Berdych i Murray v Madridu nestačili na dvacetileté soupeře. Djokovič a Nadal nezaváhali

11. 5. 2017, 16:14
Aktuality 102
ATP MADRID - Tomáš Berdych bude na antukovém Masters v Madridu chybět poprvé po sedmi letech ve čtvrtfinále, když v boji o něj dnes prohrál s Němcem Alexanderem Zverevem. Na raketě dvacetiletého soka skončil i loňský finalista a světová jednička Andy Murray, který podlehl Chorvatu Bornu Čoričovi. Naopak nezaváhal obhájce titulu Novak Djokovič ani antukový fenomén Rafael Nadal.
Tomáš Berdych

Vypadalo to, že Novak Djokovič ziskem titulu hned v úvodu letošní sezony v Dauhá prolomí trápení, které ho provázelo ve druhé polovině loňského roku. Srbský tenista ovšem od té doby ani na jednom turnaji (Australian Open, Acapulko, Indian Wells a Monte Carlo) nedošel ani do semifinále.

Blízko k druhé semifinálové účasti má také na akci Masters v Madridu, kde triumfoval v roce 2011 a také loni. Po vydřené výhře nad Nicolasem Almagrem, proti kterému musel otáčet nepříznivý stav 0-3 v rozhodující sadě, si dnes poradil s dalším domácím hráčem - Felicianem Lópezem.

Španěla tak porazil už podeváté z deseti vzájemných duelů a znovu ho od semifinále dělí jediná výhra. Jedinou "porážku" zaznamenal loni v Dubaji, kdy po prohraném prvním setu Lópezovi utkání vzdal.

Djokovič v průběhu úvodního dějství fantasticky podával (76%) a v průměru ztratil jeden bod na každý servírovací game. I přes nižší úspěšnost trefených prvních podání si servis bez větších potíží držel i jeho španělský soupeř.

López však, na rozdíl od světové dvojky, musel čelit brejkbolům. Ten premiérový ještě zlikvidovat dokázal. Za stavu 4-5 z pohledu domácího hráče si ovšem Srb vypracoval další dva a druhý setbol nakonec po chybě Španěla z forhendu proměnil.

Do prvních nesnází na podání se Djokovič dostal až v úvodní hře druhé sady. Brejkbol ale odvrátil a první ztrátu servisu nepřipustil. Ačkoli byl Srb ve druhém dějství na servisu o něco horší, López ho brejknout nedokázal a sám v koncovce opět zaváhal.

Ve čtvrtfinále se Djokovič utká s Keiem Nišikorim. Japonce vyzve už počtrnácté, desetkrát v řadě s ním neprohrál. Nišikori rovněž potvrdil roli favorita, když bez větších potíží vyřadil Davida Ferrera.

Berdych a Murray dohráli
Tomáš Berdych si v Madridu zahrál šest let po sobě minimálně ve čtvrtfinále, letos tato série skončila. Jednatřicetiletý Čech v osmifinále nestačil na dvacetiletého Němce Alexandera Zvereva, s nímž prohrál stejně jako loni v Petrohradu 4-6 4-6 a ve vzájemné bilanci tak vede už jen 4-2.

Berdychovi se dnes dlouho nedařilo a rychle prohrával 4-6 a 1-4 s mankem dvou brejků. Do té chvíle se nedostal k žádnému brejkbolu, přesto pak dokázal vyronat na 4-4. Jenže následně přišel už počtvrté o svůj servis a po hodině a čtvrt pro něj turnaj skončil.

Český tenista tak skončil i na druhém letošním turnaji na antuce na raketě třetího soupeře. V Monte Carlu ho osmifinále přehrál Chorvat Marin Čilič. Před Roland Garros ho čeká ještě Masters v Římě, kde se představí přístí týden.

Zverev po nedělním triumfu v Mnichově vyhrál už sedmý zápas v řadě. Ve svém druhém čtvrtfinále na turnaji Masters se o své největší semifinále utká s Pablem Cuevasem z Uruguaye.

Krátce po Berdychovi vypadl také loňský finalista a předloňský šampion Andy Murray. I prvního hráče světa vyřadil dvacetiletý soupeř, britský favorit prohrál 3-6 3-6 s Chorvatem Bornou Čoričem.

Murray má po dnešku letošní bilanci na antuce čtyři výhry a čtyři porážky. Jediný letošní titul získal začátkem března v Dubaji.

Čorič v Madridu startuje jako lucky loser místo Gasqueta. V kvalifikaci měl namále se Španělem Lópezem-Perezem a pak nestačil na Kazacha Kukuškina. V hlavní soutěži však neztratil ani set a podruhé v kariéře postoupil do čtvrtfinále turnaje Masters 1000.

O první semifinále bude Čorič hrát s Dominicem Thiemem, které letos v Miami v jediném vzájemném střetnutí porazil 2-0 na sety. Také semifinalista loňského Roland Garros Thiem bude bojovat o své premiérové semifinále na Masters. Ve čtvrtfinále je popáté.

Třiadvacetiletý Rakušan Thiem dnes udolal 4-6 6-4 7-6 Bulhara Grigora Dimitrova. Přiom musel několikrát otáčet nepříznivý, až kritický vývoj. Ve druhém setu prohrával 1-3, ve třetím 0-3 a v závěru musel odvracet celkem pět mečbolů, z toho tři po sobě za stavu 3-6.

Mezi nejlepších osm se poprvé v Madridu podívá David Goffin. Belgičan teprve podruhé z pěti pokusů uspěl proti Milosovi Raonicovi, jenž se na kurty vrátil po dlouhé přestávce zaviněné zraněním zadního stehenního svalu minulý týden v Istanbulu a prošel až do finále.

Goffin se v dalším zápase utká s Rafaelem Nadalem, s nímž prohrál v nedávném semifinále v Monte Carlu. Nadal ve večerním somifinále porazil hladce 6-3 6-1 Australana Nicka Kyrgiose a vyhrál i 12. letošní zápas na antuce.

• ATP WORLD TOUR MASTERS 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 6,408.230 eur
čtvrteční výsledky (11. 5. 2017)
• Dvouhra - osmifinále •
A. Zverev (Něm.) - Berdych (11-ČR) 6-4 6-4
Čorič (Chorv.) - Murray (1-Brit.) 6-3 6-3
Djokovič (2-Srb.) - F. López 6-4 7-5
Nadal (4-Šp.) - Kyrgios (Austr.) 6-3 6-1
Nišikori (6-Jap.) - Ferrer (Šp.) 6-4 6-3
Thiem (8-Rak.) - Dimitrov (12-Bul.) 4-6 6-4 7-6(9)
Goffin (9-Belg.) - Raonic (5-Kan.) 6-4 6-2
Cuevas (Urug.) - Paire (Fr.) 7-5 0-6 6-0
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

102
Přidat komentář
smazaný uživatel
Prosím, kde že sledujete tenis? On-line, ale ne přes internet. Na satelitu? DIGI Sport 2. Já nestíhám nebo to neumím vypátrat.
Reagovat
a.magerova
21:38 Nadal ztratil s Kyrgiosem jen tři gamy
Rafael Nadal na domácí půdě v Madridu porazil snadno 6-3 6-1 Australana Nicka Kyrgiose a vyhrál tak i 12. letošní zápas na antuce. Ve čtvrtfinále se utká s Belgičanem Goffinem, kterého přehrál nedávno v Monte Carlu.
Reagovat
Stan_Borowitz
třeba tři gemy ztratil a čtvrtý mu daroval.
Reagovat
a.magerova
Jo takhle... jakože nechtěl být až takový nelida, když Andy dnes dokázal, že je lida.... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně, nechtěl mu dát ve druhém setu kanára, když už Nick smutní za dědou.
Reagovat
a.magerova
Tak to je od něj moc pěkné... ;-)
Reagovat
v.lenka
To samé, jako že Světlana Kuzněcová porazila Bouchardovou i potřetí a zvýšila vedení na 4:0 :-D
Reagovat
a.magerova
Tak už je to jasné, stejně jako si někdo v češtině plete měkké a tvrdé i/y... tak v matematice si klučík plete 3 se 4... takže záhada vyřešena... ;-)
Reagovat
peggy
Vamos Rafa!!!Bude to stale narocnejsi,ale vydrz.Dokaz,ze jsi antukovy kral.
Reagovat
Krisboy
To už dávno dokázal, kolovrátku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Někteří lidé jakoby tomu pořád odmítali uvěřit. Chudák Rafa jim to neustále musí dokazovat...
Reagovat
Pe3k
Just Rafa fans...
Reagovat
peggy
Zvereva vubec nemusim,ale dnes jsem rada,ze vyhral.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked zajtra Nadal svoj zápas zvládne, dostane sa na prvé miesto svetového rebríčka race...Sám sa tomu musím smiať, je to príjemné v kontexte tých posledných dvoch sezón :)
Reagovat
babolat.cz
neskutečné a nádherné
Reagovat
Matti
To možná ano, ale letos, zatím, vládne Roger. Rafa prohrál i v přímé konfrontaci. Antuka Rafa, Roger tráva. Rozhodnou betony, tam bude třeba být ve formě. Třeba se konečně dočkáme souboje na US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Vládol.

Potom prišla antuková sezóna. Pár bodov by tu Roger uhral. Mozno o to menej by potom uhral na tráve. Rafa prehral v priamej konfrontácii na harde, na antuke by bol naopak velkým favoritom...

Myslim si, ze Rafa Rogera može stále zdolať aj mimo antuky, bolo by fajn ich vidiet v NY.
Reagovat
babolat.cz
já spíše doufám, že tam už bude Nole v pořádku. To jsou pak intergalaktické bitvy.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude, bude :)
Reagovat
Marduch
Osobně bych chtěl ještě letos vidět Federera s fazonou z Q1. Střílí to tam z každý pozice. Ten timing, hhmmm..
Reagovat
Hypertac
To bylo nějak podezřele snadné. Ale jsem za to rád. Vamos Rafa! Uvidíme co zítra předvede David.
Reagovat
D@nny
Rafa ve druhém setu nemusel nic moc předvádět, jen si to zkušeně hlídal a dneska hlavně pošetřil síly, což je po včerejším náročném zápase rozhodně pozitivum. Teď už to snad bude jen a jen lepší...
Reagovat
vrabejka
Famózní Rafa!!!!
Snad podobně lehce vyhraje i GENIE :)
Reagovat
babolat.cz
máme stejné přání
Reagovat
smazaný uživatel
Ked Nick nie je schopný strielat priame body, tak je nahratý. A teda na antuke proti Rafovi, ktorý returnuje z piatej rady tých priamych bodov moc nenahrá...Následne ide morálka strmo dolu a výsledok je jasná výhra pre Rafu. Ten nepredviedol okuzlujúci výkon, ale po náročnej strede, lahší tréning v stvrtok padne vhod...

Lúto mi je Grigora, ten ked hrá dobre, je naozaj naozaj nebezpečný na každom povrchu. Dnes horda nevyuzitých MB, takéto zápasy len nalomujú jeho už teraz podlomenú psychiku, naopak z Thiema robia ešte vacsie antukové zviera, hoci už dnes je velký predátor....

Zajtra može Nishi prekvapit. S Nolem vo forme hral dlhé antukové zápasy, zajtra je čas na vendetu. To isté si može povedat aj Goffin, snad ho zas nerozhodí nejaká chybička rozhodcu.
Reagovat
Nola
neblazni, uz by sa mohli konecne stretnut, nech zapas dopadne akokolvek....
Reagovat
vrabejka
Taky doufám :D Ikdyz zatím se Můra a Nole Rafovi na antuce úspěšně vyhýbají :D
Reagovat
babolat.cz
nemohu se už dočkat, proti Almagrovi jsem mačkal palce až mi modraly
Reagovat
janek_da
přesnější je spíš, že podlamují jeho nalomenou psychiku ...
Reagovat
babolat.cz
Rafa je bůh....
Reagovat
babolat.cz
Fedex věděl proč vynechat antukovou sezonu...
Reagovat
dappe
To ano, v téhle antukové konkurenci by si ani neškrtl.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jaké antukové konkurenci? Rafa a kdo ještě?
Reagovat
Herbert_Hoover
To byla, hádám, ironie.
Reagovat
a.magerova
No ovšem.... Rafa je, na rozdíl od Andyho, nelida... :-P
Reagovat
MartinPa
Tak Rafa zatím v tréninkovém tempu, Nick pasivní - sice měl pár nezvykle chytrých kombinací, ale zatím to vypadá na poklidnou výhru Španěla.
Reagovat
D@nny
Bohužel jsem nestihl první set. Hraje Rafa dobře nebo to Nick Kur..vi?
Reagovat
Krisboy
Tak půl na půl. Nick hraje pod své možnosti, ale Rafa si to hlídá, moc mu toho nedovolí.
Reagovat
Krisboy
Ale teď se zdá, že Nick rezignoval. Pospíchá, chybuje, Rafa nekompromisně všechno trestá. Na stoprocent je hotovo.
Reagovat
D@nny
Dík za info. Nick mi v tom druhém setu připadá jak by hrál po pořádné kalbě, absolutní nezájem, ale aspoň to vypadá, že Rafa ušetří síly.
Reagovat
Krisboy
Nicka asi ovlivňuje to úmrtí dědy jak o tom mluvil, tohle prostě není on...
Reagovat
babolat.cz
nechci být z anelidu, ale úmrtí dědy přeci není žádná tragédie proboha, kolik mu bylo,smrt patří k životu,a kdo jiný má umírat,než staří lidé. je to komedie, zrovna Nick
Reagovat
EllNino
co ty víš, třeba měl k němu silný vztah
Reagovat
babolat.cz
to možná, ale dva zápasy předtím jasně vyhrál a najendou Rafa a je to kvůli dědovi?
Reagovat
EllNino
vždyť tohle řekl už před 1. zápasem
Reagovat
babolat.cz
nereaguji na nickův výrok ale na alibismus této věty: "Nicka asi ovlivňuje to úmrtí dědy jak o tom mluvil, tohle prostě není on..."
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak já pamatuju, jak se tady Rafovy matné výkony v nějaké sezóně omlouvaly rozvodem rodičů, takže smrt dědy bych nebagatelizoval...
Reagovat
Krisboy
Co stačilo na Harrisona a Baghdatise, nemohlo ani náhodou stačit na Rafu.
Reagovat
Krisboy
Druhej set Nick rozhodně nehrál naplno a koncentrovaně. Dost spěchal při servisu, dělal mraky nevynucených chyb, jako by to už chtěl mít za sebou. Ale Rafa hrál skvěle, opravdu trestal každý Nickův slabší úder...
Reagovat
babolat.cz
záleží na tom, od koho chceš analýzu slyšet. Stan či Pe3k by ti řekli,že RAfa hraje úplný houno a že Nick se to snaží jen odchodit aby neslízl další penále.
Reagovat
D@nny
Myslím, že takový Stan hodnotí objektivně...
Reagovat
babolat.cz
většinou ano,ale nedávno, tuším, že to bylo Monaco? byl nemožný...neunesl Rafův triumf
Reagovat
Stan_Borowitz
Tvl, to snad není pravda...

Rafův titul z MC jsem předvídal už před začátkem turnaje, to se dá dohledat, tak proč bych ho jako neměl unést? Co jsem ?neunesl?, byly blbé kecy některých nejmenovaných Rafa fanatics...
Reagovat
Stan_Borowitz
Kurrrva, furt to nebere ty český uvozovky, to je tristní na českém webu...
Reagovat
babolat.cz
super Dom, jsem rád za toho chlapce,cesta do finále volná
Reagovat
Krisboy
"Světová jednička" :d Tenis je fakt v krizi. ATP i WTA. WTA u mě ztratila veškerej kredit, u ATP věřím, že se to zlepší.
Reagovat
Davor1
Dom to nakoniec ubojoval, v tom treťom sete a obzvlášť v TB to v kľúčových momentoch neskutočne mentálne ustál, Dimitrov hral po dlhom čase dobre a nebol to ľahký zápas. Teraz by už Dom určite mal dokráčať z tej hornej polky pavúka do finále.

Murray no coment, to je tragéd gigantických rozmerov, prehrať v dvoch setoch dokonca s Čoričom, ktorý neprešiel ani kvaldou a hrá totálne priemerný tenis je už fakt zúfalstvo. Nechápem, prečo si tiež nespraví prestávku, keď evidentne nie je v pohode a nie je schopný hrať ani 50% svojho maxima. Spravil chybu, že po tom zranení nasilu štartoval už v MC, radšej to mal vypustiť a tú Barcelonu detto a venovať sa tréningu, v jeho hre sú tak obrovské nedostatky, že momentálne nemá ani na desiatku a na tom prvom mieste vyzerá vyslovene komicky.
Reagovat
Mayo
Murray čajíček heh. Rafa Vs Nick by mohlo byt velkolepe divadlo
Reagovat
Krisboy
To bude předčasné finále, doufám...
Reagovat
dunphy
Už teď je jasný finalista ze čtyřky Coric, Thiem, Cuevas a Zverev. Toto Dominic nesmí zahodit, naprosto nejlepší šance dostat se do prvního Masters 1000 finále!!! Ale i tak to bude pochopitelně hodně těžké, no. :)
Reagovat
mkubis17
ten Grigor to je hotovo, ve druhym setu 3:1 nic, ve třetim 4:1 nic a v tb 6:3 a nic :D to je pak těžký
Reagovat
dunphy
TAK TO BYLA PARÁDA OD DOMINICA!!! :)
A ta černovlasá paní jak mu tam fandila, poskakovala a furt ji zabírali, byla hrozně roztomilá. :D
Reagovat
EllNino
Grigor se po*ral v kině opět ... na začátku roku skvělý výkony, a od té doby velká bída, ikdyž Dom hrál skvěle, oboustranně velmi koukatelný tenis ... ale 6:3 měl dát
Reagovat
sprchon
Ty jo, já Doma s tou čelenkou nemohl poznat. :D
Reagovat
dunphy
Já u toho teď řvu snad ještě víc než ti Bulhaři tam. :DD
Reagovat
svetova.dvojka
A to ještě večer vypadne Rafael Nadal...
Reagovat
mahycek
Komplikuje si to.
Reagovat
mahycek
Grigorov- krásné výměny, snad do dotáhne. Pěkný zápas.
Reagovat
Torn
Tak super. Bornovi sem fandil. Trochu mne mrzí Tomáš, zápas jsem neviděl (hokej), ale Sasha je ted slušně rozjetý a taky mu fandim...tak snad. :D
Reagovat
Nola
Andy hral tak zle, alebo Borna tak dobre?
Andy sa potyka so stratou motivacie a hernej pohody, mozno nema doliecene zranenie, dnes mi sojka asi nebude oponovat, alebo si tiez mysli, ze NO1 bolo vydrete ako v pripade Angie?
Reagovat
vrabejka
Kdo je horsi no.1 Kerber nebo Murray? :D
TOT OTÁZKA :D
Reagovat
Dobry-den
Kerber není no.1...
Reagovat
vrabejka
http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
Dobry-den
http://live-tennis.eu/en/official-wta-ranking
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me jsou to nejlepsi Jednicky za poslednich snad 10 let.
Oba maji hluboke pochopeni a empatii pro hrace tzv. druheho, tretiho sledu...jako nikdo za tu dobu snad nemel.
Za me +1000 pro oba dva.
Krom toho sir Andy umi pekne krokovat na trave, a Angie chvali pekne druhe hracky...
Reagovat
Nola
Andy ma 2 GS z Wimbledonu, Fulnek z jeho pozicou NO1 urcite nebude mat problem.. ak nevyhras Wimblas, si v roli outsidera :D
Reagovat
a.magerova
Tak tak... je to lida (opak významu nelida)... dělá svým přemožitelům několikanásobnou radost.... prvotní - z výhry samotné a postupu (vlastně jim předá i "své" body a peníze)... no a pak z vylepšení profesního profilu - za svou tenisovou kariéru jsem porazil: světovou jedničku, GS vítěze, dvojnásobného Wimbledonského vítěze, šestinásobného (devítinásobného) finalistu GS, dvojnásobného olympijského vítěze, vítěze Turnaje mistrů.... prostě, ten šlechtický titul nemá nadarmo... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Aneb jak získat skalp světové tenisové jedničky snadno a rychle ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Borna porazil dvakrát Murrayho a může si říct, že porazil světovou trojku a i světovou jedničku. Třeba Můru porazí také, až jednou spadne na no. 2.. :)) K tomu porazil i světovou pětku (Rafu)..takže může mít hezkou postupku brzy.
Reagovat
a.magerova
Noooo... takže už teď může psát, že porazil aktuální světovou jedničku, dokonce i bývalou světovou jedničku, nejlepšího antukáře všech dob, jediného hráče, který vyhrál 10x stejný turnaj, olympijského vítěze, čtrnáctinásobného GS vítěze, dvojnásobného Wimbledonského vítěze či mnohonásobného přemožitele Federera, to pro případ, že by sám Federera nikdy neporazil.... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Když už to tak rozvineme, tak *dvojnásobného olympijského vítěze a *jediného hráče, který vyhrál 10x dva různé turnaje a *mnohonásobného přemožitele Djokoviče a Federera, to pro případ, že by nikdy neporazil ani jednoho z nich :))
Reagovat
smazaný uživatel
No aspon vidiet jak kvalitneho hraca to Lajovic porazil.
Reagovat
Herbert_Hoover
v podstatě nemůžeme ani popřít, že už Coric neporazil i budoucí světovou jedničku.. :) Coric je GOAT!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, konecne take nekdo, kdo to vidi podobne jako Vlk, proste take v tech sirsich lidskych souvislostech - pekne napsano magu;)
Reagovat
Pedronegro
sakra kam to tady dospělo, když si Vlk oniká ;)
Reagovat
kada.tom
tak Kerber není světová jednička ...

nicméně, oba v této pozici naprosto propadli a nezvládaj tu pozici
Reagovat
Tuttovka
Tak tohle je dobré žrádlo. Doufám, že nejsem sám, kdo na to kouká :).
Reagovat
smazaný uživatel
V TV nepochopitelne zápas Cuevasa z vedlajsieho kurtu..
Reagovat
Fandina
Žrádlo moc ne, protože teď Thiem drtí mého Gríšánka.
Reagovat
mahycek
Co ten Murray dělá od začátku tohoto roku a potřetí na antuce ????? To je světový hráč č. 1 ??? S prominutím, není a dál bude strácet body. Od Toma jsem to tak trochu čekal, že skončí Sašovi na raketě. Pěkně si tu svou zničil vztekem a marností. Dnes, Lucky Looser Borna může slavit. Nadalovi zase ubývají soupeři z TOP 5. Včera Wawroš, dnes Murray. Jen Djoko se alespoň drží. Doufám, že vydrží, přál bych si konfrontaci s Rafou. Ale, ještě je zde zápas Nadal - Kyrgios a na ten se těším.
Reagovat
EllNino
Andy a Angie se předháněj, kdo skončí na jakém turnaji dřív, a nebo kdo je trapnější jednička ? :D
Reagovat
Lunej..
:D
Reagovat
Kozoroh
Z dosavadních No1eho zápasů na antuce mám s dnešním největší spokojenost, Novak si pomáhal servisem, poměr W-UE byl pozitivní a na kurtu se zdržel jen hodinu a půl. Snad zítřejší zápas s Keiem zvládne bez větších problémů a po čtyřech měsících se probojuje do SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som len druhý set, ale presvedčivý Djokovic zďaleka nebol.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2791--bude-hrat-na-roland-garros-federer-nechava-fanousky-v-nejistote-zacne-ale-trenovat-na-antuce
Reagovat
Pe3k
RG hrát bude, žádná nejistota mezi fanoušky, to je jen novinářský blábol.
Reagovat
a.magerova
Tak tak, jsme v klidu... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Borna má už aj antukový skalp svetovej jedničky. Na papieri to tak bude zaznamenané a všetko ostatné je druhoradé!!.::

Ten chlapec má potenciál!!!..:)
Reagovat
Tornes
Že mu gratuluji a těším se na těch nepřetržitých alespoň 13 let, kdy bude jeho nejhorší výkon na antuce finále Masters 1000. Zatím má co dělat, ale ještě má letos 3 možnosti, takže čistě teoreticky to nemožné není... Kolik tomu dáme, 1 %?
Reagovat
Tornes
A jinak bych řekl, že ze všeho nejzajímavější na tomhle případě není Coric, ale Murray. Coric ani neprošel kvalifikací, a Murray s ním prohraje ve dvou setech? Fakt asi není v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý zápas je iný. Neprešiel kvalifikáciou, ale v hlavne súťaži odohral tri zápasy s výsledkom 2:0. Zajtra s Thiemom, s ktorým vyhral tento rok v Miami 2:0. Bez šance neni.

To by už hral semifinále, kde by sa možno stretol s Cuevasom/Zverevom. Opäť relatívne hrateľný súper vzhľadom na fázu turnaja.
Reagovat
smazaný uživatel
Ber to tak, že mu stačí vyhrať 2krát RG a všetky ostatné štatistiky sú druhoradé. Má na to celý celučičký život. Alebo aspoň kariéru. Porozprávame sa za 5 rokov.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist