Berdych odvrátil dva mečboly proti 60. hráči světa Fallovi a je v osmifinále

26. 3. 2013, 00:31
Aktuality 297
ATP MIAMI - Tomáši Berdychovi v Miami otáčet nepříznivé vývoje zápasů nedělá problémy. V pondělí český tenista proti 60. hráči světa Kolumbijci Alejandru Fallovi utekl ze stavu 2-6 a 3-5, dokonce odvrátil i dva mečboly a po zlepšeném výkonu v druhé polovině utkání postoupil do 4. kola. V něm se utká s domácím Querreym.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych do Miami přiletěl s velmi dobrou formou, svými výkony ale na Floridě zatím neoslňuje. Když však stoprocentně nefunguje hra, může se spolehnout na bojovnost a psychickou odolnost. V areálu Crandon Park už totiž dokázal otočit dva zápasy proti outsiderům, v nichž prohrával 0-1 na sety.

Po Španělu Gimenu-Traverovi se ve 3. kole utkal s Kolumbijcem Alejandrem Fallou, kterého v jediném vzájemném duelu porazil ve dvou setech. Tentokrát to ale český tenista tak snadné neměl. Dlouho se trápil a za stavu 2-6 a 3-5 čelil mečbolu. Ten však odvrátil esem z druhého podání, v dalším gamu využil hned svůj první brejkbol, vrátil se do utkání, zlikvidoval i druhý mečbol a nakonec i díky stoprocentní bilanci proměňování brejkbolů nad houževnatě hrajícím Jihoameričanem zvítězil 2-6 7-6 6-4.

Tomáš BerdychSedmadvacetiletý Berdych byl od úvodních výměn překvapivě horším hráčem. Dělal laciné chyby, navíc se postupně začal bát útočit a i přes údery hrané spíše na jistotu často kazil. Naopak o dva roky starší Falla hrál výborně a za velmi hlučné podpory publika předváděl svůj nejlepší tenis. Kolumbijský tenista se mohl opírat o servis a i díky pouhým 8 ztraceným fiftýnům po podání vedl už 6-2 a 5-3.

Už při servisu Berdycha se Falla dostal k mečbolu, český hráč ho ale odvrátil esem z 2. podání, které poslal na lajnu. To potvrdilo i jestřábí oko. Berdych se od té chvíle přestal bát hrát míče více k lajnám, hrál na vyšší riziko a za odvahu byl odměněn. Na poslední chvíli se dostal vůbec poprvé k brejkbolu, který využil a vyrovnal na 5-5. Kolumbijec ale i nadále tvrdě vzdoroval a Berdych mu v tie-breaku po chybě z bekhendu daroval druhý mečbol. I ten ale odvrátil druhým podáním, tentokrát přímým bodem. Následně si dalším dobrým servisem připravil svůj první setbol, který po trpělivé hře v dlouhé výměně proměnil a vynutil si rozhodující dějství.

Statistika zápasu Alejandro Falla - Tomáš BerdychO jeho osudu světová šestka Berdych rozhodl v pátém gamu, ve kterém neztratil ani game a čistou hrou Fallu obral o podání. Závěr utkání si rodák z Valašského Meziříčí ještě trochu zkomplikoval, za stavu 5-4 a 30-40 však brejkbol odvrátil celkově 12. esem. Při svém prvním mečbolu ještě poslal míček do autu, při druhém už ale ve výměně bodoval a po 2 hodinách a 21 minutách mohl slavit vydřené vítězství. Pro to si dokráčel i navzdory 44 nevynuceným chybám a pouhým 27 winnerům.

"Při mečbolech jsem se snažil zůstat pozitivní. Zápas nekončí, dokud se neodehraje poslední míč. Na to jsem pořád myslel, bojoval a ukázalo se, že to bylo dobré rozhodnutí. Otočil jsem to a získal náročný třetí set, protože on hrál celý zápas výborně," řekl Berdych po své jubilejní dvacáté výhře v sezoně.



Finalista z roku 2010 si tak v Key Biscayne udržel naději, že se i na pátém letošním turnaji dostane minimálně do čtvrtfinále. O to si zahraje s domácí jedničkou Samem Querreym, který z 3. kola postoupil bez boje, neboť Kanaďan Milos Raonic z turnaje kvůli nemoci odstoupil. 

Berdych má s o dva roky mladším Querreym bilanci 4 výher a jediné porážky. Všechny souboje spolu svedli na tvrdém povrchu, poprvé český hráč vyhrál před pěti lety právě v Miami, tři výhry pak přidal v loňském roce během dvou měsíců (ve Winston-Salemu, na US Open a v Šanghaji). Američan, aktuálně 20. hráč světa, si jediný skalp české jedničky připsal v sezoně 2008 na domácím grandslamu ve Flushing Meadows.

V případném čtvrtfinále se Berdych utká s vítězem duelu Richard Gasquet - Nicolás Almagro.

Ve 4. kole je i druhý nasazený Andy Murray. Ten ani ve třetím vzájemném klání s Grigorem Dimitrovem neztratil set, i když v Miami prohrával v první sadě - stejně jako letos ve finále v Brisbane - už 2-5. Nakonec ale vývoj úvodního dějství otočil a zvítězil 7-6 6-3.

V osmifinále šampiona z roku 2009 Murrayho vyzve Andreas Seppi. Italský tenista se do 4. kola dostal po třísetové výhře nad Brazilcem Thomazem Belluccim.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
pondělní výsledky (25. 03. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Berdych (4-ČR) - Falla (Kol.) 2-6 7-6(6) 6-4
Murray (2-Brit.) - Dimitrov (29-Bulh.) 7-6(3) 6-3
Tsonga (6-Fr.) - Nieminen (Fin.) 6-3 6-3
Gasquet (8-Fr.) - Južnyj (28-Rus.) 6-3 6-4
Čilič (9-Chorv.) - Isner (20-USA) 6-3 7-6(3)
Almagro (10-Šp.) - Goffin (Belg.) 6-3 6-4
Querrey (17-USA) - Raonic (14-Kan.) bez boje
Seppi (16-It.) - Bellucci (Braz.) 7-5 4-6 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

297
Přidat komentář
smazaný uživatel
/řipadá mi, že Tipsa trochu přibral. Má nějaký větší zadek.
Reagovat
Fandina
zadek :-) je faktem, že má takovou ženskou postavu. Teď srovnal na 5:5 tak nevím co tam ten Simon dělá, ale Tipsa je asi zase zpět a hraje jako o život ...
Reagovat
spaniel
Janko pekne, radost se divat, kdyz zacne utocit. Simon je traged.
Reagovat
Fandina
Simon vyhrál druhý set, tak takový tragéd to snad není. Jestli Janko nezačne jančit, tak ho Gill přetlačí. Držím palce Simonovi go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Prý přetlačí:-D:-D...spíš upinká.
Souhlas se spanielem, když se do toho Janko opře, hezky se na to kouká. Bohužel mu to dnes nepadá do kurtu tak, jak by si představoval, tak se občas "snižuje" k Simonově hře na vytrvalost...
Reagovat
Fandina
Když se do toho opře Simon tak se na to také hezky kouká, když je z toho winner a když jde na síť tak také. Tak uvidíme, který to vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tak nějak vždycky fandím proti Simonovi, je jedno, s kým hraje...prostě proto, abych tu jeho hru nemusela vidět víc, než je nezbytně nutné:-D A pokud postoupí a postoupí i Nole, tak na něj zas budu muset koukat:-/
Reagovat
Fandina
Nikdy proti nikomu nefandím, na to kašlu, dívám se jak kdo hraje a vím, že Gill dovede přitlačit a je šikovný na síti. Na někoho to stačí, na někoho ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Gilles přitlačí jednou za uherskej rok, mezitím hraje úplně neuvěřitelně otravnou hru, na kterou bych se nikdy nepřinutila koukat, kdyby nehrál proti hráči, kterému přeju...
Ale úspěchy mu to přináší, no.
Reagovat
Fandina
Na Simona někdy ráda koukám, hraje jako by ležérně, ale celkem má postřeh. Tak Gille gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
To je neskutečné. Včera se skoro celé 2 sety vyhazoval a dnes tuším 6 chyb za celý zápas. To co jsem si přál Tomáš splnil - americké betony se hodně povedly.
Reagovat
Fandina
zápas s přehledem a pohodou, jsi super. Po těch dvou předešlých a infarktových dobrá zpráva, že si to takhle pojal. Tak to je teda moc dobré. Držím palce dál. Pojď pojď pojď!
Reagovat
VlS
si vzal na kurt dneska jinýho Tomáše než včera, soustředěnýho, skoro bez chyb. Pane Berdych, tedy má úcta, za 50 minut, v suchým tričku s kafíčkem mezi setama
Reagovat
George_Renel
Ani čuchnout mu nedal, pěkně mu to znechutil.
Reagovat
tommr
je vidět, že Tomášovi hra Querreyho maximálně vyhovuje a naopak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlajz. Co jsem viděl, Querrymu vůbec nepsal servis. Třeba loni na USO to měl s ním Tomáš pěkně nahnuté. Dneska jenom poslední 2 Tomášovy servisy byly 0:30 a Querry místo vítězného míče dal aut.
Tím chci říct, že je pěkný způsob Tomovi výhry, ale zase to nepřeceňujme.
Reagovat
VlS
Člověče, už roky přemejšlím, jak tohleto vlastně je. Sam hrál dneska blbě, otázka je proč. Neměl jen den, nebo ho Tom tak zatlačil, rozhodil ........ A to je to, o čem přemejšlím, jakej vliv na dobrou/ špatnou hru hráče má hra protihráče. Tom dnes jen 7 UE za celej zápas, to měl včera za dva gemy .......
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně. Ale první servis u bouráka Sama je nezávislý na protihráči. A ten mu, alespoň ke konci, vůbec nešel.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Tom si jen odskočil potrénovat na další zápas :))) Gratulace, není to jeho rekord v nejkratším utkání?
Reagovat
rubens
Vinš Tomovi, zamordoval ho jako králíka. :)
Reagovat
tommr
to určitě ne. Zrovna s Querreym udělal krátkej proces i v jejich prvním vzájemným zápase, shodou okolností taky v Miami. Tenkrát vyhrál Tomáš téměř stejným poměrem 6:1 6:2 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Je zvláštní, jak někdy dokážou slabší soupeři potrápit.. i když "slabší" je někdy jen relativní pojem. Tomáš má letos skvělou kondici, zaslouží si už nějaký titul.
Reagovat
tommr
jj je to paradox, že se Tomáš nejdřív tak nadřel s dvěma papírově jasně slabšíma soupeřema a pak si s poměrně těžkým soupeřem víceméně jen lehce zatrénoval. Vůbec bych se nezlobil kdyby tomu tak bylo i v utkání s Gasquetem ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... ti dva předešlí hráli jako o život a chtěli Tomův skalp. To ses potom těžko hraje. Ale to, že to Tomáš otočil, to je tedy znak šampionů. Dneska přišel podle mě poučen a soustředěný na obvykle těžkého soupeře. V každém případě je Tomáš super!
Reagovat
Hook2424
....že prej dřel jako pes!
Reagovat
Jiri
To je od Querryho velice slaboucky vykon. Neznam jeho hru, ale tipuju, ze dnes rozhodne nema svuj den. Tomovi staci na hladke vitezstvi prumerny vykon.
Reagovat
smazaný uživatel
to se nekdy tak prihodi, gratulace Berdovi! :-)
Reagovat
tommr
Tomáš takovejhle lehkej zápas po těch dvou vyčerpávajících bitvách nutně potřeboval. Ty ušetřený síly se mu určitě budou hodit ve čtvrtfinále proti nebezpečnýmu Gasquetovi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja to moc dobre vim a jsem fakt rada i za ty usetrene psychicke sily.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, zápas nevidím, ale výsledek 1.setu vypadá hodně dobře:-)...Tak snad se to ve 2. nezamotá.
Reagovat
Fandina
Odkaz na stream
http://88.80.5.88/c4b00/20130323/vv514db9fdbd111104558170-547927.html
Reagovat
smazaný uživatel
Já jako blbka čekala na Castasap jako vždycky a pořád psali, že zápas brzo začne a zatím už se hrálo.. no jo, bloncka :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz, Fandino;-)... já bych si ho našla, kdybych mohla koukat, ale zrovna nemám podmínky ke koukání:-D
Jinak Tomáš to asi dohraje 2x 6-1...wow!:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Come on, slušný zápas, hlavně první set, pak vrátil sám Seppiho do hry, ten naštěstí z stavu 4:4 udělal pár chyb a pak to Andy s menšími problémy dopodával. 1. servis fungoval dobře, celkem pohodlná výhra, necelá hoďka a půl. Teď Tsonga/Čilič, bude třeba zase o nějaké to procento jít s výkonem nahoru.
Reagovat
spaniel
Spis slusny vysledek, zapas jedna velka nuda :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak tak sem doufal, že to dopadne. Snad to proti Tsongovi/Čiličovi zvládne lépe než v IW s Del Potrem.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jsem se trefil. :)
Reagovat
spaniel
Mutademus: trefil :) Ale asi to nebylo moc tezke, ten zapas byl hrozny, takove treningove tempo a Seppi byl uplne marny, hlavne v prvnim setu. Zadne prudsi rany a hlavne se nepriblizovat k lajnam. Myslim ze s Cilicem se aandy vic zapoti, prece jen jeho forehand je nekde jinde nez Seppiho.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kam Tomáš pospíchá, že se nechce na kurtu moc dlouho zdržovat? :)
Reagovat
PetaM
Asi už nechce zažít 3seťáky v tom horku :D Ale čím dříve, tím lépe pro něj! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
a Ester :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Berďa zatím dobrý, je vidět, že nechce nic ponechat náhodě.
Reagovat
Fandina
Berda super první set doma 6:1 tak ještě jeden Tome ... pojď pojď pojď!

PS: a dneska žádná bouřlivá atmosféra od středo-jihoamerických fandů, to je dobře ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Když už tam Tomovi skoro nikdo netleská, tak mu posílám virtuální podporu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný pumelice tam od něj dneska lítaj, né že né...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdu hezky privitali do zapasu a "arogantni Berdych" reagoval milym zamavanim...
Reagovat
Fandina
arogantní Tom není a nikdy nebyl ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to..a stejně mě nechceš :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej Tomův nástup, přesně jako na AO, má výbornej pohyb a hlavně pevné nervy :)
Reagovat
Fandina
tomasinho ... nemohu milovat všechny ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Teda nic mi do toho není, ale koho teda máš vlastně ráda? Lukáše nebo Tomáše? Aby taky něco zbylo na ostatní :)))
Reagovat
smazaný uživatel
libi se mi, ze uz dokaze Berda jit po vsem, vratit i zdanlive ztracene mice se hodne vyplaci, zaskoceny souper casto pomuze.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš milovat všechny, stačí, když budeš milovat mě :-)))
Reagovat
Fandina
Lunej ... já jsem si tady s tím vylejváním srdce trochu naběhala. Asi tak že víc tenistů je pěkných a některý je moc a moc se mi líbí a jiný je zase víc sexy a jiný je zase sradnista a jiný atd.... Určitě je jeden nej, ale nemusí každý vědět který, to je jasné ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se nejvíc líbí Tomáš a Juan, já jsem na ty dlouhány, v mým věku už to můžu psát na net, aniž bych tím byla nebezpečná. :))))))
Reagovat
VlS
Tak nevím, jestli ti taky nemám začít vyznávat lásku, abychm nezaostali, ale jak tě znám, tak asi zůstanem u suchýho glosování tenisu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
znas me uz vic nez dobre! :-)))
Reagovat
Fandina
Lunej ... já už se smířila s tím, že když tady někoho miluji, že nemusím být na to sama ... úsměv

Ale na druhou stranu, to nemění níc na vášni, kterou k dotyčnému, dotyčným mohu plát, hořet, milovat ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já můžu tohle všechno dělat už jen virtuálně :)))) Ale i když dotyčnýmu nebo dotyčným je to stejně šumák, k životu to patří, aby nebyl tak jednotvárnej :))
Reagovat
Fandina
Lunej ... přesně tak. Virtuálně milovat je také láska ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
pojd, Berdo! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jineho nez vyhru Valasskeho Rebela, neberu:)
Ve dvou Sama da:)
Reagovat
VlS
ty vole Vlku, tys mu to snad koupil k Velikonocům :-))
Reagovat
tommr
za chvíli má začít osmifinálovej zápas Tomáše Berdycha s Querreym v Miami a na NovaSportu místo toho dávaj fotbalovej hit Malta-Itálie. Koho to tak u nás asi může zajímat?
Reagovat
Bob
Fanoušky fotbalu Matly a Itálie?
Reagovat
Bob
Matla, Malta.
Reagovat
Mayo
futbal je fenomén v športe keď už ... ja by som tiež pozeral radšej Murrayho pretože práve taliansko vs malta ma nejako neberie ale zase vôbec sa nečudujem ...je to kvalifikácia futbalová...a ja len dúfam, že o 00:05 ako majú písané dajú Pittsburgh vs Montreal do tv
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to zajímá, přece nebudu sledovat tenis :)))))
Reagovat
J.M.
Gasquet-Almagro, to byl bonbónek. Jedny z nejlepších jednoručných bekhendů na okruhu, krásně se na to dívá. Je vidět, že tenhle úder pořád není mrtvý. I komentátoři říkali, že je vidět, že jsou pořád údery, úhly a rotace, které obouručák nezahraje, hlavně v ofenzivě. A zrovna tihle dva to ovládají neuvěřitelně a spolehlivě, i z defenzivy, z vysokých balónů, prostě všechno to, co se říká, že jednou rukou nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej - vyhrál jsi, ještěže jsem to neviděl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála, jsem ženská (naštěstí) :))))) Škoda, že jsem se o něco nevsadila, nemívám dobrý tipy.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, budu si to pamatovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
nemusíš se omlouvat, ono se to někdy nepozná :)
Reagovat
Fandina
TB ... Ríšo ... go go go
Reagovat
smazaný uživatel
6:2 ;-)
Reagovat
Fandina
Je to tam!!!
Reagovat
VlS
by taky potřeboval udělat něco s hlavou, při big pointech dělá kiksy. Ale moc pěknej tenis, pochutnal jsem si, takže kluci díky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to Murrayniacki dneska v pohodě zvládne. Spaniel sice spokojený asi nebude, ale hlavně ať to dá a neztratí moc sil.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím mnohem lepší než včera, nehraje kdo ví jak útočně, ale hraje přesně, dlouhé míče, rozmisťuje je výborně, takže Seppi nemá až tak moc šancí k útočení. A navíc není tak nebezpečný jako Grigor, nemá tak dobrý forhend.
Reagovat
smazaný uživatel
Seppi bez winneru zatím :D
Reagovat
smazaný uživatel
A teď během 5 gamů snad 6-7 :D Přitom odvracel 3 brejkboly v 1. gamu a Andy je zazdil sám všechny. Od té doby Seppi šel nahoru.
Reagovat
Fandina
Andreasi go go go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andy premna jasny a isty vitaz Wimbledonu uz prisiel jeho cas:DDD
Reagovat
Bob
až ted vysílá zápas Serena - Na. To je pěkné. Budu se dívat a tajně doufat, že vyhraje Na.
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
VlS
zatím super tenis. David s Keiem paráda, škoda jen Keiových UE, mohlo to být vyhrocenější.
Serena Na dobrej dámskej tenis, sice ne úplně nej, ale dobrej.
A Ríša Niko - reklama na BH jednoruč, celodvorec, úžasný výměny - jsem moc spokojenej
Reagovat
pepin
Tak to má za sebou, ale ve 2 setu žádná sláva. Celkově ji to až tak lehce nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
O to víc škoda, že Na nedokázala svý vedení ve 2. setu udržet.
Reagovat
Fandina
Serena to uhrála ve dvou. Zase zatlačila, když to bylo potřeba. Fandila jsem Na Li, ale na Serenu nemá. Sereně budu fandit, až bude nastupovat proti sirénám. Jinak celkem dobrý zápas. Gratulka Sereně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám teda jako hlavní Sirénu sibiřskou Mášu a ostatní jsou hekalky. Ale včera s Klárou bylo pár úderů, u kterých zapomněla vřískat. :) Takže pokud bude finále Sere a Sire tak fandím jednoznačně Sere.
Reagovat
Fandina
Sirény jsou u mě Vika a Máša. Také jsem si všimla, že když potřebují, neřvou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Vika sice hejká, ale tak nějak žensky, i když taky děs, ale Máša řve, jako když jí trhají vnitřnosti, to je prostě pro mý uši strašný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak palec nahoru, lidem v Miami, že chodí i na WTA! Letos jsem ještě v Miami neviděl zápas, kde by nebyl centrkurt na WTA celkem dobře zaplněn :-)) O tom můžou v IW jen snít!! :D
Reagovat
Titan
Kdo by taky v té pidivesnici s pár palmami uprostřed nechutné pouště chodil na tenis? Činovníci museli být patrně doslova umláceni dolary, aby udělali mandatory v zahradě ďáblově ;-)
Jinak jít na dva vítězné ATP a WTA? Pro mě je to docela jednoduché...:-)
Reagovat
Mayo
IW je tak či tak lepší turnaj ako MI
Reagovat
Titan
Není, maximálně jsou oba stejně na prd... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V

později i Slovakšport
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je moc pěkně sladěná :) Mohlo by to vypadat na pěkný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
dost to ale fouka.. :-(
Reagovat
dadaft
začíná to nabírat očekávaný průběh - Se si své servisy nějak utluče, Na ne.
předpokládaný výsledek 63 62. ((
Reagovat
Fandina
určitě tam dost fouká, je to 28 m/s a to je dost

http://www.xpocasi.cz/usa/miami
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to bohužel fouká dobře Sereně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na hodně chybuje, škoda. Ale teď se jen rozehřála a vlítne na to :)
Reagovat
dadaft
::::::::::::: konec rozcvičky :::::::::::::
a od teďka prosím jako na AO..................
............... protože takhle by to nešlo holčičko.
Reagovat
dadaft
ne, že by to něco moc znamenalo - - - ale brejk je zpět. )))))))))))))
Reagovat
dadaft
potvrzený brejk.
c´mon dračice. vítr trochu brzdí servis, tak toho pojď využít.
Reagovat
dadaft
další brejk.
ó díky za ty dary.
Reagovat
smazaný uživatel
Dracice nebo Bourak? Mandat nebes nebo mandat 505 koni??? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
dadaft
njn.
přišlo mi, že v několika klíčových chvílích udělala Li Na špatná rozhodnutí a volila špatné údery...
Reagovat
smazaný uživatel
Report Sereny Ti hodim do clanku video: pondeli v Miami....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ferrer vitazstvo velmi potreboval zeby sa ukludnil Super David
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja klidna nezustanu - az bude hrat s Tommym.. ;-)
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
David dnes vubec nepripomina klidneho nenapadneho hrace. Je velmi soustredeny a vyhecovany na zapas...hodne zivy...je videt, ze fakt hodne chce...
...vzhledem k tomu, ze ho Kei dokaze teda pekne po kuru pohonit, tak to David dnes dost potrebuje, jinak by ten prvni nakonec asi nezvladl...

Pokud David neupusti od sveho nasazeni do hry, tak bych rekl, ze to bude dnes ve dvou pro Davida.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak David je uz ve QF...
Kei odesel ve druhem i trochu fyzicky....asi nejake lehke zraneni...
Reagovat
tommr
Nishikori laboruje se zraněníma už od začátku sezóny. Vsadím se ale, že až bude hrát příště proti Tomášovi tak bude stoprocentně fit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ja se zase vsadim, ze Rebel vyhraje, i kdyz bude Kei zdravy:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100028594
Reagovat
tommr
proč myslíš, že je to pro Katku dobrej los? Rumunky bejvají většinou na rozjezd velmi nepříjemný soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
protže vim že na ni Katka má je mladá a houževnatá :) Věřím ji! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer dost nervozny a aj rozhodca mu to pozebal teraz
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten je dneska teda slusne vyhecovanej....
...jsem rikal, nepodcenovat, nepodcenovat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hoho, koukám na číslíčka, že se Niši jen tak nedal...tak do toho, samuraji!:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to vidim...:)
David je dnes opravdu vyhecovany, samuraje vubec nepodcenil, ten navic zacina hrat opravdu velmi dobre, co vic, Davida trochu srazil nestestne zahlaseny aut, ktery byl in...
...ale myslim, ze se David z toho dostane...

...jinak Kei ho obczas teda slusne honi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak teď koukám, že to Kei zmršil stejnym způsobem jako včera Ivanovička...nejdřív se dotáhl na 5-4 a pak si nepodržel servis:-(...
Reagovat
smazaný uživatel
Kei to nezmrsil....to bys mu krivdila:)
David dnes hraje jak o zivot:)
Reagovat
carolyn
skvělééééé :-)
uvidíme jak ted další španěl
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=zcYDUfANigU

Podivat se, prostudovat poradne a peclive, naucit se, pak si vas prezkousim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčku, ráda na to mrknu, Tommy se mi líbí, ale proti Nolemu mu fakt fandit nemůžu, sorry:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
To od vas opravdu neocekavam:D)
Mne bude stacit, kdyz uspejete u zkousky:D)))
Aby jste jako byli velmi dobre seznameni s kym ze to ten Djoker, po tom velkem boji a Epickem zapase, vlastne prohral:)))
Reagovat
gigin
http://www.super.cz/160599-to-to-trvalo-mame-prvni-spolecne-foto-kocicky-ochotske-a-tenisty-rosola.html
Reagovat
Fandina
Tak ať se daří, krásný pár. Míše Lukyho závidím, co nadělám ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nezoufej, ještě tu jsem já, jsem volný a láskou přímo překypuju :-))))
Reagovat
Fandina
Ale když ty nejsi Lukáš ... pláču pláču pláču, ale moc ne, stejně mám Rosiho ráda ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem Lukáš, ale jsem Tomáš, to je lepší, no ni? :D
Reagovat
gigin
Co magerka? Došly vám jahody, šlehačka nebo dokonce dech? :-O
Reagovat
Fandina
tomasinho ... Lukáš je jen jeden ... ale dost už o tom, stejně ho miluji ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu. Platonická láska je nejkrásnější.
Reagovat
Fandina
Mutademus ... také to znám, je vidět, že víš o čem mluvíš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj se, jahod máme pořád dosti :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Nepomohlo by, kdybych svou láskou vyznal v angličtině? Pevně věřím, že má láska takhle světový jazyk ovládá :-))
Reagovat
Fandina
tomasinho ... o lásce se hezky povídá to je pravda, ale marně si hlavu lámu, proč jí pořád chceš vyznat mě, vždyť ani nevíš jak vypadám a tady píši kraviny. Takže není důvod ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Láska často postrádá smysl, o tom jsi neslyšela?
Reagovat
Fandina
tomasinho :-)))) jasně, že slyšela, ale já většinou když jsem do někoho zamilovaná, tak alespoň částečně vím proč a předpokládám, že to tak má každý. Ale jinak v pohodě, nepiš mi proč, možná proto, že jsem praštěná a to někdy stačí a tady o nic nejde ... úsměv
Reagovat
tommr
nastoupí v prvním kole v Osprey na antuce proti Rumunce Cadantový (119. místo v žebříčku). Katku tudíž nečeká nic lehkýho ... :)
Do bojů v Osprey dneska zasáhnou i obě sestry Plíškovy, ketrý jsou ale ve svých zápasech jasný favoritky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, Katka už informovala na svém FB, že je turnaj rozlosovaný. Jen je divné, že na livesport.cz tenhle turnaj zatím není... No, snad se Katka bude řídit podle svého vzoru, protože Masha hrála loni proti Cadantu na RG v 1. kole a dala jí dva kanáry. :) Jinak si na Cadantu nic zvláštního nevybavuju. Snad jenom to, že byla ještě hlasitější než Masha. :D
Reagovat
rubens
Spíš bych řekl, že velkej problém má Cadantu. Když vezmu Katky bekhend, to, že si pochvalovala forhend, pohyb, bojovnost a výdrž, v kombinaci s tím, že Cadantu už se asi nemůže dočkat antuky...
Reagovat
tommr
v Osprey se ale právě hraje na antuce. Jestli jí má Cadantu radši (což by mě u Rumunky vůbec nepřekvapilo) tak by to pro ní mohla bejt určitá výhoda ... :)
Reagovat
rubens
Aha, to jsem nezachytil. V každém případě, Katko, do ní... :)
Reagovat
steve79
Nechápu organizatory turnaje. Zase hraje Berdych na Grandstandu, proč? Je to nasazená čtyřka turnaje a ještě ani jednou nehrál na Centru. Na co ty organizátoři myslí blb....ci
Reagovat
tommr
dneska je to o to nepochopitelnější, že Tomáš hraje se současnou americkou jedničkou ...
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň je letos pořád na kurtech, kde jsou kamery - na rozdíl od Petry
Reagovat
freeteepek
Takto vypadá anglická mutace stránek turnaje v Katovicích:

http://bnpparibaskatowiceopen.com/en/news

Za pozornost stojí i tyto učitelky angličtiny:

http://bnpparibaskatowiceopen.com/pl/pages/16/video
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. před dnešními osmifinálovými zápasy v Miami (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že hráči ještě můžou v Miami získat další body):

...
4. Ferrer (+1485 bodů) *
5. Nadal (+1330 bodů)
----------------------------------
6. Berdych 5055 bodů *
----------------------------------
7. Del Potro (-305 bodů)
8. Tsonga (-1395 bodů) *
9. Tipsarevic (-2055 bodů) *
10. Gasquet (-2095 bodů) *
11. Cilic (-2440 bodů) *
12. Almagro (-2620 bodů) *
...

Tomáš si díky postupu přes Fallu v žebříčku opět trochu polepšil. Mírně stáhnul ztrátu na Ferrera a Nadala a naopak trochu navýšil svůj náskok před Del Potrem a spol. Tomášův náskok na devátýho Tipsarevice dělá už víc než dva tisíce bodů!
A v případě dnešního vítězství nad Querreym získá Tomáš dalších 90 bodů a v žebříčku si polepší ještě víc ... :)
Reagovat
gigin
Je to pecka.
Reagovat
Fandina
gigin ... co je pecka?
Reagovat
tommr
to se ti to rejpe když fandíš někomu jako je Djokovic a ty body nemusíš počítat ... :)
Reagovat
gigin
Počkej, neblázni. Já si nedělám srandu. Obdivuju tvůj přehled. Prostě jsem si jen uvědomil ten propastný rozdíl mezi Tomíkem a Jankelou... A pak jsem se jukl, kolik má bodů Ernie :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Požádej tommra, ať do toho přehledu dává i Ernesta. Aspoň jak si stojí k Rosolovi.
Reagovat
Fandina
gigin ... tak příště piš srozumitelně, aby si to každý nevysvětloval jinak!
Reagovat
gigin
tommr: Až budeš dělat příští přehled, mohl bys tam uvést i jaké má postavení Rosol ke Gulbisovi? Děkuju.
fandina: Co se do mne navážíš!! Hlavně ty piš srozumitelně!! Máš hlavu domotanou z Rosola, tak se zklidni :))))
Reagovat
Fandina
gigin ... když budeš psát srozumitelně, navážet se nebudu, tak si to vem k srdci a nenadávej mi !!!!
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. před dnešními osmifinálovými zápasy v Miami (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že hráči ještě můžou v Miami získat další body):

...
4. Ferrer (+1485 bodů) *
5. Nadal (+1330 bodů)
----------------------------------
6. Berdych 5055 bodů *
----------------------------------
7. Del Potro (-305 bodů)
8. Tsonga (-1395 bodů) *
9. Tipsarevic (-2055 bodů) *
10. Gasquet (-2095 bodů) *
11. Cilic (-2440 bodů) *
12. Almagro (-2620 bodů) *
...
55. Gulbis (-4264 bodů)
...

na tvoje přání jsem tam teda doplnil ještě Gulbise. Srovnávat s Rosolem ho ale nebudu, protože toho už dávno předstih a navíc pokud se nepletu tak Mrhač přece vyhlásil útok na první desítku, nebo ne? :)
Reagovat
gigin
Děkuju!!! Teď je to dokonalé :)) Na desítku ne, mlel o dvacítce.
Reagovat
smazaný uživatel
tak kdyz muze gigin....:)
Tak to by mne zajimalo kolik tommy ztraci na toma:))))
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. před dnešními osmifinálovými zápasy v Miami (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že hráči ještě můžou v Miami získat další body):

...
4. Ferrer (+1485 bodů) *
5. Nadal (+1330 bodů)
----------------------------------
6. Berdych 5055 bodů *
----------------------------------
7. Del Potro (-305 bodů)
8. Tsonga (-1395 bodů) *
9. Tipsarevic (-2055 bodů) *
10. Gasquet (-2095 bodů) *
11. Cilic (-2440 bodů) *
12. Almagro (-2620 bodů) *
...
16. Haas (-3065 bodů) *
...
55. Gulbis (-4264 bodů)
...

tak doplnit Haase není žádnej problém. Na jeho věk je to úžasnej borec a už se začíná pomalu ale jistě tlačit na první desítku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Take moc dekuju:)
Nevim jestli mu ta prvni desitka uplne vyjde, ale i tak velky respekt...
Doufam, ze tak bude hrat v jeho veku i ten Tom s jednim m:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska budu hodně fandit Na Li, tu mám od AO čím dál radši a tý bych vítězství v Miami přála. Serena v posledních zápasech není tak jistá, i když to vždycky zvrátí. Tomáš doufám bude hrát od začátku jak čekáme a nebude zase nervit fanoušky :) I když já si pořád nemůžu zvyknout na ten jeho vohoz, má pěkný boty a zbytek děs. No snad se dožiju, že se bude zase pěkně oblíkat jako předtím.
Reagovat
tommr
taky doufám, že Tomáš dneska začne o něco líp než v předchozích zápasech. Proti Querreymu by se mu už další obrat nemusel podařit ... :)
Jinak co se týče oblečení tak myslím, že Tomáš už má oficiální sponzorský oblečení - nasvědčuje tomu logo HM na čepici a na tričku ... :)
Reagovat
rubens
nám chlapům se zase líbí tyhle oblečky, ať máš představu... :)
http://www.youtube.com/watch?v=5J9uaKg0MVA
Reagovat
Fandina
Lunej ... podle mě se oblečení vyvíjí, kalhoty také, jsou trochu jinak střižené než přetím a delší. V tomhle se mi líbil víc než doteď od začátku roku. Podle mě se to ještě od H&M vyvíjí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš toho svíjejícího se zpěváka v bělostné košili? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
No fakt nevím, spodky mu lezou pořád :) Já nerada kritizuju, ale štve mě, že máme pěknýho tenistu s tak děsným oblečením, přitom v civilu je Tom jak manekýn. Pomalu každej hráč je líp oblečenej než on, chápu, že peníze jsou peníze, ale tahle značka má zatím jen hezký logo a možná dobře prodyšnou čepici. Tak si pustím černobílej obraz :))))
Reagovat
rubens
Lunej... trocha Kolumbie no, ať víme, odkud je Falla. Ne, toho jsem nemyslel. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klip pěknej, Tomovi by zrovna tahle košile sedla a k tomu ty taneční kreace :)) Já bych trochu kolumbijský krve nalila do žil českým fanouškům, např. na finále DC je chvílema nebylo ani slyšet. V 17.00 začíná fotbal, ten bude asi tragickej už předem, tak doufám, že si Tomem spravím chuť a věřím, že Na Li vyhraje. To pak budu mít krásnej večer :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se priprav!!!:)
Reagovat
gigin
V suchým, ve dvou s kafíčkem o pauzách...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokera neceka kaficko, ale nemecky peklo:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhůru na Bělehrad, to bude sturm.
Reagovat
gigin
Sretan sam, što vas imam... S vama želio bih imati dvojnu kuću!
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím překlad! Ale asi tam je, že Tommy vyhraje, ne?:DD
Reagovat
gigin
Jj, přesně tak. Dvojna kuča je, že Haas vyhraje hladce ve dvou...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc za překlad!:-))
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
prvni video > velmi slabe
druhe video > velmi dobre (chvalim:)
treti video > muze byt

A JA VYTAHUJI ESO Z RUKAVU:D)))))

Video se jmenuje - Dva geniove na place:)

https://www.youtube.com/watch?v=QCY-kqBFdJo
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné Vlku!:))

V dnešní zápase se těším, že si vychutnám Tommyho jednoruč bekhendy...
Reagovat
smazaný uživatel
No, zkusim na ten nocni zapas vydrzet....
...krom toho je tam pekne zamraceno, takze, aby se to jeste neposunovalo casove...zacatky zapasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych dneska na ten zápas rád vydržel, ale nevím, jestli mi nespadne oko....:))
Dneska možná stihnu Sama s Tomášem, a pak mrknu na Agu s Kirsten, a možná na toho Tommyho s Nolem. Víc dnes nezvládnu.
Reagovat
smazaný uživatel
A co bourak?:) dnes ji nesledujes?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, dnes právě korvetu sledovat nebudu, nestihnu to. Já ji na turnaji viděl jen včera, a to jsem to zapnul na začátku druhého setu, když jsem viděl ten ošklivý výsledek setu prvního. Dárku v podobě tvého dnešního tipu jsem si všiml, tak doufám, že to nebude drámo jako včera, když jsi mě také tak obdaroval.:))
Ale ne, já myslím, že to vyhraje jedna nebo druhá ve dvou setech.
Reagovat
tommr
já bych se Oskarovi ani moc nedivil kdyby se na Serenu nemoh dívat. Poslední zápasy hraje skoro jako Petra jen s tím rozdílem, že to nakonec přece jen nějak dotáhne do toho vítěznýho konce. Ale dívat se na to musí bejt pro jejího fanouška utrpení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, já se první zápas nedíval, že hrála v noci, a nechtělo se mi být vzhůru. Na druhý zápas jsem neměl čas, a dnes také ne. Jinak včera když se rozehrála a uvedla se do přítomného stavu, nebylo to tak hrozný.....
Jinak já její zápasy na turnajích v prvních kolech moc nesleduju, jenom na GS. Výhry v prvních kolech považuji za samozřejmost.:))
Třeba loni jak prohrála s Caro, to jsem taky koukl až ze záznamu, ty noční časy mě už unavují.....:))
Reagovat
smazaný uživatel
tommr > tvuj styl postu je absolutne nenapodibtelnej:)))

oskar > ja to teda vezmu dnes za tebe, ale budu asi rozpolcen...Li mi je sympaticka...ale abys nerekl, tak dnes Serenu potlacim:)
Reagovat
smazaný uživatel
A já když mám čas, tak na ní koukám, i když se jí nedaří, a prohraje.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc, jsem dlužník, máš to u mě!:)) Kdybys v noci usnul, budu tlačit za dva zase Tommyho.:)) Hlavně hezky koukej, ať mi pak můžeš napsat report.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ještě jsem si všiml - ne, není to pro mě utrpení koukat na ní, když se nedaří. Za prvé forma nemůže být furt, má už svůj věk. A za druhé když vidím, že je třeba někde na nákupech, a moc jí to nebaví....., tak nemá cenu se nějak nervovat.:)) Já to tak neprožívám, a stejně jsou nejdůležitější GS.:))
Reagovat
tommr
no je fakt, že když máš skoro jistotu, že tvoje oblíbenkyně nakonec stejně vyhraje tak se dá přetrpět i poněkud horší výkon. Snad se podobných jistot jednou dočkáme i u Petry ... :)
Jinak mě osobně ty hrací časy v Miami docela vyhovujou. Jedině ten poslední noční zápas je už nad moje síly ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě už ty noční časy nějak zmáhají.....

Určitě se toho u Petry její fanoušci také dočkají! Je mladá, sbírá zkušenosti, až jí bude jako Sereně, také bude takové zápasy vyhrávat.:))
Reagovat
dadaft
předně gratulace Jeleně Jankovič a Kirsten Flipkens. QF tak skvěle obsazeného turnaje, to se počítá...
myslel jsem, že se budu nejvíc těšit na zápas Li Na - Sere Na )), ale trošku se bojím, jestli bude tak dobrý, jak by podle žebříčkového postavení být měl,
a upřímně:: víc se těším na Agu s Kirsten.
Reagovat
tommr
vypadá to, že Sere Na na to v poslední době opravdu trochu dlabe. Asi už nemá dostatečnou motivaci ... :)
Reagovat
Fandina
Já bych spíš řekla, že Sere na to nedlabe, protože nakonec to vždycky otočí a na Na jsem proti Sere také zvědavá ... úsměv
Reagovat
Bob
Sere Na. Zajímavé slovní spojení.
Reagovat
Fandina
Sere Na = SERENA třeba ... úsměv
Reagovat
rubens
Kdo by to řekl, že je Fandina na Na zvědavá... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna to neni Fandina, ale... Fandi Na :)
Reagovat
smazaný uživatel
bozi, Vlcku.. :-)
Reagovat
Fandina
mám to stejně lepší Fandi Na než SereNa ... úsměv
Reagovat
Fandina
Já vlastně ani nemusím nic říkat, psát, z nicku se každý doví, proč tu píši ... úsměv
Reagovat
Fandina
rubens jsem na Na zvědavá, protože od té doby co jí trénuje bývalý trenér Henin Carlos Rodriguez se mi zdá, že hraje líp, ale moc příležitostí vidět hrál nebylo, protože od AO nehrála, tak jsem zvědavá, jak se projeví se Serenou. Na někdy fandím, záleží s kým hraje. Teď budu. Go go go Na Li!
Reagovat
rubens
Já zase budu fandit Jeleně. Bože, tu bych maloval! Vinci vlastně taky... :)
Reagovat
Fandina
rubens ... já to zase beru přes to prádlo, jako obchodník. Velké vnady nepotřebují zviditelnit, ale malé ano. Ale rozumím tomu, že vnady na malování ty potřebuješ, to je jasné ... úsměv
Reagovat
rubens
:)
Li Na se mi poslední dobou líbí, dobře se pohybuje, je včas u míčů, silné a přesné údery, nezmatkuje. hraje hlavou... :)
Reagovat
freeteepek
Tvůj nick je geniální:-)
Reagovat
Fandina
Špatný není ani Fanda, ale když jsem se registrovala, tak už to bylo obsazené ... úsměv
Reagovat
Fandina
freeteepek ... a tvůj nick je také super frý týpku ... chválím, líbí se mi
Reagovat
Fandina
rubens ... také se mi zdá, že Li Na teď hraje rozvážně a přesně, vliv Carlose je podle mě možný, Henin také hrála hlavou ... úsměv
Reagovat
VlS
S tím nezmatkováním bych to u Na nepřeháněl, třeba zrovna v posledním zápasu ze stavu 5:1, servis to dostat do TB, to bylo jak od Lucky Šafářky:-)
Reagovat
rubens
No jo, máš pravdu, na to jsem zapomněl... :)
Reagovat
darek.vrana
A ještě počtení pro vás, co tady pořád komentujete módu:
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/venus-williams-and-other-questionable-tennis-knickers-197183
:)
Reagovat
darek.vrana
Na konci se píše, že Eva Švíglerová nastoupila ve Wimbledonu 1989 naostro:).
Reagovat
Fandina
Pěkné. Tak ještě bych některé doporučila, vzít si tanga a také tělové barvy, s opravdu úzkým zadečkem. Pak by nikdo nemohl říci že byla na ostro, když vlastně nebyla.
Reagovat
darek.vrana
?My goal through the whole match was to stay as close as possible with him. He was playing really well,? Berdych told SonyOpenTennis.com. ?We got to the point where he had match point on my serve. I tried to stay positive and focus on myself. Until the last point is over, the match is still going. This was something I kept in my mind, to keep fighting. It showed that it was a good decision. I was able to turn it around and finish it off in a very tough third set.?
Reagovat
Bob
To to chceš jako přeložit?
Reagovat
smazaný uživatel
Takové dřiny s 60 hráčem žebř.No snad to bude už lepší,troufnu si říci,že minulý rok takovéto zápasy prohrával.Je už přeci jen odolnější a to je jen dobře,alespň někdo nám přinese trochu té radosti.
Reagovat
hatatytla
Falla má talentu na top 10, je to typ kterej může přehrávat Federera s Berdychem a nakonec se sotva udrží v top 100.
Reagovat
smazaný uživatel
Top 10, ale není nafukovací :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že to nedal a nedotáhl byl tak blízko. Držel jsem mu pěsti....
Reagovat
Reti64
Berdych hrál mizerně a měl včera prohrát. Je jak šašek v tý svý směšný čepičce, růžovejch botkách a s tou svou hloupoučkou hvězdičkou... Doufám, že ho pořádně oškube.
Reagovat
tommr
nemluví z tebe náhodou závist?
Včera se Tomášovi sice moc nedařilo, ale předved úžasnou vůli a bojovnost a to se počítá. Není umění vyhrát když všechno vychází - opravdová velikost hráče se pozná právě ve chvílích kdy mu to moc nejde ...
Reagovat
Fandina
Přeji ať Tom vyhrává a pokud je zamilovaný, tak mu to také přeji i jeho lásce. Mám radost, když vyhrává. Jinak Tomáš coby ambasador H&M ve sportu spolu s Backham teď trochu změnil střih kalhot a jsou delší, víc se mi to líbí, než co nosil od začátku roku. Tak uvidíme, jak se bude tenisové oblečení Toma vyvíjet dál. Viz odkaz k tomu ze začátku roku.

Berdo ... pojď pojď pojď!

http://www.markething.cz/nova-a-necekana-tvar-hm-tomas-berdych
Reagovat
VlS
Tak včera mě tipy vyšly až na Klárku, ale to nebyl tip, to bylo fandění, tak jak dneska?

Stadium:
Ferrer- Nishikori - tipnu trošku crazy Keie
Serena - Na Li - tak bude se Serena zase bicyklovať set a půl? Stejně tip Serena
Seppi - Murray - Andy, ale včera mi těmi topspinovými holčičími kopci pil krev
Tsonga - Cilič - Marin JWT překvapí a vyhraje
Stadium
Radwaňska - Flipkens - Aga to zase upinká a možná zase ve třech
Djokovič-Haas Vlku chtěl bych, ale nejde mi to z klávesnice, zase Nole
Ramos - Melzer - kde jste se tady kluci vyvrbili? Nevím
Gasquet - Almagro - to je tak 50/50, tipnu Ríšu, ale může to být naopak
Querrey - Tomáš - Tome pojď
Simon - Tipsarevič jeden při tom skládá hudbu a recituje klasiky, druhej přemýšlí, co zabalit dětem do školy ... těžko tipovat, snad milovník klasiků
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ještě sbírám po včerejším KO. Tak moje tipy

Ferrer < Nishikori 3.92
Serena = Na Li to bude dlouhý zápas
Seppi < Murray (under 19 2.04) asi to bude rychlý zápas, Andy se snad rozjede.
Tsonga < Čilič (2.65) Jo se trápí i se slabšími soupeři. Jenomže nerváci Troicki a Nieminen BP a SP neumí proměňovat. Čilič je těžší váha.

Radwaňska, Flipkens - Aga to asi dá, ale to je nuda tipovat favorita za 1.25
Djokovič, Haas to samé jako s Agou
Ramos, Melzer - (over 23 1.99) to by moch být dlouhý zápas
Gasquet, Almagro (over 23 1.99) zase dlouhý zápas a netuším kdo vyhraje
Querrey, Tomáš - asi Tom. Nesmí si už dovolit další 3setový zápas. S Querym to bude, ale jako obvykle náročné
Simon > Tipsarevič (1.73) - Anderson Tipsovi vítězství daroval, podle mého mizérie Tipsy pokračuje
Reagovat
smazaný uživatel
Jo uz dodavam take tipy.....:)
Stadium:
Ferrer > Nishikori - Tady jsem teda za Davidem, takze David.
Serena = Na Li - souhlas, bude to dlouhy...ale take asi spis citim Serenu, takze je to takovej darek pro Oskara:)
Seppi < Murray - Mne vcera krev nepil, a dnes ho opet tipuji.
Tsonga < Cilič - Jsem take za Marinem.
Stadium
Radwaňska = Flipkens - dlouhy zapas a asi Aga...
Djokovič < Haas - Nevadi chlapci ja rikam TOMMY:D)))!!!
Ramos > Melzer - Nevim, kde se kluci vzali, ale tipuji Ramose.
Gasquet = Almagro - dlouhy zapas
Querrey < Tomáš - rebel se vcera nakopl, aspon doufam:)
Simon = Tipsarevič - ulet zapas:D) to je tak asi vse, co se k tomu da rict:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer > Nishikori - Nishikorimu nevěřím
Serena = Na Li - souhlas, tady nevím. Ale tipuji, že to nebude tříseťák.
Seppi < Murray - Andy dostal včera první set od Grigora darem, dnes už si to pohlídá v pohodě.
Tsonga < Cilič - JWT dnes už asi rupne, je to trápení poslední zápasy.
Radwaňska > Flipkens - Aga to podle mě upinká, tady to vidím na možný tříseťák.....
Djokovič < Haas - to je přání
Gasquet < Almagro - bude to dlouhý
Querrey = Tomáš - rebel nemá nic jistého
Simon = Tipsarevič - tady je to loterie, pro mě netipovatelné
Reagovat
George_Renel
s Fallou byl jak přes kopírák Dominika-Serena. Snad jen, že se Domča nedostala až k mečbolům. Je poslední dobou pozoruhodné, jak Tomáš dokáže počkat na příležitost a proměnit ji. První set chtěl tak moc, že tím svým tlakem nemohl trefit kurt. Nelze však nezmínit výkon Fally v 1. setu, kdy hrál bezchbyně a až do zlomu v 2.setu snad ani sám nevěřil co uhrál do dvorce. Věřím, že Tom ještě na konečnou v tomto turnaji nedorazil
Reagovat
tommr
proti Tomášovi hraje v poslední době skoro každej papírově slabší hráč na hranici svejch možností. Je dobře, že se Tomáš naučil zvládat i takový zápasy kdy soupeř hraje na 110% a jemu se moc nedaří ... :)
Snad se to časem naučí i Petra Kvitová ... :)
Reagovat
George_Renel
Kéž by se to naučila co nejdříve, potenciál tam je velký. Ale Tomovi to taky trvalo 3 roky. Až přišla Ester.....
Reagovat
tommr
možná, že by Petře taky pomohlo kdyby si našla pořádnýho chlapa místo toho jejího dorostence ... :)
Reagovat
spaniel
Super! Oba servirovaci roboti venku, tomu rikam dobre rano :)
Reagovat
tommr
předpokládám, že tím míníš Isnera a Raonice? Vypadnutí Isnera nijak nelituju, ale odstoupení Raonice mě mrzí - docela jsem se těšil na jeho zápas s Tomášem. Navíc tím získal Querrey velkou výhodu, protože půjde dneska odpočatej na unavenýho Tomáše ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... já se ale Raonice proti Tomovi víc bojím. Doufám, že Sama dá tak Berdo pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Mohu se prosím zeptat, na které adrese se dají na internetu najít takovéto detailní statistiky, jaké jsou k dispozici zde na obrázku k zápasu Falla-Berdych. Diky.
Reagovat
rib
možná www.sonyopentennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
To jo tam jsem se dival, ale kde to tam je? Ja ohledne statistik z aktualnich turnaju pouzivam http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?lang=en&ref=www.atpworldtour.com, ale tam to neni ono. Jeste kdyz tam byla ta drivejsi okna statistik, tak ta byla dobra, ale tady ta okna kolikrat nejdou ani zobrazit.
Reagovat
Fandina
Z toho www.sonyopentennis.com se dá proklikat na statistiky
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?lang=en&ref=www.atpworldtour.com
To co je uvedeno nahoře, je zřejmě vyfocená statistika po zápase z televize nebo streamu, věděl by to určitě autor článku, kde jí sebral, nebo kde jí hledat. Také by mě to zajímalo, jestli je to někde na internetu jindy nebo kde jí najít. Na nich jsou právě zajímavé UE a Winners, které jinde nenajdu.

Tady dole jsou také nějaké statistiky nebo průběh zápasu.

http://www.livesport.cz/zapas/4pHRU89A/#prubeh-zapasu;1

http://www.tenislive.cz/atp/zapas/tomas-berdych-VS-alejandro-falla/sony-open-tennis-miami-2013/
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší je najít si na youtube highlights a podívat se na konec, kdy ukazujou statistiky, jako jsou nahoře v článku:-D...když ale není zápas nikde na streamu, tak smůla...
Reagovat
Fandina
Sonja to je pořád jeden a ten samý obrázek, mě jde o to, odkud tam ty informace dávají, jestli jsou někde zveřejněny.
Reagovat
freeteepek
To je právě na těch statistikách divný, že v TV se dozvíš počty nevynucených chyb a vítězných míčů a dost je komentátoři zdůrazňují (eurosport). Po zápase už je ale nikde jinde, než na videozáznamu, nenajdeš:-( Ani na oficiálních stránkách WTA. Pro mě nepochopitelné. Jako kdyby se na tyhle údaje vztahovaly nějaký autorský práva:-)
Reagovat
Fandina
freeteepek ... přesně tak. Možná se ty Winner a UE nedozvíš jindy, protože to není tak úplně jisté, o co vlastně šlo. Je tam hranice, do ještě je nevynucená a vynucená chyba a proto se to nedozvíme, i když to ty televize evidentně mají k dispozici a dávají to po zápase. Může to být tento důvod. Esa spočítáč, i celkové údery, brejky, to jsou čísla, ale tohle je na zvážejí individuálního subjektu, který to posuzuje. Nejde o čísla.
Reagovat
tommr
tady je podle mýho názoru problém hlavně v tom, že určování co je vítěznej míč nebo nevynucená chyba je velice sporný a takový statistiky jsou proto braný jen jako neoficiální ...
V oficiálních statistikách se uvádí jen nezpochybnitelný údaje jako je úspěšnost podání, počty brejkbolů nebo počty vítěznejch míčků ... :)
Reagovat
freeteepek
Mají na to nějaké specialisty?...úsměv
Reagovat
Fandina
tommr ... píši to samé výše. Přesně napsat co je UE a není je problém, proto to neuvádějí.
freeteepek ... v těch televizích se tým něko zabývá, nějaký člověk, který musí tenisu trochu rozumět a sledovat ho, až nakonec je třeba z něj na to odborník. Nic jiného v tom není ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava hrubky překlepy ... v televizi se tím zabývá někdo, až je z něj na to třeba specialista ... úsměv
Reagovat
tommr
byla si rychlejší ... :)
Na druhou stranu pokud by si ale psala trochu pomalejc a překontrolovala sis před odesláním co píšeš tak by ses třeba nemusela tak často dodatečně opravovat ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... máš pravdu, já někdy hrozně spěchám a píšu rychle, nebo spíš rychle myslím, nebo rychle píši, já nevím, prostě to chci mít za sebou a bouchnu to tam. Zmatkařka, no. Ale také je to tím, že píši hrozně rychle, /mám státnici z psaní deseti a teď to píši znovu pro pochopení některým nickům/, což samozřejmě není omluva. Jinak máš pravdu, jsem děsná, musím si dát bacha ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No to jsem včra dopadl. Tolik slibně rozehraných zápasů a nic. Mugurza, Stephens, Cibulkova, Berdych. Aspoň Čilič a Almagro potěšili :-/
Reagovat
smazaný uživatel
už mi zase zkazil den :/ :D šajze..
Reagovat
Tomasito
..skoda,ale bez servisu Masu asi nikdy neporazi!! :-( ..ale i presto si myslim,ze Klara podala sympaticky vykon!:-) ..myslim,ze jedina sance bude asi pro Klaru na antuce..kdyz ji pujde serv..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že rozhovor s koučem ukázal, jak se Klára cítila a bylo to na ní i vidět, 1. podání šílený a i když měla pár chvil, přišla mi prostě dost frustrovaná. Tak doufám, že Sirénu vyklepne Serena :) Dobrou
Reagovat
Vojtiik
Koukali jste neko grigorq?:)) my mame european party a tak nejak mi to nevyslo tak dejte nekdo report plíý:)))
Reagovat
Tomasito
Dimi hral opet sqvele,ale bohuzel Andy byl opet zase neuveritelny v obrane!!!..hlavne v 1.setu za stavu 5:3 serv Andy a break point-set point Dimi..to byla zase neuveritelna vymena se vsim s loby,smeci Dimiho,ale nakonec Andy zakoncil viteznym forhendem..podrzel servis..a hned na to vzal Dimimu serv..ale spise Dimi mu ho daroval..asi dostal sra.ku po tech nevyuzitych setbolech..a udelal 3dvojchyby v jednom gemu..a taky zakoncil ten gem dvojchybou a potom uz si to Andy zkusene podrzel..jeste ve 2.setu Dimi odvratil 2match points a hned vzapeti mel break,ale Andy opet zkusene eso..a potom uz to dopodaval na 6:3 ..jenom co me prekvapilo..ze mel Dimi v lozi uz i Magnuse Normana..ale to uz tady asi kazdy vi okrem me? :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Co to proboha je "european party"?

Dimitrov hraje výborně, občas umí zahrát vynikající míče, ale občas taky zkazí lehké údery. To je jeho slabina. Ten první set měl vyhrát, ve druhém už hodně kazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím všechny noční sovy a jdeme na to :)
Reagovat
tommr
Klára začla hodně špatně, ale už se snad chytla ... :)
Reagovat
Tomasito
..noo,to byl asi jenom takovy chvilkovy zablesk :-( ..tak snad se chytne ve 2.setu? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
uvidime, pokud zlepsi podani tak neni bez sance
Reagovat
smazaný uživatel
hustej rozhovor Klary s trenerem :)
Reagovat
Tomasito
..to teda jo :-) ..tak ted by se mohla konecne chytnout ! :-)
Reagovat
tommr
Klára se sice snaží, ale je to marný. Proti Sharapový a těm jejím bombám prostě nemá šanci ...
Reagovat
smazaný uživatel
no bez prvniho podani proste sanci nema, bohuzel..
Reagovat
Tomasito
Marene to tam dneska neskutecne pada!! :-)..hlavne ty returny!!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak musim rict ze v mezihre byla Klara vyrovnanou souperkou, ba mozna byla lepsi ,ale zasadni rozdil byl na podani. Proti Marii je potreba lepsi podani jinak neni sance..
Reagovat
tommr
dneska to bylo jak přes kopírák podobný zápasu Tomáše s Gimeno-Traverem. Jen s tím rozdílem, že Tomáš hrál zpočátku ještě hůř a výsledek byl ještě víc na vážkách ... :)
Doufám, že proti Querreymu už Tomáš začne hrát pořádně hned od začátku a nebude to zase honit na poslední chvíli. Querrey je přece jen podstatně lepší hráč než jsou Gimeno-Traver a Falla a Tomášovi by se nejspíš proti němu podobnej obrat do třetice všeho dobrýho nepoved ... :)
Reagovat
Tomasito
..tak Beda dneska asi ukazal opet..proc je no.6 ! ..musim priznat,ze uz jsem videl hrat Fallu proti Verdascovi..a popravde uz jsem neveril ,ze to Beda dneska otoci..ale asi ho nakopnul ten game za stavu 3:5 ve druhem jak save match point..potom sice mel jeste Falla jeden match point v tiebreaku..ale serv mel Beda..takze to mel Beda porad ve svych rukou..jeste jednou klobouk dolu..well done! :-)
Reagovat
tommr
jj ten odvrácenej mečbol Tomášovi hodně pomoh a Fallu to naopak trochu nahlodalo ...
Ve třetím setu už byl Tomáš o poznání jistější a Falla naopak začal trochu uvadat. Rozhodující moment byla podle mě čtvrtá hra posledního setu. Tomáš při svým servisu prohrával už 0:30 a vypadalo to s ním dost špatně. Tomáš už byl ale v takový pohodě, že dal tři esa za sebou a podání udržel. Hned nato Fallu brejknul čistou hrou a o zápase bylo prakticky rozhodnuto ... :)
Reagovat
Tomasito
..davam Ti za pravdu :-)
Reagovat
darek.vrana
Pškný obrat za pět minut dvanáct. V kritických chvílích tentokrát servis podržel znamenitě, na rozdíl od zápasu s Nadalem. Je vidět, jak je to o psychice. Proti slabším hráčům dokáže Berdych vybojovat téměř ztracené zápasy a vytěžit z minima maximum. Proti těm nejlepším je to ještě naopak, ale to se třeba taky časem zlomí. Jinak Falla takových zápasů sehrál dost. Často na něj sázím a on většinou vede, ale neudrží...
Reagovat
Tomasito
souhlasim..ale Beda si opet dokazal,ze z niceho vyhral nakonec zapas..byl ve druhem setu..velmi trpelivy..a cekal az do posledni chvile na svoji sanci..a ona prisla..noo,myslim,ze se klidne muze stat,ze tato sezona muze byt pro Bedu zlomova..nerikam,ze bude,ale neprekvapilo by me to..pozor na neho!! ..Valacha jednoho ! :-)
Reagovat
tommr
jj pamatuju, že jednou takhle Falla málem vyřadil Federera ve Wimbledonu. Už ho taky měl na lopatě, ale pokonil to podobně jako dneska proti Tomášovi ... :)
Reagovat
Tomasito
..presne jak pises! :-)
Reagovat
VlS
ale na tu čekat nemůžu, ráno musím jít tvořit hodnoty :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Já naštěstí nic vytvářet nemusím, tak snad vydržím, protože jsem na zápas hodně zvědavá. :)
Reagovat
Tomasito
tak ja stopro vydrzim! :-)
Reagovat
VlS
co je Milošovi?
Reagovat
LubosZabloudil
Bohužel je nemocný.
Reagovat
Tomasito
..prene tak nemocny :-( ..coz tak trochu hraje Bedovi do karet..urcite je lepsi hrat proti Samovi nez Milosovi!! :-)
Reagovat
tommr
já bych řek, že hrát proti unavenýmu a indisponovanýmu Raonicovi by bylo o hodně lepší než hrát proti odpočatýmu Querreymu ... :)
Reagovat
Tomasito
..tak s tou unavou mas mozna pravdu,ale mezi nama jsou to profici..a pri tady tom systemu jak momentalne hrajou..obden jak na grandslamu..tak si nemyslim,ze to je zase az takova vyhoda..ale jak rikam..porad je lepsi hrat s cerstvym Querreym nez proti Raonicovi..ale opakuji..je to pouze muj nazor.. :-)
Reagovat
tommr
za normálních okolností bych se taky bál víc Raonice, ale tady v Miami mi přišel k poražení spíš než Querrey ...
Jinak doufám, že ten 1 den odpočinku před osmifinále bude Tomášovi stačit na to, aby se dal fyzicky do kupy. Herně na Querreyho určitě má ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
P.S: Mayko, nebreč:-))))
Reagovat
VlS
breč a pořádně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko si to vynahradí zítra, kdy vypadne pánes Nole :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist