Argentincům se daří, postoupili Nalbandian i Del Potro

24. 10. 2008, 17:41
Aktuality 17
Kapitán argentinského daviscupového mužstva může být před blížícím se finále týmové soutěže spokojený s formou svých singlistů. Na turnaji v Basileji dnes oba postoupili do semifinále: David Nalbandian po vítězství nad kvalifikantem Beckerem, Del Potro si poradil s Rusem Andrejevem. O finále si zahraje také obhájce Roger Federer.
Juan-Martin del Potro

Jako první se dnes z postupu radoval Nalbandian, stále bojující o Turnaj mistrů, který se příští měsíc hraje v Šanghaji. Druhý nasazený Nalbandian sice v prvním setu zápasu s Benjaminem Beckerem nedokázal využít žádný ze čtyř brejkbolů, úvodní sadu ovšem dokázal získat v tie-breaku. Ve druhém setu měl konečně i německý tenista šanci sebrat soupeři podání, Nalbandian si ovšem servis udržel, naopak sám za stavu 2-2 udeřil a 137. hráči světového žebříčku podání prolomil a zápas dotáhl do vítězného konce.

Vítěz basilejského turnaje z roku 2002 Nalbandian tak postoupil do semifinále, ve kterém po týdnu znovu narazí na svého krajana Juana-Martina del Potra. Druhý z argentinských reprezentantů, který v Madridu Nalbandiana porazil, si v dnešním čtvrtfinále poradil s Igorem Andrejevem rovněž ve dvou setech. Del Potro si v utkání s Rusem vypracoval devět brejkbolů, v každém setu využil jeden a za téměř dvě hodiny zvítězil 6-4 7-5.

V lepším světle se dnes oproti včerešjímu zápasu druhého kola proti Nieminenovi představil Roger Federer. Druhý hráč světa porazil Itala Bolelliho 6-2 6-3 a postoupil do semifinále. V něm narazí na Feliciana Lopeze, který postoupil přes Jamese Blaka.

Výsledky - Basilej:
Dvouhry - čtvrtfinále:
Nalbandian (Arg.) - Becker (Něm.) 7:6(4), 6:4, Del Potro (3-Arg.) - Andrejev (6-Rus.) 6:4, 7:5, Federer (1-Švýc.) - Bolelli (It.) 6:2, 6:3, López (Šp.) - Blake (4-USA) 6:4, 7:6 (9:7). 

Semifinálové dvojice: Federer - López, Del Potro - Nalbandian.

Komentáře

17
Přidat komentář
carolyn
:-D a co myslíš dneska Arg nebo Arg? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Čau, vidím to na Nalbandiana :-D, dneska to nějak nestíhám sledovat..
Reagovat
carolyn
No já už si začínala myslet že tady bydlíš :-)) at se sem podívám jakou koli dení i noční hodinu , tak seš tady :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) no dva týdny teď byly skoro volné, ale včera v noci jsem si uvědomil, že v pondělí mám termín, takže jsem to nechal parádně na poslední chvíli..jako vždy :-D Jinak já vždycky vyhlížel tebe..proto jsem tu byl tak často ;-).
Reagovat
carolyn
kecale :-))
termín čeho?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nekecám ;-)
Musím něco odevzdat do práce.. Hele, taky máš ten zlozvyk, že necháváš věci až na poslední chvíli..nebo si svědomité děvče? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že carolyn aspoň nebude tu svou zaujatost proti Rusům ventilovat. Aplikováno na ruské tenistky mi tohle vadí už docela dost. Asi Barča Špotákovic v jiném vydání.
Reagovat
smazaný uživatel
Však ona ji tu vůbec neventilovala.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se projevila, když zareagovala na tvé oblíbené hráčky. Ventilovat by ale mohla, proto to moje lehounké upozornění.
Reagovat
carolyn
To Broz: ty opravdu nezklameš,prostě ty jsi všude, pořád strkáš nos do věcí které se tě netýkají, jooo rejpat do lidí to umí každej, ale jen ty z jednoduším mozkem to ventilují všude a nahlas - aby si jich aspon někdo všiml! Jestli si vzpomínáš neřekla jsem jediný slovo že mám zaujatost na rusy, to opět udělal "někdo" a nejspíš rád za mě! Taky bohužel musíme sledovat co nám tu ty ventiluješ. Pokud ti ale opravdu tolik vadí že jsem se tu někdy ukázala, stačí říct a už mě tu neuvidíš. Joooo určitě budeš mít radost že jsem opět reagovala na tvé poznámky - na to určo čekáš! Tak ti přeji krásné uspokojení
Reagovat
smazaný uživatel
Broz rád provokuje, tak se nenech ;-)
Dobrou, Carolyn :-)
Reagovat
carolyn
To jsem si všimla, přijde mi to ujetý i to jeho psaní mezi řádky,(navíc jeho ventilování kde chce aby byli hráči příští sezonu a pořád to opakuje dokola taky nikoho nezajímá) já aspon uznám že i přez mou zaujatost jsou mezi nima skvělí hráčky. navíc jedinej kdo tu pořád upozornuje na mou zaujatost je pořád ta stejná osoba,ne? No nic každý máme své, někdo každý den leze za námi jako úchyl a dopodrobna studuje co se kdo baví, a pak přidá příspěvěk uplně mimo mísu a já mám zase zaujatost - jen at si dá bacha abych ho mezi ty rusáky taky nezařadila ! :-))
:-D Nebo možná nový způsob balení? :-D Taky originální :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to snad né!? :-)), nejoriginálnější způsob mám přece já! :-D
Reagovat
carolyn
jjj :-) ten už se nedá trumfnout, ani rejpáním :-d
Reagovat
carolyn
a ani hloupostí
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
...každý den leze za námi jako úchyl... Kočičko, tohle není ICQ, ale veřejně přístupný web. A tu hloupost mi dokaž! Konkrétně kde?
Reagovat
smazaný uživatel
Levorukej ranař Felicijáno se v těch halách docela chytil. Za celou sezónu jen dva vydařený turnaje a teď konečně stabilně solidní výsledky. Vždycky si vzpomenu na jeho zápas s Joachimem Johanssonem na AO..v roce 2005 asi..nekonečnej souboj :-). A ty esa jen lítaly.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist