ATP Cup: Medveděv s Chačanovem poslali Rusy do čtvrtfinále, těsně do něj proklouzli i Britové

7. 1. 2020, 07:04
Aktuality 115
ATP CUP - Rusko se po domácí Austrálii a Srbsku stalo dalším čtvrtfinalistou premiérového ročníku ATP Cupu a může se těšit na vyřazovací boje v Sydney. V Perthu o tom dnes v souboji s Norskem rozhodli Karen Chačanov, který si poradil s Viktorem Durasovicem, a Daniil Medveděv po vítězství nad Casperem Ruudem. Čtvrtým čtvrtfinalistou jsou Britové, kteří dnes potvrdili roli favorita proti Moldavanům a vzápětí jim pomohli Belgičané výhrou nad Bulhary.
D. Medveděv a K. Chačanov (© AFP)

Ruští tenisté v rámci premiérového ročníku ATP Cupu patří k největším favoritům a tuto roli zatím úspěšně potvrzují. Ve Skupině D si po Itálii a Spojených státech poradili i s Norskem.

Papírově nejslabší tým skupiny dnes v Perthu porazili už po dvouhrách. První bod získal Karen Chačanov, který smetl 6-2 6-1 hráče čtvrté stovky Viktora Durasovice.

O definitivním postupu Rusů a dnešní výhře rozhodl Daniil Medveděv. Jeden z nejlepších hráčů loňské sezony si poradil 6-3 7-6(6) s Casperem Ruudem a stejně jako jeho kolega z týmu je zatím ve dvouhře stoprocentní.

Druhé místo ve skupině C obsadili Italové, kteří porazili 3-0 Američany a se zápasovou bilancí 5-4 si udrželi teoretickou naději na postup do čtvrtfinále.

Suverénní vítězství 3-0 dnes slavili Britové, kteří nezaváhali proti Moldavsku. Cameron Norrie přehrál dvakrát 6-2 outsidera Alexandera Cozbinova, Daniel Evans stejným výsledkem přejel moldavskou jedničku Radu Albota. Výhru Britů v deblu stvrdili Jamie Murray s Joem Salisburym.

Britové pak do večera čekali na výsledek zápasu mezi Belgií a Bulharskem. K postupu potřebovali výhru Belgičanů 2-1 a to se jim splnilo. Britové tak zůstávají v Sydney, kde vyzvou domácí Austrálii.

Bulharsko vyhrálo své úvodní dva zápasy a navíc vedlo nad Belgií poté, co outsider Dimitar Kuzmanov nečekaně smetl 6:0, 6:3 Stevea Darcise. V souboji jedniček ale David Goffin zdolal 4-6 6-2 6-2 Grigora Dimitrova a obrat završili Sander Gille a Joran Vliegen vítězstvím 10:7 v rozhodujícím super tie-breaku ve čtyřhře nad dvojící Dimitrov, Alexandar Lazarov.

Bulharsko tak v konečné tabulce kleslo na třetí, nepostupové místo a Belgičané budou čekat na středeční dohrávky zbylých skupin, zda projdou do čtvrtfinále z druhého místa.

Austrálie prošla skupinou bez porážky se zápasovou bilancí 9-0. Neporazitelnost udrželi díky dnešnímu vítězství 3-0 nad Řeckem. Po úvodní výhře Johna Millmana nad 486. hráčem světa Michailem Pervolarakisem rozhodl duel už po dvouhrách Nick Kyrgios, jenž nahradil zraněnou týmovou jedničku Alexe de Minaura.

Kyrgios v utkání proti řecké hvězdě Stafenosi Tsitsipasovi předvedl obvyklý repertoár es, úderů mezi nohama či podání spodem a loňského vítěze Turnaje mistrů porazil v tie-breakové bitvě 7-6 6-7 7-6. Australané následně uspěli i ve čtyřhře.

Německým tenistům se premiérový ročník ATP Cupu absolutně nepovedl. Největší hvězda týmu Alexander Zverev v Brisbane prohrál všechny tři dvouhry a jeho kolegové sami postup do vyřazovacích bojů vybojovat nezvládli. Zverev postupně nestačil na Alexe de Minaura, Stefanose Tsitsipase ani Denise Shapovalova, se kterým dnes prohrál jasně dvakrát 2-6.

Sedmý hráč světa Zverev udělal sedm dvojchyb, čímž svůj počet na ATP Cupu zvýšil na málo vídaných jednatřicet. Po zápase uvedl, že kvůli posezonnímu jihoamerickému turné s Rogerem Federerem je pozadu v přípravě. "Chybí mi tak pět tréninkových dnů, které jsem obvykle míval. Moc jsem toho na kurtu nenatrénoval a myslím, že to bylo vidět. Mám ještě na čem pracovat," řekl.

Dnešní souboj s Kanadou o druhé místo ve Skupině F musela rozhodnout až čtyřhra, v níž grandslamoví šampioni Kevin Krawietz s Andreasem Miesem prohráli 3-6 6-7(4) s Felixem Augerem-Aliassimem a Shapovalovem. Kanada má stále šanci postoupit ze druhého místa.

• ATP CUP •
Austrálie, tv. povrch, 15.000.000 dolarů
úterní výsledky (7. 1. 2020)
Skupina C (Sydney)
Velká Británie - Moldavsko 3-0
Norrie - Cozbinov 6-2 6-2
Evans - Albot 6-2 6-2
J. Murray/Salisbury - Albot/Cozbinov 6-2 6-3
Belgie - Bulharsko 2-1
Darcis - Kuzmanov 0-6 3-6
Goffin - Dimitrov 4-6 6-2 6-2
Gille/Vliegen - Dimitrov/Lazarov 3-6 6-4 10-7
Konečné pořadí:
1. Británie 2 výhry (6-3), 2. Belgie 2 (6-3), 3. Bulharsko 2 (5-4), 4. Moldavsko 0 (1-8).
Skupina D (Perth)
Rusko - Norsko 3-0
Chačanov - Durasovic 6-2 6-1
Medveděv - Ruud 6-3 7-6(6)
Gabašvili/Kravčuk - Durasovic/Ruud 7-6(4) 6-4
Itálie - USA 3-0
Travaglia - Fritz 7-6(3) 7-6(1)
Fognini - Isner 6-4 7-6(5)
Bolleli/Fognini - Krajicek/Ram 6-4 6-7(5) 10-3
Konečné pořadí:
1. Rusko 3, 2. Itálie 2, 3. Norsko 1, 4. USA 0.
Skupina F (Brisbane)
Kanada - Německo 2-1
Auger-Aliassime - Struff 1-6 4-6
Shapovalov - A. Zverev 6-2 6-2
Auger-Aliassime/Shapovalov - Krawietz/Mies 6-3 7-6(4)
Austrálie - Řecko 3-0
Millman - Pervolarakis 4-6 6-1 7-6(1)
Kyrgios - S. Tsitsipas 7-6(7) 6-7(3) 7-6(5)
Guccione/Peers - Kalovelonis/P. Tsitsipas 6-3 6-4
Konečné pořadí:
1. Austrálie 3, 2. Kanada 2, 3. Německo 1, 4. Řecko 0.
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

115
Přidat komentář
Nola
https://www.idnes.cz/sport/tenis/atp-cup-australie.A200107_160847_tenis_rou

Sasha zvaluje svoje prehry a DF na turne s Fedexom.... to nie zrovna koser, nikto ho nenutil
Reagovat
smazaný uživatel
Chlpatá úraduje. Od W2019 všetko na čo siahne, doj*be :)
Reagovat
spaniel
Loni delal taky silene moc DF, tehdy mel taky vymluvu. Nechce se mu priznat, ze to ma v hlave a vubec si neveri. Je to dobre videt.
Reagovat
Nola
na tom turne predsa odohral nejake zapasy, aj ked nie ostre, urcite si dali aj spolocne treningy.... trochu sebareflexie by nezaskodilo....
Reagovat
dappe
Však vůbec nic neřekl. Jen konstatuje, že má o několik dní posunutou přípravu na sezonu, navíc z více důvodů.
Reagovat
Patik
nevidím v tom nejaký súvis ktorý by mohol uškodiť..exibičný zápas ja osobne vidím ako skvelú prípravu na ostrý zápas..a medzitým mal určite menšie tréningy.
Reagovat
Kozoroh
https://sports.yahoo.com/australian-open-reveals-covered-courts-125319659.html

Pokud budou organizátoři AO nuceni sáhnout k plánu B, tak budou zataženy střechy na třech hlavních dvorcích - RLA, MCA a Melbourne Arena a budou použity halové kurty, kterých je v Melbourne Parku celkem 8. Z letošního AO se tak de facto stane halový GS.
Reagovat
EllNino
tak to si nechám líbit :))
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to extremne špatná, kto to bude merať?..
Reagovat
spaniel
Pry nejaka svycarska firma z Bazileje...
Reagovat
Patik
ešte že to nerobí firma z Manacoru..tí by na kurty k aktuálnym podmienkám privolali tatry s antukou.
Reagovat
smazaný uživatel
Takých šuflikantov, fušerov, by si hrdý austrálsky národ nikdy neprivolal.

To skor skontaktujú Pyreneje.
Reagovat
spaniel
Jiste...kdyby jim chybela ryba k bramboram.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomuto dojde dle mého tak na 99%. Pořádné léto v Australii teprve začne a ty požáry budou jednou tak horší.

Už teď v Melbourne nejde vidět na 100 metrů, takže střechy budou muset zatáhnout téměř určitě. Ještě s tím horkem je to smrtelná kombinace.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.eurosport.cz/tenis/eurosport-rozsiruje-tenisove-vysilani-o-wimbledon_sto7599085/story.shtml
Reagovat
Ereinion
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je fakt generace fracku. Zverev, Tsitsipas, Kyrgios, Tomic, Medvedev atd. Vsechno vyborni hraci (az na Tomice), ale taky silenci. Nadal nikdy nehodil s raketou. Tady tito nedokazali ani ze čtvrtiny to, co on, a mysli si, ze jim patri cely kurt.
Reagovat
gigin
Tak oni tak nefetují jak El Matador. Chápeš, šlehneš si a jsi klidný hráč.
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedeva by som do tej skupiny neurotikov nedával.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc ne? Co delal letos na US Open? Mel konflikt i s Tsitspasem v Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tsi bol ten, kto konflikt vyvolal, on je naozaj taky rozmaznaný spratek..

Medvedev vytrhol ten ručník, ale to sa stáva aj Djokovicovi. On posobi férovejším sposobom, a rozvážnejším, než Zverev a Tsitsipas, navyse je pokornejsi.
Reagovat
Krisboy
Tomic, i když je z nich největší magor a nemám ho rád, je taky skvělej když chce. Dokonce bych řek, že s Gyrosem největší talent z tý bandy, co jsi jmenoval.
Reagovat
smazaný uživatel
On narozdil od Kyrgiose nema takovy koncovy uder. Kyrgios je kvalitnejsi snad ve vsem. Tomic je vraceč. Medvedev sice treba taky, ale ma i koncove udery.
Reagovat
Krisboy
Reagovat
Pe3k
ROFL
Reagovat
Kozoroh
Nadal jednou rozmlátil rakety v Buenos Aires, ne na kurtu, ale v šatně a tehdy ho u toho viděl Gaston Gaudio, vítěz RG 2004. Takže je to jen mýtus, že nikdy nezničil raketu.
Reagovat
smazaný uživatel
Muzeme tomu verit, a nebo ne, kdyz to nebylo na kamerach. Zalezi na kazdem.
Reagovat
turista
No tak tehdy měl antukový král nervy na pochodu. Spravil to až titul v BA. Následně v Riu ještě řval na rozhodčího Bernardese, že zařídí aby jeho zápasy nerozhodoval. A loni ho v Acapulcu pro změnu tak rozzuřil Kyrgios tím podáním spodem, že pak udělal dvojchybu na big pointu. Pokud vyhrává, tak se ovládá dokonale. Ale porážky moc neunáší.
Reagovat
Krisboy
Tywoe, kdy a kde to bylo? To je dobrej kretén. A nezdálo se, že by se alespoň omluvil :(
Reagovat
Ereinion
dneska po prohraném prvním TB s Kyrgiosem :D
Reagovat
Krisboy
Jj. Já jsem ten zápas neviděl (neviděl jsem žádnej :) a nedošlo mi to. Už jsem zkouknul highlights :)
Reagovat
Nola
mne nevadi, ked hraci rozmlatia rakety, prejavuju svoje emocie..... vyliat si svoju frustraciu na rodicoch, nie je zrovna koser... chapem, ze v navale zurivosti sa nedokazu ovladnut, ale rodicia by mali zvazit, ci trenovat, resp. koucovat svoje ratolesti pocas takychto turnajov, ak by povolili koucing ako vo WTA na beznych turnajoch, to by sme este len mali o zabavu postarane....
Reagovat
smazaný uživatel
To vubec nesouvisi s tim, jestli hrace trenuje otec. Toni Nadala tyral, a ten si nikdy nic nedovolil. Tohle nejde NICIM obhájit. Ani u Zvereva ani tady. Ničím. Jsou to kre.eni oba. A za tohle mel byt diskvalifikovany.
Reagovat
FulnekUltras
bude - ale až tak za 30 let
Reagovat
Nola
stryko, ale nie je rodic..... samozrejme nedokazem si predstavit, ze by sa takto spravali k rodicom hraci minulej gen., dnes tridstiatnici....
ja ich neospravedlnujem, ale ani ich nejdem sudit, asi maju taketo spravanie povolene doma
Reagovat
smazaný uživatel
Je to rodinny prislusnik. Otec nebo nekdo z rodiny, je to furt rodina. Podle me jich soudit lze. I ten, kdo hral tenis, je muze soudit a rict narovinu, ze se chovali hrozne. Ze jsou to profesionálové, a tudíž by se tak i meli chovat, a ne delat toto. Tlak, penize, ok, ale ovladat se museji. Navic tohle neni finale Grandslamu. Co by delali v nem?
Reagovat
Krisboy
Souhlasím.
Reagovat
Kozoroh
Co Tsitsipas provedl, je těžký hřích, toto je porušení 4. přikázání Desatera Božího:
Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře ti bylo na zemi.
Reagovat
smazaný uživatel
Si si uletel trochu, tu nie si na spovedi. Synu.
Reagovat
gigin
Pokud to nemyslel jako prcku, tak to je konečná.
Reagovat
Krisboy
Cici letos vyhraje Grandslam. Teď jsem si to uvědomil.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem opatrný. 3 sety a 2 sety nejsou totéž. Jsem zvědavý, zda obhájí SF na AO a hlavně musí porazit BIG3 a se svým žebříčkovým postavením musí porazit na každém GS 2 členy BIG3.
Reagovat
Ereinion
Když se Gyrosovi chce hrát, tak je to paráda...je schopen ty TB vyhrávat, i když v něm udělá 1-2 šílenosti
Reagovat
EllNino
Může si rvát zbývající vlasy ... dneska selhal jak v singlu, tak v deblu
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov stejna slabina, jak Zverev.
Reagovat
smazaný uživatel
*dneska
Reagovat
Vlk-v-trave
neskutecny BH return na MP.
Opravdu skvely zapas...
Reagovat
Krisboy
Stylovej závěr od Gyrose. Těším se doma na hajlajty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios druhy servis za stavu 5:5 v TB tretiho setu 206 km :D Uzasny zapas. Tato sezona bude neskutecna.
Reagovat
smazaný uživatel
Je třeba hlavně klidnit emoce. Kyrgios tohle předvede 1-2x ročně, potom celou sezónu odchodí. Loni hrál dobře ve Washingtonu a zbytek roku měl na párku.

Soudě dle úsměvů obou aktérů na síti je jasné, že v "turnaji" jde primárně o zábavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ake ja mluvim o sezone jako celku, ne Kyrgiosove. Ta špička je tak uz vyrovnaná, ze to proste bude uzasna podivana
Reagovat
turista
Ještě v Acapulcu byl Gyros loni výborný a vyhrál tam titul.
Reagovat
smazaný uživatel
True story, to jsem zapomněl.
Reagovat
Elip13
Take musim pozvednout zapas Kyrgios vs Tsitsipas to je proste radost se divat. Bozskej tenis tenhle zapas.
Reagovat
Krisboy
To věřím :(((
Reagovat
Vlk-v-trave
Dost dobry zapas, hlavne ze strany toho australskeho amatera...1000 napadu na sekundu, a nektere by nevymyslel ani Gulbis:)
Hlavne ten s prijmem na Tecku se mne libil, byl tak absurdni, ze sance na dobrou hratelnost asi tak s Bouzkovou na servisu:)
Na profi okruhu bych tech amateru uvital vice:) Dostava to potom jinou dimenzi...hlavne kdyz ten amater sejme teniskare z Recka:)

Ikdyz...ten Nick ma take recke koreny, takze je to takove recke derby.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas je luxusní, 100% souhlas. Podání spodem, dobrá atmoška. Kyrgios to je mlýn na Tsitsipase, on ty jeho blbosti dost špatně snáší.
Reagovat
Vlk-v-trave
tak dost blbosti tam je, ale jinak ta siroka technicka paleta uderu Gyrose je proste neskutecna...jen si musi clovek odmyslet, ze je magor:D) a nebo to neresit, a proste koukat na hru...tedy pokud prave tenhle amatersky hrac nedemoluje nejakou lavicku:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgiose baví přesně tyto zápasy, domácí publikum, domácí kurt, nahypovaný tým na lavičce, blbosti. On potřebuje velké stadióny a velké zápasy. Když je to nějaké první kolo, tak ho to nebaví.
Reagovat
Vlk-v-trave
A jeste jak se maji hrat rozhodujici treti sety:)
Reagovat
Patik
On proste potrebuje publikum poriadne obecenstvo..a je jedno či to bude kvalifikácia alebo prvé kolo..ideálne keby do prvého kola dostane niekoho z Big3..teda Federer mu už pristrihol krídla ale na Nadala si dovolí..nehovoriac o Djokovičovi..
Reagovat
Vlk-v-trave
Tahle sezona bude prulom.
Reagovat
Krisboy
Gulbis fakt borec, klobouk dolů.
Reagovat
Vlk-v-trave
Navrat Velke Legendy v Nove Kaledonii.
Reagovat
Krisboy
Challenger v Nové Kaledonii, to je vlastně takové malé Australian Open, ne?
Reagovat
gigin
Čuráci oba dva :D

Ano je to gigant turnaj. Rosi včera vyhučel. Žádná sranda hoši..
Reagovat
Vlk-v-trave
Hraje tam Wolf, takze bacha na ty invektivy:DDD)
Reagovat
Vlk-v-trave
No otazka zni jestli AO ma vubec kvalitu turnaje v Nove Kaledonii...kde tech amateru bude urcite vice...
Krom toho tam hraji takove legendy jako Muller, Klizan (jeden z mala, ktery dokaze vydrzet Australske vedra na bocnich kurtech) nebo Coria...a uz vubec nema smysl komentovat ucast Wolfa...ze. :)
Reagovat
EllNino
Ale není Muller jako Muller, Nadalobijec už skončil, tohle je Alexander :)
Reagovat
Vlk-v-trave
dobre, dobre, ale smerodatny je ten Wolf...
Reagovat
gigin
Třetí šulín :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Jen pockej az ve finale bude Vlk drtit Gulbisa...:D)))
Reagovat
EllNino
no jasně ... Wolf Maxmilian Lamingen :))
Reagovat
turista
Myslíš Lomikar?
Reagovat
Vlk-v-trave
...ale hlavne jak se tady 3 roky pise, ze Zverev je tuti nova svetova jednicka, a ja nevim co jeste,...ted je v kursu pochopitelne Medved...jenze zapomina se na vyrovnanost nove generace, nestabilitu, proste hodne kombinaci.

Tos spis driv Pella vyhraje Wimbledon nez Zverev zasedna na trun.
Reagovat
Fandina
V návalu proběhlých svátků jsem se k ATP Cupu dostala až dnes a samozřejmě mě mrzí, že tam naši nehrají, když už to dává ČT, nicméně je chválím, že kromě jednoho komentovaného jsou v ivysílání i souběžně hrající live zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si říkal, že na toho Pervolaklise, nebo jak se jmenuje je ten kurz 22 proti Millmanovi trošku hodně.

Ale posraný jsem dal jenom první set za 6.1. Ale byla by prdel, kdyby řekové sundali Australany.
Reagovat
Patik
a De minaura radšej ani nenasadili..Tsitsipas by ho vystrielal z kurtu.
Reagovat
EllNino
jojo stejně jako Zverev a Shapovalov :D
Reagovat
smazaný uživatel
Potká Nadala a bude rád za 4 gamy. Démon je strašně přeboostovaný, vyhrál dva zápasy, 2x mu pomohl soupeř
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
Patik
Tsitsipas hrá ale tenis trošku na inej úrovni posledné mesiace než Shapovalov a Zverev..nedávno v Paríži spolu mali zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemají proč, mají jistý postup
Reagovat
Carloss
úplně to tak nesleduju, tak sry za lama dotaz: nevíte někdo proč na tom ATP cupu nehrajou naši? to jsme na tom v mužském tenise tak bídně?
Reagovat
EllNino
protože naše jednička je až 105. ... a na tenhle turnaj se dostaly státy podle národních jedniček, 24 nejlepších
Reagovat
Carloss
Aha. dík.
Reagovat
steve79
Zverev zatim bida. Jeho forma vypada bidne.
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev je ztracený, tohle je konečná.

Já si myslel, že ho loni zničil rozhod s partnerkou a Lendlem, ale letos má trenéry, má novou kočku a je stejně v lese.

Tomu klukovi nepomůže ani svěcená voda. Dělá 10x DF na zápas, to je psychický problém jako prase.
Reagovat
Elip13
Jako je to šílený, co převádí.
Vzteká se tam neskutečně. To je prostě průser. Jak říkal Becker tohle je na psychologa. Musí se hodit do klidu v hlavě potom to třeba půjde.
Reagovat
sojka1
jeho blok z druheho srvisu jsme tu uz "resili"... :-)) a kdyz jsem videla, co zase hraje, bylo uplne jasne, ze ho to stale nebo znovu drzi, to nejsou zadne technicke. Machyrek treba, ale v podstate chudak kluk, krehka nadoba... ;-)
Reagovat
PH94
Ve 22 letech konečná jo? Zase bych nepřeháněl.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že tady věk nehraje roli i když to k tomuto argumentu mírně svádí.

Zverev nemá herní problém, ale psychický problém, který se bude odstraňovat čím dál hůře, protože je čím dál větší. A každá další prohra, nebo dvojchyba tomu problémů pomáhá růst.

V roce 2017 předvedl rok snů, vyhrál 2 Masters, celkem 5 titulů, byl za hvězdu, v roce 2018 turnaj mistrů, další titul Masters a vše vypadalo na to, že z něj bude megahráč, pak přišla krize, jeden titul z Ženevy ATP250, žádný větší úspěch, opětovné vyhoření na GS, vstup d sezóny 2020 třemi prohrami v řadě a na kontě 30 dvojchyb.

Zverev se nemá prostě čeho chytnout.
Reagovat
PH94
I jeho špatnou sezonu dokázal s přehledem zakončit v top10. Zverevův jediný problém je servis. Totálně mu to znechutilo celou hru. Ale myslet si, že takový hráč bude podávat pořád tak katastrofálně jako na ATP cupu? Už na AO to může být úplně jiný Zverev. Tenis je někdy nevyzpytatelný.
Reagovat
EllNino
já myslím, že ho hlavně nahlodal ten zápas s De Minaurem ... tan měl v podstatě vyhraný, stejně jako pak Denis
Reagovat
PH94
I to je jeden z faktorů. Po takovém zápase na běžném turnaji končíte a jedete někam jinam. Tady musíte hrát dál, i když ten zápas máte v hlavě.

Zverevovi prostě letošní ATP cup nesedl a nehledal bych v tom něco víc. Tenisová sezona je sakra dlouhá a jak jsem již řekl - na AO to může být úplně o něčem jiném. Mnohdy stačí jeden povedený zápas.
Reagovat
EllNino
přesně ... není zvyklý ještě po prohraném zápase hrát ... i proto třeba Petra poslední dva TM takhle provařila ... ten první mač na skupinových turnajích udělá hodně ...
Reagovat
smazaný uživatel
No na AO nevím, tam je jeho max. loňské osmifinále a problémy na GS má odjakživa.

Co se týče argumentu, že Zverev je s přehledem v TOP10, tak TOP10 teď a pár let zpět je obrovský rozdíl. Teď může být v TOP10 prakticky každý, kdo předvede slušné kombo na GS a Masters.

Mimo BIG3 je desítka spíše jako ve WTA, než v ATP.
Reagovat
PH94
Pokud někdo předvede slušné kombo na GS a na Masters tak může být v top10 v jakékoliv době. Co je tohle za argument?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to spíše reakce. Zverevovi stačí na udržení v TOP10 výkon z roku 2019, což je prostě jeho průměr. Jedno finále Masters, jedno QF na GS a je n.7.
Reagovat
Krisboy
Nemyslím si, že by ho zrovna AO mohlo nakopnout.
Reagovat
EllNino
tak AO se možná ani hrát nebude
Reagovat
Krisboy
I kdyby se hrálo za normální situace, Zverev by nepřelezl třetí kolo. V tomhle rozpoložení nepřeleze ani první.
Reagovat
Kozoroh
To nehrozí. Jedině, že by byla extrémně špatná kvalita vzduchu.
Reagovat
smazaný uživatel
A to není? :D

Však Djokovič opakovaně vyzýval k přeložení turnaje.
Reagovat
Kozoroh
Co je teď, nemusí být za dva týdny. Podle předpovědi má vítr foukat tak, aby se kouř nedostal do Melbourne.
Reagovat
Vlk-v-trave
Vsak se pise, ze pravdepodobne kour v Melbourne bude.

Djokovic hlavne upozornuje na hodne vysoke teploty a vlhkost vzduchu, ktere nejsou privetive pro zdravi hracu...a v tom ma pravdu. S tim kourem je to asi trochu horsi to predpovedet.
Reagovat
Kozoroh
Turnajový ředitel Craig Tiley zůstává optimistou.
https://amp.theguardian.com/sport/2020/jan/06/bushfire-haze-in-melbourne-casts-doubt-on-australian-open-starting-on-time
Reagovat
smazaný uživatel
Kamaráde.

Za dva týdny bude hořet jednou tolik.
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby se hrálo, tak ten turnaj bude podmínkami neskutečně ovlivněný. Bude špatný vzduch, každý hráč to bude jinak snášet, můžou se více zavírat střechy. Jsem zvědav.
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/stu_fraser/status/1214115490823581696
Reagovat
smazaný uživatel
Spatny vzduch, velké teplo, turnaj bude ovplyvnený.

Inak by to chlpatá vyhrala, ved povedz :)
Reagovat
smazaný uživatel
O chlupaté nikdo nemluví, tu vytahuješ opět ty. Jakožto fanoušek numero uno.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemluví, ale myslíš na to.

Alibista.

Velké sluníčko, v Ríme zas prší, v NY velmi fúka, nedá sa tam dýchat, v Austrálii horí, vsetky turnaje, kde chlpatá utrie podlahu su tak strašne ovplyvnené.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, nemyslím na nic jiného.

Jsi fakt fanatik, nech se vyšetřit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist