Benešová zlomila prokletí, porazila Čakvetadzeovou

22. 10. 2008, 16:12
Aktuality 18
WTA LUCEMBURK - Ivetě Benešové se dnes povedla odveta za olympijské hry. Česká tenistka na turnaji v Lucemburku porazila 6-2 6-4 Annu Čakvetadzeovou, svou přemožitelku z Pekingu, se kterou v předchozích čtyřech duelech pokaždé prohrála.
Iveta Benešová

Pětadvacetiletá česká tenistka porazila dvanáctou hráčku světového žebříčku Čakvetadzeovou až na pátý pokus. V předchozích čtyřech zápasech s moskevskou rodačkou dokázala uhrát jediný set, na olympijských hrách ji Ruska vyřadila hned v prvním kole.

Ve čtvrtfinále Benešovou čeká turnajová šestka Číňanka Li Na. Ta dnes měla s Ukrajinkou Korytcevovou problémy hlavně v prvním setu, ve kterém si obě tenistky sebraly třikrát podání, až o zisku úvodní sady musel rozhodnout tie-break. Ve druhém setu už favorizovaná Číňanka podobné drama nepřipustila.

Výsledky - Lucemburk:
Dvouhra - 1. kolo:
Medinaová-Garriguesová (7-Šp.) - Ruanová-Pascualová (Šp.) 6:2, 6:1, Grönefeldová (Něm.) - Wickmayerová (Belg.) 7:5, 6:4, Mauresmová (5-Fr.) - Gehrleinová (Něm.) 6:2, 3:6, 6:0.

2. kolo:
Benešová (ČR) - Čakvetadzeová (2-Rus.) 6:2, 6:4, Li Na (6-Čína) - Korytcevová (Ukr.) 7:6 (8:6), 6:3, Hantuchová (3-SR) - Lisická (Něm.) 6:0, 6:2, Wozniacká (4-Dán.) - Pcheng Šuaj (Čína) 6:4, 6:4, Cirsteaová (8-Rum.) - Erraniová (It.) 6:4, 6:2.

Komentáře

18
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě poznámku. Text je velmi, ale opravdu velmi slabý. Není Peking jako Peking. Čakvetadze vůbec na olympijské hry nejela. Benešová tam prohrála s Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím s tebou plně souhlasit. Texty zde jsou opravdu velmi slabe. Nesmyslné bludy poskytované zdejšími redaktory jsou zde na dením pořádku. Já osobně bych se styděl vůbec něco takového sám ventilovat, na tož se ještě pod to podepsat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pod článkem ale není uvedeno jméno, asi to převzali od ČTK.
Reagovat
smazaný uživatel
Pan autor vymyslel bombastický titulek, ale než zlomení prokletí je tahle výhra spíš jen pokračováním velkého výpadku Čakvetadze.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, špatná sezóna pro Čakvetadze..a v posledních týdnech se už opravdu zmítá v krizi. Od New Heaven neuhrála vůbec nic.. Takže Benešová asi nemusela podat extra výkon, aby přes trápící se Rusku postoupila.
Reagovat
skott
Bohuzel, po prulomu z lonske sezony je to zklamani, ale jak rikal byvaly kouc Henin, ktery s ni letos spolupracoval, vsechno je to v jeji hlave...zkratka si neveri a nema dostatek bojovnosti to zlomit.
Reagovat
smazaný uživatel
super Ivetko, jen tak dál, začínáš se mi líbit. kdybys chtěla na rande, tak se ozvi. hoj
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo at de ta krava nekam ( Kvitova) ona snad netrenuje podani behem 2 gemu co podavala uz 4 dvojchyby :-!
Reagovat
smazaný uživatel
kde se na ty live vísledky koukáš?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.protennislive.com/frameset.asp?year=2008&wkno=43&lang=en&tabno=1&eventid=0328&ref=www.atptennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
TAK SE MI TO VŽDYCKY ZA CHVÍLI SEKNE JÁ SE DÍVÁM NĚKDY NA BVINU NEBO NA http://ppm.powerplaymanager.com/cs/livescore-tenis.html
Reagovat
carolyn
No jo co naděláš......a co ten tvůj Robredo nějak ses rozčiloval, co? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já?to sis asi s někym splet
Reagovat
carolyn
spletla...a myslím Dolar né ty :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To teda rozciloval :( Kdyz jsem blb a na nej vsadim :( a ja jsem hodne nervni clovek tudiz pisu casto sproste ale pak se hned uklidnim, ikdyz 2700 Kc mrzi stale :(
Reagovat
carolyn
To chápu :-)
Reagovat
skott
Dalsi bolestiva porazka Chaky...musi byt vazne rada, ze tahle sezona skoncila, vrat se prosim pristi rok silnejsi!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist