Azarenková ztratila první set, Serena přišla poprvé o podání

19. 1. 2013, 07:52
Aktuality 104
AUSTRALIAN OPEN ženy - Favoritky horní poloviny pavouku dvouhry žen dnes museli řešit první potíže. Zatímco Serena Williamsová první ztracený servis na turnaji eliminovala ziskem šesti gamů v řadě, obhájkyně titulu Victoria Azarenková ztratila set a dokonce musela obracet vývoj rozhodujícího dějství.
Victoria Azarenková

Před rokem Victoria Azarenková ztratila cestou za prvním grandslamovým titulem set až ve čtvrtfinále s Radwaňskou, letos ale musela řešit první nepříjemnosti už ve 3. kole proti Američance Jamie Hamptonové.

Favorizovaná Běloruska přitom začala zápas skvěle, vedla 5-1 a při svém podání měla setbol. Jenže ho neproměnila, dvakrát přišla o servis a mohla být ráda, že v 10. gamu soupeřku už potřetí brejknula. Ale 63. hráčka světa Hamptonová i přes bolesti zad pokračovala v dobrém výkonu, druhou sadu získala na svou stranu a v rozhodujícím dějství po brejku vedla 2-1. Azarenková ale překvapení nedopustila, i díky uhrála pět her v řadě a nakonec po 2 hodinách a 9 minutách vyhrála 6-4 4-6 6-2.

"Že jsem vypadala, že se zpět do utkání nedokážu dostat? Cítím se dobře," odpověděla Azarenková na dotaz ohledně příčin problémů. "Když vyhrajete v zápase, ve kterém nehrajete dobře, tak vám to dodá sílu."

Třiadvacetiletá světová jednička svou americkou vrstevnici po prvním vzájemném duelu pochválila. "Myslím si, že všechny překvapila, jak hrála. Vypadala, že nemůže minout. Hrála takový ten bezstarostný riskantní tenis, " řekla Azarenková na adresu Hamptonové, kterou dlouhodobě trápí bolesti zad. Ty si v průběhu utkání nechávala i ošetřovat a zřejmě ji v závěru nedovolily poprat se o postup. "Bolest mi vystřelovala do celého těla, ale snažila jsem se dál soustředit na zápas."

Hamptonová se prezentovala útočným tenisem, Azarenkovou přestřílela na vítězné údery 41-17. Jenže útočný styl si tradičně vyžádá i větší množství chyb a těch americká tenistka spáchala 47, zatímco její běloruská vrstevnice 28.



Serena Williamsová dosud řešila problémy jen se zdravím a ani proti Ayumi Moritaové to nevypadalo, že by musela zapnout na vyšší level. První set získala hladce 6-1, pak ale poprvé na turnaji ztratila podání a rázem s Japonkou prohrávala 0-3. Vývoj druhé sady ale rychle otočila a bez velkých komplikací postoupila do osmifinále.

V dnešním zápase Serena opět diktovala tempo hry. Na winnery vyhrála drtivým rozdílem 29-7 a trefila 9 es, z nichž jedno letělo už podruhé na turnaji rychlostí 207 km/h. Rychleji v historii ženského tenisu servírovala už jen její sestra Venus (210 km/h).

"Každý servis se snažím hrát tvrdě, létá mi to většinou kolem 190. Myslela jsem, že těch 207 byla náhoda, ale teď se mi to povedlo zopakovat, tak třeba dám i 210," komentovala majitelka 15 grandslamů Williamsová, jež měřidlo rychlosti podání pečlivě kontroluje.

Jednatřicetiletá Američanka od loňského French Open vyhrála už 38 z 39 utkání, v Melbourne ztratila ve třech zápasech celkem jen šest gamů.



O postup do čtvrtfinále se pětinásobná vítězka Australian Open utká s Marií Kirilenkovou, která porazila Yaninu Wickmayerovou z Belgie. "Marie v posledním roce a půl hraje opravdu skvělý tenis," řekla Serena, která se snoubenkou Alexandera Ovečkina vyhrála všech pět vzájemných duelů.

Dvouhra žen bude mít minimálně jednu překvapivou čtvrtfinalistku, která vzejde ze souboje Stephensové s Jovanovskou.

Sloane Stephensová dnes vyhrála souboj dvou teenegerek. Devatenáctiletá Američanka zdolala 7-5 6-3 o rok mladší Britku Lauru Robsonovou, která v předchozím kole vyřadila Petru Kvitovou, a zahraje si o první grandslamové čtvrtfinále.

To přemožitelka Lucie Šafářové Bojana Jovanovská dnes hrála vůbec poprvé v kariéře zahrála ve 3. kole grandslamového turnaje a nezůstala pouze u něj. Jednadvacetiletá Srbka dnes porazila 6-2 7-6 dvaačtyřicetiletou japonskou veteránku Kimiko Dateovou-Krummovou.

Čtrvtý rok po sobě se do osmifinále Australian Open dostala Caroline Wozniacká. Dánská tenistka si dnes poradila po setech 6-4 6-3 s Lesjou Curenkovou, i přesto, že pětkrát přišla o podání a zahrála jen 5 vítězných úderů. Ukrajinka však spáchala celkem 48 nevynucených chyb, což bylo rozhodující.

Wozniackou v boji o čtvrtfinále čeká Ruska Světlana Kuzněcovová.

- GRANDSLAM AUSTRALIAN OPEN 2013 ženy -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 31.000.000 austr. dolarů)
sobotní výsledky (19. 01. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Azarenková (1-Běl.) - Hamptonová (USA) 6-4 4-6 6-2
S. Williamsová (3-USA) - Moritaová (Jap.) 6-1 6-3
Wozniacká (10-Dán.) - Curenková (Ukr.) 6-4 6-3
Kirilenková (14-Rus.) - Wickmayerová (20-Belg.) 7-6(4) 6-3 
Vesninová (Rus.) - Vinciová (16-It.) 4-6 7-6(4) 6-4
Stephensová (29-USA) - Robsonová (Brit.) 7-5 6-3
Kuzněcovová (Rus.) - Suárezová-Navarrová (Šp.) 6-2 4-6 6-3
Jovanovská (Srb.) - Dateová-Krummová (Jap.) 6-2 76(3)

Čtyřhra - 2. kolo:
Jankovičová/Lučičová-Baroniová (Srb./Chorv.) - Peschkeová/Grönefeldová (9-ČR/Něm.) bez boje

Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková/Bracciali (7-ČR/It.) - Dellacquaová/Smith (Austr.) 7-6(3) 7-6(4)

Juniorky:
Dvouhra - 1. kolo:
Krejčíková (12-ČR) - Buayamová (Thaj.) 6-0 6-4
Tomicová (Austr.) - Pantůčková (ČR) 2-6 6-2 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

104
Přidat komentář
smazaný uživatel
Favoritky horní poloviny pavouku dvouhry žen dnes muselY řešit první potíže
Reagovat
Bob
Já jsem si taky říkal, že to bude špatně. Jsou to TY favoritky, TY ženy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neni jednoduche se znovu zaregistrovat. Da to fusku. Nebere to ani ten stejny nick, mail. Myslel jsem, ze bych tam flaknul treba nick > Kratky navrat toho, kteremu rikaji Potkal Vlka v Zime, ktery nesouhlasi s tim, ze Viki se ma nazyvat Vlcice

...ale nechtel bych nekterym privodit infarkt.
No fakt, jsem se na to uplne vykaslal. Zrusil ucet atd...Obcas sledoval deni na portalu, ale nejak bez zajmu se do toho vracet.

Ale obcas tu svrbeni bylo. Ovsem nedostalo mne zpatky mnoho zajimavych tematu, jako na priklad: Zahada ztraceneho voleje Petry Kvitove, ani opozdeny navrat Rafy, ani zraneni Johna, a to je co rict.
Ani se mnou nepohl peknej zivotni winner Karoliny, kteremu nemohla snad ani uverit ta Dona na druhe strane (a ja take)...tak si vzala radeji jestraba...dokonce ani zahada ztraceneho plexicushionu v Australii. Nic. Az...

V takhle poklidny sobotni vecer si procitam par komentu...., no a celkem se teda musim ohradit. Viki vyla pekne jak vlcice tak dva roky zpatky, ale to jsou uz stare casy. ted to spis pripomina spatne streleneho zajice na honu...se omlouvam tedy, ale jeji vyti uz neni, co byvalo.

Takze jsem zasadne PROTI! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tys samozřejmě jeden z nejpovolanějších na posouzení takovýchto věcí, co se vytí týká!:))

Když nám, lidem, povíš, že Vika nevyje, musíme ti věřit a brát to za bernou minci, to se nedá svítit! Takže tedy oslovení VVA se ruší a status Vlčice se Vice odebírá.
Ovšem když jsem jí tu dnes kritizoval, tak jí musim taky pochválit, že se svými zvukovými projevy zasloužila o tvůj návrat!:D))

Vítej zpět. Ale trochu jsi mě namíchnul. Předtím jsem ti mohl říkat "Potkale" a teď ti snad budu muset říkat "Návrate"!:))
Reagovat
gigin
Vlčkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Huráááááááááá!!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Toz su tu...:)

(Vidim, ze aspon negdo ma tu radost:) Jini sa uz trepu:D))))ze ich pohryzu.DDD:)
Reagovat
smazaný uživatel
Monty je největší tragéd tohoto webu, spisovatel dlouhých kvalitních textů, ovšem taky i ultra zaslepený fanda. Z těch jeho fanatických čvaňhů je mi mdlo. Proč s ním ztrácíte čas? Pokud by Jamie byla zdravá, Lukašenka už skončila. Pěkně chytala dřív tak častý amok. Velká škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě monty, jestli nebylo na Jamie ve třetím setu znát, že je zraněná a jak se tam láme bolestí, tak to jsme asi každý sledovali jiný zápas.

Já proti Vice v zásadě nic nemám. Nepopírám, že mi některé její chování na kurtu vadí, ale včera mě svým pozápasovým rozhovorem zklamala.

O tom že jakékoliv vítězství, i když je "ugly", se počítá, vůbec nepolemizuju. Naopak někdy takhle vydřená výhra pomůže a Vika to sama ví. Vyjadřoval jsem se k napohled jasně bolestivému a patrnému limitování zraněním, které se projevovalo ve hře Jamie a které musel vidět každý, kdo není slepý, tedy i Vika a ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, vidět to bylo, ale až tak od toho stavu 2:2 ve 3. setu. Do té chvíle hrála Jamie pořád výborně a kdyby ji nezabírali zblízka, tak z těch úderů bych vážně nepoznal, že něco není v pořádku. Co se týče její hry, tak se zranění začalo hodně projevovat až ve druhé půlce 3. setu. Vždyť předtím přece dopodávala druhý set a ve třetím získala brejk... Já rozhodně nezpochybňuju to, že Jamie byla zraněná. Jenom říkám, že i po tom MTO zahrála takových pět gemů výborně. Tím pádem oceňuju její statečnost... Jinak nevím, čím tě Vika zklamala, když neřekla nic špatného. Není to spíš tím, žes to špatně pochopil? Doporučil bych ti, abys kromě rozhovorů hned po zápase a článků na TP sledoval taky ještě tiskovky a to, co Vika napsala na twitter... Podle mě vynášíš příliš rychlé a jednoduché soudy.
Reagovat
pepin
Já se Ti divím, že to s ním ještě probíráš když víš jak je zaslepený a a nekritický. To, že to Vika v rozhovoru řekla, ale ještě jakým tonem a v jaké souvisloti a ne že ne, ale přesně to ukončila slovy, že tam pak lítala. Takže máš pravdu, že o tom věděla a moc dobře. A to jak tam řvala z lavičky, moc bych za to nedal, že to bylo na trenéra.
Reagovat
pepin
Asi jsi to viděl a jen tak pro upřesnění, zraněná a ošetřovaná byla již před posledním gamem druhého setu, když šla podávat na vítězství.
Reagovat
Bob
Láska zaslepuje :) On by byl dokonalý partner, by viděl jenom to dobré :D
Reagovat
pepin
U nás se tomu říká jinak, ale to zde nebudu publikovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ten zápas právě viděl a i slyšel pozápasový rozhovor. Vím tím pádem, jakým tónem a co tam Vika ještě v dozvuku celého zápasu řekla.
Právě jsem zaregistroval, jak Jamie ošetřovali už na konci druhého setu a také jsem si myslel, že Vika určitě křičí něco ke své lóži, jak tam seděla na lavičce.

A Jamie to zranění samozřejmě limitovalo. I když dokázala dopodávat druhý set a i Viku ve třetím brejknout. Nemohla už se tak dobře pohybovat a být u všech míčků včas, jak by potřebovala, hraní úderů pro ni bylo viditelně bolestivé. Bylo to vidět normálně, že je limitovaná, a ne pouze v okamžiku, kdy ji zabrala detailně kamera. Tak jsem to alespoň viděl já.
Reagovat
pepin
Již se to tu rozebíralo jinde, sám komentátor říkal, že je to pro ni zrovna v nejméně vhodném okamžiku opustit kurt a nechávat se ošetřit, že by potřebovala dopodávat na vítězství. To, že ji to limitovalo je jasan, také jsme viděli, že při některých úderech jen stála a vracela míčky, avšak ještě většinou tak, že je Vika nechytla. Ono možná to bude někde ke shlédnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
A nenapadlo tě třeba, že s pokračující délkou zápasu jí to více a více bolelo? Ty píšeš, že to bylo vidět až od stavu 2:2, to je možná pravda, ale to zranění ji limitovalo a bolelo už od doby, kdy se nechala ošetřovat. Proč by se jinak nechávala ošetřovat? To nebylo ošetření z prevence.
Jak jsem psal, dokázala dopodávat set a Viku ještě na začátku třetího brejknout, ale pak už to nešlo. A už jsem psal pepinovi, že bylo poznat, že je limitovaná i bez detailního záběru kamery. Už nestačila hrát tak jako předtím, a jak by bylo potřeba.

Já se zase domnívám, že pozápasový rozhovor, kdy je hráč ještě pln emocí a vyděšení z průběhu zápasu, napoví více o tom, co si skutečně myslí, než pak sledovat to, co pod kontrolou napíše na Twitter nebo řekne na tiskovce. A proč by mělo být lepší sledovat tiskovku a ne pozápasový rozhovor? To snad říkala po zápase něco, co si nemyslela? A samozřejmě, že tiskovky nebo to, co mě zajímá také sleduji.

Ale jak píšu, vyjádřil jsem svůj názor, nechci se dohadovat. Pouze si všimni, že jsem sem napsal svůj názor až dnes a ne hned po zápase, takže bych to nenazval ukvapeným soudem. A jestli je jednoduchý, to ponechám na ostatních a ty máš na ten názor právo. Prostě mě včera svým chováním a vším trochu zklamala, to je vše.

Já zase nechápu, že to prostě nevidíš nebo neslyšíš, co a jak říká.
Reagovat
Bob
Jen škoda, že to Jamie nedotáhla do zdárného konce. Azarenka s touto hrou titul neobhájí. Pokud narazí na Serenu nebo Mařenu, je konec. Upřímně doufám, že to celé vyhraje Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já nepopírám, že to Jamie bolelo už od té chvíle, co se nechala ošetřovat. Jak říkám, na její hře to bylo poznat až od stavu 2:2 ve 3. setu. Aspoň já bych to předtím nepoznal, kdybych nevěděl, že si vybrala MTO a byla ošetřovaná. V posledním gemu druhého setu a na začátku třetího jí ty míčky pořád padaly k lajnám a měla tam taky jeden mimořádný dropshot. Jak říkáš, pak to asi bolelo pořád víc a už to prostě nešlo. Ale zpočátku hrála Jamie výborně i se zraněním, až jsem se tomu divil. V tom rozhovoru po zápase byla Vika vyděšená a překvapená z toho, jak dobře hrála Jamie i se zraněním. Ale kde je nějaké zpochybňování? Nikdo přece nezpochybňuje, že Jamie byla zraněná. Ani Vika, ani já... Proč bys měl sledovat tiskovku? Protože napodruhé bys to už možná pochopil jinak (líp). :) Jinak si opravdu myslíš, že by Vika napsala na svůj twitter něco takového, kdyby si myslela, že její soupeřka něco předstírala? Cituji: "good start and good finish,will skip the middle :) great stuff from Jamie?we fought hard?thanks all for the support..always special"

Já vidím a slyším všechno, co Vika řekne nebo napíše. Ukvapený soud nemusí být nutně záležitostí času, ale taky nedostatku zdrojů informací... Jinak se taky nechci dohadovat, ale měl jsem prostě potřebu na některé příspěvky zareagovat.

Mimochodem, já dneska ani nemám důvod k nějakému dohadování. V Melbourne postupujou všechny moje oblíbené tenistky, Lindsey vyhrála sjezd, Dynamo vyhrálo v Petrohradu a Liverpool vyhrál 5:0. Tak proč bych se měl dohadovat? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zkopírovalo se to nějak čudně, tak dám radši odkaz... :)
https://twitter.com/vika7/status/292541365965950976
Reagovat
smazaný uživatel
"V tom rozhovoru po zápase byla Vika vyděšená a překvapená z toho, jak dobře hrála Jamie i se zraněním."

Souhlasím s tím, že byla Vika překvapená a vyděšená a podle toho se taky chovala na kurtu, a i v pozápasovém rozhovoru. Tys prostě slyšel něco a nějak sis to vyložil. A já taky něco slyšel a taky si to nějak vyložil.

"Jinak si opravdu myslíš, že by Vika napsala na svůj twitter něco takového, kdyby si myslela, že její soupeřka něco předstírala?"

Ano, myslím si to. Na twitteru už má plně pod kontrolou, co píše a co je "košér". To samé na tiskovce, tam už je osprchovaná, klidnější atd......
Já si myslím, že když člověk vidí zápas a chování hráčů v něm a pak slyší i formu a obsah pozápasového rozhovoru, dokáže si udělat nějaký obrázek.;-))

Taky jsem rád, že Lindsey vyhrála, uvidí se zítra, jak jí půjde SG.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
že se na to nevykašleš:-)...No a co, že Vika po zápase zpochybňovala soupeřku? Nikdo není dokonalý a obzvlášť horké hlavy, jako je Vika, řeknou/udělají často spoustu kontroverzních věcí...Není potřeba snažit se to popřít, hezčí je přece říct, že i přes tenhle její "nešvar" ji máš rád:-)
Já si nemyslím, že by byla Vika špatný člověk, ona se prostě jen nechá unést emocemi. A co jako!?:-)
Reagovat
Fandina
Nechci si přisazovat, ale bylo to opravdu od Viky trapné prohlášení a vzhledem k tomu, že nepřipravené, bezprostřední, tak dost poukázalo i na její uvažování, myšlení, že někdo se nechá ošetřit a nic mu není. Navíc jsem někde četla, že Jamie má problémy se zády a to minimálně od poloviny minulého roku. Smůla no. Jinak jak tu někdo psal, hraje dynamicky, útočně, rychle a hezky se na její hru dívá. Je možné, že kdyby netrpěla těmito zdravotními neduhy, byla by mnohem výše, než je teď. Jenže kdyby jsou kdyby. Takže uvidíme jak se bude dále její tenisová karieéra ubírat. Bez zdravého těla to nepůjde nikomu.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak Vika zatleskala Jamie těsně po zápase, tos neviděl? :) No jo, jsou prostě věci, na kterých se neshodneme... Na tom se asi shodneme. :D

Mám obrovskou radost, že Lindsey vyhrála! :) Moc jsem jí to přál po tom návratu a fandil jsem jí tak, jako snad ještě nikdy. Když jsem viděl, jak je to pořád o desetinu, tak jsem vykřikoval: "Jeď Lindsey jeď!" :) Taky jsem se dneska mohl projevit pořádně nahlas, protože jsem byl zrovna sám doma. :D No a když jsem potom viděl, jak je šťastná, tak jsem měl velikánskou radost. :) Pak jsem přepnul na Rai Sport (kdo má toho Kárníka furt poslouchat :D) a tam byl rozhovor s Lindsey. To bylo moc krásné! :) To zítřejší super-G jí podle mě taky vyjde. A když ne, tak to vůbec nevadí... Já pevně věřím, že si Lindsey schovává to nejlepší na MS. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si právě myslím, že Vika nikoho zpochybňovat nechtěla a někteří to jenom špatně pochopili... Proč se na to nevykašlu? Já se na to nemůžu vykašlat, jsem rytíř Monty! :D Ale určitě sis všimla, že na některé existence tady nereaguju... A co se týče Viky, tak zaprvé ji mám rád a zadruhé neudělala nic špatného. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mně nevadí, že Viku bráníš...vůbec:-) Akorát nechápu, proč si nepřipustíš, že každý má chyby, dokonce i tvoje kvarteto:-)
Já se tu teď nepřikláním na ničí stranu, zápas jsem neviděla (a lituju toho, když čtu, jak hrála Jamie skvěle), ani jsem neslyšela pozápasový rozhovor s Vikou, jen mi přijde na hlavu všechnu kritiku na své oblíbenkyně za každou cenu odrážet, jako by neměly právo na chyby:-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Toho bohdá nebude, aby rytíř Monty z boje utíkal!" - Nebo tak nějak je ten slavný historický citát, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No na tom se určitě shodneme, že se prostě v určitých věcech nemůžeme nikdy shodnout.
Ano, viděl jsem, že zatleskala. Ale monty, to jsou taková gesta, že se zatleská, když už je vyhráno.....

Já souhlasím se Sonjou. Dobře píše, proč jí nemáš rád i s jejíma chybama? Každý má nějaké chyby a když má člověk někoho rád, tak i s těma chybama.:-)) Mně přijde, že ji vidíš moc růžově a idilicky, moc dokonale...., má vůbec Vika podle tebe nějaké chyby nebo něco, co se ti na ní moc nelíbí?

A i když je to pro mě i Fandinu trochu neobvyklé, souhlasím se vším, co napsala. Jak ohledně Viky, tak ohledně Jamie.

A to, že tady píšu dnes o Vice nějakou kritiku neznamená, že na ní plivu nebo že nebudu uznávat její výsledky nebo že ji budu nesnášet. Ale měl jsem k ní výhrady, tak jsem to napsal.

Kárník je příšerný, on neumí vůbec komentovat nestranně. Je podle mě ještě horší než Krátoška. Ale já se je opravdu snažím nevnímat.:D))
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, já jsem nikdy netvrdil, že moje oblíbené tenistky nemají žádné chyby. Nikdo nejsme dokonalí... Jen si prostě myslím, že Vika neudělala ani neřekla nic špatného a jako její fanoušek bych ji tady měl bránit. To je všechno. :)

Oskar: Jestli Vika podle mě udělala někdy nějakou chybu? No, nelíbilo se mi, jak Vika předloni v Římě použila nějaká sprostá slovíčka, když hrála čtvrtfinále s Mashou. Ale pak se za to omluvila na twitteru a řekla, že ji to mrzí a že na to opravdu není pyšná. Takže jsem to vzal jako uzavřenou věc... Dřív jsem samozřejmě taky trpěl, když byla Vika hodně nervózní. To se nelíbí asi žádnému fanouškovi, když jeho oblíbená hráčka mrští raketou... No a pak mi připadá, že se Vika při zápasech moc mračí, ale to je blbost. :D Ona prostě musí být koncentrovaná. O to víc jí právě musím fandit, abych viděl úsměv aspoň po zápase. :)

A teď ještě s trochou nadsázky k tomuhle: "A to, že tady píšu dnes o Vice nějakou kritiku neznamená, že na ní plivu nebo že nebudu uznávat její výsledky nebo že ji budu nesnášet. Ale měl jsem k ní výhrady, tak jsem to napsal." ... No jen aby! Minule jsi tady psal o nějakém kvílení a teď tohle... Nějak ses rozjel. :D

quesh: Neříkej mi, že u tebe to je jinak ve vztahu k Petře... :)
Reagovat
Fandina
Oskar ... vážně se mnou nikdy nesouhlasíš? A v čem prosím, já tady zase tak zásadně nepíšu, aby bylo s čím. Ale třeba mě upamatuj, vzpomenu si ... úsměv
Reagovat
Bob
i am still winner :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, už mlčím.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že odpověď na to, jak je to u mě ve vztahu k Petře, znáš ze všech lidí, co se tady na fóru kdy objevili, ty zřejmě nejlíp. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Né, to jsem napsal špatně. Není to tak, že s tebou nikdy nesouhlasím. Vyjádřil jsem se špatně, občas se spolu v něčem neshodujeme, ale není to nijak zásadní.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, jen to tak prostě někdy (teda vždy) vypadá, protože je stále tak bráníš a vychvaluješ, ale v pohodě, každý vyjadřujeme svoje fandovství jinak.;-)) Někteří fanoušci dle tebe dokonce někdy dostatečně neprojevují nadšení nad svými favority...:-))

Když jsem to sem psal, očekával jsem nějakou takovouhle diskuzi...... A protože se s tebou nerad dostávám do dlouhosáhlých výměn názorů, umísťuji sem kritiku tvých oblíbenkyň ve vyjímečných případech, kdy mě fakt něčím už podráždí.:-))
Jinak nikdy jsem neměl problém s uznáním dosažených úspěchů Viky a myslím si, že vůbec nikoho. A slovo "nesnášet" je u mě na sport taky moc silný pojem. To snad opravdu jen v pár případech....

S nadsázkou - no ano, kvílí! Jak bys její "miloučký zvukový projev" nazval ty? Nekřičí jako Maruška, jejíž zvuky se podobají pacientovi při operaci bez anestezie, ale houká a chvílemi i vyje jako vlčice. Budu ji asi říkat zkráceně VV - Vlčice Vika.;-)) Ale abych tím nenaštval našeho zatoulaného Vlka.....:D))
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si myslíš, že se s tebou do dlouhosáhlých výměn názorů dostávám rád? :D Já jsem ve svém úvodním (troj)příspěvku obecně reagoval na zdejší kritiku Viky a vypíchnul jsem některé věci, které tady padly... Pak jsi načal tohle vlákno, takže jsem musel vytáhnout meč, nasadit přilbici a jít do boje za svou vlčici (to se hezky rýmuje, ne?). :D Ale i přes nějaké nesouhlasy tě považuju za velmi schopného diskutéra. Ty jsi právě natolik schopný, že spolu vždycky skončíme u nějaké dlouhosáhlé výměny názorů. :D

K té nadsázce: Pamatuješ si, jak jsem ti posílal svoje básně? Tam v jedné básni pro Mashu se psalo "křičí, výská ostošest..." Takže u Viky bych použil spíš to výskání. :) Jinak VV se mi nelíbí (něco mi to připomíná :D). Navrhuju raději VVA - Vlčice Vika Azarenka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prý reagoval jsem obecně na kritiku Viky....:D)) No, vzhledem k tomu, že jsme jí tady pod článkem "kritizovali" prakticky jen já a pepin, možná ještě hodil do placu něco Bob, tak se to nedalo nevztáhnout na sebe.....

Jj, rýmuje se to. A na básně si samozřejmě pamatuji, i na to výskání - to je opravdu zajímavý slovní obrat popisující křik Máši.:))

Ok, je to tvá Vika, bude to tedy VVA.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněls na dadafta... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale dadaft jen tak lehce poznamenal........:))
Reagovat
skott
Heroické vzepětí Vesny v jednom z nejlepších utkání, které jsem tento týden viděl a ukázka, jaké divy dokáže nově nabyté sebevědomí, které Vesna získala v Hobartu. Odvrácený mečbol v desetiminutovém gemu za stavu 4-5 ve druhém setu, mnohonásobné přežití situace, kdy byla jen dva míčky od prohry. Následně na první pokus proměněný setbol v tie-breaku po krásné a dlouhé šestnáctiúderové výměně...a zápas zskončený šťastně rámem terefným returnem, který zaskočil Vinci.
Reagovat
gigin
Nemáte už nějaké to video? Fakuje ta Bojana nebo ne?? Jsem z toho nervozní, jak prvnička....
Reagovat
smazaný uživatel
Nenašel jsem to, ale ani už to nehledám. Prď na to, J.M. to sem dal na odlehčení, jak psal a ona to nejspíš nekřičela, to by z toho už byla kauza. Patrně to tak jen znělo.....

Ale třeba to někde naběhne později, tak se ještě kouknu.:))
Reagovat
smazaný uživatel
No, nebyl jsem z toho ponocování do půl čtvrté zrovna nadšený, ale nakonec to dobře dopadlo... Všechny moje oblíbené hráčky jsou v osmifinále - další mise splněna! :)

Vika - Jamie: Ufff, to byla šichta... Vika hrála výborně do stavu 5:1 v 1. setu, pak jí to z nějakého záhadného důvodu přestalo jít. Když brejkla na 3:1 a potom na 5:1, tak jsem věřil, že první set už bude jenom formalita. Jenže pak Vika podávala na vítězství, neproměnila setbol a jako by se to na ní podepsalo. Najednou už to bylo jenom 5:4 a na podání Jamie. Naštěstí se Vice povedl brejk v pravou chvíli a 1. set získala v poměru 6:4... Jenže druhý set nezačal dobře a Vika se pořád trápila. Hned v úvodu ztratila podání. Na to ještě stačila zareagovat rebrejkem, ale ve třetím gemu znovu neudržela servis, což nakonec rozhodlo celý set. Až do konce 2. setu jsem věřil, že si Vika vezme ten brejk zpátky. Bohužel se to nepovedlo. Od té chvíle měla jediný brejkbol v sedmém gemu, ten ale zůstal nevyužitý. Za stavu 3:5 Vika podávala na záchranu setu a musela odvracet dva brejkboly. Přesto se jí podařilo ještě udržet naději a na řadě byla Jamie, která podávala na vítězství v setu. Ale ještě předtím přišel MTO, když měla Jamie problémy se zády. To se nakonec ukázalo jako klíčové v tomto zápase. Je však nutno říct, že i přes zranění hrála Jamie výborně. Po přestávce dopodávala druhý set a rozhodnout se muselo ve třetím... Vika v něm šla do vedení a ve druhém gemu měla brejkbol, který nevyužila. Za stavu 1:1 Vika ztratila servis a já už začal mít obavy. Naštěstí se hned vzápětí povedl rebrejk. Od stavu 2:2 už získávala gemy jenom Vika. Důvody byly podle mě dva. Zaprvé Jamie limitovalo zranění zad a zadruhé Vika přestala dělat tolik chyb. Spíš než radost asi Vika pocítila úlevu. Bylo to hodně utrápené vítězství, ale na to se historie ptát nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se stalo od stavu 5:1 v 1. setu, to absolutně netuším. Do té chvíle měla Vika zápas pod kontrolou, přestože ten stav možná úplně neodpovídal. Ovšem Vika hrála až do tohoto stavu dobře, trefovala krásné úhly a měla odpověď na nebezpečnou hru ze strany Jamie. Pak to najednou přestalo jít. Přišlo mi, že Vika hrála tak trošku bez razance, nešlo jí podání a trefovala míčky přesně do míst, kde byla Jamie připravená. Jamie navíc podala velmi statečný výkon i přes to zranění a chvílemi jí tam padaly věci mezi nebem a zemí. Docela mě překvapilo, jakou má drobnou postavu. Možná i to může způsobovat její náchylnost ke zraněním. Doufám, že ji to v budoucnu nebude nějak limitovat... Jsem rád za postup Viky, i když se k tomu vítězství protrápila. Vika ví, že to nebylo dobré a proti Eleně už by to nejspíš nestačilo. Ovšem každý zápas je jiný a já věřím, že v příštím zápase podá Vika mnohem lepší výkon.

Pro ty z vás, co se tady pokouší plivat na Viku: Ona sama na tiskovce řekla, že to vítězství bylo "ugly", takže se tím rozhodně moc nechlubí. Snažila se říct jenom to, že takové utrápené vítězství může někdy pomoct do dalších zápasů. Ale ne každý to asi úplně pochopil... Za zranění soupeřky Vika opravdu nemůže a sama se zachovala velmi sportovně, když jí po zápase zatleskala. Kromě toho ještě ocenila její výkon v rozhovoru. Nevím, kdo zase přišel na to, že Vika zpochybnila zranění Jamie. Vika naopak vysekla svojí soupeřce poklonu. Jamie hrála i po tom MTO tak dobře, že z těch úderů nebylo poznat, že je zraněná. Kdyby ji nezabírali blíž a neviděli byste její bolestivou grimasu při každém úderu, tak byste to taky nepoznali. Vika prostě ocenila, že Jamie hrála dobře i se zraněním. To ale není žádné zpochybnění, jak si to tady někdo vykládá... A že byla Vika naštvaná sama na sebe? No kdo by nebyl, při takovém výkonu... Jestli Viku nemáte rádi, tak to napište rovnou a nechytejte se každé blbosti!
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Lesia: Jak už jsem předesílal, tenhle zápas jsem neviděl. Z výsledku a postupu Caroline mám ovšem velkou radost! :) Viděl jsem pár výměn v highlightech a vypadalo to, že Caro se snažila hrát svou hru, která jí vycházela. Hodně zajímavé je, že Caro pětkrát v zápase ztratila podání a pětkrát získala rebrejk! To je docela unikátní bilance. :) Určitě to nebyl jednoduchý zápas, protože Lesia je poslední dobou ve formě. V Brisbane došla do semifinále a na AO v 1. kole vyřadila Nasťu, tedy svou přemožitelku právě z Brisbane... Caro se v osmifinále utká proti Světlaně, která ji letos porazila v Sydney. Bude to těžké, Světlana vypadá zase ve formě. Určitě bude potřeba, aby Caro měla větší úspěšnost podání. Ale věřím, že to může dopadnout opačně než v Sydney. Tam to bylo na tři sety pro Světlanu, v Melbourne to může být třeba tříseťák pro Caroline. Uvidíme... Každopádně Caro už splnila základní cíl vzhledem k nasazené pozici, což je velmi důležité. Kdyby obhájila loňské čtvrtfinále, bylo by to moc fajn. :)

Další zápasy: Serena opět přesvědčivě vyhrála. V zápase Laura - Sloane jsem více přál Lauře, ale tušil jsem, že Sloane bude mít asi navrch. Sloane hraje momentálně v dobré formě a na Lauře se možná podepsal i ten dlouhý zápas proti Petře. No a s postupem Bojany měl gigin pravdu, za což jsem rád. Bojana znovu vylepšila svoje grandslamové maximum... Dvě pěkné Srběnky v osmifinále. Co tomu říkáš, gigine? :)
Reagovat
gigin
Já jsem spokojený, monty :) A s mužským pavoukem zatím taky :))) 2+2 :DD
Reagovat
dadaft
taky se bojím těch vleklých zranění. podle komentátora prý už v juniorkách tři roky laborovala se zápěstím...

pokud jde o to, co se stalo za stavu 1-5 s Vikou - nestalo se s ní nic. hrála pořád stejně. to jen Jamie začala hrát líp.
od tohoto stavu měla o level lepší forhend než Vika - rychlejší, se skvělou délkou, líp umístěný, létající nízko nad síti...
v bekhendu byly hráčky srovnatelné.
Vika nemohla víc přitlačit, protože byla sama pod tlakem.
(a na podání bych to taky nesváděl - Jamie na tom byla v tomhle směru ještě hůř - kdyby ne, skončil by zápas 64 64 pro J.H.)

myslím, že příští zápas bude hrát Vika stejně jako tenhle - na Vesninovou by to mělo stačit...
Reagovat
Heather_Fedex
207 km/h?? to snad ne! fedex mel dneska proti tomicovi nejrychlejsi servis mozna 202 km/h.....
Reagovat
smazaný uživatel
Heather, Fedexův dnešní nejrychlejší servis měl rychlost 207;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nj, v zápase s Garbine dala eso 207 km/h na mečbol a dnes také v průběhu druhého setu. Diváci ale po tom tak halasili, že ihned následovala dvojchyba.:-))

Ale třeba mají z toho vedra rozbitá měřidla....:))
Reagovat
dadaft
nejen, že jsou to tak šílené pecky. když jsou někdy záběry z té snížené kamery když Serena servíruje (stojí z pohledu kamery na vzdálenější straně kurtu), takže je to dobře vidět, snažím se uhodnout podle jejího pohybu, kam ten servis půjde.
většinou jde jinam...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si zase všiml, že ona někdy povystrčí před servisem trochu jazyk do jednodho z koutů a na tu stranu podává. Ale jenom někdy to tak s tím jazykem udělá.
Zaujalo mě to kvůli tomu, že třeba Agassi psal ve své knize, že měl vypozorováno, že Becker vystrčí špičku jazyka na jednu stranu a podává pak na tu druhou.

Ale jinak musím přiznat, že jsem se ti dnes v noci v duchu omluvil za to, že jsem byl kapku sketptický k tomu, když jsem tady četl, jak jsi psal, že by mohla Jamie Viku porazit. Opak byl pravdou, odhadl jsi to dobře.
Reagovat
Heather_Fedex
z toho, co vsechno si dokazete vsimnout, mi nekdy zastava rozum ;)))
Reagovat
dadaft
no, taky ji ty záda mohly chytit v prvním setu, dostala by 61 60 a vypadal bych jako blllb. ))
co mě velmi příjemně překvapilo - myslel jsem, že to bude hrát jako s Kumkhum, na pár úderů. přišlo by mi to i rozumné - v dlouhých výměnách by měla mít přece Vika jasně navrch. myslel jsem, že bude riskovat..............
......... jenže ona dokázala diktovat tempo metr za základní čarou.
proti No.1 !!!
neskutečné.
(a Vika nehrála přece špatně - četl jsem názory, že hrála pasivně - neřekl bych.)
to zranění je .........., nemám slov.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevypadal bys tak.:))
No to mě taky zarazilo a i příjemně od Jamie překvapilo, že dokázala s Vikou nejen držet krok v delších výměnách, ale i diktovat tempo hry, a rozdělovat údery. Přitom Vika je v tomhle dobrá, není to nějaká typická útočná hráčka. Líbilo se mi, jak byla bojovná a nebojácná.

Jo, to zranění je naprdlačku......, doufám, že bude brzy v pořádku. A zamrzí to i z toho důvodu, že by jí to posílilo sebevědomí, kdyby porazila aktuální světovou jedničku.
Doufám, že ji zranění nebudou pronásledovat a nebudou nějak vleklá nebo chronická, to by bylo velmi nepříjemné a nepřál bych jí to.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ještě k té pasivitě Viky - já bych neřekl, že hrála pasivně, ona hrála svůj styl hry, který běžně hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Je velká škoda, že zápas poznamenalo zranění Jamie, na kterou už byl ve třetím setu hodně smutný pohled. Chvílemi se tam úplně bolestí lámala a přesto statečně bojovala. Za to jí patří velké uznání! Jinak po tenisové stránce předvedla velmi slušný výkon a myslím, že kdyby nebyla zraněná, Vika by prohrála. Pro Viku to včera bylo první pořádnější prověření.....
Vyšilovala teda ale slušně, to její mlácení raketou a chování.....To by se dalo ještě pochopit. Ale v rozhovoru snad dokonce zpochybnila zranění Jamie! Že by se řídila heslem "podle sebe soudím tebe"!?

Jinak si osobně myslím, že je ve velmi slušné formě Maria, která podle mě určitě dojde až do finále. Řekl bych, že je ještě v o něco lepší formě než byla na TM. Je vidět, že se na letošní AO dokázala připravit opravdu slušně. Kdyby došla Serena do finále, neviděl bych to pro Mášu úplně marně.
Naopak si myslím, že Vika takovou formu, jako třeba loni, nemá. Navíc je pod obrovským tlakem kvůli obhajobě a udržení si postu jedničky, takže je nervózní. Jí bych zatím na vítězku AO věřil z těch tří nejméně.
Reagovat
pepin
Tak to, že by Az. asi prohrála, kdyby byla Jamie v pořádku je dosti pravděpodobný. Vůbec by to neunesla psychicky, to bylo vidět jak je labilní když se nedaří a nejde to tak jak je zvyklá. A k tomu zranění. To víž že to zpochybnila a kdo se díval do konce a byl svědkem pozápasového rozhovoru tak to slyšel na vlastní uši. To zase jen místní spisovatel to pochopitelně neslyšel a ještě z nás kdo to sledoval dělá no nechci říc co.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, já jsem taky slyšel, co jsem slyšel, ale nechci se s nikým dohadovat.
Mně na Vice vadí, že když to právě nejde tak, jak si představuje a je to důležitý turnaj, chová se takhle. I když bych řekl, že se už proti minulosti zklidnila.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace, Bojano!!:-)))
Reagovat
J.M.
Škoda Kimiko. Díval jsem se na konec 2. setu, a když na ni Bojana celý tiebreak při každém úderu řvala "Fuck you!!!", doufal jsem, že ji rozhodčí právem diskvalifikuje.
Reagovat
gigin
Ale prd na ni křičela...
Reagovat
J.M.
Tak si to někdy pusť ze záznamu. Prakticky při každém úderu, a dost hystericky. Je jedno, že si to neuvědomovala, že to je jen její specifický skřek (co je proti tomu Francescino a-hý!) ale bylo to často hodně zřetelné, artikulované, a jak se říká, sledovaly to i děti. Když byl záběr na lajnového rozhodčího, co stál za ní, ten výraz ve tváři byl docela zajímavý.
Reagovat
gigin
Ty mi chceš říct, že třeba jak ječí Mária a Vika při každém úderu, tak Jovanovski řve při každém úderu "fuck you"??
Reagovat
J.M.
No ano. Aspoň co jsem viděl velmi vypjatý konec zápasu s Kimiko, tak to řvala (spíš hystericky ječela) při každém úderu. Říkal jsem si, jestli mě třeba uši neklamou, ale když jsem to poslouchal snad čtvrt hodiny pořád dokola v desítkách exemplářů, často hodně zřetelných, tak už jsem to tam nemohl neslyšet.
Reagovat
gigin
Někde si najdu záznam a kouknu, teda... pak se ti ozvu.
Reagovat
dadaft
to snad ani nemůže být pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
J.M. má hodně bujnou fantazii...pamatuju si tu od něj víc perliček, namátkou to, že Tipsa nechal tuším v Torontu Noleho vyhrát:-)
Reagovat
J.M.
Napsal jsem, že ho z toho podezřívám, a poté, co předváděl namátkou v Davis Cupu, v Paříži, a i teď na Australian Open, mám čím dál menší pochybnosti o tom, co je to za charakter.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, co to s tím má společného;-)
Reagovat
J.M.
Já ano. To je pro mě hlavní.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D jasně...
Reagovat
smazaný uživatel
No to se mi ani nechce věřit, že by toto na soupeřku křičela a nebyla za to potrestána. To snad ani není možné, to jsem ještě neslyšel, to by si snad musela stěžovat i Kimiko.... Jako její hlasitý projev znám, ale toto? Jdu zkusit najít nějaký záznam, jestli by to nebylo slyšet.
Reagovat
gigin
Ještě si zapomněla na podezření J.M., že ta scénka Noleho s malým fanouškem na USO byla nahraná...
Reagovat
J.M.
Oskar: samozřejmě že to na ni úmyslně nekřičela. Ale prostě v té vypjaté koncovce zápasu její velmi úporné ječení při úderech znělo takto. Aspoň na mých skromných reproduktorech. Velmi unikátní způsob hekání. Možná že s lepším zvukem by v tom někdo slyšel něco jiného. Ale přinejmenším se to tomu nebezpečně blížilo.
Reagovat
J.M.
No tak to byla racionální úvaha a nebyl jsem sám, komu ten nástup přišel velmi umělý.
Reagovat
gigin
J.M.: Já ti to neberu. Když si to myslíš, v pořádku.
Oskar: Prosím tě, najdi nějaký ten záznam, fakt by mne to zajímalo. Mi se nic nedaří zatím najít. Toto se musí dořešit!! :DDD
Reagovat
J.M.
Mimochodem, toto téma jsem původně nahodil hlavně pro odlehčení, stejně jako mnohá další, ani jsem nepovažoval za nutné to rozebírat a řešit, ale asi si musím zvykat, že ze všeho vznikne "kauza".
Reagovat
smazaný uživatel
"když na ni Bojana celý tiebreak při každém úderu řvala "Fuck you!!!", doufal jsem, že ji rozhodčí právem diskvalifikuje."
"samozřejmě že to na ni úmyslně nekřičela."
Tvůj první příspěvek vyzněl, jako by to na ni skutečně úmyslně křičela...jestli to tak jen "znělo", tak fakt nechápu, o čem je tu řeč:-D
Takové téma určitě odlehčující není a možná by nebylo od věci občas si něco nechat pro sebe:-)
Reagovat
gigin
No tak to potom jo...
Reagovat
smazaný uživatel
No je to tedy přinejmenším zajímavé a věřím ti, že jsi si myslel, že to křičí. I když určitě to tak znělo neúmyslně, protože tohle by snad úmyslně křičet ani nemohla.
Ale pamatuji si, že si na její hlasitý projev stěžovala někde Sabine. Je to prostě hrozný nešvar to ječení a jsem zvědav, jestli s tím WTA bude opravdu důsledně bojovat už od juniorek, jak avizovala. Je to škoda, kdyby Bojana tak nekřičela, byl by její tenis koukatelný. Takhle mě to prostě vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych to našel, hodím sem odkaz.:)) Ale J.M. už napsal, že to nebylo úmyslné, takže nějaké dořešení určitě nebude potřeba.;-))
Reagovat
gigin
Bojana ječí. O tom ani potom. Ale určo neječí při úderu "fuck you". Jestli jo, tak je to fajna cérečka a chcu ju za manželku...
Reagovat
J.M.
Ano, jedno klíčové sloveso v první osobě v tvém příspěvku jsem chtěl vypíchnout, ale protože vážně o tyhle debaty nestojím, tak ho nevypíchnu.

Snad bych jen k tomu dodal, že ačkoli to je téma napůl pro odlehčení, já kdybych byl hráč bych si u rozhodčí stěžoval. Mně z toho bylo místy nepříjemně i jako divákovi.
Reagovat
Elrondin
To jako fakt?
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenkova hra otrasne, na titul nema ani nahodou...
Reagovat
smazaný uživatel
niekedy vydrete zapasy su viaaac ako jednoznacne takze
Vika must win!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bojana 1.set:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vika
musis vyhrat!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
gigin
Jinak zítra máme dobré časy :))
http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/schedule12.html
Jo a Nikola Milojevic dnes v suchým - 6-3, 6-1 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, super:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď mladičká Bojana proti 42-leté Japonce:-)))
Reagovat
gigin
Prosím Bojanko - idemooooo!!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
????????????????
Reagovat
smazaný uživatel
Aha..Tak nebere mi to japončinu. Preto tie otázniky :)
Reagovat
gigin
Co nevíš? Rád ti poradím :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak piš srbsky, Peťo:-)
IDEMO!
Reagovat
dadaft
"Že jsem vypadala, že zpět do utkání nedokážu dostat? Cítím se dobře," odpověděla Azarenková na dotaz ohledně příčin problémů. "Když vyhrajete v zápase, ve kterém nehrajete dobře, tak vám to dodá sílu."
- trošku jsi zapomněla zmínit Viko, že ses do utkání dostala zpět hlavně proto, že soupeřka ve třetím setu po každém druhém úderu lezla bolestí po čtyřech.
a ještě se chlubit vítězstvím....
no nevím borko.
Reagovat
dadaft
na druhou stranu asi nejde říct "byla jsem horší hráčkou na kurtu".

pokud jde o Jamie - dnes nebyla na síti tak často, jako v jiných zápasech. zřejmě to bylo hlavně tím, že předešlé soupeřky nedokázaly kloudně vracet její údery a na síť ji zvaly...
s Vikou to byla přestřelka od základní čáry.
srovnání na forhendu bylo velmi, velmi zajímavé...

myslím, že Jamie má psychiku na to, takové výkony opakovat. bohužel otázkou zůstává obnovené zranění zad. podle jejího vyjádření už se to táhne od loňského RG. to je dlouho. nedobrá zpráva...
Reagovat
dadaft
ty highlights na stránkách AO jsou taky k popukání - vidíme na nich pořád, jak Vika zakončuje (od Jamie jeden kraťas)...
ve skutečnosti byl poměr winnerů 41 ku 17 pro Jamie.
Reagovat
dadaft
"First time I saw Hampton play and I am already a fan. She played great tennis. This match should encourage her a lot. She should have won that match."

"It was insane watching those forehands bounce out of Hampton's racket. Like a machine."
Reagovat
Bob
Azarenkový set, Serena podání. Už se těším, až jí vypráská kožich.
Reagovat
pepin
Přál bych si, aby ji spláchla jak lonský sníh a to hlavně za to jak se chová.
Reagovat
Bob
neboj se, všechno bude :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist