Berdych nezvládl drama s Dimitrovem, Štěpánek prohrál s Nadalem. Končí i Rosol

25. 3. 2012, 19:40
Aktuality 76
ATP MIAMI - Český tenis nebude mít svého zástupce ve 4. kole ani ve dvouhře mužů. Největší naděje Tomáš Berdych nestačil ve třetím kole v Miami na 101. hráče světa Grigora Dimitrova. Ve stejné fázi turnaje prohrál také Radek Štěpánek s Nadalem a Lukáš Rosol podlehl Japonci Nišikorimu.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych odehrál první vzájemný souboj s Grigorem Dimitrovem před třemi lety v Rotterdamu a prohrál ve třech setech. Letos Bulhara sice ve třech setech zdolal na Hopmanově poháru, ale dnes znovu neuspěl.

Dimitrov vstoupil do utkání čistou hrou, v dalším průběhu prvního setu sice musel odvracet dva brejkboly, ale byl to on, kdo v osmé hře získal soupeřovo podání. Za stavu 5-3 pak do té doby jistější Bulhar esem proměnil třetí setbol a ujal se vedení.

Druhou sadu začal lépe Berdych, který se rychle dostal do vedení 2-0. Za stavu 3-1 pak musel 26letý Čech odvracet dva brejkboly, ale nakonec servis v důležité hře trvající přes osm minut uhájil a celý druhý set poté vyhrál 6-2.

Ve vyrovnaném rozhodujícím setu měl český tenista tři příležitosti k brejku, ani jednu ale nedokázal využít a hned z první příležitosti udeřil Bulhar. Ten za stavu 4-4 pobavil diváky odehraným míčem v sedě, navíc ale proměnil svůj první brejkbol ve třetí sadě a dostal se do vedení 5-4. Při svém podání si už Dimitrov, médii hlavně díky jednoručnému bekhendu přirovnávaný k Federerovi, vítězství ujít nenechal.

Grigor Dimitrov si připsal první výhru nad hráčem z TOP 10 a další může přidat v osmifinále, kde vyzve světovou devítku Janka Tipsareviče. Srbský tenista dnes zdolal ve třech setech Ukrajince Alexandra Dolgopolova.

Štěpánek prohrál s Nadalem i pošesté. končí i Rosol
Radek Štěpánek prohrál s Rafaelem Nadalem i šestý vzájemný duel v kariéře. I když v Miami nezačal špatně a držel se světovou dvojkou krok, nevyužil ani jeden ze dvou brejkbolů a sám si v každé sadě dvakrát ztratil podání. Nakonec za hodinu a 26 minu prohrál 2-6 2-6 a se španělským favoritem utrpěl zatím ejtěžší porážku.

"Je skvělé, že jsem v osmifinále. Z posledních dvou zápasů mám skvělý pocit, protože jsem je zvládl v pohodě. Snad mi to vydrží dál a dokážu se ještě zlepšovat," řekl Nadal, který v Miami třikrát prohrál ve finále a turnaj nikdy nevyhrál.

Lukáš Rosol
prohrál s Japoncem Nišikorim po setech 4-6 a 2-6, přičemž utkání trvalo jen hodinu a devět minut. Během celého utkání si nevypracoval jedinou příležitost k brejku, přičemž sám ztratil servis třikrát. Přesto může být se svým vystoupením v Miami spokojen, když teprve podruhé v kariéře vyhrál na turnaji ATP dva zápasy po sobě.

Přemožitelé českých tenistů Nadal a Nišikori si v prvním vzájemném zápase zahrají o postup do čtvrtfinále.

Raonic do zápasu s Murrayem ani nenastoupil
26. hráč světa Milos Raonic odstoupil kvůli zranění pravého kotníku a jeho soupeř Andy Murray tak postupuje do osmifinále bez boje. Kanaďan musel už v sobotu po boku Kevina Andersona vzdát zápas čtyřhry proti Llodrovi se Zimonjicem. Světová čtyřka tak vylepší své bodové konto v žebříčku ATP, protože loni zde skončila už ve druhém kole. Raonic doposud prokazoval výbornou formu, když v letošní sezoně vyhrál turnaje v Chennai a San Jose a před měsícem skončil v Memphisu až ve finále. Naposled nestačil až ve třech setech v Indian Wells na Rogera Federera.

V osmifinále se Murray, vítěz turnaje v Miami z roku 2009, utká s Gillesem Simonem. Simon porazil Rakušana Jurgena Melzera po setech 7-6 a 6-4. Francouz využil v úvodní sadě až osmý setbol. V té druhé se dostal Melzer už do vedení 3-0, přesto druhý set prohrál.

O překvapení se postaral Florian Mayer. Němec vyřadil domácího favorita a finalistu z Indian Wells Johna Isnera, kterého zdolal po setech 6-4 6-2.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.828.050 dolarů)
nedělní výsledky (25. 03. 2012)

Dvouhra - 3. kolo:
Dimitrov (Bul.) - Berdych (7-ČR) 6-3, 2-6, 6-4
Nadal (2-Šp.) - Štěpánek (25-ČR) 6-2 6-2
Nišikori (16-Jap.) - Rosol (ČR) 6-4 6-2 
Murray (4-Brit.) - Raonic (26-Kan.) bez boje 
Tsonga (6-Fra.) - Kohlschreiber (32-Něm.) 6-4 7-6(2)
Tipsarevič (9-Srb.) - Dolgopolov (18-Ukr.) 6-4 5-7 6-2
Mayer (19-Něm.) - Isner (10-USA) 6-4 6-2
Simon (13-Fra.) - Melzer (22-Rak.) 7-6(5) 6-4

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta, Luboš Zabloudil

Komentáře

76
Přidat komentář
Pe3k
Gratulace Andymu. Porazit Rogera, hrajícího v takové formě by ho před zápasem asi ani nenapadlo, obzvláště když on sám na tom není zrovna nejlíp. Rogerovi se nechtěl tahat domů další pohár a pustil to kámošovi :D Tři turnaje v řadě jsou tak akorát, nyní si dá chvilku pauzu a pak rozjede další vítěznou šnůru.
Reagovat
Heather_Fedex
co to ten rog vyvadel? no nevidela jsem to (na stesti, jinak bych pri obrazovce skolabovala) ale i tak tomu jaksi nerozumim. no, neda se nic delat, je potreba se oklepat a poradne se pripravit na antuku. bylo by hezke, kdyby rog opet chytnul nejakou snuru ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Uz je to tak....v klidu ale opravdu klidu se rozluc s pokusenim o prvni misto sveta a preji pekne probuzeni
Reagovat
freeteepek
Dom-VIka - nejlepší zápas letos! Dom. byla pár míčů od vítězství. Zahrála 53 vítězných míčů, uhrála 110 bodů oproti 100 Azarenky.Bohužel si to pokazila dvojchybama. Vedla 6:1,4:0 pak ještě 5:2, jenomže to nezvládla hlavou. Ve druhém setu zahrála celkem 3 dvojchyby z toho 2 právě za stavu 5:2. Bohužel. Má podobný problém jako Petra K. Krize 2.setu. A přitom má fantastickou hru od základní čáry, nejtvrdší rány šíroko daleko. A přesný, k tomu. Úžasný vítězný míče. Kdo říká, že dlouhé výměny jsou nudné, nemůže se víc mýlit. Právě spousta dlouhých tvrdých a chytrých výměn byla kořením tohodle zápasu. A CIbule měla dlouho navrch. Potřebuje zlepšit podání, hlavně se zbavit těch dvouchyb. Taky psychiku. A může být v žebříčku o 50 míst výš. Má hru na top 10, jenomže není konzistentní. To je ten důvod, proč letos výhrála tak málo zápasů a za celou kariéru jen jeden titul WTA. Škoda. Vika už mlátila raketou o zem. Chybělo málo.
Reagovat
freeteepek
Jak jsem Dominice tady radil loni napodzim, aby hrála víc kraťasů, tak dneska mě poslechla a. Vika to Doběhla a Domča jí pak fantasticky přelobovala. Tak to zahrála hned několikrát. A ještě k tomu přidala několik prohozů po lajně zahraných přímo z defenzivy po smeči nebo polosmeči Viky. Jestli někdo udělá sestřih z vítězných míčů, moc rád se na něj podívám. Shot of the day má dnes Cibule jistej!
Reagovat
MirecSVK
Ako môže byť 18 hráčka sveta o 50 miest vyššie ? :)
Reagovat
freeteepek
To máš pravdu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neměli jste jít spát, ten zápas je hodně zajímavej! Těch náramných winnerů, co tam Cibule sází, lahůdkové:).
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel ji teď Azarenka brejkla a jde stavu 6:5 podávat na vítězství. Doufám, že to ještě není konec. BTW i diváci jsou na straně malé a šikovné Slovenky...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. I když měla Dominika brejkbol, Vika vyhrála. Myslím, že to pro ni bylo jedno z nejtěžších zápasů, šlo to poznat i z výrazů tváře a gest. Pro Dominiku velká škoda, vůbec se nedivím, že z kurtu odešla tak rychle. Musí být zklamaná, předvedla skvělý výkon, hrála atraktivní tenis...a bohužel prohrála. Tak dobrou noc:)
Reagovat
smazaný uživatel
12,5 stupňů západně: Atlantic Bird 1 (Eutelsat 12 West A)
RTV BN BH, frekvence 11157 MHz, symbolrate 2900, polarizace H, parabola 80 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Wickmayerko.. noo odmitla sis mne udobrit, pritom stacilo malo, uhrat ten tajbrejk... po kterem jsem byl rozhodnuty to jistit a vybrat tucnou odmenu.. ted to uz vypada ze jdes do kytek, podobne jako Cibulacka.. podejte si ruky
Reagovat
smazaný uživatel
V Miami sa blýska, hromy divo bijú :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se ti povedlo :-) hlavně, at to dotáhne, ještě není konec..
Reagovat
Bob
už to vyhraje, Azarenka dneska hraje hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel se doblýskalo...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže búrka ustála..Vlastne to bola len taká letmá prehánka :)

Dominike postupne začali odchádzať nervy + Azarenka zvládla bravúrne posledný gem na returne..Popravde, neviem prečo to pozerám, keď ráno vstávam..Zrejme potrebujem dostať ďalšiu facku zo ženského tenisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Adrenalin :-) proto koukáš..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možné ;)..Ale tretí set si proste nemôžem dovoliť. Hoci tuším, že bude krátky..Dobrú noc ;)
Reagovat
Bob
tak jsem se možná spletl uvidím ráno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou a hlavně, at to Dominika zvládne, já psala, že ještě není konec, bohužel :-(
Reagovat
Bob
předvádí opravdu skvělej tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
A Azarenka hrůzostrašný :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://extrabaze.blogspot.com/
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal hral takmer bezchybne. Mal pár menších výkyvov, ale to máva každý. Jemu vyslovene sedí Radkov štýl, ktorý úderom nedáva ani veľa spinu takže pre Nadala nie je problém ho obhodiť. Ale úvod zápasu mal Štěpánek dobrý, škoda že ho nevyužil
Reagovat
smazaný uživatel
42 a 44 minút trvali sety Radka s Nadalom...Takže som sa predsalen prerátal...;)
Reagovat
smazaný uživatel
...tve uspokojeni si predstavit dovedu, protoze z tveho prispevku primo cisi, ale nedovedu si predstavit, ze bys pochopil, ze mi vubec od sameho zacatku neslo o nejake minuty, jen o udiv nad pro me usmevnym faktem, ze je nekdo uz dopredu "rata"... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No je to skoro trefa. Já byl dál. Škoda, neviděl jsem to, jen větší kus zápasu Berdycha. To stačilo, abych viděl jak je ten povrch opravdu pomalý, takže Nadal si to oběhal. Dá se to tam vůbec utnout?
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, videl som len prvý set, zápas ma moc nenadchol. Sojka, áno..Ráno som si tie minúty pozrel, zo zvedavosti..Keďže viacerí ste nad nimi prejavali údiv, čo vyvolalo pre zmenu údiv u mňa...
Reagovat
smazaný uživatel
na dalsi udivy uz nemam cas :-), ale vysvetlit ten svuj musim. Za cely muj tenisovy zivot se mi totiz jeste nikdo po zapase nezeptal, kolik minut jsem ktery set hrala a pred zapasem rozhodne nikdy nikdo nechtel vedet kolik minut ho tak asi planuju hrat..... A dokonce ani ja sama jsem si nikdy zadne minuty nevytycovala ani neslibovala... Z cehoz usuzuju, ze tenis o minutach zrejme nebude.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, ja to bral z hlediska těch komentářů o délce zápasů způsobené ručníkem a úpravou oděvu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, toto je také chytanie za slovíčka...Ty každý príspevok, ktorý napíšeš pravdepodobne píšeš po dôkladnej analýze a fundovanom prieskume. Na margo zápasu Stepánek vs. Nadal ma ako prvé napadlo 80 mninút a to v kontexte pozície Stepanka, ktorého som bez urážky bral ako Outsidera...Zobrali ste ten čas ako hodenú rukavicu a tak sa z toho stala bezpredmetná stávka..Je mi jasné, že čas nie je smerodajný, no v tomto zápase mi to prišlo ako adekvátny príklad rozloženia síl.
Reagovat
smazaný uživatel
nezacinej si zas.. :-) Tak to vis, ze tu neco placnu... ani o tenisu to treba neni... :-))) Ale s casy setu sis tady zacal ty - a pohrdlive k Radkovi! Vzpomen, koho Stepec jeste loni porazil: Nando, Mayer, Dolgo, Gael, John, Mardy, Tsonga.... mam-li jmenovat nejlepsi. Nebyl favoritem, ale pocitat mu prezirave minuty kvuli vyjadreni pomeru sil - navic, jak pripomina mcnik, kdyz se Rafa jeste polovic casu utira a upravuje.... ;-) I to bych skousla, ale tys nam musel samolibe jeste ty casy pripomenout - tak mas, cos chtel.... :-)) Nonsens! Zkus si hodit sve casy mezi tenisty (tebe dam pod 40, tebe za 50, ty to dostanes za 35) a mas zajisteno, ze si od tebe budou za ta trefna vyjadreni pomeru sil do jednoho odsedat... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, uznávam že to bolo voči Štepánkovi trochu neúctivé a očakávaný čas nedôstojný..Mal som byť väčším diplomatom..Priznám sa, že o tých jeho výsledkoch som ani nevedel, predsa len nie je mojou srdcovkou..Práve naopak, mal som ho na tikete práve s Mahutom na AO, kde prehral v 1. kole. Aj ten zápas vo mne zanechal stopu, že Radek je definitívne za zenitom..Nič proti nemu nemám, len som mal taký osobný pocit, toť všo..
Reagovat
smazaný uživatel
...hádáte se tady, urážíte jeden druhého, povyšujete se jeden nad druhým, kdyby se prodalo jenom polovina "odborníků" co je tady, tak republika má toli prachů, že polovina problémů by nebylo. Proč si to vlastně děláte navzájem ? Proč se ponižujete navzájem ? Nerozumím tomu a ani nechci..... Jenom jedno k tomu všemu, to co tady tak urputně kritizujete, povyšujete, to vlastně píšete a teď už píšeme všichni o nás všech. To jsme my, aurát na to Tomovi to je prostě více patrné, protože je více vidět. On není ani horší ani lepší než kdokoliv jiný, pouze pochází z této republiky. Na to ostatní jste si odpověděli sami.....Klidný týden
Reagovat
smazaný uživatel
zdání klame, tady se jedná o pozitivní konstruktivní diskusi :-)
Reagovat
freeteepek
Venus s tou Wozniakovou taky málem padla. AW vedla 5:4, 30:00 a sesypala se. Vyrobila 2 dvojchyby v řadě, pak ještě měla mečbol, ale úplně se jí přestalo dařit. Když jsem viděl, že Venus hraje docela slabě, tak nějak mi není jasný, jak mohla s touhle hrou Petře nadělit kanára. Ledaže by v tom zápase hrála líp...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
No to je teda neděle, ještě štěpánek postoupí a bookmakeři si můžou koupit švihadla. Berdych dneska nějakej ospalej nevim, ale Lukáš si to prohrál sám. Japonce tam tahal po kurtu a pak zahodil neuvěřitelný věci a neviděl jsem sice statistiky, ale počet jeho nevynucenejch chyb musel bejt fantaskní.
Radku zachraň český tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor ma uzasny herni projev, technicky i bojovnosti na 1ku, kdyz porazil berdycha tak by Tipsa mohl byt taky hratelny, ale chce to zlepsit prvni servis (hlavne oproti 2. i 3. setu dneska).. ale pripada mi, ze se konecne zacina vyhravat, nedela takove zbytecne mnozstvi UO, vi kdy ubrat a jit do defenzivy, nez aby se snazil nekoho "přestřelit".. za 4 roky top1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak porazit Berdycha není zas tak těžké.Když ted hraje urovnově tak top 30.Prostě se po podařených letech 2010 2011, vrací tam kam patří.
Reagovat
Fandina
patří ???
Reagovat
smazaný uživatel
do 2 desítky
Reagovat
smazaný uživatel
nesouhlasim.. Přece jenom se 2 roky udržel v top 10, což se nepodaří každýmu.. A že se mu ted nepovedlo turné po USA tak hned patří do 2 desítky?
Reagovat
Fandina
Ono je to spíš tak, že ten žebříček není sestavován podle předepsaných výkonů na určité místo, ale součtem výsledků vyhraných turnajů. Takže myslet si, že někdo hraje na úrovni 30 nebo 20 místa je nesmysl. Podle toho jak zahraje na předepsaném počtu turnajů tak podle toho pak obsadí místo na zebři ... úsměv
Reagovat
Fandina
Oprava ........... zebříček je součtem vyhraných zápasů. Kdyby to bylo turnajů, tak by tam kde kdo nebyl ..... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:), takže takto, videl jsem Berdycha hrát asi 100 X na živo, nemám ho rád, je schopný se na zápas vykašlat i před domácím publikem v Prostějově..Nekolikrát:),Ted se opět vrací ke své arogantní hře, kdy je bez snahy, agresivity,má naháku,dneska naprosto tragickej výkon bez známky snahy..Toto se snažil poslední dva roky eliminovat.,uroven jeho hry a hlava dneska nebyla ani na top 30..vysral se na to!
Reagovat
Fandina
Co píšeš nemá logiku. Proč by měl někdo hrát jan někdy a pak se na to vykašlávat, když jde o body do žebříčku a vydělávání peněz? To by se na to mohl vykašlat už na 600 místě a bylo by to ne? A stejně s tou arogancí. Arogantní člověk je ten, kdo má moc a chová se k těm pod sebou nadřazeně. V tenise nejde o aroganci ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:), nevim co napsat..snad je to z tvojí strany ironie, nebo najivita??
Reagovat
Bob
Naivita možná, najivita rozhodně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
díky bob_bryan
Reagovat
Fandina
Nemám slov. Nediv se, že se na tvůj první příspěvek někdo ozval. Zeptat jsem se musela. Podal jsi vysvětlení a obrázek si každý udělá sám, pokud ho to bude zajímat a zamyslí se nad tím ... úsměv
Reagovat
VlS
Čtu po několikáté větu: Ted se opět vrací ke své arogantní hře, kdy je bez snahy, agresivity,má na háku ...............
Pane, víte prosím, co je arogance, co je agresivita a podobně? Vždyť to co píšete je to sémantický nesmysl.
Reagovat
Fandina
Agresivita se běžně v tenise používá jako výraz pro útočnou hru. Arogantní hra tedy nadřazená hra je co?
Reagovat
Stan_Borowitz
Já tomu rozumím tak, že "arogantní, nadřazená hra" znamená "...já jsem přece hráč první světové desítky a ty nýmand, takže od toho, aby se někdo z nás dvou snažil a bojoval, jsi tady přece ty...". Upřímně řečeno, vůbec se nedivím, že Berdych na někoho svým přístupem někdy takto působí.
Reagovat
VlS
Stane, ty jsi přece normální člověk - napsal bys takovou pitomost? Další perla - videl jsem Berdycha hrát asi 100 X na živo,nemám ho rád .....
Budeš chodit na zápasy někoho, koho nemáš rád? Za jak dlouho (za kolik let) se dá vidět nějaký hráč 100x na živo? (Nejsi-li profesionál v oboru).
Považuji ten příspěvek za obvyklé poplivání někoho (koho neznám) jen proto, že mám pocit, že můžu.
Reagovat
Stan_Borowitz
jen se snažím pochopit, co tím chtěl básník říci...
Reagovat
VlS
No, někdy je to tak, že básník použije slova, jejichž význam mu zůstal utajen :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vetšinou na tebe nereaguji, tvoje nazory me v ceku přijdou k veci a o tenisu neco malo víš..Takže ja osobne mam za poslednich 15 let proježdenych asi min 120 turnaju,když k tomu vezmu davis cup a dalši turnaje v televiznich přenosech a streamech, tak jsem berdycha videl hrat ne 100x,ale dobře 98x.Navic ja jsem snim přišel nekolikrat osobne do kontaktu.A mam jasny svuj osobni nazor na Tomaše Berdycha a jeho tenisove shopnosti nemeny už 8let.Takže me tady nezkoušej vnucovat,neco o poplivani nekoho koho neznam.
Reagovat
safi1313
Berdychův výkon absolutně trapnej, bez zájmu, agresivity, zasloužil si prohrát!
Reagovat
Stan_Borowitz
teď ještě vypadne Rosol s Nishikorim a nakonec bude muset čest českých barev zachránit Štěpánek a nezbude mu, než porazit Nadala.
Reagovat
dadaft
první dva sety nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
je to ostuda. měl by se nad sebou zamyslet. Prohrát s takovým tragédem.
Reagovat
Mark976
Dimitrov a tragéd? No nevím jestli nemáš Ty tragickou prezentaci tragického uvažování:o)))
Reagovat
Pe3k
Nevím jak ty, ale já bych chtěl být stejný tragéd jako je Grigor Dimitrov.
Reagovat
ezpana
souhlas, je to ostuda, Tipsarevič easy win
Reagovat
spaniel
Škoda, možná byl o chlup lepší, fiftínů uhrál víc než Dimitrov, byl lepší na returnu, ale špatný druhý servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas hral spatne, malo agresivne, docela trapas.
Reagovat
Pe3k
Dimitrov už nějakou dobu hraje parádní tenis a nechápu jak se mu daří být v žebříčku tak hluboko. Už porazil Fishe a teď Berdycha. Snad mu to přinese nějaké ty bodíky. Gratuluju.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak letos poprvé vyhrál na turnaji víc než 1 zápas, to se pak body sypou těžko. Dneska ale super, sice mu BErdych pomohl a dělal až moc dvojchyb, ale zvládl to. Technicky je na tom fakt parádně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak porazit Berdycha není zas tak těžké.Když ted hraje urovnově tak top 30.Prostě se po podařených letech 2010 2011, vrací tam kam patří.
Reagovat
Fandina
patří???
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou zase kecy, Berdych do top 10 patří, má neuvěřitelně konzistentní výknoy během celého roku, 2x v řadě udělal turnaj mistrů. Že má výkyvy, kdo je nemá, Murray by mohl vyprávět.
Reagovat
smazaný uživatel
:), takže takto, videl jsem Berdycha hrát asi 100 X na živo, nemám ho rád, je schopný se na zápas vykašlat i před domácím publikem v Prostějově..Nekolikrát:),Ted se opět vrací ke své arogantní hře, kdy je bez snahy, agresivity,má naháku,dneska naprosto tragickej výkon bez známky snahy..Toto se snažil poslední dva roky eliminovat.,uroven jeho hry a hlava dneska nebyla ani na top 30..vysral se na to!
Reagovat
Tenista
bylo vidět, že je Berdych naprosto mimo rytmus, že se vůbec nemůže chytit, neustále kiksoval... a takové dny občas přijdou, možná měl ranní sex :) ale místní odborník Karel tu bude říkat něco o podcenění, nezájmu apod., nesmysl už sám o sobě
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist