Bartoliová titul v Číně nezíská, v Guangzhou nedohrála první zápas

18. 9. 2012, 22:57
Aktuality 0
Turnaj v čínském Guangzhou pokračuje už po úvodním kole bez své největší favoritky. Nasazená jednička Marion Bartoliová skrečovala po sedmi hrách zápas s domácí Kai-Chen Chang.
Marion Bartoliová

Desátá tenistka světa Marion Bartoliová měla už v úvodu zápasu s Kai-Chen Chang problémy, když po brejku ztratila své vlastní podání. Za stavu 3-3 ještě odvrátila brejkbol, po dalším gamu už se ale rozhodla kvůli zažívacím potížím z utkání odstoupit.

Kai-Chen Chang, která se do hlavní soutěže dostala po porážce v kvalifikaci jako lucky loser, si o čtvrtfinále zahraje se svou krajankou Su-Wei Hsieh.

Ani turnajová pětka Monica Niculescuová z Rumunska v Guangzhou nepřešla přes první kolo. Do duelu s Mathilde Johanssonovou vstoupila výborně, francouzské soupeřce dvakrát prolomila servis a ujala se vedení 3-0. Johanssonová se ale nevzdala a první set ještě otočila, a nezastavila se ani ve druhé sadě. V ní se dostala do vedení 4-0, které už nepustila, a po dvou hodinách zvítězila 7-5 6-2.

Ostatní nasazené tenistky si dnes v Guangzhou vybojovaly postup do dalšího kola. Dvojce Jie Zheng a osmičce Alize Cornetové práci ulehčily skreče jejich soupeřek, ostatní papírové favoritky zvítězily ve dvou setech.

Výsledky - Guangzhou (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Chan (Tchaj-wan) - Bartoliová (1-Fr.) 4:3 skreč, Zheng (2-Čína) - Chan (Tchaj-wan) 5:3 skreč, Cirsteaová (3-Rum.) - Chu (Čína) 6:2, 7:5, U. Radwaňská (4-Pol.) - Czinková (Maď.) 7:6 (7:1), 6:2, Johanssonová (Fr.) - Niculescuová (6-Rum.) 7:5, 6:2, Peng (7-Čína) - Moritaová (Jap.) 7:6 (7:3), 6:0, Cornetová (8-Fr.) - Panovová (Rus.) 6:3, 1:1 skreč, Hsieh (Tchaj-wan) - Bratčikovová (Rus.) 7:5, 6:3, Luangnamová (Thaj.) - Gajdošová (Austr.) 6:7 (5:7), 6:4, 6:2, Govorcovová (Běl.) - Dijasová (Kaz.) 7:5, 6:2, Zheng S. (Čína) - Cohenová (USA) 7:6 (7:1), 7:5, Duan (Čína) - Kumkhumová (Thaj.) 6:2, 6:1.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist