Američanka Duvalová se vyléčila z rakoviny

22. 9. 2014, 11:20
Aktuality 5
Americká tenistka Victoria Duvalová se vyléčila z rakoviny. Osmnáctiletá hráčka, které byl v létě diagnostikován Hodgkinův lymfom, dokončila chemoterapii a je zdravá. Oznámila to na sociálních sítích.
Profily hráčů
Victoria Duvalová

Duvalové našli lékaři během letošního Wimbledonu Hodgkinův lymfom, nádorové onemocnění mízních uzlin. Osmnáctiletá Američanka v Londýně zůstala a postoupila z kvalifikace do prvního kola, v němž nečekaně porazila nasazenou Rumunku Cirsteaovou. Po vyřazení s dalším tenisovým talentem Belindou Bencicovou ve druhém kole pak odletěla do Spojených států zahájit léčbu.

Rodačka z Miami Duvalová dosud vyhrála jeden turnaj nižší kategorie ITF, v žebříčku jí patřilo nejvýše 87. místo.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
veľmi skvele spravy!
Reagovat
smazaný uživatel
Výborná informace! Přeju mnoho úspěchů!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dobrá zpráva! Doufám, že ji zase uvidím na Sparta Prague Open. :)
Reagovat
George_Renel
bych definitivně jásal až po 5 letech, přesto je to skvělá zpráva a je to větší vítězství než nějaký Grandslamový turnaj. Přeji jí ať jí zdraví slouží a může se vrátit k tenisu.
Reagovat
a.magerova
Riziko návratu už je furt :-/
Ale je to samozřejmě dobrá zpráva :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist