Berdych porazil Ferrera, s Murraym se utká o semifinále

5. 5. 2016, 16:21
Aktuality 160
Tomáš Berdych je v Madridu krok od obhajoby loňského semifinále. Český tenista dnes porazil domácího Davida Ferrera 7-6 7-5 a postoupil do čtvrtfinále, v němž ho čeká úřadující šampion Andy Murray.
Tomáš Berdych

Souboje Tomáše Berdycha s Davidem Ferrerem bývají zárukou dramatické podívané, a ani jejich dnešní zápas nebyl výjimkou. Diváci v Madridu viděli vyrovnaný úvodní set, ve kterém si oba hráči dlouho bezpečně hlídali svá podání. Když český tenista neproměnil v desáté hře svůj jediný brejkbol a zároveň setbol, přišla na řadu zkrácená hra; v ní Berdych zahodil další tři šance, ale pátý setbol už využil.

Ve druhé sadě šel Tomáš Berdych rychle do vedení, které o tři hry později ztratil. Za stavu 3-3 přišel Ferrer znovu o servis a český hráč měl za stavu 5-4 možnost zápas ukončit při svém podání, ale zradilo ho podání a bylo srovnáno. Dalšího tie-breaku už se však diváci nedočkali: Berdych znovu prolomil Ferrerovo podání, v další hře odvrátil dva brejkboly a esem zápas ukončil.

Díky dnešní výhře snížil rodák z Valašského Meziříčí bilanci s Ferrerem na okruhu ATP na 6:8. S negativním skóre půjde i do svého dalšího duelu. Jeho příštím soupeřem totiž bude obhájce titulu Andy Murray, s nímž má vzájemné zápasy 6:7.

Rafael Nadal dnes vyhrál i čtvrtý vzájemný souboj se Samem Querreym. I když na domácí antuce v Madridu prohrál první tři gamy zápasu a v druhé sadě neudržel výhodu prvního brejku, zvítězil bez vážných problémů 6-4 6-2. Ve čtvrtfinále se utká s Portugalcem Joaem Sousou.

Vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 4-0 také Novak Djokovič, který si poradil s Robertem Bautistou. Ve španělské metropoli domácího tenistu smetl 6-1 6-2 a postoupil do čtvrtfinále. V něm se střetne s Milosem Raonicem, s nímž v šesti duelech ztratil jediný set.

Výsledky - Madrid - muži (antuka, dotace 5.719.660 eur):
Dvouhra - osmifinále:
Berdych (8-ČR) - Ferrer (9-Šp.) 7:6 (10:8), 7:5
Djokovič (1-Srb.) - Bautista (15-Šp.) 6:2, 6:1
Murray (2-Brit.) - Simon (16-Fr.) 6:4, 6:2
Nadal (5-Šp.) - Querrey (USA) 6:4, 6:2
Nišikori (6-Jap.) - Gasquet (10-Fr.) 6:4, 7:5
Raonic (11-Kan.) - Tsonga (7-Fr.) 6:4, 6:4
Sousa (Portug.) - Sock (USA) 6:1, 6:7 (3:7), 6:2
Kyrgios (Austr.) - Cuevas (Urug.) 7:6 (7:5), 4:6, 6:3
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

160
Přidat komentář
Kytka
Jen ukázka toho, jak se Tom od absolutní špičky vzdaluje, než aby se přibližoval. Už jsem tu jednou psala, že loňské jízda až do RG byla možná ještě důsledkem spolupráce s Krupou, než zásluha Valverdua. Chvíli před tím, než komentátor řekl, že by si měl najít jiného trenéra a nejlepší by byl Štěpánek, mně napadlo to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
Stepánek?...

To by nefungovalo...On bol vždy taký Tomášov mladší bráška, myslím, že tréner by mal byť vždy tak trochu vzorom a autoritou..
Reagovat
Kytka
No naopak, Tomáš je mladší bráška Radka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vekom...Ale výkonnostne, či výsledkami v DC bol vždy Tomáš jednotka..
Reagovat
Kytka
Napsala jsem to spíš proto, že už před léty, kdy Toma trénoval ještě Navrátil, v jednom rozhovoru říkal Jan Kodeš, že Tom by měl víc chodit na síť a rychleji běhat, že na takovou hru by měl, i když je veliký. No a kdo by ho mohl naučit lépe hru u sítě než Radek?
Reagovat
Kytka
Tedy, aby se spíš na tu síť vydal častěji.
Reagovat
Kytka
Jednotka vždycky nebyl, jeden čas, než skončil spolupráci s Navrátilem, byl Radek ve druhé desítce a Tom padal někam ke 30. místu. A to tehdy ho musel kopnout Navrátil s tím, že má cestování dost, aby se Tom rozhoupal jít dál. No, ale Valverdu ho nekopne. Všichni byli překvapení, když Andy vykopl Valverdua i s dalším jeho týmem, neboť měl spory s Amélií a Amélii si nechal. A udělal dobře. Třeba mu chce Andy tou vyhecovaností naznačit, že by ho měl Tom vykopnout taky.
Reagovat
smazaný uživatel
S tým prechodom na sieť súhlasím, s tým behom už menej..Okrem pohybu je Berdychova velká slabina aj return, zrejme najslabší z TOP 10 aj počas doby, keď bol piaty...A servis má na svoju výšku len solídny, nikdy to nebola jeho ozajstná zbraň..
Reagovat
Kytka
No, pokud jde o dlouhány nad 195 cm, je Berdych jmenovaný vždy jak nejlepší, vedle DelPa. Ten pohyb je fakt lepší, bez toho by to včera s Davidem neuběhal, stejně jako v předchozích jejich zápasech.
Reagovat
smazaný uživatel
Nad 195?...Nechcela si napísať do 195?...Podľa mňa má horší servis ako Cilic, aj Kyrgios a to je Berdych minimálne rovnako vysoký, alebo vyšší. Dokonca aj 189 Djokovic má dnes už efektívnejší servis. Nad 195cm, to sa ani nemusíme baviť samozrejme, Izzy je inde.
Reagovat
Kytka
Tomáš má 196. A nepsala jsem o servisu. Samozřejmě, ti nad 2 metry jako Izzy, zejména Karlovič a i Anderson jsou jinde.
Reagovat
Kytka
Psala jsem o pohybu.
Reagovat
Kytka
Ale asi už nemá cenu ho řešit, už mu bude v září 31, je už asi za zenitem. Můžeme být jen rádi, za ty roky, co jsme ho měli a měli někdy i dost radosti z jeho výkonů. Nejvíc mně momentálně mrzí, že nemá nástupce a dlouhé roky asi zase nic také mít nebudeme. Já už se nějakého hráče, jao je Tom, asi nedožiju.
Reagovat
tommr
vidím to stejně. Veselý se po slibným začátku kariéry zadrh, Pavlásek se k Tomášovi výkonostně nikdy ani nepřiblížil a za nima je jen jedno velký NIC ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel bez překvapení. Snad to někdy Tom dá líp.
Ale díky Bohu aspoň za to čtvrtfinaále...
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, 92% po 1. servisu, 70% po druhém. K slušnému výkonu z 1. set se v 2. setu přidal skvělý výkon na servisu, za celý set ztratil 1 míč po servisu snad, neskutečné. Co bych ale vyzdvihl je zlepšený 2. servis, v 1. setu v grafice bylo, že loni v Madridu ho hrál v průměru 139 km/h, letos 153 km/h, velký rozdíl a jde to vidět i na tom, že druhý zápas v řadě nečelil žádnému brejkbolu.

No a ty dropshoty, to byl takový bonbónek pozitivního zápasu. Povinnost splněna, s Rafou můžem jen překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/ChxSRC_XIAA-urX.jpg

Statistiky. 20 winnerů, 13 UE, parádní bilance. Můžeme být spokojeni.
Reagovat
mahycek
To byla slabota, je zbytečné něco rozebírat.
Reagovat
smazaný uživatel
taky to mohlo být delší
Reagovat
Kytka
I kdyby to bylo delší s výhrou pro Andyho, výsledek by byl stejný.
Reagovat
tommr
neskutečnej debakl. Murray si s Tomášem pohrál jako s vyjukaným dorostencem a ani se přitom nezapotil ... :(
Reagovat
Lunej..
to schytal za Radka, že si Andyho povodil, za Daniho, že ho má jako kouče, zatím opravdu nekončící noční můra. Prý by si mohl vzít jako kouče Radka :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten to má tak zapotřebí
Reagovat
Kytka
Kdo ví, jestli byl Valverdu dobrá volba. Tomáš sice toho víc uběhá, ale ztratil procenta prvního servisu do dvorce a zejména přesnost, dává auty jako Petra Kvitová. Dřív byla jeho hra mnohem přesnější a tvrdší.
Reagovat
tommr
Murray si tam Tomáše vodí jak slepýho koně ... :(
Reagovat
tommr
ve druhým setu neuhrál Tomáš při servisu Murrayho ještě ani jeden míček. Neuvěřitelný ... :(
Reagovat
tommr
a je vymalováno ... :(
Reagovat
d@ve
Tomášova noční Můray. :/
Reagovat
smazaný uživatel
tak td to snad slovenský komentátor zakřikl,když řekl,že Béďa na Murrayho nemá.
Reagovat
Atoidi1
poradíte někdo, prosím, stream na Berdych vs Murray ?
Reagovat
miledus
http://www.sportingvideo.org/20160501/vv5725ab20ed04c3.20202187-1328831.html
Reagovat
Atoidi1
Díky!
Reagovat
miledus
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-berdych-murray-atp-madrid-tennis-314444.html
Reagovat
smazaný uživatel
novasport
Reagovat
Lunej..
v lóži Tomáše je pro Andyho jak rudý hadr:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Z Andyho sa na staré kolená stane aj špičkový antukár..Ten herný prejav do 2014 a od 2015 je naozaj o inom, a hlavne ten level dokáže držať dlhodobo...

Ak vyhrá 1-2 RG nakoniec sa moze dostat aj do TOP 10 vsetkých antukárov open éry..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Pohodička zatím, i bez 1. servisu a s několika hloupými chybami. Ale ty dropshoty a kratší slajzy, to je radost prostě, neskutečný skill.

A co se týče Berdycha, menší šance tam měl, ale je úplně posranej. Od úvodu mi přijde, jako by byl smířený s porážkou. Vždycky to na Andyho docela uměl, od té doby, co ho trénuje Dani, si ho ale Andy neskutečně maže na chleba a Tomáš absolutně netuší, co má hrát, na tu chytrou hru nemá odpověď.
Reagovat
historik
přesně, od té doby co ho vede Dani si na něj vypadá vůbec nevěří. Přitom předtím na antuce bych jednoznačně tipoval Tomáše, Murray se na ní sice zlepšil...ale fakt je to od té doby až příliš jednoznačné
Reagovat
Kytka
Jo, s Krupou ho zvládal líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Čau lidi, tak co, budete sledovat hokej? Já ano, ale letos můžem Češi i Slováci dopadnout s fiaskem.

Za mě favoriti: Kanada, Finsko.

Přání: 1. Česko, 2. Slovensko, 3. Finsko
Reagovat
vrabejka
U nás to boj o záchranu myslím nehrozí. Zas tak nás nepodcenujte. U Slováků to bude horší jak prohraji s Francii/Německem tak postup budou mít hodně těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
šak sestup mě ani nenapadl. Spíš to bude boj o čtvrtfinále. Máme jednoznačně těžší skupinu a pro naší repre bude i nepostup do čtvrtfinále velké fiasko, vždyť jsme tam byli od rozpadu federace vždy. A nepostup do čtvrtfinále rozhodně visí ve vzduchu.
Reagovat
smazaný uživatel
No my hráme o záchranu, hneď v prvom zápase s derby s Maďarmi..Po Kanada-USa, Svedsko-Finsko, Slovensko-Cesko, štvrté najvačšie derby v histórii hokeja.
Reagovat
smazaný uživatel
:D No a nemažme si med kolem huby. Maďaři s těma svojima Kanaďanama a entuziasmem budou rovnocenný soupeř. Smutné, kam jste se propadli a my už nejsme daleko od vás.
Reagovat
smazaný uživatel
To je bohuzial výsledok dlhodobých postupov s hokejovou mládežou v našich končinách v porovnaní so zámorím a Škandináviou..Dovolím si tvrdit, že nastupujúci trend (Slováci mimo QF a Češi o QF) bude mať dlhodobý charakter..
Reagovat
smazaný uživatel
U vás je i takový zajímavý trend, že si pamatuju, že když jste měli kádr kolem Demitry a spol, tak neexistovalo, že by se někdo z turnaje omlouval. Prostě ať měl sebevětší problémy, vždy jeli reprezentovat. Před těma deseti rokama jste nám vždy bývali dáváni za vzor v tomto. Teď už jste na tom v tomto ohledu naprosto stejně jako my. Kdoví, čím to bylo. Asi charakterem těch hráčů.
Reagovat
smazaný uživatel
To bolo v rokoch 2000-2004 + lockout sezóna iba, vtedy bol boom a všetci boli namlsaní na medaily..Navyše GM bol Peter Stastný, ktorého hráči vysoko rešpektovali..Potom už chodil pravidelne iba Šatan :)..

Teraz je vo vztahoch vedenia hokeja, hráči NHL velké napatie a hoci oficiálne bojkot už nie je, neoficiálne stále je..Hoci, to či príde nejaký Tatar je mne osobne ukradnuté, uz tam mimo Hossu, Gáboríka a Cháru v NHL ak tak dokopy nič neni..
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo tak. Ale vrchol té generace byl jednoznačně ve Vancouveru. https://www.youtube.com/watch?v=V_Y_PLPkEuk Když jsem si pouštěl tohle, tak jsme měl skoro mráz po zádech, co hráč, to fakt plejer s velkým P a X factorem. Porovnat tuto soupisku se Soči a co bude za dva roky v jižní Koreji, asi bude k pláči. Neskutečná škoda v tom Vancouveru té Demovy tyčky, určitě by z toho bylo slovenské Nagano. Stejně mě přijde, že tihle byli větší srdcaři než dnes.
Reagovat
tommr
první set byla naprosto jednoznačná záležitost. Murray hraje na půl plynu a stejně to na Tomáše bohatě stačí ... :(
Reagovat
vrabejka
Snad sis nemyslel že ho Tom porazí, navíc když na něho vůbec poslední dobou neumí. Už včera měl velké štěstí že postoupil.
Reagovat
tommr
čekal jsem aspoň trochu vyrovnanej boj a ne že tam Tomáš půjde jako ovce na porážku ... :(
Reagovat
Kytka
No už když vstupoval na kurt, tak jako by měl v očích kolikrát ještě v kariéře si zahraji na tak velkému kurtu. Tom už vůbec nemluvím o tom, kolikrát si zahraje velký zápas. Včera, ale se stejně uvadajícím Davidem.
Reagovat
vrabejka
Berda hraje svůj tradični výkon proti top hráči. Snaž íse hrát agresivně, ale na big pointech až příliš zbytečných chyb a když připočtem absenci 1.servisu tak si Andy v suchém triku vzal 1:set. Pokud se rychle něco nezměni vyprovodí ho Murray ve 2.setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Z Andyho sa na staré kolená ešte stane aj antukár..Tie vysledky do roku 2014 a od 2015 vyssie su naozaj o inom, teda hlavne herný prejav..Kto vie, ak vyhrá 1-2 RG este moze aspirovat aj na TOP 10 antukárov open éry :)
Reagovat
vrabejka
Ty Murrayho dropshoty. To je top :)
Reagovat
historik
Jak chce jako Tomáš s takovýma chybama při jasných bodech uspět?
Reagovat
tommr
to je tragédie co tam Tomáš zase předvádí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
no jo no, Murray zatím jede na pohodu, podle mě tak na 60%
Reagovat
tommr
zatím snad ani nepotřebuje ručník ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zda se, že vedel Noleho, Nadala přibyly Berdychovi další nořní můra, tentokrát britská ....:-)
Reagovat
tommr
jj ten seznam hráčů proti kterejm nemá Tomáš nejmenší šanci se bohužel neustále rozrůstá ... :(
Reagovat
George_Renel
A Kolář již je opět ve finále.
Reagovat
historik
super:-) Kde to prosím sledujete?
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka ,i když padesátka a desítka je rozdíl
Reagovat
Fandina
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=M-FU-HUN-03A-2016
Reagovat
historik
dík
Reagovat
tommr
Tomášovi se zase jednou "poved" vstup do zápasu ... :(
Reagovat
Krisboy
To jo. Můj dvacetikorunovej vklad se pomalu rozpoští v dáli.
Reagovat
mahycek
Rozmýšlel jsem se jestli mám vsadit na Toma. Nakonec jsem vsadil na Andyho. Ale, to jsem nevěděl, že je zatažená střecha. Třeba toho Berdych využije.
Reagovat
Roger_Federer
Jaky smysl ma sazka na Andyho 1,4, pokud si premyslel ze vsadis na Toma za 3,5?
Reagovat
mahycek
Ale, já to mám i s dalším tenisem a 2x hokej k tomu.
Reagovat
Krisboy
Tom s Můrou nastupují!
Reagovat
Fandina
A jsou na Nova Sport 1.
Reagovat
svetova.dvojka
Už se těším na Berdycha jak s ním Murray vytře zadnici svým inteligentním tenisem...
Reagovat
Fandina
těš se dál
Reagovat
peggy
Rafo,vcera dobre obraceny set.Stale musis makat vice.
Reagovat
Krisboy
Teď jsem se rozhodl, že Tom Můru dneska porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
A já se rozhod, že si odskočím na velkou.
Reagovat
panzer.dragon
nadal a jeho easy los.. soupeři jak na challangeru
Reagovat
Krisboy
Na antuce jsou pro Rafu všichni soupeři easy :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Bejvávalo... ale ten los měl opravdu extrémně lehký, až se člověk trochu podivuje, jestli to není tím, že hraje ve Španělsku na turnaji řízeném Rumunem...
Reagovat
Krisboy
Bejvávalo a zas bude. 5.června se to potvrdí.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, vypadá to docela nadějně, to je fakt. Rafovy výkony jdou hodně nahoru, ještě přidat dobrý los a šance budou vysoké.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stan_Borowitz
No, dost to připomíná tu pověstnou karlovarskou losovačku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
tito
No taková nakládačka jako Chung, Halys, Simon, Seppi to není, ale v posledních kolech turnaje se to vždy vyrovná.
Reagovat
panzer.dragon
se koukni na složení čtvrtfinále, jediný nezajímavý je to nadalovo..
Reagovat
smazaný uživatel
V MC mal Rafa extra tazký zreb, zákon pravdepodobnosti hovoril, že dvakrát po sebe by si na Masters tazký zreb mat nemal..
Reagovat
tito
Se divím, že to někdo po takových letech řeší
Reagovat
tito
Ještě to tedy chápu na GS, ale tady?
Reagovat
panzer.dragon
jenom sem to zmínil, král antuky a jeho zápas bude nakonec nejmíň zajímavej, toť vše
Reagovat
tito
No pro mne osobně nebude trhák ani Djoko a Raonic, tam čekám celkem jednoznačný průběh, Murray x Berdych bude zajímavý tak akorát výsledkově. Hitem dneška Kyrgios x Nishi.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa dnes nehral dobre, a myslím, že to sám najlepšie vie..Možno sa včera po futbale aj trochu zdržal a zanedbal večierku..:)

Verím, že od zajtra to bude lepšie, lebo tento výkon by na Andyho nielen že nemusel stačiť, on by nestačil celkom určite.
Reagovat
smazaný uživatel
presne! Mám rovnaké postrehy.
Reagovat
smazaný uživatel
aj ja
Reagovat
mahycek
A pak Queery od 4-2 skoro všechno vyházel a posadil Nadala do sedla.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ako vzdy,Rafa za to ze vyhrava ani nemoze,slaba konkurencia
Reagovat
smazaný uživatel
DelPo sa odhlásil z Ríma pre bolavé zápästie..Toto už hraničí s agentínskou telenovelou, zial asi so smutným koncom..
Reagovat
Stan_Borowitz
Nepsali které? Levé nebo pravé?
Reagovat
smazaný uživatel
Ľavé..To kvoli ktorému rok pauzoval..

Ja neviem, či aj tí lekári odviedli dobrú prácu, veď toto neni možné..
Reagovat
Fandina
Vím, že to může být i jinak, já nejsem profesionální tenista, ale bohužel, zápěstí je velký problém. Já ho měla zlomené a ještě několik let potom jsem cítila bolesti a hlavně nebylo tak funkční, pružné a je to základ pro pohyb ruky, dlaně, držení rakety v tenise. Časem se to zlepšovalo, ale dodnes a už je to deset let není v pořádku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zápěstí je složitý kloub, evolučně uzpůsobený spíše na jemnou motoriku než na zvládání opakovaných prudkých rázů. Není divu, že při tenisu trpí.
Reagovat
Roger_Federer
A nebyly to bolesti v hlave?
Reagovat
Fandina
Nejsem jako ty. Co psychiatr dobré? Prášky sis vzal?
Reagovat
smazaný uživatel
Padal začal skvěle
Reagovat
mahycek
Byl jsem od 17- 19hod. pryč, ale nyní Queery drtí Nadala !!!
Reagovat
Frick
Takže 14 Španělů v TOP 101 je tedy opravdu famózní, ale když se tak dívám, tak....

86-82-88-81-91-85-83-83-86-88-89-82-80-82

Takže 4x střední generace a 10x 30+

Nedojedou na to za pár let?
Reagovat
smazaný uživatel
ja som si to vsimol uz asi pred troma rokmi,ze im dochadza stava,Nadal je vrchol a po nom nieze pad,ale rovno nic,prepac Bautista
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hráči ako Nadal nikdy neboli pre Španielovov samozrejmosťou..To isté platí o viacnásobných GS víťazoch..Boli tu Moya, Ferrero, Corretja a ďalší, ale skutočná legenda tenisu asi nie..Takže je jasné, že sa on bude ťažko nahrádzať..

Stále sú však na tom Španieli lepšie, ako napríklad Švajčiari, Srbi alebo bašta tenisu Amerika..No a o Švédoch, ktorí naopak na mnohonásobných GS víťazov zvyknutí sú ani nehovorím..Austrália nebyť Kyrgiosa je na tom tiež zle, takže otázka stojí, ktorá krajina má vlastne najperspektívnejšiu mladú vlnu?...
Reagovat
smazaný uživatel
americania zacinaju byt na tom celkom slusne,ostatny maju aspon jeden konkurencie schopny talent,spanieli vsak nic,ved aj bautista ma 28 a na top10 to nevyzera
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá se říct, že by nějaká země dominovala. A taky se teď ještě dá těžko předpokládat, kam to kdo z mladých dotáhne, ale žebříček U21 je dost rozmanitý.

http://live-tennis.eu/rankings_under_21

Věřím, že se prosadí někdo z Američanů a možná časem bude tenisovou velmocí Korea :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ten úpadek tenisu (a stolního tenisu) ve Švédsku je zajímavý fenomén, podobně jako to, že se ve Švýcarsku najednou jako taková kvantová fluktuace vakua objevili dva hráči světové extratřídy. Američanů je spousta, takže se tam dříve nebo později zase nějací špičkoví hráči vynoří. Mně připadá podivné, jak málo vždy bylo a stále je ve špičkovém tenisu Rusů, přitom Rusek je tam jak ... máku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomen na obdobi, kdy tenis byl burzoazni prezitek;) Celkem handicap...Ale i prez to v tom novejsim obdobi se celkem neco v tom Rusku urodilo...
Treba takovy Davydenko, ten drtil bez problemu i toho Rafu.

V Rusku se situace podle me meni, ted tam maji tri hracky ve WTA, ktere opravdu maji zajimavy potencial, ktereho si vsimaji i svetova media. Takze asi je jen otazka casu, nez tenis i tam najde svou zivnou pudu a takove podminky, aby se rozvijel vic...a aby se rozvijeli dalsi hraci.
Reagovat
George_Renel
Taky je ve Švédsku stále méně Švédů. A ti noví nikdy na sport moc nebyli.....
Reagovat
Haitik
Del Petro se prý odhlásil z Říma..

https://twitter.com/MichalSamulski/status/728253780018475008
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo odkaz? Děkuju moc!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisforum.com/12-general-messages/891506-race-2016-rio-olympics-after-prague-rabat.html
Reagovat
peggy
Davide je mne moc líto,ze jsi nevyhrál,moc jsem Ti věřila.Byl to lehouky soupeř,ale vždy to nevyjde snad příště.
Reagovat
smazaný uživatel
V Římě to zkusí znova ...:-) Třeba dostane do OF težšího soupeře
Reagovat
Kytka
Tak, třeba Rafu nebo Noleho
Reagovat
Krisboy
Nebo nedejbože J1rku!
Reagovat
Pe3k
Dobře on! Bohužel pro něj Můra, Nadull, Nolan je pro něj nehratelný rank.
Reagovat
lars
Muru mel odstranit Radek :)
Reagovat
Kytka
No, kdyby Radek uhrál ten tie-break v prvním setu, daleko by nebyl. Škoda, Radek by si pomohl bodově do žebříčku a přiblížil by se stovce a Tomovi by to taky pomohlo. Tentokrát týmová spolupráce neklapla.
Reagovat
Romario
Nole po rozpačitým začátku podal excelentní výkon.
Reagovat
Kozoroh
Potřeboval se rozehřát, pak už mu Bautista nemohl stačit. Výborný výkon, s touhle hrou si jde pro druhou trofej z Madridu :)
Reagovat
George_Renel
se klukům docela daří. Vedle Tomáše postoupil i Veselý, Rosol a před chvílí talent Kolář, i když ten se z neznámým Maďarem trápil asi značně více, než se čekalo.
Reagovat
Fandina
se mi dneska líbil, hlavně, jak dothl TB a mač ve druhém setu. To je super a skalp Davida na antuce také. A doufám, že konečně zase porazí Andyho, tři poslední mače prohrál a já doufám, že to konečně otočí, tady v Madridu před třemi lety Andyho porazil a vůbec všechny zápasy s ním na antuce, i když v minulosti vyhrál. Tak snad se mu podaří prolomit poslední prohry s ním a podobně jako dneska Davida i Andyho porazí. Bylo by to super. Berďo pojď!!!
Reagovat
tommr
je pravda, že Tomáš vyhrál nad Murraym všechny tři minulý zápasy na antuce, ale přílišnej optimismus není přesto na místě, protože Murray se v poslední době na antuce velice zlepšil - jak o tom ostatně svědčí i to, že v Madridu obhajuje lonskej titul ...
Reagovat
Lina
Navíc je proti, jeho bolístka 1. podání. Jinak dnes, až na ty nervy drásající koncovky setů hezké. Je fajn, že to nakonec ustál a paradoxně zakončil esem. :)
Reagovat
tommr
jj pokud chce Tomáš uspět proti Murraymu, kterej má výbornej return bude muset na servisu značně přidat. To zakončení esem byla docela úsměvná tečka dnešního zápasu ... :)
Reagovat
Kytka
Taky mu moc nevěřím. Ale na dnešní zápas s Davidem se m u tady taky moc nevěřilo. Chtělo by to srovnat vzájemné skóre. byla by to paráda. Ale musel by moc moc přidat, zejména pokud jde o trefení prvního servisu. A Můra má bohužel mnohem lepší servis než David a returny taky.
Reagovat
lars
ja jsem mu na Feru veril
Reagovat
tommr
když ale bude hrát Murray stejně nervózně jako hrál proti Štěpcovi tak by nemusel bejt Tomáš úplně bez šance ... :)
Reagovat
Fandina
Já se obávám, že Mura má pořád ještě potřebu se na Berďu vyhecovat, protože má jeho bývalé trenéry. Takže kromě obhajoby titulu má další motivaci, jak ze sebe dostat co nejvíc. Bohužel pro Berďu. Ale ten by to už také potřeboval jako prase drbání, aby Andyho zase přehrál. Kdyby se mu to povedlo tady, jedině dobře.
Reagovat
Kytka
Přesně. Můra, kdyby měl na dvorci pojít, tak se proti Tomovi vyhecuje. A pak je schopen prohrát s Nolem 2:6, O:6.
Reagovat
Lina
Tomáš by zase mohl, mít motivaci v tom, mu prohry vrátit, ale bez zmíněného 1. podání, to nepůjde. Bohužel špatné 1. podání je zmiňovaná často. Pořád čekám, že to přece musí, být lepší a pořád nic.
Reagovat
Kytka
V prvním setu měl aspoň 56%, ve druhém to šlo rapidně dolů. David si neporadil mnohdy ani s tím druhým, v prvním setu poprvé prolomil Tomovo první podání až v TB. Ale na Můru nestačí.
Reagovat
Kytka
Pardon, druhé podání
Reagovat
lars
Me muze Tom priste jen prekvapit
servis nemel dobry
Reagovat
Krisboy
Ale Můra bude těžkej oříšek.
Reagovat
tommr
jj dneska to bylo dobrý, ale oproti lonsku má Tomáš ve čtvrtfinále mnohem těžšího soupeře takže na obhájení semifinále moc nevěřím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokarna se mi zda dosti nejisty...mizerny pohyb na kurtu. Na ten break se pekne nadrel a Bautista mu to hodne usnadnuje.
Reagovat
Krisboy
No3e od vejprasku od Vese1ky už nikdy nebude jako dřív.
Reagovat
Kozoroh
Vejpraskem myslíš skóre 4:6, 6:2, 4:6? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna, ze po razii antidoping policie na AO dostal strach a vysafil co bral pred tim
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom něco bude. Rozhodně to vysvětluje ten rapidní pokles formy.
Reagovat
Kozoroh
Člověče, to máš z taliánského bulváru? :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Spekulace. Jako jediny z top hracu se zastaval Sharapove, i Andy neprimo na nej ukazal, kdyz rekl, ze nechape jak nekteri hraci po nekolika hodinach zapasu vypadaji sveze

Cas ukaze, jak bude hrat. Pokud dojde k trvalemu poklesu formy, bude to divne
Reagovat
Kozoroh
Djoker se Mashy nezastával, jen jí litoval a věří, že se Masha vrátí na kurty silnější. I on však pro ni požaduje trest -
http://www.pluska.sk/sport/tenis/djokovic-neberie-ohlady-sarapovovu-potrestajte-ju.html
http://www.cas.sk/clanok/375467/novak-djokovic-sarapovovu-vobec-nelutuje-potrestajte-ju/

Z jednoho nepovedeného zápasu se nedá usuzovat, jestli došlo k poklesu dlouhodobé formy. Spíš mi to přijde jako vaše přání otcem myšlenky.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsme neříkal, že u něj došlo k poklesu formy, ale že "pokud" dojde ....
Reagovat
Kozoroh
Ale houby. Až ti v Madridu zpráská Rafu, tak budeš psát jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Až v Madride spráska Rafu, ale na RG tradične vyhorí, tak čo budeš psát ty?..

:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejde o to jestli ho vypraska :-) pouze pisu o tom, ze se mi jeho pohyb na antuce vubec nelibi. Pryc je ta lehkost, ta mrstna kocka...
Reagovat
smazaný uživatel
Když se dívám na výsledek, tak to vypadalo na jednoznačnou záležitost. Podle průběhu sezony jsem čekal od Aguta vyrovnanější partii...
Reagovat
smazaný uživatel
Bagut hrál mizerně. Novak byl lepší než v prvních dvou zápasech letos na antuce, ale k jeho ideálu to má pořád daleko. Do RG bude muset hodně přidat, jestli chce mít šanci.
Reagovat
Pedronegro
jo, viděl jsem sice jen konec s tím akutním autistou :), ale Nole hrál perfektné, a poslední game úžasný :)
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt je to pokazde to same..prvni 2kola jak bez nejake prehnane snahy.
1/8 zacne zapinat, semifinale a finale tenis jineho levlu
Reagovat
Fandina
zapomněl si napsat nějakou hrubku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist