Berdych přežil mečbol a zdolal 'strašáka' Davyděnka. Hájek v Barceloně dohrál

23. 4. 2013, 17:00
Aktuality 111
ATP BARCELONA - Tomáš Berdych si v úvodu antukové sezony posilnil sebevědomí skalpem neoblíbeného soupeře. V Barceloně dokázal po odvrácení mečbolu přehrát Nikolaje Davyděnka, na kterého ve 12. vzájemném střetnutí vyzrál teprve potřetí a postoupil do 3. kola. Naopak po Radku Štěpánkovi skončil už v prvním kole také Jan Hájek.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych byl na prvních pěti turnajích sezony vždy minimálně ve čtvrtfinále a udržoval si stálou - velmi dobrou - formu. Koncem března v Miami ale začal mít problémy s ramenem, které ho nepustilo do Kazachstánu bojovat o semifinále Davis Cupu.

Po krátkém odpočinku se již minulý týden představil na prvním antukovém turnaji sezony v Monte Carlu, kde však vypadl překvapivě už ve 3. kole s Italem Fabiem Fogninim a poprvé v sezoně tak nedokázal postoupit alespoň do čtvrtfinále.

Šanci na antukový reparát má nyní v Barceloně, ovšem i když je po duu domácích favoritů David Ferrer a Rafael Nadal nasazenou trojkou, musel hned ve svém prvním zápase čelit velmi nepříjemnému soupeři. Narazil totiž na Nikolaje Davyděnka, na kterého nemá vůbec dobré vzpomínky; naposledy sice jednatřicetiletého Rusa před dvěma lety v Dubaji porazil, ale z celkově 11 vzájemných soubojů odešel hned 9krát jako poražený. Navíc z posledního střetnutí na antuce (v roce 2008 v Moskvě v rámci Davis Cupu) kvůli podvrtnutému kotníku odstoupil.

Statistika zápasu Nikolaj Davyděnko - Tomáš BerdychTo všechno měl možná sedmadvacetiletý český tenista v hlavě a ani duel ve Španělsku se pro něj nevyvíjel optimálně. V prvním setu zahodil všech šest brejkbolů, dvakrát ztratil podání a prohrál 3-6. Ve druhé sadě se pak díky brejku hned z první hry dostal do vedení 4-2, o náskok ale vinou častých chyb přišel. Naopak Davyděnko chvílemi dával vzpomenout na pověst bývalé světové trojky a několikrát předvedl výborné údery. I proto se Berdych ocitl za stavu 4-5 při svém podání míček od porážky, odvrácení mečbolu, při kterém ruský tenista poslal return do autu, ho však povzbudilo. 

Ani zisk druhé sady a čtyř gamů v řadě ale odpor zkušeného Rusa nezlomil. Davyděnko v úvodu rozhodujícího dějství dokázal dvakrát odpovědět, napotřetí už ale Berdych brejk potvrdit dokázal a závěr zápasu si už pohlídal. Duel ukončil 9. esem a navzdory 47 nevynuceným chybám zvítězil po dvou a půl hodinách 3-6 7-5 6-4. 

Ve třetím kole bude na rodáka z Valašského Meziříčí čekat další nebezpečný soupeř. Utká se buď s bulharským talentem Grigorem Dimitrovem, nebo španělským vítězem turnaje z roku 2004 Tommym Robredem, který po triumfu v Casablance a dnešním obratu proti Marcu Lópezovi neprohrál už šest utkání v řadě.

Berdych zůstává posledním českým zástupcem soutěži, neboť po včerejším neúspěchu Radka Štěpánka skončil v 1. kole také Jan Hájek. Devětadvacetiletý reprezentant, jenž se v katalánské metropoli probojoval do hlavní soutěže z kvalifikace, prohrál při prvním startu na okruhu ATP od úspěšného daviscupového semifinále v Kazachstánu s Edouardem Rogerem-Vasselinem. Francouzskému soupeři podlehl ve třech setech 2-6 7-6 2-6. 

Ani ve čtyřhře se nedařilo Radku Štěpánkovi, který po boku Grigora Dimitrova podlehl 6-7 2-6 chorvatsko-brazilské dvojici Ivan Dodig a Marcelo Melo. Od návratu po zranění tak Štěpánek stále vyhrál jen jeden ze šesti zápasů.

Sedminásobného šampiona Rafaela Nadala ve druhém kole vyzve Carlos Berlocq, který dnes porazil domácího Daniela Gimena-Travera.

- ATP 500 BARCELONA -
(Španělsko, antuka, 2.165.875 eur)
úterní výsledky (23. 04. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Roger-Vasselin (Fr.) - Hájek (ČR) 6-2 6-7(1) 6-2
Tomic (Austr.) - De Schepper (Fr.) 6-4 4-6 6-2
Berlocq (Arg.) - Gimeno-Traver (Šp.) 7-5 6-4
Robredo - López (oba Šp.) 2-6 6-2 6-2
Kavčič (Slovin.) - Falla (Kol.) 6-3 6-0 
Ramos (Šp.) - Struff (Něm.) 6-4 7-6(2)

Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (3-ČR) - Davyděnko (Rus.) 3-6 7-5 6-4
Kohlschreiber (8-Něm.) - Kuzněcov (Rus.) 6-3 6-7(5) 7-6(2)
Gulbis (Lot.) - Verdasco (12-Šp.) 6-3 6-4

Čtyřhra - 1. kolo:
Melo/Dodig (Braz./Chorv.) - Štěpánek/Dimitrov (ČR/Bulh.) 7-6(5) 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rosol ma v poslednom čase celkom peknú formu :) Tak nech mu to vydrží !
Reagovat
smazaný uživatel
A jéje, ani som si nevšimol že Rosol bude hrať vo štvrťfinále s Troskom :) Tak pekne voľný los pre novú českú dvojku.
Reagovat
smazaný uživatel
Holčiny mají stejný sukýnky? Tak doufám, že je to jediný, co mají společný a Petra se zpřesní. Ale jak víme, u ní nelze nic dopředu odhadnout, takže nervím, fandím, věřím :)))
Reagovat
smazaný uživatel
at se na mě nikdo nezlobí ale petra hraje jako k....!ta musí mít v hlavě galimatyaš jako prase.at mi někdo vysvětlí jak mohla eraniovou specialistku na antuku smést jako nic a tady s nějakou beckovou není schopna předvest vykon na urovni. ta už se nikdy nepodíva mezi nej 4 nema na to.nezlobte se na mě a povolit v každem setu 5 gemů to je moc.se vší uctou k ní ale do top deset nepatří ani nahodou!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Něco na tom bude, protože to v sobě má, ale ta hlava ji prostě neposlouchá tak, jak by měla a je to děsná škoda. Jako kdyby si nevěřila, že může bejt stabilně dobrá. Ona moc chce, je to bojovnice, ale někde to vázne. Ale pracuje zřejmě na to, tak někde ty výsledky snad budou brzy vidět :) Možná ten Wimbledon vyhrála moc mladá a trošku jí to svazuje, taky jsem na to četla hodně názorů a docela bych s tím souhlasila, však je ještě mlaďoučká, může toho ještě spoustu dokázat a já věřím, že ty stabilnější výsledky a vyrovnaná forma přijde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tursunov je hodně blízko k vyřazení Ferrera...wow:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z Barcelony vypadl Ferrer, z Bukureště Seppi...pěkná překvápka:-)))
Ještě by mohl Jarkko klepnout Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
A Lukáš je česká dvojka
Reagovat
Fandina
Lucka Lukáš je to tááááááááááám!

A teď Peťko ... pojď pojď pojď!
Reagovat
rubens
Jo jo, Rosol se šíří. Taky gratulace, bylo to napínavý.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, super Lukáši, alespoň snazší soupeř do dalšího kola pro Vika:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky gratulace, sice to ve třetím bylo takové "lehce nabyl, lehce pozbyl", ale je dobře, že si to pak nenechal vzít podruhé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem běžela ze školy, abych stihla Petí POJĎ, a gratulace Lucce a snad to Mashe trochu zkomplikuje.. :-)
Reagovat
freeteepek
Bravo Lucko! Teď je na řadě Petra. Škoda, že si to teď Lukáš trochu zkomplikoval. Ale snad to taky dobře dopadne:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, tak Tomic dostal od Monaca kanára:-D...ještě jsem ho na antuce neviděla, ale zřejmě to bude dost zlý (už ten jeho pohyb tomu napovídá).
Reagovat
smazaný uživatel
zdravím, dovolte mi jeden dotaz mimo téma.

Máte někdo zkušenosti s návštěvou Roland Garros? Chystám se letos jet do Paříže podívat a zajímalo by mě jak je to s lístkama?

Dají se v klidu sehnat až ráno na místě nebo je potřeba si je koupit předem?

Může mi někdo poradit? Díky
Reagovat
carolyn
vzkaz
Reagovat
gigin
Proč tak hukl? Neviděl jste někdo? Vedl a pak nic.. Nějaký limit, zranění??
Reagovat
smazaný uživatel
A zase prohrál servis na vítězství v setu.
Reagovat
gigin
No vedl už 5-2 v prvním, tak se právě ptám.. co se stalo. Jestli lebka, nebo něco jiného...
Reagovat
smazaný uživatel
Po hodoch býva bolenie brucha..Grigor je určite talentovaný, no to nestačí..
Reagovat
gigin
http://q3.cz/images/51tom.jpg
Reagovat
VlS
Tomasinho tě zabije, ale já tě ještě před tím budu mučánkovat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to ma se mnou tezke, ja takovehle zapasy uz proste vyzaduju.. a 47 UE je moc. Takze ted Grigor. Jau! Pojd, Berdo! :-)
Reagovat
VlS
Vyhlaď vrásky na čele, Berďa mi teď připadá trošku z formy (z jeho neuvěřitelně dobrý formy z února a první půlky března), ale co bychom za tuhle formu před 5 lety dali, že?
Grigor - no v jaký fazóně nastoupí se uvidí. Pokud bude hrát jak v MC, tak potěš Berďu Ester. Ale Barcelona je hezký město.

Splk o Lucce. Můj NEexpertní a ZAUJATEJ názor. Se Sárou předvedla svůj lepší standard, s Robertou velmi dobrej výkon. Lucce chybí pár věci:
1) štěstí na losování (viz teď, 1. kolo Mona, dfruhý kolo Maša), vypadává brzo a má málo odehranejch zápasů.
2) z úderů chybí dobrej, spolehlivej a účinnej drop a lob, možná trochu i chop a slize, FH má parádní, BH velice slušnej, podání 1. dobrý, druhý výborný.
3) co chybí nejvíc je taková ta tenisová chytrost až vyčůranost a přehled. Někdy (tedy často) nezvolí správnej úder a hlavně umístění, přetahovat se s Robertou crossy, která to vydrží dýl asi není správná varianta a po čtvrtým úderu už je v pozici, kdy vlastně ani nic jinýho než cross zahrát nemůže. Ale to je jen jeden moment.

Co se mi na ní strašně líbí: rozhodčí něco zahlásí a ona se sbalí a jde na servis (příjem) bez remcání a ksichtění a hraje prostě dál. To ji tak strašně odlišuje od většiny ostatních, že by ji snad mohli dávat za vzor.
Reagovat
smazaný uživatel
splk neni vubec pisemne jednoduchy a musime ho zkratit teda.. :-) Chtela jsem ti vlastne udelat radost a pochvalne se vyjadrit. Jednak souhlas s Luccinym projevem, ktery je nesmirne disciplinovany, vsimla jsem si i usmevu na Robertu a davani prednosti pri vymene stran, umi i zatleskat dobremu mici - tady na TP se to hrozne ceni, ale osobne jsem se (pri vsi slusnosti a zdvorilosti ke vsem) k okazalemu nebo treba i uprimnemu uznani vetsinou neuchylovala, posadis soupere na kone, a kdyz pak jde o hodne, rozhoduji malickosti. Ale ta Lucka, nadherny drzeni tela, krasnej sviznej sportovni projev, hodne se zamyslim nad "bojovym umenim" a tenisovym uderem, Lucka ma takovy strehovy zacatecni postoj a uplne to meni charakter uderu, my vychazeli z atletiky a pomalu baletili, na to dneska neni cas, hned je zpatky bomba. :-) Naprosty souhlas ale s prilisnou primocarosti a plosnosti hry, beru vsechno, v jednoduchosti je sice krasa, ale my prece chceme tomu druhemu privodit komplikace, tezke. :-)) A taky jsem s ni velmi soucitila, jak to brime vyrovnani stavu prijala za sve, to musel byt hrozny balvan a odpovidalo tomu i jeji zklamani a litost. At se na me nikdo nezlobi, ale zapas pritom rozhodla Petrina prvni prohra, samozrejme. No, takze tak, prozreni sojky, uz vim, proc fandis pistolnici.. :-))
Reagovat
Fandina
soječko .. přečetla jsem si to se zatajeným dechem a nádherně se to četlo. Přesně podle toho jsem si Lucku vybavovala na kurtu a teď ještě k tomu Lucka porazila Bartel 6:4 6:1. Takže Lucka dvakrát super. Jen tak dál!!!
Reagovat
VlS
díky Sojko, opravdu z toho mám radost. A zítra budu fandit o 107 :-))
Reagovat
Frick
Zkuste si (od oka - bez poznámek) tipnout, o kolik je průměrný věk tenistek TOP 20 nižší či vyšší než před pěti lety.
Reagovat
smazaný uživatel
horizont peti let je prilis maly, vsechno jsou tam urcite soucasne hracky, ktera skoncila? Justine, Dinara, Verka? Kim asi nehrala.. Takze smele "tipuju", ze se prumerny vek zvysil. Jestli to dela pet let ale nevim, ja si zebricky nepamatuju, nektera to jiste kazi. :-)
Reagovat
Frick
Je to cca 26 let a 4 měsíce, před pěti lety to bylo 23 let a 3 měsíce, před deseti lety to bylo 24 a v roce 1998 23 let a 2 měsíce.
BTW: Jedna hráčka byla byla v TOP 20 ve všech sledovaných letech :-)

Také v TOP 20 není žádná teen, tý mladý mouřenínce z USA bylo 20 let před měsícem. V roce 2008 tam byly dvě teenky, 2003 také bez teen a v roce 1998 hned pět teenek. Pokud jde o třicátnice, tak nyní jich je tam pět (ale i tak seš mladá holka, Klárko), v roce 2008 žádná, v roce 2003 jedna a v roce 1998 taky jedna.

Takže Nicole, ať ti Štěpec udělá malýho, abys ses dala psychicky do pohody a v sezoně 2015 jako na koni :-)
Reagovat
VlS
ještě k dokonalosti chybí dny, minuty a sekundy :-) Jen blbě rejpu - dík, fajn statistika. Asi podobně jako u chlapů, tipuju (- ale jen tipuju). že u chlapů je stárnutí ještě markantnější. Asi by se dalo zevšeobecnit, že stále větší roli hraje fyzička a na tu je nějakej rok po pubertě třeba a zkušenosti. Čili nic moc pro mlaďochy, přirozenej talent stačí míň a míň.
Reagovat
Fandina
Zajímavá statistika a kdyby se Nicol vrátila hned, taky bych byla ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Není tady článek o Stuttgartu a výkon Barcy mě teď natolik otrávil, že se mi vůbec nic nechce psát. Ale když je tady o to zájem... :)

K zápasu: Ana začala dobře na podání, ale potom přišlo pár slabších momentů. Druhý a třetí gem 1. setu byly z pohledu Any trochu nešťastné. Ve druhém nevyužila dva brejkboly a ve třetím otočila ze stavu 15-40 na výhodu, ale stejně potom ztratila servis... Hned vzápětí to Ana napravila rebrejkem na 2:2. V páté hře potom odvrátila brejkbol a v šestém gemu naopak získala brejk. Myslím, že to Anu hodně uklidnilo a od té chvíle začala hrát mnohem lépe. První set dotáhla a druhý už měla pevně v rukou. Je ale fakt, že Petko měla na začátku 2. setu podobnou smůlu, jako Ana v úvodu prvního. V prvním gemu nevyužila Petko tři gemboly a ve druhém dva brejkboly... Výkon Any v 1. setu nebyl až tak povedený, ale postupně se rozehrála a pak už to byl z její strany skvělý tenis. Ve 2. setu Ana výborně podávala a ke konci už jí tam padalo úplně všechno. :) Věřím, že Petrova ve 2. kole je hratelná. Sice taky dokáže být nebezpečná, ale myslím, že antuka není zrovna její povrch... Snad bude Anička pokračovat ve výkonech, které ve Stuttgartu předvádí už od soboty. :)
Kdyby Petko hrála skoro s každou jinou hráčkou, tak bych jí určitě přál... Sice tam z její strany byly nějaké chyby, ale podle mě se do toho postupně dostává. Hlavně v 1. setu jí ty míčky létaly hodně dobře. Byla aktivní, snažila se. Ve 2. setu už převažovaly chyby, ale to se určitě ještě vyladí... Prokousávat se žebříčkem je strašně těžké, ale Petko podle mě má na to, aby se aspoň přiblížila svým dřívějším pozicím.

No a pak jsem ještě zaznamenal další skvělou zprávu, že Katka Siniaková v pohodě zvládla kvalifikaci v Chiassu. Holt mi aspoň holky dělají radost, když to chlapi neumí. :) Věřím, že Katka na tomto turnaji ještě neřekla své poslední slovo. Snad se jí v té "české" části pavouka zadaří. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, Monty, za pěkný rozbor zápasu :) Je opravdu škoda, že na sebe ty dvě narazily hned v prvním kole. No, tak snad máš pravdu, že se do toho Petko dostává a doufám, že už se jí všechna zranění vyhnou obloukem..:) A Ana má podle mě proti Petrove velkou šanci..:) Pokud by ji porazila, mohl by se potom konat atraktivní duel proti Marii a to bych si rozhodně nenechala ujít :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) Přesně tak, v tohle taky doufám. Čtvrtfinále Masha - Ana, to by byl božský zápas. Esteticky určitě a věřím, že i tenisově. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Anička a Bayern dnes potěšili:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Anička potěšila, Barca nikoliv...
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/34735_612594215447465_1101115518_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=519602704728104&set=a.478099942211714.106808.466461023375606&type=1&theater
Taky to tak má někdo? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, takže Kateřina v prvním kole bude hrát s krajankou Kateřinou Vaňkovou a v druhém kole možná s nasazenou jedničkou Luckou Hradeckou. Tenhle los se mi moc nelíbí.
Reagovat
Fandina
Tak to snad udělali naschvál :-), větší koncentrace češek opravdu nešla.
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100028767
Reagovat
smazaný uživatel
Ať už bude hrát s kýmkoliv, soupeři jsou sympaťáci, jednorucí backkhanďáci, myslím, že nakonec vyhraje mládež (bohužel?)
Reagovat
smazaný uživatel
mne uz teda naskocila vraska tommrovka.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Střelnice! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna výměna trvala šest úderů...byla to snad nejdelší výměna zatím..:D
Reagovat
dadaft
nemáte někdo funkční stream?
Reagovat
smazaný uživatel
Už to skončilo stejně...ale je fakt, že se mi to dost sekalo, hlavně na konci..Hlavně, že to Sabča zvládla, ty první kola bývají vždycky takový sporný...a ve druhým buď Jelena nebo Sam, to bude zajímavé..:) Jinak ještě dodatečně gratulace Aně, zápas jsem neviděla i když jsem moc chtěla, hlavně kvůli Petko, protože jsem ji už hrozně dlouho neviděla hrát...tak kdyby se někomu chtělo napsat něco víc o tom zápase, budu ráda ;)
Reagovat
dadaft
bajerece ..... ve zkratce: Ana je zatím pro Andreu příliš vysoký level. víc určitě napíše monty25. ))
Reagovat
dadaft
Sabině bych dál i fandil, ale bude hrát buď proti Samanthě nebo proti Jeleně - čili má smůlu. ))
(navíc si myslím, že ani proti jedné nemá šanci.......)
(( na druhou stranu další z favoritek, u které jsem myslel, že by mohla mít potíže, Kanepi, se pro mě stala kandidátkou na titul.))
Reagovat
smazaný uživatel
No, aby ses nedivil, až Sabča porazí Sam :D Favoritkou určitě nebude ani proti jedné, ale u Sabine je strašně zajímavé, že čím nebezpečnější soupeřka, tím hraje líp..:D Tak uvidíme, jak to dopadne....A Káji bych to moc přála, aby se zase chytla..:) Vždycky mi byla hrozně sympatická..;)
Reagovat
dadaft
necháme se překvapit. ))
nicméně od zítřka už nastupují těžké váhy. ))))))))
Reagovat
gigin
ok :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a teď ho čeká asi Janowicz. Takže další střet se Sonjou. :D
Reagovat
gigin
:DDDD Drť!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Noo ale kdyby padl s Nišim, tak se nezblázním, samuraj je sympoš:-))
Reagovat
gigin
Jovovichu: Byl to fakt vtip??
Sonja: Jo? A v čem jsou jako lepší? Můžeš mi to říct??
tommr: Jo, myslím si, že Mrhač Miloška vyprovodí...
Fandina: Co stačilo minule, nemusí stačit teď.
Reagovat
Fandina
gigin ... právě, že nikdy nevíš, tak nebudu říkat, že Mrhač vyhraje. Navíc na Toma podle mě nemá. Vyhrát může, ale není to pravděpodobné.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Sonja: :DDDDD
Fandina: Tvl, čti zase pořádně!! Já jsem nikde nenapsal, že Tomík s Ernie hukne. Bavím se celou dobu o Miloškovi.. Že Gulba porazí Berďu s tím přišel Jovovichu a tommr to nevyvrátil :)
Reagovat
Fandina
gigine ... nikde jsem nepsala o tobě. Píšu příspěvek za sebe ... sorry
Reagovat
smazaný uživatel
no byl to takový vtip-nevtip. Já Erniemu fakt věřím :)) a fandím! Za semifinále Mrhač - Nadal bych se nezlobil. Ale Tomášovi fandím taky :)
Reagovat
Fandina
gigine, já tady psala jen o tom, že Tom minule Mrhače porazil a nic jiného. Ty napíšeš, co minule bylo nemusí být a pak zase něco o Raoničovi. Tak nevím, kde je problém.
Reagovat
gigin
Jovovichu: Ok, díky za vysvětelní :)
Fandina: Problém je ve mne. Jako vždycky. Tys cajk.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele to bylo tenkrát taky vlastně proti Milošovi s tou rozhodčí že jo? :D
Reagovat
Fandina
gigine ... tomu nevěřím, že vždycky v tobě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Mut- Jo, tam nabaloval rozhodčí...neštítí se ničeho, zmetek:-/:-D (mimochodem, prohrál:-)))
Fandina- Ale jo, za vše může gigin...vždycky!!
Reagovat
Fandina
Sonja ... u mě za všechno gigin teda určitě nemůže ... úsměv
Navíc, jsem psala, kde je problém, ne kdo za něj může, takže o nic nejde ... úsměv
Reagovat
gigin
Mut: Jj :)
Reagovat
tommr
vítězství je cenný, ale výkon byl nic moc - nedůrazný podání, spousta chyb a pasivní hra. Davydenko už naštěstí není co býval a tak to s ním Tomáš nějak upinkal ... :)
Bohužel Tomáše čekají neoblíbení soupeři i v dalších kolech - Dimitrova a Raonice ještě nikdy neporazil a proti Nadalovi prohrává 0:1 na sety už v šatně. S tou hrou jakou zatím letos na antuce předvádí v Barceloně asi moc daleko nedojde ...
Reagovat
gigin
Brzdi s tím Raonicem, laskavě...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak s Grigorem nebo Milošem, ale na mrhača to stačit nebude!
Reagovat
gigin
Tak jak pravíš, pravíš fajn!!! :)
Reagovat
Fandina
Proč by to nestačilo na Mrhače. Minule ho porazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně:-)...Podle mě to byl od Jovovichu vtip, bo Miloš i Grigor jsou lepší než mrhač...
Reagovat
tommr
myslíš, že Gulbis Raonice vyřadí? Možná, že máš pravdu, ale pro Tomáše se tím nic zásadně nezmění - ani proti Gulbisovi mu to moc nejde a s tou hrou co ted na antuce předvádí by na něj nejspíš taky nestačil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tom si jen potřeboval ke konci 2. setu pořádně zařvat a pak už mu to šlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tom odolal..mno Gulbisovi jsem dneska veril opet a tomovi taky..diky ze jdou dal..ale bude to narocny !
Reagovat
gigin
Djoki, neboj. Gulba smýkne toho vysokého šmatláka ve dvou. Jestli teda vůbec postoupí do třetí rundy...
Reagovat
smazaný uživatel
Leda s velkou porcí štěstí, ale na to je Gulba dobrej...:-P:-D
Reagovat
dadaft
vypadá to na těžkou řežbu a boj o každý fiftýn...
Reagovat
smazaný uživatel
To bude brejkovaná:-D...
Gigine!! Julča tam je a tlačí Petko:-P:-)
Reagovat
smazaný uživatel
vůbec nic proti Aně, ale já fandím Petko, protože bych jí moc přála, aby se už vyhrabala z tý druhý stovky..
Reagovat
dadaft
Himbeere ............ přesně.
Reagovat
gigin
Však jo, čumím na Supertennis tv. Tlačím taky Petko. Musím. Jinak by pak na mne byla Julča nasraná...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to Petko taky přála, ale v tomhle případě tlačím Anču... štve mě, že se musely setkat takhle brzo zrovna tyhle dvě:-(
Reagovat
dadaft
hmmmm
Reagovat
Fandina
Dávají to i na Slovak Sport.
Reagovat
gigin
Za normálních okolností by Ana měla jasně přednost. Ale v tomto případě souhlas s Himbeere a dadaftem... Petko musí jít už nahoru...
Reagovat
Karl
Katka úspěšně zvládla kvalifikaci na turnaj ve švýcarském Chiasso. Dnes během dvou zápasů ztratila pouhé dva gamy a jednou si prohrála podání. Gratulace. :-)

http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en
Reagovat
smazaný uživatel
dík za odkaz a za info.. já na stránkách ift nemohla tu aplikaci nikde najít...
Reagovat
tommr
nadělit tři kanáry ve dvou zápasech je úctyhodnej počin na všech úrovních. Pro Katku je to dobrý i z toho důvodu, že pošetřila síly na nadcházející zápasy v hlavní soutěži ... :)
Reagovat
Karl
Taky nevím, jak se se k tomu odkazu dostal, myslím že nějak přes Google, tak jsem si jej raději hned uložil do oblíbených odkazů, abych nemusel vždy hledat. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pohled z druhé strany :
Nevim, nevim. 50% ztracenych gemu jsou jeji podani. Snad to vylepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kdy budou časy zápasů ve Stuttgartů na zítřek? Prosím organizátory at Petra hraje kolem 17:30, děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje 3. zápas na centru a první začíná v poledne..
Reagovat
smazaný uživatel
takže to je cca v kolik a bude to na streamu?
Reagovat
smazaný uživatel
to bohužel nevím :( ale je to na centr kurtu, tak by snad přenos mohl být, když z dneška jsou..
Reagovat
smazaný uživatel
dodatek: na streamhunter počítají na zápas u žen hodinu a půl, ale začíná Caro s Karličkou a na to by hodina a půl stačit nemusela a Lucku s Monou si netroufám odhadnout..
Reagovat
smazaný uživatel
a kde je to napsané? nemohu to najít..
Reagovat
smazaný uživatel
na stremhunter ještě na zítřek rozpis není, vycházím jen z toho, jak tam obvykle odkadují časy a ze zítřejšího plánu ve Stuttgartu, který je v tý aplikaci live scores na webu WTA..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?lang=en&ref=www.wtatennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Tomášovi, teď už si na něj Davyděnko nikdy netroufne..
Reagovat
George_Renel
Putinův dvojník na Tomáše opravdu umí. Nebo si vsadil na sebe? :-)))
Tomovi dnes (až na poslední game) moc nešel servis. A byla tam spousta zbytečných chyb. Ty fatální z nahraných míčů v rozhodujících momentech však udělal Rusák. Tak snad se to, Tome, bude lepšit!
Reagovat
tommr
jj bylo vidět jak si na něj Tomáš nevěří - hrál strašně pasívně. Ještě štěstí že ten Rusák je už dávno za zenitem, protože v jeho nejlepší formě by dneska Tomáš dostal dva kanáry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vysílají to někde na satelitu?
Reagovat
smazaný uživatel
Pooooojď, Tome, máš na něj!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky Tome!
Odvrátit MP a ještě vyhrát...navíc proti hodně neoblíbenému soupeři. Gratulace:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Krasa!! Psychicky hodne narocny zapas. Gratuluji k vitezstvi a zlepseni bilance!
Reagovat
rib
jj, bylo to psycho, v rozhodujících chvílích se mi zdálo, že Tomášovi tuhnou nohy... Když jsem viděla, jaké dává Davyděnko winnery, tak jsem dobrému konci moc nevěřila. Ale nakonec to Tomáš dopinkal, paráda!!!
Reagovat
Fandina
Tom Davyděnko stream
http://88.80.5.88/c4b00/20130422/vv51750d3b32dd2213481262-567266.html
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist