Berdych letošní start zvládl, s Kližanem neztratil set ani servis

25. 6. 2013, 19:52
Aktuality 142
Zatímco v loňské Tomáš Berdych na wimbledonské trávě ani na dva pokusy nedokázal vyhrát set, letošní ročník třetího grandslamu sezony odstartoval hladkým vítězstvím. Finalista z roku 2010 v duelu se Slovákem Martinem Kližanem ani jednou neztratil podání a zvítězil 3-0 na sety
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych neměl na loňská vystoupení na wimbledonské trávě dobré vzpomínky. V červnu na grandslamovém turnaji prohrál 0-3 s Lotyšem Gulbisem a o pár týdnů později na olympiádě skončil rovněž v prvním kole, když neuhrál set proti Darcisovi. 

Letos měl času připravit se na specifický povrchu dostatek, neboť na French Open vypadl v prvním kole s Gaelem Monfilsem a neúspěch v Paříži se tak rozhodl využít k důkladnému tréninku na trávě. A soudě podle prvního vystoupení světové šestky se příprava zdá být povedená. 

Berdych do 127. ročníku Wimbledonu vstoupil prvním vzájemným duelem proti Martinu Kližanovi a souboj se slovenským soupeřem bez problémů zvládl. Do zápasu nastoupil dle svého přání jistě a za 29 minut vyhrál úvod set. "Tomáš Berdych!" skandovalo několik fanoušků v hledišti kurtu číslo jedna, druhého největšího v areálu.

S 35. hráčem světa Kližanem, který v kariéře vyhrál v hlavní soutěži jen dva zápasy na trávě, se český tenista opíral o dobrý servis. V každém setu vzal soupeři jednou podání a bez problémů po využitém třetím mečbolu postoupil. V zápase ani jednou neztratil podání, nastřílel 31 vítězných úderů a udělal jen 14 nevcynucených chyb.

"Jsem spokojen, protože soupeř to nebyl jednoduchý. Je talentovaný a agresivní a jsem rád, že jsem to zvládl ve třech setech," řekl Berdych po utkání v televizním rozhovoru. "Jsem zpět a mám z toho dobrý pocit. Vždycky je to krásné v All England Clubu zvládnout úvod," řekl. 

Příštím Berdychovým soupeřem bude ve čtvrtek Daniel Brands, kterého před třemi lety porazil v osmifinále cestou do wimbledonského finále. Německý tenista dnes zdolal v pětisetové bitvě 7-6 6-7 6-7 6-1 6-4 Španěla Daniela Gimena-Travera.

- GRANDSLAM WIMBLEDON 2013 -
(Velká Británie / Londýn, tráva, 22.560.000 liber)
úterní výsledky českých tenistů (25. 06. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Berdych (7-ČR) - Kližan (SR) 6-3 6-4 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

142
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vy tady mažete, ani poledne nedržíte...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, Fantasy má super překlep. Tamira Paszek vypadla a mám u ní 12 bodů, jako že vyhrála. Jen tak dál. Se 16 body Laury a Feliho mě to trošku posunulo výš.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je teda dobrý... Jsem teď na 18. místě a tři lidi přede mnou mají v týmu Tamiru. Bez této chyby bych byl 15. Jsem se kouknul, jestli u Bethanie nebo Daniely taky nenaskočily omylem nějaké body, ale já prostě takové štěstí mít nemůžu... Za tu Tamiru by se to mělo dodatečně odečíst! A když to neudělá Fantasy, tak to spočítám sám! :D Jinak si pamatuju ještě na RG, že vypadla Kaia Kanepi a do konce turnaje tam u ní nebylo "Knocked out". Na druhou stranu, žádné body u ní nepřibyly. Tohle je teda novinka...
Reagovat
a.magerova
Chlapci, vaše starosti bych chtěla mít....
Já si své včerejší úúúúžastné 70. místo neudržela a padla jsem na krásné 76.....
No ještě tak dvě kola a snad vypadnu úplně ze soutěže :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Já na tom taky nejsem dobře, 55. místo. Ale znáš to, neštěstí ve hře, štěstí v lásce, což o nás platí mnohonásobně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se dnes dostal mimo top 20, ale porad verim, ze se do te padesatky na konci vlezu:D))))
Dnes muze dojit do prvni krize, Gulbis, Petra, ve tretim Tommy vs. Lopez, oba mam, takze nekdo musi z kola ven...
Celkove uz mam 3 venku...

Zajici se pocitaji az po honu, dokazi si celkem predstavit, ze se prede mne dostanete, z tema Maruskama, Andym a tak:D)
Reagovat
a.magerova
No ještěže se máme, jinak nevím nevím :-))
Dala jsem tomu Tvému, svou kapitánskou pásku, tak doufám, že si ji zaslouží :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, ještěže se máme :-))

Jé, to je pocta, já nechtěl, ať ho to moc svazuje a bál jsem se Nadala, tak jsem ji nechal Djokovičovi, kterého to ve finále sváže a podlehne tlaku jako na RG, kdy neunesl tu tíhu být kapitánem mého týmu.
Reagovat
smazaný uživatel
A sakra. Já ho za kapitána mám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Já měl taky do nedělního večera, pak jsem se rozhodl, že to nebudu pokoušet, tak dám Noleho nebo Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale měl jsem ho i na USO.
Reagovat
smazaný uživatel
To já tuším taky :D Tak uvidíme no.
Reagovat
a.magerova
Chlapci, při mém štěstí, Wimbledon vyhraje ten, koho v týmu vůůůůůbec nemám a já MU to přeju moc :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
No ja hrám len tú Elite, a včerajšok mi priniesol solídnych 96 bodov :) škoda prehier Rybárikovej a Hantuchovej, tiež päťsetovej prehry Istomina.
Reagovat
smazaný uživatel
jo aha, ok...no takze - jsem zvedavy na Darcise
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny den
Jak to vyzera s Victoriou?
Reagovat
smazaný uživatel
Překlad z Twitteru Ipek Senoglu (z turečtiny přes Google Translate):
"Azarenka udělal školení na hřišti je dnes uzavřen. Výsledky MRI řekl, že to není trvalé poškození..."

Takže to snad vypadá dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
NE RIKAM ROZHODNE ZA SEBE >>> NE!!!

Je to vysledek nas VSECH, je to nas PRODUKT, je to nase spolecna PRACE a VYSLEDEK nasich malichernosti, nasich psychotronickych valek, nasich sobeckych jesitnosti, a hlavne vysledek nasich VLASTNICH NEUSPECHU a z toho vyslych frustraci, kdy si jeste bez problemu nalhavame, ze nejsme frustrovani a ze mame pravdu, a ze frustrovany je ten osel, ktery na mne "utoci"...nebo nasich KRIZACKYCH MORALISTICKYCH tazeni proti vsem, kdo neni ZA, kdy se stira uz hranice mezi nabozenskym fanatisme a sportovnim fanatismem...nebot uprimne, formy sou relativni, a jaky je rozdil mezi KRIZAKY a FANDOU na TP? Take verili, ze ten jejich Jezis je nej favorit!!! a ten druhy se mu nemuze vyrovnat...NEBO leceni si svych neuspechu, a TAK SE MORALIZUJE kde co a kdokoliv nebo se vybere jeden, po kterym se jde jak pes...

Nikdo z nas na tomhle portalu nepracoval, nebo skoro nikdo. Kdo z NAS tvoril grafiku, system a nevim jeste co....mozna spatne polezena otazka, ale zkusme to jinak. JSME UZIVATELE a ZAROVEN TVURCI? Asi nam byl dan proto, abychom zde rozvijeli OTAZKY TENISU a nerozvijeli otazky nasich malichernosti...atd...

A protoze to je i MUJ vysledek, ME prace, tak se ted omlouvam:

Fandine, Janovi, Queshovi, Tommrovi, Tomasinhovi, Brozovi, Spanielovi...a vsem, .co si ted nevzpomenu, na ktere jsem nekdy vyjel...nemam na to pravo...takze opravdu se omlouvam vsem:))) Byl to jen vysledek me malichernosti...

MUJ POSLEDNI TAKOVY PRISPEVEK, UZ ZADNE JINE PODOBNE, TED UZ JEN Z ME STRANY O TENISE nebo NASI LUCY, nechci si zkazit nej GS...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Vlku, že jsi to napsal, mně už se ani nechtělo se k tomu vyjadřovat.. včera jsem sem přišla po pauze až někdy večer a marně jsem hledala, kde se komentuje zápas Báry, Karolíny a Kláry, leč našla jsem tu jen nestvůrně dlouhé vlákno zabývající se řešením různých osobních antipatií.. přiznám se, že mě to zarazilo a docela mrzelo - máme tu jeden ze čtyř GS sezóny a probíhají tu hádky jako kdyby byla okurková sezóna.. tohle je fajn portál o tenisu a my z toho děláme psychopatický fórum.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nestačím se divit, kdo se tu začal vynořovat... Majitel vláken...vskutku originální. Bylo by lepší ubrat na agresivitě a spíše diskutovat o tenise. Jinak mám pocit, že jste tzv. rozprouďovač debat, které nikam nevedou. Hlavně udržet, co nejvíc lidí u PC, že ? Ne Fandina, ale vy, pokorně prosím, se odhlašte nebo dbejte rady nahoře. Díky moc, dobrou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak hezký den,naši dost potěšili. Zase jsem byla vytížená pracovně, nic jsem neviděla, jen občas sledovala skóre. Snad příště.
Reagovat
Mayo
neskaj hádam dajú Andreja do telky
Reagovat
smazaný uživatel
Dost o tok pochybuju, ještě zrovnas Luem. Ve 3. kole ale s Mahutem už snad jo.
Reagovat
Mayo
škoda ... dávajú tam samé nezmysli , čo ma nebavia sledovať ... ale zase hrajú zase tie pre mňa zaujímavejšie mená neska , tak snáď niečo sa újde
Reagovat
smazaný uživatel
3. den Wimbledonu (předběžně): NS 12:30 Štěpánek, Cetkovská, Murray, Federer, FANDA 14:00 Šafářová, Tsonga, Kvitová.
Reagovat
Mayo
ak by to bolo na NS takto tak by to bolo dobré
Reagovat
tommr
zítra to bude opravdu velice zajímavej program. Jsem rád, že plánujete vysílat zápasy všech našich hvězd. Škoda jen, že se zápasy Radka, Petry C a Lucky budou částečně překrývat, ale s tím vy nic nenaděláte ... :)
Reagovat
Fandina
A ještě Grigor ... super postup, gratulka jen tak dál ... go go go!
Reagovat
J.M.
Budu hrozně zvědavý, jestli Grigor dokáže takhle hrát i v dalších kolech. V posledních několika turnajích hrál tragicky, ale už na Boodles si to s každým zápasem (exhibicí) čím dál víc sedalo a o tom jeho dnešním výkonu s Bolellim už na stránkách Wimbledonu opět psali ta přirovnání s Rogerem. A mně ho dnes Griša připomínal víc než kdykoli předtím. Konečně tam byla ta rychlost, výbušnost, agresivita i preciznost, která mi u něj pořád chyběla. Hodně nadějný výkon, jen to chce nepolevit.
Reagovat
Vojtiik
Ty kráso a já to neviděl, tak v pristim kole doufam ze mu to zas sedne:)
Reagovat
J.M.
Taky doufám. On ten kurt č. 18 je snad dvakrát rychlejší než ty hlavní kurty, tam to nevím proč lítá hodně rychle a je to jak za starých časů. Tak se trochu obávám, jestli až Griša přejde (třeba s Del Potrem?) na pomalý prominentní kurt, tak mu to jednak rozhodí timing, jednak ta agresivita nebude tak fungovat jako na tom rychlejším kurtu.

Ale hodně se mi líbilo jak byl v zápase přítomen fyzicky i psychicky. Dřív hrál ve spoustě zápasů laxně, nebo měl aspoň laxní propady. S Bolellim ale působil celý zápas nabuzeně a koncentrovaně, a kdykoli třeba hrozil brejk, tak tam nasázel pár es a bylo. 9 nevynucených chyb za zápas je na něj taky super statistika, 82 minut je taky čas skoro rogerovský. :-)
Reagovat
Frick
A jak to vidíte zítra a pozítří? Co jsem se díval, tak ani jedna ení bez šance a některejm by se to mohlo slušně otevřít i dále. Bohužel to neplatí o Lucii... :-(
Reagovat
Elrondin
Přes Knapp snad Lucka v klidu projde a já jí tak nějak věřím i proti Marušce. Přeci by nezklamala svůj místní početný fanclub ;o)
Reagovat
Frick
Co se s ní vlastně stalo? V 19 a 8 měsících byla nadosah (vlastně skoro stejná věková i rankingová konstelace jako u Veselýho - byť samozřejmě je zde "pohlavní" rozdíl) TOP 100, co se s ní stalo? Prý měla v ti dobu nějakej průšvih s krádeží, ale to snad jí tak neovlivnilo. Pak koukám, že v březnu 2007 nějaký vážný zraněné. To jí nějak "dobilo"? A nakonec v roce 2011 nějaký plácání po ITFkách. Pokus o comeback?
Reagovat
SwissMaestro
Po prvním dni zápasů třetí flek z 89 v té lize......to se mi začíná líbit. Škoda, že to asi brzy půjde dolů :D
Reagovat
tommr
proč máš v týmu Kuznetsovovou? Vždyt ta přece v letošním Wimbledonu ani nehraje. Před začátkem turnaje hlásili, že Klára se díky jejímu odstoupení dostala mezi nasazený ... :)
Reagovat
SwissMaestro
Jsem to pěknej ocas. No, už s tím nic neudělám. Ženy jsem vybíral víceméně jen dle jména. U mužů jsem koukal i na aktuální formu :D Škoda no, zbytečně mi to tahle hloupost pokazí :D
Reagovat
tommr
mě se něco podobnýho stalo zase s Rosolem. Měl jsem tam už vybranýho Hewitta a na poslední chvíli jsem ho v nějakým momentálním zatmění mozku vyměnil za Rosola. A pak se druhej den dočtu, že je Rosol vlastně invalida, kterej se chystá na operaci ... :)
Reagovat
SwissMaestro
Také těžím z rychlého vypadnutí Nadala. Kdyby hrál v Halle tak bych jej do týmu asi dal.Takhle budu asi jeden z mála co jej tam nemá. Je to jen hra, budu happy když skončím do top 25 :D
Reagovat
tommr
je to sice jen hra, ale já bych přesto rád skončil co nejvýš, protože jsem si do týmu vybíral jen moje oblíbence. Takže můj úspěch se vlastně rovná i jejich úspěchu a naopak ... :)
Reagovat
Frick
Tak to je škoda :-( Secjenom, po USO 2012 se třeba doufalo v její prosazení se i v singlech, ale nevypadá to dobře...
Reagovat
Heather_Fedex
jinak, vubec by mne neprekvapilo, kdyby majitel vsech vlaken byl majitelem uzivatelskeho konta dobrykafeporanu. bohuzel (nebo dikibohu?) se to nemame jak dozvedet
Reagovat
Sonja
Nebo Mourek...nebo všechno dohromady. Muž mnoha tváří.
Jen doufám, že si ho někdo nespojí s giginem, když tu teď není:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Musím přiznat, že mě to na chvilku napadlo. :D
Reagovat
Heather_Fedex
take olympiada, dcera, kleberson....atd atd ;))
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D Mně to chvilku napadlo, ale pak jsem se mu musela v duchu omluvit :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdravuj dědu.
Reagovat
Sonja
:-D:-D:-D
Reagovat
Heather_Fedex
majitel, ale ty jsi si se naucil psat nejak podezrele rychle ;))
nebo tenhlencten komentar psal tvuj dedecek?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, to chybu mně místo mě? Tak když ti to je u toho obrázku, tak proč to komentuješ?
Reagovat
Frick
Nevíte, kam by mohla klesnou po US Open, kde osmifinále jen těžko obhájí?
Reagovat
tommr
Andrea Hlaváčková po dnešní porážce už bohužel vypadla z první stovky. Pokud neobhájí body, který loni uhrála v Cincinnati a na USO - což se při její letošní formě zdá skoro jistý - tak klesne v singlovým žebříčku někam na 150-200.místo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak tady pozoruju, že stačí málo (jeden troll), aby ta diskuse šla do háje...
Reagovat
smazaný uživatel
Potrefená husa se vždycky ozve...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel. Včera jsem odhadoval 1-2 ztráty a jsou opravdu dvě... Přesto je to trochu zlepšení oproti RG, kde jsem měl v 1. kole tři ztráty. Tam mi vypadli dva chlapi (Štěpánek, Melzer) a jedna holka (Simona Halep). Teď mi vypadly jenom dvě holky (Bethanie, Daniela). Bohužel, u těch holek 25+ to byl fakt oříšek. U Bethanie mě přesvědčila dobrá forma z antuky a příznivá bilance proti Angie. Jinak ale mohla jenom překvapit. U Daniely jsem naopak čekal víc. V Birminghamu hrála opravdu dobře, ale tentokrát to nevyšlo. Daniela je mi pořád sympatická, ale holt už to není co zamlada... Taky mě trochu mrzí, že jsem víc nevěřil Lauře.

Přesto i dneska mám docela ucházející skóre... Nejvíc asi potěšili Lopez a Llodra. U nich jsem ty výhry ve třech setech až tak neočekával. Lopeze jsem sledoval na Nova sport a ten tie-break ve 3. setu bylo parádní drama. Málokdy se stane, že bych takhle fandil u mužského tenisu. :D No a musím se pochválit aspoň v tom, že chlapi jsem vybral určitě lépe než na RG. :)

Moje dnešní skóre:
Elena - 12 bodů
Simona - 10 bodů
Bethanie (out) - 0 bodů
Daniela (out) - 0 bodů
Novak - 12 bodů
Grigor - 12 bodů
Llodra - 14 bodů
Lopez - 16 bodů

Celkem to dělá 76 bodů... Přesto asi trochu klesnu. Není to tak dobré jako včera...
Reagovat
Nancy_z
Já jsem tedy zatím úspěšnější než na RG, včera dobré score a dnes zas. Ale v dalších dnech už to bude těžší. A mrzí mě, Monty, že jsem na poslední chvíli vyměnila Monicu Puig za Yaninu Wickmayer. To bych na tom byla ještě lép :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja dnes celkove navysil odpadliky uz na 3:)))
Reagovat
Heather_Fedex
monty, o zapase mezi simonem a lopezem mi mluvis z duse ;))) tak moc jsem chtela, aby feli vyhral ve 3 sadach, ze jsem pri setballech simona nadavala jak pohan ;D
ale obavam se, ze po dnesku sve vedeni v elite ztratim. mrzi mne, ze jsem nezvolila tsvetu namisto daniely no a petschner...ach jo. to uz ani nestoji za cemment!!
Reagovat
Heather_Fedex
teda vlastne, pironkovou mam. ale v moonlight teamu, kde se mi vuuubec nedari ;//
Reagovat
tommr
mě dneska nevypad nikdo a přesto jsem získal jen o 2 body víc než ty. Ale už se na tebe dotahuju ... :)
Reagovat
freeteepek
Dnes další super výkon. Jen tak dál! Daniela dnes neměla svůj den.
Reagovat
VlS
bomba, super super!!!! Viděl jsem to před dneškem mimo Toma bledě. Věřil jsem po pravdě jen Kristýně, to by mohlo za určitých okolností vyjít.
Karolína mě obrovsky mile překvapila, to byl kobercovej nálet. Naďa byla úplně vedle. Malá drzá a sprostá Barča ve druhým a třetím totální devastace, odnesla to chudinka Magda ( sorry Vlčku, ale raduji se). Nevěřil jsem ani Klárce, ale je to statečná holka a ubojovala to a nebylo to jen tak.
Česko - Slovensko dneska 3:1
Reagovat
smazaný uživatel
Ja teda kdyz uz, jsem spis veril Klare, ona na te trave dokaze celkem slusne i zahrat...a dnes to potvrdila. Koukal jsem na chvilku...

Magdusky je mi lito:) Ale klidne se raduj:) Hlavne, kdyz nebudes po mne chtit, abych se radoval na Barou s Tebou:)

S Klarou mohu:)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak tipoval jsem 2:2...myslim, ze prave celkem prekvapiva byla ta prohra Magdusky...jinak by to asi tak dopadlo:)
Reagovat
VlS
já jsem to tipoval dokonce obráceně, Klárka nebyla v poslední době úplně OK. Měla plno zdravotních problémů a tak. Věřil jsem po pravdě jen Tomovi, Klárka a Barča mě dost překvapily. No nic, hlavně ať se zítra daři Petrám a Lucy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, jinak, nevim jak Ty, ale ja mam takovy zvlastni pocit, ze cim dal tim vic behem tech GS, tu je tak trochu vic tezky vzduch...
...ktery nejen, ze nesvedci letum sojky...ale tak obecne nesvedci zdravemu sportovnimu duchu:)))

Jinak receno, jestli jsem si myslel minuly rok, ze bude jednou pro nas uzivatele TP otevrena lecebna, tak ted si myslim, ze vcera bylo pozde:D) Zacina to byt slusny cvokhaus. Tohle je uz pomalu nestravitelne...
...a uprimne do basni se mne uz ani nechce.:D) Ta hranice se nam nejak dost posunula, od te doby, co jste mne vitali se sojkou a psem...
...napisu to s Tvym dovolenim po tommrovsku, tohle jednou nedopadne dobre:)
Reagovat
VlS
když já jsem životní optimista a věřím, že nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě daleko hůř. Koneckonců, možná není nad to se šťastně zbláznit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:) No to slovo stastne bych podtrhl a zduraznil:) a upozornil, ze
STASTNE:), ale neee NESTASTNE:D))))

Krom toho smutnim za sojeckou....
Reagovat
VlS
No, Sojka, Pes mi chybí taky a pak taky Matej, ale ten odešel ještě předtím, než ty jsi přišel.
Možná jen rada - nečtu všechno, čtu nicky, které mě zajímají a je to. Na troly existuje jedinej lék - ignorovat.
Reagovat
kada.tom
no já jsem dneska spokojenej :-D sice mi to mírně pokazila Kerberová, páč vyřadila Betthanie, ale i tak ... dneska jsem spokojenej ... a Češi taky zářili, dneska :-)
Reagovat
Mayo
českí tenisti ponížili slovenských ako som očakával...aj keď cibulkovú som tipoval out skôr ako hantuchovú či rybárikovú
Reagovat
Titan
Tak dobre, ale Čepelová s to mohla odpustit..:)))
Reagovat
Nola
prečo by ich mali ponížiť, boli lepší, to je celé...
Reagovat
PetaM
A jéje, ve vláknech teď bude nablito ... Hele "majiteli", nevlastníš ty náhodou ty psychoušské stránky na fb o českých tenistkách? :D Ani bych se nedivil ...
Reagovat
Mayo
máš pravdu :) ... ináč Čepelová je fajn
Reagovat
Nola
tak ono nie je ťažké zistiť, kto to je ten "majitel".... asi sa tu nejde súčasne prihlásiť pod dvoma rôznymi nickami z toho istého PC...
stačí si všimnúť niektoré vlákna a nereagovať....
Reagovat
smazaný uživatel
jo super Báro,Klárko,Tome dneska palec nahoru :) dali jste zapomenout na pokaženej RG!! :) a teď dál to půjde :) Pojď!!
Reagovat
Fandina
super výkon. Gratulace veliká supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
Reagovat
Fandina
také velká gratulace. Super a držím palce. Jen tak dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Fandi také, jsem Fandina a fandím tenisu. Pořád lepší než majitel vlákna ... trapné
Reagovat
Fandina
Diskusi si začal ty, kdyby ses neptal nebudu odpovídat ... úsměv
Reagovat
kada.tom
"Tý volééé" :-D
Reagovat
Titan
Je to hezký. Dani fandím,ale jestli narazí na naši Klárku, tak neznám bratra. Klárka super, tohle sluníčko mám rád...:-)
Reagovat
Bob
Koukal jste někdo na ten zápas? 76 76 63 62 63. To muselo být zajímavé. Gratulace!
Reagovat
Bob
Jo máš pravdu, psal jsem to na mobilu a výsledek opisoval taky z mobilu a napsal jsem to takhle špatně. Doufám, že mi to odpustíš a dneska z toho usneš. Nechci tě totiž emočně vyčerpat a chci, abys dneska usnul. Snad z toho nebudeš mít špatné sny. S pozdravem Bob.
Reagovat
Titan
Chtěla přerušit kvůli šeru. No, myslím, že se to stejně nedohraje...
Reagovat
kada.tom
to je logický, teče jí do bot, tak vymejšlí všecko možný, jen aby si nějak pomohla ... přitom na zbylých kurtech (ok, jsou jen 2) se taky hraje :-) ... a já myslím, že dohraje, Klára už to podrží :-)
Reagovat
Titan
Zas je pravda, že je letní slunovrat, takže slunce zapadá dost rychle. Ale jestli se to dohraje závisí na Klárce...:-)
Reagovat
kada.tom
to je fakt :-) no, snad to Klárka dotáhne - měla by ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak dnes tomáš si to zkušeně uhrál, nebyl to buhví jak pěkný zápas ale duležité je vitězství a taky to že se na kurtu moc dlouho nezdržel v dalším kole brands to by mělo taky dopadnout podle očekávání ve 3 setech. Jinak Majitel-vsech-vlaken bez komentáře :DDD
Reagovat
tommr
Brandse bych rozhodně nepodcenoval - když má svůj den může potrápit každýho - viz jeho letošní zápas s Nadalem. Na druhou stranu když nemá svůj den tak zase může prohrát s kýmkoli - viz jeho nedávná hladká porážka v Halle s Hernychem. Uvidíme jakej Brands nastoupí proti Tomovi ... :)
Reagovat
Mayo
Klára aj Bára bojovať...hlavne Klára
Reagovat
Sonja
Tvl Mayko, netrapči:-D
Reagovat
Mayo
Sonja akože vážne...Kláre som fandil tak či tak (:
Reagovat
kada.tom
lol :-D Hantuchová horko těžko dotáhla na 4:4, aby pak prohrála servis čistou hrou :-D každopádně dobře jí tak, "krásce" ... Kláro, do toho, ještě jeden set :-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky na to kouánm :D labilka :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je zas na blití z tebe, ty bezmozku.
Reagovat
Mayo
Sabina parádne :) len tak ďalej
Reagovat
smazaný uživatel
Jj paráda. Ale Vesna bude tvrdší oříšek.
Reagovat
Sonja
Jj, super Sabine:-)
Vesnina by mohla trochu zlobit, ale Sába to dá, jakýpak copak.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas..:) V zápase s Elenou bude muset Sabča předvést trošku víc...jeji výkon dneska byl takový na rozehřání, navíc Francesca hrála fakt bídně..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je poslední dobou strašně zatrollováno.
Reagovat
Sonja
Taky jsem si všimla...vylejzaj nějaké nové nicky, všechny dělaj bordel...
To je na GS ta stinná stránka:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, to tady bude takhle pořád?
Reagovat
Sonja
Ty znáš mýho tátu?:-O
Reagovat
Sonja
Tak to jsem moc ráda, že si ocenil můj humor. Fakt jsem se snažila. dik
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Eutelsat 28A
Red button 54381 - frekvence 12643 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
smazaný uživatel
Eutelsat 28A to nemám :( je ještě jinde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nováci to pro dnešek už zabalili?
Reagovat
Nola
som odkázaná na sledovanie NovaSport, dnes som si nemohla vychutnať jediný zápas, Fandu nechytám, chápem, že Fanda je voľne dostupná v ČR, a predáva reklamu, napriek tomu si myslím, že ten koho tenis nezaujíma, ho sledovať aj tak nebude... , včera som sledovala Nadala, dnes trhaný zápas Feliho, zisťujem, že budem odkázaná tento týždeň na streamy, pretože, všetky atraktívne zápasy bude vysielať Fanda zadarmo, pre tých čo ich celý rok, tenis nezaujíma, od pondelka sa naladím na Dajto, lebo NovaSport, napriek tomu, že je platený, bude asi vysielať zápasy, ktoré ma nezaujímajú.....
Reagovat
smazaný uživatel
To se pleteš. Nevím jakého máš poskytovatele, ale na mém oblíbeném Skylinku patří Fanda mezi neplacené programy bez rozdílu pro oba státy. Já se můžu dívat na STV, Markízu, Joj atd. a slovenský divák se zase dívá na české volné.
Prostě chce to si správně vybrat. Ve slovenských kabelovkách některé české programy být nemusí.
Programy s tenisem a sportem obecně jsou taky volně na cizích satelitech a abonent kabelovky se k nim nedostane. Třeba právě teď při Wimbledonu. Jeho chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Andrea je vážně neuvěřitelná. Zase vede 4:0, jde na podání a najednou je to za pár minut 4:5. Kolikrát už se to stalo?
Reagovat
Sonja
na trávě, to je zas radost koukat:-)))

Jo a gratulka Felimu...ve třech, wow:-)
Reagovat
Titan
Klára a Dani. Radost pohledět...:-)
Reagovat
Titan
Akorát nevím, proč umpire říká miss Zakopalova, když je to lady...;-)
Reagovat
Frick
Zralý kočky :-)))
Reagovat
Mayo
Klára je kočka to máš pravdu :)
Reagovat
Titan
Dani jasně, Klárka se mi prostě děsně líbí s tím svým psím kukučem...:-)))
Reagovat
Frick
Taj je to čubina :-D
Reagovat
Titan
Jo, ty jsi ten provokatér, tak nic...
Reagovat
VlS
jasně, hladce a rychle dál. Super, mám z toho radost.
Reagovat
Fandina
Tomovi. Hrál s přehledem a super. Tak držím palce Berdo do dalších kol ... pojď pojď pojď!
A Karolína Pl. v pěkném zápase porazila Petrovou. Hezky se na oboje dívalo. Kájo pojď!
Reagovat
vibbi
hezky?
pardon, no ale hezky se dívalo jen na fakt, že kája vyhrála. ale jestli to byla hezká hra, to nevím. jedna otrávenější než druhá. esa přes esa no a nakonec petrová vůbec nehrála, málem brečela a zvesela všechno ignorovala a na konci, když kájina hodila out, tak naděna se viděla ve sprše. no prostě krása.
Reagovat
smazaný uživatel
di pryč kazíš tady dobrou atmosféru a náladu!
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale taky četla, že to tam Petrovová ke konci otráveně odchodila :))))
Reagovat
Fandina
Pro mě jako pro fanouška to byl pohodový zážitek za výkon od obou. Martin hrál bojovně a dobře a Berda byl lepší, super zážitek. Kája byla důrazná a přesvědčivě přehrála Petrovou. Na svém servisu byla úplně super. Hezké zápasy a super pohodový zážitek pro mě. Díky Berdo, Kájo. Super.
Reagovat
freeteepek
Jste paka, když tvrdíte, že to Petrovová odchodila a že nechtěla vyhrát. Prostě na skvěle hrající Karolínu dnes neměla. Ta dávala jedno eso za druhým, to by otrávilo každého! A že se u toho neusmívala a ani na závěr neprojevila žádnou radost? To může kritizovat jenom pitomec. Hlavní přece je, že český fanoušek měl radost z jejího povedeného výkonu. Chápu, že dávat eso za esem a skoro nechybovat někomu může připadat jako nudná hra, ale z pohledu českého diváka příjemná změna, než to co předvádí obvykle PK a další český holky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už jsi mě zahrnul mezi paka a pitomce, tak se jen s dovolením trochu budu hájit, že jsem psala, že jsem to četla ..zápas jsem do konce neviděla. Ale to je jen tak OT :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Berda si to dobre pohlidal a bez vaznejsich vykyvu tak snad mu to vydrzi.
Karca zahrala super zapas a uz se tesim na match s Petrou Martic, kterou jsem zacal hodne sledovat a je to moje favoritka do budoucna :) At znich vyhraje jakakoliv tak budu rad. Takze bez emoci (aspon pro tento zapas). Pro obe treti kolo (i druhe kolo) Wimbledonu bude velky uspech. Tak pojdte holky :)))
Reagovat
George_Renel
výborně! Gratulace! Jde to i bez velkých nervů, takže jsem si je pošetřili na zítřek :-). Slovák na něj opravdu neměl nárok.
Stejně tak jako Ruska na Karolínu. Vypadala jako kdyby si vzala vzor v Davyděnkovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Tom v pohodě, jen jsem čekala, že to bude větší boj hlavně ze strany Kližana. Ale hlavně, že Tom vyhrál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kližan nemastný neslaný výkon, ale predsa len stále na tej tráve pôsobí zle. Berdych veľmi dobre, solídne a skúsene.

Nech sa teraz Maťo dobre pripraví na antukové turnaje, v pláne má Stuttgart 250 - Hamburg 500 - Umag 250, a treba dúfať konečne v nejaký lepší výsledok. Potom už americké hardy, Montreal a Cincy - už treba zbierať body do Race, lebo momentálne je na slabom 70.mieste.
Reagovat
VlS
Maťo nehral zle, no nestačilo to.
Reagovat
Sonja
Už je schedule na 3.den:

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule10.html
Reagovat
Sonja
Docela koukám, že musel Andy uvolnit centre court zápasu Tsonga-Gulbis. Ten je pochopitelně atraktivnější, ale přece jen...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Soničko, proč toto? Takové schedule se nedá stáhnout. Nejpřehlednější jsou denní programy ve formátu pdf, které ukládám do PC.

Tvar adresy je stejný, jen se každý den mění číslo za slovem schedule:

středa:
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/p_schedule10.pdf

čtvrtek:
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/p_schedule11.pdf

pátek:
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/p_schedule12.pdf
atd.
Reagovat
Sonja
Ale vždyť já chtěla, aby se jen podívali:-(...
Reagovat
Sonja
Jo a když si na ta cizí jména takový pes, nekomol mi to moje, jsem SonJa:-D:-*
Reagovat
smazaný uživatel
Spíše Rožérovi, který nemá o moc atraktivnějšího soupeře než Andy.
Reagovat
Sonja
No to máš vlastně pravdu:-D
Reagovat
freeteepek
Karolína Plíšková dnes předvedla výkon hodný Petry Kvitové ve Wimbledonu 2011. Za 55min. odrovnala favorizovanou ranařku Petrovovou. Velká gratulace!
Reagovat
pepin
Ta byla jak leklá ryba, ovšem velká gratulace, hrála jako když nemá nervy, ani žádná radost po posledním míčku, vzala tašku a šla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist