Benešová pošesté v řadě nezískala ani set

30. 7. 2012, 07:47
Aktuality 5
WTA WASHINGTON - Levoruká rodačka z Mostu Iveta Benešová se trápí dál. Už s pátým turnajem v řadě se loučí bez vyhraného setu, ve Washingtonu skončila na raketě Kai-Chen Chang z Tchaj-wanu.
Profily hráčů
Iveta Benešová

Iveta Benešová vstoupila do letošní sezony nadějnými výsledky, když si zahrála čtvrtfinále v Brisbane a na Australian Open prohrála až v osmifinále s pozdější šampionkou Azarenkovou. Jenže od konce ledna se na okruhu WTA dostala jen jednou za 2. kolo a z posledních 10 turnajů vyhrála jediné utkání z 11.

Šestou porážku v řadě, kterou navíc utrpěla bez jediného získaného setu, jí na úvod turnaje ve Washingtonu připravila až 119. hráčka světa Kai-Chen Chang. Jednadvacetiletá tenistka z Tchaj-wanu vyhrála hladce 6-3 6-2 a na turnajích WTA ukončila šňůru 12 turnajů. na nichž se nedostala z kvalifikace nebo přes první kolo.

Devětadvacetiletá Benešová tak ve Washingtonu nevyužila pozici nasazené šestky a jelikož není přihlášena do čtyřhry, může balit kufry do Montrealu, kde by měla zkusit štěstí v kvalifikaci.

Z českých tenistek se v metropoli Spojených států představí ještě Barbora Záhlavová-Strýcová a Karolína Plíšková, která navíc se svou sestrou Kristýnou startuje i ve čtyřhře.

Nejvýše nasazenými podniku WTA International s dotací 220.000 dolarů jsou Ruska Anastasia Pavljučenkovová, Jihoafričanka Chanelle Scheepersová a domácí Američanka Sloane Stephensová.

- WTA INTERNATIONAL WASHINGTON -
(USA, tv. povrch, 220.000 dolarů)
nedělní výsledky (29. 07. 2012)

Dvouhra - 1. kolo:
Kai-Chen Chang (Tchaj-wan) - Benešová (6-ČR) 6-3 6-2
Bouchardová (Kan.) - Knappová (It.) 6-2 7-6(4)
Larcherová de Britová (Portug.) - Lučičová (Chorv.) 6-3 3-6 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
ss
Reagovat
smazaný uživatel
Asi ji to s Jurgenem neklape.
Reagovat
smazaný uživatel
Vrcholí přípravy na svatbu a navíc jí trápí artroza v rameni.
Reagovat
Bob
že by zápase přemýšlela, zda říct ano či ne? Blbost.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist