Bencicová si v Torontu vyšlápla i na Serenu! V největším finále se utká s Halepovou

16. 8. 2015, 06:49
Aktuality 455
WTA TORONTO - Rozjetá Belinda Bencicová v Torontu čelí jedné těžké soupeřce za druhou, ale nezastavila se ani na té nejtěžší možné. Vyřadit dokázala i Serenu Williamsovou a v 18 letech postoupila do svého největšího finále kariéry. O titul se utká s Rumunkou Simonou Halepovou.
Belinda Bencicová

Belinda Bencicová si letos zahrála finále na trávě v Hertogenboschi a na trávě v Eastbourne dokonce vybojovala svůj premiérový titul na okruhu WTA. Byla i v osmifinále Wimbledonu, ale na antuce nebo na tvrdém povrchu nebyla ani jednou ve čtvrtfinále. 

To změnila až tento týden v Torontu, kde přitom čelila silným soupeřkám. Osmnáctiletá Švýcarka však vyřadila Eugenii Bouchardovou, Sabinu Lisickou, dvě bývalé světové jedničky a současné hráčky Top 10 Anu Ivanovičovou a Carolina Wozniackou a v sobotním semifinále s vyšlápla i na suverénku posledních let Serenu Williamsovou.

Přitom Bencicová v jediném vzájemném střetnutí uhrála jen tři gamy a dobře nezačala ani v Kanadě. V úvodu utkání prohrávala 1-5 a i když se jí povedlo snížit, set už nezachránila. V druhé sadě talentovaná Švýcarka neproměnila za stavu 5-3 setbol a za stavu 5-5 a 0-40 byla na pokraji vyřazení. Postupně však odvrátila celkem čtyři brejkboly, získala šest her v řadě a po divokém třetím dějství, v němž přišla o náskok dvou brejků, překvapivě zvítězila 3-6 7-5 6-4.


Bencicová si tak připsala svůj první skalp světové jedničky a v 18 letech se stala nejmladší přemožitelkou Williamsové od finále Wimbledonu v roce 2004, kdy ji porazila tehdy sedmnáctiletá Maria Šarapovová. Za uplynulých 11 let Williamsová vyhrála 24 z 25 zápasů proti teenagerkám.

"Neumím teď popsat své pocity. Situací na kurtu jsem byla ohromená, ale teď jsem šťastná. Je to opravdu neuvěřitelný pocit. Nemám slov," radovala se Bencicová. 



"Myslím, že ona dnes udělala všechno dobře. Skvěle četla míčky a bojovala. Ale to jsem věděla, že bojuje a nikdy se nevzdává," řekla Williamsová, která utrpěla teprve druhou porážku v sezoně. V Torontu má trojnásobná vítězka Rogers Cupu bilanci 23-2.

Williamsová vyhrála na esa 16-1, jenže udělala i dvanáct dvojchyb. "Hrála jsem mizerně. Profesionální tenistka by měla zahrát aspoň průměrně, ale já nedokázala ani to. Sice jsem celý zápas měla pocit, že mohu vyhrát, ale nehrála jsem tak dobře, jak bych si přála. Nebyl to můj den. Doufám, že to příští týden v Cincinnati napravím a do US Open se z toho dostanu," dodala třiatřicetiletá Američanka, jež v červenci laborovala se zraněným loktem. 

Bencicová se ve svém čtvrtém finále a prvním na podniku kategorie WTA Premier 5 utká s druhou nasazenou Simonou Halepovou, se kterou jediné střetnutí loni ve Wimbledonu prohrála. "Halepová je třetí na světě a je to úžasná hráčka. Ale já jsem ve finále a co v něm přijde, už bude jen bonus," řekla Bencicová.

Čtyřiadvacetiletá Halepová v prvním semifinále přehrála Saru Erraniovou. Sice ztratila úvodní dva gamy, ale po celý zápas ji podporovali velmi hluční fanoušci, což čím dál více frustrovalo Italku. Agresivněji hrající rumunská tenistka toho dokázala využít a zvítězila dvakrát 6-4.

Do finále Halepová postoupila poprvé od březnového triumfu v Indian Wells. V celkově 18. finále bude usilovat o 12. titul.



Šafářová si zahraje o deblový titul
Lucie Šafářová přeci jen může získat titul z Toronta, kde žije její trenér Rob Steckley. S Bethanií Mattekovou-Sandsovou postoupily do finále čtyřhry poté, co zdolaly 6-4 7-6 francouzsko-český pár Kristina Mladenovicová a Karolína Plíšková. O trofej si zahrají s dvojici Garcíaová/Srebotniková.

Pro Šafářovou je postup do deblového finále náplastí na vyřazení v druhém kole dvouhry. V tom v Torontu skončila i Plíšková, další česká zástupkyně v elitní desítce singlového žebříčku.

Třetí nasazený pár Matteková s Šafářovou, které letos vyhrály Australian Open a Roland Garros a jen čekají na oficiální potvrzení postupu na Turnaj mistryň, si o titul zahrají s Caroline Garciaovou a Katarinou Srebotnikovou. Francouzsko-sloinská dvojice v semifinále vyřadila světové jedničky
Martinu Hingisovou a Saniu Mirzaovou.

• WTA PREMIER 5 TORONTO •
Kanada, tv. povrch, 2,513.000 dolarů
sobotní výsledky (15. 08. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Bencicová (Švýc.) - S. Williamsová (1-USA) 3-6 7-5 6-4
Halepová (2-Rum.) - Erraniová (15-It.) 6-4 6-4
• Čtyřhra - semifinále •
Šafářová/Matteková-Sandsová (3-ČR/USA) - Kar. Plíšková/Mladenovicová (ČR/Fr.) 6-4 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

455
Přidat komentář
tommr
by měla za chvíli nastoupit do finále debla s BMS. Doufám, že to dotáhnou až k titulu zvlášt když spolu v Cincinnati hrát nebudou a příště tak společně nastoupí až na USO ......
Reagovat
smazaný uživatel
nějakej stream, kterej bude fungovat?
Reagovat
tommr
třeba tady:
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-bencic-halep-wta-toronto-tennis-wta-115320.html
Reagovat
smazaný uživatel
mě se to teda seká, že se na to ani nedá dívat :/
Reagovat
misa
Chvíli počkej, dám ti adresu až Lucka dopodává.
Reagovat
misa
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_location=ufi

Oběví se text, zmáčkni ok. Vpravo si najdi Tennis a ten zápas, na který klikni. Následně klikni na modrý trojúhelník.
Reagovat
misa
Objeví, děsná chyba :-)
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji taky , jede úplně bez problémů
Reagovat
FulnekUltras
si Bel titul z Toronta 2015 prostě zasloužila... ;)
Ale ani Simona nemusí smutnit, ve finále uhrála de facto čestnou remízu a body se počítají...
Obě hráčky dnes předvedly místy velmi dívatelný tenis, i když pro příznivce bum bum winnerů to samozřejmě úplně nebylo... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl bys prosím tě už přestat říkat Sereně "Kong"?
Reagovat
Lunej..
taky jsem mu to psala, to máš marné. Třeba to někomu připadá vtipné, hlavně těm, co ji nemají rádi.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to taky nelíbí, a to Sereně vůbec nefandím...
Reagovat
Lunej..
Jsme na veřejném webu, kde může každý všechno, už bychom se měli zvykat ne? :)
Reagovat
misa
Fandinka nějak TP zanedbává :)
Reagovat
FulnekUltras
Prázdniny bývají pro babičky hodně náročné období... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na "Konga" si nezvyknu nikdy a ani si zvykat nechci ...
Reagovat
FulnekUltras
Na "globálně" vlažnou korektnost jednou asi dojedeme všichni... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde mi o žádnou korektnost. Prostě to opakuješ v každém komentáři a už je to trapný.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
misa
Myslím, že ne. Pokud by se měla v budoucnu radikálně zhoršit situace, lidé si do vedení vyberou jiné "politiky", kteří nebudou mít ohledy.
Reagovat
FulnekUltras
Nejhorší je, když se začnou věcem přisuzovat úplně jiné významy, než jaké skutečně mají. A propagátoři novodobé "korektnosti" jsou v tomhle mistři...
Reagovat
Lunej..
to je teda argument jak víno. tak si za chvíli můžeme dát vlastně všichni do drž.ky, protože není důvod být k sobě korektní. Ale ono po netu je hodně lidí King, že?
Reagovat
FulnekUltras
Je fakt, že i tu korektnost jsem měl dát do uvozovek. Strašlivé pro mě je spíš to, když lidi vystupující navenek veřejnoprávně změní rázem slovník po zavření dveří...tím samozřejmě nemyslím - a ani nemůžu myslet - nikoho z TP... ;)
Reagovat
Lunej..
to jsi i ty? Tady říkáš Sereně Kong, zavřeš dveře a jsi jiný člověk?
Reagovat
FulnekUltras
např. v ČT jsem nikdy nepracoval, takže asi tak... ;)
Reagovat
Lunej..
Já taky ne, ale pořád nechápu, proč to ventiluješ tady?
Reagovat
FulnekUltras
Uvedl jsem to jen jako obecně známý příklad jedné obzvlášť pokrytecké komunity.
Jinak pokud jde o Konga, byl jsem tady už docela hodněkrát nařčen z rasismu - možná i v prvoplánové návaznosti na nick...ale copak můžu za to, že původní obsah pojmu "Ultras" zdeformovalo mnohem později několik vyholených deb.lů ?

https://sk.wikipedia.org/wiki/Ultras
Reagovat
Lunej..
Nevím kdo tě nařknul, nicméně jsem tě brala jako normálního nicka, ale tím Kongem děláš úplně jiný dojem. I když je to samozřejmě jedno, co já si myslím, tak tím vyjadřuješ i určitou neúctu k někomu, co dost dokázal a posmíváš se. To prostě nechápu. Ale necháme toho, jsi dospělý.
Reagovat
FulnekUltras
Dokud budou v této společnosti "opatrně" tolerováni autoři pateticko-pseudouměleckých "veleděl" jako Koule nebo Fair Play, cítím za povinnost setrvávat v pubertě... ;)
Reagovat
Lunej..
A jak s tím souvisí říkat Sereně Kong? To má být ta tvoje puberta? aha..
Reagovat
FulnekUltras
možná už i tak trošku postpubertální udržování čtenářů v potenciálně docela dost pravděpodobné realitě...
ale jinak určitě ještě popřemýšlím nad zpestřením výraziva... ;)
Reagovat
misa
Nad zostřením? :)
Reagovat
FulnekUltras
zostřené opatření proti vniknutí ženského plemene na hrad... ;)
Reagovat
FulnekUltras
nebo mužského na (wta)hard ? ... ;)
Reagovat
sprchon
Slyšel jsem i horší vtipy na Serenu, ale "Kong" už je trapnej... Kdyby aspoň King Kong. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Queen Kong, když už :-))
Reagovat
sprchon
To je fakt. :D :)
Reagovat
FulnekUltras
Queen of bolted hormons... ;)(
Reagovat
horska.kraslice
Trošku podivný zápas, Belinda nakonec utrpěla vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Lindě!!!! Na turnaji byla nejlepší. Tak ještě zadoufat, že se nepotká s Radkem Š..:)))
Reagovat
EllNino
no pokud jde opravdu ve stopách svého vzoru Martiny Hingis :D :D ...
Reagovat
horska.kraslice
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Přes Radkův palcát talent neprojde! Dodal bych i přes palcát Alexe Stobera. Můj seznam nadějí - Linda, Garba, Karolína G., Kiki M. ... záleží, jak se chytnou hlavou, herně jsou na tom dobře.
Reagovat
FulnekUltras
jediná Petra neohroženě udržela pozici v top-10... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Belindě :)) Simona se mi sice herně líbí víc, ale Belinda si to zasloužila vyhrát po takové krasojízdě, jen tak dál :)
Reagovat
George_Renel
SI-MO-NA na tom je tak špatně, že 2 min po skreči vytáhla z batohu mobil......
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Belindě k titulu a Simče k finále! :)
Reagovat
FulnekUltras
Za dané situace můžou být spokojeny obě... ;)
Reagovat
EllNino
Bel gratulace, ikdyž jsem chtěl vidět vítěznou reakci, ale i tak je to fajn, super talent a tak mladá, ach ty máš zářivou budoucnost :))
Reagovat
janek_da
fotka z Brna

http://sport.idnes.cz/foto.aspx?c=A150816_163707_motorsport_tof&foto=ALD5d494a_131009_3648147.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
huráááááá, Belinda,
Reagovat
Davor1
Gratulácia Belinde, zaslúžený titul, pokračuj v tom stúpaní a neprestávaj makať, raz budeš najlepšia :-))
Reagovat
Lunej..
Hm, škoda. Po skvělých zápasech s Angie a Agou, pak i Sárou to zamrzí..
Reagovat
Davor1
To hej, veľmi som jej na titul veril, ale tak čo už, snáď bude zdravá do ďalších turnajov...
Reagovat
A.R.R.
:-( ch jo, chtěl jsem aby Bel vyhrála, ale ne takhle...
Reagovat
sprchon
To ona určitě taky. :)
V rozhovoru není tak moc nadšená, jako když včera regulérně porazila Serenu. ;)
Reagovat
A.R.R.
Titul si zaslouží porazila vynikající tenistky, škoda že Simona nebyla o.k. a Bel si to neuhrála i v tom finále...
Reagovat
sprchon
Belinda si to jakž takž uhrála. :) Kdyby nebyla lepší, tak by to pravděpodobně Simona dohrála a vyhrála... Ale samozřejmě je to škoda.
Reagovat
FulnekUltras
Zdraví je nejdůležitější a divácký zážitek to rozhodně byl i takhle...
Reagovat
sprchon
Po 9 letech nejmladší vítězka turnaje takovéto kategorie... :) To se hezky poslouchá.
Reagovat
janek_da
skrček
Reagovat
janek_da
beztak jsou kvůli Simoně zasekané streamy
Reagovat
misa
Neděle po 20. hodině se zasekává skoro vždy.
Reagovat
Lunej..
Mně se neseká :)
Reagovat
janek_da
asi jsi na trase ze streamovacího serveru jediný fanoušek Simi, jsi unikát
Reagovat
Lunej..
Jsem úplně celá olepená, jak z tebe ukapuje med
Reagovat
janek_da
kura, to neuměj ti fanoušci používat 5. pád "Simono"?
Reagovat
blixa
Neumí čééésky !!! ;-)
Reagovat
janek_da
blbci ...
Reagovat
EllNino
Lucy bude hrát v Cincy debla s Nastěnkou mojí milou :) a Kája s Belindou ! Mazec :)

http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
sprchon
Super. :)
Reagovat
blixa
Nechápu, proč ty změny :(((
Reagovat
EllNino
Proč ne :)) aspoň je sranda
Reagovat
sprchon
Beth v Cinci vůbec nehraje, Kiki má nejspíš zase Timeu a Belinda nemá Katku. ;)
Reagovat
sprchon
Jo, už se mi to načetlo, je to tak. :) A vůbec mi nevadí, že Kája bude s Belindou, spíš naopak.
Reagovat
blixa
Tak nemůžu říct že mi to vadí ale mě se líbí ve dvojce se "ségrou" ;-)
Reagovat
sprchon
To byla nejspíš jen chvilková záležitost. ;) Myslím si, že Kiki to jde s Timeou dobře a že nemá důvod měnit... A mají spolu asi nějaké body a nejspíš budou bojovat o TM.
Reagovat
tommr
Mladenovicová by byla hloupá kdyby nehrála s Babosovou pokud to jde, protože s ní už má TM skoro jistej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Beth měla přece dostat WC do hlavní soutěže na USO, tak proč nehraje s Lucy? No, možná se něco změnilo ... Ale tak super pavouk, snad Háčka něco udělají ... :)
Reagovat
EllNino
těžko, hned v 1. kole mají Raymond Keys :) ..ale třeba jo
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda aha ... Jsem se spletl, zapomněl jsem, že je ještě NH :D :D Tak asi proto Beth nehraje a bude zkoušet kvaldu tam :D Na USO je ještě čas :D
Reagovat
tommr
a proč nehraje Lucka s BMS? Body získaný s Pavlyuchenkovou jsou jí na nic ... :(
Reagovat
EllNino
protože Bethanie tam asi vubec není :)
Reagovat
tommr
no to právě nechápu - hraje se přece takříkajíc u ní doma ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyla přihlášená do kvaldy Cincy? Pokud jo, tak se kvůli deblu musela odhlásit a možná se jí tam nechce jen na debla a chce trochu pohnout se singlovým žebříčkem, tak pojede na kvalifikaci do NH ...
Reagovat
misa
Jedině když dostane wc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako fakt nevím, proč tam Beth nejede. Ale tak co, TM v kapse, proč to hrotit :D
Reagovat
misa
Proč? Může předstihnout BMS v žebříčku. A do Singapuru se už spolu kvalifikovaly.
Reagovat
tommr
to je pravda. Momentálně ztrácí Lucka na BMS 543 bodů. Pokud by došla v Cincinnati aspoň do finále tak by se před ní dostala na 5.místo ... :)
Reagovat
FulnekUltras
nám dnes naplno předvádějí kouzlo dlouhých výměn a krásný, napínavý zápas. Belinda byla ve druhém setu až příliš netrpělivá a Simona znovu prokázala svou bojovnost. Třetí set rozhodne - a hlavně pro Bel to bude velká zatěžkávací zkouška...
Reagovat
misa
Dnešní povrchy přejí vracečkám.
Reagovat
FulnekUltras
brzo uvidíme skutečný rychlý hard už jenom ve Vysočanech... ;)
Reagovat
misa
A to už měli loni připomínky na přílišnou rychlost! Přitom druhý zápas Petry trval skoro tři hodiny.
Reagovat
janek_da
a ted pokud nebude psychický kolaps, tak vyhraje Bel
Reagovat
janek_da
a má brejk!
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Furt komentátor mele, jak Míša mele z posledního, ale běhá jak motorová myš. Tak co vlastně Miškovi chybí? -nejspíš by jí chyběl titul-
Reagovat
dadaft
jestli to dobře chápu, Simoně je špatně od žaludku?

někdo by ji měl uvařit heřmánkový čaj...
Reagovat
Nancy_z
Řeklamnych nějaká viróza ;-)
Reagovat
Nancy_z
Šmarjá - řekla bych :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš zavirovala Lindu:))
Reagovat
dadaft
kdo je Linda?
Reagovat
sprchon
Be
Reagovat
sprchon
Ale taky mi trvalo, než mi to došlo. :D
Reagovat
Nancy_z
Tak Belinda to pěkně prokaučovala... Simona jim to nedá zadarmo, skvěle bojuje, i když má co dělat sama se sebou.
Reagovat
Nancy_z
jí :-)
Reagovat
EllNino
acchjo Bel, to je škoda :( :) snad 3. vyjde, Simoča vypadá blbě ..
Reagovat
kada.tom
Halep pěkně, tak ještě jeden :-)
Reagovat
A.R.R.
Krasojízda pokračuje :-)
Reagovat
bIbec
:-(
Reagovat
Lunej..
nevypadáš, že chceš hrát 3. set.. to jsem teda zvědavá.
Reagovat
sprchon
Jestli nechce, tak proč ten 2. vyhrála? :D :)
Reagovat
sprchon
Simona se, zdá se, zázračně uzdravila. :)
Krásnej TB.
Reagovat
misa
Pomohla jí moje kampaň na TP :-))
Reagovat
Davor1
nechápem
Reagovat
smazaný uživatel
Linduško!!!! Nenech se rozhodit fintama Míši!!!!
Reagovat
bIbec
Doraž ji teď Belindo. POME
Reagovat
themimone
Serena hadr
Reagovat
janek_da
se mi ted Bel nějak zdá nemocná
Reagovat
COMEON
Simona Halep :D

Belinda poď!
Reagovat
EllNino
Ajjjaj Bel panikaří :( :)
Reagovat
COMEON
Má skvelých fanúšikov. Aká hráčka bola naposledy tak obľúbená aby diváci skandovali jej meno?
#Si-mo-na
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na místě konání. ;-)
Reagovat
sprchon
Pokud nepočítáš FC, tak nezáleží... Přijde mi, že Si-mo-na má převahu kdekoliv na světě. :D
Reagovat
COMEON
tiež mi to tak pride :D
Reagovat
Lunej..
Proč ne, je to náhodou fajn. Ještě řvali fandové Nicka na Wimblu tuším, ovšem ti byli stokrát hlučnější. :)
Reagovat
janek_da
tam je obrovská banda Aussie
Reagovat
smazaný uživatel
Se ti zdá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou všechno rumunští fanoušci...
Reagovat
Davor1
"Vyser sa na ňu, pozeraj len na seba" :DD
Reagovat
COMEON
:DD
dáš sem tvoj stream?
Reagovat
COMEON
môj mi seká
Reagovat
Davor1
mne tiež seká, nižšie už niekto dával nesekajúci...
Reagovat
sprchon
Tak tak. :D
Reagovat
misa
dostat do finále preier 5 nemocnou/zraněnou soupeřku :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A do toho finále asi byla nasazená, že? :D
Reagovat
EllNino
notak ..
Reagovat
sprchon
Lucka měla dokonce ve finále FO nemocnou soupeřku a nevyužila toho... Zato Belinda už si jde pro titul. :)
Reagovat
EllNino
ajajaj teď si ťal do živého :)
Reagovat
sprchon
Tentokrát se ničeho nebojím. ;)
Reagovat
sprchon
Buď si to uhraje sama, nebo jí Simona pomůže, přinejhorším skrečne.
Reagovat
sprchon
Hmm, tak jsem se asi zmýlil. :) Poučení pro příště, nikdy neporcovat divočáka, který ještě běhá.
Reagovat
Lunej..
Spolkla zázračnou pilulku a nebo to všechno jen hraje, jak by ti někteří řekli :)
Reagovat
sprchon
Asi zjistila, že se s tím dá hrát. Obzvlášť když soupeřka panikaří. :)
Reagovat
blixa
Medvěda v lese ;-)
Reagovat
sprchon
Medvěd jsem já (mám takovou přezdívku v kapele :D) a nejsem emo, takže bych se rozhodně neporcoval. :D
Reagovat
blixa
Mám na mysli medvěda brtníka lesního, ne Medvěda hudebního :D
Reagovat
blixa
Á propos, copak hrajete, můžu-li se optat ?
Reagovat
sprchon
Rock n roll, hard rock, metal. :) Zatím hlavně převzaté věci od Judas Priest, AC/DC, Kiss atd, ale už děláme na svých písničkách.
Reagovat
Lunej..
bacha, blixa neuznává převzaté věci, takže vlastně nic neumíš. :)
Reagovat
sprchon
Neříkám, že jsem umělec. :D
Reagovat
bIbec
Reagovat
bIbec
to předělejte a budete umělci :-)
Reagovat
blixa
Neuznávám převzaté věci ? A na to si přišla kde ? :D
Reagovat
Lunej..
Víš moc dobře, ne? Jednou jsem tu hodila odkaz na skvěle hrající holku na kytaru skladbu od Gary Moora a tys jí tady sepsul, že vlastně nic neumí, když hraje převzaté skladby atd. atd. Moc dobře si to pamatuju protože jsi mě tím děsně naštval.
Reagovat
blixa
Jo, vidíš. Jenže jsem ti vysvětloval, že problém není v převzaté věci ale v tom, že to děvče jen předvádělo svojí opičí zručnost a nic jinýho. Takový covery jsou na dvě věci ;-) Ale poslechni si třeba album převzatých skladeb od (již nebožtíka) Johnyho Cashe a je to nádhera (a to nejsem jeho fanoušek ani příznivec country). Prostě buď tomu dáš něco ze sebe, něco navíc, nebo nedáš a pak je to o ničem. A to byl případ té nebohé cvičené dívčiny ;-)
Reagovat
Lunej..
Aha, cvičená opice, která dře, aby to vůbec zvládla. Ale ty vlastně víš všechno nejlíp. S tebou nemá cenu se o tomto bavit.
Reagovat
blixa
Hele, každej to má jinak. Já píšu o tom jak to mám já. jestli ty na tom ulítáváš, OK ;-)
Reagovat
misa
Od kdy se lhaní považuje za nemoc?
Reagovat
Lunej..
A kdo lže a komu?
Reagovat
misa
"Nemocná" Serena světu.
Reagovat
EllNino
co tě žere ? že Belinda dožene naše holky ? vždy´t hraje teď daleko líp než Lucka a Petra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je trochu podobný Nickovi :D
Reagovat
Lunej..
ty už jsi taky koukám posedlý mít tyhle konspirační teorie jen proto, že ji nemáš rád. Nechápu, jak si někdo u svých neoblíbenců pořád něco hledá.
Reagovat
sprchon
No je fakt, že ve finále už to bylo spíš jen doznívání nemoci, ale předtím Serena hrála několik zápasů nemocná.
Reagovat
EllNino
no Simona nevypadá, že je zraněná teď ...
Reagovat
Davor1
Asi by si mal navštíviť očného :-))
Reagovat
EllNino
:D notak
Reagovat
smazaný uživatel
Iqe No. 2 :D :D :D
Reagovat
misa
Už jsem jednou psal, snažíš se být vtipný za každou cenu a moc ti to nejde. Člověk s chřipkou zvládá otáčet třísetové zápasy na antuce? Sotva. Člověk s rýmou je už přijatelnější možnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se zase snažíš být blbý za každou cenu a poslední dobou ti to jde čím dál lépe ;) Učitel je koukám super a hodně naučí.

A ty už jsi někdy zkoušel hrát s chřipkou, nebo jen tak jako tipuješ, jaké to asi je? ;) Teda samozřejmě za předpokladu, že jsi měl tu nejlepší lékařskou péči a Paralen se nepočítá.
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Lunej..
Když byla Petra napadána, že simuluje nemoc, tak jsi tu kdysi bránil, než si začal milovat Lucku a teď tu sám tohle vyvoláváš. Serena asi potřebuje být zajímavá, protože má málo popularity, tak si to tímto dohání. :)
Reagovat
misa
Až ji někdo zase bude napadat se simulováním, tak se ji zastanu, to nemusíš mít strach (pokud si to přečtu). Serena si ráda zahraje nejen s raketou. To jsi ještě neslyšela?
Reagovat
Lunej..
Slyším hodně věcí, to neznamneá, že je všechno pravda a záleží na každém, čemu chce nebo nechce věřit.
Reagovat
misa
Najdi si definici chřipky. Vystupuješ tady jako blbeček.
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě, každá nemoc se totiž vždy odvíjí podle přesné definice ... Byl jsi ty vůbec někdy nemocný?

A mimochodem, pokud si zrovna teď srovnají tebe a mě, myslím, že je naprosto jasné, kdo z nás dvou vyhraje soutěž o blbce.
Reagovat
EllNino
kdy si misa vyzvedne cenu ? :D
Reagovat
blixa
No až to budete řešit chlapci, nezapomeňte : "Když střílí piják Kolalokovy limonády, netřeba volat lékaře ! " ;-)
Reagovat
EllNino
Ajjaj Bel panikaří :( :)
Reagovat
sprchon
Spíš :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ne že bych se ho chtěl nějak zastávat, taky se mi takovéhle obviňování ze simulace nelíbí (navíc Serena je ta poslední, která by to měla zapotřebí), ale podle toho, jak do něj reješ, jsi asi měl to štěstí, že jsi nikdy chřipku neměl. A když říkám chřipku, myslím chřipku, ne kašlík nebo rýmičku, kterou obvykle za chřipku vydáváme..
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D Nevím, co ti na tohle říct :D :D Protože nechci být hrubý a nikoho urazit :D A už jsem asi 5x přepsal něco, co jsem ti napsal a nikdy to nebylo nic pěkného, co bych chtěl odeslat :D Tak fakt nevím, jak ti na to zareagovat, ale myslím, že smajlíci budou stačit :D :D
Reagovat
EllNino
Jedem je tam brejk ! hlavně se z toho nepodělat :D ...
Reagovat
FulnekUltras
nad dravým mládím, vzhledem ke stylu obou soupeřek se hrálo hlavně o chyby, ale...ty táhlé "prostě jen umístěné" údery Belindy prostě žeru !!!
Simona má zatím do své optimální výkonnosti daleko a navíc ji zlobí levý stehenní sval, kvůli němuž absolvovala dokonce MTO...
Belinda teď potřebuje hlavně klid - ale ono se to u 18tiletého capouška lehce řekne...jak jsme už viděli v prvním setu ;), snad bude fungovat aspoň klidová telepatie od tatíka... ;)
Reagovat
sprchon
Prostě jen umístěné. :) Ono to vypadá prostě... A moc hezky, taky se mi to líbí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
"dokonce MTO", on to podstupuje kde kdo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda už ízy džob?
Reagovat
janek_da
ee
Reagovat
FulnekUltras
kéž by...
Reagovat
Davor1
Simona nehrá dobre, ťažko povedať, ako ju limituje tá noha, ten náskok 4-1 v TB ale nemala pustiť, teraz otáčať bude ohromne ťažké, Belinda je v laufe a strašne chce.
Reagovat
spaniel
Simonu mam rad, ale v posledni dobe začala nejak protahovane hekat, k tomu jeste ti urvane cikani jásající po každé chybě soupeřky, nejak me přechází chuť.
Reagovat
Lunej..
Konečně pěkný gem, tak snad se Simona chytí. A její fandové křičí mnohem méně než včera, asi si to tady přečetli :)
Reagovat
sprchon
Jak je znám, tak kdyby si to přečetli, tak by naopak přidali. :D
Reagovat
Lunej..
Simča mi přijde jak chodící neštěstí, ani jestřábi jí dneska nevycházejí, nevím, moc to nevypadá, že by to měla otočit a dohrát vítězně 3. set, bohužel...
Reagovat
sprchon
Další ošetřování... To nevypadá moc dobře, no.
Reagovat
Lunej..
hm, buď to odchodí nebo skrečne, jinou možnost nevidím. A Simona není typ, který si bere MTO jen tak z nudy nebo rozhození soupeřky.
Reagovat
sprchon
Teď už doufám, že skrečne a přestane trápit sebe i mě. Mám vsazeno, že vyhraje ve třech setech.
Reagovat
FulnekUltras
furt se hraje... ;)
Reagovat
sprchon
No to bych neřekl. :) :(
Reagovat
FulnekUltras
tak to bohužel... ;(
Reagovat
smazaný uživatel
"If Belinda wins another set, *this week alone* she will be:
6-0 vs. Top 25
4-0 vs. Top 10
2-0 vs. Top 3
6-0 vs. Grand Slam champs/finalists"
Reagovat
janek_da
jsem myslel, že tento týden hraje 6. zápas :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda... jednoho dne nebude potřeba víc dodávat.
Reagovat
janek_da
BeBe Dobré Ráno
Reagovat
EllNino
Joooo ! :) Krásnej set, jedeme Bel, ještě jeden, zatím spousta chyb, ale teď se snad trochu ulibní, švihá to tam pěkně :))
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/MNash2at/status/632974516415766528
Reagovat
sprchon
Chudák táta. :)
Reagovat
Lunej..
proč chudák? Když si to nechá líbit, tak co. :)
Reagovat
sprchon
Tak co mu zbejvá takhle na kurtu. :D Dneska je teda hodně trpělivej a Belinda naopak neobvykle netrpělivá, jindy na ni táta občas taky zařve...
Reagovat
FulnekUltras
to by teď bylo nejspíš totálně kontraproduktivní... ;)
Reagovat
Davor1
Zatiaľ festival UE, Belinda ich robí z netrpezlivosti, Simona nie je v pohode a už tam má aj fyzioterapeutku, obávam sa, že aj keď to dnes nejak urve, tak z Cinci sa odhlási...
Reagovat
Lunej..
Tak Simona má za sebou 3 zápasy se třemi motovými myšmi, tak se ani nedivím.
Reagovat
sprchon
Jo, taky si myslím, že v Cinci hrát nebude. To dělá často, že dohraje turnaj na hranici možností a další týden se odhlásí. Má vrtkavé zdraví...
Reagovat
Davor1
U nej je to predovšetkým spôsobené štýlom hry, tým, že je nižšia ako väčšina súperiek sa na fifteeny viac nadrie, potrebuje si pozíciu pripraviť a musí hrať údery naviac, potom sa často príliš nabehá a keď sa tie zápasy naakumulujú, tak to už nemá šancu v tom tempe vydržať a potrebuje pauzu... Mne to až tak nevadí, radšej nech hrá menej, ale vyhráva veľké turnaje :-))
Reagovat
Lunej..
Nevím, proč si to neusnadňuje častějším útočením, u sítě je dobrá, dříve byla aktivnější, teď má tenhle BL styl a pak lítá jak šílená.
Reagovat
Davor1
Tiež by som ju radšej videl častejšie vpredu, na sieti to fakt vie...
Reagovat
Lunej..
Já nevím, kolikátého už má trenéra, ale je čím dál častěji na BL. I čopy jí jdou, škoda, že hraje tak stereotypně, sice crossy krásné, ale dost vyčerpávající styl. Tak ona ví asi nejlíp, co jí sedí no.
Reagovat
Davor1
Nechápem, prečo pustila Fissetta, s tým jej to išlo najlepšie, výsledky má síce aj bez neho, ale herne to nie je ono, je to také utrápené, ubojované všetko :/
Reagovat
sprchon
Jo, možná měla brát Stobera ona. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože to je spratek ta Belinda.. doufám že ji Simona dá lekci
Reagovat
sprchon
Na tátu je často naštvaná a sprostá, ale asi ví, jak na ni. :) Je mladá a prožívá to... Lačná po jakémkoliv úspěchu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Táta jo ? :-D Tak to se nedivim že si tak otvírá pusu :-D
Reagovat
janek_da
"nedělej tu divadlo Bel, nebo odejdu" :D
Reagovat
FulnekUltras
ženská se musí nechat vyřvat i po sedmdesátce... ;)
Reagovat
sprchon
Jednu dobu jsem přemýšlel, že kdybych měl dceru, tak bych jí dal na tenis a třeba ji i sám trénoval. Ale občas mě přejde chuť. :) Obdivuju tátu Ivana.
Reagovat
Lunej..
trochu hysterka no.. tak má nervy. Simona dělá tak blbý chyby, to je děsnej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
má někdo stream, který se neseká?!?!
Reagovat
A.R.R.
Mě jde tenhle dobře, zatím se neseká

http://www.fixalen.tv/20150809/vv-1120707-tennis-55c7ac89a539e1.09948450.html
Reagovat
FulnekUltras
Naráží dnes na sebe dva podobné typy hráček, vytrvalostní a běhavé - a už po prvních třech gamech je zřejmé, že servis tentokrát nebude v hlavní roli...
Reagovat
Davor1
Simona bez servisu, Belinda naopak skvelé returny... ale to nie je u Simony nič neobvyklé, tie horšie začiatky, snáď sa do toho rýchlo dostane...

Niektoré výmeny fakt luxusné, škoda tých častých chýb od oboch...
Reagovat
Lunej..
Simča opět bez kšiltu, to je jak Petra s čelenkou, že má smlouvu, jak ji má mít dlouho na hlavě? :) má skvělé FH crossy, ale jinak nic moc.
Reagovat
Lunej..
Vyhrává ta, která si udrží podání? :)
Reagovat
sprchon
V prvním setu se probreakujou až do TB. :D
Reagovat
Lunej..
Která si vyhraje podání, vyhraje Toronto :)
Reagovat
sprchon
Tak už je to jasný. :)
Reagovat
Davor1
Ktovie, možno takto pôjdu až do TB :-D
Reagovat
Lunej..
bože to je brejkovaná..
Reagovat
Lunej..
Belinda je dobrej cvrček teda :)
Reagovat
Davor1
Je, to je o nej známe :-)) Neberie si servítky ani pred otcom :-DD
Reagovat
Lunej..
Já ji právě nesleduju, svatý otec. :)
Reagovat
sprchon
Já když byl na Stromovce na WTA, tak jsem seděl přímo za jejím otcem a měl jsem to všechno z první ruky. :D
To byl vůbec šílenej zápas. Ve 2. setu Belinda prohrávala v TB 0:6 (všechno mečboly), ale otočila na 8:6, ve třetím setu odvrátila dalších asi 5 MB, ale nakonec prohrála.
Reagovat
A.R.R.
Já miluji jejich porady, Bel se vždycky na tátu vyřve a pak to jde :-)
Reagovat
sprchon
Jo. :) Nevím proč, ale taky jsem to vždycky vnímal pozitivně. :D
Reagovat
A.R.R.
Je to prostě mladá a divoká holka a při těch zápasových emocích to asi potřebuje mít na kurtu hromosvod. Ona je jinak strašně milá :-)
Reagovat
sprchon
Jo, takhle to funguje. :) A milá je, když je to má oblíbenkyně. ;)
Reagovat
A.R.R.
Pro mě je to z těch "mladých" holek číslo jedna, sleduji jí už od juniorských let, tak mám velkou radost, že jde hezky nahoru a začíná porážet elitní hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
7-6 6-3

Akorát nevím, pro koho. Ale myslím, že to dopadne přesně naopak, než si myslím.
Reagovat
sprchon
Takže 3:6, 6:7? :D
Reagovat
janek_da
ne, 6:7 3:6
Reagovat
sprchon
Ok. :D Koukám, holky jsou držáci... 4 gamy, 4 breaky. :)
Reagovat
janek_da
tak .set jsi uhád. ted jenom jestli to bude 7:6 nebo 6:7
Reagovat
Davor1
Tak ideme na to. Hai Simona !! Poď si po Rogers cup :-))

Ináč Belinda je neskutočne sexi, Slovenka jak víno :-))
Reagovat
Lunej..
Obě sympatické, teda pro mě. Tak tlačíme jo? :)
Reagovat
A.R.R.
Belinduuuuuuuuuuuu tlačíme :-D
Reagovat
Lunej..
běž si ke kolegům jo? Tady jsi špatně :)
Reagovat
A.R.R.
Nejdu, budu tady schválně provokovat :-D
Reagovat
Davor1
Jasné :-)) Aj pre mňa super finálové zloženie...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme zvědavý na Petru. Myslím, že Ameriku objíždí, aby zůstala v minimálním zápasovém rytmu a pozbírala nějaké love na útraty, ale na plno do toho asi nepůjde, dokud nedostane zelenou od doktorů
Reagovat
FulnekUltras
Minimálně s ohledem na období zhruba od dubna jsem přesvědčen, že bude úplně stačit, když ucítí zelenou sama v sobě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych neřekl. Pokud chce na TM - a říkala, že i přes prodělanou mononukleózu chce - nemůže si dovolit něco vypustit. Nehledě na to, že by na tom tratila jak herně, tak finančně.
Reagovat
Lunej..
po přečtení níže jsme tu praví fandové jen dva spolu s Davorem. Žebříčkové roboty nepočítám :D Bude to šichta proti přesile, ale věřím, že Simona to dá. Takže v 19.00 spicha :D
Reagovat
sprchon
U ostatních to s fandovstvím nemá nic společného. :D
Reagovat
Lunej..
Proto to píšu, že jsme jen dva :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? Belinda je super, hraje krásný tenis, ne všichni ji dnes budou fandit jen proto, že hraje proti Simče .. :)

A když dnes vyhraje Simča, zlobit se nebudu :) Ale prioritou je pro mě dnes Belinda :D
Reagovat
FulnekUltras
Obě finalistky sympatické, ale za vítězství nad Kongem by si torontský titul určitě víc zasloužila Bel, podobně jako Petra v Madridu...
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, na zásluhy se nehraje. Buď si to dnes uhraje, nebo ne. Proti Simče se začne od 0.
Reagovat
FulnekUltras
To rozhodně; a hned aspoň uvidíme, do jaké míry - nebo jestli vůbec ;) - nejčerstvější cenný úspěch s Bel zamával.
Reagovat
Lunej..
Přesně, buď si to hráčky uhrají samy nebo ne. Mě prohra Sereny mrzí, ale aspoň je vidět, že není taková nestvůra, jak se tady z ní dělá. :)
Reagovat
VlS
Mě výhra Belindy těší a přeju jí titul z Toronta. Simoně naproti tomu nefandím nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
vyhraje Simona, Belinda sice předvedla spanilou jízdu, ale teďka je všechno proti ní.
Reagovat
FulnekUltras
že by nějaký nový tlak ??? ;)
Reagovat
sprchon
Já myslel, že jsme se bavili o fandění Simoně, která tu má jen dva opravdové fanoušky. ;) Ale jsou tu i tací, kteří budou fandit Belindě, protože nemají rádi Simonu, no... :D
Reagovat
Davor1
Odkedy fandím Simone (Hertogenbosch 2013), tak som videl všetky jej finále a väčšinou som ju tlačil len sám, dnes keď na to budeme dvaja, tak to si ani neviem predstaviť, žeby to nedala :-)) :D
Reagovat
Lunej..
Správně :) hlavně tu doufám budeš, abych pak nedostala přes čumák od Belindovců :D
Reagovat
sprchon
Já si myslím, že Simona vyhraje, je zkušenější a Belinda bude ještě celá pryč z toho, že porazila Serenu. ;)
Reagovat
sprchon
Kája si myslím, že má docela dobrej los. Zato Bára pokud dá první kolo, tak dostane Mashu, Lucka má Coco a pak nejspíš Angie nebo Belindu (jejichž střet v prvním kole se mi moc nelíbí) a Petra má nejspíš Sabine.
Snad Hráďa zvládne kvaldu... A taky Ana Konjuh a Ana Karolina. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má přece Cibuli ;)
Reagovat
sprchon
To snad ne. :) :D
Reagovat
blixa
Na chlebu se sádlem ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě ten los zas tak super není. Možná je na tom nejlíp Bára proti nerozehrané Máše. Teda pokud se k ní dostane, ale to by měla být formalita s ohledem na ten zápas s Lepchenko v Torontu. Lucka se hlavně musí vyhnout TB, zvlášť s Coco :) A Karolína proti Sam je 50 na 50, Stosur má formu a servis Karolíny je momentálně hodně nevyrovnaný.

A ten zápas Kerber - Bencic v 1. kole je fakt masakr, obě jsou vlastně potenciální kandidátky na hráčku měsíce :) (Belinda už si možná nominaci zajistila, Angie k tomu bude muset něco upinkat ještě v Cinci, Stanford asi stačit nebude).
Reagovat
misa
Postup Lucky do čtvrtfinále by byl velkým úspěchem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hradecký? To jo... :))))
Reagovat
misa
Hradecké zázrak :)
Reagovat
dadaft
mně v kvaldě v Cinci udělala radost Saša Sasnovič, skalp Niculesku je super a doufám, že udělá i Babošovou. ))
Reagovat
sprchon
Kolik jí tu bylo? :D

http://www.tennis4wta.com/player/belinda-bencic/

Málem bych ji nepoznal. :)
Reagovat
Davor1
Belinda neskutočná, to dievča je geniálne... To, že dokázala poraziť Serenu pre mňa nie je až tak šokujúce, predsalen, herne už patrí medzi top15 a Serena už v tomto roku mala dosť zápasov, kde jej poriadne tieklo do topánok a bolo len otázkou času, kedy to niekto po Petre zopakuje. Ale ten spôsob, akým prešla do finále takéhoto turnaja je neskutočný, v každom kole vyradila GS finalistku, niekoľko bývalých a súčasnú svetovú jednotku. Je strašne silná nie len herne, ale už aj mentálne, keď si ju porovnám s jej verziou ešte rok- dva dozadu, tak jasne vidieť neuveriteľný progres, ide hore ešte oveľa rýchlejšie, ako som čakal.
Podľa mńa o niekoľko rokov jasná svetová jednotka, tých mladých talentovaných hráčok je veľa, ale ani jedna nie je tak konzistentná ako ona. Madison Keys bude zrejme tak trošku ako Kvitová- určite vyhrá niekoľko veľkých turnajov, ale nevyhne sa častým lapsusom v prvých kolách a množstvu "vyhádzaných zápasov." Belinda má všetky predpoklady- fantastickú postavu, úplne ideálnu na vrcholový šport, veľkú silu v pohybe aj v úderoch, konzistencia od BL a vyzerá to tak, že aj výbornú hlavu. Ak ju otec dokáže ukočírovať a držať pri zemi, tak má vyhraté...

Dnes verím Simone, predsalen má tu za sebou oveľa menej minút a čerstvejšie nohy, herne je takisto konečne zase na svojom vrchole a podobných finále už odohrala niekoľko. Mal by to byť ale výborný zápas a veľká prestrelka od BL, dosť sa teším :))
Reagovat
EllNino
no o tý světový jedničce, to je fakt ještě hodně brzy :)
Reagovat
George_Renel
Taková budoucí světová jednička se objeví skoro každý rok. A kde jsou? Za poslední léta Petrou počínaje a Evženou konče.....
Reagovat
smazaný uživatel
Petra alespoň stabilně v top 10, to se o spoustě jiných říct nedá.
Reagovat
misa
Škoda těch pár týdnů v září 2013, ale i tak je její pobyt v top 10 od května 2011 úctyhodný.
Reagovat
George_Renel
Máš pravdu.
Reagovat
Davor1
Petra okrem jednej hviezdnej sezóny žiadne predpoklady na nr1 nevykazovala, ona je práve úplne opačný typ, s jej výkyvmi dlhodobo na jednotku šance nemá.
Bouchard ešte kľudne môže vyletieť späť hore, herne na to jednoznačne má, stačí jej upratať v hlave.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře na konci loňské a na začátku letošní sezony do postu světové jedničky moc nechybělo, letos se dokonce na chvíli vrátila na post světové dvojky, takže na post jedničky jednoznačně má. Že se nedá moc předpokládat, že by se na ní držela takovou dobu jako Serena, to je věc jiná. Nicméně Belinda zatím nevykazuje známky větší konzistence než Petra.
Reagovat
George_Renel
V roce 2011 se o ní hovořilo jako o budoucí světové jedničce. A neříkej mi, že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No kdyby v roce 2011 někdo řekl, že Serena bude v roce 2015 útočit na čistý GS a rekord Steffi Grafové, asi by byl považovaný za blázna. :-)

Ale Petra tou jedničkou ještě být může, ne že ne.
Reagovat
blixa
Pořád může být. Pokud Serena skončí. Marfuši zdraví je vachrlaté, Simona si ve vyrovnanosti může třást s Petrou rukou, zbytek se v tom plácá.
Reagovat
lars
kdyby nehrala HC tak by se aspon na par tydnu jednickou stala
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se v roce 2011 bodovalo stejně jako od roku 2014, tak tou jedničkou byla už na konci roku 2011. Kdyby byly body za Fed Cup, tak taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby, kdyby, kdyby, kdyby, kdyby, kdyby, kdyby ... Který hlupák vymyslel tohle slovo? Je to slovo pro slabochy, kteří nikdy ničeho nedosáhli a snaží se omluvit své neúspěchy slovem "kdyby".
Reagovat
lars
Hrat na HC byla chyba , ktere slo predejit
Reagovat
smazaný uživatel
No, chyba ... Chyb bylo mnohem více. Jet do Prahy místo do Říma, nevyhrát na USO ani zápas, jet na HC. Hloupě prohrát s Na Li v Sydney. Každopádně se Petra rozhodla na HC jet, byla to její věc, jestli toho lituje nebo ne, to nikdo neví, třeba to ani neřeší ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych nic z toho za vyložené chyby nepovažoval. Hodnotit to takhle zpětně jde hrozně jednoduše, v té době to ale vypadalo jinak.
Reagovat
VlS
Ten krásnej diamantovej míček z HC má taky dobrou hodnotu.
Reagovat
smazaný uživatel
To rozhodně má. A nezapomínal bych na to, že i díky její účasti na HC dokázali Češi ten rok jako vůbec první v historii vyhrát v jediné sezoně všechny tři týmové soutěže pořádané ITF. Netvrdím, že je to bůhvíco, ale úplně k zahození to taky není. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Praha bylo dobrý rozhodnutí. Jsem ráda, že jsem ji tam viděla hrát. :)))
Reagovat
lars
krome absence v Rimu to nejsou chyby, ktere slo jednoduse eliminovat
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád mi není jasný, proč by absence Říma měla být chyba. V té době nikdo nemohl tušit, že na konci roku bude Petra útočit na post světové jedničky.
Reagovat
EllNino
přesně ...stejně tak nemusela vyhrát Wimbledon, nemusela vyhrát Linz, nebo nemusela vypadnou v 1. kole US Open ...to jsou čirý spekulace ..v době, kdy byla Petra přihlášená do Sparty, nikdo nevěděl, že předtim vyhraje Madrid :) ...bože
Reagovat
lars
Mela vyuzit svoji formu na hodnotnym turnaji v Rimu.
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že to žádná chyba nebyla.
Reagovat
FulnekUltras
Největší chybou by bylo odepisovat lvici sotva v půlce lovu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
lars
A ty jsi pred rokem 2010 pocital s tim, ze Sere muze ziskat po roce 2014 kalendarni GS v tak pozdnim veku ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle turnaj Belidně zatím skvěle vychází, ale je to pořád jenom jeden turnaj. Mluvit o ni hned jako o světové jedničce je zatím hodně předčasné a když se podíváš na její výsledky za posledních několik měsíců, tak se o nějaké extra konzistenci nedá moc mluvit. Rozhodně ne v tom smyslu, že by na to byla líp než ostatní. To ani náhodou není.
Reagovat
Davor1
Výsledkovú konzistenciu ešte nemá, myslel som hernú, kde proste žiadna iná hráčka v jej veku (Konjuh, Vekič, Svitolina...) nedokáže tak pravidelne porážať top hráčky a držať sa na najvyššej úrovni... A v 18 rokoch je už vo štvrtom finále, to je podľa mňa viac ako slušná bilancia...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ale právě vzhledem k jejich nízkému věku - kde je napsáno, že to za dva tři roky nebude vypadat úplně jinak, že ty mladý holky nevyzrajou?
Reagovat
George_Renel
A ona je pravidelně poráží? Prosím tě trošku objektivní pohled by to chtělo.
Reagovat
Davor1
Už vlani v 16-17 rokoch dokázala poraziť na antuke Errani, Pavlyuchenkovu, Kerber, Jankovič, Kuznetsovu... Tento rok 2x Wozniacku, 2x Bouchard, 2x Hantuchovú, Jankovič, Agu, Serenu, Ivanovič... podľa mňa celkom solídna zbierka skalpov v osemnástich rokoch.
Reagovat
lars
Busicka je letos fakt "cenny " skalp :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych takový skalp pro sebe klidně bral :D :D
Reagovat
Davor1
detto :DD
Reagovat
EllNino
pravidelně ? Nepřeháněj :) Belindě hodně fandím, ale fakt by to chtělo být trochu objektivní
Reagovat
smazaný uživatel
Pravidelně asi ne, ale má skalp Sereny, to jí řadí mezi legendy (Kvitová, Koukalová...).
Reagovat
EllNino
:D Klára :DD ...ta vynechala celou přípravu v USA a pilně trénuje na US Open :)) ..titul je její :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych jí přál aspoň tu 1 výhru. Jenže pro ní bude neřešitelný problém už postup z kvaldy.
Reagovat
EllNino
ona nejde do kvaldy, dostala se do hlavní soutěže, v době přihlášek byla ještě ve stovce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Tak aspoň něco. Takže teď jen kliku na los (buď dostat nějakou domácí WC, která není ani na žebříčku, nebo příp. Serenu, která se jí bojí).
Reagovat
smazaný uživatel
Klára se vešla do hlavní soutěže, takže klid, titul bude. ;)
Reagovat
blixa
A když ne přímo titul, tak aspoň vyřadí Serenu ;-)
Reagovat
Lunej..
dneska se mnou fandi Simce? Asi budu jedina ve vosim hnizde co? :)
Reagovat
Davor1
V tomto nikdy nie si jediná :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já :-)
Reagovat
Lunej..
Tak diky kluci. :)
Reagovat
kada.tom
taky budu fandit Halepový, nechci aby si Bencic ty své torontské výhry příliš dlouho užívala
Reagovat
misa
Nejsi ten známý slovakofob? :)
Reagovat
kada.tom
ano :-)
Reagovat
misa
Potom chápu.
Reagovat
misa
Podívám-li se na WTA Race, není o čem přemýšlet...
Reagovat
EllNino
a nepodíváš-li se ? :)
Reagovat
misa
To u mě vůbec nehrozí, že bych se nepodíval :)
Reagovat
EllNino
další otrok žebříčků :D
Reagovat
tommr
já to beru pragmaticky: Bencicová začíná pro naše holky představovat velkou hrozbu v boji o TM takže bude lepší když vyhraje Halepka ...
Reagovat
sprchon
Belindě bych to moc přál, v Cinci mi jí nalosovali k Angie... Teď jdu kouknout aspoň na highlighty se Serenou. :)
Reagovat
COMEON
takže to skôr vyzerá, že budem jediný kto bude fandiť Belinde :/ :D
Reagovat
EllNino
já budu určitě fandit Belindě :) neboj, její jízda musí být dokončena :)
Reagovat
COMEON
presne tak, už keď mi vyradila Serenu , tak nech da dole aj Simonu a vyhra to cele :)
Reagovat
sprchon
Dost lidí se ještě nevyjádřilo. :) Ale fandit Simoně kvůli žebříčku je zhovadilost.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandíš-li hráčkám, které by mohlo případné vítězství Belindy žebříčkově ohrožovat, tak spíš pragmatismus. :-)
Reagovat
misa
Některé tvé komentáře jsou mi velmi blízké :)
Reagovat
sprchon
I kdyby Belinda vyhrála, tak nikoho neohrožuje. :D A v Race i v normálním žebříčku bude tak jako tak za našimi holkami.
Reagovat
misa
Ale ziskem titulu by se už nebezpečně přiblížila.
Reagovat
smazaný uživatel
Musí si to uhrát samy, jinak tam nemají co dělat...
Reagovat
sprchon
+1 :)
Reagovat
VlS
přesně, +100
Reagovat
misa
To je velký omyl. Pokud by bylo pravidlo, že na TM se dostane každá hráčka, která překoná např. hranici 4000 bodů za sezonu a je jedno, jestli jich tam bude hrát 5 nebo 10, souhlasil bych. V systému, kde se na TM kvalifikuje 8 hráček s největším bodovým ziskem v roce, hodně záleží i na tom, jak se vede ostatním.
Reagovat
sprchon
Co to je zase za blbost? :D Pokud by se měly naše holky spoléhat na ostatní, tak by třeba nikdy nezačaly hrát tenis. Každá má tolik bodů, kolik si sama uhraje. ;)
Reagovat
misa
Má, ale taky záleží na tom, kolik těch bodů mají ostatní. Stačí se třeba podívat, jak málo bodů bude stačit příští týden na 6. místo v žebříčku. Srovnej si to třeba s tímhle
http://www.tenisportal.cz/zebricky/wta-zeny/2014/?date=2014-08-18
http://www.tenisportal.cz/zebricky/wta-zeny/2013/?date=2013-08-19

To jsou rozdíly... S ohledem na žebříček tedy zjevně záleží na tom, jak hrají ostatní.
Reagovat
blixa
Nechytil ty si nějakej tommří virus ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to není nakažlivý, nerada bych to chytla. :D
Reagovat
blixa
Já se obávám že jo, i po netu !!! :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Jaj, to bude chtít silnější antivirák. :D
Reagovat
sprchon
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1897654_620576084680397_525635461_n.jpg?oh=de2c472a6f5589ec65eeb116c05d30c0&oe=56749C83

:D
Reagovat
blixa
Szafra, naneštěstí nevím, jak tommr vypadá ! :-/
Reagovat
EllNino
žádný omyl, prostě pokud holky budou prohrávat v 1. kole jako v Torontu, tak opravdu nepomůže ani neuspěch jejich kolegyň ...
Reagovat
blixa
Já to mám na neutrál. Ať vyhraje lepší ;-) Ale tipuju spíš Simču.
Reagovat
horska.kraslice
Taky tipuju Simonu, ale není mně příliš sympatická. Belinda mně sympatická je, takže vítězství přejí jí, ale musí si to zasloužit dobrou hrou.
Reagovat
George_Renel
SI-MO-NA?
Té nikdy. Je mi absolutně nesympatická.
Reagovat
smazaný uživatel
Oboum stejně, ať vyhraje ta lepší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Belaaaaaaa :D
Reagovat
FulnekUltras
ťahaj !!!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, to jsou věci, Belinda je neskutečná, když si vezmu jak hrajou 18letý holky u nás na juniorce, to je jiný kafe :) hlavně, ať ji po takový jízdě nečeká strmej pád jako Evženu...
Reagovat
lars
kdy ma hrat ?
asi az po maturite v zari?
Reagovat
smazaný uživatel
Katka už odmaturovala v květnu. Teď je po zranění kotníku...
Reagovat
lars
a vis to urcite?
Reagovat
EllNino
ano, je to pravda, minulý týden odložila berle a začal trénovat ...puvodně měla hrát už kvaldu v Cincy, ale asi to nechá až na NH, případně US Open :)
Reagovat
sprchon
Ta holka mi dělá radost. :) Zkouknu zápas se Serenou a těším se na večer na finále. :)

Dál taky Lucka s Beth ve finále, super. :)
Reagovat
blixa
Ty máš otáčet (se ?) na chalupě, co ty tady ? :D
Reagovat
sprchon
Už jsme to dotočili. :D Pivo i maso, takže už jsem doma.
Reagovat
blixa
Nějaký rychlíci :D
Reagovat
smazaný uživatel
WTA by měla změnit pravidla a za výhru nad Serenou dávat divokou kartu na TM :) Ale s těmihle výkony si to Belinda uhraje sama, po dnešku může ztrácet jen 400 bodů.
Reagovat
FulnekUltras
Je teď v solidním laufu - a už jde vlastně jen o to, jak dlouho jí tohle vítězné naladění vydrží... ;)
Reagovat
EllNino
Snad nezpychne jako Eugenie ...
Reagovat
tommr
no moc dlouho asi ne - dneska hraje proti Halepce a v Cincinnati začíná proti Kerberový. Nevěřím, že by mohla jeden z těhle zápasů vyhrát ...
Reagovat
FulnekUltras
sem tam nějaká ta porážka ještě trvalý úpadek nedělá... ;)
Reagovat
COMEON
čo keď vyhrá oba zápasy?
Reagovat
FulnekUltras
i přes svůj mladý věk a veškeré psychické bloky, kterým se proti SW nevyhnou ani hráčky mnohem zkušenější. Řeči Sereny o tom, jak hrála "mizerně", jsou mírně řečeno tradičně "zavádějící" - skutečně mizerný, resp. silně nevyrovnaný měla servis, tedy jedinou svou opravdu klíčovou "pomůcku", jinak ve hře působila víceméně jako poslední dobou obvykle, jen vývoj zápasu trochu víc než jindy postupně srážel její psychiku, což nakonec odnesla kupodivu pouze jedna rozmlácená raketa.
Zápas především opět jasně ukázal, že dobrých 80 procent ženského tenisu se na vrcholné úrovni cca TOP-20 až 30 rozhoduje v hlavě a ani Serena nemusí být vždycky onou někdy až děsivě dominantní výjimkou...
Reagovat
dadaft
mně se zdálo, že ani pohyb nebyl úplně ťip ťop, proti Azarence lítá jako namydlený blesk.
Reagovat
FulnekUltras
no tam jí to proti typově podobné hráčce asi připadá jako trénink u zrcadlové zdi... ;)
Reagovat
tommr
to mohlo bejt zapříčiněný i určitým podceněním soupeřky. O Sereně je známo, že na GS a proti špičkovejm hráčkám hraje vždycky s o třídu větším nasazením než na menších turnajích a proti slabším hráčkám ...
Reagovat
FulnekUltras
v prvním setu nemůže být o podcenění ani řeč, po ztrátě druhého bylo jasně vidět, že SW si porážku absolutně nepřipouští - trochu podobný průběh jako finále letošního RG, jenže tam Šafi nedokázala dostatečně odskočit a zajistit si "snazší" koncovku...
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále v Torontu ...
Vzhledem k posunu kalendáře už byly všem hráčkám odečteny body za lonské Cincinnati i když se tam hraje až příští týden ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v Torontu do finále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 11821 (+6826)
2. Sharapova 6036 (+1041)
3. Halep 5546 (+551) *
-----------------------------------
4. Kvitová 4995
-----------------------------------
5. Wozniacki 4735 (-260)
------------------------------------------
6. Šafářová 3361 (-1634)
7. Plíšková, Karolína 3335 (-1660)
------------------------------------------
8. Muguruza 3315 (-1680)
9. Ivanovic 3311 (-1684)
10. Suarez Navarro 3190 (-1805)
11. Kerber 3150 (-1845)
12. Makarova 2920 (-2075)
13. Bacsinszky 2920 (-2075)
14. Radwanska, A. 2760 (-2235)
15. Bencic 2645 (-2350) *
16. Errani 2570 (-2425)
17. Petkovic 2400 (-2595)
18. Stosur 2290 (-2705)
19. Keys 2270 (-2725)
20. Svitolina 2240 (-2755)
21. Azarenka 2166 (-2829)
...
Reagovat
tommr
Naše elitní hráčky v Torontu totálně vyhořely a všechny vypadly už v prvním zápase. Na jejich postavení v žebříčku se to ale zatím neprojevilo, protože předčasně vypadla i většina jejich konkurentek ...

Petra Kvitová zatím zůstává v žebříčku na 4.místě a její náskok na pátou Wozniackou dokonce o něco vzrostl ...
Předčasný výpadek a s tím spojená ztráta bodů se projeví až příští týden kdy se Petře budou odečítat body za lonskej titul v New Havenu ...

Lucka Šafářová se v žebříčku i přes nečekanou porážku už v prvním zápase dokonce posunula na 6.místo ...
Její náskok na hráčky na 7.-11.místě je ale jen minimální a pokud Lucka v Cincinnati konečně nezabere o svojí pozici zřejmě zase příjde ...

Také Karolína Plíšková se v žebříčku i přes nečekanou porážku už v prvním zápase posunula na 7.místo ...
Platí pro ní ovšem totéž co pro Lucku, protože její náskok na hráčky na 8.-11.místě je jen minimální ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku propad Ivanovicový směrem dolů a posun Bencicový a Erraniový směrem nahoru. Bencicová se v případě zisku titulu může dostat až na 14.místo ...
Reagovat
horska.kraslice
Neznám všechny zákonitosti žebříčku, ale nedostala by se Bencic v případě zisku titulu na 12. místo?
Reagovat
tommr
máš pravdu - vloudila se mi tam chybka. Za titul by Bencicová získala dalších 315 bodů což by jí vyneslo s 2960 body až na 12.místo ...
Reagovat
horska.kraslice
Ano, to jsem si myslela. Dík za potvrzení.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, tak to jsem nečekal! :) Je fakt, že Belinda hrála v Torontu velmi dobře, ale Serena je přece jenom Serena... Já jsem v noci přijel z fesťáku, jenom jsem kouknul na skóre (bylo to asi 3:3 ve 2. setu) a šel jsem spát, protože jsem byl utahaný a zmoklý. :D Když jsem dopoledne viděl konečný výsledek, tak jsem byl hodně překvapený. Teď ty prohry Caro a Any proti Belindě vypadají o dost jinak... Až budu mít možnost, tak se určitě podívám na záznam od 2. setu.

BTW: Stejně je to parádní. 29. dubna se mi Belinda podepsala na Spartě a za necelé čtyři měsíce porazí Serenu... :D
Reagovat
FulnekUltras
Za podívání určitě stojí i set první, kdy to ještě vypadalo "jako obvykle" a Belinda byla proti kongovské brutální síle téměř bezradná (viz i krátká porada s otcem tuším za stavu 1:4).
Reagovat
sprchon
Mně se sice nepodepsala, protože jsem neměl co bych si nechal podepsat, ale mám ji vyfocenou a mohl jsem si ji prohlédnout hezky zblízka. :)
Hrála úžasně, už jsem viděl ty highlighty. Ale taky mi přišlo, že Serena až do stavu 0:4 ve třetím setu nehrála nic extra.
Reagovat
FulnekUltras
ani potom - to spíš Bel se v závěru (logicky?) trochu rozklepala...
Reagovat
sprchon
To asi jo, no. Ale Serena tam pak vytáhla docela pěkné údery, rozhodně v závěru hrála lépe než třeba v prvním setu.
Reagovat
FulnekUltras
Nevím, jak to vypadalo podle highlights, ale první set SW jasně dominovala hrubou silou a v té době ještě tradičně bezbřehým sebevědomím. Ty "kamónové" momenty ve třetím už byly spíš něco jako poslední vzepětí rozzuřené šelmy, které nezadržitelně uniká kořist...
Reagovat
FulnekUltras
přičemž vnitřní frustraci SW snad vůbec nejlíp dokládaly její obrovské výkyvy na servisu a množství uspěchaných returnů do sítě nebo za...
Reagovat
sprchon
V prvním mi taky přišlo, že se toho Belinda trošku bála. Ve druhém to z ní opadlo, přidala, Serena nepřidala a najednou se role obrátily. :) Závěr byl jak píšeš, no. Jako s tou šelmou. :D

Asi Serča neměla den.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to jenom potvrzuje, že ta letošní Serenina výsledková dominance je daná víc mimořádnou psychikou než že by soupeřky drtila herně.
Reagovat
sprchon
Dejme tomu, že po vyhraném prvním setu trošku Belindu podcenila a protože zároveň Serena neměla den, tak nedokázala Belindu přehrát. Třeba s takovou Vikou nebo Mashou by si dneska nedovolila prohrát. :D

Ale ta radost Belindy na konci byla úžasná. :)
Reagovat
flex
Ta to utkání neměla u zadku a ani se nedá ze sestřihu usoudit, že hrála podprůměrně. Snad už u ní zatikaly biologické hodiny a půjde, možná rychleji než čekáme, do kšá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tys na to přišel! Je srpen a Serena letos prohrála druhý zápas, jde to s ní od desíti k pěti.
Reagovat
flex
Jde to s ní od 33 ke 34 letům.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena stárne pomaleji.
Reagovat
flex
Možná je to skelet, který se rozsype najednou, když to nikdo nečeká. Nevím jak bude nést častější a častější porážky, zejména od mladých hráček. Příští rok to bude něco, na co není zvyklá, něco jako 33/9.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je nadčlověk, nelze ji porovnávat v kritériích běžných smrtelníků
Reagovat
blixa
Serena je mimozemšťanka, co si odskočila z intergalaktické ligy na Zemi a zalíbilo se jí tu ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Tajemství oné "mimozemskosti" se ovšem ještě neprovalilo... ;)
Reagovat
dadaft
na druhou stranu Serenu jasně drží servis a return, ona je zvyklá být od prvního úderu na koni -- pokud by se ji tyhle dva údery nedařily, její dominance by jistě nebyla tak mohutná.
((( na druhou stranu nejde říct, že by tzv. ze hry byla marná )))
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečná tenistka ta Belinda, v osmnácti letech předvádí něco takovýho, fenomenální.
Reagovat
blixa
Tak kolik si zbohatnul ? Už máš na byt v Plzni ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
už mám na rohožku před bytem v Plzni :-) nějakou za dvě stovky. Mohl jsem mít i na ty hodinky s vodotryskem, kdybych Belindě víc věřil :-)
Reagovat
blixa
Jééé, no taková promarněná šance ... sápryš ...
Reagovat
LukasH
Jestli tenhle zápas nepřesvědčí některé zdejší diskutéry, že Serena je skutečně žena, hrající ženský tenis, tak pak už nevím, co víc by chtěli. Je to mistryně v otáčení zápasů, kdy už se stav zdá beznadějný, ale je jasný, že to nevyjde úplně vždycky. Obzvlášť, když ta herní dominance není letos tak veliká na rozdíl od výsledkový. Belinda zaslouží uznání, že nátlak nakonec vydržela a je to pro ni hodně cenný skalp. A líbilo se mi, jak na konci Serena Belindě pogratulovala. V tomhle je mi momentálně nejsympatičtější ze všech hráček...že jen "neplácne" do ruky a odejde jak to dělá většina...
Reagovat
Meceon
hezky napsané....serena je fenomén...legenda....možná nejlepší hráčka všech dob
Reagovat
kada.tom
souhlasím s každým napsaným písmenkem, absolutní pravda :-)
Reagovat
Titan
Já bych tu chválu moc nepřeháněl. Její letošní projevy během hry jsou někdy na hranici slušnosti, její hra na polomrtvou také. Že si to pak žehlí u sítě mě u této herečky fakt nedojímá. Navíc Toronto je jí totálně u zadnice...:-)
Reagovat
VlS
Pochybuju, že SF premiere 5 je někomu u zadnice, vůbec nevěřím, že by nechtěla vyhrát, to do profilu Sereny nepasuje ( ono ani zas těch peněz není málo za W, 4x víc než za SF a amičani do peněz zásadně nekopou)
Belinda je v laufu a jede, uvidíme, jestli nepřijde trochu propad, ale raděj v Cinci, než na USO.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas - hérečku poznáme na sto honů, i když prohrát zápas určitě nechtěla... ;)
Reagovat
Meceon
to jsem zvědavej,jestli ten zázrak udělá na us open aspon dvě kola:)))
Reagovat
EllNino
Nevíte, proč nedávaj na sportu to pražský finále chlapů ? ...tenis tam mají až od 2 hodin, přitom mužský finále je od 10 a ženský od 12 ...a vysílají Svět motorů ..
Reagovat
tommr
v programu došlo ke změně - pořadatelé kvůli obavám z deště posunuli začátek už na 10.hodinu. Pokud muži skončí před druhou tak je docela možný, že finále žen v televizi neuvidíme ...
Reagovat
EllNino
To je hrozný zlatíčko ta Belinda :) Krása :)
Reagovat
Meceon
hezky to Serena řekla...aspon průměrný výkon by na takovou hráčku v pohodě stačil
Reagovat
FulnekUltras
kalí vodu Vojtěchu, kalí vodu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No zachvíli přesedlají Švýcaři z mužského tenisu na ten ženský :DD
Reagovat
smazaný uživatel
waaw, Belinda ! To je teda šok! Verila som a zázrak sa udial. Titul by si zaslúžila už preto, že porazila toľké favoritky. Ak bude Simona hrať tak ako so Sárou, má šancu. Držím pästičky, do toho !
Reagovat
Nancy_z
Škoda, že jsem nevydržela a nemohla to vidět naživo... Snad Belinda ustojí ten tlak líp než Eugenie. Určitě jí pomůžou zkušenosti Martiny Hingis a její matky a taky to, že s ní jezdí otec.
Líbí se mi, jak je zdravě sebevědomá a přitom nohama na zemi. A na její tenis se hezky kouká :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra už není jediná letošní přemožitelka Sereny. :( :D Ale jo, Belindě to přeju. Je mi jedno, která vyhraje finále, obě jsou mi sympatický zhruba stejně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hopman Cup
Bouchard E. - Williams S. 6-2, 6-1
Radwanska A. - Williams S. F 6-4, 6 -7, 6-1
Reagovat
kada.tom
Hopman Cup se nepočítá, je to víceméně exhibice a ty, jak víme, se nepočítaj
Reagovat
smazaný uživatel
Ale počítaj
Reagovat
lars
finale HC pocitam, tam o neco jde
Reagovat
smazaný uživatel
Ty je klidně počítej, ale WTA to nedělá. ;-)

Aby to nebylo tak jednoduchý, ITF je počítá taky.
Reagovat
VlS
pěkně, bravo děvče. viděl jsem jen 1. set a pak jsem nějak usnul. Příjemná změna do finále.
Reagovat
FulnekUltras
njn, on ten počáteční průběh ke spánku přímo vybízel... ;)
Reagovat
dadaft
tak mít v osmnácti Eastbourne a Rorers Cup, to by byla velká bomba. ))

včera od Belindy nebojácný tenis a i když jí od vyřazení chyběl kousíček, nakonec z toho bylo velké vítězství.
gratulace.

Serena místy hrála fakt špatně.
(navíc ona cítí potřebu každý svůj nepovedený míček "komentovat" grimasami a pohyby, což mi lezlo na nervy)
Reagovat
bIbec
Belinda v Torontu porazila v 5 zápasech 5 GS finalistek. Tak snad dá ještě jednu .-)
Reagovat
Nancy_z
Skvělý! Moc bych jí to přála, Halep je určitě k poražení, ale přece jen to bude šestý zápas v řadě a je otázka, jestli to ustojí.
Reagovat
Meceon
no...a přijde další turnaj a porazí ji zase Čepelová:)
Reagovat
VlS
Ježíšku, co ti ta holka udělala?
Reagovat
Meceon
proč ježíšku? není to snad pravda? :)
Reagovat
VlS
A co není pravda? Jseš na ní nějak vysazenej, to ti tak vadí, že prohrála Serena, nebo že vyhrála Belinda. Máš tady k ní dneska několik negativních komentů, tak se ptám, co ti udělala.
Reagovat
A.R.R.
promiň, já to zaspal, to tvoje velké vítězství :-( Velká gratulace a doufám, že přidáš ještě jedno zvučné jméno do sbírky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále má určitě šanci, viděl jsem kousek Halep-Errani a Simona nijak přesvědčivá nebyla. Ale bude to těžké, pojď Bel!!!
Reagovat
FulnekUltras
jooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
J1mmy88
budu hodně fandit této mladé naději k zisku 1 titulu z WTA PREMIER 5 :) klobouk dolů co už teďka dokázala v 18 letech :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist