Becková smetla Ostapenkovou a v Québecu získala svůj druhý titul

20. 9. 2015, 23:21
Aktuality 0
WTA QUÉBEC - Halový turnaj WTA International v kanadském Québecu vyhrála Annika Becková. Jednadvacetiletá Němka v dnešním finále smetla dvakrát 6-2 Lotyšku Jelenu Ostapenkovou a získala svůj druhý titul.
Profily hráčů
Annika Becková

Jednadvacetiletá Němka Annika Becková na cestě za trofejí vyřadila i dvě Češky: Hradeckou a Andreu Hlaváčkovou. Nezastavila ji ani osmnáctiletá Lotyška Jelena Ostapenková, jež hrála ve finále poprvé. Proti Beckové si přitom věřila, neboť nad ní letos už dvakrát zvítězila - na US Open a v červnu na podniku ITF ve Francii. 

Becková v úvodu finále ztratila hned v první hře podání, ale bleskově si ho vzala zpět a zápas ovládla. Za pouhých 54 minut zvítězila 6-2 6-2.

"Mám za sebou povedený týden. Každým zápasem jsem se cítila lépe a vše vyvrcholil výkonem v dnešním finále. Jsem ráda za titul i svou hru," pochvalovala si talentovaná Němka.

Becková hrála ve finále počtvrté v kariéře a navázala na loňský triumf z Lucemburku, kde na podzim zvítězila rovněž v hale.

• WTA INTERNATIONAL QUÉBEC •
Kanada, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (20. 09. 2015)
• Dvouhra - finále •
Becková (5-Něm.) - Ostapenková (Lot.) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist