Agnieszka Radwaňská vítězkou v Istanbulu

24. 5. 2008, 16:55
Aktuality 0
Jelena Dementěvová v Istanbulu titul z loňska neobhájí. Do cesty se jí postavila devatenáctiletá talentovaná Polka Agnieszka Radwaňská, jíž ruská hráčka podlehla nečekaně snadno.

Ruská obhájkyně titulu a první nasazená Jelena Dementěvová v letošním turnaji vedla jen na začátku prvního setu. Od té doby měla vývoj velmi pevně pod kontrolou turnajová dvojka Agnieszka Radwaňská, která se po výhře 6-3 a 6-2 mohla radovat z třetího turnajového vítězství v karieře ve dvouhře a čtvrtého celkově. Minulý rok totiž se sestrou Urszulou vyhrála svůj doposud jediný titul ve čtyřhře právě v tureckém Istnabulu. Za dnešní výhru Radwaňská navíc inkasuje prémii 30.500 dolarů.

Obě hráčky se spolu doposud střetly dvakrát v roce 2006. Nejprve byla ve Varšavě úspěšnější Dementěvová, následně v Lucemburku Radwaňská.

Ve čtyřhře se v Istanbulu letos z výhry radovala, třetí nasazená, americko-běloruská dvojice Craybasová, Govorcovová, která hladce, 6-1 6-2, zdolala novozélandsko-slovisnký pár Erakovicová, Hercogová.

WTA, Istanbul:

Dvouhra - finále:
    A. Radwaňská (2-Pol.) - Dementěvová (1-Rus.) 6:3, 6:2. 
Čtyřhra - finále:
    Craybasová, Govorcovová (3-USA/Běl.) - Erakovicová, Hercogová (N. Zél./Slovin.) 6:1, 6:2.

TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist