ATP Džazírího nepotrestá. Věří, že byl zraněný

10. 2. 2015, 18:20
Aktuality 9
Vedení mužského okruhu ATP ukončilo vyšetřování tuniského tenisty Malika Džazírího, který minulý týden v Montpellier skrečoval kvůli údajnému zranění zápas s Uzbekem Istominem po vyhraném prvním setu. Funkcionáři pojali podezření, zda Džazírí neodstoupil z turnaje kvůli tomu, že by po případném vítězství narazil v dalším kole na Dudiho Selu z Izraele.
Malek Džazírí

ATP reagovala na podezřelé odstoupení kvůli podobnému případu z roku 2013, kdy Tuniská tenisová federace nařídila Džazírímu, aby ve druhém kole challengeru v Taškentu nenastoupil proti Amiru Weintraubovi z Izraele. Za to bylo Tunisko potrestáno zákazem startu v loňském ročníku Davis Cupu. Tunisko neudržuje s Izraelem diplomatické ani obchodní vztahy.

ATP ale nyní uznala, že Džazírí měl opravdu potíže s loktem, což potvrdil i lékař turnaje. "Důvodem je skutečně bolavý loket. Vysvětlení hráče i lékaře nás uspokojilo," uvedla asociace v prohlášení. "Tudíž pro nás je tento případ uzavřen," potvrdilo vedení mužského okruhu.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
George_Renel
Malek,
Žida se zalek... :-)))
Reagovat
Fandina
Pokud Džazírí trval na tom, že ho bolí loket, tak těžko něco dokazovat.
Reagovat
babolat.cz
no a, i kdyby nebolel, prostě vzdal, ať měl jakékoliv důvody. To se bude ATP srá.t do politiky? Je to pouze jeho věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je lepší ze strany ATP to takhle "zamluvit", než se začít zabývat takhle výbušným politickým problémem.
Reagovat
tommr
jj na snímku je jasně vidět jak mu ten bolavej loket ošetřujou ... :)
Reagovat
ipko
ATP nikdy nič verejne neprizná.. či už ide o doping, vypušťanie zápasov alebo aj hocičo iné..
Reagovat
baggik
Podle mě se ATP snaží bojovat takovými jevy, s důjazy to ale neni jednoduché. Tady v tom případě neni o čem, nic nevypouštěl jako někteří sázkaři, prostě odstoupil ze zápasu kuli zranění, které ho trápilo už v předešlém zápase.
Reagovat
ipko
je to už minulosť, včera odohral celý zápas s Harrisonom.. pre mňa bol menší favorit, ale problémy s lakťom asi ešte stále pretrvávajú a prehra v dvoch tie-breakoch nie je v konečnom výsledku až také sklamanie.. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist