Berdych čtvrtfinálovou sérii neprodlouží. Ve třetím kole nestačil na skvělého Federera

20. 1. 2017, 11:40
Aktuality 250
AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Berdych končí na Australian Open druhý rok po sobě a počtvrté v kariéře na raketě Rogera Federera. Letos český tenista dohrál už ve třetím kole, když si nevypracoval jediný brejkbol, a poprvé od roku 2010 tak bude v Melbourne chybět ve čtvrtfinále. Švýcar se v osmifinále utká s Japoncem Nišikorim.
Tomáš Berdych a Roger Federer

Tomáš Berdych si na Australian Open zahrál v letech 2011 až 2016 vždy minimálně ve čtvrtfinále, dvakrát byl dokonce mezi kvartetem nejlepším. Jenže letos narazil už ve 3. kole na sedmnáctinásobného grandslamového šampiona Rogera Federera, který se vrací po půlroční pauze a je tak až nasazenou sedmnáctkou. A s těžkým losem si český tenista neporadil. 

Jednatřicetiletý Berdych neměl prakticky žádnou šanci. Vyrovnané byly pouze první čtyři hry, v nichž si oba tenisté s přehledem udrželi své servisy. Pak však Berdych ztratil sedm gamů v řadě a prohrával 2-6 a 0-2. I když v dalším průběhu utkání čelil už jen jednomu brejkbolu, který ovšem v úvodu třetí sady nedokázal zlikvidovat, o čtyři roky starší Švýcar mu nedal šanci na obrat.

Statistiky zápasu
Berdych - Federer
13 esa 8
3 dvojchyby 2
63 %
1. podání 'in' 59 %
84 %
úsp. 1. podání 95 %
30 %
úsp. 2. podání 59 %
26 winnery 40
14 nevyn. chyby 17
8/18 hra na síti 20/23
0/0 brejkboly 4/5
čas: 1:30

Za celý zápas si Berdych nevypracoval jediný brejkbol. Ve čtrnácti gamech na returnu se dokonce ani jednou nedostal na shodu, pouze pětkrát uhrál alespoň dva míčky. I když celkově nepředvedl špatný výkon, na skvěle hrajícího soupeře neměl žádnou zbraň a za pouhou hodinu a půl prohrál 2-6 4-6 4-6.

"Jeho výkon byl rozhodně působivý. Tenhle zápas skoro vůbec nebyl o mně. K ničemu mě nepustil. Zvládl to výborně. Radši bych seděl na tribuně a díval se, než tohle zažíval na kurtu," řekl Berdych, který může vypadnout z elitní desítky.

Federer hrál pestře s citem pro míč a dlouhé údery střídal i s kraťasy. Občas mu pomohlo třeba i štěstí, to když proměnil brejkbol za pomoci "prasátka".

Na Berdychovi bylo s postupujícím časem vidět, jak je bezchybným výkonem Federera vyveden z míry. Kroutil hlavou, hrál pasivně a místy hledal záchranu u jestřábího oka, ale míče z rakety Federera dopadaly na lajny. A české jedničce nezbývalo, než si chodit zamračeně sednout o pauzách na lavičku.

V hledišti povzbuzoval také Radek Štěpánek a stejně jako Berdychův superkouč Goran Ivaniševič z Chorvatska sledovali Federerovu spanilou jízdu. Švýcar proměnil druhý mečbol vítězným bekhendem, načež patnáct tisíc fanoušků včetně Roda Lavera v hledišti vstalo jako jeden muž a ocenilo jeho skvělý výkon. Smutný Berdych pak rychle zmizel s taškami v útrobách.



Berdych startoval na Australian Open potřinácté v kariéře a počtvrté vypadl s Federerem, z toho potřetí nedokázal uhrát ani set. Se Švýcarem prohrál už šesté vzájemné střetnutí v řadě a celkově s ním má negativní bilanci 6-17.

"Tomáš hraje vždy dobře. A dnes to nebylo jiné, takže jsem moc rád, jak jsem zápas zvládnul. Rozhodně jsem nečekal, že to bude takhle rychlé. Byl to kratší zápas, než jsem čekal," hodnotil Federer, který nastřílel 40 winnerů a udělal jen 17 nevynucených chyb.

"Proti lepším hráčům jde výkon nahoru, ale nečekal jsem, že bude až tak skvělý. Dnes jsem si poradil s kvalitním soupeřem a to je pro mě dobré znamení," pochvaluje si Federer formu po dlouhé pauze. "Nevěděl jsem, co mám od této sezony čekat, jak se mi bude dařit. Ale zatím jsem příjemně překvapený. Daří se mi tu a navíc soupeře porážím vcelku bez potíží. Sice jsem během pauzy hodně trénoval, ale zápasům se nic nevyrovná."



Federer postoupil popatnácté do osmifinále Australian Open a vytvořil tak nové maximum. Pouze jednou za posledních třináct let chyběl v semifinále.

Hned na svém prvním ostrém turnaji po dlouhé pauze, během níž léčil bolavá záda a koleno, čelí těžkému losu. Před Berdychem vyřadil Rakušana Jürgena Melzera a Američana Noaha Rubina a v příštím zápase vyzve světovou pětku Japonce Keie Nišikoriho, s nímž vede ve vzájemné bilanci 4-2.

"Myslím, že jsem na tyto zápasy dobře připravený, Jsem zpět a zatím se mi daří. Zdraví mi drží a doufám, že mám na to porazit každého. Kei hraje velmi dobrý tenis, umí to i tady v Austrálii a věřím, že to bude hezký zápas," dodal Federer.

• AUSTRALIAN OPEN 2017 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 13.694.800 dolarů
páteční výsledky mužů (20. 01. 2017)
• Dvouhra - 3. kolo •
Federer (17-Švýc.) - Berdych (10-ČR) 6-2 6-4 6-4
Murray (1-Brit.) - Querrey (31-USA) 6-4 6-2 6-4
Wawrinka (4-Švýc.) - Troicki (29-Srb.) 3-6 6-2 6-2 7-6(7)
Nišikori (5-Jap.) - Lacko (SR) 6-4 6-4 6-4
Tsonga (12-Fr.) - Sock (23-USA) 7-6(4) 7-5 6-7(8) 6-3
Evans (Brit.) - Tomic (27-Austr.) 7-5 7-6(2) 7-6(3)
M. Zverev (Něm.) - Džazírí (Tun.) 6-1 4-6 6-3 6-0
Seppi (It.) - Darcis (Belg.) 4-6 6-4 7-6(1) 7-6(2)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

250
Přidat komentář
a.magerova
Reagovat
Grigor_Murray
Tenhle hráč už nikoho nepřekvapí, ted jen takový menší rozdíl mezi Stepankem a Berdychem.
Být na Berdychově místě Stepanek, tak má zápas uplně jiný obraz, Stepec se dokáže vybičovat proti těm nejlepším, a i když na to nemá, tak aspon dělá show. No prostě tenis bez bázně a hany. Berdych jde na kurt s tím, že hraje Federer, sklopí ocas a pokorně si odehraje to svoje a nazdar. Roger si z něj udělá akorát tak dobrý den. Berdycha jsem nikdy neměl rád a dneska mě v mém názoru na něj ještě více utvrdil.
Reagovat
Tornes
Jo jo, tohle je přesně ten důvod, proč je má Berdych hned po Djokovičovi a Nadalovi nejvíce výher nad Federerem na GS (btw, to je dobrá zajímavost, to jsem doteď ani nevěděl)... A Roger je určitě strašně rád, že si z něj mohl udělat dobrý den například na Wimblu 10 nebo US Open 12.
Reagovat
turista
No jo, ale chtělo to vyhrát to finále Wimbledonu v roce 2010. To měl Berďa i kus smůly, že se mu to nepodařilo.
Reagovat
Tornes
Njn. Taky je jediným hráčem v historii, který na GS porazil dva hráče z big3, ale k titulu mu to nestačilo a musel hrát ještě s tím třetím. A porazit všechny tři se nepřekvapivě nepovedlo nikomu, včetně Toma... V tom je to opravdu i trošku smůly, ale co se dá dělat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tvl, no a to tam má jako lézt s trčícím ocasem? To sklopení bych mu nevyčítal...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Grigor_Murray
:DDD
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
panzer.dragon
:)))
Reagovat
janek_da
Nedostal podobný nářez dvojnásobný W. vítěz od ROgera ve Wimbledonu? Jo pardón, Andy tam měl jeden BP.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, dobře žes to připomněl, to byl průběhem dost podobný zápas...
Reagovat
Grigor_Murray
Tak samozřejmě jsou zápasy, kdy se to nepovede. Jaký měl Berdych větší úspěch po finále ve Wimbledonu, akorát 2 semif AO, kdy se tam jednou dostal přes polomrtvého Nadala :D. V Berdychovi prostě není bojovník. Úderama by na to možná měl, ale myslí a srdcem určitě ne. Jak už jsem tu mnohokrát řekl, nebýt to Čech, tak se o něj ani nezajímám. :D
Reagovat
Tornes
No například byl v SF každého GS, což je jestli se nepletu bilance, kterou se kromě big4 nemůže pochlubit nikdo další z aktivních hráčů. Nebo porazil všechny hráče z big4 na GS, což se kromě něho povedlo jen Tsongovi a Wáwrovi.
Reagovat
Fandina
Na té fotce to vypadá, jako příprava na držení v tanci.
Reagovat
Patri.k
Russel Crowe: "Staneš se šampionkou, pokud se tak rozhodneš? Jsi silnější, než si uvědomuješ. Síla a čest.?

__

Nemůžu se zbavit pocitu, že Kristýnu zaměnil za Karolínu :D
Reagovat
spaniel
Taky mě to napadlo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak nebyl určitě první ani poslední...
Reagovat
VlS
Kdo vidí do duše gladiátorům, že?
Reagovat
smazaný uživatel
hrál tak špatně, jako snad nikdy. A tak mohl Federer hrát jen trénink na důležitější zápasy.
Reagovat
Mayo
Neskutočný Federer. Hral super a tie údery rýchlo po odskoku.
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas jsem nevidel.;)
Prispevky jsem prosel, toz diky...
Reagovat
Mayo
Ahojte priatelia,

Idem pozrieť hajlajty Rogera.

Vyhra ten turnanent tento legendárny Švajčiar?
Reagovat
tito
Podle dnešního výkonu by mohl. Počkám si až na další zápas. Dnes mu to Tomáš hodně usnadnil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by hrali jeho ďalší súperi tak slabo ako Berdych, tak kludne može..
Reagovat
Fandina
Hlavně hrál dobře Roger. Takže když bude hrát takhle jako dneska dál, tak samozřejmě.
Reagovat
rod_laver
I kdyby hrál jako dneska,tak nevyhraje, protože se uvaří.. OF - Nishi, ČF Murray, SF Stan, finále Raonic/Rafa.. Kdyby byl v druhé části pavouku, mohl by se do finále dostat, takhle bude uvařený.

S Nishim i Murrayem to může jít klidně do pěti setů v případě vítězství a Stan je na GS neutavitelný.
Reagovat
a.magerova
Roger Federer vs Tomas Berdych - Australian Open 2017 3rd Round (highlights HD)

https://www.youtube.com/watch?v=ZbOLiKq60Ls
Reagovat
Krisboy
Před chvilkou jsem na to koukal. Smršť.
Reagovat
VlS
Tys ušetřila fůru čokolády, viď? A já mám zas wizoura v trapu :-(
Reagovat
Marduch
Z pohledu fanouška českého tenisu tristní podívaná :(
Reagovat
Nola
Gyros dostal pokutu za rozmlatenu raketu, sice ho velmi v poslednej dobe nemusim, ale trestat rozmlatenie vlastneho majetku mi prijde trochu mimo, obscenne spravanie k tomu, tym, ze ho budu neustale trestat mu vlastne pomahaju, aj negativna reklama sa pocita....
http://sport.sme.sk/c/20438227/kyrgios-dostal-za-nevhodne-spravanie-pokutu-5500-dolarov.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nick Kyrgios je proste vdecne tema. Osobne mne to ted prijde uz slusne hystericke. Co zase ten Kyrgios nevyved, atd. Davat mu pokutu, ze rozmlati raketu, nevim...ja bych daval spis trestne fiftyny v zapase, pokud by mel hrac uz jedno napomenuti, nejde tu o rozbiti majetku, ale asi o nejaky styl chovani...tu raketu muze pak v zurivosti rozmlatit i v satne;)
Ale obecne si fakt myslim, ze se to s tim negativismem vuci nemu prehani. Ten spousteci moment byl Wawrinka....jako nebylo to fajn, ale zaplatil za to....(nemyslim jen penezi)
a kdybych chtel byt ironicky a cynicky, tak bych rekl, ze to co Nick rekl Stanovi, tak se bezne v kontaktnim sportu pouziva (asi bohuzel, ale je to tak) a furt, a rikaji se 100x horsi veci. A to nepocitam ty stipance v hazene, tzv. omylem bouchnuti do rozkroku, nebo prislapnuti soupere ve fotbale, kdyz lezi na trave, a plno proste jinych ukrytych svinaren...
Chapu, ze tenis neni kontaktni sport, ale urcite se neubranime tomu, ze nekteri hraci proste budou tzv. horke hlavy.
Trebas Marcose ted vetsinou lidi berou, ale v mladi to byl pekny vejlupek taky. Krom toho kdyz rozmlati raketu Marcos, je to nejak vpohode. Prikladu by tu bylo vic....nebo i jine priklady... Bara kurwuje na kurtu, a lidi jsou v CR jeste z toho nadseni. Andy f*ckuje, a bude to pro hodne lidi zase hnuj...je to proste trochu tendecni, myslim ty postoje vuci hracum...
No a holt Kyrgios si uz asi zadelal na negativce celosvetove, nejen v CR...a souhlasim asi s tim, ze pokud se to bude furt nejak kolem neho medialne rozmazavat, tim spis se bude v tom svem chovani utvrzovat...neco ve smyslu, proti vsem...
Dale si myslim, ze z toho vyroste. Kazdy jednou nejak dospeje. Jak si vzpomenu na Agassiho, toho jsem fakt na zacatku nemohl ani citit...a dneska? Jiny clovek. To same je Bara...dneska mnohem umirnenejsi, proste uz zkusenejsi, vic dospela...i ten Andy se lepsi...
Takze verim i v toho Nicka, (tedy pokud se na to uplne nevykvajzne)
I ten BigMac se zmenil, ikdyz fakt...asi nekolik let po ukonceni kariery;D)))
Reagovat
VlS
V podstatě s tebou souhlasím, pokud nebudou stačit řekněme 3 fiftýny tak kontumovat zápas. V klidu, bez emocí. A místo pokut zavést pravidlo, že kdo má kontumovanej zápas, nedostane od pořadatele za turnaj ani floka a hotel si zaplatí sám. A 2 kontumace ve dvanasti měsících = rok distanc. On by si to rychle rozmyslel každej.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Myslim, zeby asi stacila ta kontumace a vyjede tzv. s prazdnou...podle mne ten rocni distanc by uz ani nemusel byt...tipnul bych si, zeby to stacilo.
Ale porad je tu jeden hacek...a to empajr...tam by musela byt proste rovina, jedno jestli tam stoji na kurtu No.1 nebo No.258...ale i prez to bych byl porad vic pro ty trestne fiftyny, nez to resit pokutama a pak medialne a bulvarne toho hrace sjizdet...
...bohuzel tohle je uz nejak zazite asi z dob BigMaca, kdy si fans tenisu cetli po kazdem turnaji Johnovu vysi vydelku vs. jeho vysi pokuty;)
Reagovat
Lunej..
O to vic mu budu fandit:)
Reagovat
Nola
trestny fiftin v zapase dostal, v podstate suhlasim s tvojim prispevkom, Nicka by uz mohli nechat v klude, najvacsim trestom pre neho bol prehrany zapas, ktory mohol ist na jeho stranu, ak by udrzal koncentraciu
Reagovat
Marduch
Nebyl ten trest spis za to mrsteni raketou? Zničit raketu a zničit raketu mrstenim s ni o zem az odlitne několik metru vidim jako dve rozdilne veci...
Reagovat
janek_da
nechápeš nic. Dneska to jeden Rafalovec vysvětlil jasně. V přípádě Marcose je rozbitá raketa rituál. = netrestat. V případě Nicka nevhodné chování. = trestat
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
VlS
No, prostě selektivní pravidla. Pak už je jen otázka, kdo kdy bude selektor.
Reagovat
Pe3k
in 2012 Tomic?s father John deemed the Brit an unsuitable training partner for his son. Not good enough. A battler... In 2013 he knocked the Australian out of the US Open at the second hurdle. That win drew praise from Roger Federer, who had found Evans a quite adequate hitting partner in the lead-up."

Tak v tom pripade to bylo dnes sladke, sladoucke vitezstvi pro Evanse. Tomic a jeho fotr by meli dostat life time ban od atp za demenci.
Reagovat
spaniel
To, cos napsal, padá na hlavu jeho otce. Dnes mu Bernie několikrát tleskal.
Reagovat
Pe3k
Jo, ale Berni je u me totalni k.k.t, takze to beru tak ze jsou pyjove oba...
Reagovat
tito
Nejen tleskal, ale i choval se na kurtu lépe. Vím, že jedu proti Evansománii, ale ten chlapík mne vyloženě iritoval. Jakoby si prohodili rodný naturel.
Reagovat
VlS
Bernie dnes byl naprosto v pohodě, nevšim jsem si ničeho negativního.
Reagovat
ipko
je vidieť že Evans sa o dosť zlepšil.. finále v Sydney a teraz úspech na AO.. dnes som Bernardovi veril, ale asi to zas nezvládol v hlave.. za takéto výstrelky ho tiež nemusím, no asi to majú s Nickom v krvi..
Reagovat
Kytka
Tom by se měl jít zahrabat pod listí nebo už skončit. Ať si ho ještě pak pamatujeme z lepších let a nekoukat jak bude padat žebříčkem. proti Rogerovi naprosto impotentní. A to jsem viděla jen půlku druhého a třetí set, naštěstí. Přišla jsem k TV, kdy to bylo v druhém setu 0:2. Tak zbývá už jen Kája a Bára. Snad se dnes zadaří.
Reagovat
Nola
preco ho hned odpisujes? vypadol Cilic, Djokovic so supermi, ktorych by mali s prstom v nose podla rebrickovoho postavenia porazat, mali by sa pridat k Tomovi a ukoncit karieru? prehrat s Fedexom nie je ziadna hanba, to sa ma kazdy hrac, ktoreho vyskoli tiez ist zahrabat? ved by potom nemal s kym Fedex pomaly ani hrat.....
Reagovat
tommr
jenže Federerovi je už 35 a na kurty se vrátil po dlouhý pauze zaviněný zdravotníma potížema. Pokud i takovej Federer Tomáše smete v suchým triku tak by se Tomáš měl opravdu pořádně zamyslet nad tím co dělá špatně. Vždyt Federer měl víc potíží i s bezejmenným kvalifikantem Rubinem než s ním ... :(
Reagovat
Nola
je prirodzene, ze s hracom, ktoreho hru nepoznas, popr. ho stretnes raz za 5 rokov sa TOP hraci tazsie vysporiadavaju, ako s hrou supera, ktoreho stretli 30x,
PS : nenadarmo sa pise, ze vyradit TOP hraca je mozne hlavne v uvodnych kolach GS, kym su nerozohrani....
Reagovat
tommr
no a to byl přesně Tomášův případ proti Federerovi nebo ne? Jenže to nakonec dopadlo tak, že ho "nerozehranej" Federer doslova ztrapnil ... :(
Reagovat
Nola
nie, to je Fedexov pripad, Tomovu hru ma v malicku, hru kvalifikantov nie, ti ho potrapili v uvodnych 2. kolach, na Toma uz bol pripraveny, pozna herny plan, ktory na neho plati
Reagovat
Roger_Federer
Se to tady omyla roky.
Tomas je byl a bude stereotipni.Zadny plan B.Bud mu jde "jeho hra", nebo konec.
Ukazte me jednoho hrace ktery kdy byl v top20, kteremu by Tomas jako souper se svou hrou vylozene nesedel..??
Reagovat
tommr
no moc jich není ale pár by se jich přece jen našlo - třeba takovej Anderson Tomáše na druhý straně kurtu asi moc rád nevidí ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Ok..na toho jsem si nevzpomel.Tak jeden.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Isner.
Reagovat
tommr
další jsou třeba Monfils, Tsonga ...
Z aktuální top-20 má Tomáš s 9 hráči aktivní H2H bilanci, s 9 pasivní a s Dimitrovem to má 3:3 ...
Reagovat
Kytka
S Thiemem to má 1:0 - zatím
Reagovat
Kytka
S Gofinem 2:1. Ale jeho výkony mají sestupnou tendenci.
Reagovat
turista
No protože ti kvalifikanti hrají proti hvězdám stylem tref se nebo zemři a v dalším kole po senzačním úspěchu vypadnou. Berďa je momentálně asi nejkonzistentnější na světě v porážení outsiderů a hráčů postavených níže na žebříčku. S nimi prakticky nikdy neprohrává. Novak Djokovič tuto konzistenci bohužel ztratil.
Reagovat
FulnekUltras
Béda má svůj síťový graf a neuhne z něj ani o píď... ;)
Reagovat
Kytka
Jenže tentokrát byl Roger v žebříčku pod ním. No náš mužský tenis, hrůza. Štěpánek už značně v letech, pomalu taky už uvadající Tom a z mladých nikdo nevypadá, že by mohl nahradit Tomáše - co do výsledků.
Reagovat
FulnekUltras
Tak Roger byla dneska hluboko pod kůží zašitá anomálie... ;) Každopádně Béda ještě musí vydržet - i v ATP se poslední dobou začínají projevovat značné výkyvy, a náhoda je blbec... ;)
Reagovat
Lina
Jakmile Tom prohraje hned je u tebe neschopný. Další náš hráč jeho kvalit hned tak nebude, takže ho neposílej pod listí. Roger dnes podal parádní výkon.
Reagovat
Kytka
Právě, že žádný takový hráč aspoň jeho kvalit u nás hned tak nebude. Ale zdá se mi, že to všechno končí. Fandím vždycky jako blázen, celá vynervovaná... a pak přijde takovýto zápas, kde ho někdo jako je Roger sejme jako školáka. V letech 2011 asi až do roku 2014 to měl s Rogerem vyrovnaný, jednou vyhrál Tom podruhé Roger. Nad Andym měl navrch. Teď naposledy porazil Nadala - předloni tady v Austrálii a od té doby nic. Když hrál posledně s Rogerem, tak aspoň set byl naprosto vyrovnaný, teď to byl jen výprask. Sice nějaký game vyhrál, ale dost se to blížilo tomu výprasku od Gofina 2x 6:0. GS nebude, celý výsledek té mise bude, že si Goran přijde k penězům a Tom si bude moci říci, že pro to zkusil všechno.
Reagovat
EllNino
Ty jsi čím dál ubožejší ...
Reagovat
ipko
skvelý presný agresívny výkon podporený výbornou hrou na sieti.. myslím že na Keia to stačiť bude, no a Sirom Andym sa uvidí.. inak zajtra tomu Sašovi veľmi verím, podla mňa bude mať Rafa problémy na returne, čo i len vypracovať si nejaký BB..
Reagovat
tito
Ale tak BB si on vypracuje, jde o to, jestli to bude stačit. Servis sice zlepšil, ale stále je schopen ho lacině věnovat. Uvidíme. Pro mne Zverev a Raonič v pavouku žádný trhák není. Zvláště Milos je kandidát na titul.
Reagovat
turista
Ano, Milos Raonic je kandidát na titul.
Reagovat
mahycek
Těžké to bude mít Nadal se Zverevem. Jinak, Roger dost dobré, čekal jsem to moc těžké, dokonce jsem si vsadil na Berdycha + biatlon a německou fotbalovou ligu. Přišel jsem o kilo, ale tolik to nebolí, když jde Roger dál. Ještě tak porazit Nishiho a pak už je to jedno. Děj se vůle boží.
Reagovat
McEnroe
Roger v tréninkovém tempu do dalšího kola. Naivně jsme asi čekali od nasazené desítky více...
Reagovat
brixner
A já taky!
Vo to strah nemam :-)
Reagovat
Nola
zajtra sa Mats tesi na zapas Rafa-Sasa, tak ako sa tesil na ten dnesny... takze zajtra ocakavam jasnu vyhru Rafu
Reagovat
turista
To není tak jistý.
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/australian-open-2017-berdych-prohral-s-federerem-rozhovor-p2u-/tenis.aspx?c=A170120_143157_tenis_bem
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/australian-open-2017-roger-federer-porazil-berdycha-ohlas-pj3-/tenis.aspx?c=A170120_155827_tenis_bem
Reagovat
peggy
Federer,na sva leta podal velice dobry vykon.Pan Berdych se musi zlepsit a toto je to za penize,ne jako DC to je jenom za Cesko?!
Reagovat
Krisboy
Za čtvrté kolo je pro p.Berdycha málo peněz, proto se dneska moc nesnažil. Bejt to aspoň semi, to by byla jiná, to bys viděla ten fofr.
Reagovat
Fandina
Tak nějak.
Reagovat
Roger_Federer
Mate stim Nishikorim?
Z poslednich 3 zapasu 3vyhra Rogera, navic si nemyslim, ze by mu Japonska hrs delala az takove potize.
Zalezi co Roger predvede a jak se vyspi..
Reagovat
Nola
Nishi este na AO neporazil ziadneho hraca B4, ani Stana, celkom hladke prehry, Nishimu neverim, na poslednom turnaji ho dokazal porazit aj Dimitrov
Reagovat
Pe3k
Neda se cekat ze se bude Rogerovi takhle darit v kazdem zapase a Nisi je ve vymenach silnejsi nez Berdych. Rozhodne je moudre pristupovat k tomu zapasu s respektem a pokorou. Milos a Nisi muzou mit letos vrchol kariery.
Reagovat
Nola
Fedex dnes skvely, celkom by ma zaujimalo koho si radsej praje Sir Murray stretnut z dvojice Fedex-Nishi, s jednym to ma na GS 5:1 , ten druhy ho porazil na poslednom GS... obaja hraju velmi rychle, ale Murray je najlepsi bezec na okruhu
Reagovat
Roger_Federer
No tak Rogera nechce videt urcite.. delal si z trhaci kalendar
Poslednich 5 vzájemných zapasu..
Reagovat
Nola
to prave robi vrasky na cele kadovi...
Reagovat
Mayo
S Nisim Andy vyhra. S Rogerom by som ho mierne favorizoval.
Reagovat
misa
Kdo jiný by takhle zvládnul zahrát v 35 letech?
Reagovat
d@ve
Nechť to tam Roger vyhrá celé.. :)
Reagovat
Krisboy
No Agassi v tomhle věku do toho taky docela uměl pinknout. Ale dnešního Rogera by asi nedal, vo to strah nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty spaneli děkujeme za rozbor ale myslím že po takovém výkonu půjde i nisikori s výpraskem.berda a nisikori jsou naprosto stejně kvalitní hráči Japonec není o nic lepší jen holt fedex umí zahrát na kvalitní soupeře.takovym výkonem vyprovodí kohokoliv z kurtu s výjimkou Murray a nebo djoko!!
Reagovat
letityfanousek
Myslím si, že Nishikori je o třídu lepší hráč než Berdych. Tomáš se pere o 10.místo, Kei se pere o 3.místo. Uvidíme kolik setů vyhraje, vidím to 50:50.
Reagovat
Alexandria
Blahozelam k vykonu pana Rogera Federera,p Tomas Berdych to nemal nadej vyhrat,este hadam ma p.Tomas Berdych dalsie dobre prilezitosti,ukaze cas..!Pekny den
Reagovat
a.magerova
http://7zs.pb.cz/wp-content/uploads/Smajliky-Se-Zpravou-82397.gif
Reagovat
Padme
http://live-tennis.eu/en/atp-race
Reagovat
a.magerova
Luca Vanni, ani neznám a to je před Rogerem.... bych měla dohnat své značné nedostatky ve vzdělání... ;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Padme
Já ho znám, protože hrál s našima... :D Jinak bych o něm taky nikdy neslyšela :D Tyhle žebříčky mě baví víc... :))
Reagovat
Denis92
To bola radost pozerat. Mal som mierne obavy pred zapasom, ale Roger dnes predviedol najlepsi vykon od navratu na kurty. Dnes vsetko fungovalo excelentne, este aj BH z ktoreho hral krasne udery a winnery. Niet co vytknut.

Nishikori bude ovela tazsi super, ale s podobnym vykonom Roger urcite nebude bez sance.
Reagovat
turista
No dneska Federer ukázal backhand masterclass bohužel na Berďův úkor.
Reagovat
Pe3k
S vysledkem i predvedenou hrou jsem spokojen. Nisikori bude urcite tezsi souper, ale Roger svym dnesnim vykonem ziskal sebevedomi a ani se neunavil. Gratulace, povinne vitezstvi v kapse a krasny a efektivni tenis k tomu.
Reagovat
spaniel
Dnes Federer excelentní. Servis a return má dlouhodobě lepší než Berdych, ale dnes byl mnohem lepší i v mezihře. Od prvního brejku už nedal Tomášovi ani kapku naděje. V prvním gemu 3 chyby z BH, ale pak už po zbytek zápasu skoro žádné, naopak přes 10 winnerů oproti 0 na kontě Berdycha. 40 winnerů celkem, krása. Pohyb má i v 35 lepší, než kdy bude Tomáš mít. Navíc zatažená střecha a rychlejší povrch mu vyhovují.

Kei bude mnohem těžší soupeř, hraje mnohem rychleji po odskoku, nepotřebuje na údery tolik času jak Tomáš. Když ale bude hrát Roger jak dnes a hlavně, když mu půjde servis, bez šance nebude.
Reagovat
janek_da
Roger hrál skvěle, ale myslím, že Andy, Niši, Simon, Rafa nebo naopak Saša by na něj se svým tenisem víc platili.

Radši být nohama na zemi. Niši bude hodně těžký oříšek pro Rogera.
Reagovat
janek_da
Nišiho beru jako mírného favorita
Reagovat
Tuttovka
Nishikori má určitě více odehráno a dnes hrál moc dobře. Za mě je to skoro fifty fifty.
Reagovat
rod_laver
S Nishim to bude hodně těžký match, ale on taky hraje, jak se vyspí, může vyhořet nebo dát Rogera ve 3-4 setech.
Reagovat
gigin
Nebo se zraní zase.
Reagovat
janek_da
kdo?
Reagovat
Krisboy
Rosický.
Reagovat
gigin
Nishin. Však furt je nahromadě. A dlouho mu nic nebylo. Tím ale nechci říct, že mu něco zlého přeju. Ale ano působí jak Rosa. Furt cosi.
Reagovat
Rudolfek
Tomáš nemůže hrát DC, musí si po náročném Grand Slamu odpočinout.
Reagovat
Mayo
Berda fackovací panak ako inak.
Reagovat
Krisboy
Tak Rogere, když jsi nám takhle zdemoloval, ponížil a zesměšnil p. Berdycha, tak to koukej vopravdu vyhrát celé. Jinak si mě nepřej. Pouze titulem si to u mě můžeš vyžehlit. Jinak samozřejmě gratuluju k brilantnímu výkonu. Doufám, že takhle zahraješ proti kvjetákovi.
Reagovat
Stan_Borowitz
kdyby takhle zahrál ještě čtyři další zápasy, tak vo titul strah nemám.
Reagovat
Marduch
čtyři jsou hrozně moc. Kdyby tohle bylo čtvrfinálko, věřil bych mu mnohem, mnohem víc.
Reagovat
Krisboy
Jasně, je to ještě daleko. A hlavně si nemyslím, že by Roger zopakoval dnešní výkon. Rok 2005 nebo 2006 už není, i na něj přijde slabší chvilka nebo den. Ale šanci určitě má.
Reagovat
Stan_Borowitz
fakt slušný výkon.

Tomáše nezatracujte. Marně přemýšlím, kdo by mohl takovému tlaku odolat. Federer měl dnes prostě Den.
Reagovat
Marduch
Souhlas. Příští Fedexův zápas to může vypadat úplně stejně anebo taky vůbec ne, jestli mi rozumíš.
Reagovat
a.magerova
Víme víme.... už Rogera známe... ;-)
Reagovat
a.magerova
No prostě, jak kdosi včera psal, hráčům mimo Top10 se daří kapku víc.... jsem tam chtěla něco dopsat, ale z pověrčivosti jsem to raději neudělala.... :-)))
Reagovat
Lunej..
Já psala, že netopky mají lepší formu... ovšem Roger nepatří mezi netopky, i když je 16. :)
Reagovat
a.magerova
Zápas jsem viděla celý a teda paráda !!!
Reagovat
Padme
abych věděla, že nespím :D
Reagovat
a.magerova
Taky tak, jsem furt v obavách čekala na horší Rogerovu chvilku, ale naštěstí dnes nepřišla... :-))
Reagovat
Tuttovka
Občas mu to vypadlo. Myslím s půlce druhého setu vypadal trošku horší, ale to vyniklo jenom kvůli tomu mazci. Doufám, že bude hrát stabilně a nebude v příštím zápasem propad. Možná skutečně ucítil šanci na finále GS a možná i vítězství, a tak zapnul :). Těším se na zápas s Nishikorim :).
Reagovat
sprchon
Pro mě vůbec první zápas, co jsem letos viděl. Super! :) Nedal Berdychovi šanci.
Reagovat
FulnekUltras
jseš už aspoň v Evropě? ;)
Reagovat
Lina
Tak aby Roger zůstal stejně namotivovaný až do finále a tam to psychicky ustál. Teď už bude mít zase i moji podporu. Tomáš je vyjímka, kdy jsu Rogerovi nevěrná. :)
Reagovat
Lina
Když už Roger musel porazit Toma, tak ať smázne i všechny další soupeře a přidá 18. GS. Síly pošetřil, s Keiem se naběhá víc. :)
Reagovat
George_Renel
To je trapných urážek. Ano, Berdych prohrál, ale proč ho urážet? Prohrál s nejlepším hráčem historie, neprohrál s hráčem přes sto, jako Novak. Federerovi vyšlo vše a řekl bych, že se to zlomilo hned v 1. setu, po těch dvou neuvěřitelných prasátkách, kdy Berdych ztratil poprvé servis. Roger se posadil na koně a pak už držel otěže pevně v rukou.
Reagovat
Tuttovka
Berdych v tom byl skutečně nevinně. Nehrál špatně, ale Roger hrál svůj strop a drtil ho. Nedal mu prakticky čuchnout. Je strašně těžké hrát s někým, když nemáte ani jeden breakball. Berdych Federerovi vyhovuje a dnes to jen potvrdil.
Reagovat
turista
No jo, každý chvilku tahá pilku. Novak Djokovič byl dlouho prakticky neporazitelný a teď si zažívá tenisový očistec.
Reagovat
Padme
si půjčil na dnešní zápas stroj času... Gratulace. Dnes měl i kupu štěstí... hlavně s těmi proměněnými breakbally 4/5.. normálně má 2/12.
Reagovat
a.magerova
Tak tak, dnes s Rogerem hrála i síť... :-))

Tomáš hrál dobře, ale prostě to nevyšlo.
Reagovat
Padme
taky nechce, aby ještě končil... Jinak kdyby se RF ještě podařilo vyhrát nějaký titul z menšího turnaje... abychom si ještě mohli hrdě poplakat :D
Reagovat
carolyn
je to marný, je to marný, je to marný

Doufám, že už si pochopil ......
Reagovat
Stan_Borowitz
has demolished Tomas Berdych...

A vintage Roger Federer performance...
Reagovat
Tuttovka
+1
Reagovat
Fandina
Na konzervativního Berďulku to prostě umí.
Má ho přečteného, vlítne na něj a jede. Tak Berďulko příště, GS pořád ještě čeká. Pojď!

Rogere koukej to tam vyhrát celé. Go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych stihol prehrat zápas skor, nez Djokovic jeden set :)
Reagovat
Lina
Nebude to i typem hry? O moc déle by netrvalo porazit Djokoviče dnešním Federerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol.
Reagovat
Herbert_Hoover
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když koukám na ten stav, tak Tomáš se nám nestihl ani zpotit.

Magerka dneska určitě bez okousaných nechtů.
Reagovat
a.magerova
Celkem i jo, ale ke konci zápasu jsem už byla v nervech, aby jako náááhodou Roger nepolevil, sem tam se mu to stává... ale naštěstí dnes se tomu vyhl a udělal mi dobře... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakoniec nám bude mať S_B s tym finále Federer-Nadal pravdu??..

Ok, stále je to nepravdepodobné..Ale predstava je to pekná, to by bol tenisový svet hore nohami v nedelu ráno...
Reagovat
babolat.cz
Nádherná představa...
Reagovat
turista
To je nepravděpodobný. Spíš někdo z mladších letos.
Reagovat
babolat.cz
tak aspoň Milos
Reagovat
turista
Milos Raonic nebo Andy Murray mají slušnou naději na to vyhrát AO.
Reagovat
Fandina
Pro Berďulku je to těžké, Roger ho ani nenechá se rozehrát, hned ho brejkne a pak mu nedává šanci.
Reagovat
babolat.cz
chytrý postřeh
Reagovat
Fandina
Ovšem proti těm tvým je to úplný paskvil.
Reagovat
babolat.cz
to víš,měl by ho spíše nechat rozehrát, nechat hrát jeho hru-to by teprv byl paskvil. Co ten tvůj oblíbenec aspik..jak se vyvíjí jeho kariéra? nebude číst zprávy na barandově jako Bebrle?
Reagovat
Fandina
Nech se překvapit, co bude dělat. Uvidíš.
Reagovat
smazaný uživatel
nekdo jste tu mel vtipnou pripominku, ze Berda zkousi hrat, co Fedex uz hraje roky.. :-) A pokud se vrati ke svemu, je citelny jak slabikar a bez naroku na odmenu. Neni to sice scenar uplne podle mych predstav, ale tak zas, kdy a kudy si ma Fedex jit pro ten titul, no ni? ;-)
Reagovat
r176
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l tady se hraje kvalitnější tenis :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
For the game. For the world.
Reagovat
svetova.dvojka
To jo hlavně rozhodčí na MS vždy pískají rovinu... a silnějším týmům typu Brazílie a Německa se nikdy nepomáhá...
Reagovat
Tuttovka
Kdepak úplně si pamatuji MS v Brazílii a úvodní zápas :D. Jasná penaltička :D:
Reagovat
svetova.dvojka
A hlavně MS 1994 v USA, tam to Brazílie vyhrála krásně, ale díky sudím...
Reagovat
rod_laver
Jsem čekal, že Berdych Rogera dneska dá, super první dvě kola, Roger nejistý..
Reagovat
smazaný uživatel
Exhibitional stuff - komentátor to vystihnul, ta převaha je až ostudná
Reagovat
rosm
Berdych si Rogera hlavně cca od druhýho game rozehrál a pak se není čemu divit. Má ho úplně na háku a hra Berdych a je tragicky zoufalá.
Reagovat
svetova.dvojka
Bekhend po čáře... nádhera od Federera.
Reagovat
Stan_Borowitz
na break 1:0 ve třetím...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je to epický blockbuster turnaja. Mats mal opat pravdu..
Reagovat
Lunej..
Tak aspon set,.co? Roger se nechce evidentne na kurtu dlouho zdrzovat.
Reagovat
Lina
Tomáš nemá šanci na set. Roger má namazáno a chudák Tomáš je totálně bezradný.
Reagovat
Lunej..
Se mu nedivim, kdyz to Rogerovi jde. Tomas mu svou hrou sedi, navic ho k nicemu moc nepusti. Je videt,jak utocna hra na spoustu hracu stale plati.
Reagovat
Roger_Federer
Si jde pro titul ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrá to, čo mu súper dovolí..
Reagovat
kada.tom
já bych to krotil, Tomáš ho vůbec, ale vůbec neprověřil a skoro mu ani neklade odpor ... Nishikori či Murray bude měřítko
Reagovat
Labi
pro Rogera je měřítko stejně jako u Berdycha hlava, stačí vzpomenout na poslední finále, která hrál s Djokovicem na US open nebo Wimbledonu, celý turnaj suverénní a ve finále blok, nebyl schopný udržet vlastní servis, kazil co se dalo. V rukou to pořád má ale musí si věřit
Reagovat
Lunej..
Asi tak. Kdyz hral Roger se Sasou, tak tam to bylo videt.
Reagovat
rod_laver
Nishikori bude hodně těžký..bude to znít většině směsně, ale z Nishiho mám větší obavy než z Murrayho. A víš, jak je Roger už nestálý ve výkonech na turnaji.
Reagovat
Tuttovka
No 2-0 na sety. Je to řádná držková polévka :D.
Reagovat
letityfanousek
Divoká Brazílie. Nádherná příroda. Amazonka, kajmani, jaguáři, vydry, moc pěkné.
Reagovat
Herbert_Hoover
jojo v podstatě všechno lepší než tahle tragédie
Reagovat
kada.tom
já sleduji Super-G z Kitzbühelu, mnohem lepší než ten melbourneský Tomášům trapas v přímém přenosu
Reagovat
Larsson
:D :D :D
Reagovat
svetova.dvojka
Tomík by měl urychleně najít odpověď...
Reagovat
babolat.cz
pan Berdych někdy svůj stín???
Reagovat
smazaný uživatel
Ušiel mu vlak, už len paberkuje...Sezónu 2019 uz ani nezačne, prípadne sa bude pretĺkat niekde na 250 ako nenasadený.
Reagovat
janek_da
Miluji kameru zezadu. A hlavně u čopů je nádherně vidět, co je to za jedůvky
Reagovat
Nancy_z
Přesně :-) Nizoučko na sítí i odskok skoro žádnej :-)
Reagovat
Fandina
jj v tenise to vypadá dobře
Reagovat
janek_da
... zezadu zdola

Byl bych za to aby aspoň 1/5 zápasu byla zobrazována přes dolní kameru
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni, je to totálne neprehladné...

Zozadu si možeš zaskotačiť s priatelkou, ale tenis nechaj zhora...
Reagovat
janek_da
1/5 zápasu je pro tebe hodně?
Zeshora to někdy téměř vypadá jak prastará tenisová hra na sinclairu. Já chcu vidět i práci nohou, co udělá nápřah, protažení s míčem. Seshora to hodněkrát vypadá na laciné chyby zezdola vidíš líp pod jakým rizikem se hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jeden celý set z piatich napr..

Áno, má to svoje čaro, posobí to dynamicky, ale napríklad na big pointy kameru zozadu úplne neznášam..:)

Nech to prepínajú sem-tam, ako doteraz na stavy 30:0, 40:15 trebars..
Reagovat
FulnekUltras
nebo zboku ;)
Reagovat
Fandina
Ta kamera zezadu ve výšce hráče je super. Už by mohli začít nabízet výběr různých kamer, to by bylo nejlepší.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zrovna jsem to chtěl napsat. Možnost uživatelského přepínání kamer by byla super.
Reagovat
Fandina
O2 TV Sport to někde nabízí. Někde jsem si kamery přepínala myslím u fotbalu. Já myslím, že tohle nabízení výběru kamer by ještě to sledování sportu zatraktivnilo a zpříjemnilo. Když už máme ty kamery všude, tak proč ne tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
a co teprve je umět hrát!to je rozkoš!:)
Reagovat
Nancy_z
Tak nevím, jestli se Tomáš vůbec chytne, lten zápas jde hrozně rychle a na nějaký rozehrání mu Roger čas nenechá.
Reagovat
kada.tom
nechytne, pomalu se ani nazahřál a už teče téměř 0-2
Reagovat
Nancy_z
Je to tak. Vypadá to beznadějně. Těšila jsem se na vyrovnaný zápas a ne na takovéhle školení. Ale Rogerovi moc přeju, aby ještě nějaký GS vyhrál.
Reagovat
kada.tom
s Keiem už to, počítám, vyrovnané bude ... dneska hrál Kei velmi dobře :-)
Reagovat
Nola
zapas s Lackom som ciastocne sledovala, Lacko bol velmi pomaly, nestihal, a to mu dokazal vziat dokonca servis, ak Fedex rychlo vyhra, Fedex bude rozhodne favoritom...
Reagovat
janek_da
dopr, pinkat Tome, neee
Reagovat
janek_da
Tak jediná naděje pro Toma asi je,že Roger fyzicky nevydrží hrát 3 sety. Z čehož první dva byly extra rychlé.
Reagovat
janek_da
konečně supr 2.podání, teď ještě i to ostatní
Reagovat
Davor1
Ten Berdych, to je márnosť nad márnosť. Ten už top hráča neporazí ani na playstation.
Tomič je ešte smutnejší prípad, rok za rokom je tragickejší a s Kyrgiosom sú dvojka ako vyšitá. Ľutujem austrálčanov, takých reprezentantov by som kopol do prdele.

Teším sa na Nadala so Zverevom, Saša by ho kľudne mohol klepnúť...
Reagovat
Tuttovka
Problém je, že Tomáš se nyní snaží hrát něco, co Roger hraje už hodně dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Že sa Berďa inšpiroval od Jágra a zobral si na zápas tú 20kg vestu?....

To by mnohé vysvetlovalo...
Reagovat
Lunej..
Hlidej si radeji Rafana, aby nemel podobny osud :P
Reagovat
smazaný uživatel
Hlídam, zajtra to bude velmi tesné.
Reagovat
tito
No takhle tragicky snad hrát nebude :)
Reagovat
Mayo
Ajajaj, Roger fackuje Berdu ako chlapca. To som nečakal.
Reagovat
Stan_Borowitz
po tom famózním bekhendu Rogera na 3:1...
Reagovat
Fandina
Jo jo. S takovouhle hrou Rogera nic neuděláš.
Reagovat
Tuttovka
"Co to do prdele bylo?" Tak tohle přesně říkal. Myslím si, že je to zatím dokonalá definice dnešního zápasu. :D
Reagovat
Nola
Fedex hra vyborne, pouziva taktiku, ktora na Toma plati, vlastne na vacsinu hracov, nejake chybicky sa najdu, ale kto ich nerobi v zapase?
Reagovat
Tuttovka
S takovouhle mírou agresivity chyby přicházejí.
Reagovat
Fandina
Berďulka nestíhá. To je těžké tohle. Roger ho nenechá ani na chvilku na pokoji.
Reagovat
svetova.dvojka
Tohle má být ten zápas roku jo nebo zápas turnaje?, to je zklamání, jako když holka sundá make-up.
Reagovat
Lunej..
Ono se to lehce keca u telky ze? Kdyz Roger hraje skvele a vse mu vychazi, tak se tezko neco vymysli pri jeho rychle hre. Ale to ty jako expert tezko chapes.
Reagovat
Stan_Borowitz
RESPECT
Reagovat
svetova.dvojka
Já to plně respektuji.
Reagovat
janek_da
tak snad tenhle gem Berďu nakopne
Reagovat
svetova.dvojka
Goran měl aspoň servis, mě by zajímalo co má Berdych...
Reagovat
kada.tom
to je vyloženě trapný, Tomáši ... taková ostuda v RLA :-(
Reagovat
letityfanousek
Po předchozích gay strakatých hadrech má něco normálního na sobě. To je zatím jediné za povšimnutí, Roger jede a doufám, že bude brzo konec, hraje nádherně, Berdych není vůbec vidět. Jen ty hadry mu sluší.
Reagovat
Andrew89
hraje vyloženě trapně. Pardon ale je tak.. Féda si ho vodí jak Krysař krysy
Reagovat
janek_da
profesor x žáček
Reagovat
jackiec
to se brzy bedřich sesypal
Reagovat
smazaný uživatel
Pán Berdych stratený v lese.
Reagovat
Nola
tam bude asi aj psychicky blok, Fedex vie ako na neho, skracuje hru, nahana ho po kurte...
Reagovat
turista
To je vyloženě o psychice. Berďa si na něj nevěří. Ale i Novak včera místo rutinní výhry zpanikařil a neustál to.
Reagovat
r176
no ani mi nevadí že nenastoupí v Davis cupu :-))) Nebo moc dobře ví proč v něm nehrát :-)))
Reagovat
deLaFere
Nemohu se dívat, hraje Roger tak dobře nebo je to klasický Tomáš? Snaží se Tomáš útočit?
Reagovat
kada.tom
všechno na střed, agresivita nulová a zbytečné chyby, navíc ani servis nepomáhá ... takže klasický Tomáš, Federer nehraje nic extra
Reagovat
deLaFere
Děkuju, toho jsem se bál.
Reagovat
dappe
Federer nehraje nic extra? To snad není možný tohle...
Reagovat
kada.tom
no Tomáš všechno kazí, samozřejmě, že ho Federer dostává pod tlak, ale Tomáš je úplně mimo
Reagovat
dappe
Vždyť se s Federerem zatím nedá absolutně hrát. Každým úderem ho dostává pod tlak, parádně servíruje atd. Na druhou stranu těžko mu to vydrží celý zápas, to asi ani nejde.
Reagovat
Lina
Nepustil sis náhodou nahraný zápas z 1. nebo 2. kola, protože jinak Tvůj pohled na to jak Roger hraje, fakt nechápu. Tvoje zaujatost proti Federerovi je neskutečná.
Reagovat
r176
Tomáš útočí jako o život!!Střílí jeden winner za druhým!!Prohozy , esa i loby sází jako z partesu!! Hraje velmi konzistentně!! ........ a v tu chvíli zazvonil budík :-)))))))
Reagovat
Nola
Fedex si na Toma veri, 2 brejky v kapse, len aby to nebol nakoniec vyprask ...
Reagovat
FulnekUltras
zas na to moc myslíte, pane Berdych...
Reagovat
kada.tom
tak s takovouhle hrou může Tomáš rovnou houknout na svůj tým, aby koupil letenky a šel balit na hotel ... to bude 3x 2-6 a easy pro Federera
Reagovat
VlS
dostává za uši a Fedex má i kliku.
Reagovat
historik
tomáš ustrašeně na střed...nevidím to dobře
Reagovat
Tuttovka
Vypadá to, že Tomáš je pro Rogera skvělý rozehrávací hráč :D. Hodně si na něj asi věří :).
Reagovat
kada.tom
Tomáš vypadá, že zapomněl svoje zbraně v šatně ...
Reagovat
Lunej..
Snad to Rogerovi dlouho nevydrzi:)
Reagovat
Lunej..
Tak Tom ztratil podani, zatim ho Roger dobre skoli v tech delsich vymenach a celkove si na Toma veri.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist