Arina Rodionovová v sobotu stihne svatbu i duel o divokou kartu na Australian Open

18. 12. 2015, 11:15
Aktuality 57
Australskou tenistku Arinu Rodionovovou čeká v sobotu nabitý program, nakonec ale stihne naplánovanou svatbu i zápas kvalifikačního turnaje o divokou kartu na Australian Open, v němž nečekaně postoupila do semifinále. Termínovou kolizi zvládne díky pochopení tenisových funkcionářů a soupeřky.
Profily hráčů
Arina Rodionovová

Šestadvacetiletá rodačka z Ruska a mladší sestra Anastasie Rodionovové si naplánovala obřad s hráčem australského fotbalu Tyem Vickerym na sobotní odpoledne. Ve stejné době by ovšem měla v Melbourne hrát o postup do finále kvalifikačního turnaje. Pokud by uspěla a vyhrála pak i nedělní finále, může se těšit na start v hlavní soutěži grandslamu.

Pořadatelé vyšli Rodionovové, která událostmi nabitý týden zahájila oslavou úterních 26. narozenin, vstříc a zápas jí přesunuli na devátou hodinu ranní. Se změnou souhlasila i její soupeřka Storm Sandersová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

57
Přidat komentář
Frick
Tady byl odkaz na článek v polštině.

Nějako ho teď ale nemůžu najít..
Reagovat
Frick
Hezké. Ale budou mít na to adekvátní turnajové využití?

http://www.stz.sk/aktuality/zelena-pre-ntc-kosice
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/KatowiceOpen_/status/677437175584186370

Aga bude hrát v Katowicích... Nepsal tu někdo náhodou, že když Aga nehrala v Římě, tak nemůže hrát dva Int. během půl roku? :)
Reagovat
Frick
Pššššt, co kdyby vyšlo najevo, že by Petra mohla, ale má to na háku.
Reagovat
A.R.R.
Pokud vím, tak Aga byla potrestána penalizační nulou, tj. že si ho nemohla nahradit jiným turnajem v RTS, oficiálně to bylo zdůvodněno tuším pozdní odhláškou z turnaje. Ve skutečnosti se už před Madridem někdo z jejího týmu prokecl, že pokud v Madridu nepostoupí minimálně do SF, tak Řím vynechá a bude se připravovat na FO. Ale já nejsem expert na pravidla WTA, takhle jsem to pochopil z polských webů.
Reagovat
EllNino
Parádní závod, Verča 4. za 0, Gábina 5. za 1, kdyby nejela kolo navíc, tak má podobnej čas jako první dvě závodnice, Evina zlomila pušku před cílem a ztratila cenné vteřiny, i tak bude zřejmě do 15. místa a do 20. i se dvěma chybama by se měla vejít i Lucka Charvátová ! :) Jitka by taky mohla bodovat, měla jednu chybu, navíc Gábina udržela žlutou :) a Verča se konečně chytla, to je skvělý ! :)
Reagovat
Frick
Na to, že elitní duo mělo dohomady jen jednu chybku trochu hlodá, že neni podium.

Trochu přemýšlím - Sec jenom - není možný mazat trochu lépe?
Reagovat
EllNino
jdi už doprdele, tobě se prostě nikdo nikdy nezavděčí
Reagovat
EllNino
jestli ti je málo bejt s jednou chybou pátá, tak nevím teda ...a Evina spadla, tam to nebylo o běhu, Verča dneska trochu slaší než obvykle, i tak v 10. s během ...Lucie ltí jako dráha a se chybama je na tom stejně jako Dorothea Wierer, což je prostě bomba ...
Reagovat
EllNino
se 2 chybama
Reagovat
Frick
No a co když těch vteřin se tam nechalo kvůli tomu, že Němkám byly lépe udělány lyže?
Reagovat
EllNino
o lyžích to tentokrát určitě nebylo, Verča si hodně hlídala ležku, aby nechybovala a nechala tam dost vteřin, a 6. běžeckej výkon Gábiny se mi nezdá nějaký špatný, to samý ostatní holky ...dneska to Verča hodně hlídala, ale aspoň za 0
Reagovat
Frick
Uvidíme. Ale tušim, že třeba minulej závod(y) jsem někde četl, že se naše holky musely začít odpichovat hůlkama dříve než ostatní závodnice.

Není tajemstvím, že šéf servismanů Danilo Müller je expertem na mokrý sníh ? díky jehož máze získali Češi řadu medailí. V Östersundu ani v Hochfilzenu ale takový typ sněhu nebyl, šlo spíše o ledový sníh, na němž Češi nijak nelítali.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-ivo-pospisil/255043/moravec-a-spol-jsou-v-utlumu-biatloniste-ale-maji-patent-na-navrat.html?utm_source=isport.cz&utm_medium=copy

Takže by to možná chtělo ještě jednoho specialistu na tvrdej :o)
Reagovat
EllNino
zbytečně zale hledáš hnidy, máme závodníka do 5 skoro v každém závodě, nemůžeme se měřit zatím akorát s Němkami, ale to není nic nového, ty byly vždy na špici, jenže procházely generační změnou, teď mají skvělých 6+ holek, ale my jim zdatně konkurujem
Reagovat
smazaný uživatel
A jednoho specialistu na trávu a jednoho na antuku. Pak budou výsledky v pohodě.
Reagovat
VlS
Nemyslíš, že by si toho Rybář, Vítek, kluci a holky všimlí dříve než televizní diváci? Já si myslím, že jo.
Reagovat
slacker
No mam pocit ze Rybar a spol se drzi trosku zpatky. Z planu jak vytezit lepsi podminky diky vice sponzorskych penez za predchozi uspechy me mrzi ze rezignovali na nominaci vsech 6 mist a ze si nekoupili kamion o kterem uvazovali
Reagovat
VlS
Nevím jak na tom jsou, to šestý místo se mi taky nelíbí, kdyby s sebou vozili jednoho juniora v podstatě na otloukání. Kamion, no, aby stačil jeden, přesun třeba z Ostersundu do Hochfilzenu, to je tak na 3 dny, nevím, spekulovat nechci.
Reagovat
slacker
Ten kamion jestli sem to z jarnich rozhovoru dobre vyrozumel neni nejaky rozmar ale maji ho i ostatni velke tymy. Seste misto neobsazuji pry i kvuli tomu ze by nestacili kapacitne servismani.
By me zajimala invertura co teda z toho boomu do letosni sezony zmenili a vylepsili?
Reagovat
smazaný uživatel
Na otloukání se je IBU Cup. A nejsem si jistej, jestli v něm máme momentálně tak kvalitní zástupce, aby u nich mělo nějaký smysl je dávat do svěťáku.
Reagovat
EllNino
vždycky to má smysl, když je možnost, je to zkušenost k nezaplacení ...to je jako by tenisti hráli furt jen challengery a pak se nechytali na ATP ...čím dřív se začnou otrkávat na těch nejvyších soutěžích, tím líp pro ně ...je to ohromný rozdíl, ač se to nezdá
Reagovat
smazaný uživatel
Smysl to má v případě, pokud mají v IBU Cupu nějaké výsledky. Pokud by je neměli ani tam, tak co by dělali ve svěťáku? Aby dojížděli někde na chvostu, to jim nic nedá. A v tenise platí totéž - nemá smysl hnát se na ATP v případě, když na challengeru nejsi schopen přejít první kolo.
Reagovat
slacker
jenze tady se nehraje na prvni kolo a cely zavod odbehne kazdy. je dobre zvykat si na strelnice a cely srumec okolo a obcas vysledkove zaskocit kdyz to nekomu z prvni petky nevyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že na IBU Cupu žádný šrumec není? Nebo že tam mají jiný střelnice?
Reagovat
slacker
ze tam maji jiny strelnice je naprosto zrejmy a ocividny fakt. Ano zavodnici v IBU cupu zavodi jen pro par divaku a televize a novinaru je tam naproste minimum nikdo neresi na sity propadaky
Reagovat
VlS
Mě nejvíc udivuje, že při všech těch nákladech, který ta sezóna musí stát nemá každej svou náhradní zbraň. Když poslouchám, jak Eva při pádu rozlámala pažbu a vymejšlej, jak to budou lepit kváskem, aby Evča nemusela po terčích házet šutrem, tak mi to zvlášť po tý loňský zkušenosti Gábiny s prasklou pružinou připadá neuvěřitelně pitomý. Vždyť ta hračka nestojí milion.
Reagovat
slacker
no ze nemaji nahradni pusky pro vsechny se jeste pochopit da, ale ze nemaji ani na lepidlo :-DD
Reagovat
slacker
z diskuze na idnes - zavodni puska stoji 70 tisic
Reagovat
VlS
což jsou drobný
Reagovat
blixa
No když se to stalo Gábině, (to snad byl nějakej rozpadlej úderník pokud se pamatuju), tak se o tom poměrně dost psalo. Z těch různejch vyjádření mi vyplynulo, že ta náhradní zbraň pro každou nemá moc smysl, že každá zbraň je natolik specifická, že s jinou se jim dobře nestřílí. Prostě se opravuje ta původní, dokud to má smysl, a pokud se přechází na novou, tak přes léto. Prostě že se na nějaké náhradní zbraně moc nehraje, každej tým nějaké má, ale závodnice že další svoji záložní zbraň obvykle nemají.
Reagovat
VlS
No, a to je to, co mě udivuje - jakej je problém mít dvě identický zbraně? Nebo aspoň tedy ty pažby a to, co je dělané na míru. mechanika je asi univerzální, nevím je jestli je nastavitelnej individuálně odpir spiuště, jak je běžný u sportovních pistolí třeba. Když si vezmeš náklady na tu soutěž, tak riskovat třeba 2 závody, protože se nepovede právě tu individuálně vyrobenou pažbu slepit .... to mě nepřipadá moc racionální.
Reagovat
blixa
Hele, nevím, nejsem biatlonista, ani sportovní střelec, ale v podstatě tehdy všichni, jak sportovci tak trenéři shodně tvrdili, že dvě shodné zbraně prostě neexistují, že každá je jiná i když zdánlivě podobná. Tak snad nekecají.
Reagovat
slacker
ale ja vim co jsi
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli je ta cifra 70 tisíc Kč za zbraň správná, tak kdyby tam měl mít každý v týmu náhradní zbraň, tak to je hnedle 700 táců. Tady by s tím hledání důvodu začal..
Reagovat
Fandina
Já tomu nerozumím, ale když to tu čtu, tak ono asi je jednodušší mít jednu zbraň, být na ní navyklý, když je každá jiná a v případě nehody řešit opravu. Nejsou to amatéři a určitě jsou na to připraveni. Nemusí to být otázka peněz.
Reagovat
VlS
700 tisíc je v porovnání k nákladům nic tak pokud nejsou souběžně vyráběné tak, aby byly stejné, tak nejsou a jedna univerzální náhradní pro tým je pak ve srovnání s individualizovanými pochopitelně jiná. Proto se divím, že nemá každej 2 stejný, stejně seřízený a nastavený.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, jaký mají rozpočet, ale že je 700 tisíc nic, to bych si fakt říct netroufl. Zrovna biatlonisti, zvlášť ti čeští, určitě nemají na rozhazování.
Reagovat
VlS
Čoveče, vůbec nezávidím těm klukům, aby chudáci nosili holkám pivo :-))
Reagovat
blixa
No když si představím, co musí ve srandě vyslechnout ... :D :D
Reagovat
dadaft
to snad není možný........................
Reagovat
EllNino
asi tak :)) nuda
Reagovat
carolyn
však už se brzo dočkáme :-)
Reagovat
EllNino
už aby to bylo :) osobně se těším nejvíc na Hopman Cup
Reagovat
Fandina
Já se dneska nevím na co dřív dívat. Čtyři streamy z extraligy a ještě IPTL v telce. Nevím co dřív.
Reagovat
FulnekUltras
Jasně vidím ten mnohonásobný průnik... ;)
Reagovat
gigin
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1505614_10153143281028900_4345556134309382223_n.jpg?oh=fd3cc30e211da87c0828f0971709e9e6&oe=571D94B5
Reagovat
dadaft
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já vůbec a nevím, čím to je a dost mě to štve. :(
Reagovat
rusedski
Doufám, že to mají posvěcené od iqeho :/
Reagovat
Frick
Petra se vdá dopoledne v Londýně před finálem Wimbledonu 2017....
Reagovat
FulnekUltras
V lichým roce jí to šmicerování klidně povolíme... ;)
Reagovat
marika
Opravdu by se mohl udělat přehled letošních tenisových svateb. Už jsem to tu jednou psala, ale koukám, že se ještě pořád ve vdavkách pokračuje :-)) Bylo jich nezvykle mnoho, tak by to bylo zajímavé zakončení letošního roku, jakože svatební článek na tp.
Reagovat
carolyn
Jo to by bylo fajn. JEn si nevybavím kdo byl letos první...
Report by se hodil. Nebo si ho můžeme udělat tady sami
Reagovat
Fandina
To je tedy program. V úterý narozeniny a v den svatby ráno zápas. Tak uvidíme, jak to dopadne.
Reagovat
Fanda67
myslíš ta svatba, že třeba řekne ne ? :-)
Reagovat
Fandina
Někdy mi připadáš jak spadlý z Marsu. Pochopitelně, že píšu o zápase.
Reagovat
Frick
Uteče jak Džůlija Robrts.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist