Berdych odstartoval výhrou nad Lópezem. Hladce postupují i Djokovič s Nadalem

30. 9. 2014, 07:47
Aktuality 111
Tomáš Berdych zahájil první turnaj od US Open cennou výhrou. Český tenista smetl v Pekingu Španěla Lópeze a oplatil mu dvě letošní porážky. Bez ztráty setu postupují v Číně i Novak Djokovič a uzdravený Rafael Nadal, který vyprovodil Francouze Gasqueta s 'kanárem'.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych dnes v Pekingu nastoupil k prvnímu singlovému zápasu od nepovedeného vystoupení v semifinále Davis Cupu, v němž ve Francii prohrál dvouhru s Richardem Gasquetem i následnou čtyřhru, a stejně jako v posledních sezonách odstartoval svou asijskou šňůru vítězně.

Českou jedničku nečekal v čínské metropoli na úvod vůbec lehký soupeř: Španěl Feliciano López vedl nad Berdychem ve vzájemné bilanci 6-4 a letos už ho dokázal porazit na trávě v Queen's Clubu i minulý měsíc v Torontu. Dnes však suverénně zvítězil rodák z Valašského Meziříčí, který za celý zápas nečelil jedinému brejkbolu. Berdych pak sám proměnil pět ze čtrnácti příležitostí na brejk a už po hodině hry slavil úspěšný vstup do turnaje: Lópeze smetl 6-1 6-2, když zápas ukončil esem.

Ve druhém kole se světová šestka Berdych utká s Viktorem Troickým, s nímž prohrál pouze první z pěti vzájemných duelů. V dalších čtyřech zápasech s o rok a půl mladším Srbem, kterému v červenci vypršel trest za doping, už neztratil ani set.

Berdych začal závěrečnou část sezony se snahou popáté za sebou postoupit na Turnaj mistrů. Ve vyrovnaném žebříčku v boji o start v Londýně je aktuálně osmý a musí o účast bojovat. Po Pekingu bude hrát v Šanghaji, ve Stockholmu, možná ve Valencii a následně absolvuje halový turnaj v Paříži.

Rafael NadalNadal nadělil Gasquetovi 'kanára'
Suverénně dnes zvládli své zápasy také největší favorité štědře dotovaného turnaje. Druhý nasazený Rafael Nadal odehrál své první singlové utkání po téměř třech měsících a v duelu s Richardem Gasquetem neztratil za celý zápas ani jednou své podání. Francouzský tenista vzdoroval favoritovi jen v úvodní sadě, v níž za stavu 3-5 odvrátil setbol a v další hře měl šanci srovnat. Nadal ale závěr setu zvládl a ve druhé sadě už svého soupeře jasně přehrál. Gasquet v ní neuhrál jedinou hru a s Nadalem tak prohrál i třináctý vzájemný souboj na okruhu ATP.

"Tři měsíce bez jediného zápasu a pak vítězství nad tak dobrým hráčem, jako je Richard, to je hodně pozitivní comeback," radoval se po postupu rodák z Mallorky. "Hrál jsem slušně, nedělal jsem moc chyb. Richard asi dneska neměl nejlepší den na servisu," dodal.

Osmadvacetiletý Španěl, jenž kvůli rekonvalescenci zmeškal celou sezonu na amerických betonech včetně US Open, se v Pekingu chtěl rozehrát ve čtyřhře. Spolu s krajanem Pablem Andújarem ale v prvním kole v pondělí nestačili na česko-americkou dvojici Berdych/Isner.

"Důležitější než výhra nebo prohra je strávit čas na kurtu. To je pro mne momentálně klíčové. Být na kurtu, hrát zápasy. Minimálně si tu zahraju dva a udělám, co budu moct, aby byly aspoň tři," řekl a upozornil, že má těžký los. "Neucházím se tady v Asii o turnajová vítězství. Jdu den po dni," dodal Španěl, jehož ve druhém kole čeká německý kvalifikant Peter Gojowczyk.

Ještě o game méně nechal svého dnešního soupeře uhrát nejvýše nasazený Novak Djokovič, který se tenisovým fanouškům představil poprvé od prohraného semifinále na US Open. Srbský tenista přitom neodstartoval svůj duel s Guillermem Garcíou-Lópezem nejjistěji, když dvakrát po sobě ztratil podání. Od stavu 3-2 se ale dostal do svého obvyklého tempa a španělského tenistu už nechal uhrát jen jednu hru. Zdejší čtyřnásobný šampion zvítězil 6-2 6-1 a připsal si svou 20. výhru v Pekingu v řadě.

Výrazně víc sil stál postup do druhého kola šestého nasazeného Andyho Murrayho. Čerstvý šampion ze Shenzhenu si nakonec nakonec protáhl svou vítěznou šňůru na pět zápasů, potřetí v řadě ale musel otáčet zápas a Jerzyho Janowicze udolal až po dvou a půl hodinách.

Výsledky - Peking - muži (tvrdý povrch, dotace 3.755.065 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Berdych (6-ČR) - F. López (Šp.) 6-1 6-2
Djokovič (1-Srb.) - García-López (Šp.) 6:2, 6:1
Nadal (2-Šp.) - Gasquet (Fr.) 6:4, 6:0
Murray (6-Brit.) - Janowicz (Pol.) 6:7 (9:11), 6:4, 6:2
Gulbis (7-Lot.) - Fognini (It.) 6:3, 6:4
Isner (8-USA) - Giraldo (Kol.) 6:1, 6:3
Gojowczyk (Něm.) - Karlovič (Chorv.) 6:4, 2:6, 7:5
Andújar (Šp.) - Benneteau (Fr.) 6:4, 6:1
Cuevas (Urug.) - Kukuškin (Kaz.) 7:6 (7:3), 3:6, 6:4
Robredo (Šp.) - Seppi (It.) 3:6, 7:6 (7:4), 6:2
Kližan (SR) - Mayer (Arg.) 7:6 (7:2), 6:7 (3:7), 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
Fandina
čeká na zápas v Pekingu, tak tohle poslal na twiter, viz známá scéna z Na samotě u lesa ... úsměv

https://twitter.com/tomasberdych/status/517210422186090497
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jsem tu jediná, která fandí Ivanovi, když janekda mě v tom nechal, tak jsem chtěla napsat, že ve 2. setu Ivan začal válcovat, ale radši si to ještě rozmyslím. A správně si ťukal na hlavu, když dá smeč přímo Keiovi na raketu..
Reagovat
George_Renel
Sama nejsi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, ty fandíš taky Ivanovi? To vůbec nevím, tak koukej přidat, Kei v suchým a Ivan v mokrým a to doslova :D
Reagovat
George_Renel
Ale přiznávám, že ze zištných důvodů pro Tomáše ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přibuzný tommra? :D:D Tak tos mě zklamal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co dodat no, hrát s Keiem v jeho formě je těžké.. Ivanovi se poslední dobou vůbec nedaří, i když samozřejmě dneska se to čekalo.
Reagovat
gigin
Lunejko, příště si to běž šmrdlat pod článek, který se zabývá Tokyem.
Reagovat
gigin
Tokiem teda. Tady je Peking.

A ten Patri.k taky, tvl. Přileze sem a prej:
"Skoro se zdá, že čím větší je očekávání od Kvitové, tím hůř hraje, čím menší, tím líp hraje."

Kvítovci, no..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ti přeju hezké ráno, gratuluju ti k výhře Ernestka a doufám, že budeš mít krásný celý den :) Prudiči :D
Reagovat
gigin
Mne tu jasně Broz naučil pořádku co se týče příspěvků. Vše mělo svůj řád a smysl. Teď? Burdel. Kousek pod tebou je článek o Staníkovi z Tokia. Tam si měla začít. Takže?! Pro příště je ti to snad jasný.

Jinak přeju taky dobré ráno a díky. Dodig ti zase vypadl, že?
Reagovat
smazaný uživatel
A že napomínáš zrovna mě, když nejsem jediná, která nedodržuje řád? Osobní šikana? Tak si dej pozor :D:D Ano, Dodig mi opět vypadl, přehlídla jsem záměrně tvoji jistě neúmyslnou ironii :D:D A dej si pozor, aby ti kudrnáč taky nevypadl, ale víš, že ti to vůbec nepřeju, taková jsem já, Kvítovka :D
Reagovat
Lina
Tady se tuším dělá z komára velbloud. Důležitá informace. :)
Reagovat
gigin
:))) Mi je to úplně přece jedno. Jen takový rýpanec po ránu. Pište si co a kde chcete. Ale uznej, že trošku pravdy na tom je :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Reti64 :D:D
Reagovat
Lina
Ono je to spíš logické, ale není nad rýpance po ránu. :D
Reagovat
gigin
Lunej: Já?
Lina: Ano :)
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, ten tu taky přece umravňoval, co se kam má psát, jsi se nějak nakazil :D:D

Lina - není nad pravé kamarádství teda :D
Reagovat
gigin
Reti vůbec. Koukni na Broze z května roku 2012:

Od: Broz
Milánkové, tento článek není o nějakém Tomíkovi, ale i o dalších dnešních utkáních turnaje ATP Madrid. Texty běžně bývají dodatečně rozšiřovány a aktualizovány.
Problém nastává, pokud někteří elegánovci začnou vypisovat úchvatné live dojmy ze hry Rožéra ke článkům, které se ATP vůbec netýkají. Vaše včerejší zaneřádění článku o WTA bylo dokonalé, během půlhodiny byl s rozumnými příspěvky konec, ty zajímavé propadly kamsi dolů a zůstaly bez reakcí.

Nevíte kam správně psát? Co takhle pro vstup na Tenisportál a nejlepší možnou orientaci v aktuálních článcích používat výhradně odkaz http://www.tenisportal.cz/zpravy" target="_blank">http://www.tenisportal.cz/zpravy

Předpokládám, že mnozí z vás tenhle odkaz teď vidí poprvé !!!!
Hlavní strana http://www.tenisportal.cz svádí k chybnému dojmu, že existuje nějaký zvýrazněný hlavní článek dne!
[ Reagovat ]
Reagovat
smazaný uživatel
To se pleteš, Reti tady s tím taky občas vyrukoval. No, krásnej článek, holt jsem podle Brože dement, nicméně aspoň komentuju chlapy pod chlapama a holky pod holkami, ať žije Petřín :D:D
Reagovat
George_Renel
V pohodě, Tokio nebo Peking - je to k věci, protože se hraje o důležité body pro kvalifikaci na TM a tudíž je to zcela jistě v širší souvislosti s Tomášem.
Reagovat
Patri.k
Skoro se zdá, že čím větší je očekávání od Kvitové, tím hůř hraje, čím menší, tím líp hraje.
Reagovat
blixa
A teď je očekávání jaké ?
Reagovat
Patri.k
No, zas se o ní píše, jako o naději, takže by se ji dařit nemělo, ale doufám, že se budu mýlit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, Rafa je tretí v rebricku Race...

Ak tak skončí, bude žrebovaný až z druhého koša..Ak na TM postúpi Andy, bude žrebovaný zo štvrtého koša (vyššie ako siedmy, to už nestíha byť) Takže jedna skupina moze reálne byť v zložení Nole, Rafa, Nishikori, Murray..To by bol žúr..:)
Reagovat
Davor1
to by som teda bral ;)
Reagovat
Fandina
A druhá, Roger, Stan, Marin, Berďa ... také super
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, Rafa je tretí v rebricku Race...

Ak tak skončí, bude žrebovaný až z druhého koša..Ak na TM postúpi Andy, bude žrebovaný zo štvrtého koša (vyššie ako siedmy, to už nestíha byť) Takže jedna skupina moze reálne byť v zložení Nole, Rafa, Nishikori, Murray..To by bol žúr..:)
Reagovat
darek.vrana
Chybí mi tam Federer:).
Reagovat
smazaný uživatel
Federer bude druhý, či tretí, takže TOP 4 pohromade byť nemože..

Aj tak si však myslím, že Rafa tých 500bodov na Federera doženie ešte do Bazileja :)
Reagovat
Kozoroh
Opět by se potvrdilo, že Fedex má štěstěnu nakloněnu na svou stranu :-)
Reagovat
Roger_Federer
:)..nezkuc
Reagovat
gigin
Tak nakonec dobré no. W/UE - 31/9 (Fogna 11/11), 0 broken racket. Jeden z mála zápasů, kde byl Gulba za menší pako. Asi teda :)))
Zítra deblík s Matkowskim proti Noldovi a Krajinovičovi a ve středu hrrrr na Kližka, no. Tak COME ON, ERNIE!!
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/09/30/200.png

Jo a Fogna:

Fognini in Italian: "You(Gulbis)have pain in your shoulder. Hope u break it" referred to the speed of his serve.

Parchant jeden.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Tome, tak jasný vítězsvtí jsem teda nečekal. Teďka Troicki, no nevím, poslední dobou jsem o něm docela slýchával, ale rozhodně to není hráč, na kterém by bylo třeba skončit. Aspoň že uvidím začátek a budu to moct ohlídat! :)

A Lucka taky super, škoda, že neuvidím zápas se Serenou, ale jestli Lucinka vyhraje, tak si ho možná pustím ze záznamu :)
Zítra Kvítí, no nevidím to moc růžově, už jen po shlédnutí losu bych dostal chuť si radši týden odpočnout, asi jako když se podívám na rozvrh hodin :D

No a nakonec Vašek, takovej taky na půl Čech, snad předvede proti Novakovi dobrej výkon a trochu ho potrápí, ať můžu ve škole sledovat nějaký zajímavý čísílka na livescore :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už to začíná, chlapci si nedají pokoj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ernie chtěl začít stylově, nejlíp čtyřma esama, ale on na to Fogna odpoví :D Gigine, řekni Gulbovi, ať se příště dá ostříhat, slušelo mu to víc nakrátko ;)
Reagovat
smazaný uživatel
první foot fault, odpověděl hned na úvod, to byla teprv zahřívačka
Reagovat
gigin
Toto už si řídí magerka. Jeho vizáž :)
Reagovat
smazaný uživatel
a to se jí líbí takhle zarostlej jako z pralesa jo? :D
Reagovat
Roger_Federer
asi spatne..je chlupaty jak king-kong.
Reagovat
lars
Tom mel hrat v Tokiu , tam uz by mel malo konkurentu (asi Kei,Milos)
Reagovat
gigin
tommr už to říkal. Porovnej dotace obou podniků ;)
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu .... Pomocí peněz se na TM nedostane ... :D
Reagovat
gigin
Ale však on tady něco nahrabe. Jakože body :)
Reagovat
PetaM
Tak to by byla nejlepší kombinace že ... :D
Reagovat
lars
A jeho konkurent na TM Milos tam zaboduje asi vic.
Reagovat
gigin
on jde na dvorec a utírá si ospalky....
Reagovat
Mayo
snáď Fognini zase niečo vyvedie nech je sranda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak trýznění dvou mega nerváků skončilo výhrou Můry, ten teda restart svý kariéry hodně prožívá, ale budiž mu přáno, a za chvíli přijde na scénu finální číslo dnešní estrády, dámy a pánové, držte si klobouky, aby vám je za letu nesestřelila raketa :D
Reagovat
gigin
Reagovat
gigin
Sacramento. Co to je zase jako?
Reagovat
tito
Hrůza. A mlaďoch má už rok pauzu....
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/09/30/atpwin.jpg
Reagovat
tommr
některý jména jsou tam dost nečekaný (Haas) ...
Ještě doplním, že Tomáš Berdych má k dnešnímu dni 472 výher a pokud bude hrát svůj standard tak by do konce sezóny měl předstihnout Davydenka a možná i Robreda ...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa s Nole majú nakročené, aby mali v kariére menej, než 200 prehier..

Famózne.
Reagovat
spaniel
Otázka je, kolik zápasů odehrají... Hlavně u Novaka to až tak moc nevypadá. Navíc s věkem se statistiky budou zhoršovat.
Reagovat
Roger_Federer
Taky ale o 200 zapasu min nez treba Fedex.
Reagovat
darek.vrana
To má Sláva Doseděl taky.
Reagovat
Mayo
tak dostať sa z 1-5 a prehrať ten set, tak to je slušne na pejču
Reagovat
smazaný uživatel
Snad mákne, TM s ním by byl zajímavější. A když už Ferrer tak velkoryse nabídl své místo...
Reagovat
smazaný uživatel
Pak že jsou labilní jen tenistky. Jerzy vůbec letos hraje teda celý pouzdro tužek, chlapům se nedá fakt věřit. :)
Reagovat
tommr
no ten smeč, kterým daroval Murraymu BP by většina ženských zahrála líp ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A raketa opustila v lotusovém květu Murrayho ruku i na závěr setu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dva mentální titánové si dali dostaveníčko na centrkurtu v Pekingu. :D
Reagovat
gigin
Jj :))))))))) a počkaj v 15 hodin. Kašpaři kašparů na scéně :DDD
Reagovat
gigin
Ježiš jestli myslíš JJ x Můru, tak ti nehrajou na centru.
Reagovat
smazaný uživatel
Neee? :D Tak já nevím, v tom Pekingu mají i vedlejší kurty pomalu větší jak centrkurt na GS. Ale je to dobrý předkrm před lotyšsko-italskou psychořežbou. :)
Reagovat
gigin
No hrajou na tom Lotusu nebo co. Ten centr má takové deb*lní boxy a sedačky, myslím červené nebo jaké. Tady je to takové skromnější :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komentátor je mocný, Murray mrdne raketou a komentátor. Raketa opustila Murrayho ruku. :))
Reagovat
mrafe
Petra zítra jako první a Tomáš taky
Reagovat
tommr
tak to mám opravdu velkou radost. Nevyspím se a ještě budu muset přepínat z jednoho zápasu na druhej ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy výborne, ale tento štandard nemože udržať..Dúfam..
Reagovat
tommr
doufám v pravej opak co ty. Murray přece nemůže mít takovou kliku donekonečna. Snad poprvé v životě fandím Janowiczovi ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Jerzymu už dlouho :)Zdá se mi klidnější (zatím).
Reagovat
gigin
Jurek, tvl :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nevedl Jerzy 5:1? Vrátím se a jen zírám..
Reagovat
tommr
Murray má opravdu neuvěřitelnou kliku. Soupeři proti němu nervově kolabujou jeden za druhým ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
gigine, fandíš Jiřinovi? :D To by mohl být tvůj šálek čaje ne? :D
Reagovat
gigin
Lunejka: Ano.
vencape: Ty ani ne, ale něco z netu: Come on JJ, help Ernests go to London.
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem Tarzana nějak přechválila. Abys neřekl, dneska budu fandit tvému miláčkovi, už minule bylo vidět, jak je moje pomoc vidět :D:D Fognu dá ve 2 setech. :D
Reagovat
kada.tom
Rafa parádně, jen tak dál :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Přestávka mu opět pomohla, vypadal na kurtu jako čerstvě vypuštěný býk do arény...monstrozní, agresivní hra
Reagovat
Hypertac
Vamos, jen tak dal!
Reagovat
Mayo
Výborne Rafa, ja som spokojný na úvod.
Reagovat
blixa
Co to má ta Venus na hlavě ? :D Neměla by si Petra dát taky nějakej přeliv, třeba ostře zelenej ? ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
To ji delala Serena. Po skonceni kariery chce byt kadernici.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ten herný výpadok na Rafovi vidieť je..Najme v pohybe badať rezervy, timing pri FH taktiež pokryvkáva..Ale iba miestami, inokedy a našťastie vačšinu zápasu hrá na solídnej úrovni..Páči sa mi naopak jeho BH, Richard mu tam hrá v domnení, že tadiaľ vedie cesta, dnes však určite nie..

Gasquet v prvom sete šance mal, v desiatom geme bol Rafa neistý, nízke sebavedomie proti Rafovi však zaúradovalo..Pre Francúza škoda, že sa prepadol do tretej desiatky rebríčka, pretože takýto krutý žreb teraz može dostávať pravidelne a tým pádom bude pre neho návrat do TOP 10 trebars začarovaný kruh..
Reagovat
smazaný uživatel
Vtipálek. :) To mi chceš říct, že kdyby byl Nadal zdravý tak Gasquet dostane 6:1 a 6:0? :D Já už nevím, co bys od něj čekal. PO zranění dát kanárovi bývalému členu TOP 10 (nedávno bývalému) je fenomenální, Rafa je fantom a přestávka mu opět žádný výpadek nezpůsobila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som ten príspevok písal niekedy v úvode druhého setu..

Gasquet hral v druhom sete odovzdane..Smerodajný je tenis, ktorý hráč predvádza za vyrovnaných stavov, nie keď je už na koni, vtedy sa už hrá ľahko.
Reagovat
tommr
dneska si ve dvou setech poradila s nevyzpytatelnou Barthelovou. Škoda jen, že to nebylo nikde k vidění. Doufám, že její případnej zápas se Serenou už bude na nějakým větším kurtu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta holka jak narazí na holku která hraje rychlejší a razantnější tenis než ona sama tak je úplně nulová. Ten kurz na Lisicki byl krásnej. :)
Reagovat
tommr
vypadá to, že má navíc ještě nějaký zdravotní trable ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co tam ten Wáwra zas dělal, nejspíš si řekl, co bych se obtěžoval s nějakýma japončíkama, když pojedu do Londýna na TM :D To je taky trouba, připomíná mi těma výkyvama Kvitovou, dobře hraje jen na oblíbených turnajích á la AO, TM a DC. No a to Nadalovo šmrdlání mi taky chybělo, v Astaně ho nepotřeboval.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Novak a Tom v suchém triku (a la Maestro Roger Federer) za to Wawrinka by měl vyhledat psychiatra. Těším se na zápas Rafy, Karlovic mu odpadl, tak může být v klidu.
Reagovat
gedzitka
Koukám dost mazec v Tokyu, ze čtyř dokončených zápasů tři skreče a Wawrinka už jednou nohou venku...
Reagovat
kada.tom
už oběma
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu . Tomáši pojď ! ! !
Reagovat
smazaný uživatel
Velice agresivn, rychle po odskoku, vyborný pohyb... Nevíte někdo jako vypadá jednání o případné jeho spolupráci s Lendlem?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to bude s Lendlouvou případnou spoluprací nevím.Můžeme jen spekulovat,osobně si myslím ,že to Tomovi s Lendlem zřejmě nedopadne.Přeci jen je mu už 29 let a i když by mu spolupráce velice prospěla,hlavně co se psychické odolnosti týče,Ivan do toho s největší pravděpodobností nepůjde.Jak sám prohlásil.Trénování by se nebránil,ale budoucí spolupráce se potenciálním svěřencem by musela mít smysl a perspektivu...
Reagovat
kada.tom
To koukám. Ale je dobře, že to Tomáš zvládl rychle a takto dobře, určitě si zvedl sebevědomí výhrou nad Lopezem a Troicki mu to taky asi nedá zadarmo, snad to dá a půjde do QF :-)
Reagovat
Fandina
super výkon a proti Viktorovi to doufám také dá. Ten tu hraje ve velkém stylu. Ale dneska byl Berďa také super. Držím palce a jen tak dál. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
aga zklamala :/
Reagovat
kada.tom
už poněkolikátý ale ... :-((
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, snad se na TM ještě dostane :¨( moc by mě to mrzelo a ne jen mě
Reagovat
VlS
Tome
Reagovat
George_Renel
byl to jiný Tomáš nebo Feliciáno???
Každopádně Tomáš zahrál soustředěně a soupeře převálcoval ve velkém stylu.
Reagovat
smazaný uživatel
Spis Tomas jiny jak predchozi zapasy...Myslim, ze zacal makat v treninku, byly urcite zpravy z jeho okoli, ze to pred tim nebylo ono a moc tomu nedaval
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je Berdych, co dokaze porazit kohokoliv
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsi říct kohokoli s vyjímkou Nadala a Djokoviče :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist