ATP Masters Paříž: Shrnutí

5. 11. 2018, 13:54
Aktuality 0
Co přinesl letošní ročník turnaje Rolex Paris Masters? Kdo přebíral trofej pro vítěze a který pár si došel pro deblový titul? Jak si vedli nasazení hráči?

Do finále letošního ročníku Masters v Paříži se probojovali čtyřnásobný šampion posledního podniku Masters sezony Novak Djokovič a ruský mladík Karen Chačanov. Dvaadvacetiletý Rus byl už v osmifinále proti Američanovi Isnerovi na pokraji vyřazení, když čelil dvěma mečbolům, ale nakonec si v hale Bercy došel pro svůj celkově čtvrtý a vůbec nejcennější titul a protáhl svou neporazitelnost ve finále na okruhu ATP.

Ve svém největším finále kariéry ukončil Djokovičovu sérii 22 výher. Srbský tenista se dnes vrátil na post světové jedničky, Chačanov vylepšil své žebříčkové maximum na 11. místo.

Čtyřhru v Paříži ovládli Marcel Granollers a Rajeev Ram, kteří odehráli vůbec první společný turnaj. Španělsko-americký tandem ve Francii neztratil ve čtyřech utkáních ani set, ve finále porazil dvakrát 6-4 duo Jean-Julien Rojer, Horia Tecau a navázal na skalpy favorizovaných dvojic Kubot, Melo a Murray, Soares.

• ROLEX PARIS MASTERS 2018 •
• Dvouhra - finále •
Chačanov (Rus.) - Djokovič (2-Srb.) 7-5 6-4
• Čtyřhra - finále •
Granollers/Ram (Šp./USA) - Rojer/Tecau (Niz./Rum.) 6-4 6-4
Vyřazení nasazení hráči
2. kolo (1): Tsitsipas (14-Řec.)
Osmifinále (6): Anderson (7-JAR), Isner (8-USA), Dimitrov (9-Bulh.), Čorič (11-Chorv.), Fognini (13-It.), Schwartzman (15-Arg.)
Čtvrtfinále (4): A. Zverev (4-Něm.), Čilič (5-Chorv.), Nišikori (10-Jap.), Sock (16-USA)
Semifinále (2): Federer (3-Švýc.), Thiem (6-Rak.)
Finále (1): Djokovič (2-Srb.)
Neporažený: Chačanov (Rus.)
Los dvouhry | Los čtyřhry
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist