Arina Rodionovová postoupila do finále australské kvalifikace a spěchala na vlastní svatbu

19. 12. 2015, 10:56
Aktuality 1
Arina Rodionovová v Melbourne porazila Storm Sandersovou a postoupila do finále australské kvalifikace o divokou kartu na Australian Open. Mnohem důležitější životní situace ale na australskou tenistku ruského původu teprve čekala, jen o pár hodin později se totiž vdala.
Profily hráčů
Arina Rodionovová

Pro Arinu Rodionovovou je to divoký týden. V úterý oslavila 26. narozeniny, dnes se vdala za hráče australského fotbalu Tye Vickeryho a mezitím v Melbourne úspěšně postupuje australským playoff o divokou na Australian Open.

V dnešním ranním semifinále, které začalo už v 9:00 hodin, Rodionovová zdolala 1-6 6-4 7-5 Storm Sandersovou. Původně se mělo hrát až odpoledne, ale organizátoři i soupeřka jí vyšli vstříc a umožnili jí zvládnout nečekanou termínovou kolizi s naplánovaným svatebním obřadem.

"Celkově je dnešek skvělým dnem. Mám jen pár hodin, abych se připravila a provdala za nejlepšího chlapa na světě. Strašně se těším," svěřila se Rodionovová. Když šla na kurt, myšlenkami prý byla jinde. "Bylo hrozně těžké uklidnit hlavu a hrát, samozřejmě jsem na svatbu a všechno okolo myslela," dodala.

Její budoucí manžel Vickery na tenise nebyl. Držel se tradice, že nevěstu až do obřadu nemá vidět. Ani líbánky pár neplánuje, u obou vyhrál sport. Wickery se připravuje se svým klubem, Rodionovové už tenisová sezona začala.

Ani svatební noc by neměla být moc dlouhá a divoká. Už zítra totiž Rodionovovou čeká finále, v němž loni i předloni prohrála. proti Maddison Inglisové. Se sedmnáctiletou soupeřkou se utká o start v hlavní soutěži úvodního grandslamu sezony, který v Austrálii začne 18. ledna.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
A teď má jiné jméno, to bude těžké, to bude těžké, co když vyhraje ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist