Berdych přehrál Ferrera. O druhé pařížské semifinále si zahraje s Djokovičem

1. 6. 2016, 15:04
Aktuality 349
Tomáš Berdych na antuce v Paříži porazil bez ztráty setu Španěla Davida Ferrera a potřetí v kariéře postoupil do čtvrtfinále Roland Garros. O vyrovnání svého maxima z roku 2010 si zahraje se světovou jedničkou Novakem Djokovičem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych v dnešní dohrávce osmifinále na pařížské antuce porazil Španěla Davida Ferrera 6-3 7-5 6-3 a dosáhl 125. grandslamové výhry v kariéře.

Zápas sedmého nasazeného Berdycha s jedenáctkou Ferrerem měl začít už v pondělí, ale kvůli dešti byl odložen. "Byl to dlouhý zápas, i když jsme strávili na kurtu jen dvě hodiny a dvanáct minut, ale trvalo skoro tři dny, než jsme skončili," řekl Berdych v rozhovoru na kurtu. "Čekání bylo nepříjemné, ale pršelo hodně, takže jsme jen čekali a nemuseli chodit tam a zpátky, což je horší. Teď to bylo jen dlouhé, musel jsem být trpělivý a když přišel čas, tak jsem se připravil a hrál svůj tenis," doplnil.

Krátce se hráči dostali na dvorec už v úterý, stihli ale jen tři hry a Berdych prohrával 1:2. Do dohrávky ale vstoupil výborně, získal pět z šesti gamů a ovládl úvodní sadu. Ve druhé se dvakrát při svém podání dostal do nepříznivého stavu 0:40, v první i jedenácté hře ale vždy servis udržel. Po skvělých úderech ve dvanáctém gamu (jedním z nich trefil lajnu) Berdych vzal Ferrerovi servis a set uzavřel.

Berdych výborně podával a dobře se pohyboval. Hrál s rozvahou i sebevědomím a přidal zdravý risk, kterým dostával Španěla do úzkých. "Chtěl jsem trochu využít chladného a vlhkého počasí. Nemohl jsem se pouštět do dlouhých výměn, proto jsem hrál agresivně k lajnám, a fungovalo to," řekl Berdych, který nasázel 32 vítězných míčů.

Ve třetí sadě získal Ferrerovo podání v šesté hře a už si zápas nenechal uniknout. Neztratil ani jednou servis a odvrátil všech devět brejkbolů. "Z toho mám radost, protože to hrálo v duelu velkou roli," řekl třicetiletý Berdych. Do čtvrtfinále French Open postoupil jako v letech 2010, kdy došel až do semifinále, a předloni.

Berdych se přitom před Roland Garros rozešel s trenérem Danielem Vallverduem z Venezuely. Stalo se tak poté, co na turnaji v Římě dostal dva "kanáry". Nyní ale hraje v Paříži dobře. "Je to další grandslam a pro mě je vždycky důležité jít krok za krokem. A to dělám. Znovu hraju dobrý tenis, což je důležité. Nezáleží na tom, co se stalo v minulých týdnech. Důležité je, co se stalo teď. Hraju dobrý tenis a cítím se sebevědomě na kurtu," řekl Radiožurnálu a serverům iDnes a iSport.

Dalším soupeřem české jedničky bude první hráč světa Novak Djokovič, kterého porazil pouze dvakrát z pětadvaceti duelů. Letos Srbovi podlehl dvakrát a nezískal ani set. S Djokovičem se Berdych utkal na grandslamu čtyřikrát a vyhrál jen v semifinále Wimbledonu 2010. Poté prohrál dvakrát v Austrálii a jednou v Londýně shodně vždy ve čtvrtfinále.

"Pro mě je důležité, že jsem se vrátil do nejlepší pozice, kde můžu být. Budu hrát s Djokovičem a myslím, že hraju dobře to, co zdobilo moji hru. Budu se snažit v tom pokračovat a uvidíme, jaký to bude výkon," řekl Berdych.

Djokovič ve čtvrtém kole poprvé na letošním French Open prohrál set, ale pak zápas se čtrnáctým nasazeným Španělem Robertem Bautistou otočil. Po výhře 3-6 6-4 6-1 7-5 zůstal favorizovaný Srb ve hře o premiérový triumf na antukovém grandslamu. Postupem do čtvrtfinále se také stal prvním tenistou v historii, který na prémiích získal přes 100 milionů dolarů.

• FRENCH OPEN 2016 •
Francie / Paříž, antuka, 12.032.000 dolarů
středeční výsledky mužů (01. 06. 2016)
• Dvouhra - osmifinále •
Berdych (7-ČR) - Ferrer (Šp.) 6-3 7-5 6-3
Djokovič (1-Srb.) - Bautista (14-Šp.) 3-6 6-4 6-1 7-5
Goffin (12-Belg.) - Gulbis (Lot.) 4-6 6-2 6-2 6-3
Thiem (13-Rak.) - Granollers (Šp.) 6-2 6-7(2) 6-1 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

349
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
sprchon
http://sport.idnes.cz/berdych-pred-djokovicem-0sb-/tenis.aspx?c=A160601_220648_tenis_rou

Cítí se dobře. :D Takže to bude jako s Petrou, když tohle prohlásí?
Reagovat
Lunej..
Hele u Davida se taky cítil dobře a porazil ho. Tak třeba dneska bude mít ten den D a vyhraje..:)
Reagovat
sprchon
Těžko říct, Djok je pod tlakem a proti těm top hráčům v posledních zápasech není tak dominantní jako třeba na začátku roku. Ale pokud dneska bude hezky a bez deště, tak si myslím, že to Djok v pohodě dá.
Reagovat
smazaný uživatel
tady je úplně jedno, co řekne, stejně na 95% prohraje. Ale dneska budem zaříkávat těch 5% :-)
Reagovat
Lunej..
Teda vy jste hrozně mě nevěřící Tomášové:) takové fandy bych já nechtěla, takže až budu v topce, nefandete mi prosím:D
Reagovat
Lunej..
Mě tam nepatří:)
Reagovat
smazaný uživatel
nevím jak sprchon, ale já pletací soutěže nesleduji ;)
Reagovat
Lunej..
To jsem jako nečetla, drzoune :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně porazil na pařížské antuce Švýcar s jednoručákem španělského antukového matadora s leváckým top spinem, všechny diskuze o nejlepším tenistovi by tedy měly být ukončeny.

Semi Stan-Andy by mohlo být vrcholem turnaje, ale Murray mi pořád nepřijde v úžasný formě. Ríšu mohl vyprovodit ve třech, vedení v každém setu měl, ale jeho klasický cyklus brzký vedení-ukolébání se-nezájem-ztráta vedení-snaha dohnat co ztratil se poslední týden a půl ještě prohloubil. Na druhou stranu proti Stanovi bude hlavně potřebovat bránit, tak snad mu ještě zbyly síly.

Druhá půlka má na programu 1 zajímavý zápas v Goffinovi s Thiemem, vítěz se posune před Berdycha a spol, a tak to snad i zůstane, konečně nový hráči v top 10, Kyrgios by je mohl za chvíli následovat. Berdych nehraje v Paříži špatně a set by mohl Novakovi vzít, ale na výhru to nevidím, v semi by mohla totiž čekat jeho nemesis v podobě Goffina a trojitý kanár by na jeho psychiku byl asi moc.
Reagovat
Tuttovka
No Tomáš šanci na výhru má, ale to by mu musel Novak hodně pomoci. Včera vyhrál zápas s Ferrerem dost suverénně a ukázal, že umí přitlačit na pilu, pokud soupeř hraje defenzivněji. Uvidíme s jakou taktikou přijde Novak, ale pokud Berdych nebude ochoten riskovat, tak nemůže na vítězství pomýšlet.Rozdíl mezi hráči bude asi zejména hra na síti a ve stopballech. Myslím si, že je to tak jedna ku desíti na výhru Berdycha.
Reagovat
adalv87
Tomáš u když prohrál,tak dokázal na antuce vždy získat alespon set,takže dnes mu věřím že alespon jeden získá
Reagovat
Mayo
Berda padne 0-3 pretože aj keď dôkaze zahrať veľký tenis, tak proti top hracom je fackovany
Reagovat
freeteepek
sledovat nebudu. Je totiž dopředu jasné, jak to dopadne.
Wilander má pravdu, že Tomáš hraje solidně, ale děsně se bojí něco změnit, aby náhodou neprohrál se slabším soupeřem. Nechodí na síť.
Nemá přitom žádnou výhodu proti nejlepším tenistům. Nic extra. Proto ty velké zápasy nemůže vyhrávat.
Proto radši koukám na holky. Tam je to pořád nejistý. Snad až na Serenu...
Reagovat
Frick
jenže Djoko je "mužská Serena" v TOP formě...

Takže žádnej velkej rozdíl.
Reagovat
Ereinion
Pro Berdycha je hlavním problémem to, že si proti Djokovicovi příliš nepomůže servisem...to, jak mu to Djoko furt vrací pár čísel před základní čáru (a to často i první podání), musí být frustrující...

A taky je to prostě baseline player, nemá takovej cit pro hru jako Federer nebo i Štěpánek. Často dá skvělej úder, ale nic z toho není, protože zústane radši vzadu, i když to soupeř vrací jen čopem...
Reagovat
Ereinion
Přesto doufám, že Djoka potrápí, na to má určitě
Reagovat
Mayo
Dnes má 30 rokov legendárny Rafael Nadal. Vamos (:
Reagovat
Mayo
Neuveriteľne že je uz tridsiatnik
Reagovat
smazaný uživatel
3.6
Reagovat
Mayo
Jojo 3.6. uz som bol v tom, že je tretieho dpc
Reagovat
Ereinion
30-letý Nadal zní hodně divně...na druhou stranu je na tour už hrozně dlouho, poprvé jsem ho zaznamenal už na Davis Cupu 2004...
Reagovat
Marduch
Tak od zítra MATADOR i podle věku;)
Reagovat
Denis92
Dufam, ze Stan prepol na minulorocny RG rezim, ma to v hlave urovnane a ide za dalsim triumfom. Podla doteraz videneho je pre mna v semifinale favoritom, kurz 2,25 bol velmi lakavy a hned som nanho vsadil 50?.
Proti Rosolovi sa sice trapil, ale potom akoby to z neho opadlo, zacal si verit a konecne predvadza ten svoj tenis. Naopak Andy ma zatial nijak nepresvedcil, prve dve kola sa extremne vytrapil a dnes to tiez bolo trapenie proti Gasquetovi, ktory po 2sete uplne odisiel. Takze podla videneho su prognozy v prospech Stana, v piatok vsak moze byt vsetko inak. Andy moze kludne zahrat svoj skvelo ako v Rime a vyhrat, alebo Stan moze mat "svoj den" a vyhadzat sa v 3.setoch. Kazdopadne dufam, ze to bude pekny zapas.
Reagovat
dappe
Ferrer už není zdaleka tak dobrý jako roky předtím. Ten už to s nějakým dlouhodobějším návratem do top 8 bude mít hodně složité. Djokovič znovu působí jakoby porazitelně, tak uvidíme. Na AO to letos vypadalo podobně, a od čtvrtfinále začal hrát úplně jinak, každopádně tam má mnohem více důvodů si věřit.

Myslím si, že Djokovič nevyhraje ani letos, vidím to na jednoho z dvojice Wawrinka/Thiem.
Reagovat
adalv87
Ferrer se do tam vrátí,Thiem a Goffin to jsou takové hvězdičky jako byla Bouchardová a spol,a na dlouhodobé umistění v Top 10 to u nich není,jsou tak daleko díky odhlášení Nadala a skreči Tsongy,jinak by byli oba dávno venku
Reagovat
Tornes
Vsadíš se? Ferrer stráví v top 10 méně (budoucího) času než Goffin i Thiem, zejména Thiem.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by asi ani nevadilo, kdyby to vyhrál Djoković. Už jen pro tu srandu, s čím by přišli Nadalovci, aby to zpochybnili. Jestli by zase oprášili slavnou slabou éru jako v případě Rogera, nebo by vytáhli něco originálnějšího. Zase na druhou stranu by byla prdel, kdyby Můra coby ten čtvrtý vzadu v Austrálii 17 dorazil kariérní GS dřív než Djoker. Těch vtipných scénářů je tam víc :)
Reagovat
janek_da
Vytáhli by H2H ve finále Majorů
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovicov triumf na RG sa neda spochybnit, lebo Nadala v Parizi uz aj tak na rozdiel od Fedexa porazil..A na rozdiel od Fedexa, kazd GS vyhraval spravidla proti zvysnym TOP 4 hracom, ziadny Bagdatis, Gonzales, či iné exotické pojmy.
Reagovat
SubOptikT
+1 :D ... takové prohlášení by mohlo vyvolat hysterickou vlnu příspěvků :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem vám kazit ilúzie..Az moc sa riadite statistikami, ale tenisové oko neklame..

Bautista hral naozaj výborný tenis, to čo vracal možno nebude už vracať nikto z Djokovicových súperov (Mozno Murray, ak by nehral v tejto slabej forme)..

Chcem tym povedat to, ze výsledok 3:1 s Bautistou neindikuje to, ze Nole nehra ziadnu hitparádu, ale Bautista hral ozaj skvelo a ja vazne pochybujem, ze by ho Berdych alebo Goffin v tomto smere napodobnili. Thiema som hrat v Parizi este nevidel..
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš počítat s tím enormním tlakem, s kterým se musí vypořádat. Jen si vzpomeň, jak už na US Open každý viděl Serenu s kalendářním GS v kapse a vypadla v ten nejnepravděpodobnější moment. A to byla troufám si tvrdit daleko větší favoritka než teď Nole. V tom je tenis krásný.
Reagovat
Davor1
To so Serenou je na jednej strane dobré prirovnanie, na druhej strane mužský a ženský tenis, to sú 2 úplne rozdielne športy :DD Len minulý rok vyzeral každý ženský GS úplne rozdielne a vo finále boli Šafářová, Muguruza, Vinci, Pennetta, ktoré pred turnajom nepatrili ani do širšieho okruhu favoritiek. To sa na ATP nestalo ani nepamätám...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale áno, vo finále ho čaká ťažký zápas. Najma psychicky. Ulahcit mu to može zle hrajúci súper, lebo aj Andy aj Stan majú tendenciu proste vybuchnut..Ak budu hrat dobre, mozu vyhrat..

Ja len reagujem na netradične optimistické vyhliadky s Berdychom...Bautista bol dnes skvelý, naozaj..Noleho celkom "ničil" v dlhých výmenách. V rallies nad 5 úderov to bola minimálne remíza, nad 7 uz viac fiftínov uhral hádam aj Bautista..Vsetko vracal, nekazil, Noleho vlastná medicína. Rozhodli vsak laxné returny a rýchle body a samozrejme Noleho defenzíva.

Nemyslim si, ze Berdych bude zajtra od BL taký odolný a dokonca aj Thiemovi neverím, že vydrží, čo vydrzal Bautista dnes..
Reagovat
Tornes
Hele nech nám fanouškům Berdycha alespoň trošku naděje, jo? :D

Nole celkově letos na antuce není extra jistý, bez ohledu na to, jak hrál Bautista. Tom se tváří, že je v dobré formě. Na antuce mají poměr setů 5:4 pro Noleho, H2H 2:1, každý zápas třísetový. Tom není favorit, samozřejmě. Ale my prostě ještě pořád věříme, že se jednou může utrhnout a třeba mu to vyjde zrovna teď :)
Reagovat
Tornes
Ale jinak doufám hlavně ve vyrovnaný zápas. Ideálně i se správným koncem, ale hlavně ať je to zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale áno, zajtra budem Tomášovi fandit a fandil by som aj Sadámovi Husajnovi, ak by hral na druhej strane..:)

Ale po vypadnutí Nadala som akýsi celý rezignovaný a dnes som aj na big pointoch dianie ani moc nesledoval, tenis bol skor pustený ako podmaz v TV...Mozno pri stave 2:2 by som spozornel..
Reagovat
Vojtaakk
Stan dokaze vybouchnout často, ale malokdy v posledních kolech. Když uz se dostane do finále, tak tam poda dobry vykon. Navíc jako jeden z mala opravdu veri tomu, ze dokaze Djoka porazit na 3 sety, není z nej predposranej. Doufam ze se potkaji ve finále a bude to super tenis, jako většina jejich duelu na GS.
Reagovat
baggik
Wawrinka má finálovou bilanci na GS 100%,navíc obhajuje. Na něho je určitě potřeba dát si velký pozor. I když popravdě moc nechápu kde se to v něm vzalo, vždy byl takový ušmudlaný, ideální soupeř pro závěrečná kola a najednou... Kdo ví, asi dozrál.
Reagovat
turista
Wawrinka je bez debat velký šampión. Posledních 10 turnajových finále ATP má bilanci 10:0. Někdy však prohraje ve 2.kole s kvalifikantem, stejně jako Nadal,Murray,Federer,Nišikori což se Nolemu prakticky nikdy nestává.
Reagovat
Lunej..
Opožděně obrovská gratulace, doufám, že mi ji někdo pomůže tlačit proti blixove zoologické zahradě. :) Je skvělá a já jako její opatrovnice konečně sklízím plody své práce:) wow!!
Reagovat
jirkomar
Já každopádně tlačím s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13346469_955189684599694_4071134686599189253_n.jpg?oh=b987d90721fbd1d59f4657643694ae3e&oe=57D59F82

Stan mýá plus u mě. Ale stejně ho musíme sundat :-))
Reagovat
Davor1
No neviem, dnes si tam Ramosa vodil ako mačka myš, má neskutočné sebavedomie a úderovo hrá zase svoj najlepší tenis, radosť pozerať. Vo finále budem šťastný za hociktorého z nich, mám ich rád asi rovnako a snáď budem mať v nedeľu opäť rovnakú radosť ako rok dozadu. Pre mňa je favoritom Stan, jeho GS top úroveň je momentálne vyššie ako u Andyho.
Reagovat
smazaný uživatel
No, já to mám taky tak. Myslím to vnímání favorita. Odehraný čas, ztracené síly, povrch, dosavadní hra na turnaji. Věřím Stanovi, věřil bych ještě jakž takž na Lenglen, ale na Chatrierovi to Andy neumí, to je na něj fakt ultrapomalá antuka, která nemá s tou v Madridu nebo Římě nic společného krom názvu antuka. Prakticky všechno hraje do karet Stanovi. Proto doufám, že se vzepřem a vyhrajem. Představa finálové bilance 2:8 je sice děsivá, ale tak prohru chtít nemůžu.
Reagovat
baggik
Andy v případném finále by byl sen, oprofi Wawrinkovi...
Reagovat
Jabadu
"Co myslíš, měl bych mu hrát víc do backhandu?"
"Aááále nic ... hrej svou hru ... ty vidíš tu situaci ... vždyť ho porazí i Veselý."
:-)
Reagovat
lars
.... porazil i Vesely
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za amatéry ve zpravodajství ČT sport? Když jsem slyšel antukový specialista Richard Gasquet, málem jsem spadl ze židle.
Reagovat
Davor1
:DDD
Čo ti poviem, tí ľudia tam vedia o tenise akurát to, že sa hrá s raketou... Podobné je to v našich športových spravodajstvách, alebo občasných tenisových prenosoch, napríklad z Wimbledonu (komentátori), čistá amatérčina...
Reagovat
Fandina
Ríša má nejraději trávu, ale co se týká antuky, tak tam je o chlup úspěšnější v poměru výher proher než na trávě.
Reagovat
rod_laver
Myslím, že Ríša má raději koks než trávu.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))))))
Reagovat
Fandina
O koksu říkal, že je v tom nevinně, ale trávu, tu má prý nejraději.
Reagovat
Davor1
Hláška roka :DD
Reagovat
turista
Já taky.
Reagovat
vrabejka
Je zajímavé že Nole strávil na kurtu víc času než Tom.
Nole 9h 9min
Tom 8h 59
Dnes své zápasy vyhráli zhruba ve stejnou dobu takže z hlediska síly by to mělo být vyrovnané.

Poslední GS bylo u Toma čtvrtfinále strop. Teď tomu zdaleka není. Předvádí líbivý, agresivní a hlavně přesný tenis. Navíc úspěšnost 1.servisu drží nad 90% což je taky důležité.
Nole od začátku roku nehraje životní tenis. Problém je že nikdo na něj nenašel zbraň a ikdyz nehraje úžasné stejně stále vyhrává . Na RG je to ale jiné . Po absenci Rafy a Rogera je ještě pod větším tlakem vyhrát RG. Ví že tak otevřenou cestu už mít nebude.
Tom musí hrát aktivní a přesný tenis jako doposud . Nole si třeba zase vybere set plný chyb, který může Tom zužitkovat . Dokáže ho potrapit i na antuce může se stát cokoliv. Jedním jsem si ale jistý. Ať už je Nole jakkoliv velký favorit tak vítěz 3-0 na sety nevyhraje.
Reagovat
lars
tech 90% je mimo
ja vidim asi 60 % 1. servisu
Reagovat
vrabejka
Samozřejmě myslel jsem 60% s úspěšnosti 90% už by nějaký ten GS měl ;D
Reagovat
Fandina
máš před sebou velký úkol, porazit tenistu, se kterým máš nejvíc porážek na okruhu a protože nic není nemožné, pokus se zítra vyhrát a postoupit do semifinále GS. Držím palce. Pojď!!!
Reagovat
Larsson
Jak vidíte Tomášovi šance na Londýn? Ze začátku sezóny byl níž, teď aktuálně je v ATP Race desátý...
Reagovat
adalv87
Tomáš to dá,to spíš u Petry mám obavy,je teprve pulka sezony
Reagovat
lars
Tom primo na TM to bude mit tezky
O Petra na TM asi rozhodne Wimbl
Reagovat
baggik
Petra je bez šance
Reagovat
tommr
pokud bude Tomáš hrát i nadále tak jako hraje ted na FO tak by si měl místo na TM vybojovat. Rozhodovat se ale letos zřejmě bude až v Paříži ... :)
Reagovat
makro99
takže v neděli, pokud dá 2000 bodů, o masters je rozhodnuto!
Reagovat
tommr
no napsal jsem to hodně blbě, protože jsem na chvíli zapomněl, že i French Open se hraje v Paříži. Kdyby se ale stal zázrak a Tomáš French Open vyhrál tak by každopádně měl TM jistej už ted ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Finalista z horní části pavouka bude hrát 3 dny v kuse, to zas bude keců, pokud vyhrajou Stan/Andy.

Dneska R16, zítra QF, v pátek SF. ž vidím ty případné pindy znehodnocující vítěze :-)))
Reagovat
Tornes
Kecy/nekecy, pokud vyhrajou, tak vyhrajou. Tečka.

Ale já stejně pořád doufám, že se dočkáme mladšího než osmadvacetiletého vítěze :)
Reagovat
adalv87
tak to jsou jen dvě možnosti,ne :-)
Reagovat
Tornes
No ano, a s kterýmkoli z nich bych byl velmi spokojen :D i když s Domem teda ještě o dost víc. Ideální kombinace vítězů letošního RG je Dom + Denis (juniorské) ;) Oba podle mě mají šanci.
Reagovat
adalv87
sice minimální ale šance je vždycky :-)
Reagovat
kada.tom
kdyby vyhrál RG Dom, byla by to fantazie, ale tak daleko ještě asi není :-) já budu spokojen, pokud zítra porazí Goffina :-) tu TOP 10 mu moc přeju :-)
Reagovat
Tornes
Neříkám, že je favorit, ale v případném SF s Djokem by rozhodně měl šanci - naposledy na hardu měl asi 15 BB, na antuce by mu to mělo jít ještě líp a Nolemu hůř. Pokud zvládne hlavu, tak má solidní šanci. A v případném finále - pokud by porazil Djokera, proč ne Murrayho/Wáwru. To vše samozřejmě za předpokladu, že zítra porazí Davida :)
Reagovat
baggik
Viděl jsem ho s Granollersem a nemá na to porazit Djokoviče na 3 vítězné.
Reagovat
Herbert_Hoover
záleží, kdo ve finále prohraje, podle toho se bude odvíjet míra keců :))
Reagovat
vrabejka
to těžko když všichni měli v pondělí celý den odpočinku a v úterý se toho taky moc neodehrálo.
Reagovat
Nola
pindy, nepindy, kecy, nekecy.... realitou je, ze Andyho strana pavuka to ma jednoduchsie, ak by to bolo opacne, tvoj postoj by bol totozny?
nehraj sa na spravodliveho, fakty neokecas, 3 zapasy v rade na 3 vitazne sety nie su zrovna koser.....je to napor na fyzicku a psychiku, finalista z Noleho pavuka nebude favoritom vo finale, to je cele
Reagovat
Tornes
Pokud bude finalista Nole, tak favoritem bez debat bude. Pořád je to Nole.

A že to mají těžší? Mají. No a? To je prostě sport a takové věci jako vliv počasí k tomu patří. Pořád mnohem menší ovlivnění než bývá u některých jiných sportů.

Pro Noleho by to dokonce minimálně v SF mohla být i výhoda, protože proti Davidovi a zejména Domovi by teoreticky rozhodně měl mít lepší fyzičku. A po SF by měla být zas jednodenní pauza, ne?

PS: Tří zápasy na tři vítězné není úplně pravda. Dnes Nole hrál set a půl, to rozhodně není "zápas na tři vítězné".
Reagovat
Nola
ten zapas hral na 3 krat, ak sa nemylim, vcera bol cely den v pohotovosti, zial nevidela som ani lopticku, vlastne bude hrat 4 dni v rade, 2 a pol setu odohral vcera a dnes zbytok, zajtra zapas s nejasnym koncom, ak si myslis, ze je stroj si na velkom omyle....

ale ja sa nevyjadrujem iba k Nolemu, podobne su na tom vsetci z Noleho pavuka, a je otazne ci sa stihnu tie zapasy vobec odohrat, predpoved pocasia nevyzera ruzovo
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bude, pokud to bude Nole. A dneska hrál každý z nich až na Goffina max 2-3 sety. Já jenom předestírám, co nastane, pokud nevyhraje favorit (tady Nole, předtím třeba Rafa). Výmluvyn a program, na vítr, náročné SF a kdesi cosi. Kdykoliv vyhraje někdo krom R+R+N, tak je plno keců, proč tomu tak bylo. A teďka jim počasí vytvořilo ieální podmínky k tomu, aby v tom mohli případně pokračovat.

A ano, jasně, mají to náročnější, to je jasné, ale pořád budou pauzu před finále a ono, někdy je lepší hrát dva dny po sobě, než mí 2 dny úplnou pauzu.
Reagovat
Nola
nekdy je lepsi hrat dva dni po sobe? pozri do kalendara, hrali vcera, dnes, budu hrat zajtra aj v piatok, su to styri dni v kuse, kedze vcerajsie zapasy sa nedohrali..... ziadny relax, nic, iba stres
finale by sa malo odohrat v regulernom termine, aby sa podmienky zrovnali - v pondelok, co sa urcite nestane a vlastne je mi to uz jedno....
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, hlavně, že už je připravené alibi, přesně to, o čem mluvím no.

Však pro mě za mě, ať se hraje finále třeba v úterý, jenom se nemůžu dočkat, až se bude případný triumf někoho jiného než Noleho ještě x let potom shazovat jako se to dělá běžně u Andyho nebo i u Stana.
Reagovat
Nola
je fajn, ze si sa uz dopredu na to pripravil :D aspon nebudes zaskoceny :D
ver mi, ze tentokrat to bude inak, bude tu hromadny orgazmus, ze Nole nedokazal skompletovat GS a je mozne, ze sa odohra aj skor v pripade prehry v niektorom z nasledujucich zapasov
Reagovat
makro99
finale bude v úterý, takže klucu budou odpočatí..
Reagovat
Fandina
Rosol vyhrál nad Ymerem a v Prostějově postuje, přitom s ním letos dvakrát prohrál. Super!
Reagovat
Davor1
Tak prvé semifinále podľa papierových predpokladov. Stan sa už parádne rozohral a vyzerá rovnako nebezpečne ako pred rokom. Pre mňa je favoritom zápasu. H2H 9-7 pre Andyho, na antuke ale 3-0 pre Stana (7-0 na sety) a na GS 2-1 v prospech švajčiara. Určite to bude jeden z vrcholov turnaja, stretnú sa dvaja z troch najlepších antukárov posledných dvoch rokov, na antuke prvýkrat po troch rokoch.

Zajtra vyzerajú veľmi nádejne aj QF zápasy, Goffin- Thiem môže byť skvelý tenis a pre víťaza prvé GS semifinále v živote, motivácia u oboch na maxime, to môže byť parádne predstavenie.
Berdych- Djoko snáď nebude očakávaný hladký priebeh v prospech Noleho, prajem Berďovi nech odohrá svoj najlepší zápas za dlhú dobu, kľudne nech to aj vyhrá, na antuke bude mať oveľa väčšie šance ako na harde a Nole tu nehrá žiadnu hitparádu, snáď mu aspoň uberie nejaké sily ak ho už nedá dolu úplne, nech to vyvrcholenie turnaja má čo najväčšie grády :-))
Reagovat
adalv87
pro vítěze hlavně vstup do Top 10
Reagovat
Davor1
top10 v prípade Thiema je len otázkou času, tento turnaj na to až taký vplyv nemá, ak by aj vypadol s Goffinom, tak by si postup do desiatky akurát o pár týždňov oddialil...
Reagovat
adalv87
máš pravdu,ale vítez zápasu bude v Top 10 už ted
Reagovat
adalv87
stejně věřím víc Goffinovi
Reagovat
Tornes
Kdyby jen top ten, je to přímý souboj o 8. místo v žebříčku a pokud Tom neporazí Djokoviče, tak dokonce o 7. místo. Což je s ohledem na nasazení na Wimblas celkem zajímavé místo ;) Byť tam to může ještě pozměnit jejich speciální trávový systém.
Reagovat
adalv87
wimblas má své nasazovaní,pro Thiema nebo Gofinna je semi konečná,takže boj o 7.místo
Reagovat
Tornes
Hlavně jak máš jasno, jak je všechno konečné a jasné. Proč to ty paka vlastně hrajou a nedají rovnou titul Nolemu?

Má někdo alespoň jednoprocentní šanci, že by ho mohl porazit? Protože ze zkušeností víme, že taková šance je více než dostatečná :)
Reagovat
adalv87
Já Tomovi věřím,zítra má šanci ho porazit,kdy jindy než ted,dnes hrál výborně,a pokud to zopakuje má velkou šanci
Reagovat
turista
Sir Andrew by měl proti Stanovi trochu šetřit se stopbally. Dnes proti Ríšovi to fakt s nima přeháněl a komplikoval si tím zbytečně zápas.
Reagovat
Kozoroh
H2H je 8:7 pro Andyho na na ATP, exhibice z Abu Zabí není ostrým zápasem.
Na GS je poměr mezi nimi 2:2, Andy vyhrál nad Stanem na USO 08 a ve WCh 09, Stan na USO 10 a 13.
Grády bude konec turnaje mít i pokud vyhraje No1e. Šňůru 4 vyhraných majorů jsme v mužském tenise neviděli 47 let.
Reagovat
Davor1
Máš pravdu, v tých štatistikách som sa sekol, neodkontroloval som si to. Ten záver som myslel tak, že by bolo ideálne, keby to pred finále bolo relatívne otvorené, mierna Djokovičova únava by tej vyrovnanosti mala napomôcť...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že co do únavy můžeš být v klidu. Tenisti nejsou roboti, jak si podle všeho o některých myslí pan statistik Tornes s jeho "dnes hrál set a půl, to není na tři vítězné".

Ti hráči měli hrát v pondělí, od rána se připravovali na to, že budou hrát, nebyli nikde uzavření, nerelaxovali. Druhý den totéž s tím, že strávili ještě víc času střídavě na kurtech a v šatně. Dnes znovu zápřah, zítra zase, to samé v pátek. A když se to bude v pátek protahovat, tak i v sobotu. S přičtením tlaku, který na Novaka na turnaji je ("musí vyhrát", kurz na titul 1,50 atd.), mi myšlenka, že by letos RG vyhrál, přijde dost fantasmagorická. Jestli to někdo z horní poloviny při tom psychickém zápřahu může vyhrát, tak Thiem, protože jak v případném SF, tak případném F bude absolutně bez tlaku. Ale velmi pravděpodobně se o vítězi rozhodne v duelu Murray - Wawrinka.
Reagovat
Nola
+ 1
Nole nema nevycerpatelny zdroj energie, ako si to niektori tu nahovaraju...
+ Andyho pavuk zacinal turnaj o den skor, medzitym dva dni oddych, zajtra dalsi, pani sa nachadzaju v inej dimenzii, nic sa nedeje ... nakoniec je pravdou, ze stryko Toni dokaze privolat burku :D
je neskutocne, ako si hajteri uzivaju pri kazdom Noleho zapase, v ktorom sa mu nedari, neuznavaju ho ako NO1 a popritom sleduju kazducky zapas, no nie je to divne? este 5 rokov nazad som sa tu dozvedela zaujimave info o tenise, dnes si pripadam ako v diskusii v bulvare....
Reagovat
Tornes
A teď zkus druhý pohled:

Co bys brala spíš - QF Gasquet, SF Wáwra, F Murray (Murrayho los naruby), nebo QF Berdych, SF Thiem/Goffin, F Wáwra/Murray? Každý si má na co stěžovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo to meleš prosím ťa?..

Noleho vitazstvo je fantasmagória?...Veď on do finále nestretne top 10 hráča, ak nerátam fackovacieho panáka Berdycha, ktorý v tých zápasoch posobi tak nemotorne.

Djokovic nemá reálne s kým prehrat, na Masters turnajoch sa hrá bežne kazdy den, aj 5 dni v kuse, nerobte z neho cukríčka...Murray, resp. Wawrinka odohraju pred F Crucial semifinal, na rozdiel od Noleho, kde ho čaká formalita...
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) Hledaj si alibi no.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ho Berdych nepotrápí teď v Paříži, tak už nikdy. Djoko je dost zranitelný (nebo minimálně není tak suverénní jako na ostatních površích) a pro Toma je to patrně fakt poslední šance. Pak by se navíc teoreticky mohl vyhnout noční Můře posledních let a samozřejmě Nadalovi. Jednoducho, měl by vsadit všechno na jednu kartu, jet na největší riziko a třeba bude haluz.
Reagovat
smazaný uživatel
Posledna šanca asi áno, ale vacsie sance by mal podla mna vo Wimbledone, o dost vacsie...

Ferrer ma dnes výkonom sklamal, Berdych si hral to svoje, ale o starého pána z Valencie začínam mat obavy. Ja som vlastne az tento rok zistil, ze ho mam celkom rad a prajem mu este hrat na najvysšej urovni..
Reagovat
Tornes
Aby tě ta formalita nepřekvapila... jako jo, favorit je a to velký (jak v QF, tak v SF), ale stejně tam podle mě alespoň jedno procento na výhru Toma i Davida/Doma bude :)
Reagovat
smazaný uživatel
A víme, co i 1% umí udělat :-)))
Reagovat
lars
Kliid jednoprocentni .
Fackovacim panakem bys byl Ty proti boxerovi Furrymu v zapase v boxu :))
Reagovat
lars
* Furymu
Reagovat
Tornes
Já nevím, jestli čteš co píšu, ale já tu ve skutečnosti pokud něco neustále snižuji Noleho šance na úspěch - pouze nevidím jako hlavní důvod únavu. U hráče, který je schopen odehrát na vrcholné úrovni 11 hodin ve třech dnech mi přijde opravdu hloupé říkat, že pokud "bude hrát finále (navíc po dni odpočinku), nemá šanci kvůli únavě". Do háje je to Nole, hráč s nejlepší fyzičkou a v současnosti jednoznačně nejlepší hráč na světě. Dyť se klidně může stát že za ty tři zbývající kola stráví na kurtu méně času než strávil na AO 2012 jen ve finále. Ale jasné, prostě prohraje, protože se nebude moct pohnout.

Prostě to k tenisu patří. Můj kůň je ve stejné části pavouka a na rozdíl od Noleho je známý tím, že mu fyzička dělá problémy. Buďto se s tím vypořádá, nebo ne. Tečka. Bude to nepříjemné, pokud to nezvládne? Bude. Co se dá dělat. To je počasí. Když člověk chvíli sleduje kriket, tak se s tím naučí počítat.

PS: A ano, když někdo říká, že jsou tři třísetové zápasy ve třech dnech a jeden ten "třísetový zápas" trvá přesně set a dva gemy, tak se ozvu.
Reagovat
Tornes
Vlastně oba moji koně ;)
Reagovat
Kozoroh
Jsi pesimista, nemusel by jsi tak No1eho podceňovat. Zatím ztratil jen jeden set, naproti tomu Wawrinka tři a Murray dokonce pět! S tou fantasmagorií přeháníš.
Reagovat
rod_laver
Stan the Man! Pěkně, zatím jsem jeho zápas neviděl, ale na finále si rád udělám čas :-))
Reagovat
adalv87
Stan vyletí s Andym :-)
Reagovat
adalv87
Tak vítez mezi Thiemem a Goffinem se dostane poprvé do top 10,dokonce i před Toma :-(
Reagovat
Herbert_Hoover
to by ale musel Berdych prohrát, ne? :O
Reagovat
adalv87
když neprohraje Berda tak se dostane jeden z nich do TOP 10 ,ale zůstanou za Berdou :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
jasné, Miloš s Ríšou už do toho nemají co kecat :) tak snad si Berdych postráží své pozice :D
Reagovat
adalv87
doufejme :-)
Reagovat
Mayo
Muguruza Vs Stosur SF FO 16? Nonsens ;D hlavne som šokovaný ako fackuje rad radom Samantha ale prajem jej
Reagovat
adalv87
Sam v případě vítezství nad Mugu se dostane na 9.místo a v race žebříčku dokonce na 5.místo,momentálně je na 8.
Reagovat
Herbert_Hoover
proč by to byl nonsens? :) z dlouhodobějšího hlediska nevidím důvod a z krátkodobějšího je to úplně jedno, protože karty se na WTA okruhu mění co chvíli :)) Putintseva v QF, Bertens v QF, Rogers v QF...to mi přijdou větší faily éry WTA okruhu :)
Reagovat
adalv87
jo to jo,ale momentalně to bude takhle,je stále jen pulka sezony,i Petra se tam může dostat
Reagovat
turista
Té podsadité tenisové kulturistce z Austrálie fandit v SF nebudu.
Reagovat
misa
"Největší haluzářka FO" Garbine vs. "Přinejlepším průměrná" Sam :)
Reagovat
blixa
Tak nějak. Vůbec nemá cenu na to koukat. Jak nehraje Petra, je ta úroveň tragická ;-) :D
Reagovat
Herbert_Hoover
právě, že bez současné Petry ta úroveň o něco stoupá :)
Reagovat
blixa
Ale ! Vůbec tomu nerozumíš, náš brilantní tenisový analytik ti to jistě vysvětlí ;-) :D
Reagovat
Herbert_Hoover
elektronická tužka lorda iqeho? nebo tady míši? :)
Reagovat
blixa
Za A) je správně ;-) :D
Reagovat
Herbert_Hoover
tak pro něj by bylo i 150 UE vizitkou toho, že je Petra nejlepší a kdyby ji nepotopili rozhodčí, tak by postoupila :D
Reagovat
Herbert_Hoover
"přinejlepším čtyřnásobná průměrná RG semifinalistka" jsi myslel? :)))
Reagovat
misa
Hodnocení jsem si vypůjčil od iqeho, to není z mé hlavy :)
Reagovat
blixa
Samička v semi, super. Bábi, bude fight ! ;-) :D
Reagovat
sprchon
:D :D Tak to se těším. :D
Reagovat
Holahej
Kim odvážně, s takovým břichem 6/2 6/0, nebála se běhat a výměny super! proti dnešnímu zápasu H+H, kde to bylo samá UE....

3 vs 2 @Clijsterskim (and baby) with @thetracyaustin vs Majoli and Sanchez #RG16
Reagovat
kada.tom
Jooooooooooo, Sam nádherně otočila TB ze stavu 1-5 na 8-6 :-) super :-)
Reagovat
vrabejka
Cmon Tsvetko!
Reagovat
Marduch
Finále mužů bude tedy v neděli? Takže vítězové zítřejších zapásů budou hrát dva dny po sobě? :-o
Reagovat
kada.tom
tři dny po sobě ..
Reagovat
Kozoroh
To se dalo čekat, že pořadatelé budou chtít turnaj dohrát v původním termínu.
Zajímavější je ale jiný faktor - jak budou nasazena semifinále v pátek? V pátek budou hrát jak ženy i muži. Na Chatrierově kurtu se všechny čtyři duely nestihnou uhrát, tudíž ke slovu se dostane stadion Lenglenové. Bude mít jeden stadion dva mužské a druhý dva ženské zápasy nebo po jednom mužském a ženském zápase? Pokud se třeba zápas Murray-Wawrinka bude odehrávat na kurtu Lenglenové, zvyšuje to šance Andyho. Andymu se tam líp hraje než na centru.
Reagovat
kada.tom
já bych řekl, že nejdřív budou ženská SF a pak mužská SF, vše na Chatrierovi
Reagovat
Kozoroh
Pokud to tak nasadí, tak organizátoři RG prokážou, uže jsou nejneschopnějšími promotéry GS .
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to tak tipuju. Navíc začátek asi 14:00, takže docela pravděpodobně 2. mužské SF v sobotu. Ale je to skoro jedno, letošní ročník je už tak dostatečně neregulérní.
Reagovat
janek_da
Ty jsi posedlý tím Murrayem. Jen ať si Nole zopákne finále proti Stanovi, jestli se tam Nole dostane.
Reagovat
janek_da
Jejda, teď mě napadlo. Snad se ho nebojíš?
Reagovat
Kozoroh
Podstatou mého komentu není údajná posedlost Murraym, ale jestli se všechny čtyři zápasy odehrají na Chatrierově kurtu nebo se dva z nich (a které z nich) budou konat na stadionu Lenglenové. Už tak moc je program opožděný a odehrát všechny čtyři na Chatrierově kurtu je hloupost, nemají osvětlení jak na Ashově kurtu na US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně už prosím ne Djokomurárnu. To je jediná finálová varianta, při níž bych finále nesledoval.
Reagovat
baggik
Hele sorry, ale Djokomurarna by byla super. Naposledy, to zvladnes, slibuju, ze pak uz zadne Djokomurarny nebudou, ale je kujva rozdil hrat finale v Parizi s Murrayem nebo Wawrinkou.
Reagovat
vrabejka
Garbine!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulacia Garbine!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Mayo
Za cely turnaj som videl cca 4,5 setov ako inak.
Reagovat
vrabejka
fan ako sa patrí
Reagovat
misa
Každý se asi nemůže válet u tenisu...
Reagovat
vrabejka
kdo chce tak si ten čas vždy najde. Já sem v prvním týdnu taky viděl jen prohry Štěpce, Petry a Genie
Reagovat
panzer.dragon
víc se jich nehrálo kvůli dešti :-)
Reagovat
kada.tom
Chatrier
13h = Djokovic - Berdych
15h = Serena - Putintseva

Lenglen
13h = Thiem - Goffin
15h = Bertens - Bacsinszky
Reagovat
Fandina
bojím bojím, Berďo pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
Dorazím až na druhou, tak snad už Tomáš bude mít set v kapse.
Reagovat
vrabejka
Shit první set Berdy neuvidím :(
Reagovat
dadaft
samantha je úplně mimo. (((((
Reagovat
dadaft
naštěstí se srovnala, protože jednu chvíli to vypadalo na rozpad osobnosti. ))
Reagovat
dadaft
a set je doma.
Reagovat
kada.tom
a dokonce má set!!
a Rogers se ještě snaží
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu je suverénně největší haluzářka letošního FO. Celej turnaj hraje prdlajs, ale už je jednou nohou v semifinále. :-/
Reagovat
Kozoroh
Doposud ztratila jen set, porazila dobře hrající Kuzněcovou, dnes se nechala zpočátku zaskočit outsiderkou, ale vývoj duelu překlopila na svou stranu. Z tvého komentu je cítit frustrace, že na místě Rogerosové není Petra, která by jistě Gabrinu roznesla na kopytech :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Ztratila set s letos zoufalou AK, v dalších dvou kolech nenarazila na slušnou soupeřku a Kuzna v zápase s Mugu rozhodně dobře nehrála.
Reagovat
Fandina
Garbine hraje dobře, že se to tobě nelíbí je tvoje věc.
Reagovat
EllNino
no takže něco jako Petra na RG 2012 :)
Reagovat
dadaft
AK v tom zápase náhodou hrála slušně, o Kuzmě nemluvě
Reagovat
smazaný uživatel
Na tu letošní bídu jistě, celkově ale nic moc nehrála. A Kuzna taky ne.
Reagovat
dadaft
jasně.
a dneska Rogers taky nic nehrála,
a Mugu to všechno těžce vyhaluzila........................
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jedna dneska nic nehrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Zato Petra při těch kanárech s Shelby ovšem hrála intergalakticky :-) Jen měla trochu smůlu, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, Petra proti Shelby hrála blbě, to jsem psal už níž. Ale Shelby proti Petře hrála líp než dneska proti Mugu.
Reagovat
dadaft
nenechal bych cloumat svým majestátem.
iqe zcela nepochybně není schopen zhodnotit úroveň hry, i když se na ni přímo dívá.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty snad jsi? Zatím o tom moc nepřesvědčuješ.
Reagovat
EllNino
iqe brzdi, ty to nedokážeš, protože ze všechno je cítit hrozná zaujatost, objektivita kolem tebe ani neprošla ?
Reagovat
dadaft
on nemá brzdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně mi netvrď, že je tady někdo objektivní, to bys mě fakt rozesmál.
Reagovat
EllNino
zato ironie jsi pobral vrchovatě :)
Reagovat
dadaft
ano, tato odpověď hovoří za vše a vše objasňuje.
(pochybuji, že bys byl tak vtipný a nemyslel to vážně)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tomu, co ty dvě dneska hrály, říkáš, že to byl nějaký super výkon, upírat ti to nebudu, ale vzpomeň si na to, až se kvůli takovému výkonu budeš navážet do Petry.
Reagovat
dadaft
ano, je to jak říkal Kozoroh --- do všeho taháš Petru.

(obzvlášť) první set Mugu - Rogers byl set vynikající úrovně hry, ty "ani jedna dnes nic nehrála",,,,,,,,,,,,, mu he he he
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň nelži. Já dneska Petru nevytáhl, s tím jste přišli vy.
Reagovat
dadaft
bože, dyť jsi ji vytáhl v předchozím příspěvku.
no nic...................... měj se
Reagovat
smazaný uživatel
Vytáhl. Ale nebyl jsem první.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jako skrytě jsi ji tam měl :-) Hlídej si, ať se rozehraje na trávě a nezapomeň na lajnoví :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsi hrát tu zoufalou AK? I ve 3. setu bojovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl. Snahu jí neupírám, ale výkon opravdu nic moc.
Reagovat
dadaft
tak tak
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mlč.
Reagovat
bIbec
Ona Petra nakonec mohla být i celkem ráda, že se do toho 3. kola dostala. Danka podávala proti ní na vítězství už v 1.kole. Takže mluvit o "klikařce" je nefér. Protože bychom klikařkou mohli nazvat i tu Petru třeba.
Reagovat
PetaM
Petra je klikařka. Akorát výprask dostala relativně brzo hned po zaklikaření :D To Mugu se proklikaří až do finále, ne-li k titulu :D A z toho iqe nezaspí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je dost smůla, že zrovna s ní hrála už v prvním kole.
Reagovat
smazaný uživatel
z mečbolu za stavu 5:4 =>5:7, tak jestli to ji nepoloží...
Reagovat
kada.tom
čekám 6-0 nebo 6-1
Reagovat
tommr
byl to jen setbol, ale jinak souhlas - Rogersovou to nejspíš zlomilo ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
jj, oprava :-)
Reagovat
smazaný uživatel
udělala tam pár chyb, za to se platí.
Reagovat
dadaft
ještě není konec
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň se ve 2. setu ještě dotáhla z 0:3 na 3:3. Proti předchozím utkáním od poloviny 1. setu začala dělat zbytečné chyby.
Jsem zvědavý, jestli ji RG nakopne, nebo dopadne jako Alison VU.
Reagovat
kada.tom
hmm, Rogers se pos*ala ...
Reagovat
Jabadu
Toto mě vždycky tak nasere. Proti našim hraje, jak z partesu, pak vyleze na velkej kurt, ještě dostane tragédku a posere se.
:-)
Reagovat
tommr
jj to nemohla takhle hrát už proti našim? :(
Reagovat
PetaM
Bohužel, ani proti Káje, ani proti Petře nebyla na velkém dvorci. Možná, že kdyby byly s Petrou na Lenglenové, tak by jí Petra porazila i s měsíčky :D Ale to jsou jen kdyby. Já jsem rád, že je Petra už z turnaje venku, kdyby v něm zůstala ještě chvíli déle, do Birminghamu by nejela.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor Míša je Vševěd proč by nemohl Tomáš djoka porazit?je to sport!
Reagovat
smazaný uživatel
loni v MC spolu hráli hezký vyrovnaný zápas.
Reagovat
misa
Podobné řeči jsem tady četl před čtvrtfinále letošního AO s Federerem :) Výsledek? 3-0.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý ale ty jsi lopata!!!
Reagovat
Jabadu
Rogers zatím udělala více chyb, než za všechny zápasy doposud. Mugu je zatím tak tragická, že to Rogers stačí.
Stačí dát "vepříka a kůzle" na Chatriera a hned je vidět, že se neumí ani pohnout. Čím déle se bude hrát, tím více bude "vepřík" v pr ...
Reagovat
EllNino
jakej vepřík ?
Reagovat
smazaný uživatel
frickovatí :-) a chybí mu kopretinka :-D
Reagovat
EllNino
hlavně vepřík nehraje na Chatrierovi :)
Reagovat
Kozoroh
Mugu není vůbec tragická, jen měla pomalejší start, na němž se Rogersovou nechala zaskočit. Teď už ale má převahu, což dokazuje vedení 7:5 a 3:0.
Reagovat
smazaný uživatel
Není? Vždyť je to bída a utrpení.
Reagovat
Kozoroh
Bídu a utrpení předváděla Kvitová.
Reagovat
Fandina
Proto vyhrála dvakrát Wimbledon, že?
Reagovat
bIbec
on myslel teď na French Open.
Reagovat
smazaný uživatel
V zápase s Rogersovou určitě, ale tam to mělo alespoň objektivní důvod. V prvním a druhém kole hrála velice slušně. Rozhodně líp než Mugu.
Reagovat
EllNino
myslíš tu bídu s Kovinic a pak výhru nad antiantukářkou ?
Reagovat
smazaný uživatel
Netuším, o jaké bídě s Kovinič to mluvíš.
Reagovat
EllNino
aha v tom případě nemá cenu se s tebou dál bavit
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemůžu za to, že máš problém s oponentními názory.
Reagovat
PetaM
Hele, set a půl hrála skvěle :) A konec zase dobře ubojovala ... Měla tam dost dlouhé hluché místo, ale začátek byl dobrý :D
Reagovat
bIbec
jj, myslím, že Danka si za to první kolo proti Petře zaslouží nějaký kredit. Hrála dost slušně. V tom 3. setu to vypadalo, že si jde pro vítězství, skvěle servírovala a tahala za delší konec. Nakonec ten servírovací gem do zápasu znovu obrátil momentum. To je v ženském tenisu běžná věc. Ale dost těžká soupeřka do 1. kola ta Danka. Kór na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandim len a len Garbine!
Reagovat
Mayo
Berda má ale prekvapil
Reagovat
Mayo
Jasne že Andy nemôže uspieť na turnaji... Uz prvými dvoma kolami sa odpísal... Tie sety sa nascitaju a odrazí sa to,,, Wawrovi som tipoval max štvrťfinále a mýlil som sa... Asi prejde až do finále... Kde prehra... Jedine že by nahodil beast mode ale tomu moc neverim
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, raději No1e už, než aby měl Gaywrinka víc GS jak Andy :-(((
Reagovat
Mayo
Stan nad Djokoviča u mna.
Reagovat
Kozoroh
Vypadá to vypadá tomasinho, že na závěr RG spojíme své síly a budeme tlačit No1eho za trofejí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to asi jo, já fandil i loni ve finále. Ale budu doufat, že se Andy zvedne ještě.
Reagovat
Marduch
Tuším, že se dočkáme jednoho z vrcholů RG. A jestli Stan chytnul antukovej grif jak loni, tzn. pro většinu "winnerů" si v pohodě doklouzat a FH half-slicem vracet až k baseline a útočit z jakéholiv kratšího balonu, tak bude mít Barron plný údy práce.
Reagovat
smazaný uživatel
Sir Andrew opět v suchým :-))))

3. a 4. set rychlejší dokupy než 1. set, Rišár se pěkně zlomil, jenom potvrdil, že i když herně často na ty top hráče má, absolutně nestačí fyzicky a mentálně. Adny i díky tomu přitvrdil a nebylo co řešit. Za ty první dva sety by si zaslozužil nafackat ale, pokdu bude hrát takhle s Gaywrinkou, bude se pakovat hodně rychle.
Reagovat
kada.tom
Andy nakonec v SF, ten TB Gasqueta zlomil a pak už to byla pohodička pro Andyho. V SF to bude těžká bitva s Wawrinkou, nemyslím si, že by měl být Andy nějak znevýhodněn tím, že na kurtu strávil mnohem delší dobu, teď se dva dny skoro nehrálo a Andy určitě zregeneroval, takže doufám v pěknou páteční bitvu a snad Andy Švýcara porazí. Určitě na to má, jen nesmí začít jako dneska nebo jako v prvních dvou kolech.
Reagovat
turista
Gasquet si spraví chuť zase nějakým titulem z dvěstěpadesátky klidně i na trávě. Umí hrát na všem, ale na první pětku hráčů prostě nemá.
Reagovat
turista
Sir Andrew by to v SF neměl tak přehánět s těmi stopbally. Dnes proti Ríšovi jich zahrál zbytečně moc.
Reagovat
dadaft
Rogers je válec.
razantní a přesná.
Koťátko zatím dostává těžce na frak...........................
Reagovat
dadaft
Mugu se naštěstí chytla,
ale tohle bude drsná babská ranařina,
žádné 20-ti úderové čekání, jak to "uchopit" a rozehrát...............
Reagovat
kada.tom
přesně tak, ale ona to bude střílečka i na Chatrierovi, snad vítězně pro Sam :-)
a tedy klidně by mohla Rogers vystřílet Muguruzu-Blanco
Reagovat
bIbec
no po tom zápase Karolíny tu bylo celkem haló, jak mohla prohrát s takovým jelitem. Pamatuju si, že tu i někdo, tuším že Ptakoslav, psal, že snad napočítal osm snadnějších hráček do 1. kola nebo tak něco. No já se mu nesměju :-) Fakt to na začátku vypadalo jako celkem pohodový los. No a nakonec MOŽNÁ bude mezi nejlepšími čtyřmi. Už i ta osmička je hodně dobrá.
Reagovat
bIbec
a Karolína nebyla rozhodně daleko od vítězství proti ní, jenom tak mimochodem.
Reagovat
tommr
Karolína jí měla na lopatě ... :(
Reagovat
Labi
.. to být zase zajímavé. Po dvou ranách pro tento GS (odhlášení Rogera a Rafy) začíná aspoň prozatím vše nabírat nový směr. Berda paradoxně bez trnéra předvádí solidní výkony a má šanci na zázrak v zápase s Djokerem, Stan taky začíná přidávat na otáčkách, stejně jako mladý Thiem...přeci jenom to pro Djokera nebude až taková sranda :)
Reagovat
vrabejka
Stan top!
Reagovat
kada.tom
a přístí kolo Stop :-P :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nehrozí. Ve Wimbledonu možná vyletí v 1. kole s nějakým ňoumou, ale v Paříži ho už nezastaví nikdo. Největší šanci má asi Thiem, kdyby se dostal do finále, ten z něj ještě nemá komplex jako ostatní potenciální soupeři.
Reagovat
kada.tom
to víš že jo :-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
a ani kdyby kocem rakety hrál, stejně nikdo nemá šanci, i kdyby náskok jim dal, nikdo ho nemůže porazit.
Reagovat
Kozoroh
A když ne v příštím kole tak ve finále :-)
Reagovat
vrabejka
Arogant už tak měl dávno skončit muže být rád za semifinále ale trofej je připravená pro někoho jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Honzíku, zkus už si někdy otevřít strýčka googla a zjistit si, co vůbec znamená slovo arogantní. Murray totiž může nesympatický, fakující, iritující, ale zrovna arogantní fakt ne. Je to jeden z nejvíc fér hráčů, který akorát tak nadává sám sobě.
Reagovat
vrabejka
ticho ty odborníku
Reagovat
vrabejka
Kolik se tu najednou vyrojilo fans Aroganta. Ještě že se Stanem končí.
Reagovat
kada.tom
to není tak jistý :-))
Reagovat
Holahej
Andy do toho, moc pěkný zápas, Richard hraje výborně, je šikovný, Isner ty kraťasy nezvládal dobře řešit.., nevyužíváš ale příležitosti, chce to tlačit /ne hrát volně/ jednoručákům do backhandu a hlavně první servis, jsi nejlepší hráč bez prvního servisu..., tak doufám snad to dáš aspoň na fyzičku.., když si ty body musíš tak složitě vybojovávat!
Reagovat
peggy
Novaku,verim,ze to co se nepovedlo Davidovi ty zitra odcinis.Davidovi se to nepovedlo,mel hrat jako v Praze.Novaku makej!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Díky bohu, že Gasquet má fyzičku, jakou má. Dva tak dlouhé sety s ním zamávaly, tohle musí Andy zvládnout ve 4.
Reagovat
kada.tom
že by Andy Gasqueta konečně zlomil? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsem psal, že ztratí maximálně set. Zatím všechno, co jsem psal, se vyplnilo.
Reagovat
kada.tom
dobře, ale i tak nebyl Gasquet daleko od toho, aby vedl 2-0 na sety, myslím, že ten konec 2. setu byl zlomem a tedy v to taky doufám :-)
Reagovat
Holahej
Andy vedl 5:3 a šel podávat, bohužel servis je slabina, tu kdyby zlepšil, přišly by free body, měl by tlak hned od prvního míče...a nemusel se tak vyhrabávat z pasivity!
Reagovat
vrabejka
hraje se na 3 vítězné, ne na 2.
Reagovat
turista
Vypadá to, že Andy pomalu naleptává Richardovu bojovou morálku.
Reagovat
Jabadu
Richardovy backhandy by na normálním kurtu byly většinou winnery. Tomáš je bez šance. Ale možná by si tam mohl oklepat pár cihel na ten svůj nový wigwam. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bez šance? Djokovič neumí zahrát winner ani na rychlejším kurtu, natož na pomalém, takže když Tomáš udělá míň chyb, tak postoupí.
Reagovat
Tornes
A kolik tenistů dokáže dlouhodobě dělat méně chyb než alespoň trochu slušně hrající Djokovič? Nebudu tě omezovat současností, najdi mi alespoň dva takové v celé tenisové historii...

PS: Tom mezi ně bohužel rozhodně nepatří.
Reagovat
Marduch
Nekaž mu to, tlačí Toma z čirýho hejterství vůči Djokerovi. Však to dole řek na plnou hubu. Hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouhodobé statistiky moc velký význam nemají, spíš bych vycházel z aktuálního turnaje. Djokovič proti Bautistovi (tedy nijak agresivnímu hráči) 54 chyb za 4 sety. Tomáš za 3 sety s Ferrerem (který je o třídu kvalitnější hráč než Bautista) 38 chyb, takže srovnatelná čísla. Pro Tomáše mluví lepší servis, lepší hra na síti, lepší bilance při odvracení i proměňování BP. Navíc na antuce hráli proti sobě jen třikrát, pokaždé vyrovnané zápasy a Tomáš jeden vyhrál. S ohledem na formu Djokoviče po celou antukovou sezónu nevidím jediný důvod, proč by Tomáš nemohl vyhrát. Pro Tomáše hraje i to, že Djokovič ví, že má možná poslední šanci vyhrát RG, k tomu nemá formu a vidí, jak se rozjíždí v druhé půlce Stan, což ho sráží psychicky. Tomášovi proti Djokovičovi věřím víc než v dalších případných kolech - s Thiemem to bude 50 na 50, s Wawrinkou 30 na 70, ale zítra čekám jeho postup.
Reagovat
misa
Berdych Djokoviče na tři vítězné už nikdy neporazí, navíc čekám, že se bude hrát na centru, kde snad Tom nikdy nevyhrál zápas. Djokovič má taky obří motivaci dorazit kariérní gs.
Reagovat
Fandina
Jak to můžeš vědět, že ho na tři vítězné nikdy neporazí. Jsi vševěd?
Reagovat
misa
Jsem
Reagovat
Fandina
nelži
Reagovat
smazaný uživatel
Právě ta honba za kariérním GS je výhoda pro Berdycha, protože Djokoviče silně svazuje. Protože jinak si neumím vysvětlit ten obrovský propad výkonnosti mezi Miami a antukovou sezónou. Tedy vlastně umím, ale bez důkazů to tady psát nebudu. Každopádně jestli chce Tomáš opravdu někdy vyhrát GS, tak by s tím měl něco začít dělat tady. Já nemyslím, že RG celkově vyhraje, Wawrinka na svém vrcholu je nehratelný pro každého. Ale Berdych tady může definitivně srazit Djokoviče a tím se mu pak otevře šance na dalších GS, kde si pro změnu Stan vybere svůj opačný extrém. Protože co si budem povídat, ta špička, na kterou Tomáš léta vzhlížel s odstupem, se rozpadá. A když odpadne i Djokovič, otevře se šance na zisk GS klidně pro 8 dalších hráčů včetně TB.
Reagovat
turista
Novak Djokovič neodpadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Už odpadl, to jen vy dva s Kozorohem jste si toho ještě nevšimli. Zítra prohlédnete i vy.
Reagovat
Marduch
Kolik vsadíš na Toma, povidej.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, protože sázení neschvaluju.
Reagovat
Tornes
Zrovna Nole už hodněkrát dokázal, že jeho formu nejde soudil podle předchozího zápasu. Viz třeba Simona a Rogera na AO. A co hůř, Tom je pro něj top hráč a proti top hráčům Nole vždy hraje o level výš, než proti jiným - většinou hraje to, co mu stačí.

Ale hlavně Tom nemá nejmenší šanci, pokud se bude snažit Noleho upinkat. Nevěřím, že by ve své největší pinkací formě mohl upinkat byť velmi špatného Djokoviče. Pokud mu půjde servis a agresivní hra, může ho z kurtu vystřílet. Ale upinkat na nevynucené chyby? Leda ve vedlejším vesmíru.
Reagovat
turista
Souhlasím.
Reagovat
Tornes
A btw, i v tomhle zápase, kde Tom hrál na své současné poměry skvěle a Nole nic moc, tak tom zakončil výměnu nevynucenou chybou v 20,1 %, zatímco Nole v 20,9 % výměn. Takřka stejné, a to ještě nepočítám délku výměn, kde u Noleho je ta délka cca o úder na výměnu větší (cca 7 ku cca 6, vycházím z dat RG), takže ve skutečnosti i v tomhle jeho špatném zápase byla vždy menší šance, že vyrobí příštím úderem UE, než u Toma v tom jeho velmi povedeném.
Reagovat
lars
Tomas sanci ma , ale asi malou
Reagovat
turista
Tomáš může vzít Novakovi set, ale tři vítězné nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že debata se přesunula sem. Důležitý set, z 0:2, navíc pokud by oba sety ztratil z vedení 5:2, by se Andy nevyhrabal už. Takhle má šanci, ale pořád hraje jak kupan ho*en. Return mizerný, nedůraznýz FH, nepřesný z BH, dropshot strašně moc přehrává, tolik dropshotů jsem neviděl od něj nikdy snad. Tolik by jich nezahrál ani mutant Radka, Péra a Gulbise dohromady. Plno z nich hrál v situacích, dky nebyly třeba a kdy obrátily výměnu ve prospěch Gasqueta. Ten se rozehrál, z BH teď hraje výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i pokud to Andy vyhraje, v semifinále bude bez šance, s tímhle tenisem a s tím, kolik sil ztratil už a ještě ztratí dneska. Gaywrinka naproti tomu vyhraje za hodinu a půl.
Reagovat
turista
No jo, vypadalo to, že se Andy dnes s těmi stopbally úplně zbláznil.
Reagovat
Fandina
Ježiš. Z 3:1 na 3:7. To je škody to je škody.
Reagovat
kada.tom
Yes! Come on! A teď by to chtělo přitvrdit a začít Gasqueta přehrávat.
Reagovat
vrabejka
wtf. Fandit Siréně a Arogantovi to je nejhorší možná kombinace :D
Reagovat
kada.tom
fandit si své arogantní a nevychované Bouchard a mě nech na pokoji :-)
Reagovat
vrabejka
narozdíl od Andyho nenádavá pokáždé když udělá chybu. Ikdyž dostala 2X 6-1 od Strýcové držela se statečně
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Genie se na kurtu chová vzorově a jinde nemám možnost ji posuzovat. Na kurtu je proti jiným super.
Reagovat
EllNino
6:1 6:0 ;)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Ma3ek
Skvely gasquet ospravedlnujem sa co som pisal po zapase s nishikorim
Reagovat
babolat.cz
Odine a Thore!! Ať to ten Gál Gasquet toho Skota porazí!
Reagovat
smazaný uživatel
Stan válcuje, 2 sety za hodinu :). Ale je pravda, že Ramos ve ČF je joke, to by byl walkover pro každého hráče z top 10. Ušetřené síly se budou hodit a myslím, že Djokovičova noční můra je jednou nohou ve finále :)
Reagovat
makro99
joke přichází se zápletkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, Stan podcenil jeden game, kdy si už myslel, že má vyhráno, akorát si to o 15 minut prodloužil, ale to ho bolet nebude.
Reagovat
Krisboy
Kurz 6,2 na Berďu proti No3emu. Zkusíme to? :)
Reagovat
Marduch
To je nějak málo, podle mě to půjde nahoru.
Reagovat
Krisboy
Už je přes deset
Reagovat
kada.tom
Andy se trápí s Gasquetem a Wawrinka si v klidném tempu hraje s Ramosem-Vinolasem ... jaké pak asi bude rozložení sil v SF :-//
Reagovat
vaclavsubrt
neskutečný... když se dostane do výměny s jakým klidem hraje... wau
Reagovat
vrabejka
Velmi dobře protože arogant dnes končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Arogant končí zítra proti Berdychovi.
Reagovat
Krisboy
Dobře Rišár, dobřééééé!
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo 5:5
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně dneska si Richard zaslouží vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
Go go go richaaaard
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že risanek tohoto skaredeho skota porazí ať jde můra do řítí nesympatický člověk furt jen mamre na kurtu
Reagovat
Fandina
Ríša v druhém otáčí. To je úžasné. Go Ríšánku go go go!!!
Reagovat
Kozoroh
Z potencionálních No1eho soupeřů ve finále hraje dnes nejlíp Stan, což není dobré. Na posledních třech grandslamech Djoker Stanovi nemusel čelit, ale na RG už to štěstí mít nemusí :-(
Reagovat
SubOptikT
Zatím je to takové nemastné neslané, nepřesvědčivé. Tak snad to v sobě má, poučí se z loňského roku a vytáhne to ze sebe. Na loňské finále si určitě pamatuje a tam to s nějakou údržbou už moc nepůjde.
Reagovat
Marduch
Přesně tak a navíc Wawerinka si proti Djokerovi moc věří, pravidelně s ním sehrává obrovsky vyrovnané bitvy. IMO jedno je jasné, pokud tady bude jejich finále, Nole do něj musí jít odpočatý, jinak Stan naskončí na wawe a bude po roce vymalováno podruhý;) Ale nepředbíhejme.
Reagovat
Ma3ek
Podla mna berdych vyradi djokera a ked on nie tak thiem urcite ak nie slubujem ze sa odhlasim s TP
Reagovat
babolat.cz
a vstoupím pod jiným nickem...
Reagovat
Nola
je mozne, ze Nole prehra, ak sa tak nestane dodrz slovo, chlape :D a nezabudni si zrusit aj ten babsky nick
F I A L K A
Reagovat
Krisboy
Tvl něco tak nesympatického jako Murray se v tom tenise fakt jen tak nevidí.
Reagovat
MartinPa
Rišár zatím parádně, včulek 2 krásné zkrácení :-)
Reagovat
Fandina
dneska super a gratulka. Tak a teď se připravit na Noleho. A porazit ho, jako v Římě před několika lety, to bylo super. A samozřejmě držím palce a přeji titul. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc tomu nevěřím, ale bylo by to supr, škoda, že má Tomáš Noleho protože mohl na QF vytásnout i mnohem schůdnějšího soupeře...
Reagovat
Krisboy
Rišár - Uřvanec 1:0 na sety. Že by dnes zatím nejlepší den letošního RG?
Reagovat
Krisboy
Nic si z toho nedělej, milá peggy, když bude David porádně trénovat, třeba jednou toho namyšlenýho pana Berdycha porazí!
Reagovat
aligo
bude ještě dneska hrát? :) mohli by aby to dohnali :D
Reagovat
Krisboy
Superpeckabombaparáda, Tome!!! Seš borec!!!
Reagovat
smazaný uživatel
QF: Berdych - Djokovic
SF: Berdych - Thiem
FF: Berdych - Wawrinka
Reagovat
Krisboy
+100!!!!
Reagovat
tommr
v semifinále by to ale chtělo Goffina, aby mu moh Tomáš vrátit ty dva kanáry ... :)
Reagovat
Krisboy
To je pravda. Navíc Thiem je sympaťák, docela mu jinak fandím, takže bych mu nějakou potupu nepřál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže počítáš s tím, že tomáš přejede novaka? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to snad počítají všichni :D. Ale vážně, Tomáš potřebuje pozitivní energii. S podporou táborů RF a RN by to měl zvládnout, hlediště bude jasně na jeho straně, to se mu taky tak často nestává :D
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, já už otevírám první čakru a jdu vysílat energii, bez černé magie to Tomáš nezvládne.
Reagovat
Fandina
Já také už vysílám signály. Snad včas dorazí.
Reagovat
turista
To by museli v Paříži dát Djokerovi do jídla projímadlo. Jinak Berďa je výborný, ale proti Nolemu nemá šanci zvlášť na 3 vítězné sety ne.
Reagovat
mendrit
Není Berdych nejoblíbenějším soupeřem Djokiho co se do počtu výher ?
Jinak dneska mu to šlo pěkně !
Reagovat
tommr
to nevím, ale jistý je to, že Djokovic je nejméně oblíbeným soupeřem Tomáše (bilanci s ním má 2:23). Bylo by hezký kdyby to Tomáš Djokovicovi aspoň trochu vrátil právě na French Open kde by to Djokovice bolelo zdaleka nejvíc ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Tomášova obliba v tenisovém světě by hned stoupla, kdyby on byl ten, kdo překazil Djokovičovi splnění životního snu :)
Reagovat
Krisboy
Překazí.
Reagovat
Marduch
Tenisovým světem myslíš svojí hlavu?
Reagovat
Kozoroh
Je to pitomec, určitě je frustrovaný z proher, které No1e ušťedřil "GSKINGOVI" Rogerovi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisovým světem myslím hlavně fanouškovské tábory Federera a Nadala, které by potěšilo, kdyby Djokovič RG nikdy nevyhrál, protože by ho to diskvalifikovalo z jakýchkoli debat o nejlepším hráči všech dob. Bez titulu z RG totiž nebude ohrožovat ani pozice Nadala, natož GOATa. A tyhle dva tábory = cca 80% fanoušků tenisu.
Reagovat
SubOptikT
To jsou někde napsané nějaká pravidla, co se všechno musí vyhrát, aby byl někdo nejlepším tenistou všech dob? A sapraporte ...
Reagovat
Kozoroh
Nikoliv, nejoblíbenějším soupeřem No1eho je Rafa, jehož No1e sklál 26x (jedná se o rekord v počtu vyhraných utkání nad jedním protivníkem) :-)
Následují Fedex, Můra a Berďa, Djoker je přemohl 23x.
No1e jako jediný tenista v historii vyhrál alespoň 20 zápasů nad čtyřmi soupeři!!
Reagovat
Marduch
A co hráč, to jiný styl..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist