Allertová si vyšlápla na Lisickou! Záhlavová-Strýcová znovu neztratila set

15. 10. 2014, 16:29
Aktuality 123
Teprve tento týden debutuje na turnaji WTA, Denisa Allertová se však v Lucemburku nezalekla ani velkého jména. Jednadvacetiletá Češka si dnes vyšlápla na třetí nasazenou Němku Lisickou a postoupila už do čtvrtfinále. V něm je i Barbora Záhlavová-Strýcová, která si poradila s Belgičankou Van Uytvanckovou.
Denisa Allertová

Denisa Allertová musela loňskou sezonu zabalit už na konci srpna a kvůli zánětu v ramenu pak více než půl roku nehrála. Na návrat na kurty se ale připravila výborně. Od poloviny března odehrála už 54 vítězných zápasů a pouze 5krát prohrála. Získala celkem sedm titulů z turnajů ITF, z toho jeden z podniku dotovaného částkou 50 tisíc dolarů a čtyři s dotací 25 tisíc dolarů.

Začala již zkoušet také štěstí v kvalifikacích turnajů WTA a po třech nezdarech se tento týden na čtvrtý pokus prodrala poprvé do hlavní soutěže v Lucemburku. A jednadvacetileté Češce se v půlmilionové zemi daří i dál. Svůj debut si osladila postupem přes Tunisanku Jabeurovou do 2. kole, v němž si dnes vyšlápla i na třetí nasazenou Němku Sabinu Lisickou a vyhrála už pátý zápas během pěti dnů.

Allertová sice jako první přišla o podání, od stavu 1-2 ale získala čtyři hry v řadě a ujala se vedení 5-2. Finalistku loňského Wimbledonu pak nechala vyrovnat, od stavu 5-5 ale získala osm z deseti gamů a nakonec zvítězila 7-5 6-2.

Ve čtvrtfinále se 145. hráčka světa, která si již zajistila posun minimálně na 120. místo, utká s pátou nasazenou Američankou Varvarou Lepchenkovou.

Barbora Záhlavová-StrýcováBarbora Záhlavová-Strýcová
sice set neztratila ani ve svém druhém utkání v Lucemburku, ale Alison van Uytvancková ji dnes potrápila. Česká tenistka v úvodním setu nadvakrát ztratila náskok, aby za stavu 3-4 musela odvracet tři brejkboly své soupeřky. Koncovku setu však čtvrtá nasazená hráčka zvládla lépe a úvodní sadu získala pro sebe.

Ve druhém dějství to byla její její soupeřka, kdo nadvakrát ztratil náskok, a za stavu 6-5 měla česká tenistka šanci zápas ukončit. Belgičanka se ještě brejkem vrátila do zápasu, v následné zkrácené hře už ale získala jen jeden bod a s turnajem se rozloučila.

Osmadvacetiletá Záhlavová-Strýcová, která si bilanci s dvacetiletou Belgičankou vylepšila na 2:0, se o semifinále utká s Johanou Larssonovou. Švédka dnes ve třech setech vyřadila Polonu Hercogovou ze Slovinska.

Zatímco česká tenistka svůj dnešní zápas zvládla, další dvě nasazené hráčky se s Lucemburkem rozloučily. Turnajová dvojka Alizé Cornetová nenavázala na včerejší výhru nad Lucií Hradeckou a proti Kiki Bertensové z Nizozemska uhrála pouhých pět her. Set dnes neuhrála ani šestá nasazená Roberta Vinciová. Italská tenistka ztratila v duelu s Annike Beckovou od stavu 5-2 jedenáct her v řadě a potřetí v letošní sezoně dostala od soupeřky "kanára".

Výsledky - Lucemburk (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Záhlavová-Strýcová (4-ČR) - Van Uytvancková (Belg.) 6:4, 7:6 (7:1)
Allertová (ČR) - Lisická (3-Něm.) 7:5, 6:2
Bertensová (Niz.) - Cornetová (2-Fr.) 6:2, 6:3
Lepchenková (5-USA) - Čepelová (Slov.) 6:2, 6:2
Barthelová (Něm.) - Niculescuová (8-Rum.) 0:6, 7:5, 6:3
Becková (Něm.) - Vinciová (6-It.) 7:5, 6:0
Larssonová (Švéd.) - Hercogová (Slovin.) 6:7 (8:10), 7:5, 6:1
Mayrová-Achleitnerová (Rak.) - Parmentierová (Fr.) 6:1, 7:5
Čtyřhra - 1. kolo:
Hradecká, Krejčíková (3-ČR) - Piterová, Zaněvská (Pol./Ukr.) 5:7, 6:3, 10:7
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

123
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Frick
je pěkná.

Hezčí než třeba Kader Nouni.
Reagovat
tommr
Bára zatím v suchým triku ... :)
Reagovat
tommr
pokud by měl někdo zájem podívat se znovu tak na Eurosportu právě opakujou včerejší zápas Denisy s Lisickou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
kouknul sem zpětně ještě aspoň na ten druhý set a musím říct, že Denisa hrála moc pěkně. Lisicki chyběly přímé body z podání, D. dobře returnovala a ve výměnách tlačila. Nepřenechávala Lisicki iniciativu a nenechala ji hrát její hru. Rozhodně to nebylo jenom o laciných chybách Lisicki.
Reagovat
pepin
Tak hezké povídání Petry o Singapuru, UO, Wimbledonu, co kde a jak má ráda a co ji např. vadí na Yorku. Jinak monstrozní začátek v pondělí v 19 hod. Zahajovat bude Li a první míčky na kurt vhodí také ona.
Reagovat
tommr
o čem to mluvíš? :)
Reagovat
pepin
Je to na Facebooku i na Českým srdci. Je tam toho více, včetně co se bude v pondělí večer v Singapuru odehrávat.
Reagovat
George_Renel
se přetahují o skokanku týdne.
Reagovat
dadaft
nevím pane Šímo, Lisická umí hrát líp, ale zas tak tragické to od ní nebylo.
Reagovat
tommr
já bych dokonce řek, že v prvním setu hrála Lisická velice dobře a o to víc si cením, že ten set Denisa dokázala přesto vyhrát. Ve druhým setu už Lisická začla trochu panikařit a víc chybovala, ale ani v něm to Denise vyloženě nedarovala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, kdyby Lisicki hrála svůj nejlepší tenis, tak je Denisa bez šance. Většina hráček by bylo bez šance. Ale ona ho hraje tak dvakrát do roka, takže tak.
Reagovat
VlS
Ale to neznamená, že hrála zoufalá, zmatená a zpanikařená Sabča, jakou taky někdy známe. Na svý poněry nehrála Sabča úplně špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
těžko říct, můžem o tom jenom spekulovat. Ono na kurtu sou vždycky 2 hráčky, snad jí byla hra Denisy nepříjemná? Možná.
Je fakt, že standart Sabiny není kdovíjaká tenisová hitparáda. Hrát primárně agresivně vyžaduje velkou dávku soustředění a pevné nervy, to Lisicki nemá.
Reagovat
dadaft
se mi líbila.
dobře podávala, dobře se hýbala, ani forhend ani bekhend nenesly známky nějaké větší slabiny,,,,,,,,,,,,, dokázala hrát od BL i dojít si na síť, smeče i voleje v klidu,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no zkrátka nebylo to špatné, jsem zvědav dneska s Lepčenkovou, to bude zřejmě mnohem těžší ořech.
Reagovat
Frick
Loni si v Lucemburku připsala první výhru na WTA turnaji Smitková a druhý kolo hrála taky proti Lisický. Tenkrát ale Terka prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to bylo proti Kiki Mladenovic, takže na to moc rád nevzpomínám...
Reagovat
Frick
Nicméně, Denča je slušná holčina, a když se s ní jeden postarší pán chtěl vyfotografovat, ráda vyhověla

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10301047_10203607352775241_691128652992355398_n.jpg?oh=927c7cc6fe5229edd0e40f09d2538230&oe=54B68096&__gda__=1421175238_0da5f4d6901a26bdb9a9e18bda9612c4
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám s ní taky foto , byla a je úplně v pohodě.. I na pokec jak na živo tak na facebooku
Reagovat
Mr.Pink
Postarsi pan - Ota nebo Karel? :)
Reagovat
Frick
V.I.P. v doprovodu trojice bodyguardů
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1239375_10201788305140187_1231363211_n.jpg?oh=01e3330f840e2f5f91173439b954306b&oe=54F7A562&__gda__=1425160376_864c4682fe76e26ce92b75e5c46a4d05
Reagovat
Frick
Hrála hodně pod svoje současné možnosti nebo až tolik ne?
Reagovat
ptpc
Ja ju teda nesledujem ale čo sa týka podania, nebolo to nič moc - mala 6 DF.
Reagovat
VlS
Denisa Allertová krásnej výsledek, QF je spousta bodů.
Reagovat
ptpc
Palec hore za to, že si si uznal chybu...
Reagovat
smazaný uživatel
Takžeee? :)
Reagovat
Frick
Nicméně, nejvyšší bodovej zisk na jeden turnaj stále platí u 50.000 Istanbulu (80), tady je to zatím "jen" 78 (60 QF + 18 Q)
Reagovat
smazaný uživatel
Psal si, že se mi asi budeš muset omluvit :-) :-D
Reagovat
VlS
Až bude v tý stovce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, budu si to pamatovat.-)
Reagovat
VlS
Já proti ní nic nemám, ale jak jsem psal už minule, těch našich holek je v tenisu moc a reálně sledovat jak kdo hraje jsem schopnej na turnajích WTA, ITF turnaje až na výjimky nesleduju.
Denisa v Lucemburku hraje dobře, o tom žádná.
Už jsem to. tady psal, přenosy z Lucemburku jsou hodně netypický, je to daný tím, že hala je malá a nízká, nízká pozice kamery a širokoůhlej objektiv mění podstatně perspektivu a tím i dynamiku. Hra se zdá rychlejší a tvrdší, než u obvyklejch TV přenosů, třeba servisy kolem 150 km/h působí dojmem strašný rány, ale nejsou. Takže se na ní rád podívám ještě někde, kde bude klasický postavení kamery a budu schopnej si udělat názor, jak ta její hra vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom Lucemburku to působí realističtěji než většina jiných TV přenosů. Podporuje to i ten zvuk, hlavně když je hala prázdná (málo diváků) a všechno se tam rozhléhá. Naopak při tom zápasu Rosola ve Vídni to bylo snímáno dlouhým ohniskem hodně z dálky a shora, takže kurt působil jako kratší, než je jeho šířka. Hodně divný záběr.
Reagovat
VlS
Mě se to z Lucemburku líbí, jen prostě to porovnání úplně nejde. Řekl bych, že Moskva a Lucemburk jsou protipolný extrémy.
Reagovat
EllNino
a Stuttgart, to je asi nejhorší záběr, takovej smrsklej kurt, stejně tak Paříž Bercy, dříve Andverpy :)
Reagovat
George_Renel
srazit soupeřkám před finále FC hřebínek.
Reagovat
tommr
a je to tam! Denisa neponechala nic náhodě a ukončila zápas už při podání soupeřky ... :)
Dnešní výhra jí zase o kousek posunula k první stovce a bez šance nebude ani zítra proti Lepchenkový ... :)
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/pages/Denisa-Allertov%C3%A1-Fanclub/719458394775483?fref=ts
Reagovat
ptpc
Super Denisa!!! Je to tam...
Reagovat
tommr
Denisa brejk potvrdila i když to bylo s pomocí pásky. Už jí chybí jen jedna hra k senzačnímu vítězství ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
včera projela 6 her v řadě. Ještě není vyhraný..
Reagovat
smazaný uživatel
a tak nakonec pohoda :-)
Reagovat
ptpc
Dnes mala dobre nastavenú pásku...(4-1)
Reagovat
dadaft
7:5 5:2 - tohle už vypadá hóóódně nadějně. ))
Reagovat
pockerface
kvalifikace má něco do sebe.Denisa se v ní hezky rozehrála,zvykla si na povrch a prostředí.Jen tak dál.Teď udržet nervy na uzdě a je to doma.
Reagovat
pockerface
tak teď aby se Denisa nezalekla toho,že by mohla celý zápas vyhrát.I šampioni mají kolikrát potíže dopodávat a vyhrát celý zápas.A zvlášť u holek to je někdy divoký.
Reagovat
tommr
chtělo by to pro jistotu ukončit na returnu jako v prvním setu ... :)
Reagovat
tommr
a jako blesk z čistýho nebe další brejk Denisy! Dokáže ho ale tentokrát i potvrdit? :)
Reagovat
tommr
ted měla Denisa dost potíží na servisu, ale naštěstí to ustála. Lisická se už ale vzchopila a bude nebezpečná ...
Reagovat
tommr
škoda, že Denisa nepotvrdila brejk. Lisická už vypadala dost nalomeně ... :(
Reagovat
dadaft
kdybych byl tenisový trenér, rozhodně bych po svých svěřenkyních vyžadoval, aby si míčky na druhý servis strkaly do trenek.
může pak servírovat v rytmu.
podavač někdy nemusí mít míček, nebo ho hodí blbě, a rytmus je pryč.
Serena to zvládá, Lisickou to drobně rozhazuje, bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
BREJK HNED NA ZAČÁTKU VÝBORNĚ DENISKO!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
její nervy ji opravdu nedovolí dosáhnout nějakého zásadnějšího úspěchu. Jak může být tak vylekaná ve druhém kole turanje international? Mentálně působí jak nějaká juniorka.
Reagovat
tommr
já jen čekám kdy se rozbrečí ... :)
Reagovat
Frick
Finále GS není výraznější úspěch?
Reagovat
smazaný uživatel
to, že se tam dostala jo. Ale samotné finále.. to byla katastrofa.
Reagovat
PetaM
Hmmm, hodně dobře Denčo! :)
Reagovat
tommr
Denisa nakonec ten set přece jen urvala na returnu ... :)
Zatím hraje moc dobře a to má ještě smůlu v tom, že Lisická je dneska ve slušný formě a na svý poměry málo kazí ...
Reagovat
George_Renel
je tam potenciál, ne že ne :-)
Reagovat
dadaft
tak setík je doma. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Mohu se zeptat co Allertová dělá pod stovkou to hraje tak dobře až ted nebo co se děje je pravda , že ji vidím po prvé a je to kočka .
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkám furt že hraje moc dobře :-) A a byla pul roku zrněná .. měla problémy s rukou.. zánět myslím..
Reagovat
smazaný uživatel
Ona bylo dlouho zraněná a na začátku roku bylo kolem 400.místa takže turnaje WTA hrát nemohla takže až ted hraje turnaje WTA
Reagovat
tommr
a zase zbytečně vyhozenej balón za stavu 30:40 ... :(
Reagovat
dadaft
jo, je tam pár pokažených úderů, co měly být tutovky,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale celkový dojem nad mé očekávání.
ten její tenis má hlavu a patu.
Reagovat
VlS
Asi se omluvím Berdychovi 99 a dám jí like. Pěknej tenis. A krásný přímý srovnání Mosky a Lucemburku, co dělá s tenisem úhel záběru a ohnisko objektivu. Z Moskvy i pecky vypadají jako pinkání a z Lucemburku i pinkání vypadá jako děsná střelba.
Reagovat
smazaný uživatel
No to bych prosil :D :D :P
Reagovat
tommr
ty chyby můžou bejt zapříčiněný nervozitou. Přece jen zápas na takovýhle úrovni Denisa hraje teprve podruhý v životě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:O
Reagovat
tommr
tak dopodávat set Denisa nedokázala. Škoda toho zkaženýho míče na síti za stavu 30:30 ... :(
Reagovat
dadaft
kuňa, hraje dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
teď drž prosim tě..
Reagovat
smazaný uživatel
njn, není to jen tak..
Reagovat
tommr
Denisa začala nebojácně a zatím herně drží s Lisickou krok. Výsledkově je dokonce o potvrzenej brejk napřed ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
zatiaľ pekne :)
Reagovat
EllNino
"Ajertova" :D
Reagovat
dadaft
vidím ji poprvé.
byl tam pěkný přechod na síť.
pak taky zakončení s přehledem do protipohybu.

myslím, že ji zařadím do hledáčku po bok Saši Sasnovič.

navíc má, zdá se, výbornou fyzickou konstituci na vrcholový tenis.
akorát jsem nenašel, jak přesně je vysoká.
nevíte někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa je moc fajn, milá holka.. V Olomouci jsem si s ní povídal naživo, a není úplně nejmenší.. Ale přesnou výšku neznám.. Kondici má super hlavně kvůli toho, že byla půk roku zraněna, tak alespon trénovala kondici.. (měla zánět v ruce)
Reagovat
tommr
já bych řek, že je zhruba stejně vysoká jako Lisická tzn. že má těsně pod 180 cm ...
Reagovat
dadaft
mně se zdá o kousek vyšší.
Reagovat
smazaný uživatel
mne to príde , že je vyššia ako Sabine , takže niečo okolo 180-182 cm
Reagovat
tommr
když si podávaly ruku u sítě tak mi naopak přišla Denisa o pár čísel menší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tiež ju vidim prvykrat hrať. a hraje super :)
Reagovat
dadaft
je to jako oheň a voda,
odlišné styly,
ale nakonec je z toho zábavný tenis.

něco jako Robredo - Kyrgios na USO, což byl asi nejlepší letošní mužský zápas co jsem viděl.
(ale moc jsem jich neviděl)
Reagovat
smazaný uživatel
monča by měla zabrat.
Reagovat
tommr
jen at klidně vypadne - šance Báry na finále tak výrazně stoupnou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Barča je mi milejší než Móňa
Reagovat
VlS
Niculesku je jedna ze 4 tenistek, který nemám vysloveně rád.
Reagovat
ptpc
Nechcel si náhodou napísať "... mám vyslovene nerád."
Reagovat
VlS
Jo , tak je to lepší
Reagovat
George_Renel
Už jak jsem viděl jak nastavuje raketu, bylo mi na nic. Nechutný tenis.
Reagovat
FulnekUltras
o čemž by mohla z doby ne tak dávné vyprávět i "Cibule" - o to příjemnější, že ho dnes naše ostřílená veverka Bára nakonec zdárně rozlouskla. Zápas jsem neviděl - tím víc se těším, že si božskou prdelku naší borkyně budu moci řádně vychutnat zítra proti Larsson.
Reagovat
Fanda67
tak to sis tu u mě trochu vyžehlil :)
já myslel že jsi než kvitovec, šafářovec a fandinovec :)
Ale máš pravdu, Bára má také něco do sebe :))
Reagovat
PetaM
Co je to "fandinovec" proboha? :D
Reagovat
slacker
Nespravny vyraz pro queshistu :-)
Reagovat
PetaM
Co je queshista?
Reagovat
slacker
Tady jsem ti udelal anketku.
http://www.tenisportal.cz/zpravy/legenda-berdycha-trenovat-nebude-lendl-je-
casove-strasne-vytizenej-oznamil-tenista-15266/#comments

U me to je clovek se stejnou nebo blizkou hodnotovou a argumentacni ubohosti jakou opliva Quesh
Reagovat
PetaM
Takže v té skupině jsi s Queshem i ty?
Reagovat
slacker
Nejsem, mam jine hodnoty nez napriklad vy 2 a rozhodne vas prevysuji ve schopnostech logicke argumentace
Reagovat
FulnekUltras
vow...
Reagovat
PetaM
Tak jiné hodnoty máš samozřejmě, protože každý člověk má své hodnoty uspořádány jinak.

Ale s tím druhým jsi mě rozesmál :D :D :D Konečně po dlouhé době jsi dokázal napsat celkem solidní fórek. Schopnosti argumentace máš, ale rozhodně nejsou logické. A to každý zdravý uživatel TP vidí naprosto jasně a čistě.
Reagovat
slacker
Vedel jsem ze te me briskni rozlousknuti proc nemuzu byti queshista potesi :-)
Reagovat
PetaM
Jsi normální Queshista, na tom tvůj názor nic nezmění. Je to TVÁ vymyšlená skupina, kterou tady nikdo jiný nepraktikuje. Jediný tvůj argument je Quesh. Což je už trochu trapné. Založ si novou skupinu, třeba Fandinistu, ale stejně si myslím, že v ní opět zůstaneš sám. Asi stejně, jako jsi v životě.
Reagovat
slacker
Mysli si o me co chces. Bystry ani poctivy nebudes.
Reagovat
PetaM
Naštěstí jsi jediný na světě, kdo si to myslí. Takže mě to moc netrápí :D
Reagovat
spaniel
Neni jediny. A vrchol trapnosti je napsat kazdy zdravy to vidi tak a tak. To je logicky klam a jedna z nejblbejsich forem argumentace.
Reagovat
FulnekUltras
Někteří vůči některé tady jinak argumentovat ani nedokážou. ;-)
Reagovat
PetaM
Hele a nezdá se ti, že toho Queshe nějak často omíláš? Původně jsem si myslel, že jsi zamilovaný do mě, ale zřejmě jsem se spletl ... TY JSI ZAMILOVANÝ DO QUESHE!!!!! Pane Bože Slackere, to jsi mohl říct rovnou! Ty můj teplý spoluobčane ... Neopětovaná láska dost bolí, že? ... :( :(
Reagovat
Fanda67
PetaM
fanoušek jedné z našich nejlepších tenistek a golfistek :))
Reagovat
PetaM
Jo tááák, tak to díky za vysvětlení :) :D
Reagovat
FulnekUltras
Chutnější postavičku snad měla (má!) ze špičkových tenistek jedině Chris Evertová... ;-)
Reagovat
Fanda67
pro mě je zajímavý i to její vystupování, který dost lidí odrazuje - přesto že se tak vyjadřuje půlka národa akorát že oni pak nejsou v televizi no :)
Reagovat
FulnekUltras
No každý(á) se prostě hecuje jinak. Báru jsem docela žral letos v čf Wimblu, jak si tam na centru parádně (i v přenosu dostatečně slyšitelně) ulevovala přímo před lóží s místními "hraběnkami" - ty naštěstí asi moc nerozuměly... ;-)
Reagovat
misa
Ale v čf. Wimbledonu jsi doufám přál soupeřce Báry :-)
Reagovat
FulnekUltras
tak určitě ;-))...zato v semifinále byl ten vnitřní boj už podstatně vyšponovanější.
Reagovat
misa
Bouchardová nebo Julie Goergesová mají lepší postavu, ale každému se líbí něco jiného...
Reagovat
FulnekUltras
beru to jako celek - ovšem podle vkusu každého soudruha... ;-)
Reagovat
dadaft
http://img98.rajce.idnes.cz/d9802/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/barbora-zahlavova-strycova.jpg?ver=2
Reagovat
FulnekUltras
dík ;-)
Reagovat
George_Renel
jako Bára si zaslouží i Lukáš Rosol(i článek). Lacka smázl opravdo přesvědčivě. Ani k BP ho nepustil. Takže konečně výhra. Snad mu to vydrží.
Reagovat
dadaft
gratulace Barčo. ))
pome pro titul.

jinak zápas Larsson - Hercog byl dva sety nesmírně napínavý, netypicky s minimem brejkbolů, kdy měla Polona dva mečboly...........
ve třetím setu už ale odpadla.
takový zápas zew staré školy, kdy se nehrálo moc brzy po odskoku.
gratulka Johanně.
Reagovat
smazaný uživatel
Baruš mě moc potěšila. Alison je hodně kousavá hráčka. Barča si ani neuvědomuje, jak velkou šanci na titul má. Ještě tam ale straší nějaké silné hráčky (Lepchenko, Niculescu) jen tak dál ;)
Reagovat
FulnekUltras
Bára by je tentokrát mohla dát fšecky...
Reagovat
tommr
no už se to tam dost pročistilo - důležitý je, že ty nejtěžší soupeřky, který by Bára asi neporazila (Petkovic, Cornet a Vinci) jsou venku. Ten zbytek je už v jejích silách ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist