Azarenková si před Dauhá zahraje finále v Moskvě

23. 10. 2010, 13:08
Aktuality 1
WTA MOSKVA - Ještě před 14 dny byla téměř bez šance se na Turnaj mistryň dostat. Nyní však Victoria Azarenková před odletem do Dauhá nabírá formu. Na haolvém podniku v Moskvě totiž postoupila už do finále.
Victoria Azarenková

Victoria Azarenková ze třech z posledních čtyřech turnajů odstoupila kvůli zranění. Přesto do Moskvy odjela s cílem dostat se na Turnaj mistryň, neboť se uvolnilo místo za Serenu Williamsovou. Rozhodnout se mělo právě mezi jednadvacetiletou Běloruskou a Číňankou Na Li. A když Asiatka prohrála hned v úvodním zápase, stačila Azarenkové jediná výhra. 

Tu si připsala proti Petkovicové, byť musela odvracet 25 brejkbolů. V dalších kolech už z ní ale nervozita opadla a smetla Klejbanovovou a v semifinále i Maria José Martinezovou. Se Španělkou sice letos dvakrát prohrála, jeden zápas za stavu 4-0 v prvním setu vzdala, dnes ovšem vyhrála hladce dvakrát 6-3.

Už v úterý v Dauhá startuje Turnaj mistryň a Azarenková si dva dny předtím v Moskvě zahraje finále. Její soupeřkou bude rozjetá domácí Maria Kirilenková, jež v semifinále smetla krajanku Věru Duševinovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
1) Super Tennis, satelit 13 stupňů východně, frekvence 12245 MHz, symbolrate 27500, polarizace H.
Pozor, od září tento program vysílá na nové frekvenci, původní 11179 MHz se musí přeladit!

2) Přenosový kanál na satelitu 12,5 stupňů západně, frekvence 11126 MHz, symbolrate 6111, polarizace V.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist