Benešová vyhrála osmý zápas v řadě

4. 4. 2008, 23:03
Aktuality 0
Halový turnaj kategorie ITF v belgickém městě Tourhout se stal dalším útočištěm české tenistky Ivety Benešové. Ta přicestovala jako suverénní vítězka antukového podniku v Latině a ani změna povrchu ji zatím nezastavila. Po dnešní výhře nad Stephanií Foretzovou z Francie má tak na kontě už osmou výhru v řadě a zítřejší semifinále před sebou.
Iveta Benešová

V úvodním zápase s Italkou Robertou Vinciovou se sice v prvním setu na Benešové projevila únava, ale dokázala se do utkání vrátit a postoupit do 2. kola. V něm si poradila hladce 6-1 6-4 s Ukrajinkou Lyubtsovou a v dnešním čtvrtfinále vyhrála ve dvou setech 6-3 6-4 i nad Stephanií Foretzovou z Francie. V zítřejším semifinále proti Němce Kloeselové se pokusí o devátou výhru v řadě.

Druhá Češka Eva Hrdinová v boji o semifinále neuspěla proti Holanďance Nicole Thyssenové, jež se do hlavní soutěže dostala z kvalifikace jako šťastná poražená a připsala si už i skalp nejvýše nasazené Cohenové-Alorové z Francie. Pro Hrdinovou je i čtvrtfinále turnaje ITF nejlepším výsledkem letošní sezony.

V Tourhutu se hraje o celkovou dotaci 75.000 dolarů.

ITF Tourhut - páteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Benešová (ČR) - Foretzová (Fra) 6-3 6-4
Thyssenová (Niz) - Hrdinová (ČR) 6-1 6-2
Baltačaová (Rus) - Ozegovičová (Cho) 6-4 6-2
Kloeselová (Něm) - Wickmayerová (Bel) 7-6 7-6

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist