Benešová do semifinále ve Stockholmu nepostoupila

1. 8. 2008, 13:09
Aktuality 0
Iveta Benešová se do semifinále ve Stockholmu neprobojovala - v dnešním čtvrtfinále ji ze švédského turnaje vyřadila Věra Duševinová. Jednadvacetiletou soupeřku z Ruska, která je v žebříčku o čtyři místa za ní, tak česká tenistka neporazila ani na čtvrtý pokus, když podlehla dvakrát 3:6.
Benešová Iveta

Pětadvacetiletá rodačka z Mostu dnes nevyužila ani jeden ze šesti brejkbolů, které jí soupeřka nabídla. Naopak svůj servis třikrát ztratila.

Benešová mohla postupem do semifinále zaznamenat druhý nejlepší výsledek v této sezoně po dubnové finálové účasti v portugalském Estorilu.

Duševinová byla v letošním turnaji pro Češky postrachem - v prvním kole vyřadila i Lucii Šafářovou. Ruska navíc vyhrála také nad druhou nasazenou Maďarkou Agnes Szavayovou a potvrdila tak, že se jí ve Švédsku výborně daří. Minulý rok našla na místním podniku přemožitelku až ve finále.

Třiašedesátá hráčka žebříčku WTA se v boji o finále zítra střetne s třetí nasazenou Slovinkou Katarinou Srebotnikovou. Ta ve čtvrtfinále nedala šanci Virginii Ruanové Pascualové ze Španělska, které povolila uhrát pouze dva gamy.

Druhou semifinálovou dvojici tvoří turnajová čtyřka Dánka Carolina Wozniacká a nejvýše nasazená Agnieszka Radwaňská z Polska. Wozniacká si připsala hladkou výhru 6:1, 6:3 nad Španělkou Medinaovou, Radwaňské za stavu 2:6 a 0:1 skrečovala Camilla Pinová z Francie.

Výsledky - Stockholm:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Duševinová (Rus.) - Benešová (ČR) 6:3, 6:3, Srebotniková (3-Slo.) - Ruanová (Špa.) 6:2, 6:0, Wozniacká (4-Dán.) - Medinaová (Špa.) 6:1, 6:3, A. Radwaňská (1-Pol.) - Pinová (Fra.) 6:2, 1:0, skr.

TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist