Berdych neztratil set ani s Brandsem, o osmifinále se utká s oblíbeným Andersonem

27. 6. 2013, 16:06
Aktuality 260
Tomáš Berdych zvládl i své druhé letošní vystoupení ve Wimbledonu bez ztráty setu. Jeho dnešní soupeř Daniel Brands držel krok se světovou šestkou jen v první polovině utkání, to měl však český tenista pod kontrolou a bez problémů postoupil do 3. kola. V něm se utká s oblíbeným Andersonem, jehož porazil ve všech osmi vzájemných duelech.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych neměl na loňská vystoupení na wimbledonské trávě dobré vzpomínky. Set totiž neuhrál v červnu v prvním kole na grandslamu proti Gulbisovi, ani o pár týdnů později na olympiádě proti Darcisovi.

Letos měl však času připravit se na specifický povrch dostatek. Na French Open vypadl už v prvním kole s Gaelem Monfilsem a neúspěch v Paříži se tak rozhodl proměnit v důkladný a pečlivý trénink na trávě.

Tomáš BerdychA soudě podle prvních dvou vystoupeních světové šestky na londýnské trávě se příprava vydařila. Finalista z roku 2010 neztratil set se Slovákem Martinem Kližanem, ani v dnešním zápase druhého kola s Danielem Brandsem. S německým tenistou, kterého už před třemi lety ve Wimbledonu porazil cestou do finále, si poradil po setech 7-6 6-4 6-2. 

Pětadvacetiletý Brands dokázal držet krok pouze v prvním setu. V něm Berdych nepotvrdil brejk na 2-0 a v tie-breaku pak musel odvracet setbol. Ve druhé sadě se už český tenista dostával k brejkbolům častěji, ve třetím ani sedmém gamu ale ještě úspěšný nebyl. Soupeřův odpor definitivně zlomil až za stavu 4-4 a zbytek utkání už jasně kontroloval. Ve druhém a třetím dějství po servisu ztratil celkem jen sedm míčků a po necelých dvou hodinách se radoval z postupu.

"Ten tie-break byl v zápase nejdůležitější. Moc šancí tam nebylo, já udělal jediný minibrejk a ten rozhodl. Měl jsem víc šancí v tom setu a byla by škoda ho ztratit," komentoval Berdych, který opět dobře podával a k vítězství si pomohl 15 esy. 

Jeho dalším soupeřem bude v boji o osmifinále už popáté v sezoně Kevin Anderson z Jihoafrické republiky. Tomu český hráč v letošních zápasech nedovolil uhrát ani set a na okruhu ATP s ním v dosavadních osmi vzájemných duelech ještě nikdy neprohrál. Na grandslamu se střetnou již počtvrté, na trávě spolu ale ještě nehráli.

"Bylo to vždy hodně vyrovnané. Výborně podává, hraje agresivně, ale dosud se mi dařilo zvládat líp těžké situace. V tom byl rozdíl a já doufám, byť každá lajna musí jednou skončit, tak že to nebude teď," řekl Berdych.

- GRANDSLAM WIMBLEDON 2013 -
(Velká Británie / Londýn, tráva, 22.560.000 liber)
čtvrteční výsledky českých tenistů (27. 06. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (7-ČR) - Brands (Něm.) 7-6(6) 6-4 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

260
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pominu-li vypadnutí Fedexe jsem za letošní Wimbledon hodně rád. Konečně svěží vítr do té hegemonie velké čtyřky, nejlepší na tom je, že si nemůže být nikdo ničím jistý, že i zápasy 3. a 4. kola, které dříve postrádaly náboj a byly předem rozhodnuté jsou naráz hodně otevřené. Jsem hodně zvědavý na Gulbise, bojím se, že dneska s Verdascem to zase odchodí, taky na Stachovského. Strašně bych mu přál, aby v té nastolené hře servis volej pokračoval, ale spíš myslím, že to bude typický příklad one hit wonder a postoupí Melzer. Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
tak radsej pozerat furt dookola na Federera ako na nesympatickeho Melzera
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím s tím co říká Janowicz, že Radek měl problém spíše s jeho podáním než se zraněním. Jakto, že hraje debla???
Reagovat
PetaM
Debl není tak náročný, jako singl. Nemusí se u toho tolik běhat. 98 % výměn zakončuje hráč na síti. A jestli jsi viděl někdy hru Leandra a Radka, tak víš, že ti dva jsou po podání okamžitě na síť. I servírující hráč nabíhá na síť. Tudíž výměny jsou tam dost krátké. Je pravda, že někdy podávající zůstane vzadu, ale jen v minimu případů :) Asi tak ;) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=7hfTDuISM4U

Jerzy Janowicz
je chory na hlavu
Reagovat
smazaný uživatel
snad ho Almagro vyklepe
Reagovat
smazaný uživatel
Co rikas na tohle?:D) Taky chory:D))))

http://www.youtube.com/watch?v=U0J_p_jgdaw
Reagovat
smazaný uživatel
toto nebolo nic

Rosol je chory mas pravdu:DDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))))) Jisteeeee.
Do soupere stouchat mezi vymenou stran a stezovat si na neho, ze hraje tenis...hmmm to je opravdu norma, na ktery je tenis postaven:D))) Krom toho ten na empajru byl pekne zbabely trotl... normalni empajrovej by mu dal min. napomenuti...
Ale to nebylo nic:D)))))....a proto se Rafa omlouval...on asi byl sjety koksem jak se omlouval, ze ho to mrzi...:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
jít po podání na síť,je náročný na pohyb, to zrychlení.
Reagovat
smazaný uživatel
už jenom hrát proti Rosolovi musí být na nervy, je to provokáter a napadají mě i horší slova. je to špatný člověk a do tenisu nepatří!!!
Reagovat
smazaný uživatel
presne
tiez nemam rad Rosola
tiez mi pride jak velky provokater
Reagovat
tommr
tak třeba Llodra taky odstoupil ze singlu a hraje dál debla. Tohle není u hráčů, který cítí, že mají větší šance na úspěch v deblu nic neobvyklýho ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ake dnes dava Fanda

ked nebude prsat
Reagovat
smazaný uživatel
určitě Petru Kvitovou :-) více zde :
https://www.facebook.com/fandatv
Reagovat
smazaný uživatel
diky
super Davidko pojde to je borec
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt super, antukářská bitva na trávě.
Reagovat
smazaný uživatel
David je jeden z mojich najoblubenejsich
je to pan
strasny sympatak
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to všechno je, ale fakt bych si sám od sebe nezapnul na Wimbledonu nezapnul jeho zápas s antukářem a ještě podprůměrným.
Reagovat
petrulinka
Já nechápu, když pořadatelé vidí, že má pršet, tak proč se nezačne hrát na centru už dříve, když je tam zatahovací střecha a místo 3 zápasů by se jich klidně mohlo odehrát pět.
Reagovat
PetaM
Taky jsem nad tím uvažoval. Můžou začít kolem 10 - 11 a končit i pozdě v noci. Takhle se zbytečně bude všechno protahovat a hráči budou hrát i 2 - 3 zápasy za den ...
Reagovat
petrulinka
No on bude problém v tom, že angličani mají asi jiné uvažování než my, že? Jsem zvědavá, jestli se třeba nebude hrát výjimečně v neděli, protože to má být hezky. Ale tradice je tradice...
Reagovat
smazaný uživatel
Uvaha vypada logicky spravne, ale nakonec neni, ponevaz, se hraje na zivem povrchu, tzn. na centru jsou proste max. 3 zapasy VZDY, a je to dobre, nebot je aspon sance, ze na finale to nebude uplne oranisce na BL...

Jestli poprve sledujete Wimbledon, tak vase udiveni chapu, ale pochopte, ze to proste nejde tam svacnou 5 zapasu, povrch by do finale nevydrzel;)))
Reagovat
petrulinka
Tak to máš zase pravdu, povrch na finále by asi vypadal brutálně. Už teď nevypadá nic moc. Jen jsem si tak přemýšlela, víš?
Reagovat
PetaM
No právě, s tím povrchem je nejhorší problém. Škoda ho :D V tomhle je tráva blbá. Ale jinak je to boží povrch :D Teda aspoň pro mě :D Určitě lepší 3 zápasy za den díky střeše, než žádný :D Viz FO a US Open :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
NEDELE.

Samozrejme nejde jen o tradici, ale svym zpusobem to je dobre i technicky...nebot ten zivy povrch ma den pauzy...a je jen proboha dobre, ze tu nedeli stale drzi...hlavne pro ty kurty je to dobre...:D)
Reagovat
petrulinka
A hlavně mě štve, že tam dnes nedali Petru, jako že tam je Laura a Andy, to je jasné, ale nechápu, proč tam dali zápas Almagra s Janowiczem a dvě holky z TOP10 hrají na jedničce a dvojce.
Reagovat
smazaný uživatel
a to má pršet celý den? ach jo.. no pro Petru bude lepší, kdyby hrála až zítra.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) No, sice o jen tak premysleni mam jine predstavy:))) ale budiz...ja zase se snazim vysvetlit, ze to proste nejde...

Jinak rika se mezi hraci, ze poradatele v Anglii patri k tem nejvlidnejsim, a ze divaci jsou ti nejtenisovejsi...Nevim, co je na tom pravdy, ale faktem je, ze kazdy poradatel se snazi, co se da...
...a ten kdo nekdy, cokoliv poradal, tak dobre vi, jaka to je fuska a silenost...hlavne kvuli tomu, ze kazdy navstevnik ma jina OCEKAVANI:)))
Reagovat
petrulinka
Tak já vím něco o pořádání spíše squashových turnajů, kde ti ovšem nehrozí, že kvůli nepřízni počasí se nebude hrát. A máš pravdu, je to fuška ohlídat zápasy, aby na sebe pěkně navazovaly. A spousta dalších věcí. A nevím, proč si myslíš, že kritizuju nebo mi to alespoň z tvého příspěvku vyplývá. Jen mě to prostě tak napadlo, na tom snad není nic špatného, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem rad, a opakuji, jen odpovidam;) nic proti...

A jsem strasne stastnej za to, co pises, opravdu, nebot az budu jen tak premyslet o hre Petry Kvitove, jiste budes mit ke mne take pochopeni, jako ja ted k tobe:)))
Reagovat
Fandina
Třeba tem nedali Petru proto, že věří, že bude v soutěži pokračovat a ještě bude příležitost. Jinak jednička je druhá nejlepší možná nabídka, tak také dobré.
Reagovat
petrulinka
Já vím, jen jsem si říkala, že kdyby pršelo, tak je jistota, že ji uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze pro Petru to nakonec muze byt fakt vyhra...treba jeden den regenerace navic pomuze tak, ze potom bude schopna odehrat lepe dalsi zapasy...co myslite?;)
Co kdyz ji ten dest pomuze tak, ze se lepe zdravotne pripravi, a potom treba prekvapi;)?
Kurt nr.1 dnes + dest by mohla byt pro Petru spis zachrana;)

Ale jen uvaha, treba by bylo se zeptat primo hracky;)
Reagovat
Fandina
Petra není fit a tady v článku níž odkaz psala, že každý den dobrý na léčbu. Jinak co se týká porozumění tak já ho mám pro každého, kdo píše pravdivě, kdo ne tak nemám důvod s ním souhlasit ... úsměv

http://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/kvitova-privitala-volno-noha-me-boli-odshora-az-dolu_274736.html
Reagovat
tommr
ten argument, že se na centru můžou hrát jen tři zápasy denně ještě beru i když s velkejma výhradama - myslím si, že jeden zápas navíc by ten povrch neodrovnal, zvlášt pokud by se jednalo jen o 1 nebo o 2 dny ...
S tou volnou nedělí ale jednoznačně nesouhlasím. To je pouze stupidní britská tradice a nemá to s udržováním trávy vůbec nic společnýho. Kdyby ty kurty opravdu potřebovaly den volna tak můžou "odpočívat" i v jiný dny než v neděli. Mohlo by se hrát nepřetržitě a každej kurt by měl během týdne určenej svůj volnej den tak aby se postupně na všechny dostalo. A to ani nemluvím o tom, že pokud prší tak se na kurtech nehraje takže odpočinek v neděli po několika vynucenejch dnech odpočinku kvůli dešti je naprostej nesmysl ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyby se hralo stylem SL, tak bych si to byl schopen jeste predstavit, ten 4.zapas, ale takhle, jak ti hraci hraji, tak kazdy usetreny set dobry...

Stridani kurtu...no uz vidim jak je nejakej jeden vybrany den volno na centru ;DDD nebo na jednicce, ty bys byl prvni, kdo by po tom sel;))) To, co nabizis je na nic...lepsi je mit den volna obecne...z mnoha duvodu..
Co se tyce deste...tam prselo od nepameti, ty proste mne se zase libi, je chvilka ma oddych:)

Jen tak mimochodem, vetsinou se to vse dohralo na cas, max den spozdeni...ja bych bral i 5 dni spozdeni...:D)))
Reagovat
tommr
ano, dohrává se to na čas, ale za jakou cenu? Některý dny se vůbec nehraje, jiný dny je naopak program tak zahuštěnej, že divák nestíhá ani registrovat výsledky. Zanícenýho fandu tohle neodradí, ale náhodnýho diváka to otráví. I to je jeden z důvodů proč nemá tenis takovou sledovanost jako jiný sporty ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set 6:3 :-))
Reagovat
Sonja
Pfffff...
Jen počkej.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám lepší servis a voleje, Nole nechodí na síť vůbec vůbec :D
Reagovat
Sonja
Pche, se servisem jsou na tom dost podobně...
A ďouru za BL vyrývaj taky oba:-D
Už se mně ta hra tolik nelíbí...........:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
:D No já bych řekl, že Andy má lepší 1. servis a Nole výrazně lepší 2. servis. Jenže Andy nemá u 1. servisu moc vysoké čísla trefování, takže i proto je Nole lepší o něco.
Reagovat
Sonja
No asi na tom něco bude...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
+ samozřejmě forhend a hlava. To dělá největší rozdíl no.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, že se konečne muže po letech stat, že vyhraje nekdo "novy", jiny než Nadal, Federer, Andy, Novak
Adny a Novak jsou oba porazitelni, pokud hrač, hrači mimo top 4 předvede, soustředeni, perfektni vykon a dostane je pod tlak... Kdy oba se umi složit a hrat hloupe. Muže uspet..Jsem zvedav zda to nekdo dokaže, nebo to nalajnovane finale bude mezi djoko- andy
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, že se konečne muže po letech stat, že vyhraje nekdo "novy", jiny než Nadal, Federer, Andy, Novak
Adny a Novak jsou oba porazitelni, pokud hrač, hrači mimo top 4 předvede, soustředeni, perfektni vykon a dostane je pod tlak... Kdy oba se umi složit a hrat hloupe. Muže uspet..
Reagovat
smazaný uživatel
neverim ze az take prekvapenie by bolo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andy uz ma asi iste finale vypadli mu Jo, Roger, Rafa

a z jednoducheho losu Novaka to zas az take jednoduche byt nemusi, ale Novak to da
Reagovat
smazaný uživatel
Opakuj si, ty specielne 50x denne > "hraje se to na trave;)"

Pulka pavouku, kde je Andy:
>>> Brown, Janowicz, Stachovsky, Gulbis, tak jestli myslis, ze tihle daji nekomu neco za darmo...tak zapomen. Hlavne Gulbis a Janowicz!!!

GULBIS >>> Z jeho pozapasoveho rozhovoru:
Co se stalo Tsongovi s nohou?
No to já nevím, zeptejte se jeho.

Klouže to na centru víc, jako obvykle?
Tak to se zeptejte Federera a takových, já tu moc nehraju.

Co říkáte těm početným zraněním a skrečím?
No já nic nevím, nesleduju, pořád trénuju v parku.

Jste ve třetím kole, čeká vás Verdasco, co vy na to?
Jo, toho umím porazit. Dobrý los.

Dalsi JANOWICZ: >>> Z jeho pozapasoveho rozhovoru:
Stepanek mel zdravotni problemy, to vam usetrilo trochu sily do dalsicho kola, ze?
No zdravotni problemy, nevim, spis se mne zdalo, ze Stepanek mel problemy s mym servisem...

Jako Andyho nic lehkyho neceka, hlavne spec. tihle dva, nebot tihle maji uplne u r*ti, kdo stoji na druhy strane, je najake top 4 vubec nezajima...jsou mladi, dravi a arogantni az na pudu, drzi, vzpupni...takovi, co radi favorita odstreli, hlavne pokud jde o obranare...Andyho ceka proste sichta, podle mne...

Krom toho ten Brown, jestli bude "hulit tu travu" do konce turnaje, tak to take muze byt zajimave:D) Mu absolutne chybi jakekoliv zabrany...Hewitt se mohl presvedcit...ale tomu tolik neverim, to uz spis ten Stachovsky...

Tomu ty rikas jiste finale??? No, aby ses nedivil:D)))

A Nolda do finale nedojde...to je zase muj tip...;P)))
Reagovat
smazaný uživatel
viem ale nemoze byt finale Wimbledonu
Janowic - Haas

to by bol trapas
uvidis
Andy - Novak
ked nebudu oni vo finale tak to finale ani sledovanost nebude mat
Reagovat
smazaný uživatel
Když tam bude Andy, tak sledovanost bude obrovská.
Reagovat
smazaný uživatel
noo hey ale ked bude Andy vo finale tak ten pravy smrc bude mat len ked bude hrat s Novakom
Reagovat
smazaný uživatel
To si nemyslím, už samotná účřast Andyho ve finále bude prostě pro všechny velkým trhákem. A když tam nebude Novak, tak možná ještě větší, protože se bude čekat výhra, s kýmkoliv jiným by byl velký favorit.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim, ze tenis moc nesledujes...
Tommy to je tenisova legenda,
Janowicz jednou urcite GS z travy bude mit...o tom jsem teda presvedcenej uz vic nez rok...ten chlapec na to opravdu ma, pokud ovsem uplne nezmagori...;D)))

Tommy ve finale, to by byla pro tenisovy svet nejvetsi odmena, a co by byla nejvetsi pohroma??? Nole vs. Nadal...ale nastesti, tohle se nemuze uz stat...stacilo mne to v roce 2011, ale nastesti tehdy vyhrala Petra, takze jsem to oslavil, a tohle finale jsem jaksi zaspal:D)))))) ale nejak mne to nemrzelo:))))
Zato to minulorocni Andy vs. Roger bylo krasne:)

A nej finale, ktere by mohlo byt letos???

Andy vs.Tommy :P
Reagovat
smazaný uživatel
tak v tom ze to nesledujem sa mylis a velmi ved napr cez US Open ani nespim
cez AO tiez
Wimbledon toho roku sledujem tiez a to aj napriak tomu ze s nim nesom vobec spokojny

vsetko co mi tu pises ja dobre viem
Reagovat
smazaný uživatel
a inak som to zacal sledovat asi ked Masha zacala hrat
Wimbledon 2004 ked dala Serenu mam v cerstvej pamäti
Reagovat
smazaný uživatel
:) no tak potom nemuzes napsat, ze HASS vs.JANOWICZ na trave ve finale ostuda;)
Ocekavani vetsiny to mozna nesplnuje, ale jako travarske finale urcite OK, a rekl bych urcite by to bylo kvalitni finale na tomto povrchu;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja som to dal len ako priklad

chapes len tak som to napisal
ale
Brown - Dodig by bolo este väcsia hanba
Reagovat
smazaný uživatel
No BROWN by hanba nebyla, ale ten se tam asi fakt nedostane, ikdyz...;) u tohodle typka bych byl strasne opatrnej;)

Dodig...myslim, ze na to finale nema, a tady souhlasim, i u mne by doslo k mirnemu zklamani, ale asi bych to prekousl;) Wimbledon mam nejradeji, takze z tohoto asi vyplyva;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na portalu tennis.com se objevil clanek PO POTOPE, tedy po tom, co streda odplavila definitivne nektere nasazene hrace...
...a tak se novinari pravem ptaji, kdo ma sance na titul???

Na fotce k clanku jsou vybrani dva hraci, jedna dama, a jeden gentleman...tak co??? bude to tak:D)))!!!

http://www.tennis.com/pro-game/2013/06/after-deluge/48125/#.Uc00e9g0h8E
Reagovat
PetaM
Mohlo by :D Upřímně, pokud se Petra bude plně koncentrovat na zápasy a noha jí nebude limitovat (a když už, tak minimálně), tak má šanci a reálnou. Tenis nezapomněla, jen ta hlava a soustředěnost :) A Andy ... Přál bych mu, pokud bude ve finále s Nolem. Pokud bude finále Tomáš - Andy, přeju Tomovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petře bych to fakt přála.. a kdyby vyhrál Andy, tak jemu také, protože ten tlak který na něj v Anglii je musí být nesnesitelný :-)
Reagovat
steve79
Dneska bych chtěl vidět dohrávku Dimitrov-Zemlja a pak jsem zvědavej co předvede stakhovsky. Jestli předvede ten výkon jako proti Federerovi, tak by měl postoupit. Přál bych mu to. Na jeho hru se hezky dívá. Co už na turnaji nejsou Federer a Nadal, tak jo kdyby pro mě turnaj ztratil lesk.
Reagovat
smazaný uživatel
Steve79, ale prosim te ztratil lesk...? :D) To snad ne... Jenom kvuli tomu, ze jeden legendarni veteran vypadl [sic tenista par excelence, ale ne jediny na svete!!!], a druhy kral antuky, ktery zacina mit z travy trauma, tak turnaj uz ztraci lesk???

Porad je tam ANDY, ktery je travar jako hrom, jo jak ten by vypadl v prvnim spolecne s Tommym, Hewittem, Stachovskym, Lopezem, Janowiczem, Berdychem, Brownem, Gulbisem, Tsongou, Tomicem, Xavierem, Llodrou, Mahutem, Izzym....a zustal by tam misto nich pouze Nadal a Nolda, tak to souhlas, to by ten turnaj sel fakt do kopru...:D)
...jenze nastesti se tohle nemuze stat...

----
to: neustalym narikacum ,ne pro Steeva79!:)

Fakt vas nektere nechapu....Jestli zboznujete jak si to hosanci pinkaji na zadni lajne na 7 hodin tak se divejte na ty 3 zbyle GS, a s travou se vuuubec neobtezujte, ...mezulani, porad narikate, sakra:D)
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, čím si Murray zasloužil takového pavouka. Ve druhé části budou potit krev Tom, DelPo a Novak a Murray se lehkým tréningem dostane do finále (doufám ale, že ne).
Reagovat
Matti
Že jsi tak tohle neprohlásil před 1 kolem.
Reagovat
smazaný uživatel
Pryy DelPo:)))
prosim Te, Juan je muj velmi oblibeny hrac, skoro nej!!!, ale u neho je celkem jedno skym hraje, ten se poti uz jen tim, ze stoji na trave;)
Reagovat
smazaný uživatel
Má štěstí, před turnajem měl ale docela těžký los, Becker i Lu vyjma trávy nic extra nehrajou, měl Tsongu, Roger/Rafu. Má štěstí na okolnosti, ne na los.
Reagovat
dadaft
tak jsem omrkl, jak to vidí sázkaři, a viděl bych to stejně, jen si myslím, že Cornet porazí Pennettu.
včera to nebyla se sledováním žádná sláva, ale dnes není pochyb:
U.Radwanská - Riske
Robson - Duque-Marino
Stephens - Cetkovská
Kvitová - Makarova.
:D)

(((((((( 4K )))))))
Williams - Stosur
Robson - Kerber
A. Radwanská - Pironkova
Cibulková - Li Na
Puig - Stephens
Giorgi - de Brito
Kvitová - Bouchard
Flipkens - Cornet
???
Reagovat
dadaft
a pro ty, kteří nemají dost, dnes 8:30 ČT4, Památná utkání Wimbledonu, Venus Williams - Lindsay Davenport, finále 2005.
zde celé:
http://www.youtube.com/watch?v=R2r7mD5kAc8
fantastický zápas...

s přihlédnutím k současným diskusím doporučuji shlédnout konec druhého setu, kdy Venus za stavu 5:5 15:40 podklouzne, ztratí fiftýn a Lindsay jde podávat na vítězství v zápase (čas 1:30:00 a dále).
(((a jak to Venus vezme)))
Reagovat
smazaný uživatel
JESTE ZE JSI TADY TO VIDEO DAL!!!!!

HLAVNE PRO TY NAIVNI, CO SI MYSLI, ZE TO KLOUZE JEN LETOS....:D)))
Reagovat
dadaft
když to vezmeš, tak Venus i Linsday mají postavy zhruba jako Šarapova, a když se podíváš podrobněji na způsob, jak se k míčkům dostávají Ven + Lin a jak Šarapova, tak ona to hraje fakt jako na betonu.
tady v téhle ukázce
http://www.tenisportal.cz/zpravy/cerny-den-favoritek-sarapovova-prohrala-zranena-azarenkova-ani-nenastoupila-12453/
v čase 0:52 Maria k tomu míčku doskočí se široce roztaženýma nohama a chce zahrát tu svou placatou pecku - - - na betonu by to určitě šlo...
když se podíváš na Ven-Lin, tak ony před takovými míči spíš zadrobí, úder netahají jen zezadu dopředu, ale i zezdola nahoru, a až pak doskočí na rozkročené nohy................
je to trochu takový "taneční" krok - a i když obě hrály stejně jako Maria od BL, vypadalo to zkrátka jako tenis na trávě.................
Máša hraje na všech površích to samé, protože naprostou alfou a omegou jejího hraní je jeden typ úderu - co největší rána na přímo.
- - - a stačí aby bylo trochu víc vlhkosti ve vzduchu a neštěstí je na světě. ((
Reagovat
dadaft
no a poté, co jsem slyšel a viděl de Britu, tak musím trochu poopravit jedno své předešlé tvrzení ------- spíš to vypadá, že Bollettieri Taru Moore nedokázal zničit (i když možná nebude vyhrávat ty největší tituly. ))
(((((hej monty, nemyslím to úplně vážně, každý hraje, co nejlíp umí, Lendl je toho nejzářnějším příkladem, a Maria ty svoje dlouhé končetiny umí doslova explozivně zpákovat a zpřevodovat - nicméně uvolněnost a přirozenou samozřejmost Venušiny hry v nejlepších letech nikdy mít nebude)))
Reagovat
VlS
Podle Meteo Earth bude zítra v Londýně pršet úplně celej den. Sice málo, ale prakticky pořád. Sobota vypadá v pohodě a neděle taky, ale že by to byl důvod porušit britskou tradici nudný neděle?
Reagovat
smazaný uživatel
tie ich tradicie,je to pekna vec ,nemalo by sa vsak prehanat,ked hrala Cibulkova proti Camerin(priznavam,sledoval som to len jednym okom)tak som mal obcas problem ktora je ktora,take boli rovnake,ale na britoch sa mi aj tak najviac pacilo ked na OH v Londyne dialkarske doskocisko upravovali drevenymi hrablami,kym v Pekingu to bola supermoderna hladicka piesku,ako sa hovori proti gustu ziaden disputat
Reagovat
smazaný uživatel
Nadele jsou strasne dulezity, uz jen kvuli travicce, ktera si potrebuje taky odpocninout;)
Reagovat
VlS
travička neodpočívá, travička roste :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlsi, aniz bych te chtel poucovat;))), tak travicka tim ze roste, proste odpociva;), tedy, pokud ma tu moznost, a nekdo se na ni nevaaaliii, nebo po ni nebeha jak kopyto a nerozryvaji jak divocak...treba jak Nolda;D)))

[gigin mna zabije, ale nastesti si zrusil ucet, tak to prijde jen mailem;D)]
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray ?@andy_murray 53s

I wish I could play tiebreaks as cool as some of those footballers took the penalties... Talent
Reagovat
Fandina
Na jednom BBC kanálu je teď rozhovor Johna McEnroua s nějakou loutkou, psem, nevím co je to za figurku, ale je to moc prima a o Wimbledonu. Super nápad!
Reagovat
Fandina
hezký rozhovor viz odkaz níže a uvnitř audio.
A ještě k zápasu s Kevinem citace z článku:

?Na trávě jsme spolu ještě nikdy nehráli, na druhou stranu, nemyslím si, že by tu hru nějak změnil. On výborně servíruje, je hodně agresivní, dost se cpe k síti, takže si myslím, že v tomhle to bude podobné,? dodává Tomáš Berdych.

http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/rozhodl-tiebreak-a-dva-brejkboly-rika-berdych-po-postupu-do-3-kola-wimbledonu--1229552
Reagovat
petrulinka
Jako možná jsem to špatně pochopila, ale jak mohl vloni ve dvou zápasech nezískat ani set? Snad pokud ten první zápas prohrál, tak ani nemohl hrát druhý zápas, ne? Trošku nesmysl...
Reagovat
smazaný uživatel
Není tím druhým zápasem, kde nezískal ani set, myšleno OH? Myslím, že jak na Wimbledonu, tak na OH vypadnul v prvním kole.
Reagovat
smazaný uživatel
No, když na dvou turnajích na trávě v řadě vypadl v prvním kole a ani v jednom z nich nezískal set, tak je ta věta pravdivá.:)
Ve Wimbledonu prohrál s Gulbisem 0:3 na sety a na OH s Darcisem O:2 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Lleyton Hewitt has hinted he may have played his last match at Wimbledon after his 6-4 6-4 6-7 (3-7) 6-2 second-round loss to Dustin Brown...
Reagovat
smazaný uživatel
Néééé :-((((
Reagovat
smazaný uživatel
Speaking after the match, Hewitt was asked if he would 'definitely' return to Wimbledon next year and while the Australian veteran's answer began with conviction, it ended vaguely, indicating the two-time grand slam champion may be close to retirement.

"Yeah, definitely (I will be back)," Hewitt said.

"We'll see."

When pressed on speculation from commentators that he may never play at Wimbledon again, Hewitt made it clear the future of his career was not a priority straight after his second-round exit.

"I don't know, mate," Hewitt said.

"At the moment I'm just disappointed.

"Have to see where we go."

Hewitt claimed his serve failed him against Brown as the 32-year-old Australian put just 55 percent of his first serves in play, while the former world number one also conceded his German opponent's unorthodox style had been difficult to deal with.

Brown leapt around the court against Hewitt, pulling off some spectacular volleys and drop shots at the net.

"His (Brown's) half volley pickups, drop-shot half volleys, low volleys were pretty good," Hewitt said.

"His hands, he had pretty good control on tough shots out there.

"Yeah, he's obviously got great reach, so it's very hard to obviously lob him but hitting a passing shot as well.

"When the ball is skidding through a little bit, it's not easy as well, because he does get pretty close to the net and obviously covers it well."
Reagovat
Heather_Fedex
tak po vitezstvi nad wawrosem jsem cetla zase jinou verzi...ze koncit se zdaleka nechysta.....
takze?
Reagovat
Frick
skutečně není schopna nabídnout Praze ani jeden slušnej termín?

Třeba na podzim tam není nějakej slušnej do O2 areny?
Reagovat
Frick
Myslim WTA turnaj. Strašně nedůstojný mi přijde to tam v tý Sttromovce, když i v zemich, kde pomalu nevědí, co tenis je, je aspoň to nejnižší WTA za 200k USD....
Reagovat
Fandina
Turnaj není problém. Problém je sehnat na něj peníze. Kdyby se našel někdo, kde je dá, nebo sežene, tak bude i turnaj. To samé ATP.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze pokud bude prset, tak to muze byt jen pro Petru lepsi, kdyby se nedostala vubec na kurt, tak vubec nejlepsi...asi by mela vic cas na regenaraci, nakonec nedele je posvatna, takze ta potrebna pauza by tam byla...
Zametaji? No myslim, ze ani ne. Vzdy ji zatim davali na vecer, bez horka, slunicka, a tak..to si myslim, ze pro ni byla vyhoda...
Kurt jednicka je ok. Petra Cetkovska ma trojku se Sloane.
Tommy travar, odsunut na 18...dnes mel byt na trojce...
Proste vyhovet se vsem uplne neda...a uprimne souboj Petra vs. Ekaterina uplne na jednicku neni...tak samo jak David s Robertem...
no a ta ctyrhra na dvojce...ale najak to namichat proste musis, a jeste treba myslet, ze to je v Britanii, takze potrebno dostat na centr lidi...a porad myslet o tom, aby ta trava nebyla hned nicena...jenze jak to udrzet, kdyz z tech zadnich lajn jim hraci delaji oraniste...neni to proste jednoduche...proto se take uz nikomu nechce takovymi kurty zabyvat...budme radi, ze Britove jsou tradicionaliste, jinak by tato klasika uz davno vymrela a s tim i tenis...

Takze asi tak;)
Reagovat
tommr
tu poznámku o zametání jsem myslel tak nějak obecně - nejen co se týče letošního Wimbledonu. Částečně si za to může Petra sama, protože její výkony jsou velice nevyrovnaný a tak není nikdy předem jasný co na kurtu předvede. Takže se ani nedivím, že pořadatelé radši upřednostní hráčky u kterejch ví co od nich můžou čekat ...
Jinak máš samozřejmě pravdu v tom, že pro Petru s tou pochroumanou nohou může být den volna navíc výhodou. Pro mě jako pro fanouška je to ale zase nepříjemný zdržení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Eh tommriku;)
Ted prozivam intensivne zkusenost, ze nektera zdrzeni jsou nejen dobra, ale i blahodarna:)

Nebo jinak v tomto pripade: Cim dele Wimbledon bude, tim si dele si popovidame:) Takze ja bych byl za jeden den navic i vdecny, ale povhybuji, ze tak se stane, podle mne se to stihne vse na cas...skoda...:)
Reagovat
Fandina
Reagovat
Sonja
Jéé, zejtra na centru Laura i Jerzy:-))) To si užiju.
A pak nějakej Brit, who cares...
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Budoucí vítěz :-)) Ale toho bohužel neuvidím, tak ho laskavě tlač za mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Lauru teda mrknu ale. Hele, jdu si dát mač ve Viruta tennis 4, na trávě Andrej vs Nolda, pak poreferuju, jak to dopadne.
Reagovat
Sonja
Tak jsem si to vygooglila a první věta "Máte-li původně havajskou Segu spojenou výhradně s modrým pichláčem Sonicem ":-D:-D

Andyho ti potlačim. Co by ne, však si slušný a mé oblíbence nikdy neurážíš...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Taky si říkám, jestli nakonec nepřát tomu Vikovi výhru a zápas s Andym. Ať je sranda.
Reagovat
Sonja
Jééé, tys ho nazval Vikem...tak to jo, Andyho ti potlačím, žádný problém...:-DD
(Právě bych si ten jejich zápas taky přála! Takže snad to daj-oba:-D)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, nesu info. Hrál jsem 1 set s těma našima ogarama a dalo mi to zabrat, že si dám wimbledonské finále na počkání. Na poměr počítačové hry enormně dlouhý set, který trval 25 minut. Však znáš ty naše pinkálisty, člověk aby hrál minutu jeden fifteen i ve hře :D

Rychle jsem šel do vedení (Andy), měl jsem brejkboly na 4:0, ale po tuhé bitvě Nole snížil na 3:1. Ba co ví, srovnal na 3:3, já ale utekl do vedení 5:3, ale klasicky Murrayovsky jsem nedoservíroval set a promarnil setbol na returnu. Šli jsme do TB, kde už můj bekhend a voleje opanovaly. Takže 7:6 (7:3), ale fuška teda, prsty bolí :D
Reagovat
PetaM
Prosím tě, je Viruta tennis 4 dobrý? Já mám 3 a přemýšlím, jestli tu 4 koupit nebo ne ... :)
Reagovat
Sonja
:-D:-D
Tak díky moc za report. Hele a za Noldu hrála automatika? Bo jestli jo, tak ho maj fakt slušně zmáklýho, když vědí, že Murraymu odvrací setbally a tak...:-D:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, zmáklýho ho mají super, je veden jako ground strokes hráč, silný z obou stran. Já za Andyho jsem strong backhand, takže forehand na ho.no :D Když přijede brácha, tak hraje za Rogera, ten all-round, počítač za něj dává jen samé dropshoty a chodí na síť, což je pro mě jakožto Andyho zívačka. Nejhorší je hrát s RAfou, je veden jako solid defence, všecko vrátí a má 150x lepší bekhend než ve skutečnosti :D
Reagovat
smazaný uživatel
No hele, žádná slává to není, ale pro zábavu občas. Mně se podle videí více líbí top spin, u VT mi vadí slabá možnosti kariéry, to je prostě šílená nuda. Já to mám stáhnuté, nikdy jsem nebyl na kupování, jsem barbar :D
Reagovat
Sonja
:-D:-D...jak počítačové hry nemusím, tak toto na mne teda udělalo dojem:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky nikdy nějak nehrál, spíše jen fotbal a onlinovky, střílečky, wowka a podobné věci mě nebraly. Ale tenis občas dám set, nebo arcade, teda 4 gradnslamy, na každém jeden zápas do 2 a pak exhibice s Jimem Courierem, ten je taky parádní, hart hitter :D

Na uvolnění je to fajn, nejhorší ale je, když hraju delší zápas. To pak i třískám do stolu, kolikrát jsem na prášky, mamka po mě řve, ať se vzpamatuju, ale jí nemůžeš vysvětlit, že si právě zazdil mečbol z nalité pozice no :D
Reagovat
PetaM
No já to mám taky stáhnuté, ale je s tím nějaký problém, myslím, že Klíč :D A ten já nemám :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
)))))))) prej Nolda ty vole
SonJi fetuješ mnoho ? Třezalkovej čaj s tebou vždycky zamává...) pousmání
Reagovat
Sonja
smích
Reagovat
VlS
Tady dole čtu, jak uboze hrál Bobby, jak blbě hrál Nole a já mám asi zkreslenej obraz nebo co, mě se to moc líbilo, hlavně první dva sety. Reynoldse jsem si musel najít, vůbec ho neznám, ale rozdíl rankingu nebyl na zápasu nijak kór moc vidět ( ve třetím už trochu jo). Pěknej tenis, krásný momenty, bezva jsem se bavil.
Reagovat
Heather_Fedex
taky celkem nerozumim, o cem tam dolu melou, djokovic hral stabilne dobre, vysoky prumer a bob hral predevsim na bb nebojacne...dnesni vykon reynholdse urcite neodpovidal jeho zebr. postaveni...
Reagovat
Sonja
Asi jsme fakt sledovali jinej zápas:-D...
Reagovat
Fandina
a nebo máte každý jiný pohled na věc ... úsměv
Reagovat
Pe3k
Souhlas. Reynolds hrál super i když v prvních dvou setech Djokovic nedokázal proměňovat breakboly a díky tomu byl zápas vyrovnaný. Myslím si, že za výkon američana by se nemusel stydět leckterý tenista z top 30.
Reagovat
Sonja
dneska jediné pozitivum- Ševčenko s prckem v Novakově lóži...:-D:-)

Nolda dneska nemastný neslaný, uhrál si, co potřeboval a adios. Ještěže si pomáhal servisem, bo mezihra dneska byla šílená.
No nic, soupeř na 3.kolo ještě není znám. Měl by to být Chardy, ale koukám, že to má rozehrané 1-1 na sety...takže se uvidí.
Reagovat
Heather_Fedex
hm hmm... nejsi na nej trosku prisna? ;)
Reagovat
Sonja
Myslíš jako ty na Rogera?:-D
Možná.
Reagovat
Heather_Fedex
roger si to za letosni vykony zaslouzi ;) ba dokonce po letosni wimbl bych rekla, ze jsem na nej dokonce byla mekka ;)))
Reagovat
Nola
prvý set to bolo trápenie, kopec brejkbalov, úspešnosť nulová, tiebreak už pohoda, tu sa ukázal rozdiel, akým hráči získavali svoj servis, súper mu bol v prvom sete rovnocenným partnerom, rebríčkový rozdiel nejak nebolo cítiť..
dnes som si konečne vychutnala zápas na NOVASPORT, som asi sebec, ale ďakujem dažďovým kvapkám za túto ojedinelú možnosť, ďakujem aj NOVASPORT, že tento zápas vysielali súbežne na dvoch kanáloch...
Reagovat
Heather_Fedex
dokonce jen jednou
Reagovat
smazaný uživatel
už se ví jak se bude zejtra hrát?? :) program ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
neví.. mně to může být celkem jedno, jelikož Petru pravděpodobně neuvidím at bude hrát kdykoli, protože až máma uvidí moje vysvědčení, tak mám po Wimbledonu.. :´(
Reagovat
smazaný uživatel
Až se to bude vědět, bude to tady. Odkaz zatím nefunguje.

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/p_schedule12.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje 2. zápas od 13:00 na kurt číslo 1...
Reagovat
smazaný uživatel
pardon od 14:00
Reagovat
ludolf
Už funguje.
Reagovat
PetaM
No, první zápas se hraje od 14, takže Petra bude hrát ještě později. Jen nechápu, proč není na Centru. Lauru a Andyho chápu. Ale je to jediná tenistka Top 10, která v dolní části pavouka zbyla a oni jí hodí na 1? Drzost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak říkám, mne už to je celkem jedno, jelikož je mizerná šance, že budu mít dovoleno zápas sledovat a budu ráda, že budu :´(
Reagovat
PetaM
A je to fakt tak špatné? :)
Reagovat
smazaný uživatel
krom matiky skoro samý dvojky a 1 trojka :´(
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem na sportovnim gymplu v prváku a zvládl jsem ho sice s mensima zadrhelama ale mám to!! :D a mamka uz je na to pripravena! :D a ví to :D
Reagovat
smazaný uživatel
já mámu zpracovávám už celej tejden, obávám se, že beznadějně.. jinak jsem taky na gymplu..
Reagovat
PetaM
Ale to přece není vůbec tragédie :) A který ročník? :)
Reagovat
smazaný uživatel
to máš fuk kterej ročník, ale máma bude zuřit!
Reagovat
PetaM
No, chápu to :D Já taky musel pořádně máknout, abych až do matury měl vyznamenání, jinak moc spokojená nebyla :D Jsem rád, že už mám maturu za sebou :D
Reagovat
smazaný uživatel
jako mně to stačí.. ta to že jsem se celej rok ani jednou neučila, tak je to až zázrak-..
Reagovat
Jabadu
"Tolik hrůzy, kolik je v těchto deskách s vysvědčením nebylo ani ve středověkých smolných knihách! Styďte se! Jediní Mazánek a Chalupová nezklamali." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nezbývá než doufat, že Petra bude hrát co nejdříve nebo co nejpozději :)
Reagovat
tommr
s Petrou jako obvykle zametají jak se jim to hodí. Ted je to obzvlášt nepříjemný, protože pokud bude zítra zase pršet tak se bude hrát jen na centru a Petru neuvidíme ...
Reagovat
PetaM
No já myslím, že zítra i pršet bude ...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www1.skysports.com/watch/video/8795375/kvitova-confirms-slippery-courts

Video rozhovor s Petro, ale v angličtině.. něco málo jsem pochytila, ale moc toho není :(
Reagovat
brixner
Dovolte, prosím, ještě malý návrat ke včerejšku. Nechci ani tak hodnotit výkon Rogera, čeho býval schopen, víme všichni, stejně jako to, že už se to, nejspíš, často opakovat nebude. Spíš bych se pozastavil u výkonu Stachovského a prosím, nějaké připomínky ohledně sázek atd., ponechme stranou. Včera jsem měl pocit, že se čas vrátil a to do dob, kdy tu hráli nezapomenutelné zápasy McEnroe, Becker, Edberg, Sampras, Rafter, Henman...Stachovsky včera dal vzpomenout na to, jak by se asi měl hrát tenis na trávě a všichni nezaujatí-hezky se na to dívalo, že? Mrzí mě, že Stachovsky "popravil" mého největšího hrdinu za posledních 10let, ale vítězství si beze zbytku zasloužil, celé si to vyhrál sám! Že Roger příliš chyboval? Ano, ale Stachovsky ho k tomu víceméně celý zápas nutil, dostal ho pod tlak a z něj se už Roger nevymanil, včera by Stachovského asi neporazil nikdo z nejužší špičky. A vůbec neberu žádné připomínky o nýmandech, to prostě není vůči Stachovskému fér!
Reagovat
brixner
Hra, kterou včera Stachovsky předvedl, se už vůbec nevidí, síťaři prostě nejsou a je to moc veliká škoda. Tento styl se už nevyučuje, asi to už není potřeba, vždyť i Wimbledon se dá docela v pohodě vyhrát od základní čáry, tak co. Mezi ženami není snad žádná, která by měla skvělý volej a mužů je také málo, prostě se jen pinká a pinká a tím se tenis za poslední roky strašně zuniformoval. Hrozně tu chybí konfrontace herních stylů, hráči jsou sice skvělí atleti s výdrží, trpělivostí atd. Ale pak se postaví proti soupeři, který je permanentně dostává pod tlak, skoro při každé výměně nutí hrát prohoz, zafunguje servis a rázem se stane překvapení, podobné včerejšímu. Roger byl poslední dekádu absolutně dominantní, ale neměl za celou kariéru proti sobě soupeře s podobnou hrou, jako předvedl včera Stachovsky a když se k tomu přidá, řekněme, horší den...Agassi, jako jediný, poměrně často porážel Samprase proto, že měl skvělý pohyb a vynikající prohoz, nejspíš nejlepší v historii. To je něco, so dnešním hráčům chybí, protože to není, proti komu hrát. A pak příjde den, kdy si s tím ani Velký Roger, neví rady. Pokud by, čistě v rovině sci-fi, zrovna Stachovsky letošní Wimbledon vyhrál, za mě-byl by titul v dobrých rukou. Souhlasím s názory, které se tu občas objeví-tenis v podání takových veličin, jako je Novak, Rafa, Andy, Tomáš a jiní, je střemi slovy-nuda, nuda, nuda. Omlouvám se za dlouhý, amatérský pokus o "rozbor" :-) Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny, ale ty nudy bych nejmenoval;) Je to asi zbytec, trava je proste jina disciplina...krom toho Andy na ni umi:)

Take k vcerejsku, obecne uz je vsechno tak zblble tim stylem BL, ze treba ze zapasu Tommyho nikdo neudelal hot shot, toho jeho spec. STOPBALLU, to bylo neco tak neuveritelneho....ze jsem mel pocit, ze vidim praci genia...;)
Reagovat
brixner
Vůbec nezpochybňuji umění dnešních hráčů, jsou technicky zdatní, takže občas se objeví zázračné údery-loby, stopbally, prohozy, různé zadovky a mezinožky, beru to. Ale ještě geniálnější bylo, když třeba Sampras při svém servisu za stavu 0:40 šel znovu na síť a znovu vyhrál ! A že Andy umí na trávě? No asi ano, ale hraje jen to, co je potřeba a co stačí. Až narazí na soupeře se stylem a formou včerejšího Stachovského, nevím nevím...tak jednoznačné by to nebylo! Mě osobně ten útočný styl fakt chybí, minimálně na trávě a že je účinný, viděl včera celý svět.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mne take chybi...ale Tommy tohle urcite splnuje, a pri tom si jeste pohraje;)

Treba, to co predvedl vcera Dustin Brown byla parada, ovsem ted je otazka, zda to bude schopen zopakovat...kdyz bude, tak za cely tenis na trave budu rad, ja se uz tesim i z tech jednotlichych podobnych zapasu;) Moc nespoleham na to, ze to tem Brownum vydrzi 7x...nebot zachvili si ti atleti vyriji na BL svoji drahu, a od 4 kola se to dostane do te monochromaticke normy...
Reagovat
brixner
Ano, o Brownovi jsem tu četl a najdu si ho na netu, zajímá mě to. Asi nevydrží dlouho, stejně jako Stachovský, to by musel být zázrak a poslední roky je téměř pravidlem, že ti tzv.looseři, výkony nezopakují. Asi by opravdu chtělo, aby po dlouhé době vyhrál někdo mimo okruh favoritů, když vzpomenu na rok 1985...Já teď budu fandit Tomášovi a Tommymu, každé vítězství kromě Rogera, Rafy a Novaka, se bude považovat za jistý druh překvapení a myslím, že ba bylo na čase! I když-stará dobrá Anglie by už svého vítěze také potřebovala, i přesto, že to je pinkálista:-)
Reagovat
brixner
Mimochodem, Vlku-nějak mi unikají další výsledky, takže-jak hraje např. Sammy? To je moje láska, s Dadaftem bychom to asi šli zapít:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedokazi ocenit, nebot jsem Sammy nevidel ani 5min., ale celkem prekvapuje, jeji treti kolo, znamena myslim vyrovnani jejiho maxima na trave ve W...., jenze v tom tretim ji ceka Sabina, a tu jsem zase videl;) Rekl bych, ze si s ni Sabina poradi ve dvou setech, pokud ne, bylo by to asi stejne prekvapeni, jako kdyz vypadl Roger s Nadalem tak rychle...nebot jejich vypadek jsem cekal, trochu pozdeji...
Reagovat
dadaft
Sam
vypadá ve skvělé kondici, nabitá energií.
ani Schmiedelová, ani Pučkovová ji neohrozily, od prvního gemu bylo jasné, kdo vyhraje........ - Lisická je na trávě samozřejmě úplně jiná liga, a pokud bude hrát dobře, měla by vyhrát, nicméně Samantha v obou zápasech dobře podávala a fungoval jí obouručný bekhend jako už dlouho ne... - - - na síti téměř neomylná...
( W/UE 47/20, net 31/38 )
................. no, Sam vlastně vypadala dobře už na RG, s Jelenou to tam projela o komáří chlup...
Sabine letos na trávě prohrála s Riske a porazila Schiavone a unavenou Vesninu.
fakt nevím, co čekat. ))
Reagovat
smazaný uživatel
If Reynolds loses it #Djokovic it will be the 1st year since 1912 that no American man has reached 3R at Wimbledon when no US men competed.
Reagovat
smazaný uživatel
No pomalu se k tomu schyluje;)
Reagovat
seshitec
amíkům se nechce makat....ale až taková bída
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak, kdo je mohl letos vytrhnout...?

John? hodne sam ze sebou bojuje, Ryan? na jiny zpusob taky:), James? tak ten mozna na tom DecoTurfu jeste neco upinka, ale jinak...asi ne, tak tichej Bob asi take ne, Stevee, no to chapeme vsichni, ze to je omyl na trave, Odesni? taky dobrej na beton, Denis Kudla, proste dobrej take spis na Deco, Russell stary prumerny, Ram taky betonar...
------------
Podtrzeno secteno, s touhle sestavickou:) a v tom rozpolozeni, se nedalo asi cekat nic jineho...
Nejvic mne je lito Janka, tenhle rok ma moc tezky...;/
Reagovat
smazaný uživatel
Sam mohl něco uhrát, ale měl těžký los.
Reagovat
smazaný uživatel
dik, na toho jsem v tom vyctu zapomnel...ale...take nevim...no rozhodne z tech vsech, by asi mel nej sanci - pro tuto chvili.
Ryan se fakt nejak hleda....nebo nevim, co s nim je...
Reagovat
smazaný uživatel
Nole zatím pěkná bída, Bobby docela solidně. V dalších kolech je třeba jít nahoru, protože s tímhle by ho Tommy i Tomáš mohli porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
mohli?;)
Tommy ho rozmazne jak nic;)

Ale pravdou je, ze kdyz spolu budou uz hrat, Nolda bude mit na zadni atletickou drahu z hliny;) Takze to bude asi uz o necem jinem...nez dnes...
Reagovat
smazaný uživatel
To už má skoro teď. Já tak nějak nevěřím, že by Tommy vydržel třeba 5 setů, ve 3 ho nevyřídí.
Reagovat
seshitec
je to o motivaci a tu má Djokr vždy slabší pokud nehraje s top hráčema
Reagovat
smazaný uživatel
No jeste mu to klouze;) Celkem mu to na te zadni nejde, a Bob ho obcas dostava, nejen servisem...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale pořád druhé kolo no, v dalším taky soupeř o hovně, ho prověří pořádně až Tommy. A třeba i vyřadí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze ho vyridit ve trech muuze, ale radeji si pockejme...jeste ani jeden tam neni...
Reagovat
seshitec
no nejdřív bude muset vyndat Lopéze
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Jeremy, mu asi moc prekazet ve tretim nebude;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Lopeez to je pro mne strasak vetsi nez ten Nolda ;D)))
Jeste dnes to dostal zadarmo...Tommy muze hrat az zitra...eh kudryas...tohle bude tezky moment...
Reagovat
smazaný uživatel
By mne zajimalo, co dela Janekda, kdyz prsi, na centr se asi nedostal...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou komici. Na Novasportu i Fandovi vysílají stejné utkání, ale s jiným komentářem :-)
Reagovat
Mayo
:DDDDDD
Reagovat
Mayo
fandovia Noldu darmo
Reagovat
smazaný uživatel
Když už jsou v práci a musí si svoje peníze zasloužit, proč to nekomentujou jako dvojice? Tohle je naprosto běžné na všech kanálech BBC s tenisem, od prvního do posledního dne.
Reagovat
Fandina
Třeba je to technická záležitost. A nejsou na to připraveni. Třeba příště už budou.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná se jim dva lidi nevejdou do jedné komentátorské budky :-D
Reagovat
Fandina
Broz ... tak to nevím, jak to tam mají ... úsměv, ale třeba tam mají málo prostoru ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
broz, to ze jsi tluste prase, se nemusi tykat i ostatnich, to si nemysli.
Reagovat
Mayo
vidno ako mu chýbajú tie sklzy na tráve...neni to ono ten pohyb
Reagovat
Sonja
Bože...zatím od Novaka dobrá tragédie. Ještěže se moc do výměn nedostává aspoň na svym podání...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz jsem videl ten jeho tzv. prvni volej na siti v zapase, tak jsem fakt nemohl;)))
Tichej Bob se snazi, ale jen doufam, ze neco Nolda neskoni, Tommy potrebuje ke svemu vitesztvi ve Wimbledonu pribeh, takze potrebuji aby vyradil Noldu prave on, a pekne ve trech;)
Reagovat
Sonja
Ten volej hrubě podcenil a sám se tomu usmál. To je to nejmenší, co mi dneska na jeho výkonu vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
;) to sice chapu, ale hraje Bob, a hraje se na trave;) Noldovi neni co vycist, je treba ho tlacit, neni to proste hrac na tohle no...
...on potrebuje na zadni lajne hlinu;) jinac se citi nesvuj;)
Reagovat
seshitec
jenže v pondělí už tam hlína bude a Haas se pude klouzat zpátky do německa
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za Toma, tlačila jsi dobře :)))) Já ti tlačím Djoka, i když to nebude snad až tak potřebovat, i když jeden nikdy neví u letošního Wimblíku.:):) A ty delší vlasy mu teda slušej :))
Reagovat
Sonja
Jj, mně se u něj taky líbí delší vlasy:-)
A máš pravdu, letos nikdo není jistý, ani Novak:-D...jako laťka překvapení už je nastavená hodně vysoko, ale kdyby přišla porážka od 30-letého kvalifikanta, tak by ji možná i přeskočil:-D
Reagovat
carolyn
Tak ti tlačím toho Noldu až k titulu - když si mi nabídla ten azyl, snad to ještě pořád platí??
Reagovat
Sonja
Jasněže platí:-) Vítej.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, jak jsem se na Wimblík těšila, tak je to nějak takový rychlý, nečekaný.. na jednu stranu je fajn, že mají šanci jiní hráči, na druhou stranu je to nezvyk, že jich tolik vzdalo, skrečlo apod.. nebo jsem divná já :)))
Reagovat
Stan_Borowitz
No, nemohlo raději pršet včera???
Reagovat
smazaný uživatel
A ted otazka do pranice...zmenilo by se neco?;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Dobrá otázka. Těžko říct. Možná ano, možná ne. Všichni víme, že Roger je pod střechou lepší než pod otevřeným nebem.

Ale asi je to takhle lepší.
Reagovat
Mayo
Nolda je nejaký vlasatý
Reagovat
tommr
a postoupil přes nebezpečnýho Brandse s přehledem a bez zbytečnejch průtahů. Pokud bude takhle hrát i proti Andersonovi tak by si s ním měl taky poradit. Trochu mě jen děsí ta statistika jejich vzájemnejch zápasů. Z čistě statistickýho pohledu je to dost abnormální a Tomáš by měl dřív nebo později taky jednou prohrát. Doufám ale, že to tentokrát ještě nebude a že tu vítěznou šnůru ještě o 1 zápas prodlouží ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
vyhra Tomas to je iste uvidis
Reagovat
VlS
Mám z toho podobný pocity a obavy. Doufejme že zbytečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už musí mít na sebe ponorkovou nemoc :))
Reagovat
ludolf
Ty snad nejsi normální. Normálního Berdychova fanouška by ta statistika měla těšit. Vůbec nechápu, proč si přeješ, aby prohrál.
Reagovat
tommr
máš zřejmě nějaký problémy s chápáním psanýho textu. Kde tam vidíš něco o tom, že bych si přál, aby Tomáš prohrál? Jen si prostě myslím, že ta vítězná série nemůže jít vzhledem k vyrovnanosti obou hráčů donekonečna ...
Reagovat
ludolf
S chápáním textu problémy nemám, natož zřejmě. Cituji tě: "Tomáš by měl dřív nebo později taky jednou prohrát". Proč to po něm chceš? Série do nekonečna jít samozřejmě nemůže - dříve nebo později s tenisem skončí. Ty jsi fakt případ pro psychiatra, oč větší nesmysly plácáš, o to víc útočíš na ostatní.
Reagovat
tommr
jsi opravdu tak natvrdlej nebo to jen předstíráš, abys moh buzerovat? Možná, že jsem to moh formulovat trochu líp, ale z reakce VlSe je vidět, že normální člověk pochopí co jsem tím chtěl říct ...
Reagovat
ludolf
Nejsem "natvrdlej" ani nehodlam nikoho buzerovat (to je tvoje specialita). Nevím, na co VlS reagoval (možná na jinou část). Vážně mi chceš namluvit, že "Tomáš by měl ... prohrát" znamená, že se obáváš, že prohraje? To by ses opravdu měl naučit formulovat líp - ne trochu, ale podstatně. Nebo místo osočování vysvětlit, co máš na mysli. Ale u tebe mne to nepřekvapuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Organizatori uz teraz pocitaju rekordne zisky
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano, Madison, to bude uz jiny level, ale stale neni jeste dohrano;)

Ja jen, aby bylo neco nahore, nebot pani Cicove manzel stale kohrha, stale kokrha...
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem nové Petřiny webové stránky, velmi se mi líbí...
Reagovat
smazaný uživatel
ano už jsem si je dal do oblíbených! jsou pěkné !:)
Reagovat
Mayo
cico ty si najväčší pixista na tomto portále :D
Reagovat
smazaný uživatel
ani sam neveris tomu ze je to ciste cosa deje teraz
Reagovat
smazaný uživatel
to je ale krasne, jak ten dest kraaasne kape...

...Wimbledon bez deste, to je jako vepro knedlo zelo bez knedliku...jako da se to jist, ale neni to proste ono...;)

Kvetusko, udelala si mne radost, pekne si odpocin, a vzhuru do dalsich kol...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujimave zapasy uz na Wimbledone vela nebudu
mozno Djoko Haas alebo Lopez
Djoko - Tomas
a finale inak
kto ma kukat na
Browna
Melzera
Monaca
Sijslinga
Schepera
Mamarina Kriste to je odstuda
Reagovat
SubOptikT
Já se na takové hráče klidně podívám. Nemám s nimi vůbec žádný problém.
Reagovat
Sonja
Scheper a Mamarin jsou nej hráči tvl.

A je spousta lidí, kteří se na ně kouknou rádi, protože maj rádi tenis a ne jen favority.
Reagovat
smazaný uživatel
ooo maju radi tenis jasne

na amaterov budu kukat co ani chalengorve turnaje nesu schipny vyhrat
Reagovat
SubOptikT
Nikdo tě nenutí. Nikde není psáno, že musí všechno vyhrávat favorité. Je to sport.
Reagovat
Sonja
Tak na ně nekoukej, kdo tě nutí??? A neotravuj tady vzduch. Furt jen brečíš a nadáváš.
Reagovat
smazaný uživatel
jasne ale peniaze su vsade sak si to uz uvedomte preBoha Wimbledon 2013 zvysil dotacie tak museli prist odrby
Reagovat
smazaný uživatel
Z Wimbledonu 2013 sa stala jedna velka oyebavacka
Reagovat
Sonja
Cicko, ty seš fakt expert. Miloš hrál Wimbledon letos potřetí a potřetí skončil v 2.kole.
Reagovat
smazaný uživatel
noo nemal som na mysli jeho ale celkovo tych zapasov je stasne vela ved uz niet na koho kukat
Reagovat
kada.tom
radost si mi udělal do Fantasy :-)
Reagovat
tommr
taky jsem ho zvažoval. Letos udělal slušnej pokrok ... :)
Reagovat
Sonja
tak Miloš out celkem jednoznačně:-(...
Reagovat
Denis92
s tymi statistikami co sa tyka UE si mal velku pravdu..podla mna dokonca este viac ako polovicu tam nezaratavaju..Podla statistik mal vcera Federer 13 UE :D to je riadna haluz..ved minimalne tolko spravil za 1set..
Reagovat
Sonja
Jj, je to tam nějaké divné:-D Prý se započítávaj akorát chyby z vyložených pozic.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, tak to mají každý rok.
Reagovat
smazaný uživatel
proste Britove jsou vic benevolentni, no:)))
nebo si rikaji, ze proste na ty trave ty odskoky jsou tezsi, tak priviraji oci na to, jak to nekdo vybere a flakne to do autu:)))
Reagovat
Bob
Ne, Briti musí mít vždycky všechno jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Bracalli/Elrich - Paes/Štěpánek 0-1 na sety jo!!
Reagovat
PetaM
:D :D Na Centru, kde je střecha, tak se nehraje. Na ostatních zatím ano :D :D Ironie? :D :D
Reagovat
Sonja
? Chvíli to trvá, než se střecha zatáhne.
Reagovat
PetaM
No to jo, ale že je to přerušeno jen tam, kde je střecha :D No, to je jedno :D :D
Reagovat
Sonja
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1043882_205563469599874_323329046_n.jpg
Reagovat
Bob
Noldo Noldo, prosím vyhraj to :))
Reagovat
Sonja
No vypadá to, že si svůj 2. zápas zahraje ve wimbledonské hale:-)
Reagovat
Bob
Já jsem blb nedopsal tu větu! Noldo prosím, vyhraj Wimbledon :))
Reagovat
Sonja
:-D Já to pochopila:-)))
Reagovat
Mayo
prší a stejne sa hrá :)
Reagovat
Sonja
Grigor už odvrací matchbally:-D
Reagovat
smazaný uživatel
nechcem zeby Dimitrov a Raonic vypadli lebo
oni este mozu trochu zdramatizovat turnaj inak bude jasne finale

Andy - Novak
Reagovat
Sonja
Promiň, ale kecáš nesmysly. Jestli někdo může zdramatizovat turnaj, tito dva to určitě nejsou (Dimitrov by možná ještě překvapit mohl, ale Miloš vůbec)...to spíš třeba Haas, Tomáš...
Reagovat
smazaný uživatel
ale radsej budem pozerat na nich jak na Zemlju preBoha to co je za huja

sledujem ho uz dlho ale nikdy nehral tak jak dnes
Reagovat
Sonja
I když už se ukázalo, že to může být i Darcis nebo Stachovský, takže...kdokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
keby prisiel dajaky 17 rocny talent a ich porazil tak OK bude z neho nieco ale z tychto deb.ilov
darcis
stakhovsky
zemlja
aj min rok Rosol
nic z nich nebude a to je smutne
Reagovat
Sonja
Ježiš proč je urážíš??? Zklidni hormon. Nechápu, žes ještě nedostal ban.
Reagovat
smazaný uživatel
TAK LEBO PISEM PRAVDU
Reagovat
Sonja
Jsi neskutečně otravný:-(
Reagovat
smazaný uživatel
zase skrec

noo to je hrozne daco

ta ten Wimbledon najrychlejsie zabudnut
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tomas dneska hrál lip než s klizanem dobře returnoval a na podání az na ten začátek dobrý výkon jsu zvědavý jak bude hrát s kevinem pokud bude hrát tak jak dnes nebo ještě lip mel by postoupit
Reagovat
smazaný uživatel
Sak to uz kazdy s kazdym jakeby vyrovnani boli
neskutocne jak sa ti favoriti trapia
Reagovat
dadaft
Aga zatím v suchém.
ale Keys, to už bude jiný ořech.
Reagovat
VlS
Překvapilo mě, jak se Janka držela, Roberta na její poměrz slabej výkon. Myslím, že Janka měla špatnou taktiku, uslajzovat a učopovat Robertu? To asi nejde, dávala jí tím spoustu času na přípravu úderů, podle mě by to naopak chtělo rychlou hru, otázka je, jestli to Janka umí. No na to, jak má slabej servis toho stejně dosáhla hodně.
Reagovat
Fandina
Dnes jsem koukala jedním okem, ale Janka umí ledacos, viděla jsem jí hrát na Spartě v Praze a je hodně šikovná. Porazila tam například Báru, těsně potom, co Bára vyhrála turnaj v Košicích. A dneska proti Vinci Jance moc nechybělo.
Reagovat
Jan
Držel jsem Čepelové palce. Nebyla daleko od úspěchu. Vypadalo to, že Vinciová je překvapená, jak jí to šlo dobře.
Reagovat
VlS
Ale to já taky, Robertu vysloveně nemám rád.
Reagovat
VlS
Doufám, že Berďa sérii s Kevinem znovu prodlouží, vypadá to zatím docela dobře.
Klárka se asi dostala docela do pohody, měl jsem obavy, že to lehké nebude.
Karolína - škoda ztraceného setbalu v TB 1. sady, pak asi došla sebedůvěra a chuť, naopak Petru to nakoplo ( mimochodem spolu s Luckou držitelky nejhezčí sportovní figury a asi vůbec nejhezčích noh)
Barču jsem neviděl, v 1. se držela hezky, ale Pirožka je na trávě tvrdej ořech.
2:2 není dneska zlé.
Lucka s Pavlju v deblu - nechci dělat velké závěry, viděl jsem 3. set nějak od 2:2, ale Nasťa kazila i to, co skoro zkazit nešlo, s tím se nedalo holt dělat nic.
Reagovat
Bob
Teď se Kevin na*ere a budeme koukat! :D
Reagovat
Fandina
Budou spolu hrát po deváté za poslední rok a půl tak snad by mohl Tom ve vítězné šňůře pokračovat dál, aby byl nějaký rekord když už. Tome pojĎ! Spíš je úsměvné, že se tak často potkávají ... úsměv
Reagovat
tommr
spíš je to už pořádně otravný. Tomáš by si občas zasloužil i nějakýho jinýho (a lehčího) soupeře. A dvojnásob to platí pro Andersona kterej je ještě k tomu pokaždý bitej ... :)
Reagovat
Fandina
Tak to s tebou souhlasím. Kevin je výborný hráč a Tom měl vždycky práci ho porazit. Los je los. Tak přeji Tomášovi, aby se to zase povedlo, když už je to takhle. Tome pojď!
Reagovat
Fandina
Přesvědčivý výkon, tak držím palce dál a Berdo pojď pojď pojď
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist