Allertová si v Indian Wells vyšlápla na světovou dvojku Kerberovou, postupuje i Plíšková

12. 3. 2016, 21:03
Aktuality 855
WTA INDIAN WELLS - Denisa Allertová si ve druhém kole turnaje WTA Premier Mandatory vyšlápla na světovou dvojku Angelique Kerberovou. Česká tenistka přehrála čerstvou vítězku Australian Open dvakrát 7-5 a připsala si tak nejcennější výhru v kariéře, díky níž postoupila v Kalifornii do třetího kola. V něm je i Karolína Plíšková, jež si poradila s domácí Shelby Rogersovou 6-2 6-4.
Denisa Allertová

Denisa Allertová sice vstoupila do utkání druhého kola v Indian Wells nervózně, když si v zápase s Angelique Kerberovou prohrála již své první podání, brejk ale hned v následující hře smazala a brzy se rozehrála k parádnímu výkonu.

Češka hrála agresivně a snažila se diktovat tempo hry, kterému defenzivně hrající Němka sice většinou stačila, na mnohé údery Allertové se však již nezmohla. Češka v úvodní sadě výborně podávala, do kurtu trefila 71% prvních servisů, a za celý set zahrála 25 vítězných úderů, zatímco světová dvojka 'jen' 14.

V osmé hře Kerberová čelila dvěma brejbolům, které nakonec i odvrátila, za stavu 5-6 už ale Denisa Allertová - Angelique Kerberována podání tlaku Allertové podlehla a Češka tak získala první set poměrem 7-5.

Ve druhé sadě se jako první do vedení dostala Němka, jež v páté hře vzala Allertové podání čistou hrou a následně brejk potvrdila. Za stavu 4-5 měla Kerberová při podání Češky dva setboly, Allertová ale šance Němky smazala, čímž si zvýšila sebevědomí a hned v následujícím gamu rozjela velký obrat.

Nejprve si vyšlápla na podání soupeřky, čímž srovnala na 5-5, brejk poté potvrdila čistou hrou a díky aktivní a přesné hře si při pak podání světové dvojky vypracovala svůj první mečbol, který hned proměnila a po hodině a půl tak zvítězila dvakrát 7-5.

"Cítím se skvěle, protože jsem porazila úžasnou hráčku," řekla po vítězství Allertová. "Jsem opravdu šťastná, že jsem vyhrála. Snažila jsem se předvést své maximum, soustředila jsem se na každý bod a jsem opravdu ráda, že to vyšlo. Nevím, co dál říci, je to nepopsatelný pocit, jsem šťastná."

"Dnes nebyl úplně můj den a soupeřka odehrála skvělé utkání. Nedá se nic dělat, musím tu porážku přijmout a vzít si z ní poučení pro příště," řekla po utkání Kerberová. "Musím teď hodně pracovat a dřít na kurtu, abych svou hru znovu dostala na úroveň, na které byla dříve."

Allertová si vítězstvím nad Kerberovou připsala svůj druhý skalp hráčky Top 2. Poprvé si na druhou hráčku světa vyšlápla vloni na turnaji v čínském Kantonu, kdy ve čtvrtfinále porazila tehdejší světovou dvojku Simonu Halepovou.

Čerstvě třiadvacetiletá Češka si tak v Kalifornii zahraje o postup do osmifinále. Její příští soupeřkou bude 25. nasazená Britka Johanna Kontaová, která si ve druhém kole poradila poprvé v kariéře s domácí Madison Brengleovou hladce 6-4 6-0. Allertová má s Kontaovou vyrovnanou bilanci 1-1, naposlední s ní však letos na Australian Open prohrála.

Plíšková potvrdila roli favoritky
Do třetího kola v Indian Wells postoupila i další česká zástupkyně Karolína Plíšková, jež si ve svém úvodním zápase poradila s domácí Shelby Rogersovou hladce a bez ztráty podání 6-2 6-4. Česká hráčka se tak v Indian Wells dočkala vítězství poprvé od lednového Australian Open. V únoru slavila dvě výhry ve Fed Cupu, ale na turnajích WTA v Dubaji a v Dauhá vypadla hned po úvodních zápasech a propadla se na konec druhé desítky žebříčku.

V boji o osmifinále vyzve osmnáctá nasazená Češka bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou. Srbka ve druhém kole zdolala Italku Camilu Giorgiovou 2-6 6-2 7-6. Plíšková má s Ivanovičovou na okruhu WTA pozitivní bilanci 3-0, naposledy ji porazila letos v Sydney.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
Spojené státy / Kalifornie, tv. povrch, 6.844.139 dolarů
sobotní výsledky (12. 03. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Allertová (ČR) - Kerberová (2-Něm.) 7-5 7-5
Plíšková (18-ČR) - Rogersovoá (USA) 6-2 6-4
Azarenková (13-Běl.) - Dijasová (Kaz.) 6-3- 6-2
Bouchardová (Kan.) - Stephensová (21-USA) 7-5 7-5
Ivanovičová (14-Srb.) - Giorgiová (It.) 2-6 6-2 7-6(5)
Zheng (Čín.) - Wozniacká (20-Dán.) 4-6 7-6(8) 7-5
Kontaová (25-Brit.) - Brengleová (USA) 6-4 6-0
Vinciová (9-It.) - Gasparjanová (Rus.) 6-3 (7)6-7 7-6(5)
Rybáriková (SR) - Gavrilovová (31-Austr.) 2-6 7-5 6-4
Puigová (Port.) - Schmiedlová (28-SR) 6-1 6-2
Bacsinszká (12-Švýc.) - Pironkovová (Bul.) 6-2 6-1
Bencicová (7-Švýc.) - Davisová (USA) 6-3 3-6 6-3
McHaleová (USA) - Muguruzaová (4-Šp.) 7-5 6-1
Svitolinová (17-Ukr.) - Becková (Něm.) 4-6 7-6(0) 6-1
Kasatkinová (Rus.) - Friedsamová (Něm.) 7-5 6-3
Stosurová (26-Austr.) - Wickmayerová (Bel.) 2-6 6-4 7-6(6)
• Čtyřhra - 2. kolo •
Atawová, Spearsová (8-USA) - Allertová, Kvitová (ČR) 6-3 6-2

 

Komentáře

855
Přidat komentář
Frick
Byť to asi zrovna nebyl typický kanár (Yarka v každym gemu vyhrála min. dva fiftýny a 4 gemy šly přes shodu), tak i přesto tohle zrovna asi pro Lucku nevyznnívá právě dobře. Prohrát s hráčkou, co asi zrovna není v životní formě.

A je to už podruhý. Což ubírá prostor pro nějaký žehrání na to, že "se musí vyhtáhnout zrovna proti mně".

Nechtěl bych Lucku z něčeho podezírat, ale i tak doufám, že Rob bude (v krajním případě) schopen - Ne, Lucko, už jsi zdravá, jen hraješ velice špatně.

Jak to ještě dlouho bude trvat, než se dá dohromady. Kolik turnajů (a proher) to ještě omlouvat, že je po nemoci. My to můžem vědět těžko, ale tak snad ten Rob ano.

V Miami bych snad ještě další porážku byl schopen zkousnout, pokud to bude se setem nebo jinak těsně. Ale pokud nevyhraje ani v Charlestonu, tak už budu velice v rozpacích. :-(
Reagovat
Frick
Jednoduše bych nerad, aby se po prohrách Lucka litovala "Já chudák, byla jsem nemocná, nejde to", ale raději po "Strejcovsku" "Ty kozo, co to hraješ jak ponocná"
Reagovat
FulnekUltras
Připrav se radši na to, že u hráčky typu Šafi trvá stabilní (!) návrat do formy před pauzou nejmíň stejně dlouho jako pauza sama.
Reagovat
VlS
Zas na to jdeš blbě. Viděl jsem oba zápasy. S Luckou hrála jarka super, hlavně servis. Včera nehrála dobře. Srovnávat výkony ze dvou zápasů v tenisu moc nejde.
Reagovat
Frick
Kurz na Káju je 2,00, byl i 2,25...

To jako proč? Nechápu.
Reagovat
Frick
Jak mohla ta Baruna s ní prohrát první set?!
Reagovat
Frick
Já to neviděl, tu první sadu. To hrála Bára blbě nebo Japonka tak dobře?
Reagovat
blixa
Tak i tak. Baruš trvalo než si zvykla co Nara hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
celý zápas vyrovnaný ,v 1. brala koncovky Japonka,potom Bára
Reagovat
blixa
A jak s ní mohla Venus prohrát celý zápas ? ;-)
Reagovat
Frick
Je stará.
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně nezobe
Reagovat
Dobry-den
Sleduješ WTA první den???
Reagovat
blixa
No vidíš Baruš že to šlo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem unešen.Kdyby hrálo 7 češek najednou,koukám na Báru.Světová kvalita v ruce,nohách i hlavě.Fakt smekám,protože si to jak proti Andree tak i ted proti skvělé japonce musela všechno uhrát sama.
Reagovat
blixa
Je dobrá. Nara je současný formě hodně nepříjemná soupeřka, byť se to může zdát nepravděpodobný.
Reagovat
Lunej..
Barce gratulka tak ještě Simca a budu spokojená:)
Reagovat
VlS
Neboj, Barča Simonu vyřadí, když si to přeješ :-)
Reagovat
Lunej..
Nevkládej mi svoje myšlenky do mé hlavy :D:D
Reagovat
blixa
Vždyť jsi vyslovila zcela jasné přání ?! Bára má vyřadit Simonu ! Což se také stane, vo to nemám strach ;-) :D
Reagovat
VlS
Tak se podívej, co píšeš. To čtu, do hlavy ti nevidím.
Reagovat
Lunej..
No jo, vy dva chytrolíni, co jsem asi tak myslela? Aby Simča taky vyhrála ne? Srandičky, hlavně, že zadnice a žirafka už jsou v ...... :D
Reagovat
FulnekUltras
přesně - třetí set bude divácká lahůdka
Reagovat
FulnekUltras
byla ;)
Reagovat
lars
v 1.setu to od Bary kvalita nebyla
Reagovat
blixa
Potřebovala se chytit. Japonka je dost nepříjemná.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak světové jedničky celkem nečekaně skončily, škoda, že to nebylo ke shlédnutí...
Reagovat
smazaný uživatel
jednou to přijít muselo ,a projely to s nima v ST i Bára s Gronefeld .Tam už žádný nemehla nejsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice vydřené vítězství, ale i to se počítá. I když se nevyhnula slabším chvilkám - zejména to odevzdané podání v třetí sadě, které ji mohlo stát zápas, líbilo se mi, že nezačla zbytečně panikařit, zachovala chladnou hlavu a přemýšlela u toho. Alespoň občas. :-)

Myslím, že to, že se teď musí spoléhat především sama na sebe a nemá nad sebou "velitele" Kotyzu, který jí to vždycky přesně nalajnoval, jí přeci jenom prospívá.

Mimochodem - a divím se, že s tím nepřišel místní statistik tommr - poprvé od loňského US Open vyhrála dva zápasy v řadě.
Reagovat
FulnekUltras
A doufám, že jí to teď bude při hře - možná i trochu z nutnosti ;) - myslet stále víc. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by to potřeba ;-)
Reagovat
rib
Jsem ráda, že na to Petra konečně přišla - bez hromady rad motivivaný člověk zvyšuje odpovědnost, kreativitu v řešení a jeho schopnosti se vyrovnat s různymi situacemi rostou. To jí ale mohl ukázat už ten psycholog, který ale bohužel moc v tomto ohledu zdatný není. .. Petro POJĎ!!!
Reagovat
Frick
Půl roku. Co to je.

(nauvěřitelný!)
Reagovat
Frick
Ty Cocos! Jelene, oči máš zéléné!
Reagovat
lars
Coco vyhrala 1 game za 2 sety
servis Coco 59 % in, 1 eso, 3 DF
Reagovat
Frick
WTA 20. s 38. a končí to jako kdyby 15. hráčka hrála s 16-letou držitelkou WCMD bez žebříčkovýho postavení
Reagovat
Frick
Že je to úplně jinej sport než včera Angie s Denčou.
Reagovat
lars
Mas postreh. jo biatlon je jiny sport nez tenis :)
Reagovat
Frick
Ale holky máme pěkný v obou sportech.

A to nejdůležitější.
Reagovat
Frick
Co řiká trenér Naře?
Reagovat
smazaný uživatel
zachytil jsem jen jedno slovo: Nara :)
Reagovat
smazaný uživatel
K výkonu nemám, co dodat. Téměř žádná změna. Ale holka bojuje a až do vítězného konce. Gratulace a uvidíme.
Reagovat
FulnekUltras
Ale tak už by to chtělo vlastně jen odstranit ty někdy až děsivé zkraty při lehkých balonech a celkově vylepšit servis. Věřím, že směřování má teď Petra zase nahoru... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To by chtělo. Ale heleď se, ono to půjde. Od něčeho se musí odrazit, že?
Reagovat
FulnekUltras
Poslední dno snad bylo i dostatečně pružné... ;)
Reagovat
Frick
"A je po všem, loučím se s Oslem, tedy se sobem a osel jsem já."
Reagovat
Lunej..
Frick - rovná se osel. Pro soba je to urážka.
Reagovat
sprchon
Nekdo, kdo dneska odjizdi z MS v biatlonu...
Reagovat
smazaný uživatel
Gabca S. :-)
Reagovat
Frick
Ty asi biatlon moc nesleduješ, co?
Reagovat
horska.kraslice
Serena v těch zkrácených a vyžehlených vlasech vypadá spíš jako indiánka.
Reagovat
sprchon
Hmm, Nara přidala a Bára dost chybuje. Z 3:2 na 3:6. Snad to roztočí a otočí...

Teď teda Nara fakt luxus.
Reagovat
sprchon
Tak maličká a jak jí to lítá. :D
Reagovat
Lunej..
Říkám si, proč to hráčka hodí soupeřce na raketu, když má ideální pozici a odkrytou druhou část kurtu, ale v té rychlosti se to asi někdy nedá. Nebo spíš se mi to dobře kecá u telky :)
Reagovat
Lunej..
sleduješ Dámu? Nadělila Coco kanárka. :)
Reagovat
lars
jak dobre servirovala v 1.setu Coco?
Reagovat
Lunej..
Já to nesledovala, jen jsem jukla co dávají na Digi2 a zrovna tam seděla Coco na lavičce s tímhle výsledkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára evidentně neni zvyklá hrát s někým kdo má nižší postavu, než ona. :D
Reagovat
sprchon
Nara ale nic světobornýho nehraje. Snad ji Barča přechytračí. :)
Reagovat
George_Renel
No, Serena zatím hraje hůř než Petra v 2. setu.
Reagovat
rusedski
6-3 4-6 7-6
6-3 4-6 7-5

Je pozitivní, že se Petra zlepšuje, pomalu, ale jistě :)
Reagovat
sprchon
Jednu dobu bejvala jistota, že když Petra vyhrála první set v poměru 6:3, tak pak vždycky vyhrála zápas. :D
Reagovat
PetaM
Stalo se tak ve Wuhanu 2014, Petra první set vždy vyhrála 6:3. A vždy začínala na podání.
Reagovat
sprchon
Já teď koukal a bylo to tak celej rok 2014 a zatím je to tak i letos. Všechny zápasy, kde vyhrála první set 6:3 nakonec vyhrála. ;)
Reagovat
PetaM
Nedělej, začnu se bát, že pokud první set nevyhraje 6:3, tak je po zápase :D
Reagovat
sprchon
Letos to tak docela funguje. :D Až na jednu výjimku s Bárou.
Reagovat
Dobry-den
Kecy. Soupeřka se akorát v závěru rozpadla, navíc Kvitová tradiční haluz...
Reagovat
sprchon
Haluz nech Káje. Petra utrpěla vítězství. :D
Reagovat
misa
Petra může uhaluzit i titul :)
Reagovat
d@ve
Budiž jí to přáno.. :)
Reagovat
FulnekUltras
Švédka kladla houževnatý odpor - tím spíš, když v tradičně ;( kvitovském druhém setu vycítila příležitost. Některé pasáže byly od naší jedničky skvělé, jiné zase zoufalé - v celkové statistice nakonec těší, že UEs oproti soupeřce nebylo víc jak dvojnásobně (47:27), což bývá pro výhry v takovýchto Petiných zápasech hodně důležité. V dalším kole Gibbs - a to je vždy nebezpečné (Američankou vyřazená Jarka má kvalitu nespornou). No ale už by také Petra mohla zvolna nabírat mistrovské obrátky. Hlavně to tentokrát už nenechávat na třetí set.

Poooooooooojď a rozhrábni letos Indiánům pajšl !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
d@ve
A dnes měla Petra navíc na své straně i síť a publikum. Naštěstí.. ;)
Reagovat
FulnekUltras
Těch pár otěrů o pásku bylo fakt čarodějných... ;)
Reagovat
Lunej..
je ostříhaná, sekne jí to, vidím ji teď poprvé.
Reagovat
smazaný uživatel
právě že vůbec... vypadá starší
Reagovat
aligo
a mnohem silnější, hlavně ten zadek je jako kombajn :D
Reagovat
Lunej..
Zadek měla vždycky, navíc ty její sukýnky to ještě zvětšují, takže já žádný změnu nevidím.
Reagovat
Lunej..
Mně se v tom líbí, nemá takové to africké háro a teď u sítě pěkný prohoz.
Reagovat
PetaM
Fakt super účes :) Možná to tak při hře nevynikne, jako když je v šatech.
Reagovat
EllNino
Škoda kluci, ale výkon heroickej a zaslouženej potlesk po zápase :) pěkná etuda :)
Reagovat
aligo
přišla o vlasy? :OO
Reagovat
d@ve
Tak Petra to nakonec zvládla i bez TB a ušetřila nás dalších nervů. :)
Až mi bylo tý Johanny docela i líto.
Tak snad bude pro Petru osmifinále mnohem snazší.
Reagovat
FulnekUltras
a radši jen dvousetové
Reagovat
janek_da
nezaváhala
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Lunej..
Opět vyhrála horší hráčka... :D
Reagovat
Mac
vona se snad nakonec rozehraje...
Reagovat
sprchon
Tak přece. :) Pojď!
Reagovat
tommr
Petra utrpěla druhou výhru po sobě. Soupeřka v závěru neuvěřitelně vytekla ... :)
Reagovat
LukasH
On ale ten stav 5:5 a 6:5 neprisel sam od sebe. Jestli sis vsiml, Petra vybehala neskutecny vymeny...kdyz hraje bum bum, kritizuje se, ze nema mezihru a kdyz ji hraje, tak zase, ze je to upracovany a vydreny. Jo, delala tam dneska strasny kraviny, ale na tu letosni bidu dneska dobry.
Reagovat
FulnekUltras
Nooo... ;) ...v koncovce Larsson hodně pomohla... ;)
Reagovat
LukasH
No jasne. Ja taky ten vykon nevychvaluju do nebes. Ovsem kdyby pokracovala v ty hruze od stavu 3:5 do 5:5, tak by asi nevyhrala. ;)
Reagovat
FulnekUltras
Pravda - tam už to bylo i přes přetrvávající chyby ze snadných pozic dost poctivě vydřené.
Reagovat
Fandina
Čtyři poslední game moc chyb neudělala, hrála pozorně a vyplatilo se.
Reagovat
LukasH
A presne to potrebuje, aby si zas verila.
Reagovat
misa
Larsson v kariéřa porazila jedinou hráčku top 10.
Reagovat
EllNino
Tyvole takhle vyhecovanou čtvřhru na ATP jsem ještě neviděl :DD
Reagovat
smazaný uživatel
škoda 3MP ,Ivo M. by měl pustit Týnu k vodě a vrátit se na debly na okruh.Velká poklona. As takovým břichem!?
Reagovat
VlS
Zas půl flašky Tullamorky v čudu. Zaplaťpánbu Petro. zNicole Givs by neměla být horší, než Johanka.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně jí v domácím kotli nepřenechat aktivitu...
Reagovat
PetaM
Od stavu 3:5 začala hrát poctivě a oddřela to. Přestala dělat ... píčoviny .... a hrála jako spořádaná hráčka. Jo, zasloužila sis vyhrát. Ale za ty dvě hry od stavu 3:3 ne. Pak zase jo, no máš štěstí! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Krasne si to napsal, presne to jsem mel na mysli
Reagovat
tommr
a proč takhle nemohla hrát celej zápas? Kdyby soupeřku na začátku druhýho setu sama trestuhodně nenastartovala tak si mohla ušetřit spoustu sil a nervů. A nám taky pochopitelně ... :)
Reagovat
LukasH
Vzpomen na rok 2013 a druhy sety :D
Reagovat
PetaM
Věřím, že tohle tempo by Petra nevydržela. Je ale fakt, že když Petra vyhraje první set, narostou jí křídla a věří si tak moc, že to střílí jako za mlada. No a ono to občas ujede tam, pak zase tu, soupeřka něco uhraje a jsou z toho breaky. Je ale fakt, že na ten servis by se měla soustředit nejvíce. Srát na return, bez returnu může v pohodě dojít do TB, ale na ten servis se to chce prostě koncentrovat. Podle mě poslední dobou vyhrává strašně málo míčků z pravé strany ...
Reagovat
smazaný uživatel
No ona vubec serviruje mnohem hure nezndrive. Nevim jak rychlost, ale hlavne to nema tu presnost
Reagovat
smazaný uživatel
Proste se ji moc nechce behat po kurte a drit, tak rozjizdi ten ruletovy cirkus...na konci uz musel hrat zodpovedne....
Reagovat
EllNino
tyvole :D :D Petro už ne :D
Reagovat
George_Renel
Ale ani se mi tomu nechce věřit.
Ale je fakt, že koncovku zvládla hodně mazácky.
Reagovat
freeteepek
To bylo fakt k neuvěření. Petra tam zase působila rozdvojeně. Chvíli to byla ona, chvíli někdo jiný. Na konci už to bylo v pohodě, ale vzpamatovala se za 5 minut dvanáct...
Reagovat
Dobry-den
Chudák JoLa. Ta fulnecká haluzářka se nějak rozjíždí. Zrovna neska se rozhodla po půl roce vyhrát dvakrát po sobě :-(
Reagovat
George_Renel
Tobě nascgvál.
Jakže jsi to psal.
HAHAHAHAHA
Reagovat
Dobry-den
Vidím správně, že má v dalším kole Gibbs? To je snad zlý sen :-(
Reagovat
Andrew89
joooooooo
Reagovat
misa
je dobrý výsledek a může být ještě líp.
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ! Petra chytla fazónku a poprvé od USO vyhrála dva zápasy v řadě (extraligu nepočítám). Gratulace! A dobrou ;)
Reagovat
aligo
utrpěla na tomto turnaji a poprvý 2x za sebou vítězství :DD
Reagovat
Lunej..
Velká radost, gratulace, jsi bojovnice a jdeme dáááll :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uff to byl zase porod
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááám!!!
Reagovat
smazaný uživatel
3 MP pryc
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to má ,teď ještě vy
Reagovat
FulnekUltras
První krok k finálnímu obratu bychom měli. Doufám, že teď se Švédka na servu složí.

Pooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Petra výborně zvládá i dlouhé výměny v závěru třetího setu, je vidět, že ve fyzické přípravě odvádí hodně práce.
Reagovat
sprchon
Baruška na place. :)

Petra to dá. ;)
Reagovat
aligo
teď jí ještě brejky a můžeš jít hajat :) :)
Reagovat
Andrew89
na Petre je hrozně videt, jak chce vyhrát...snad! pojd
Reagovat
Fandina
Dva poslední game super. Tak ještě jeden!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Shakespearovský drama, jak jinak
Reagovat
smazaný uživatel
Pojjjjď!!!!
Reagovat
misa
Očekávaný průběh
Reagovat
VlS
Ta Jarka mě se... , proč tak blbě nemůže hrát proti Lucy?
Reagovat
misa
záleží i na tom, co povolí soupeřka
Reagovat
FulnekUltras
A teď při servu Larsson přijdou opět na řadu psychické manévry...

Poooooooooojď do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Lunej..
Petra je opravdu skvělá v mezihře, hraje trpělivě, to dřív nebývala, klobouk dolů, žádné rány za každou cenu. Peti, to musíš dát :)
Reagovat
PetaM
Jo, teď hrála strašně opatrně .. Tolik spinu u ní člověk nevidí za celý vyhraný wimbledonský turnaj :D :D
Reagovat
VlS
Nicole povolila kde co, Jarka hrála blbě. Dal jsem si to částečně místo masochismu s Petrou.
Reagovat
misa
Lucka ale povolila hodně, hlavně na returnu a taky jí ještě chybí ta správná razance úderů.
Reagovat
FulnekUltras
Tak snad to v příštím kole vydrží.
Reagovat
vrabejka
Serena ztratila servis!
Reagovat
smazaný uživatel
Putintseva ji bude dělat problém já ji vidím i mírnou favoritkou , ale možná přeháním ale její hra podle mne se hodí na hru Sereny.
Reagovat
EllNino
Nechápu, na to v tom gemu na 4:3 myslela, protože jinak si podání drží v pohodě ...
Reagovat
PetaM
Předpokládám, že jí nesedly nové míče ... Ale ani to není omluva :D
Reagovat
lars
asi menila i raketu
Reagovat
PetaM
Tak to je jas :)
Reagovat
tommr
nejspíš jí rozhodil ten povedenej lob Larssonový ... :(
Reagovat
d@ve
Možná právě na nic. Totální černo, výpadek..
Reagovat
smazaný uživatel
Online kurzy na Péťu cez 5.00.
Tak dúfam, že to dá.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
O co, že teď projede servis...
Reagovat
PetaM
Případnou prohru si zasloužíš!!!!!!! Měla bys jít do šatny a praštit sebou jako Genie na USO!!!!!!! Protože tohle snad nezahraju ani já!!!! :D :D
Reagovat
Fandina
Genie uklouzla po vyhraném zápase.
Reagovat
PetaM
To není to nejdůležitější, co jsem chtěl říct :D :D
Reagovat
Fandina
pořád je šance že otočí
Reagovat
PetaM
To jo ... Ale některé její údery ... Hraje skvěle, totálně dobře ... A pak vyhodí rutinní úder ... A já se u PC můžu ufacepalmovat :D :D
Reagovat
Fandina
To ano, některé rány jsou nepochopitelné. Neumí prostě pořád hrát top. Ale dobře že to dotahla. Sedmý game ve třetím set byl tedy děs, ale pak hrála přesněji a otočila.
Reagovat
FulnekUltras
Co jsou Petře platné občasné světové údery, když ty klíčové opakovaně posírá. V pauzách si aspoň může vyzkoušet, jak se s touto dekou bojuje svobodně a bez cizí pomoci.
Reagovat
FulnekUltras
a všechna čest, že to nakonec zvládla... ;)
Reagovat
d@ve
Tak ten požadovanej brejk přišel, byl dokonce čistej, ale špatně načasovanej -byl o jednu hru později. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v háji :(
Reagovat
tommr
a zápas je zřejmě rozhodnutej - z tohodle se už Petra nevyhrabe ... :(
Reagovat
misa
určitě ještě není
Reagovat
misa
:-(
Reagovat
George_Renel
klasika. Nedáš - dostaneš.
A je vymalováno.
Reagovat
PetaM
Tobě spadnout na hlavu meteor, tak se odrazí. Totálně tupá ... :D :D BOŽE!!!! :D :D
Reagovat
EllNino
Tak to byl krásnej gem Petro, jen tak dál :)
Reagovat
Dobry-den
hahahahaha
Reagovat
PetaM
Ale no tak běž do prdele Petro ... Takhle nemůžeš hrát na returnu .. Ježiši ...
Reagovat
Fandina
3:2 tak teď to chce brejk Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je lepší, to dá.
Reagovat
PetaM
Už by to chtělo konečně Larsson breaknout!!!! A mít trochu polštář na servisu! :) Tak pojď, dělej, hraješ fakt pěkně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přepněte na debla.Super!!
Reagovat
smazaný uživatel
líbí se mi, jak jim tam diváci fanděj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda ,Michalička dělá moc dvojchyb na SP
Reagovat
misa
Petra šla zřejmě zavolat Radkovi co dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, není to vtipný.
Reagovat
smazaný uživatel
Volala Radkovi, jestli má prohrát a přijet nebo jestli má vyhrát a pár dní ještě zustat :D
Reagovat
PetaM
Stejně nepojede domů ... Chvíli zůstane v IW a pak pojede do Miami ...
Reagovat
rusedski
Klídek, Petra kopíruje výsledek z minulého kola, takže vyhraje v TB :)
Reagovat
FulnekUltras
ale proti dalšímu už to nestačilo, takže jdeme opět do třetího setu a Björnova vnučka logicky větří šanci. Pokud Petra prohraje, může si za to jedině sama - a ta superminela z 5. gemu druhé sady bude mrzet...

Pooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká superminela? Poslední dobou jsi fakt dost mimo.
Reagovat
tommr
normální člověk pochopí na co Fulnek naráží ...
Reagovat
smazaný uživatel
Normální člověk neblábolí nic o superminelách, které superminelami fakt nejsou.
Reagovat
PetaM
Vždyť má pravdu. Johanna se hnula strašně brzy do levého rohu a Petra se ani nepodívala a zběsile to tam hodila ... Mohlo to být v klidu 2:3 a ne 1:4.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlačky.
Reagovat
d@ve
A nebyl to nakonec out?
Reagovat
PetaM
Jako od Larsson ten prohoz? Ne, čároví sice zahlásili out, ale vzala si jestřába a bylo to in :)
Reagovat
d@ve
Jo, jo, já to viděl.. ;) Ale říkám si, jestli to IQe neviděl jako jasnej out. :)
Reagovat
PetaM
Já se třeba dost divil, že lajnový zahlásil out ... Pro mě to bylo v pohodě in :D
Reagovat
d@ve
Asi nemohli uvěřit tomu neuvěřitelnému prohozu. :D
Reagovat
PetaM
To hlavně teda ... :D Já teda nevěřil tomu neuvěřitelně špatně zahranému úderu .. :D :D I ten out či síť by bylo lepší, než co udělala :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Přesně... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě, kamery a lajnového jo, podle jestřába ne. A jestřáb je nejvyšší instance. :-)
Reagovat
d@ve
Chtělo by to tedy iqe asi zkalibrovat (třeba podle té vyšší instance). ;)
Reagovat
Dobry-den
Nemohlo. Monačanka na to nemá, herně ani psychicky
Reagovat
PetaM
Ále, Petra pořád tvrdí, jak potřebuje zápasovou praxi .. :D No, tak jí ty tři sety přejte!!! :D
Reagovat
Lunej..
Však to píšu pořád, že bude 3. set. A to nemám žádné koště ani bradavici na nose (zatím) :D
Reagovat
lars
jen aby ji nedosla potrebna energie
Reagovat
Lunej..
Tohle je optimistické vlákno, běž k tommrovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať vyhraje, potřebuju to i kvůli fantasy :)
Reagovat
Lunej..
Tys jí dala? Já si nějak netroufla, abych to nezaklela. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen v týmech do béčka :D Ale ve třetím kole hraju proti tedi, která nasadila Larsson.
Reagovat
Lunej..
Já hraju ve 3. proti spchonovi, takže doufám, že mu dám čočku :D
Reagovat
sprchon
Já jsem pro jakoukoliv luštěninu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dostaneš cizrnu :D
Reagovat
sprchon
Když už jsme u toho, v Portugalsku je docela populární tohle:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Lupina

Jí se to asi jako u nás oříšky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to chutná?
Reagovat
sprchon
Jako něco mezi oříškem a sýrem, je to trošku měkčí než oříšky...
Reagovat
gigin
Vlčí bob. Řeknem si Vlkovi tady.
Reagovat
sprchon
Taky mě to napadlo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně bacha, aby to nepochopil špatně a nedodal ti místo vlčího bobu vlčí bobek :-)
Reagovat
tommr
Petra si zbytečně komplikuje život. Je sice jasně lepší než Larssonová, ale nedokáže se zkoncentrovat na důležitý míče ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
tommr
kdyby Petra trestuhodně nezahodila ten gamebol na 2:3 tak už mohlo bejt po zápase ... :(
Reagovat
Pavlis
Závěr druhého setu byl teda strhující, ale co se dá dělat. Šílel jsem :)
Reagovat
misa
0:6 ... Jarka asi formou neoplývá, přesto proti ní byla Lucka bez šance :(
Reagovat
tommr
jj to bohužel dost vypovídá o tom v jaký je ted Lucka formě ... :(
Reagovat
d@ve
No jo, na Lucku si moc dovoluje.. Na Lucku se asi dokáže vyhecovat. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Gibbs hraje v úžasné formě,ale 2. set bude o něčem jiném
Reagovat
sprchon
Nekoukám na to, ale dle výsledků spíš Gibbs jede jako nikdy. ;) Snad to bude rychlý, ať se uvolní kurt pro Barbuchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jí brejkni, vyhraj si servis, brejkni ji znovu a jdem spát... :D
Reagovat
PetaM
Pohoda jahoda :D
Reagovat
sprchon
Já si počkám na Barču. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak někdy příště, ale plán to byl skvělej! :D
Reagovat
d@ve
Plán dobrej a pomalu se i začal rýsovat. ;) Škoda jen, že..
Reagovat
A.R.R.
S Petrou se nedá naplánovat nic, ona je prostě originál :-D
Reagovat
misa
Petra si chce zase vylepšit bilanci v tiebreacích třetího setu.
Reagovat
Fandina
4:5 tak teď brejk. Peti pojď!!!
Reagovat
vrabejka
:D
Reagovat
PetaM
Nooo, v prvním setu hrála Petra skvěle, a Larsson zase dost špatně. Chvilka běhání pro ni byla nepředstavitelným problémem. Proto to Petra měla tak lehké. Ve druhém setu se Petra o malinko zhoršila a Larsson o malinko zlepšila. Což Petru zřejmě štve více, než že ona se zhoršila, takže se zhoršila ještě více :D A taky v prvním setu to stačilo dát 3x max. 4x přes síť a Larsson to ignorovala. Teď jsou výměny o dost delší ... A z toho dle mého pramení, že Petra tak moc prohrává ... :)
Reagovat
Lunej..
Jak se u zápasů Petry pořád ještě někdo může něčemu divit? To zase nechápu já. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)) přesně!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je iracionální,křehký stvoření,ne továrna na racionální hru a volní sebekontrolu.To jí opravdu vlastní nikdy nebude,já ji mám prostě lidsky rád a nenakládám na ni nereálný očekávání.sám když hraju tenis,vidim,jak moc je to o psychice i na amatérský úrovni
Reagovat
EllNino
přesně :)
Reagovat
Lunej..
Někdo je empatický, někdo vůbec. Já Petru chápu a rozumím ji, proto se na ni nemůžu zlobit, když jí to nejde jak JÁ bych chtěla. Protože co chci já, není vůbec důležité. :)
Reagovat
FulnekUltras
tesat do mramoru...až ten pomník teda bude stát... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak.
Reagovat
FulnekUltras
Teď to chce zabrat. Pojď do ní fest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Sedmý game má Peťa, tak teď to chce brejk. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
To, co Petra předvedla při svém gembolu za stavu 40:30 a 1:3, je bohužel pro její hru - zvlášť ve druhých setech s Nečeškami - v posledních měsících až strašidelně signifikantní.

No teď zase Švédku rebrejkla...nedáme tenhle set zadarmo, že ne?

Kurwa už !!!!!!!!! Pooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
to je fakt šílený co to tam ta Petra zase vyvádí. Má při gamebolu nalitej míček na síti a místo aby ho prostě přehodila na druhou stranu tak do toho musí vší silou bouchnout přesně tam kde stojí soupeřka a ta jí to samozřejmě vrátí ... :(
Reagovat
FulnekUltras
oči bolííííí...
Reagovat
d@ve
..snad zase nepřijde debakl.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to dělá schválně. prostě mě nikdo nepřesvědčí, že po prvním setu, kdy hrála skvěle, se okamžitě tak strasně zhorší.
Reagovat
misa
Petra málokdy zklame příznivce nečekaných zápletek...
Reagovat
EllNino
řekni mi, kdo tohle nečekal :D
Reagovat
lars
ten zkazeny volej do site jsem necekal :)
Reagovat
FulnekUltras
cvokhausen kvadrát
Reagovat
EllNino
Petro jdi do háje prosím ano ? děkuji
Reagovat
sprchon
Co je? :D Teď jsem tu pár gamů nebyl...
Reagovat
Fandina
Petra ubrala a Larsson přidala.
Reagovat
sprchon
Já myslel, jestli se něco nestalo, že se tu všichni diví nebo nadávají. :)
Reagovat
PetaM
Běžte jí někdo profackat ...
Reagovat
PetaM
FACEPALM .... To snad není ani možné ...
Reagovat
PetaM
Supéééér!!! Julča s Kájou jsou ve ČF, zatím soupeřky neznají, ale dá se očekávat, že to budou světové jedničky :) Tak snad to bude lepší, než na AO :D
Reagovat
Fandina
Jooooooooooooooo gratulka, super!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
tradiční Petřina krize druhýho setu je tu ... :(
Reagovat
EllNino
Jestli máte možnost, tak se koukejte na debl, protože dostal možnost hrát náš pár Minář/Michalička :D ....
Reagovat
Fandina
Doufám, že to bude Zimojic Vasselinovi kazit :-)))
Reagovat
Frick
Mimina :o)
Reagovat
EllNino
no Ivo má pupek ...:D :D tak možná nějaký čeká
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
tommr
Minář ještě hraje? Já myslel, že už kariéru ukončil a dal se na trenéřinu ...
Reagovat
PetaM
Nehraje ... Taky tak vypadá :)
Reagovat
vrabejka
Ctyrhru může hrát i v 50ti.
Reagovat
smazaný uživatel
podle TP to není Ivo, ale Jan Minář
Reagovat
smazaný uživatel
ale to mají asi špatně :D
Reagovat
EllNino
blbost, Jan nemá pupek :D
Reagovat
Fandina
Podle vzhledu je to Ivo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ivo Minář válí lépe ,než dříve.S TOP deblisty vyrovnaná ,ale smolná partie
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně Petře nosím smůlu, tak to asi radši vypnu... :D
Reagovat
tommr
Petru ta pauza natolik rozhodila, že nebyla schopná set dopodávat i když měla při vlastním podání setbol. Naštěstí pak set ukončila při podání Larssonový i když se jí to povedlo až na čtvrtej pokus ... :)
Reagovat
George_Renel
Počinek by byl.
Jen soupeřce nedat čuchnout.
Reagovat
VlS
První set by byl, ani to moc nebolelo. Přijde hrůza druhýho setu, nebo se tomu Peťa dokáže vyhnout?
Reagovat
A.R.R.
První set by byl, tak Peťo, ne že začneš jančit, s Johankou by to dneska šlo :-)
Reagovat
misa
Ve druhém setu začne zábava, možná přijdou i nějaké další kolapsy :)
Reagovat
A.R.R.
Jo na TP se bude kolabovat, až začne Petra praktikovat letecký den :-D
Reagovat
PetaM
No, zatím je to rybářský den ...
Reagovat
Lunej..
Škoda, že není jen 1. a 3. Ten 2. bych prostě vynechala :D
Reagovat
Lunej..
myslela jsem set. :)
Reagovat
A.R.R.
Ano jdeme raději rovnou na třetí set :-D Ušetříme si nervy :-D
Reagovat
Lunej..
No a nemám snad pravdu? Vidíš sám. :)
Reagovat
A.R.R.
Máš, jako vždycky :-) Ale jinak Petře věřím, sice to budou zase nervy, ale dneska to dá :-)
Reagovat
Fandina
Mohla by to ještě otočit ve druhém.
Reagovat
sprchon
Zas se na to dobře sází. :D Ale myslím si, že to tentokrát Petra otočí. ;)
Reagovat
Lunej..
Petra otočí maximálně oči v sloup, až bude muset hrát 3. set :)
Reagovat
A.R.R.
Já si vsadil na Agu s Cibulí za kurz 19, to byl slušný výdělek :-) Na Petře se na live dají také trhnout slušné prachy :-)
Reagovat
sprchon
Nádhera. ;)
Reagovat
A.R.R.
Live sázky jsou fajn, tam se mi docela daří, ale tohle byl fakt mazec Předzápasové už nepraktikuji vůbec, to byla hrůza :-D
Reagovat
sprchon
Já dávám víc předzápasový a většinou v kombinaci s nějakým ovarem. :D Ale na live často hodně dobrý kurzy, to jo. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ufff
Reagovat
EllNino
Heroický závěr zápasu Bondarenko - Tsurenko, kde už Lesia v křečích jen přehazovala míček na druhou stranu, přesto odokázala zlikvidovat 3 mečboly Kateryny ....ale ta nakonec vyhrála 9:7 ...a Lesia je teď v křečích nemůže ani hejbat :(
Reagovat
janek_da
a já tak Leslie věřil, škoda
Reagovat
Andrew89
kolik tam je ten stupnů? jako teplota?
Reagovat
aligo
Je tam 29 stupňů a teplota 34 :D
Reagovat
aligo
Zkolaboval divák?? Vždyť Petra nehraje tak zle...:DDD
Reagovat
sprchon
Právě proto. :D
Reagovat
PetaM
No a právě kvůli tomu zkolaboval :D Byl tak nasraný, že Petra hraje dobře, protože vsadil na Larsson :D
Reagovat
Lunej..
Tady je vidět, v jakých nepříjemných podmínkách musí hráči a hráčky hrát a přesto tu někteří mají pořád blbé připomínky.
Reagovat
Lunej..
Hm, to může být vrabejka, RF a spousta dalších :D
Reagovat
George_Renel
Přečetl si Frickovy komenty... .-)
Reagovat
tommr
zápas musel bejt přerušenej zřejmě kvůli kolapsu nějakýho diváka. Pro Petru je to dost nepříjemný, protože jí to může vyvést z tempa a zkomplikovat jí dopodávání setu ... :(
Reagovat
PetaM
Buďme rádi, že má 2 breaky :) Kdyby to bylo 5:4 pro Larsson a Petra podávala, bál bych se více :D
Reagovat
smazaný uživatel
V oblasti Los Angeles je touto dobou už poměrně dost teplo, narozdíl od ČR :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tam děje? Teď jsem to zapla...
Reagovat
aligo
Co se děje?
Reagovat
A.R.R.
Někdo tam zkolaboval
Reagovat
PetaM
Někdo omdlel nebo tak ...
Reagovat
Empe
Nějaký ruch v hledišti, někdo přicházel, ale nechápu, proč se nehraje - možná nějaký kolaps z horka?
Reagovat
tommr
Petra se ted rozehrála k poměrně slušnýmu výkonu a má už k dobru dva brejky ... :)
Reagovat
Empe
Nepíšu nic, nechci to zakřiknout. :D
Reagovat
PetaM
Kecáš! Právě jsi toho napsala ... :D :D :D
Reagovat
Empe
No prosím, a takhle to dopadá... :D
Reagovat
Fandina
5:2 Petra super tak jen tak dál!!!
Reagovat
tommr
první brejk Petry musel potvrdit až jestřáb. Dokáže ho Petra taky potrdit při vlastním servisu? Proti Kovinicový jí to moc nešlo ... :)
Reagovat
PetaM
Ale joooo, trochu nervíky, ale jinak pohoda :)
Reagovat
tommr
tak snad to dneska Petře půjde líp ... :)
Reagovat
PetaM
Snad jo. Larsson má zatím 0 winnerů :D :D
Reagovat
PetaM
A přijde mi, jako by se jí ani nechtělo moc běhat :D
Reagovat
tommr
jj Larsson je strašně pasívní i když je to daný i tím jak Petra riskantně hraje ... :)
Reagovat
tommr
nevypadá to na nic lehkýho ... :(
Reagovat
tommr
Petra má zafačovaný levý stehno. To je novinka nebo ho měla zafačovaný už při jejím prvním zápase v IW? :(
Reagovat
misa
myslím, že neměla
Reagovat
PetaM
Novinka :)
Reagovat
PetaM
A je to pravé stehno :D
Reagovat
tommr
jj máš pravdu je to pravá noha - omlouvám se za mystifikaci ... :)
Reagovat
PetaM
V pohodě :D Petra má raketu v obou rukách pořád, takže je těžké to hned poznat :D Člověk si to musí představit :D :D
Reagovat
George_Renel
Měla ho zavázané i předevčírem.
Reagovat
PetaM
Z obrázků ze zápasu neměla :)
Reagovat
George_Renel
Že bych si to spletl s Denisou či Karolínou?
Reagovat
PetaM
Kerber měla zavázanou nohu :D
Reagovat
George_Renel
OK, sypu si popel na hlavu.
Reagovat
PetaM
:D :D Ale no tak, vždyť je to blbost :D
Reagovat
misa
https://pbs.twimg.com/media/CdVOYleUUAE-sTc.jpg:large
Reagovat
Frick
Biatlon se tu tak nějak postupně stal sportem č. 2, diskuze na toto téma, byť je to v zásadě naprostý OT, je tu široce tolerována.

Když jste sledovali ty závody MS, tak jste to vnímali tak, že "hodnota" případného triumfu bude stejná (či pouze nepatrně vyšší) jako na jakymkoliv jinym závodě SP?

Já klidně připustim myšlenku, že roky žiju v bludu ohledně toho, že titul z MS v zimním sportu (biaton, klasika, alpský lyžování) neni o moc více než řadová výhra v závodě SP.

Já nevim, tak asi jsem oběť nekvalitně podané sportovní žurnalistiky nebo ty zprávy/články špatně chápu, ale nikde jsem nezískal pocit z toho, že (jednotlivej) závod na MS je v podstatě to stejný jako jednotlivej závod SP.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak v alpském lyžování, ale v klasice je MS jednou za dva roky, v biatlonu každoročně. Což je trochu rozdíl.
Reagovat
Frick
3x do 4 let vs. 2x do 4 let
Reagovat
Frick
To je zase další otázka. Pak to máš 1x za roky bez vrcholný akce. To je taky taková asymetrie.

To už snad spíš 1x za 4 roky MS a 1x za 4 roky ZOH v dvouletym intervalu.
Reagovat
vrabejka
Samozřejmě že medaile je víc než nějaký závod SP. Ale zároveň je víc vyhrát Glóbus než udělat pár Plaček na MS. Zisk glóbu totiž značí že patří mezi něj. Na světě celou sezónu, zatímco u MS se někomu může pověst jeden závod a pak už o něm neslysime. ( Jazar, Yurlova, Semenov)
Reagovat
Frick
Jasně, no. Ale i když Marie ten globus nedá, tak bude druhá.

A mít 6 placek z MS, z toho 2 indv. zlata a bejt těsně druhá nebo být těsně první a mít jen zemiaky?

Umět vyhrávat velký akce je součást sportovního umu. A tento um Marie nechybí. Gábi bohužel ano.
Reagovat
vrabejka
Tak zhoršila se ji letka jinak by ty 4,5. Místa proměnila v medaile. Ale její čas na MS teprve přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, já to subjektivně beru tak, že MS v biatlonu vnímám trochu níž než MS u lyžování - možná kvůli tomu, že je častěji, možná kvůli tomu, že se započítává do SP, takže je de facto brané jako další zastávka SP s více závody a medailemi jako bonusem. Ale to zase neznamená, že by ta medaile neměla hodnotu. Gábinu určitě bude mrzet, že je bez medaile. Být to v klasickém nebo alpském lyžování, tak jí to zase nemusí bolet z toho pohledu, že by se nějak změnila pozice v SP. Možná je to v lyžování lepší v tom, že se vlastně jedou 2 soutěže a každý závodník je jiný typ - někdo umí vyladit formu přesně na konkrétní datum (Dorin), někdo dokáže držet vysoký level celou sezónu, ale na velké akci nemá tu přidanou hodnotu (Gábina). Proto sázím na to, že by Dorin už v Rusku neměla být v té top formě jako na Holmenkollenu (i když o moc slabší zase nebude, top forma bude odcházet postupně - z toho pohledu škoda, že není před Chanty-Mansijskem týden pauza).

Beru to asi tak: vítězství v závodě na MS je víc než vítězství v běžném závodě SP. A VG je víc než vítězství na MS.
Reagovat
Frick
Jasně, no. Kdyby Jurlovka nedala životní výkon, a Gábi loni to zlato ve Finsku urvala, tak i tak bychom sezonu 2014/15 nebrali tak poztivně jako tu letošní (a to i v případě, že Gábi ten VG nedá). Na druhou stranu, pokud by třeba Gábi skončila příští sezónu ve SP 3. a na MS by brala konečně to indv. zlato (+ třeba ještě nějaké to indv. stříbo či bronz), tak ve srovnání těch sezon.... nevim, nevim, jaká by obstála...
Reagovat
Frick
Jinak jsem za tento post rád. To je ten druh postu, který jsem si představoval místo těch jízlivých osobnách útoků.

P.S.: Taky si myslim, že Marie měla ten vrchol teď v Oslo a v Rusku to bude slabší.
Reagovat
misa
má slušnou šanci dostat se na olympiádu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale spíš ne, nenapadá mě, koho by mohla předhonit..
Reagovat
misa
Bere se žebříček po skončení French Open.
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť..
Reagovat
misa
Lucie má teď cca. 2800, za Madrid + FO obhajuje cca. 1500 bodů. Denisa má nyní 1029 a obhajuje pár bodíků.
Reagovat
Frick
Lucka 1125
Denisa 842
Reagovat
Frick
To je ještě celkem polštář. Já věřim, že Lucka se vzchopí. Nejpozději si zatančí jeden populární tanec.
Reagovat
misa
No, letos musí jet Lucka Prahu na 100 %.
Reagovat
Frick
Na to bych se nespoléhal.
Reagovat
misa
necelých 300 bodů, to je nic...
Reagovat
PetaM
To stáhne ještě v IW :D :D
Reagovat
Frick
Hele, klídek. Ani ještě nebyla v 50-tce a ani případná zítřejčí výhra jí tam nedostane.

A když si vezmeme, kdo všechno v tý TOP 50 byl...

Je skvělý, jak se Denise daří, přejem jí to, "Popelce", ale zůstaňme při zemi.

Zatím je to o tom, že spíš umí vyhrávat ty velké zápasy a zklame v těch "menších"...
Reagovat
PetaM
Tak nemyslel jsem to úplně tak doslova :D
Reagovat
Frick
Bude to zajímavý ještě. Ale Báry by mě bylo asi trochu líto.
Reagovat
misa
Barušku nemyslím :)
Reagovat
tommr
obávám se, že pokud k tomu dojde tak to bude na úkor Lucky Šafářový ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Rozjetá je slušně. Má sice ztrátu, ale ta se dá smazat, pokud bude hrát jako proti Kerber.

před IW:
Plíšková 2086
Kvitová 2054
Strýcová 1295 (to jsem čekal víc podle posledních výsledků)
Šafářová 1120
Allertová 778

Petra je jasná. Karolína i přes dlouhodobou "krizi" by s tím náskokem taky měla pozici v klidu udržet. Bára má formu. Lucka je největší otazník. Každopádně postupová čtyřka není tak jasná jako se zdála ještě před půl rokem.
Reagovat
misa
První dvě jsou jasné. Lucka je v hodně těžké situaci, kdo by to loni po Wimbledonu řekl... :-(
Reagovat
tommr
z webu WTA:

[8] Petra Kvitova (CZE # 8) vs. Johanna Larsson (SWE # 66)
Head-to-head: Kvitova leads 2-0 (both meetings Challenger-level)
Key Stat: Kvitova has fallen against players ranked outside the Top 50 at her last two tournaments (Dubai/Brengle, Doha/Ostapenko).

Petra Kvitova narrowly avoided the upset in defeating Montenegro's Danka Kovinic in a third-set tiebreaker on Friday, and on Sunday she'll look win back-to-back matches for the first time in 2016. The serve is the glue that generally holds the Kvitova game together, but in her last two matches the Czech has faced 26 break points. That's too many. Kvitova will have to take command of her service games to go deep into the tournament, but if she can tighten up her game she may be able to ride her favorable draw all the way to the semis or beyond.

Pick: Kvitova in two
Reagovat
PetaM
No, je fakt, že ten pavouk je neuvěřitelně vyčištěný ... Za normální situace bych řekl, že SF je povinnost ... Takhle jsem rád vlastně za každý vyhraný míček :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
SF? V ČF by mohla narazit na Agu a tu na tomhle lepidle asi nepřehraje..
Reagovat
A.R.R.
Jirko, teď jsi mě fakt překvapil, ne jako fandu Agy, ale všeobecně ;-) Jo povrch hraje pro Agu, ten souboj bych si hodně přál, ačkoliv bych tu byl ve svém fandění osamocen, ale věřím, že by to byl hezký zápas. Ale tak ještě tam není ani jedna....
Reagovat
Lunej..
neskutečný prohoz, co ta Aga dokáže vychytat a jak umí číst hru.
Reagovat
Lunej..
Aze gratulka, opět plno hotshotů :)
Reagovat
A.R.R.
A je to :-) Je to až neskutečné co Aga dokáže vykouzlit i z totální defenzívy, je to malá čarodějka :-)
Reagovat
A.R.R.
a teď se psychicky připravit na Péťu :-D
Reagovat
sprchon
To je jedna věc. :D Druhá, že Niculescu neumí smečovat. :D
Ale jo, Aga hezky a ani to moc nebolelo. :)
Reagovat
Lunej..
No, ta Azina smeč do sítě, tuším 2x, to taky teda byla ukázka. :)
Reagovat
A.R.R.
No Aga tam dneska narvala víc smečí do sítě, taky to umí :-D
Reagovat
A.R.R.
Monica je vůbec případ :-D Hlavně, že to Aga zvládla, čekal jsem větší peklo :-)
Reagovat
vrabejka
To bude sranda až Kovalík sestřelí Thiema :D
Reagovat
Lunej..
má s Niculescu dost práce, opravdu je to nepříjemná hráčka.
Reagovat
sprchon
Jo, je to peklo. :D Ale snad to Aga zvládne. :)
Reagovat
vrabejka
To už se hraje? Jste nemohli říct :D
Reagovat
Lunej..
Máš si přečíst informace. :P
Reagovat
vrabejka
ale super aspon stihneme více zápasů :)
Reagovat
bIbec
taky mi to jaksi uteklo. To se v Americe měnil čas nebo co? :-)
Reagovat
PetaM
Jop, vždy, když se hraje IW, se přechází na letní čas .. :D
Reagovat
vrabejka
jj na letní čas.
Reagovat
sprchon
Já to tu někde psal. :D A Kája i Genie ještě spí.
Reagovat
horska.kraslice
Hrůza. A ještě u toho vyje.
Reagovat
Lunej..
Tak snad už nebude žádná nečekaná změna, Aga běhá jak srnka, takže je hotovo....? :)
Reagovat
A.R.R.
To už dáme ;-) Musíme Monicu vyprovodit, páč je protivná jak herně, tak lidsky :-)
Reagovat
Lunej..
Po Aze nastoupí Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
Ta je psaná až na 21:20, takže asi nastoupí po někom jiném.
Reagovat
Lunej..
Já tu čtu na 20.50.
Reagovat
smazaný uživatel
Já 21:20. Divný. Že bychom byli každej v jiném vesmíru a na TP došlo k jejich náhodnému protnutí? :-)
Reagovat
Lunej..
Ty jsi na jiném vesmíru, teď na Digi2 hlásili, že za chvíli začne Petra. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam toho vždycky nakecaj.. :-))
Reagovat
Lunej..
Co kecají je jedno, hlavně, že jako jedni z mála vysílají hodně tenisu. :)
Reagovat
Fandina
Třeba věří Thiemovi :-)
Reagovat
A.R.R.
V programumyslím bylo napsáno not before 12:30, takže bych tipoval až ve 21:30
Reagovat
Lunej..
Hele, vy dva se koukejte na co chcete a kdy chcete, já za chvíli jdu v telce sledovat Petru. :)
Reagovat
A.R.R.
No tak pardoooooooon :-D
Reagovat
George_Renel
Podle streamu po Thiemovi.
Reagovat
Fandina
Podle tohohole po Thiemovi.
http://www.tennistv.com/schedule
Reagovat
A.R.R.
http://www.bnpparibasopen.com/en/schedules/order-of-play

Jsem jako nekecal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle oficiálního plánu přijde na řadu po Thiemovi s Kovalíkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Posouval se čas, takže původně plánovaný start byl ve 20:30.
Reagovat
Frick
Strkáte hlavu do písku nebo si jen (lepší varianta) nerozumíme.

Já to vezmu jinak - na MS by se mělo jet o více bodů.

Úplně stejně, jako se na na GS hraje o více bodů než na PM/P5.

Na GS hraje kompletní špička, na PM/P5 rovněž kompletní špička a tu a tam někdo vynechá.

Na MS je kompletní špička, na SP rovněž kompletní špička a tu a tam někdo vynechá.

Je to jednoduše o přístupu. Jestli chceme otrocky dlouhodobou a nudnou soutež nebo aby se hrálo na jedný události (nebo více událostech) o jackpot.

Takže základní otázka - Měla by se MS zvýšit prestiž bodovou bonifikací? Ano měla.

Jestli vám tato otázka přijde neregulérní, tak je mi vás líto, že jste takoví otroci svý patologický zaujatosti vůči mne.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
George_Renel
Na co a na koho si to hraješ, ubožáku.
Jsi snad šéfem tenisu. Jsi snad šéfem biatlonu, Jsi členem jejich exekutivy.
Ne, jsi lejno, tak se vrať do žumpy a dej pokoj!
Reagovat
Frick
Přečíst nick a okamžitě si kopnout. Od tohoto jedince mne to nepřekvapuje.
Reagovat
George_Renel
Normální společnost škodnou likviduje.
Reagovat
sprchon
Nebezpečnej šílenec! :D
Reagovat
Lunej..
Nediv se, potřebuje pořád pozornost jak malé dítě.
Reagovat
sprchon
Tak pozornost asi potřebuje každej. Ale když se mu jí nedostává ve skutečnosti, tak si o ni říká na internetu. ;)
Reagovat
Lunej..
To ano, ale všeho moc škodí.
Reagovat
Frick
Já se tu jen snažím obhájit myšlenky, který považuju za správný a na místě.

Protože pořád věřim, že je tu dost jedinců, co hodnotěj obsah příspěvku a ne autora.
Reagovat
Lunej..
Bohužel obsah příspěvků a jeho autor mají stejné rysy, je to vopruz.
Reagovat
Frick
Já se snažim ty posty psát na první pokus. Bohužel, ale nějak se tu a tam nestrefim (některým jedincům na tu správnou frekvenciú, a tak píšu vysvětlovací.
Reagovat
Lunej..
Kdybys těch postů psal méně a nebo vůbec, prokážeš světu laskavost.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
sprchon
No a dost jedinců ten obsah považuje za odpad.
Reagovat
George_Renel
To, že ty si myslíš, že jsou správné ještě neznamená, že správné jsou.
Ve skutečnosti jsou zcela ujeté, co normální člověk pochopí dle reakce okolí.
Jen ten blázen bude říkat, že není blázen.
Reagovat
Frick
Já opravdu nevim, co je ujetý na myšlence, že by vrcholná akce roku měla být bodována o něco lépe než ty ostatní řadový.

Zdůrazňuju "ujetý".
Reagovat
sprchon
To bylo asi myšleno obecně. Něco je ujetý víc, něco míň.
Reagovat
Frick
Dobře, ale tak to prostě rozlišuj :o)
Reagovat
sprchon
Vidíš, třeba tohle je ujetý dost. Mi říkáš, co mám dělat.
Nehodlám dál s tebou ztrácet čas...
Reagovat
George_Renel
Ujetý jsi pochopitelně ty. Celé tvé bytí je jedna velká ujetost. to že si to neuvědomuješ je však pochopitelné.
Reagovat
Frick
Stejný jako od Mr. G.E.

Tady je to ale již méně příjemné zjištění.
Reagovat
sprchon
Zjevně ti tenhle druh "popularity" vyhovuje, když furt vymejšlíš takový hovadiny...
Reagovat
dadaft
jo, takových +25-50% oproti SP bych si u MS dovedl představit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečně moc - pak by výsledek celého SP závisel především na výsledku z MS, což by celý svěťák dost degradovalo.
Reagovat
Frick
Tak. A na GS zredukovat body pro vítězku na 1000. Jako na PM. Konkurence je tam zcela totožná.
Reagovat
blixa
Demente,
v každém sportu je nějaká tradice a chápání významu závodů. V biatlonu jde o to získat především VG, pak MG, to je cíl sezony. Pak jsou medaile z MS a pak vítězství a bedny ve SP. MS bylo a je v biatlonu vždy chápáno jen jako takový trochu "lepší" závod SP. Proto není více bodováno a ani se o tom neuvažuje. V biatlonu jde o to vyrovnat se co nejlépe s celou sezonou, a ne nějaký de.bilní jackpot v podobě MS. Proto se taky normálně oceňuje v každém závodě (kromě MS) 6 závodníků/závodnic, proto jsou velmi malé bodové rozdíly mezi umístěními, protože všichni jsou si vědomi že rozdíl mezi 1 a třeba pátým místem je velmi subtilní a záleží třeba na trošce štěstí. A teď by přišel kretén Frick a všechno by posral, protože ho napadlo srovnávat biatlon s tenisem. Já fakt ještě nevím, jestli v době PO nebudu na Slovensku ale jestli ne, tak se už můžeš začít bát ;-)
Reagovat
Frick
Tak to snad můžeš napsat hned, že MS jsou pro tebe dva závody SP v řadě, a (prakticky) nic víc.

Já bych to zas tak žhavě neviděl.

Pochybuju, že by se Marie teď zbavila šesti medailí z MS kvůli globusu.

BTW: Play-off bys v hokeji zrušil?
Reagovat
blixa
Co má společnýho play-off v hokeji s biatlonem ??? Tvl. kudyma se ty tvoje "myšlenkový ?" ( no to snad ani není správnej termín) pochody ubírají, to je neuvěřitelný ....
Reagovat
Frick
No, že když tak ctíš dlouhodobý výkony/výsledky (což beru, to je legitimní názor, který má rozhodně svou logiku), tak by mi přišlo logický, že budeš proti soutěži, která význam dlouhodobejch výsledků/výkonů dost ponižuje.
Reagovat
Frick
"To je dobrá otázka. Může to tak být, ale taky nemusí. Problém může být i závěrečné přípravě na velké akce, která nemusí Gábině úplně sedět a může jí formu hodit spíš dolů než nahoru. To se obávám, že se letos stalo před MS."

Od člověka, co o pár hodin později se mi tu snaží fanaticky vsugerovat myšlenku, že MS je prakticky na úrovni SP, to vypadá trochu zvláštně.
Reagovat
blixa
Ty demente, velká akce ve smyslu rozsahu (6 závodů oproti třem) , ne významu.
Reagovat
Frick
Nezlob se, ale MS je prostě MS. Na úrovni SP to zkrátka neni. Tim by se ztrácel smysl takovéto akce a mohla by se zrušit.
Reagovat
bIbec
za MS není víc bodů? Jako mohlo by bejt, to jo. Ale je to jenom biatlon, takže vo nic nejde.
Reagovat
George_Renel
A proč by mělo být, když tam startuje méně závodníků než na SP?
Reagovat
bIbec
hej, mně je to fuk popravdě.
Reagovat
vrabejka
tvl že ty máš Monacke občanství?
Reagovat
smazaný uživatel
Pošli to Rybářovi, třeba dostaneš hůlk(o)u.
Růžovou.
Zlomenou.
Reagovat
Frick
Tak nevim, ale přijde mi, že Rybář byl celkem nešťastnej z toho, že neni medaile.
Reagovat
tommr
16 seeds out at Indian Wells and the third round hasn't begun:
#2 Kerber defeated by Allertova 7-5, 7-5
#4 Muguruza defeated by McHale 7-5, 6-1
#6 Suarez Navarro withdrew
#10 Venus defeated by Nara 6-4,6-3
#11 Safarova defeated by Shvedova, 6-3, 6-4
#15 Errani defeated by Tsurenko, 6-4, 6-3
#16 Kuznetsova defeated by Vandeweghe, 6-4, 6-3
#20 Wozniacki defeated by Zhang 4-6, 7-6(8), 7-5
#21 Stephens defeated by Bouchard, 7-5, 7-5
#22 Petkovic defeated by Strycova, 5-7, 6-4, 7-5
#23 Keys defeated by Gibbs, 6-3, 6-3
#24 Pavlyuchenkova defeated by Bonderenko, 6-2, (1)6-7, 6-4
#27 Mladenovic defeated by Putintseva, 6-4, 6-4
#28 Schmiedlova defeated by Puig, 6-1, 6-2
#29 Lisicki defeated by Larsson, 5-7, 6-4, 6-2
#31 Gavrilova defeated by Rybarikova, 2-6, 7-5, 6-4

kolik dalších jich vypadne dneska?
Reagovat
PetaM
Mám silný pocit, že jenom Kvitová :D :D Ale jako druhou adeptku bych tipoval Halep.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš! :-))
Reagovat
vrabejka
hlavně že moje klisny postupujou dál turnajem :D
Reagovat
Frick
Marie by si ten VG zasloužila více. Je šampionka.

A částečně se i zmenší ten rozdíl mezi ženskou a mužskou kategorií.

Když to vyhraje Gábina, tak to bude

A) U mužů velký šampion s kupou medailí z MS
B) U žen objížděčka se stabilní formu, ale bez schopnosti udělat úspěch v ten správný okamžik

Zkrátka a dobře - Všichni, kdo byli otrávení z Caroline, že byla před pěti lety no. 1 na úkor GS šampionky a vítězky TM, tak musíte uznat, že u Gabriely je to to samý v bledě modrym.
Reagovat
Frick
A pokud ne, tak mi sdělte ten hlavní rozdíl.

Samozřejmě, že tenis a biatlon jsou velice rozdílný sporty, ale některý principy jsou tam společný.
Reagovat
blixa
Ne, tyhle dva sporty nemají společnýho vůbec nic. Srovnávat sport typu hra 1:1 a sport typu závod (30-90 účastníků) může jen duševně narušený jedinec nebo někdo s IQ pod 50.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi s tím někam, fakt že jo. Jak jsem psala dneska na Twitter: "Nemám ráda ve sportu frázi "zaslouží si...", jenže Gabča si za letošní výsledky křišťálový glóbus zaslouží. #teamgabca #pojd" a za tím si stojím.
Reagovat
Frick
Co k tomu říct, no. Zaslouží.... Medaile jsou tři a vždy se našly (min. tři) lepší závodnice, který líp běžely a střílely.

Nebylo to o tom, že by Gábinu někdo srazil nebo schytala nějakej zrádnej poryv větru na střelnici (nebo jsem ho aspoň nezaregistroval).
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku, pěkně prosím, už dost.
Reagovat
George_Renel
Přestaň zase žumpovat, nikdy na ty tvé srajdy není zvědavý.
Kup si deníček a tam si piš ty tvé světobornosti.
Reagovat
sprchon
Tak si klidně buď otrávenej. :D Ale NE otravnej!

Pokud to Gabča dá, rozhodně se budu radovat a nebudu přemýšlet nad hovadinama. ;)
Reagovat
tommr
a co si psal loni když na MS skončila bez medaile Domracheva? Její výhru ve SP jsi taky takhle zlehčoval? :(
Reagovat
Frick
To je trochu jinačí případ.

Rozdíl Darja x Marie byl loni kolosální.

Ale jinak nemyslím, že by s tim totálně pohnojenym MS vzpomínala Darja na loňský rok úplně v dobrym.

Proč tak strašně selhala? No asi (i) proto, že to nebyl nějakej normální svěťák, ale MS...
Reagovat
sprchon
Jasně, vyhrála VG, ale určitě na to nevzpomíná v dobrém. Byla z toho tak špatná, že raději vynechala letošní sezonu...
Reagovat
smazaný uživatel
Sezónu vynechává kvůli silent banu. Něco jako opakovaně Nadal nebo nedávno Azarenka. A ve fotbale např. Rosický.
Reagovat
Frick
Já napsal ÚPLNĚ V DOBRYM - tj., že globus byl fajn, ale že to mistrovství byla tragédie...
Reagovat
smazaný uživatel
JAk dnes tipujete Kvitovou?
Reagovat
sprchon
Své si už splnila, takže nejspíš rupne. :D
Reagovat
smazaný uživatel
6:4 6:7 6:3

Akorát jsem zapomněl, s kým hraje, ale to snad během zápasu zjistím.
Reagovat
Frick
Ale mne prostě Gábina zklamala. že vybouchla ve stíhačce OK, že už byla vyšťavená na masák OK, ale ve sprintu a vytrvalostnim si ty chyby měla odpustit. Hlavně ten vytrvalostní. Ten mne štve nejvíce.
Reagovat
EllNino
nebreč pořád
Reagovat
sprchon
To je minulost, dívejme se dopředu. 3 závody, kde se ještě může ledacos přihodit. ;)
Reagovat
Frick
Nevim no. Přeci jen ty výhry v závodi maj jinačí chuť než tabulky.

I když třeba tu TOP 10 jsem Lucce hodně přál a za postup do ĆF RG jsem měl hlavně za tu TOP 10 než za ČF jako takový.
Reagovat
PetaM
:D :D :D
Reagovat
sprchon
Se tu poslední dobou dobře bavíš, co? :D Nebo na něčem jedeš?
Reagovat
PetaM
Jasně, fetuju meldonium s Černoškem v Mónaku za peníze Kvitové :D :D

Ale jo, poslední dobou se tady celkem zasměju :D
Reagovat
sprchon
Přesně to jsem si myslel. :D A občas si zaletíte na Štvanici a dáte si pár g(r)amů na centrkurtu, co?
Reagovat
PetaM
No jasně, na centru fetujeme antuku.
Reagovat
sprchon
Takže tam ve skutečnosti není hard? :D Promakaný to máte... :)
Reagovat
PetaM
Je tam hard, ale my si ji tam vždy navezeme a sfetneme celý kurt. Nemůžeme nechat stopy, že tam je antuka přece.
Reagovat
Frick
Snad je Koukal tam dole v pořádku (aspoň čátečně).

Jen prostě 2016/17 bude bez ní. Ale co už.
Reagovat
blixa
Ty seš prostě de.bil co nemá o sportu ani ponětí. Já ti pořád říkám, neber si ten biatlon do svý nevymáchaný huby ! Nebo si tě fakt na Prague Open ulovím !!!
Reagovat
Frick
OK - takže by myslíš bylo OK, aby světová jednička GS bilanci
2x SF, 1x QF a 1x R16?

Řikalo by se, že to je nejhorší no. 1 v historii.

To myslim, že plně odpovídá. GS jsou čtyři, čtyři jsou i závody na MS...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím no, srovnávat biatlon s tenisem...
Reagovat
sprchon
Zas mícháš banány s švestkama. Doufám, že si blixa dá tu práci na Spartě. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přestože bych od blixy taky nejspíš jednu chytil, šel bych se na to podívat :-D
Reagovat
Frick
A co zas máte? Proč děláte z Gábiny nedotknutelnýho? Prostě je to vynaikjící závodnice se stabilní formou, která ale tahá v nejdůležitejších chvílích za kratší konec. A proto neni šampionka. Stejně jako jí nebyla (třeba) Wozniacká.
Reagovat
Frick
Mne prostě přijde naprosto přirozený očekávat od vedoucího závodníka dlouhodobýho hodnocení i nějakej úspěch na vrcholu sezóny.

Gábina je vedoucí závodník a na úspěch nedosáhla. Tak by to zkrátka bejt nemělo.
Reagovat
sprchon
Kromě jiného je dost velkej rozdíl v tom, že v tenise jsou ty GS + TM víc rozložený, takže je teoreticky několikanásobně větší šance dobře se aspoň na jeden z nich dobře připravit. V biatlonu je MS jen jednou za rok a když se tam nesejde forma a další věci, tak máš prostě smůlu, je to takový jednorázový.
Hloupost tam cokoliv srovnávat.
Reagovat
smazaný uživatel
jj a hlavně srovnávat tenis s biatlonem je naprosto zcestný...
Reagovat
George_Renel
Ty vole, ona nic letos nevyhrála?
Ne, když bych mluvil stejně blbě jako ty, tak řeknu, že medailistky jezdily celý rok pendrek, aby ušetřily síly na jednu akci.
Beztoho Soukalové nejvíce chyběly síly, co ztratila ve štafetách, když,, zbytečně, doháněla ztráty ve štafetách.
Reagovat
tommr
taky si myslím, že Gábině chyběly síly, který zbytečně vyplýtvala ve štafetách. Tohle naši trenéři hrubě prokoučovali ... :(
Reagovat
blixa
Dá se říci že bohužel ano. Vzhledem k tomu že jede o VG to byla dost velká hloupost. A asi ne jediná.
Reagovat
tommr
a přitom bylo vzhledem k nemocem Moravce a Puskarčíkový dopředu jasný, že žádnou díru do světa ve štafetách neuděláme. Gábina se tam dřela jako kůn úplně zbytečně. Žádnej div, že jí dneska už braly křeče ... :(
Reagovat
Frick
Tak zrovna Marie pendrek tedy rozhodně nejezdila.
Reagovat
blixa
Darja měla minou sezonu na MS výsledky 25,7,16,4. O dost horší než Gábina. Myslíš, že nějak snižuje její vítězství ve SP, blbečku ?
Reagovat
Frick
Ano, ty id.iote. Stejně, jako se snížil lesk málého glóbu pro naše holky.

(velice mne mrzí, že se tu nastavuje tato úroveň oslovování)
Reagovat
blixa
Jo tak id.iote ? No těš se, chasníčku !
Reagovat
PetaM
Přece nebudeš mlátit lidi na invalidním vozíku?!
Reagovat
blixa
Tenhle určitě na invalidním vozíčku není, pokud je mi známo tak běhá jako čiperka !
Reagovat
PetaM
Nevím, ale někdo z tak rozsáhlým poškozením mozku přece nemůže být chorý jen na tu hlavu. Určitě to nějaká část těla musela odnést.
Reagovat
blixa
No jo sakra, to může být pravda. No uvidíme ;-)
Reagovat
Frick
Tohle už je fakt zoufalství. No, co se dá dělat.
Reagovat
Frick
Já si to nezačal, Blixo. Nestojí o tuto úroreň konverzace, ale bez (symbolický) reakce jsem to nechtěl nechat.
Reagovat
horska.kraslice
Tak dnes večer se podívám pro uklidnění na slajzovou show Niculescu vs Radwanska. Doufám, že Aga bude mít dost trpělivosti a vymyslí to své "něco navíc".
Reagovat
sprchon
Jojo, taky doufám. :D A začíná se už v 19:00.
Reagovat
sprchon
Zdá se, že to Marie fakt myslí vážně. Bude to asi těsný. Těžko porazitelná... No snad to Gabča nějak urve. :) Dorotka odpadla, takže to bude jen o Gabče a Marii.
Ale Kaise jsem medaili přál. A Verča trochu nabírá na obrátkách. :)

U chlapů dneska super, konečně si pro to dojel Johannes. A Bjoerndalen ze čtyř individuálních závodů 3 medaile, taky paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední kolo v závodu mužů bylo parádní. Za Johannese jsem hrozně ráda, že to dal. :)
Reagovat
sprchon
To jo, Johannes se hecnul a nenechal se předjet. Krása. :)
Reagovat
blixa
Myslím, že se o VG bude rozhodovat ve čtvrtek. Sprint je jedinej závod, kde by mohla Gábina Marii snad porazit. Ve stíhače a masáku pak se snažit minimalizovat ztráty. Ale musí při ní stát všichni svatí.
Reagovat
tommr
jj taky si myslím, že se rozhodne už ve čtvrtek. Ta která bude ve sprintu lepší získá i VG ...
Reagovat
smazaný uživatel
A já to neuvidím :(
Reagovat
sprchon
Já čtvrtek uvidím, ale pak o víkendu nee... :(
Reagovat
sprchon
Denča paráda! Angie sice hrála dobře, ale Denča ještě lépe. Úžasný. :))
Ale v dalším kole opět Konta, to bude větší řežba.
Kája to taky konečně zvládla, příště oblíbená Ana. :D

Jinak Caro hrála s Shuai Zhang, ne se Zheng, jak je zde uvedeno.
Reagovat
tommr
jj Denisa i Kontaová jsou tady ve slušný formě takže se dá čekat pořádná řežba ve stylu jejich zápasu z FO kde ve třetím setu spolu svedly památnou maratónskou bitvu se štastným koncem pro Denisu. Doufám, že to tak dopadne i tentokrát i když bych se vůbec nezlobil kdyby to Denisa vyhrála hladce ve dvou setech ... :)
Reagovat
EllNino
počkej o jakým třetím setu mluvíš ? :) Denisa vyhrála 7:6 4:6 6:2 ...nepleteš si to spíš s tím maratonským tiebreakem, který vyhrála Denisa 19:17 ?
Reagovat
tommr
jj asi máš pravdu. Já si to už tak přesně nevybavuju jen vím, že tam tenkrát hrály jeden set rekordně dlouho ... :)
Reagovat
sprchon
Časově to asi rekord nebyl, jen ve skóre. ;)
Reagovat
Frick
Marie - Gábina 6:0
Laura - Gábina 6:0

Má ten biatlon a tenis fakt dost společnýho. :-(

Ne, je to hrůzostrašnej debakl. Na to, že tam Gábi je skoro stejně dobrá jako ony, je to hnus jeden fialovej.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako biatlonový analfabet si dovolím tvrdit, že Gabča zatím není závodnice pro ty velké akce (OH, MS). Myslím teda individuální závody, ne štafety... V Soči měla stříbro, ale čekal jsem od ní víc (taky mě to stálo dost peněz :D). Sem zase jela jako vedoucí závodnice SP a nic... Taky je to dost smůla, že je furt čtvrtá a pátá, ale úplná náhoda to asi nebude.
Reagovat
blixa
To je dobrá otázka. Může to tak být, ale taky nemusí. Problém může být i závěrečné přípravě na velké akce, která nemusí Gábině úplně sedět a může jí formu hodit spíš dolů než nahoru. To se obávám, že se letos stalo před MS.
Reagovat
Frick
Ono taky i to minulý MS bylo něco. Jednou zas... smůla, podruhý její blbost.

Vytrvalostiní - Porazí všechny favoritky (jasně, že měla obr štěstí, bo to bylo o desetinky) a najednou se z hloubi pole zjeví nějaká haluzářka, která se snad musela vyválet v ptačích hovnech. Stejně tak trochu divný to bylo pro fanouška, tak strašně chtít, aby to se to tý báryšně jednou začervenalo. Ještě dvě střelby, jednou mine. Tak ne. Ale na poslední střelbě to nedá. První dobrá, druhá, třetí, čtvrtá, pátá a bylo to v piczi.

Masák - Poslední ránu nedává jen blbec. 19. jich Gabča dala, 20. ne...

Placku si oddělala 100%, na zlato měla +26,2s... vzhledem k viditelnejm odstupum (1. Semerenko byla v cíli s nákokem 6,2, Gábi na 4. Domračevu ztrácela 8,5 a na 6. Hildebrandovou měla 5,5) se úplně nedá říct, zda by bez toho trestńáku mohla bojovat i o zlato.
Reagovat
Frick
Ve smyslu toho, že nevíme, kolik sil by Semerenko/Gabča vytáhly z rezervoáru, když by jely o zlato.
Reagovat
Jabadu
No, uvidíme. Co mě ale zaráží na iděs je to, že "odborník na všechny sporty na světě", jakýsi Cajthaml, se staví do role osmdesátiletého důchodce, ovšem reakce na své příspěvky zvládá do několika sekund!
Klidně bych si tipl na někoho z redakce. Kdo by to tak mohl zvládat?
Napadají mě jména jako - Mánert, Palata nebo Trachtová (ale ta asi ne, na to je příliš "vzdělaná").
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
nemá myslím teď smysl řešit. Příští týden se ukáže, jak na tom kdo je, jak se kdo popasoval s přechodem. Těch 34 bodů je pořád dost slušný náskok na to, aby se dal udržet.
Reagovat
Frick
Tady musím souhlasit.

Je to tak 70:30
Reagovat
Frick
Spíš i víc 75-80....
Reagovat
smazaný uživatel
55:45
Reagovat
Frick
Neni. Zase s ní nedělejte nezničitelnej stroj. To Marie neni.

Umí se sejít s formou, kdy je to nejvíce potřeba. Na MS. Stejně jako loni. Do Ruska tu fazónu neudrží.
Reagovat
Jabadu
Kdyby se to jelo na Štvanici, tak bych ti i věřil.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že zatímco Marie na MS řešila jenom to MS a boj o glóbus jí byl tak nějak ukradený, Gábi měla v hlavě i ten glóbus. V Rusku ta situace přeci jenom bude jiná.
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím, Gábi jela, aby nepřišla o prvenství v poháru a Marie jela, aby měla placku a dohnala Gábinu v poháru.
Reagovat
Frick
Jasně Fandino. Gábi jsou medaile ukradený.
Reagovat
smazaný uživatel
To přeci nikdo netvrdí.
Reagovat
Frick
Paní F. v zásadě ano.
Reagovat
Fandina
Nevykládej o druhém něco, co nenapsal.
Reagovat
Frick
Ty jsi tu větu zformulovala tak, že Gábině šlo jen o pořadí v SP a ne o medaili z MS.
Reagovat
Fandina
Ne psala jsem o tom, že je problém držet vedení poháru než ho dobývat.
Reagovat
Frick
Bohužel... 6:1, 0:6, 3:6

A to ve finále byla favoritkou s kurzem 1,45....
Reagovat
fretek
Když se odečte cca 28 sekund na 1 trestné kolo, tak u Gábiny by bezchybná střelba znamenala stříbro, kdežto u Veroniky zlato!
Reagovat
Frick
Jenže Gabča už v tom finiši zřejmě nejela na maximum.

V hromadnejch závodech se to takto počítat úplně nedá.
Reagovat
blixa
Gábina když zjitila, že s Kaisou a Laurou neudrží krok konec úplně vypustila. Ten čas se nedá brát vážně.
Reagovat
Frick
Že pokud jsou všechny přední biatlonistky (Laura, Marie, Gabča, Kaisa) ve 100% formě, tak Gábi trochu ztrácí.

Gabča těží z toho, že když jí to jde méně, tak je forma 70% a u ostatních třeba jen 50%.

(BERTE JAKO ILUSTRACI!)

Gabča 2015/16 = Caroline 2011 a Marie je jako Petra před pěti lety.

Nakonec i ten rozdíl v boji o globus bude možná podobně těsnej.
Reagovat
smazaný uživatel
No a kdyz to dopadne tak jako u Caroline a Petry zlobit se nemuzeme jinak myslim ze toto srovnani se krasne hodi i s ohledem na to jaky je veliky rozdil mezi temato sporty.
Reagovat
Frick
Aby ani jedno jediný z 69 míst na bedně nezbylo pro Verču, to si taky nezaslouží. :-(
Reagovat
tommr
u Veroniky se to dalo čekat, protože na stupních vítězů letos nebyla ani jednou. Nepříjemný překvapení je to jen u Gábiny ... :(
Reagovat
Frick
Já to myslim obecně.

Já bych řekl, že na Veroniku a TOP 3 byl průměrně kurz mezi 10,00 a 20,00...

Tak třikrát to urvat měla....
Reagovat
Frick
Já jsem optimista. Věřím, že MDH ten timing měla tady až Gábi v Rusku už nedožene.
Reagovat
blixa
Jenže ty tomu howno rozumíš ty timingu ;-)
Reagovat
Frick
Ok, tak i kdyby to pořád držela, tak Gabča v tom Rusku zkrátka umí. Dost na to, aby skončila 2x 3. a 1x 2.

I kdyby MDH všechno vyhrála.
Reagovat
blixa
To je samozřejmě úplná blbost. Ale to nemá cenu s tebou rozebírat.
Reagovat
Frick
A proč, OMG? Který kvalitní holky maj nějakou echt motivaci do závodů v Rusku? Právě jen MDH a Gábi.

Tak i kdyby byla MDH dál úžasná a všechno vyhrála, tak Gábi klidně může bejt 2x 3. a 1x 2.

Proč ne?
Reagovat
blixa
Protože spekulace a prognózy tohoto typu jsou úplně nesmyslné.
Reagovat
Frick
Jasně. Mnohem lepší je si říct, že (bez bližšího zdůvodnění) je to už v háji předem.

Marie to nemá ve svých rukou! Gábi ano a nemusí jí ani jednou porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Když všechny závody Marie vyhraje, není co řešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé je vysoce nepravděpodobné, že by se to stalo, zadruhé by jí ani to VG nezaručilo.
Reagovat
themimone
tři závody před koncem už se dá uvažovat o různých možnostech, těch proměnných už není tolik....
Reagovat
smazaný uživatel
MS je škoda, ale co se dá dělat...

Takže v SP:
celkově - 34 bodů náskok - aspoň v 1 závodě na Sibiři bude muset Francouzku porazit
sprint - vede o 54 bodů, to snad klapne
stíhačka - 11 bodů na Wierer, 34 na MDH, sprint napoví
masák - po dnešku jen 5 bodů na Dorin

Takže může mít pěknou sbírku, ale taky jen MG za sprint jako útěchu. Snad si v Chanty-Mansijsku vzpomene na rok 2013 :)
Reagovat
blixa
Já nevím. Mě děsí ta neúprosná střelecká forma Marie. Ona prostě nechybuje. Nevím, jak by ji Gábina teď mohla porazit.
Reagovat
Serpens
Musíme doufat, že změna destinace ji navrátí nestabilitu ve střelbě.
Reagovat
Frick
Porazit jí nemusí, když bude končit o 1-2 místa za ní.
Reagovat
Frick
2x o 2, 1x o 1

A bude to stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
No takze zkracene receno muze mit temer vsechno a nebo taky vubec nic a to jsou jenom tri zavody , mame se tedy naco těšit.
Reagovat
tommr
MG za sprint asi získá, u VG má zhruba 50% šanci a MG za stíhačku a za masák nejspíš nezíská ... :)
Reagovat
blixa
No, sprint je jistota, stíhačku dá taky, Dorotka už nemá moc formu a Marie má velkou ztrátu, masák asi nedá. Podstatný je VG a přiznám se, že mu už moc nevěřím. Přijde mi, že Gábina ho už prohrála v hlavě.
Reagovat
tommr
jj vypadá to, že Gábina ten tlak trochu neunáší. Krásně je to vidět při srovnání jejích bezchybných výkonů ve štafetách a nervózních výkonů v individuálních disciplínách. U Habertový je to bohužel přesně naopak což mě nemile zaskočilo. Pořád je tu ale ještě aspoň 50% šance na VG ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Gábina je víc v pohodě než vy dva. ;-)
Reagovat
Frick
3x 4., 1x 5., 1x 6.

To by člověk musel bejt vulgární. Co se dá dělat. Měla prostě Gábi jednou zastřílet o tu jednu lépe (sprint, indv., masák), ale bohužel. Zas taková raketa na trati nemá, aby ty kola/minuty navic smazala.
Reagovat
Serpens
Už jen 34 bodů. Je zle.
Reagovat
blixa
Jo. Všechno špatně. Podělanej Homenkollen. Co se mohlo pos.rat, to se posralo.
Reagovat
Pe3k
69!!!
Reagovat
EllNino
no po odečtu 2 nejhorších výsledků je to opravdu už jen 34
Reagovat
blixa
Tak.
Reagovat
tommr
nevypadá to dobře, ale úplně beznadějný to ještě taky není. Ted bude hlavně záležet na tom jak se Habertová vyrovná s přechodem do Ruska. Pokud bude podávat stejný výkony jako na MS i v Rusku tak to bude zlý ...
Reagovat
EllNino
Hm tak nás čeká zase brambora :( :)
Reagovat
tommr
to by ještě nebylo tak zlý. Horší je, že Habertová zase vyhrála a Gábin náskok ve SP se zase ztenčil ... :(
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole turnaje v Indian Wells ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila v Indian Wells do třetího kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 8920 (+5372) *
2. Kerber 5700 (+2152)
3. Radwanska, A. 5450 (+1902) *
4. Muguruza 4776 (+1228)
5. Halep 3810 (+262) *
6. Suarez Navarro 3800 (+252)
--------------------------------------------
7. Kvitová 3548 *
--------------------------------------------
8. Vinci 3485 (-63) *
9. Bencic 3450 (-98) *
10. Sharapova 3442 (-106)
11. Pennetta 3153 (-395)
12. Williams, V. 3092 (-456)
13. Šafářová 2768 (-780)
14. Svitolina 2695 (-853) *
15. Azarenka 2660 (-888) *
16. Ivanovic 2531 (-1017) *
17. Errani 2530 (-1018)
18. Kuznetsova 2480 (-1068)
19. Plíšková, Karolína 2470 (-1078) *
20. Bacsinszky 2290 (-1258) *
21. Petkovic 2110 (-1438)
...



Petra Kvitová se posunula z 9. na 7.místo a pokud by v IW došla aspon do semifinále mohla by se teoreticky dostat až na 5.místo. Mnohem pravděpodobnější ale je, že jí budou ohrožovat hráčky, které jsou těsně za ní - zejména Vinci a Bencic ...

Lucka Šafářová zatím zůstává na 13.místě. Je ale dost pravděpodobný, že se před ní dostanou hráčky, které jsou ted v žebříčku těsně za ní - zejména Svitolina, Azarenka a Ivanovic ...

Karolína Plíšková zatím zůstává na 19.místě. K posunu směrem nahoru by jí za určitých okolností mohlo stačit dojít aspon do osmifinále což není tak úplně nereálný. Karolína by se samozřejmě mohla v žebříčku i propadnout, ale to by musela některá z hráček co jsou za ní udělat mimořádnej výsledek - Bacsinszky aspon semifinále a Konta a další aspon finále ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně další propad Sharapky, která může už během IW vypadnout z první desítky ...
Reagovat
Kozoroh
Kdy vydáš průběžný žebříček ATP? Od konce letošního AO jsem ho od tebe neviděl.
Reagovat
tommr
já už chlapy sleduju jen okrajově ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapku neřeš, ta má teď jiný problémy..
Reagovat
FulnekUltras
Díky za zajímavý doplnění celkové situace, kterou sám moc nesleduju. ;)
Reagovat
bIbec
jak to vidíte? Ana je kurzová favoritka, ale to bude asi spíš proto, že na ni lidi víc sázejí. Z mého pohledu tak 60 ku 40 pro Karolínu.
Reagovat
bIbec
Aha, teď se dívám, že tenhle zápas se hraje až zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, teď to na livesportu úplně přeházeli. A já myslel, že se budu dívat dneska od osmi... Místo toho se to určitě zase bude hrát v noci. :(
Reagovat
EllNino
no spodní pulka pavouka hraje až zítra ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já se řídil podle livesportu, což není vždycky dobře... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tohle Ana opravdu řekla, tak to nejen beru, ale docela mě to i pobavilo (myslím, že to byla jasná narážka na Cincinnati 2014, kdy Masha křičela, ať Aně změří tlak). :D
https://twitter.com/ProPetrovic/status/708749427968774146
https://twitter.com/ProPetrovic/status/708750214052638720

Vika řekla pro ESPN tohle. Beru to...
"I think tennis has been one of the biggest sports with a really high reputation, and we should keep that way. There is going to be the dark cloud on the women's game for that reason, and I hope that it gets resolved."

Monča Puig řekla, že to nemůže komentovat a ona sama se snaží všechno dělat pečlivě. Co se týče mých favoritek, tak asi nejrozumnější vyjádření...
http://www.primerahora.com/deportes/otros/nota/monicapuignoquiereopinarsobresharapova-1141550/

Takže jsem rád, že Kiki v jejím nevybíravém prohlášení nikdo nenásledoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki o Mashe: (nevím, jestli už to sem někdo dával)

http://theyellowballcorner.blogspot.cz/2016/03/mladenovic-on-sharapova-here-we-all.html
Reagovat
smazaný uživatel
Před chvilkou jsem to četl na tom Twitteru @ProPetrovic. Já fakt nevím, co ji k takovému prohlášení vedlo... Třeba má pravdu Frick, že jí Masha řekla, že je pizizubka. :D
Reagovat
bIbec
chudák Kiki. Máša na ni bude extra nažhavená, až spolu budou hrát.
Dost ostrá slova.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já myslím, že Masha by ji porazila i bez toho. :D Navíc jestli bude Kiki dál předvádět svoje "salámové" výkony, tak Masha ani moc nažhavená být nemusí...
Reagovat
bIbec
asi jo, no. Nicméně jejich vzájemný mač bych si nenechal ujít. Už jenom kvůli tomu podání ruky =)
Reagovat
Pedronegro
kdo ví co bude za 4 roky :)
Reagovat
FulnekUltras
měsíce ;)
Reagovat
VlS
Monty, a že má pravdu nepřipouštíš? Já teda jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, Masha pro mě není podvodnice. Pokud má lékařské záznamy (které chce doložit ITF) o užívání toho léku, tak není o čem. Druhá věc je, že tahle látka není žádný super doping a lidi z lékařství se přou akorát o to, jestli zvyšuje výkonnost o 2-3 % nebo vůbec. Někteří dokonce říkají, že výkonnost naopak zhoršuje... Takže Kiki podle mě vůbec neví, o čem mluví.
Reagovat
Pedronegro
řekl bych, že lékařských záznamů si už mohla stihnout nechat vyrobit i několik set, zajímavější je, a proto možná je Kiki tak rezolutní, že pokud vím nikdy nepadlo slovo o tom, že je nemocná se srdcem, má ohrožující nedostatek hořčíku a latentní diabetes a že proto dlouhodobě musí brát léky a zrovna to meldonium, které je sice tak nějak trochu doping, ale zatím nezakázaný a pro hráčku jejího kalibru bezvýznamný, ale má dobrou chuť ... nic takového, takže její vysvětlení teď vypadá pro nezaslepené lidi účelově lživé až podvodné ... :)
Reagovat
VlS
Taky to tak vnímám, teď běží kampaň, jak se z toho vylhat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli za "nezaslepené" lidi považuješ např. brixnera, tak to teda potěš...
Reagovat
Pedronegro
náhodou, když pominul záchvat, psal brixner rozumně a omluvil se všem postiženým, tak bys ho nemusel dehonestovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu jeho omluvu vnímám jako přiznání se k trollování... :D
Reagovat
blixa
Tak že si brixner dělá srandu snad muselo bejt každýmu jasný ;-)
Reagovat
VlS
Monty, tak zatím jsem o tom četl, že mimo léčebné medikace, bylo spíš zneužíváno pro větší vytrvalost, než pro zvýšení absolutního naximálního výkonu, ale pořád znovu : tak co ta Máša s tím srdcem tedy má? Na doplnění hořčíku je celá řada povolenejch přípravků a mimo jiné je součástí iontovejch nápojů, co jsem hledal, v meldoniu se vůbec neuvádí. Na tachykardii ( ve věku do 30 let tedy hodně nepravděpodobná a je řešitelná mnoha způsoby, Rib by ti to určitě mohla popsat lékařsky fundovaně. Anginu pectoris taky nemá, ani ischemickou poruchu - to by těžko mohla sportovat na vrcholové úrovni od mimina do 30. Prostě ta pohádka zní hodně nepravděpodobně a účelově a s každou další verzí hůř a hůř. Co je to sakra za argument, že dokument má 1000 slov a je drobným písmem? Nebrala to náhodou na očí?
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, to je snad otázka na doktora, proč jí předepsal zrovna tohle. Nedělám si iluze, že v Rusku jsou stejní doktoři jako třeba u nás (viz ty pilulky na všechno pro hokejisty v KHL)... Problém je v tom, že se napíše x spekulací a někdo si myslí, že všechno z toho je pravda. Já to prostě vidím tak, že Masha k tomu zatím přistupuje dobře a už jenom z jejího vystupování mám dobrý pocit. Když má člověk nějaké velké výčitky, tak se podle mě chová jinak než Masha...
Reagovat
George_Renel
Bych chtěl vidět, kdy ji naposledy vyšetřil ruský doktor .-))).
A taky jak ji nějaký jiný předepisuje ten lék....
Tisková konference byla naprosto amatérská. Tým ji v tom nechal, stála tam jak kůl v plotě, míst co by vedle sebe měla někoho blízkého a týmového lékaře.
Reagovat
smazaný uživatel
Především to celé působilo (a stále působí) jako narychlo splácaná báchorka pro veřejnost..
Reagovat
vrabejka
Mohl by mi to někdo přeložit?
Reagovat
smazaný uživatel
Dik za ten clanek;)
Aspon vim, ze ta "moja" Kikina az takova blbka neni...;D))) a jen to je takova moja mala blbka;)))

Nebot z toho vyplyva, ze nehovori za holky z WTA, ale za nejakou skupinku lidi, kteri byli pri tom rozhovoru...nebo tym
Je fakt neskutecne, ...opravdu neskutecne, jak dokazi novinari byt neskutecne manipulovat...staci vypustit jedno slovo HERE...atd. atd.

je to moja mila blbka
...ale nekteri novinari,...to je fakt odpad.
Reagovat
smazaný uživatel
...a neni to jedno, co ty holky rikaj?
Stejne..., buh vi, co si mysli, a mozna bys ani nechtel vedet, co ony si opravdu mysli;)
Pokud mas rad tu Marii, tak ji mas rad a hotovo. At si rika, kdo chce co chce...dokonce ikdyby vedome podvadela...proste pokud mame nejakou srdcovku, tak ji odpustime i ty blbosti, ktere dela...
kdo je bez viny at hodi tenisakem...
podle me by zadny neletel.

Ale nejaka pravidla holt musi byt. Spis jde o to, jake ty pravidla jsou, a jestli jsou tim nejlepsim...co muzeme nabidnout, nebo jen vysledkem tendencniho lobbingu, a to je jeste slusne receno...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jedno, pokud neříkají co Kiki. Nepotřebuju, aby se Mashy všechny zastávaly a chápu obavy, aby teď nebylo na tenis nahlíženo nějak špatně, ale Kristina to prostě přehnala. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle rika Twitter
"We All Think Maria Sharapova is a Cheater"

Tohle mozna rika KiKi
I'm a bit harsh... But we all think and say here that she's a cheater...

rika to opravdu za nejakou skupinu lidi...nebot strasne dulezite je to slovo here, ktere twitter jaksi vypustil...
takze tedka uz to tak blbe nezni...a to ze ma dost negativni postoj k situaci...ok...ale aspon mas jistotu a totalni zichr, ze tahle holka si uz nic jineho nemysli nez rika,...

U tech jinych, dle tebe dobrych vypovedi, ktere ja vnimam jako obecne plky neco ve smyslu, jen abych nerekla neco blbe...tak za temi vypovedmi ani nechci vedet, co se vsechno skryva...
proto si myslim, ze to je jedno, co reknou. A ze nekdy jasny postoj, ac negativni nebo pozitivni je lepsi nez pokrytectvi.
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě samotného zajímalo, za koho teda mluví. Ale pořád je ten rozhovor dělaný jenom s ní, takže by měla mluvit výhradně za sebe...
Reagovat
smazaný uživatel
tak nevis, kdo u toho byl...a proc to novinar zpracoval, jak to zpracoval...
Reagovat
ta-dah
PetraFans = diky za ten rozhovor, ocenuju hlavne tu moznost seznamit se s primarnim zdrojem a nebyt odkazana na zprostredkovana prohlaseni, casto ztracena v prekladu...staci pak mirne prekroutit a bombasticky titulek je na svete (slysela jsem Rafovo prohlaseni...);-)

Co se tyce Kristiny - poucne a receno jasne..., rozhovor z Indian Wells, z nehoz vyplyva, ze mluvi o hracich, kteri tam jsou a kteri jsou podle ni stejneho nazoru. Pro mne je ta vypoved vic o Kristine nez o Marii a osobni vyhrady vuci Marii stejne jako prilisne emoce celou tu jeji vypoved poznamenavaji natolik, ze pro mne vyzniva spis negativne. Jednoznacny zaver svedci o tom, ze se s tim moc nemazli, ma jasno... Ja ji rozumim (lide jsou ruzni), ale souhlasit s tim nemuzu...Beru to jako jeden z nazoru, s ohledem na okolnosti dost omezeny...

V rozhovoru rika:

She can play with the words, get good lawyers but in the principle she's totally wrong and all the players think the same thing, even the top players. And anyway many are not that surprised, due to her daily attitude : she wasn't liked.

That's obvious she must be punished. That's very serious, and it's lasting since ten years : who does she think we are !

So with what's happening now, there won't remain a lot of people to like her... I'm a bit harsh... But we all think and say here that she's a cheater. She has no excuse, no defense. For me the debate is close and there's no doubt."
Reagovat
George_Renel
Obecně se dá říct, že si z těch vyjádření každý vybere a ohne znění, které mu vyhovuje.
Já v žádném tom vyjádření opravdu podporu Rusky nevidím. Spíše opatrné nic neříkající klišé jdoucí do negativního ztracena. Jak jsem psal včera. Žádné "Baníčku my jsme s tebou" tam nezní. Přesně to tak odpovídá její "vřelosti" ke kolegyním v průběhu celé kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavne z tech obecnych vyroku se nikdy nikdo nedozvi, co si dotycna osoba opravdu mysli...;) To je take, takove podvadeni...;)

....ikdyz mozna se to jeste dovime...ted se vyjadril John McEnroe, a to dost ve svem stylu, a privetive to neni. Muze se stat, ze z tech obecnych plku prijdou najednou jasne deklarace odsouzeni, jen proto, ze "nejake" ikony reknou svuj nazor...ktere bohuzel budou mit asi vliv...

Uvidime, co rekne Fedex, ...to muze byt dost smerodatne...ten muze rozhodnout, jestli ji "upali za ziva", a nebo ji daji jeste nejakou sanci se vratit...

Muj tip je, ze vzhledem k tomu, ze jde o latku, jakou jde...Marie skoncila...
...a vzhledem k tomu, jak jste sam naznacil, mela odtazity vztah k souperkam, to jeste tomu konci pomuze...

Ale nevim, jestli to je nejstastnejsi moment historie tenisu. Muze se to zvrhnou i v nechutny slovni lync...tady proste nebude uz zalezet na podvadeni, dopingu atd. ale jen na tom jak ji potrestat a znicit.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem psal, že nepotřebuju, aby Mashu všechny omlouvaly. Co si myslí, to je jejich věc. Podstatné je, co řeknou a z toho nemůžu akceptovat akorát vyjádření Kristiny (která se z aktivních hráček vyjádřila jednoznačně nejostřeji)... Zajímavé třeba je, že její někdejší deblová parťačka a kamarádka Flavia Pennetta naopak vyjádřila Mashe podporu.
Reagovat
smazaný uživatel
Viku, Caro ani Anu jsem neviděl, protože jsem se potřeboval vyspat... Vika splnila očekávání. Tam je to podle mě jenom o tom, jestli bude zdravá. Pokud jo, tak při současné nevyrovnanosti věřím, že se dostane do Top 10 co nejdřív... Naopak Caro je slušně v pytli. :( Potřebovala se chytit a místo toho prohraje z mečbolu. Strašně mě to mrzí, ale pro Caro zatím tahle sezona nevypadá vůbec dobře. Snad přijde turnaj, kde to zlomí. Na druhou stranu, stejně by teď hrála s Vikou... Ale zase něco za něco, Ana pro změnu dva mečboly odvrátila a postoupila. Teď ji čeká neoblíbená Karolína, ale třeba ten zápas proti ranařce Camile byl dobrou průpravou. :D

Jak se dívám na časy dnešních zápasů, tak od osmi hrajou Vika, Ana i Monča. Snad to budu všechno stíhat. Monču už jsem teda viděl včera, takže se spíš soustředím na Viku a Anu...
Reagovat
bIbec
Vika, Ana i Pica hrají až zítra. Takže ty časy od osmi asi nebudou pravdivé..
Reagovat
Pedronegro
která Pica zitra hraje? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monča Puig má přezdívku Pica. Já jí z určitých důvodů říkám radši Monča... :D
Reagovat
Pedronegro
dík, to jsem nevěděl, a předpokládám, že se to vyslovuje španělsky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyslovuje se to "Pika". :D
Reagovat
Pedronegro
tak to je dobře, jinak by to mohlo svádět k háčku :)
Reagovat
blixa
Tak v Česku určitě :D
Reagovat
gigin
By mohla chodit s Monacem.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
to byla ale nakonec haluz.. chuderka Prdelka.. :-(((
Reagovat
VlS
Taky to tak cítím. Ta holka to fakt hraje srdcem, kdyby někdy na chvilinku pustila do hry i hlavu.....
Reagovat
smazaný uživatel
no, ona ji drzi celkem zkratka i ta Andulka.. ;-) Me totalne vytocily odflakly zaverecny servisy Ivanovic, neco tak nepeclivyho, ze si je po spatnem nadhozu nestopne.. se muzu zblaznit, kdyz vidim neco takoveho.. :-)) A pak za ne jeste dostane od Kamily takovy darek v podobe posledniho micku.. :-(
Reagovat
VlS
Asi jo, no, těch dárků za TB a poslední 3 gemy rozdala Prdelka fakt hodne :-((
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, ale kdyz si je nekdo (primo kdokoliv) vynuti necim, co mi imponuje, tak mu to dokazu odpustit, z podobneho mam vsak jen neprijemnou horkost na jazyku..
Reagovat
VlS
Jsme jedné krve, ty i já ( a představ si sojčí křik, takovou transkripci prostě nevytvořím)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
vrabejka
Genieee! Další cenná výhra nad hráčkou top 30 navíc ve 2 setech. Hodně ztracených servisu, ale to se dalocekat. Obě mají skvělý pohyb a ritern. Pochvala hlavně za 2. Set když odvrátila 5 setbolu a vyhrála 4 gemy v řadě. Další souperka Timea, ještě ne v top formě. Ginie by to měla dat. Je v hratelné čtvrtině, může dojít daleko :)
Reagovat
Frick
V květnu 10.000 v Mostu, Praze a Jablonci, na přelomu června a července pak 25.000 v Pardubicích.
Reagovat
Frick
Bude si muset vystačit jen s 10.000 dotací :-(
Reagovat
blixa
Baťůžek dneska běhá jak malé slůně, nepřibralo to děvče zase ? ;-)
Reagovat
vibbi
nevíte, je někde stream na allertova/kvitova?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ženské debly momentálně nevysílají.
Reagovat
lars
mely odstoupit
Reagovat
smazaný uživatel
A proč?
Reagovat
lars
treba , aby si Denisa nenamohla nejaky sval
Reagovat
vrabejka
Kája paráda mnohem lepší než minule. V příštím kole snad bude oblíbená Ivanovič :)

PS: Garbine rupla. Bojím se, aby nezačala padat jako Genie.
Reagovat
horska.kraslice
mně dnes často připomínala motýlka který si jen tak zlehka poletuje a tuhle do něčeho ťukne, támhle do něčeho ťukne :-)
Reagovat
Fandina
Kája s Rogers v pohodě a ve dvou setech. Super a jen tak dál!!!
Reagovat
EllNino
Kája dobrý dneska, uplně jiná písnička než na Blízkým Východě, gratulace :)
Reagovat
Fandina
McHale má nad Mugu set a vede 2:0 ve druhém setu. Předtím porazila Garciu, myslela jsem si, že je to tím, že Carolina hraje blbě, ale líbila se mi jak hraje a dneska je zatím také lepší než Garbine.
Reagovat
Fandina
Káje to moc sluší a má hezké zajímavé oblečení.
Reagovat
vrabejka
U Káji existují jen 2 varianty: Buď jasné vyhraje nebo dostane vyklep. Žádné nervy jako s Petrou :D
Reagovat
blixa
To se teda pleteš. Mezi oběma póly je ještě spousta variant. Třeba pověstná "Kájina haluz" ;-)
Reagovat
vrabejka
Bohužel to se moc často nestává. Buď se ji daří nebo ne a odchodi to.
Reagovat
blixa
Asi na ni málo koukáš, haluzí má zatraceně dost.
Reagovat
EllNino
koukni se na její výsledky minulej rok ...
Reagovat
VlS
jsem se bál víc. Tom to uhrál dobře, sice to není až tak spektakulární, ale jeho výkon je tak nějak starosvětsky solidní Dobrá práce.
Reagovat
Kozoroh
Ale na Raoniče Berdychův včerejší výkon stačit nebude!
Reagovat
Grigor_Murray
To je bojovník, svou čest si vyhrál :)
Reagovat
Grigor_Murray
I když s Berdychovým dárečkem :)
Reagovat
Tuttovka
Stalo se nevyhnutelné a JMDP prohraje s Berdyčem. Nicméně jsem rád, že se vrátil a snaží se bojovat. Místy to bylo z jeho strany velmi dobré, ale zatím mu určitě chybí konzistence výkonů. Myslím si, že na turnaje vyšších úrovní patří a bude se snad dále zlepšovat :).
Reagovat
Tuttovka
Také je vidět, že nestačí fyzicky, ale snad se to všechno zlepší :).
Reagovat
smazaný uživatel
už se ví, jak vysoko se vyšvihne po tomto turnaji? :)
Reagovat
smazaný uživatel
online atp live ranking ukazuje 359. pozici
Reagovat
PetaM
Noooo, je skoro první :D :D
Reagovat
majkl005
Karolína začala ve velkém stylu :D pokud se nepletu tak 3 vítězné returny :D
Reagovat
Grigor_Murray
Tak je hotovo , příště Delpo
Reagovat
smazaný uživatel
popravu ve druhým už snad ani vidět nechci :D
Reagovat
Nola
DelPo doplatil na tie nepremenene BP v 1.sete, aj by pravdepodobne prehral, Tom hral v 1.sete priserne, DelPo zatial nema sancu porazat hracov TOP10
Reagovat
George_Renel
Myslím, že JMDP začíná fyzicky odpadat.
Reagovat
Grigor_Murray
Taky už není nejmladší :D
Reagovat
Grigor_Murray
Gyros je venku :) , Juan k tomu nemá daleko :(
Reagovat
Lunej..
No nechápu, zápas jsem neviděla, ale že vyletí tak brzo jsem nečekala. No, holt můj šmatlácký tým potvrzuje svoje pojmenování :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeeej, to už nevypadá moc dobře, ale třeba se to ještě zvrátí... :)
Reagovat
Frick
Asi bych se měl regnout na iDnes. A hrát hru - napiš něco kousavějšího ke Kvitový a tipuj čas, za jak dlouho přijde Jirka.

http://sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A160312_215644_tenis_par&razeni=vlakno

Dnes to bylo 12 minut. Na téma, který o petře vůbec nebylo, myslím, že dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
nic překvapivého jsem se tam nedočetl :D
Reagovat
George_Renel
Dnes jsou ti rozhodčí fakt dost mimo.
Ale chyba Toma, že si to HE nevzal.
Reagovat
Fandina
A teď další selhání Berdi z jasné pozice ven. To je škody, to je škody.
Reagovat
janek_da
Moc jasná pozice to nebyla, těžké smeče
Reagovat
Fandina
je to možné, byl zakloněný, to víš, já jsem amatér
Reagovat
Nola
Djokosmash :D Zimonjic v akcii...
Reagovat
janek_da
Vypadalo to tak, ale nebyly to opravdu jednoduché smeče. Couval, míč za záda. Naopak ten první smeč byl výborný. Stane se.
Reagovat
Grigor_Murray
To je škody :) , tak to snad otočí :)
Reagovat
PetaM
Nooo, bylo to hodně těžké. Ten "lob" Juan trefoval jen tak tak, navíc podle mě i rámem rakety ... Ten lob mohl mít takovou rotaci, že se nám o tom nesnilo :D
Reagovat
Fandina
To je škoda od Berdi, teď se nechal naivně prohodit, ale 3:2 v TB. Berďo pojď!!!
Reagovat
Grigor_Murray
škoda tý dvojchyby
Reagovat
smazaný uživatel
škoda tiebreaku a ztráty setu :P je vidět, jak moc se Delpo snaží a přožívá to, nejde mu to zkrátka nepřát
Reagovat
Grigor_Murray
Přesně tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to mi jde celkem snadno.. ;-)) stesti vsak, ze se objevila Nola, konecne vim, proc Berda nevalcuje - nemuze se oprit o Nenada.. prece.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
proti gustu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
taky proti nemu nic nemam.. :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Tak tomu říkám comeback, konečně je zpátky !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Snadná práce pro Monču Puig a tak nějak jsem to i čekal. AKS je teď marná, jako by z toho úplně vypadla... Monču čeká ve 3. kole Kasatkina nebo Friedsam, což je na takovém turnaji hodně přijatelný los.

Co se týče Denisy, tak ten zápas jsem neviděl, ale je fakt dobrá. Jako fanoušek Katky musím uznat, že Denča je momentálně nejnadějnější česká hráčka... Na druhou stranu, Angie jenom podtrhuje současnou situaci v ženském tenise, kdy pomalu nikdo nemá stálou výkonnost. Po tom titulu z Melbourne zatím tápe...
Reagovat
Frick
Je to tak. Ale aspoň jsou ty zápasy o něčem. A ne 6:1 6:3, jak by možná někdo od zápasu #2 s #64 čekal...
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě je to svým způsobem zajímavé, ale zároveň zvláštní... Současný ženský tenis mi připomíná letošní ročník Premier League. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vamooooooos! :)) To jsou ovace, Juanito si umí pomoct servisem, když mu teče do bot a pak to zabije dělem z forhendu, tak pojďme do tiebreaku :)
Reagovat
Grigor_Murray
To byl galaktický forhand
Reagovat
Roger_Federer
Delpo zatim solidka.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý, že ty čopy z bekhendu na Berdycha zatím platí :D
Reagovat
PetaM
Ten by měl velké problémy s Vinci :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
a co teprve s Niculescu :D :D
Reagovat
Lunej..
S Niculescu má snad problém každý, kromě Karolíny :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je fakt :D
Reagovat
Tuttovka
Ten čopovaný bekhend je vážně dobrý a umí ho dát skutečně luxusně dozadu do dvorce i z velmi těžkých pozic :).
Reagovat
Grigor_Murray
Za chvíli to bude hrát jak Karlovic :) :)
Reagovat
Tuttovka
Já se z toho zjevím :D. On hraje druhý turnaj a málem si zase vyhodil koleno :D. Jednou bych mu přál dvě sezóny bez zranění :D.
Reagovat
smazaný uživatel
taky mi zatrnulo, už jsem měla před očima ten karambol ve Wimbledonu :/
Reagovat
Tuttovka
:D No to pak ještě rozstřílel Ferrera a dělal problémy Djokovicovi :D.
Reagovat
smazaný uživatel
výbornej zápas s Gumovičem tenkrát ;) hlavně, aby nám Juan už teďka držel pohromadě :D
Reagovat
Tuttovka
Tenkrát jsem věděl, že jestli nevyhraje do čtvrtého setu, tak nemá šanci, neboť to koleno ho silně limitovalo. V pátém už skoro jenom chodil :).
Reagovat
smazaný uživatel
velká škoda, ale hlavní bylo, že ho do toho pátýho setu dotlačil ;)
Reagovat
Frick
...hrála Denisa kvalifikaci (!!!) o 10.000 turnaj.

:o)
Reagovat
Empe
Popelka už vystrkuje růžky. :)
Reagovat
Grigor_Murray
Stejně je obrovský rozdíl mezi oblíbeností hráčů, ten jásot při winnerech Delpa a mrtvý potlesk při míčích Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jestli te to v konecnem dusledku utesi.. .-)
Reagovat
Grigor_Murray
Proč by mě to mělo utěšovat?
Reagovat
smazaný uživatel
tak proc to pises? Ted teda Fandinuju, ale snad opravnene.. :-)))
Reagovat
Grigor_Murray
Jen porovnávám sympatičnost :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, smerodatnejsi je 4:4, 30:30.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
totiz 40:40.. :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Začíná to být pěkný match :)
Reagovat
Lunej..
to je pouze tvůj subjektivní dojem. :) Nechápu, proč pořád má někdo potřebu řešit Tomášovu oblíbenost. Asi introverti nejsou v kursu.
Reagovat
Grigor_Murray
Berdychovi fandím jen na Dc nebo proti Gyrosovi a jemu podobným, ale jak říkáš(áte), je to jen subjektivní názor.
Reagovat
Lunej..
Zvláštní fandění, ale to je tvoje věc. :) Já mám Tomáše ráda, Delpa taky, na divácké fandění kašlu :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale mnoho lidi ty tribuny potrebuje.. k sebepotvrzeni asi.. :-)
Reagovat
Lunej..
:) silná osobnost si vystačí sama.
Reagovat
Grigor_Murray
To nepopírám, ale trocha té zábavy by neuškodilo :)
Reagovat
Lunej..
Však jí tady obstaráváš ne? :)
Reagovat
Grigor_Murray
:)
Reagovat
Lunej..
No vidíš :)
Reagovat
PetaM
Tak jde hlavně o to, že Juan se vrací po dlouhodobém zranění, navíc je to sympoš. Né každý na světě je od pohledu sympatický. Ale to přece musíš vědět :)
Reagovat
Frick
Že ač bylo k vidění 65 winnerů, tak z toho bylo jen jedno eso.

Stylově jím Denča zlikvidovala jeden setball. I to je jí třeba přičíst ke cti.
Reagovat
Grigor_Murray
Koukáte někdo Delpo Berdych ?
Reagovat
Tuttovka
No del Potro zatím nevypadá, že by mohl Tomáše porazit, pokud ten tak neučiní sám :).
Reagovat
Grigor_Murray
To jo no, ale i tak si myslím, že by Juan mohl Berdycha trochu potrápit
Reagovat
PetaM
Jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo srdcovka :)))
Reagovat
Grigor_Murray
Pro mě taky :) , Je fajn, že je zpátky na okruhu
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, fandím mu hodně moc :) ten megamonstrózní forehand tam pořád je, pere to tam :D je hodně silnej na servisu, jen ten bekhend je teď jeho achillovka, to je znát, ale snaží se :)
Reagovat
Fandina
Gratulka Denče. Byl to pěkný mač a líbilo se mi, jak hrála s rozvahou a přitom rychle a důrazně. Nádhera.
Statistiky W/ UE Denča 37/24 Kerber 28/15
http://imgworld.cz/ukazka/x5bFadFcLX.jpg
Reagovat
PetaM
Tabulka je dokonce i tady v článku :)
Reagovat
Fandina
Koukám, to byla ode mě zbytečná práce.
Reagovat
smazaný uživatel
Pálovi to rozhodování moc nezávidím..
Reagovat
FulnekUltras
do FC ještě dost času ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že zas tak moc ne. Prakticky jeden turnaj, pro některé možná dva.
Reagovat
FulnekUltras
to ještě může být zápasů... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro některé snad ano. ;-)
Reagovat
Frick
1. v háji, 2. v háji, 3. nic moc, 4. v řáži, 5. v ráži...

Bude to zajímavé.

Pokud bych to měl rozhodovat teď, tak samozřejmě pro Lucku volno.

Nebo TOP 20 WC do Bogoty. :-D
Reagovat
tommr
zápas Tomáše už začal a na NovaSportu místo toho dávají Kyrgiose ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
stream frci normalne.. :-)
Reagovat
tommr
mě ale vyloženě vytáčí, že v televizi dostává přednost namachrovanej spratek jako je Kyrgios ... :(
Reagovat
Frick
Takovýto skvělý výkony a zatím má jen o pět bodů více, jak kdyby někde v nějaký díře porazila na INTu (třeba) WCMD držitelku z 350. a nasledně holku ze 150. místa...

Na WTA tůře rozhodně Denča si nenahrabávala nějaký "levný body", většinu si vydřela skalpama kvalitních hráček.

Kupříkladu její první výhra nad TOP 100 hráčkou byla nad Lisickou v Lucemburku v říjnu 2014, tehdy 25....
Reagovat
Andrew89
Denisaaaaaaa...parada!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa potěšila, a Shmidlina mě rozesmutnuje . :(
Reagovat
Frick
Hrála 2. hráčka se 64. (max. 57.) a místo hladkých 6:3 6:1 za 60 minut to skončilo 5:7 5:7, přičemž favortika nepředvedla zas nějak extrémně zlý výkon (snad vyjma posledních dvou gemů) jen prostě i "i ta holka ze 64. místa to taky umí".

Řekl bych, že za poslední dobu to nebyl rozhodně ojedinělej typ zápasu.

Nad Mášou óbr otazník, Serena už taky může odcházet, Vika... no tak snad je nějaká šance...

Máme před sebou éru, kdy v TOP 50 (60, 70, 80...) může prohrát každý s každým a nebude to žádný velešok?
Reagovat
PetaM
Pozor, před chvílí jsem četl, že Serena má v plánu odehrát ještě klidně 5 let, sice s menším počtem turnajů, ale i tak. 5 let? Ta bude hrát, i když dnešní novorozeně za 85 let zemře :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podobné tvrzení bych bral s hodně velkou rezervou.. Ostatně už teď má ten kalendář hodně osekaný, o moc méně turnajů, než kolik jich hraje teď, hrát nemůže, chce-li se držet dál na špici.
Reagovat
FulnekUltras
a to ještě za předpokladu, že WADA nezačne už konečně konat a měřit poctivě
Reagovat
smazaný uživatel
Smiř se s tím, že Serena nedopuje, zatímco Maria ano, protože už tyhle tvoje rusofilní řeči přestávají být vtipné.
Reagovat
Frick
Opravím to: Nepřišli jí na tom případně prostředky, co užívá, se ještě nedostaly WADě na list...
Reagovat
Frick
*Nepřišli jí na to. Případně prostředky, co užívá, se ještě nedostaly WADě na list...
Reagovat
FulnekUltras
spíš prostě jen dosud nebyly prokázány oficiálně
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď paranoidní.
Reagovat
FulnekUltras
co vidím, vidím...
Reagovat
FulnekUltras
S rusofilstvím to u mě nemá absolutně nic společného, stejně jako s už dříve hojně podsouvaným rasismem atd. atp. Na rozdíl od zřejmé zcela opačné motivace osnovatelů současné pseudokauzy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se obávám, že to s rusofilstvím má společného až dost. Navíc se nejsi schopen smířit s tím, že Maria je a) husa, protože nereaguje ani na několikeré upozornění o změnách v seznamu zakázaných látek b) podvodnice, c) obojí. Ani za jedno z toho ovšem WADA nemůže ani náznakem.
Reagovat
FulnekUltras
husička uřvaná arogantní ano, pozérka též, podvodnice - myšleno tedy jen v oblasti dopingu - pro mě v dané souvislosti opravdu příliš silné slovo
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je to Ruska. Stát se totéž Sereně, budeš první, kdo tady bude řvát něco o dopingové podvodnici.
Reagovat
FulnekUltras
Řvát snad nebude zapotřebí... ;) Přičemž americká státní příslušnost ani barva kašny ;) s tím opět nemají co do činění...
Reagovat
Frick
Ono jí to prostě stačí :o) Má více jak 3 500 bodů náskok na čele.

Kdo by jí mnohl sesadit? Mne přijde, že snad jedině Vika.

U hráček jako Angie, Aga, Simona... nějak to nevidim u nich.

Možná BeBe? časem?
Reagovat
Frick
Má 3 500 náskok na čele a to vynechala celý podzim.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika? Ta na tom momentálně není o moc líp než ostatní tebou jmenované. Stejně jako BeBe.
Reagovat
Frick
BeBe neni ani 19. a už je v TOP 10 a vyhrála dva velký turnaje. troufám si říct, že (na dnešní poměry, kdy vládne "kult stáří") je ro příslib jako hrom.

Vika jednička byla, má GS, je v dobrym věku....
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem nehraje o nic stabilněji než ostatní. A BeBe už vůbec ne. Příslib ano, z velkých turnajů ale myslím vyhrála loni akorát P5 v Torontu.. Možná vyhraje i jiné velké turnaje - je to hodně pravděpodobné. Ale že by měla dominovat? Tak tomu ale vůbec nic nenasvědčuje.
Reagovat
Frick
Za velký turnaje považuji i Premiery 470 (ten vyhrála v Eastbourne).
Reagovat
smazaný uživatel
zacni uz delat nejaky sport... prosim... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
EllNino
to po něm chceš moc :D ...
Reagovat
bIbec
to se zase může za chvilku změnit.. i kdyby ta Serena to zabalila. Někde tam sou možná šampionky, o kterých nevíme a nebo které prostě ještě nedozrály. A ty pak můžou válcovat všecky. Se uvidí časem, no.
Reagovat
Frick
Tak Belinda je příslib. Ale jinak? Nevim, nevim.

http://www.wtatennis.com/singles-rankings

Seřadit si to podle věku. 1995 a mladší. Koho tam vidíš? Tak možná Keysovou ještě? Ostapenko?
Reagovat
smazaný uživatel
Já pořád věřím Aničce Konjuh :)
Reagovat
EllNino
Tak to byl brutální výkon a obrovská gratulace :) Denisa to zvládla po psychické stránce precizně ...absolutní klidná síla :) Joe v dalším kole těžký oříšek, ale rozhodně hratelná a Denisa je hlavně zdravá, ne jako na AO ...tak uvidíme :) skvěle !
Reagovat
majkl005
zdravá ? nevím no :-/ stěžovala si koučovi, že ji chytají křeče :-/
Reagovat
smazaný uživatel
nedostatek horciku.. ;-)
Reagovat
Pedronegro
nestraš, prosím :)
Reagovat
blixa
Honem meldonium !!! ;-)
Reagovat
Pedronegro
radši Magne B6 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ne Magnum 44 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
co mi koukas na policku.. :-)
Reagovat
Pedronegro
jejda, taky to mlsáš? :)
Reagovat
horska.kraslice
A jejda, snad nakonec nebude muset zrušit čtyřhru :-(
Reagovat
smazaný uživatel
ta byla stejne odsouzena k zaniku.. .-)
Reagovat
tommr
ted nevím jestli je vůbec možný odstoupit z debla když obě hráčky pokračujou dál v singlu? Není to proti pravidlům? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, jde o jinou soutez..
Reagovat
horska.kraslice
Zatím na rozpisu je, tak naděje trvá :-) (tedy rozuuměj: naděje, že se bude hrát, ne že vyhrají...)
Reagovat
horska.kraslice
Tak a teď zvesela na debla :-)
Reagovat
FulnekUltras
V příštím kole s Johannou se dá čekat slušná řežba dvou nastupujících tváří WTA...
Reagovat
vibbi
johana je jen o rok mladší než petra..
Reagovat
FulnekUltras
ve špičce ale služebně mladá
Reagovat
Frick
Tak to bych si dokázal představit (zvlášť za skalp první hráčky race a druhý hráčky světa) i shovívavější los než australskou Maďarku s britským pasem, trénující ve Španělsku.
Reagovat
dadaft
!!!!!!!!!! paráda Deniso !!!!!!!!!!

vůbec nestíhám, ale tohle jsem si nemohl nechat ujít. ))

je čas vyhrát nějaký velký turnaj...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim:)
Reagovat
Frick
Tak on by i ten INT stačil.

Prozatím tam má pořád jen tu 50.000 z před dvou let.
Reagovat
tito
Skvělé.
Reagovat
historik
ale hlavně ten způsob, kterým docílila takového skalpu. Hrála vážně super a měla by si vylepšit career high:-)
Reagovat
horska.kraslice
Taky jsem byla překvapená, jak se herně zlepšila.
Reagovat
tommr
jj po dnešku se Denisa posune na 54.místo což je její nové kariérní maximum. A pokud bude hrát i nadále tak jako dneska tak se velmi brzo může dostat do první padesátky ... :)
Reagovat
tommr
a je to tam! Už to vypadalo, že se půjde do třetího setu, ale Denisa zvládla závěr zápasu na jedničku ... :)
Vypadá to, že Kerberka nebude mít naše holky moc ráda - po Lucce, která jí zničila na TM jí podobně trpkou porážku připravila i Denisa ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, super vykon z jeji strany. Hezky agresivni tenis. Prekvapuje me, jak trefuje ciste udery a technicky brilantne... Az na podani ala Errani...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
technicky to prave neni brilantne, ale ten svih (zrychleni) je brilantni.. ;-)
Reagovat
EllNino
přeeeeesně ...brilantní švih :)
Reagovat
VlS
No, tak nevím, co tam má společnýho se Sářiným lomeňákem. Podle mě dělá v pidstatě normální smyčku.
Reagovat
smazaný uživatel
tu horni a spodni vynechava, taky mi to nijak nevadi, pokud se nekdo popasuje s navaznosti.. :-) A Sara se uz k te spodni, tusim, stejne vratila.
Reagovat
bIbec
druhý výhra nad top 2 hráčkou, je to tak? Paráda :-) Gratulace.
Reagovat
bIbec
druhá
Reagovat
Frick
ze dvou.

Což si myslím, že je lepší než třeba 3:12 u nějaký 30-tnice... :o)
Reagovat
George_Renel
Denisa ukázala nejen skvělý obrat, ale během celého zápasu i skvělou hru a Angelice dala ke včerejšímu svátku opožděný dáreček :-))).
Reagovat
Empe
A nejlepší na tom je, že to vyhrála skvělým tenisem... Angie hrála taky dobře!
Reagovat
tommr
přesně tak - Kerberka hrála jako neomylnej robot, ale Denisa jí přesto dokázala přehrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, moc se mi to libilo.. .-)
Reagovat
tommr
mě se u Denisy hlavně líbí, že hraje hlavou a nesnaží se to jen umlátit i když ránu má taky docela dobrou. Dneska třeba předvedla spoustu vydařených kratasů což je proti superrychlý Kerberce velký umění ... :)
Reagovat
Frick
4:0 na sety :o)

Kurnik šopa, jakto, že neni ani v TOP 50!
Reagovat
rib
výborně, soustředěně až do konce...Anděla se rozložila, jak to u ní bývá zvykem, a Denisa ten závěr výborně ustála
Reagovat
mikimaus321
uctivá poklona Denis
Reagovat
VlS
velká gratulace, a Angie, díky, žes nekomplikovala ten konec.
Reagovat
PetaM
Tvl Denčaaaaaaaaaaaa!!!! Obrovská gratulace, hlavně za předvedenou hru!!!! Pro Angi to teď musí být dost těžké ... Teď už holkám nejde o to, aby porazily hráčku top 10, teď jsou nabuzenější, každá chce porazit GS šampionku ... Angi zatím ten tlak nezvládá ... Ale když prohraje s Češkou, tak toho ani moc nelituju :D :D Denčooooooooo, jen tak dále!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je majsrsyk... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
majstrstyk.. jeeeee, napsat pomalu tezsi nez uhrat.. .-)))
Reagovat
VlS
Oceňujeme i tvou snahu to zvládnout mistrovsky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jsem te uplne prehledla... dik, ja uz jako holcicka casto plakavala, kdyz vse nebylo peRFektni.. ;-)
Reagovat
A.R.R.
Denča dnes velmi pěkně, moc hezky se na to koukalo :-)
Reagovat
Dobry-den
To je skvělé. Gratulace, Denčo
Reagovat
vrabejka
Denisa! Skalp vítězky AO 2016 to se počítá :)
Reagovat
Chrenda
tak teď jí doraž. Pojď.
Reagovat
Chrenda
SUPER. GRATULACE ????.
Reagovat
Chrenda
tak teď jí doraž. Pojď.
Reagovat
tommr
Denisa hezky otočila z 3:5 na 6:5. Ted by to ještě chtělo zopakovat závěr z prvního setu ... :)
Reagovat
majkl005
zdálo se mi, že Denča nedává důležité momenty hlavně psychicky, ale to, co teď předvedla, úžasné ! :)
Reagovat
Empe
Denčo, vyhraj to tam celé. :D
Reagovat
vrabejka
Ted ji doraž na riternu!
Reagovat
aligo
Denča chytila druhý dech :)))
Reagovat
EllNino
Deni Pojď ! :) tykráso, skvělej tenis
Reagovat
bIbec
dobře Denča.
Reagovat
bIbec
se odhlásila.
Reagovat
aligo
Nějak uvadá
Reagovat
VlS
Denčo, přestaň jí tam hrát ty krosy, prohazuje tě z nich po lajně, zahrej to po lajně dřív než Angie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla dost exhibice. Sice Cervantes ma famoozni prijmeni, ale dnes spis podal famoozni monolog na kurtu...a k poradne hre se nedostal...

Milos hral exhibicne, obihane FH patrily opravdu k perle zapasu... dobry prehled na siti, neskutecne precizni voleje do protipohybu. Dokonce na Cervantese vytahl smec ala Yannick Noah...to muselo spanela dost dobijet...proto ten monolog...
Cervantes se take chtel vytahnout svou cirkusovou otockou, ktera skoncila dost spatne a pusobilo to dost ve vysledku.... trapne...no, proste den blbec;)))

Zato Milos dostaval do kurtu mic i s mishitem...;)

Zaver zapasu byl uz opravdu na urovni poustniho dychanku...Raonic za stavu 0:40 na svem servisu, si klidne vyzkousel tweener...celekm si proste veril, a tak nechal Cervantese na konci si jeste zahrat, coz tedy Spanel nejak nevyuzil...
Reagovat
Grigor_Murray
Jj, Miloš vypadá slibně :)
Reagovat
tommr
Denisa pokračuje v dobrým výkonu i ve druhým setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
toho brejku Kerber je nekonecna skoda, snad si ho Denda vezme zpet, zaslouzi si to pomalu vic nez "nasi hosi" ono 5. misto.. ne, nezlehcuju, skvely vykon (i s tema puskama na zadech) ;-)))
Reagovat
tommr
vyslyšela tě ... :)
Reagovat
Mayo
Angelika vyhrala Aussie a zvyšok sezóny môže odpočívať (: :D
Reagovat
vrabejka
neříkej hop.......
Reagovat
smazaný uživatel
Stream na Albertovou?
Reagovat
tommr
vysílá to i DigiSport2 ... :)
Reagovat
vrabejka
Pojd! Zlom ji ve dvou!
Reagovat
Frick
Kolikrát si ho může hráčka zavolat během setu a když je to v přestávce během setů, tak se to počítá jak?
Reagovat
smazaný uživatel
Jedenkrát za set.
Reagovat
aligo
Já myslel že 2x...
Reagovat
Frick
No a když si ho Angína zavolala po 1. setu, tak si ho může zavolat i během 2. sady nebo až mezi 2. a 3.?
Reagovat
Grigor_Murray
Koukám, že si drží formu z Melbourne :)
Reagovat
smazaný uživatel
zvlastni kluk, mne byl ale vzdycky sympaticky tim nekonfliktnim pristupem, ovsem po vcerejsi ctyrhre (ja na ne normalne nekoukam) se nebojim vyzdvihnout jeho techniku, je tak nejak skryte velmi sikovny.. ;-))
Reagovat
Pedronegro
on je zvláštní nesymetričností své postavy, ale ve hře mu to vadí čím dál méně a vyvíjí se docela v sympaťáka :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist