Bartoliová se vrátí do Wimbledonu, zahraje si exhibici

22. 1. 2014, 15:57
Aktuality 2
Úřadující wimbledonská šampionka Marion Bartoliová, která loni krátce po triumfu v All England Clubu překvapivě ukončila kariéru, se letos hodlá do Wimbledonu vrátit s raketou v ruce. Na londýnských travnatých dvorcích se ovšem tentokrát představí jen v tradiční čtyřhře legend.
Profily hráčů
Marion Bartoliová

"Takže budu hrát druhý týden," řekla s úsměvem devětadvacetiletá Francouzka v Melbourne, kde komentuje Australian Open. Přestože na profesionální comeback ani v nejmenším nepomýšlí, na tenis nezanevřela. "Bohužel, tělo mi už nedovolí hrát, ale ta vášeň pro tenis je ve mně pořád," prohlásila.

Bartoliová překonala během kariéry celou řadu zranění, nyní ale prozradila, že skončit musela kvůli ramenu. "Rameno mám v podstatě nadobro zničené, už nemůžu podávat," konstatovala tenistka, jež na triumf ve Wimbledonu čekala déle než jakákoli jiná vítězka grandslamového turnaje před ní. Titulu se dočkala až při 47. startu na podniku "velké čtyřky".

Přestože ji při komentování občas přemůžou emoce, jako při dnešním postupu její kamarádky Dominiky Cibulkové do semifinále, ukončení kariéry v žádném případě nelituje.

"Nečekejte, že budu plakat nebo mít aspoň slzy v očích. Mám to potěšení říct, že jsem odešla jako wimbledonská vítězka, a to se každému nepodaří," pochvalovala si majitelka osmi titulů, jež se nyní věnuje navrhování šperků pro ženy, které mají rády tenis.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Marion...
... si pozadej o divokou kartu:)

Daji ti ji na beton... nemusis ani trenovat,
...proste prijedes, zahrajes, obhajis...:)
a po turnaji pujdes zase komentovat:)

///jinak, na okruhu chybis, to je jas...:(
Reagovat
Sonja
Úplný jas:-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist