Aojamaová se Šibaharaovou vyhrály debl v Miami a slaví svůj největší triumf

5. 4. 2021, 00:09
Aktuality 7
WTA MIAMI - Šuko Aojamaová s Enou Šibaharaovou vyhrály deblovou soutěž v Miami. Japonské duo ve finále porazilo 6-2 7-5 domácí Hayley Carterovou a Brazilku Luisu Stefaniovou a získalo šestou společnou trofej. Pro obě se jedná o největší triumf v kariéře.
Š. Aojamaová a E. Šibaharaová

Aojamaová se Šibaharaovou měly fantastický vstup do sezony, když ovládly Abú Zabí i generálku v Melbourne a získaly svůj čtvrtý a pátý společný titul. Poté se jim příliš nedařilo, ale v Miami zase našly skvělou formu a dočkaly se svého největšího triumfu.

Úvodní dějství měly Japonky naprosto pod kontrolou, ve druhé sadě ovšem prohrávaly už 2-5 a o game později čelily setbolu. Rozhodující set však nepřipustily a soupeřkám už nepovolily jedinou hrou.

Zatímco 23letá Šibaharaová nikdy před spoluprácí s Aojamaovou netriumfovala, o deset let starší Aojamaová má nyní na kontě už 15 trofejí. Japonky zvládly i své třetí letošní finále, Carterová se Stefaniovou naopak všechna tři letošní finále prohrály (dvě z nich s dnešními soupeřkami) a na třetí společný titul stále čekají.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
dadaft
Finále ušlo, ale musím říct, že obě SF byla o třídu lepší a fakt jízda ........ až jsem si říkal, že bych se měl na čtyřhru dívat víc, je to fakt zábava, některé výměny berou dech a má to spád...
Japonky skvěle sehrané, tam nebyl žádný nesoulad, zasloužená výhra.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Japonky jsem viděl proti IgBe. Byly tam pěkné výměny i trochu zmateční. Iga se možná snažila až moc a sem tam s sebou strhla i Bet. Jedna výměna s loby a luxusními úhly, které jsou možné jen v deblu mi utkvěla v pamětismile. Bucie by si na Japonkách předpokládám smlsla. I komentátor na deblovou legendu zavzpomínalsmile.
Reagovat
com
Šuko Aojamaová smilesmile Ta by si mohla někdy zahrát v mixu s Jebavým smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ideální pár, myslím, že by měli budoucnostsmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Já bych Šuko viděla v páru s Mrdezou a Jebavý by je mohl trénovat.smile
PS: v každých zprávách na Radiožurnálu je hlášeno, že KarPl spadla na deváté místo, tak doufám, že to neovlivnilo chuť řízků a bran. sal?tu, co jsem při poslechu rádia dělala.smile Fenu to ovlivnilo určitě, natahala si do pelechu všechny tenisáky dětí, co našla. Nikdy si jich nevšímá, aportuje plyšáky.smile
Reagovat
lukasmarek2001
smile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist