Australané Gavrilovová a Kokkinakis začali Hopman Cup výhrou nad Kanaďany

31. 12. 2017, 12:32
Aktuality 0
HOPMAN CUP - Na Silvestra se na Hopman Cupu v Perthu hrálo tradičně jen přes den a výhrou fanoušky potěšili domácí Australané. Daria Gavrilovová a Thanasi Kokkinakis rozhodli zápas proti Kanaďanům Eugenii Bouchardové a Vasku Pospisilovi už ve dvouhrách.
Thamasi Kokkinakis a Darja Gavrilovová

V úvodní dvouhře uspěla Darja Gavrilovová, která porazila bývalou wimbledonskou finalistku Eugenii Bouchardovou 6-1 6-4.

"První set byl super, ale ke konci to byly trochu nervy," prohlásila moskevská rodačka Gavrilovová po výhře nad někdejší pátou hráku světa, které nyní v pořadí WTA patří až 83. pozice.

Jednadvacetiletý Thanasi Kokkinakis, který se v uplynulých dvou sezonách vinou zdravotních problémů představil na pouhých osmi turnajích, zdolal Vaska Pospisila ve třech setech.

"Za stavu 1-0 jsem nastupoval s klidnějším vědomím. Ale zároveň jsem věděl, že už můžu rozhodnout o našem vítězství a čtyřhru si pak můžeme v klidu užít. Jsem rád, že se mi podařilo na výhru Darjy navázat," řekl Kokkinakis.

Závěrečnou smíšenou čtyřhru vyhráli Kanaďané dvakrát 4-3 a výsledek kosmeticky upravili na 1-2.

Další zápas skupiny A mezi Belgií (Elise Mertensová a David Goffin) a Německem (Angelique Kerberová a Alexander Zverev) se bude hrát až v pondělí.

• HOPAMN CUP 2018 •
Austrálie / Perth, tv. povrch
nedělní výsledky (31. 12. 2017)
• Skupina A •
Austrálie - Kanada 2-1
Gavrilovová - Bouchardová 6-1 6-4
Kokkinakis - Pospisil 6-4 3-6 6-3
Gavrilovová/Kokkinakis - Bouchardová/Pospisil 3-4(1) 3-4(4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist