a koza".Ignorujem to!Fandim Ane a to je cele
Reagovat
Titan
Nedoběhnutý kraťas je winner nebo vynucená chyba?
Reagovat
smazaný uživatel
winner
Reagovat
Sonja
winner
Reagovat
Rafaeoli25
Ana to je prostě překrásná holka..a ještě k tomu prvotřídní hráčka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
skôr druhotridni

a Victoria je krajšia aspon ma dačo na hrudi
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně bývalá jednička a slamová vítězka není prvotřídní. Jinak Azara se mi moc nelíbí, v obličeji moc hezká neni a hlavně totálně nesympatická. A postava? Aby neskončila jak Kvitka..
Reagovat
Vojtaakk
Viktoria rozhodně neni krajšia! Je to jedna z nejnesympatičtějších hráček na okruhu.
Reagovat
Denis92
100 ludi 100 chuti..
mne sa viacej paci Vika
Reagovat
smazaný uživatel
100 ľudi =100 chuti
Reagovat
smazaný uživatel
noo skoro sme to napisali naraz
Reagovat
Fandina
Rafaeoli25 ... myslíš, aby Vika neskončila jako Kvitka v jakém smyslu?
Reagovat
Rafaeoli25
Tak tou nadváhou samozřejmě, poklesem výkonnosti asi ne, to snad ani neni možný..
Reagovat
Fandina
Petra nadváhu nemá, ale to je zbytečné tady někomu opakovat. Tvůj příměr není na místě. Zjisti si informace o Petře ... úsměv
Reagovat
pepin
Fandino, přečtěte si včerejší sport co tam sama Petra píše o sobě. Ty tabulky co tady uvádíš jsi uváděla i před rokem a nakonec se ukatzje, že tabulka je jedna věc a to, že Petra potřebuje shodit, aby bylalépe pohyblivá je věc druhá a ta se ted potvrzuje. To je jako když tady celou dobu quesh popíral jakýkoliv pokled u Petry, pořád se oháněl, že je v top 10, srdcervoucně se tady loučí a vedle vede rozhovory, kde píše, že to již rok pozoruje, že jde Petra dolů, až mu tam někdo napsal at se vrátí odkud přišel a byla to dokonce ženská. A dál si přečtěte co i ní napsalo spousta tenisových legend.
Reagovat
Fandina
Ten článek nemůžu najít, tak mi sem na něj dej odkaz. Když Petra říká, že potřebuje shodit, tak se to nevylučuje s tím, že le tabulek je na hranici podváhy. Jinak co se týká queshe tak proč ti tak vadí co píše. On snad píše za sebe jako ty, to je pro tebe tak důležité se s ním měřit? Buď s ním souhlasím, nebo ne, ale jinak je mi úplně jedno, kde píše. Jeho věc.
Reagovat
pepin
Článek je v novinách, já se po něm zítra v práci podívám, co se týče queshe mě to vůbec nevadí ani nikdy nevadilo, to on se do každého hned navážel když se někdo zmínil o Petře a na druhé straně píše něco jiného, tak to jsem chtěl jen poznamenat.
Reagovat
Fandina
queshe se musím zastat. Podle mě se se ohrazoval, když se to týkalo Petry. On jí bránil a nikdy o ní nenapsal nic ošklivého. Jako každý správný fanda, který věří a fandí. A na článek se podívej a dej to sem. Díky.
Reagovat
Titan
Zdá se, že se stalo...:-(
Reagovat
dadaft
Azarenkové se nedaří, Ivanovičová se začíná bát, že by ji mohla porazit, a hra se rozsypala.
kdo se z toho otřepe, vyhraje.
Reagovat
Sonja
Řekla bych, že se Vika zvedá...
Potvrzený brejk, aleluja.
Reagovat
dadaft
no, konečně zase pěkný tenis.
super.
krizičky zažehnány ............ snad.
Reagovat
Fandina
Případný třetí set si Vika pohlídá. Ale já bych přála, aby to Aně šlo a hrála v případném třetím jako ten první, to byla lepší než Vika.
Reagovat
Rafaeoli25
Pojď Ani, máš na ni!
Reagovat
smazaný uživatel
Čudujem sa, že Azarenka vyšla v takej otrasnej sukni na verejnosť..Ba dokonca na hlavný kurt..
Reagovat
smazaný uživatel
na AO min rok bola v nay oblečeni
Reagovat
Rafaeoli25
Že by absence vkusu?
Reagovat
smazaný uživatel
ale zas asi sa v tom citi dobre
ma volnost medzi nohami
Rafa by mohol tiez take daco vyskusat:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to ma človek vydržať toto take nervy

ked bude nahodou Rafa vo finale
tak ja ani palce ne to este nechty pokušem
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, nemá někdo link na dnešní zápasy? Nebo aspon na Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/1681061006351350.html
Reagovat
Fandina
http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
http://www.stopstream.tv/4-tennis.html
http://www.sportcategory.com/c-4.html
na některém odkazu
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
aaa dpč same chyby robi
Reagovat
Vojtaakk
Pojdme Anicko! Vyrad tu ujecenou nadheru!!!
Reagovat
Rafaeoli25
Doufám, že to Ana dá, hraje nádherně. Jinak taky mám dojem, že Viktorka nějaký kilo přibrala..
Reagovat
Mayo
Vika zase otočí podľa mňa
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, že je Vctoria lepšia tenistka netreba debatovať
ale dnes sa to dajak kuskuje
Reagovat
Denis92
to mas tak..Federer je lepsi hrac ako Stakhovskij ci Robredo..
Nadal je lepsi ako Rosol ci Darcis..ale obcas nevychadzaju veci podla prestav..verim vsak,ze Vika este zabere
Reagovat
Rafaeoli25
Že je Viktorka o tolik lepší hráčka o tom bybh polemizoval, jinak to je srovnání..on byl Stakhovsky světová jednička jako Ana?
Reagovat
smazaný uživatel
a to bola tak blizko vypadnutia v min. kole a teraz trafa lajny nooo dpc
Reagovat
Denis92
rozdiel v pocte winnerov je ohromny..Vika mi nepripada v najlepsej forme
Reagovat
Titan
Azarenka zapomněla na winnery? I Alezé Cornet měla víc winnerů za prohraný zápas... Ale 4 winnery houkačky...?
Reagovat
dadaft
teď to ukazovali, z forhendu je Azarenka absolutně neškodná.
Reagovat
dadaft
no, teď po bekhendu konečně dvěma forhendy zapracovala a vynutila si chybu.

nicméně kvalita utkání jde rapidně dolů. ((
Reagovat
Titan
Jen ať to tak zůstane. Ne, že bych hejkal nad Ivanovič, ale dnes oko potěší...:-)
Reagovat
Titan
Jsem si všiml, že je 6 brejků v řadě, no já to zapnul až na první game druhého setu, takže vítěznou hru asi neuvidím...
Reagovat
smazaný uživatel
2 dvojchyby dakujem pekne
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim ze v tomto zapasu asi nebudou hrat nejakou velkou roli prohranny podani ale spise udrzeny...
Reagovat
smazaný uživatel
A.Ivanovic vs V.Azarenka 1.ST 6:4!Ale nemozem si naivne mysliet,ze V.Azarenka to len tak vzda.Pripominam,ze netipujem,ale uprimne fandim Ane Ivanovic,akventujem to!Nedivam sa na cele zapasy,nemam chronicky cas,ale to co vidim je tennisova skola,teda ziadna strata casu
Reagovat
dadaft
nevzdá, ale hraje špatně.
Reagovat
Sonja
Souhlas:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraje nejlip ale zase ne nijak otresne...Anicka ji proste k nicemu nepustila zatim a hezky mixuje hru na obe strany...Aza proste nevi kam ji da dalsi mic a vypada to ze se take boji zautocit sama
Reagovat
smazaný uživatel
No jako s takovými výkony bude pro Azu lepší se ani nedostat do finále, protože Serena ji smete, že ani vlastní máma ji nepozná.
Reagovat
smazaný uživatel
Aza se to snazi uhrat jenom silou vpodstate...honde jejich uderu jde do prostredka kurtu primo na Anu
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá ta Aza nějaké to kilečko navíc? Vypadá v pasu jak selka. :D
Reagovat
smazaný uživatel
vyzera OK
to Ana dakde stratila prsia:DDD
Reagovat
Sonja
Podle tabulek je na hranici podváhy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Anička to je kost a kůže to je jasné, ale že by byla Vika na hranici podváhy? Možná je to jen opticky kvůli nevhodné sukni. Mně jako kila navíc (pokud teda žena nevypadá vyloženě jak pernamentně těhotná) jinak nevadí (aby mě tu nikdo neosočoval),lepší jak když je holka na kost vychrtlá. :)
Reagovat
Fandina
Vika má sukni střiženou do kulata, dělá jí tlusčí a vůbec se nehodí na její postavu. Takovéhle sukně jsou na holky s úzkým pasem a ženskými tvary. Vika je sportovní postavy.
Reagovat
smazaný uživatel
TAK TO JE PRAVDA
Reagovat
Sonja
Já si dělala srandu:-D...toto se tu furt psalo, když někdo narážel na Petru, že by měla shodit.
Jinak Vika má podle mě dobrou postavu;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ty můžeš vlastně vtipkovat. :D Srbům (potažmo Srbce) se daří. :)
Reagovat
Sonja
No já ale dnes fandím Vice:-)
Reagovat
Fandina
Sonja a měla by Petra shodit, co myslíš?
Reagovat
Sonja
Rozhodně ne, podváhu nikomu nepřeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakto? Jsem skoro v šoku.
Reagovat
smazaný uživatel
nic v zlom ale Petra by sa mala najprv narovnať
posobi na mna ze je nejako zohnuta
Reagovat
Fandina
Narovnat a strčit jí na skřipec třeba?
Reagovat
Fandina
Sonja a co myslíš, je podle tabulek na hranici podváhy neb ne?
Reagovat
Sonja
Dole to vysvětluju Lunej... Mám ráda obě, ale od Viky mám větší očekávání + víc jí věřím na celkové vítězství.
Reagovat
Sonja
Ano, to byl nádhernej FH na setball...Tak a teď se snad bude víc předvádět Vika:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ajde!!! do druheho setu :-)
Reagovat
dadaft
no, čumím, ten rebreak byl hustý...
Reagovat
Fandina
jj Ana si ten returna game pohlídala mazačka!
Reagovat
smazaný uživatel
Ana 17/10
Vika 4/9

Je jesny kdo je lepsi...a doufam ze to Anicce vydrzi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
aaa do piči so srbkou
Reagovat
dadaft
mám rád forhendové slajsy. ))
Reagovat
kada.tom
Super, Viko! Hezký rebrejk, snad to Ivanovic položí a prohraje set a nejlépe celý utkání :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasne že tak musi byť
Reagovat
kada.tom
škodaaa ... ale tak, Vika to obrátí (snad) :-)
Reagovat
PetaM
No, že ten set teda prohrála .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A.Ivanovic nastupila velmi nebojacne vs V.Azarenka,nech jej to vydrzi,uprimne fandim A.Ivanovic
Reagovat
VlS
paráda, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
a načo ju tam
Serena sa natrapi len s Azou
Anu by sfukla jak nič
Reagovat
smazaný uživatel
Tobe ty prekvapeni na letosnim US Open a Wimbledonu jeste nestacily?
Reagovat
smazaný uživatel
ne, on jede zásadně podle papírových předpokladů
Reagovat
smazaný uživatel
stačili
dôfam, že AO bude bez takych velkych prekvapeni

Ale Ana a dat Serenu toto by sa nestalo nikdy a ani by ju nepotrapila

no stalo ale nie vo finale US Open
Reagovat
smazaný uživatel
tripartita: Vzpada to tak...

Cico7: Tak si na zacatku kazdeho turnaje vypln pavouk podle zebricku (nebo jakychkoli kriterii, ktere uznas za vhodne) a pak se nemusis ani na ten tenis koukat a cekat na finale cely tyden (na GS dva) ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jedno viem isto
Berdych prehra 4finale s Andym, ktory nasledne prehra s Djokovicom

a Djoko prehra finale s King of tennis
Reagovat
smazaný uživatel
Nerikam ze to tak nebude ale pohovorime si otom mozna uz po ctvrtfinale

"Ale Ana a dat Serenu toto by sa nestalo nikdy a ani by ju nepotrapila"

Jinak tvoje logika nedava smysl pokud by Anicka dneska porazila Viku...a Vika porazila Serenu v Cinci, proc by Ana nemohla porazit Serenu?
Reagovat
smazaný uživatel
a ako mohol Rosol dat Nadala a teraz prehravat s amatermi

kazdy zapas je iny a teraz to plati viacnasobne
takze ja uz nic neviem
Reagovat
Sonja
Takhle to nemůžeš brát...vůbec:-) Že Ana porazí Viku neznamená nic jinýho, než že Ana porazí Viku...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz kazdy zapas je jiny, tak proc by hnedka mela Ana prohrat i se Serenou :-D

Sonja: Mas uplnou pravdu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Victoria
čo sa deje?
Reagovat
Fandina
Aničku jsem dlouho hrát neviděla, ale nástup zatím výborný. Vika určitě zvýší level, ale Ana zase trefuje lajny a s přehledem. Ana go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Hodne zlepsila backhand za posledni pul rok a forehand mela vzdycky dobry.
Reagovat
dadaft
navíc dobře servíruje.
Reagovat
Fandina
Ana úžasný return game na zisk setu. Pěkně si to pohlídala. Jen tak dál!!
Reagovat
smazaný uživatel
Holky si snad usmyslely ze budou mirit na pasku jinak si ty doteky pasek nedokazu vysvetlit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Vika už se hádá :-)
Reagovat
dadaft
no, zatím v tom nehezky plave.
Reagovat
Sonja
Snad se zlepší, chci vidět oboustranně hezký tenis:-(:-))
Reagovat
Sonja
Hlavně mi chybí ty její returny k základní čáře po 2.servisu, kterými v Cincy ničila Serenu...tady se mi zdaj všechny jaksi krátké, jen nahrává Aně na zakončení, místo aby si sama připravila pozici pro útok.
Reagovat
dadaft
no ona ty dlouhé ze začátku zkoušela, ale lítalo jí to všechno za, tak asi ubrala.
Reagovat
Sonja
Jo, taky mě napadlo, že asi chce hrát opatrněji, protože zatím v zápase dost chybovala (na svoje poměry)...No, věřím v zlepšení:-) Jestli Ana vezme 1.set, tak jí ani nic jiného nezbude.
Reagovat
Sonja
Tak Ana na to pěkně vlítla:-)
Mimochodem je znát, že pršelo- teď tam je určitě daleko snesitelnější, svěží vzduch..
Reagovat
dadaft
finále Makarova - Pennetta ???
Reagovat
smazaný uživatel
ve finale bude Anicka...Ajde!!! 3:0
Reagovat
smazaný uživatel
To by byla bomba! Pro mě finále v tomto složení by byla ještě větší bomba než finále Wimbledonu.. :D
Ale nemyslím si, že to je moc reálné.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
V téhle formě co Tom hraje nemá Stan šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Zachvili Anicka s Vikou...Tak Ani oplat Vice tu nestastnou porazku z Carlsbadu...Ajde :-)
Reagovat
Sonja
Těším se na ten zápas:-)) Doufám, že Ana předvede skvělý výkon, ale na konci zápasu se bude radovat Vika.
Reagovat
Sonja
"souboj nejkrásnější a nejhlasitější tenistky"
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že upřednostňuješ Anču? :))
Reagovat
Sonja
:-) Musíš mě pozorněji číst...překonej to, že jsou mé příspěvky nezajímavé:-DD
Já mám ráda obě, ale v tomhle případě víc přeju Vice, protože má větší šanci na celkovou výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno nevim...myslim ze MAsena je hlasitejsi :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) já myslela, že prostě Anča je srdcovka :)) Frenkiess si tu pěkně naběhl koukám :)))

Freedom - taky souhlasím, že Mašena je hlasitější a nejen ona..
Reagovat
smazaný uživatel
Boha to je prisernej outfit co nasobe ma Aza...
Reagovat
Sonja
Lunej- Nn, mám je ráda stejně:-) Ale přiznám se, že Viku trochu víc prožívám, protože od ní mám vyšší očekávání:-D
Freedom- Mně se třeba líbí:-)
Reagovat
smazaný uživatel
hele, odkdy rozumíš outfitům :))))))))))))) Nejhorší outfit měla naprosto bezkonkurenčně Svetla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby chlap mel vytahle trenyrky az k pupiku tak se ti to take bude libit? :-) a ote barve ani nemluve (ze Lunej O:-) )
Reagovat
Sonja
Vždyť se sukně/kraťásky s vysokym pasem nosí...kde žiješ:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No dobre mno :-D

Anicka ji zatim dava dobrej kour...tlaci na Azu z kazde pozice
Reagovat
smazaný uživatel
mě se ty koláče u Azarenky teda moc nelíběj ... měla by mít něco na čem to není tolik vidět -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co ti vadí :)) I barva je pěkná... hele, nic proti tobě, ale prostě jak jsem psala, nemáš vkus... nejsi jedinej chlap, co ho nemá :))))))))))) Anička začala jako minule, pěkně zhurta, kéž by jí to vydrželo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale notak....co je na zensky hezky by meli snad posuzovat chlapi :-P A mas pravdu...obcas co si zensky dokazou koupit za modylky, to vazne nepochopim :-D
Reagovat
Sonja
Nole, Vika, Nalinka, Tomáš, Denis...
IDEMO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nole, Káťa, Serena, Tomáš :))
Reagovat
Sonja
Tak Serena to má úplně jasný, netřeba tlačit:-D
Reagovat
Fandina
Tomáš, Ana, Serena, Denis, Granollers, Štsěpula/Paes, Katka Siniaková, Bára Krejčíková, Lucka/Franta ... pojď pojď pojď a go go go!
holky Andy s Květou si to rozdají spolu s partnery tak jsem nestraná a na Kaťu verzus LiNku se ráda podívám a užiji si to, přeji oběma, tipuji LiNku.
Reagovat
Fandina
a pro nevím jak se jmenuje nicka od F a další pravopisáře se omlouvám, nestranný a versus kontra verzus chyby s z ... omlouvám se
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já pevně doufám, ale znáš to :))
Reagovat
Reti64
Nole, Ana, Nalinka, Tomáš, Denis:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist