Alberto Martin končí s tenisem

29. 7. 2010, 15:04
Aktuality 0
Z mužského profesionálního tenisu zmizí další jméno, které bylo dlouhé roky jeho součástí. Španělský veterán Alberto Martin, vítěz tří turnajů ATP, se po 15 letech rozhodl ukončit kariéru.
Profily hráčů
Alberto Martin

Podle oficiálních stránek ATP trápí 31letého Španěla tzv. sportovní kýla, kvůli které bude možná muset na operaci.

Alberto Martin se za svou dlouhou kariéru dostal v žebříčku ATP nejvýš v roce 2001, kdy byl 34. na světě. Právě na přelomu tisíciletí si rodák z Barcelony připsal své největší úspěchy. V roce 1999 se v Casablance a Bukurešti dostal do finále a pokaždé z toho byl titul. Třetí úspěch slavil v roce 2001 na Mallorce, kde ve finále porazil Guillerma Coriu.

Momentálně 136. hráč světového žebříčku si tři úspěchy připsal i ve čtyřhře, naposledy spolu s krajanem Marcelem Granollersem-Pujolem loni v Buenos Aires.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist