Auckland: V kvalifikaci zůstává už jen Karolína Plíšková

1. 1. 2012, 11:14
Aktuality 0
WTA AUCKLAND - Z kvarteta českých tenistek zůstává v kvalifikaci na turnaj WTA v Aucklandu už jen Karolína Plíšková. Její sestra Kristýna vypadla ve druhém kole.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková už v Aucklandu porazila o 18 let starší Američanku Craybasovou a ve druhém kole neztratila set ani s pětadvacetiletou Francouzkou Claire Feuersteinovou. Devatenáctiletá Češka zvítězila 6-2 6-3 a o start v hlavní soutěži se utká s Monikou Puigovou z Portorika.

Naopak její dvojče Kristýna si v Aucklandu nezahraje. Ve druhém kole nestačila na Rusku Reginu Kulikovovou, se kterou sehrála dramatický první set, ve druhém ale nestačila a prohrála 6-7 1-6.

Už v 1. kole přišly o šanci kvalifikovat se na úvodní turnaj sezony na Novém Zélandu Andrea Hlaváčková a Eva Birnerová.

Jistý start v Aucklandu má zatím pouze Lucie Hradecká, kterou na úvod čeká Italka Alberta Briantiová. O čtvrtfinále by si mohla zahrát s druhou nasazenou Číňankou Shuai Peng. Turnajovou jedničkou je Sabine Lisická z Německa.

- WTA INTERNATIONAL AUCKLAND -
(Nový Zéland, tv. povrch, 220.000 dolarů)
nedělní výsledky (01. 01. 2012)

Dvouhra - kvalifikace - 2. kolo:
Kar. Plíšková (ČR) - Feuersteinová (Fr.) 6-2 6-3
Kulikovová (Rus.) - Kr. Plíšková (ČR) 7-6(8) 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist