Berdych porazil Istomina i popáté, je v osmifinále

4. 5. 2016, 13:28
Aktuality 161
Tomáš Berdych postoupil na turnaji v Madridu do osmifinále. Český tenista porazil Denise Istomina z Uzbekistánu i v pátém vzájemném duelu na okruhu ATP, tentokrát dvakrát 6-3.
Tomáš Berdych

V úvodu dnešního zápasu si oba tenisté navzájem prolomili servisy, ale od té doby už se z brejků radoval jen Tomáš Berdych. Český tenista se do vedení dostal za stavu 3-2, v deváté hře sebral Denisi Istominovi podání znovu a úvodní sadu vyhrál 6-3.

Druhý set rozhodl jediný slabší moment uzbeckého tenisty za stavu 3-4. Osmý nasazený Berdych svou šanci už nepustil a zápas ukončil za hodinu a devět minut vítězným forhendem.

Český tenista, který si dnes připsal 22 vítězných míčů a pouhé čtyři nevynucené chyby, porazil Istomina na okruhu ATP už popáté. O šesté madridské čtvrtfinále v řadě se utká s domácí nasazenou devítkou Davidem Ferrerem, s nímž ve vzájemné bilanci prohrává 5-8. Zkušený Španěl dnes v utkání 2. kola zdolal 6-4 4-6 6-4 Američana Denise Kudlu.

První letošní výhru na antuce dnes zaznamenal Novak Djokovič, který bez problémů zvládl premiérové střetnutí s devatenáctiletým chorvatským talentem Bornou Čoričem. Nejvýše nasazený Srb vyhrál bez ztráty podání 6-2 6-4 a krátce poté v Madridu zamířil na fotbalový stadion Santiaga Bernabeua na semifinále Ligy mistrů mezi Realem Madrid a Manchesterem City (1-0), které si nenechal ujít ani velký fanoušek Realu Rafael Nadal.

V osmifinále osmadvacetiletý Srb, který v Madridu dosáhl před pěti lety, kdy triumfoval, narazí na domácího Roberta Bautistu.
Se Španělem vede ve vzájemné bilanci 3-0.

Výsledky - Madrid - muži (antuka, dotace 5.719.660 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (8-ČR) - Istomin (Uzb.) 6:3, 6:3
Djokovič (1-Srb.) - Čorič (Chorv.) 6:2, 6:4
Kyrgios (Austr.) - Wawrinka (4-Švýc.) 7:6 (9:7), 7:6 (7:2)
Nišikori (6-Jap.) - Fognini (It.) 6:2, 3:6, 7:5
Ferrer (9-Šp.) - Kudla (USA) 6:4, 4:6, 6:4
Cuevas (Urug.) - Monfils (13-Fr.) 6:7 (5:7), 6:3, 7:6 (7:4)
Bautista (15-Šp.) - F. López (Šp.) 6:3, 5:7, 7:5
Simon (16-Fr.) - Carreňo (Šp.) 2:6, 6:3, 6:4
Querrey (USA) - Pouille (Fr.) 6:7 (5:7), 6:3, 6:4
Sousa (Portug.) - Granollers (Šp.) 6:3, 6:3
Čtyřhra - 1. kolo:
Huey/Mirnyj (Filip./Běl.) - Nestor/Štěpánek (Kan./ČR) 6:4, 6:4.
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

161
Přidat komentář
smazaný uživatel
Škoda, že to Feru nezvládol..Myslim, že ak by sa nevracal po zranení, tak by nemal problém..A vlastne, ak by nevynechal tých xy turnajov, tak by nemal problém byť dnes pred Berdychom..Za jeho rebríčkovým poklesom teda na rozdiel od Tomáša vidím absenciu na okruhu..Pevne verím, ze sa do osmičky skor, či neskor vráti..
Reagovat
smazaný uživatel
tam už byly 3 finále, ale letos jsou to max. SF.
Reagovat
tommr
SF v Madridu bych bral všema deseti ... :)
Reagovat
Kytka
To já taky. Vloni až do RG měl excelentní los, letos i ten los je bída. Taky na tom záleží.
Reagovat
tommr
jj loni hrál Tomáš v Madridu ve čtvrtfinále s Isnerem, letos má Murrayho - to je rozdíl téměř třídy ... :(
Reagovat
Kytka
Právě. Tom je vysoký, tak ho vysoký odskok míčku při servisu Isnera až tak neohrožuje, spíš naopak. A pohybově - to nemusí rvát až tolik k lajnám. Isner tam nebude, ale Můra je všude.
Reagovat
tommr
tak napodruhé to už vyšlo i když i tentokrát si Tomáš zahrával s ohněm a musel odvracet dva brejkboly soupeře. Nakonec to ale zvlád a zápas trochu paradoxně ukončil esem i když mu jinak první servis vůbec nešel a neměl v něm ani 50% úspěšnost ... :)
Dnešní zápas byl i přímým soubojem o osmé místo a Tomáš se tak po dnešku opět vrací do elitní osmičky ... :)
Reagovat
Kytka
No, a kdo tu včera psal, že Ferrer toho nalítal, co všechno doběhl a Berdych hrál jen solidně. Včera proti Istominovi nemusel to tak tlačit na lajny a hodně uhrál i jen údržbou nebo zpomalením hry čopem.Ferrer si musel dneska hrábnout po třetí, Tom poprvé. Ale nervózní to teda bylo z obou stran. Už jsem si říkala, pokud Tom nedokáže doservírovat napodruhé tak je fakt na sestupné dráze. Naštěstí pak proměnil hned první matchbal. Snad prvním svým esem, zatím jsem neviděla ještě statistiky.
Reagovat
tommr
já Tomáše včera hrát neviděl a dneska mě příjemně překvapil. Jen to první podání pod 50% je opravdu žalostná statistika a strašně mu to komplikuje život ...
Reagovat
Fandina
Já ho taky neviděla a souhlasím, dneska hrál moc dobře a oba sety v pohodě dotahnul. Moc pěkné a super od Berdi.
Reagovat
rysan
Dotáhnul je, ale že bych to nazval v pohodě, to úplně ne :D Každopádně jsem rád, že se mu to povedlo.
Reagovat
tommr
Fandina ráda přehání - koncovky obou setů byly nervydrásající horrory ... :)
Reagovat
rysan
Viděl jsem závěr druhýho setu a horor to byl :D První jsem sledoval jenom na číslech, ale v tom TB bylo tuším 11 minibrejků, takže taky dobrá sada :D
Reagovat
tommr
v tom TB hlavně Tomáš doslova zahodil tři setboly když z přemíry snahy vyrobil v jasnejch pozicích 3 školácký chyby těsně za sebou ... :)
Reagovat
Fandina
Ale nakonec to vyhrál ve dvou setech, takže zápas v pohodě, i když se v koncovkách setů přetahovali.
Reagovat
Kytka
No pohoda to nebyla, bylo to o nervy. Včera byla pohodička. Já koukala na oba zápasy - převážně jsem bohužel musela na stream .
Reagovat
Fandina
Já viděla dneska koncovky obou setů a nakonec to dal. Takže pohoda.
Reagovat
Kytka
No v těch koncovkám hrál právě nejhůř, zejména v TB prvního setu. Do TB si stoprocentně uhrál všechna druhá podání. Minimum ztratil i po prvním . Na nich si David neškrtl, ale v TB jich ztratil hned několik. Bylo to fakt hodně nervózní zakončení, v obou setech.
Reagovat
Fandina
Já se s tebou nechci hádat, ale dvakrát se na konci přetahovali. Jednou TB a podruhé nedopodával zápas a pak v posledním gamu odvracel BB. Ale vyhrát Berďa a to se počítá.
Reagovat
Krisboy
Jsem myslel, že snad zas nedá první servis, když ho nejvíc potřebuje a von si to klidně ukončí esem. Bravo Tome. Sejmou Davida ve dvou setech na španělský antuce, to se počítá.
Reagovat
tommr
jj a ještě k tomu to Tomáš prakticky celý odehrál přes druhej servis. To eso na závěr byla ta příslovečná výjimka potvrzující pravidlo ... :)
Reagovat
Krisboy
No právě. První servis v důležitejch fázích zápasu je snad jeho největší problém. Konce setů chodí furt přes druhej. Ale dneska to provedl mazácky :)
Reagovat
Kytka
JJ. A zítra by bylo parádní, kdyby zase jednou dal Můru. No ale ty šance nejsou velké. Můra dneska lážo plážo přes Simona. Ale chtělo by to, aby zas neskončil o kolo dřív jak vloni.
Reagovat
Fandina
to zvládnul, po druhé dopodával zápas a byl to pěkný mač od obou. Gratulace velikááááááááááááááá!!!
Reagovat
Kytka
Jo, gratulace a veliká. Tohle bylo třeba. Zatím osmičku uhájil. Ferrer pryč, Gasquet pryč, z těch vlčáků za ním je ve hře už jen Raonic.
Reagovat
tommr
Ferrer ale naštěstí taky nezvlád svůj servis a tak bude mít Tomáš druhou šanci na ukončení zápasu. Doufám, že tentokrát s ní naloží podstatně líp ... :)
Reagovat
Krisboy
Tak teď už ten brejk Tome potvrď a doraž to, jinak ti namouduši jednu střihnu!
Reagovat
Kytka
Taky jsem byla v takovém rozpoložení. Jenže jednu m u střihnout by znamenalo možná si rozbít TV a až do té míry svůj vztek jakž takž zvládám.
Reagovat
Krisboy
No vidíš, jsem rád, že jsme nemuseli sáhnout k násilí. Ale zase na druhou stranu - kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby jsme mu nepohrozili?
Reagovat
Kytka
No a to se mně nelíbí, jak někdo mlátí rakety. Jak znám sebe,v nějaké vypjaté situaci a po kiksu bych je byla schopna rozmlátit všechny jako Dima a ještě k tomu rozšlapat i tašku. Tuhle vlastnost na sobě nemám moc ráda, ale bohužel, já nikdy nesnesla ani prohru ve Člověče nezlob se. Figurky byly úplně všude.
Reagovat
tommr
Tomáš nedokázal za stavu 5:4 dopodávat zápas když ho zřejmě vykolejila hrubá chyba za stavu 15:15. Nepodařenou hru nakonec korunoval dvojchybou ... :(
Reagovat
Lunej..
tak Tomášovi se taky evidentně ještě nechce z kurtu.... škoda.
Reagovat
Lunej..
Tak Tomáši, druhý pokus.
Reagovat
Lunej..
Sláva, David udolán, ale byla to šichta. :)
Reagovat
Krisboy
Twl David změnil značku raket??? To u Princů asi neměli radost.
Reagovat
kada.tom
Hurááá, Nishi konečně srazil Gasqueta. Konečně se mu to podařilo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je kotel,jako včera na Realu
Reagovat
Lunej..
Tak diváci v laufu a David taky, ty údery na čaru jsou dobrý. :)
Reagovat
mahycek
Ten volej zkaženej na match ballu u Berdycha mně málem omejvali, Ještě, že to Tom dotáhl. Nevím, jak by vypadal 2 set, kdyby prohrál. UFF.
Reagovat
tommr
byl to jen setbol, ale jinak souhlas. Tomáš to neuvěřitelně pokonil - zřejmě nervy. Velmi podobně to ale nezvlád i Nishikori když ted podával na zápas proti Gasquetovi ...
Reagovat
tommr
Tomáš urval první set v TB i když v něm měl zcela evidentně nervy na pochodu. Nejdřív dost nepochopitelnejma chybama zazdil tři setboly, ale čtvrtej už naštěstí dokázal proměnit krásným forhendovým winnerem ... :)
Reagovat
kada.tom
uff ... ale to bylo práce, tedy
Reagovat
kada.tom
neskutečný, rozhodčí přiznali Tomášovi return na čáru, kterej byl patrně za ... navíc Tomáš nedokázal proměnit už dva setbally na svým servisu ..
Reagovat
tommr
nehraj si na queshe. Myslím si, že Ferrer by se ozval kdyby to byl out ... :)
Reagovat
kada.tom
nehraju, to chraň Bůh :-D ale fakt mi ten return přišel za čárou, on i Ferrer na to koukal divně, ale když Murphy ani neslezl ze žebříku, tak to holt nechal, no :-) ... každopádně je dobře, že to Tomáš urval :-)
Reagovat
Krisboy
Navíc nezapomínejte, že se hraje ve Španělsku. Takže bejt to aut, asi by se něco dělo...
Reagovat
tommr
přesně tak. Nemám vůbec žádný obavy, že by si rozhodčí troufli stranit Tomášovi proti domácímu miláčkovi ... :)
Reagovat
Krisboy
Vese1ka je démon!!!
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooooooo!!!
Reagovat
Krisboy
J1rka Vá1ec Vese1ý si jde tvrdě za postupem.
Reagovat
vaclavsubrt
Série 7:0 pro Richarda se dnes zastaví
Reagovat
kada.tom
kéž by, Nishi právě získal set (druhej v životě proti Gasquetovi) ... snad to půjde tak i dál a konečně vyhraje
Reagovat
tommr
ale na NovaSportu nám místo toho ukazujou Japončíka s Gasquetem. To opravdu nepochopím ... :(
Reagovat
kada.tom
NS nemá jak ovlivnit volbu zápasů, co jdou do vysílání ...
Reagovat
Krisboy
J1rka Vese1ý má setík, tak doufám, že ve druhém nezkvitovatí. Rišár vyrovnal, to bude asi pěkná bitva. Ještě, že za chvilku jdu domů, kus snad uvidím.
Reagovat
Tuttovka
Richard zatím hraje trošku tužku, ale už se zlepšuje. Uvidíme co předvedou Ferrer s Berdyčem.
Reagovat
Krisboy
No Berďa začíná s Dejvem, to jsem zvědavej. Rosi postup, J1rka Vese1ý bojuje s Tobiášem.
Reagovat
kada.tom
Andy jde dál, paráda :-)
Reagovat
Mayo
Real Madrid postúpil pod dohľadom El Matadora, ako inak (: Snáď ich Býk dovedie k 11. trofeji LM
Reagovat
smazaný uživatel
Neuveritelný luck na zreb..A aj napriek tomu ušmudlané postupy cez deviaze muzstvo bundesligy a stvrté Premier League..A vo finále síce nepríjemný protivník, ale bez titulu v LM a na neutrálnom ihrisku..No proste malina a dáreček..
Reagovat
smazaný uživatel
Real vyhraje 2:0 (Ronaldo 71' 89').
Reagovat
Mayo
Inak ja nejsom fanúšik Realu ale city je proste vtip v semifinále LM a Atletico nemám rád, takže voľba je jasná. Nemám rád také organizované defenzívne mužstvá ako sú Atléti, čo dávajú málo gólov a málo dostávajú a je to také betónové. Na druhej strane je to však účelné o tom potom a Simeone aj keď je trošku mimo s nimi robí divy. Nakoniec aby sa Real "nerozbil" na nich na tom monumentálnom San Sire.

P.S. S tým žrebom súhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrajú taký futbal, lebo nemajú v tíme Ronalda, Benzemu, ani Messiho s Iniestom..Nemajú 100 mega na nákupy, a to čo dokázal Simeone s touto sebrankou je preto obdivuhodné bez ohladu na sposob futbalu..Moje preferencie sú vo finále jasné, či stojí proti Madridu Atlético, ale Al Jazíra Bagdad..
Reagovat
smazaný uživatel
*alebo Al Jazíra..,,
Reagovat
kada.tom
Pablooooo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jedine Maldini.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ked skor Paolo..:)
Reagovat
mahycek
Stěhovali se na jinej kurt.
Reagovat
aligo
proč monfis nehraje?
Reagovat
kada.tom
na Estadio Arantxa Sanchez začala zlobit světla, chvíli to technici opravovali, ale nedařilo se, prvnotní impuls k přerušení byl ze strany Pabla, ale i Gael souhlasil, po chvíli sezení na lavičkách a poměrně vtipných konverzací mezi oběma hráči a Mohammedem na žebříku Gael s Pablem vyjednal, že se přesunou na Estadio 3, kde zápas dohrají :-)
Reagovat
mahycek
Takže můžu potvrdit, že licenci na mužský tenis od roku 2017 odkoupil někdo jiný, než TV Nova sport . A to na 3 roky !!! Všechny ATP 250, 500, 1000, bude mít někdo jiný. Dnes mě to psal, Vojta Bidrman a samozřejmě neprozradil zatím kdo, je vázán prozatím mlčenlivostí. Do měsíce to vyjde prý oficiálně v médiích. A s největší pravděpodobností to bude placená TV. Na Wimbledon má TV Nova sport ještě práva na rok 2017. Takže i já mám o čem přemýšlet, jak to budu příští rok řešit, pokud se nebudu chtít spokojit jen sledováním AO, FO, US-open, co vysílá Eurosport + Wimbledon, který bude naposled. Protože mám Skylink a v našem zku.veným státě se to nedá rozumně kombinovat. Uvidíme, kdo to odkoupil, jen tuším.
Reagovat
George_Renel
Pokud to bude to co tuším, tak mi to bude vyhovovat. díky multidimenzi se dá vybrat až z 8 kanálů najednou.
Reagovat
mahycek
Jestli to bude O2, tak proč nejde zakoupit, jen jejich sport, když pod Skylinkem mám sporty všechny ostatní + mraky kanálů dokumentárních a filmových a hudebních a platím jen 494 kč za měsíc. Nevím jak teď, ale před rokem bych u O2 zaplatil za ty programy co jsem jmenoval přes 1100 kč.
Reagovat
George_Renel
Nevím proč, to nejde jednotlivě, ale za podobné peníze je asi podobná nabídka, ve sportu možná ještě širší.
https://www.o2.cz/osobni/358515-kanaly/?tariff=l_tariff
Reagovat
smazaný uživatel
jj je to o2 tv
Reagovat
smazaný uživatel
Na parabole ve fóru asi před čtrnácti někdo psal že to koupil Digi Sport.
Reagovat
George_Renel
Dnes Veselý postoupil v Římě dál, ale po suverénním 1. setu se na ten druhý skoro nedalo dívat. Pinkaná jak od šestnáctiletých holek. Fakt to nepochopím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som match proti Veselému nevidel, ale aj dnes mi prisiel Nole neistý..Na druhú stranu, on potrebuje vyhrat 2-3 zápasy v sérii a vsetky tie zažité veci, ktoré na kurte bežne robí sa zautomatizujú aj na antuke. Bautista ale nebude lahký súper..
Reagovat
Mayo
chcel som sa ťa spýtať ako vidíš Djokoviča lebo ževraj sa na neho čakalo, tak už teda viem ako na tom je (:
Reagovat
smazaný uživatel
No stále sa čaká..To ako na tom je, budeme vediet v nedelu, alebo buduci tyzden..:)
Reagovat
peggy
Lepsi by bylo kdyby postoupil Stepec,to je opravdu bojovnik a ne hrac z danoveho raje.Hlavne,ze to jde Novakovi,Rafovi a skode,ze neni Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace No1emu, antuková výhra po 333 dnech, to nekonečné čekání muselo být peklo. Už to vypadalo, že to nikdy nepřijde. Výkon ale opět nemastný neslaný, je vidět že si na tom povrchu nevěří.
Reagovat
Kozoroh
Nemastný neslaný je tvůj troll-koment.
Reagovat
smazaný uživatel
Jejku Kozorohu, jsi nějaký přecitlivělý, povznes se :)
Reagovat
Krisboy
Tu No3eho nejistotu nešlo nevidět, tak se mu nediv, že je kapku nervózní.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja se nedivim;)
Ja uzil jeho vlastni reakci nize, jen jsem prohodil nick;D) Aby mel Kozoroh radost, ze se ty jeho rady celkem ujimaji;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tomu se říká double bazinga, protože Kozoroh zase použil Forehandovu reakci z dřívější diskuse...
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim Stane. S tim Double bazingoe jsi me prekvapil. Priznam se, ze jsem to flakl do google, abych byl v vubec obraze...;) A asi jde o mnehem genialnejsi myslenku.
Ja jsem ze stare skoly, tak jsem spis myslel na klasickou retezovou reakci...
Takze jsem jen podporil tzv. prvni fazi radikalovych reakci, aby nam vznikly pekne radikaly. Z meho pohledu uz tvoris pekne druhou fazi, tzv. propagaci, a jen cekat na reakci tech radikalu:) Takze uz to stvarim, zaroven kdyz to pisu...
...a jiste me rozumis, ze se tesim na treti a posledni fazi retezove reakce... na tzv. terminaly.
...kdy dochazi k zaniku radikalu;)

A potom, ze ty prispevky na TP uz nejsou inspirativni.;)
prosim...double bazinga, no kdo by to rek;)
Reagovat
smazaný uživatel
*mnohem
Reagovat
kada.tom
Novak postupuje, škoda pro Bornu, být lepšího losu by mohl třeba i projít dál. Ale tak ...stane se, hlavní je, že Novak jde dál.
Reagovat
Krisboy
No jo, holt na J1rku Borna ještě nemá. No3e si to zkušeně pohlídal.
Reagovat
Kozoroh
Do Borny má Jirka daleko...
Reagovat
Stan_Borowitz
Kolikrát za kariéru porazil Borna aktuální světovou jedničku?
Reagovat
Krisboy
Zdá se mi to, nebo tady opravdu není Parohova odpověď...??
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre položená otázka..

Ale aj tá, kolko hráčov z velkej stvorky porazil Borna a kolko Jirká má svoj význam..
Reagovat
smazaný uživatel
Neexistuje žádná velká čtyřka.

Je No1e.

Pak dlouho, dlouho nic.

Pak pořád ještě dlouho nic.

Pak Federer s Nadalem.

Pak pořád dlouho nic.

A ještě nic.

Pořád nic.

Pak Wawrinka a Murray.

Dalších osmdesát řádků nic a za nimi ten zbývající odpad.

Takže je irelevantní, koho Borna porazil, protože neporazil No1eho.
Reagovat
Krisboy
Máš to špatně. V tabulce ti chybí J1rka. Prosím o nápravu, děkuji.
Reagovat
Mayo
Ty si ozaj pták (:
Reagovat
smazaný uživatel
Ok..Ale čo sa GS týka, Borna porazil dohromady 16GS (a to neviem ci nemá aj skalp Wawrinky) a Jirka len 11GS..Stále mu 4GS chýbajú :))
Reagovat
smazaný uživatel
Příště dá Rogera a bude skoro na třicítce. Už to tuším mohl mít, kdyby se mu den předtím zrovna nezachtělo prohrát s nějakým no-name hráčem.
Reagovat
Tornes
A není to náhodou paralela k tvému "i kdyby měl milion stříbrných, stejně je jedna zlatá víc"? Ne že já bych souhlasil ani s jedním ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Určite je....

A ja nikde nepopieram, že porazit top hráča je velká vec..Ved preto pisem, ze dobre položená otázka..:No mat aj dva skalpy hracov velkej stvorky má svoj význam..
Reagovat
Krisboy
Co to tam ten No3e provádí?
Reagovat
George_Renel
Čorič zatím prachbídný. To Veselý si vyskakoval více.
Reagovat
Kozoroh
Proti Čoričovi podává No1e lepší výkon než proti Veselkovi. Musí, 2x za sebou brzké vyřazení mu na rozehranosti nepřidá.
Reagovat
George_Renel
Podle čeho soudíš?
Podle mě hraje zase zcela stejně.
Reagovat
Kozoroh
Lepší servis, na 1. podání si Djoker připsal zisk 85% bodů, příznivější poměr winnerů/UE, ktery dnes činil 16/14, zatímco v zápase proti Jirkovi 26/34. Jirkou se holt nechal zaskočit, při dalším střetnutí ho už přejede rozdílem třídy.
Reagovat
George_Renel
Takže to nemusí být ani tak lepším výkonem Djokoviče jako lepším výkonem Veselého .-).
Reagovat
Kozoroh
Idemo No11GSe!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíš by Noleho porazil na kterémkoli povrchu i po 12 pivech.
Reagovat
Kozoroh
Jejku Forehand, jsi nějaký přecitlivělý, povznes se :)
Reagovat
smazaný uživatel
Práveže si ma povzniesol tým svojim supportom v dnešnom dlhoočakávanom zápase tenisovej jari!...
Reagovat
George_Renel
Nishikorimu to spadlo do klína ani nevěděl jak. :-/
Reagovat
Kytka
No, zas to nějak ušmudlal. Fognini je nepoučitelný, prohrál si to sám.
Reagovat
mahycek
Ptám se, vyhraje D. Ferrer je jedno jestli ve dvou, či setech, nad Kudlou ? A za druhé, udělá Corič, aspoň 4 gamy nad Djokem ? Máme tady v klubu sázku, vsadit na to 10000 kč.
Reagovat
Krisboy
Čorič ty gemy udělá, Ferrer nevím, mám pocit, že pomalu uvadá
Reagovat
Kytka
Taky myslím, že Čorič 4 gamy udělá, možná i víc. U Ferrera nevím, letos nic moc nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Čorić je rozehraný, má už 9 zápasů na antuce, Novak jen 1, minimálně na začátku by to mělo být vyrovnané. Na druhou stranu ty výsledky Čoriće nic extra nejsou, z širší špičky hrál jen s Kohlim a Kyrgiosem, oba zápasy 0:2 na sety. V Madridu jasně porazil Almagra, to má hodnotu, byť Nico předtím vyhrál Estoril a byl asi unavený. Ale taky porazil Veselého - takže varování pro Noleho :)
Reagovat
Krisboy
No zatím teda ani ty čtyři gemy rozhodně jistý nemá
Reagovat
Kytka
Už tam jsou.
Reagovat
Krisboy
No vida!
Reagovat
PH94
Dobře Kyrgios :) Ještě by mohl postoupit Fognini :D
Reagovat
Mayo
škoda Stana, že hrá kúlo väčšinu roka ... hlavne s nesympošom Kyrgiosom ale aj taký je tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka, ten po RG klesne snáď na milionté miesto v rebríčku.
Reagovat
Kytka
Zatím ne, rozhodující bude RG.
Reagovat
tommr
i po FO bude zřejmě nejhůř pátej - a to ještě jen kdyby tam totálně vyhořel ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tratit bude dost, taky záleží, jestli bude v polovině Nadala nebo ne. Dokud nenarazí na Nadala, bude vyhrávat.
Reagovat
tommr
to si netroufám odhadnout, ale jistý je to, že předstihnout v žebříčku ho může jedině Nadal ...
Reagovat
smazaný uživatel
No 5-8 je stále relatívne v pohodičke..Ale má obhajovat aj QF W a SF USO a vyhru v Tokiu..A tusim nejake body urobil aj na TM..Ak sa tam nedostane, vypadne z TOP osem a uz sa odtial nevyhrabe, moj tip..
Reagovat
tommr
já reagoval jen na to tvoje tvrzení, že se Wawrinka po FO propadne v žebříčku což není pravda. Co bude na konce roku je těžký předvídat, ale je jasný, že pokud bude hrát tužku i nadále tak bude zákonitě klesat. Moc by mě to nepřekvapilo, protože Wawrinka je stejně starej jako Tomáš a není podle mýho názoru o nic lepší hráč ...
Reagovat
Kytka
Asi tak. Rozdíl je, že Wawrinka zahraje na dvou, třech velkých turnajích a zbytek roku hraje tužku. Berdych po kolika měsících v Monacu neuhrál první kolo, do kterého nastoupil, ale na GS nic moc. No ale zase od RG až po USO obhajuje na GS minimujm bodů. Důležité by bylo udržet si 8. místo do RG - pro los.
Reagovat
tommr
to právě rozhodne jejich vzájemnej zápas - vítěz bude skoro jistě na FO nasazenej jako osmička a poraženej ostrouhá ...
Reagovat
tommr
myslel jsem samozřejmě vzájemnej zápas s Ferrerem ne s Wawrinkou ...
Reagovat
Kytka
Je mi to jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze predsa tam rozdiel je :)...Wawrinka zahrá na tých 2-3 turnajoch ročne, Tomáš nie.
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka je v absolutní formě o dost lepší hráč než Berdych, na podobné úrovni jsou žebříčkově jen proto, že zatímco Berdych hraje celý rok vyrovnaně a nečekané výpadky se dají spočítat na jedné ruce, Stan je 1 turnaj v roce perfektní, 3 turnaje dobrý, 5 turnajů průměrný a 10 turnajů marný.
Reagovat
Krisboy
Souhlas. Wawroš je něco jako Kvitová.
Reagovat
tommr
na tu absolutní formu ale dosahuje jen poslední 2-3 roky. Předtím byl hodně dlouho o dost horší než Tomáš. Přiznám se, že pořád dost dobře nechápu jak k tý změně rolí mohlo dojít ... :(
Reagovat
Kytka
Magnus Normn mu srovnal hlavu. Tom nikoho takového kolem sebe nemá. Dobré trenéry ano, ale chce to jen pár maličkostí, rad atd. Nev ím, jestli nuž u něj není ůpozdě i na tohle.
Reagovat
Krisboy
Já se obávám, že ano.
Reagovat
Bob
Dobře Nick :)
Reagovat
kada.tom
Nick vyřadil nesympatickýho švýcarskýho paroháče, turnaj bez dvojice Švýcarů - krása :-)
Reagovat
Lunej..
Vyhecovany zápas:-)
Reagovat
kada.tom
a naštěstí zatím vede Nick :-)
Reagovat
Lunej..
Tak já nejsem tak zaujatá jako ty, Nickovi fandím vždy a ne proto, že hraje se Stanem:-)
Reagovat
kada.tom
já mu fandím taky téměř vždycky :-)
Reagovat
tommr
a připsal si další výhru nad oblíbeným soupeřem ... :)
Zápas s Istominem byl ovšem i Tomášův poslední lehkej mač v Madridu. Už v příštím kole ho čeká utkání pravdy s Ferrerem, který nejspíš rozhodne o tom jestli se Tomáš i letos udrží v elitní osmičce. Podle toho co jsem viděl ze zápasu Ferrer vs. Garcia-Lopez to na výhru Tomáše moc nevypadá ...
Reagovat
Kytka
No David si musel hrábnout. Tomovi stačil na Istomina takovýto solidní výkon.
Reagovat
tommr
no právě - Ferrer tam lítal jako šílenej a vracel i nemožný. S tím si Tomáš asi neporadí a dopadne jako dneska Petra ... :(
Reagovat
Kytka
David jel na maximum, Tom ne, má ještě co vybalit.
Reagovat
tommr
kéž bys měla pravdu. Letos ale Tomáš zatím na všech turnajích bez výjimky předved o dost horší výkony než se od něho čekalo a ve srovnání s lonskem neustále ztrácí. Myslím, že ani v Madridu to nebude jiný ...
Reagovat
Kytka
Bohužel, taky mám takovou obavu. Nebyla časem ta změna trenéra k horšímu? Loni do RG jel jako dráha a pak to jde z kopce. Kdoví, jestli ještě nečerpal z práce s Krupou.
Reagovat
tommr
na tom něco může bejt ...
Reagovat
Krisboy
Tomáš skvěle. A teď začíná match of the day - Wawrinka vs. Kyrgyros
Reagovat
George_Renel
4 nevynucené chyby jsou vskutku dobrým Tomášovým počinem.
Reagovat
Kytka
Na druhé kolo měl los slušný - oproti Wawrinkovi. A na osmifinále už není co vybírat. Mohlo to být horší, např. zejména Raonič. Není to až tak parádní los, ale taky ne nejhorší.
Reagovat
Kozoroh
Match of the day je Djokovič x Čorič!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že ho No1e dokáže potrápit jako J1rku, nebo tentokrát nebude mít tak dobrý den a padne ve dvou?
Reagovat
Krisboy
Já bych No3eho tak nepodceňoval, Borna to nebude mít vůbec lehký.
Reagovat
Tornes
Zas nedělej kvůli jednomu zápasu z Djokoviče světovou jedničku, jako s J1rkou hrál dobře, to mu uznám, ale ani tak mu to nestačilo a nakonec prohrál. Podle mě už to v sobě nenajde a tentokrát to s ním bude rychlej proces.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist