Berdych prohrál s Llodrou a Češi na US Open dohráli. Končí i Roddick

1. 9. 2010, 21:04
Aktuality 62
US OPEN muži - Prvním kolem US Open neprošel žádný z pěti českých tenistů. Nečekaně neuspěl také sedmý nasazený Tomáš Berdych, který nedokázal najít recept na servis a agresivní styl hry Francouze Llodry a prohrál 0-3 na sety. Česká jednička tak nenaváže na skvělé úspěchy z French Open a Wimbledonu. S turnajem se rozloučil už i Andy Roddick.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych si letos zahrál semifinále na French Open a finále ve Wimbledonu. Na US Open však sérii úspěšných grandslamů neprodlouží. Hned v prvním kole totiž nedokázal sebrat jediný servis Michaelu Llodrovi a potvrdila se jeho slova. 

"Horšího soupeře do prvního kola už jsem dostat nemohl. Dokáže porazit kohokoliv, umí zahrát vážně skvěle," řekl Berdych po losu. "Člověk se vůbec nedostane do rytmu. Pořád musíte bojovat. Tohle nebude vůbec lehký rozjezd," dodal.

Čtyřiadvacetiletý Berdych čekal na zápas prvního kola až na třetí hrací den turnaje, což se mu příliš nelíbilo. Navíc měl ze zápasu obavy, protože Llodra byl prvním nenasazeným a nepříjemným soupeřem, což před utkáním potvrdilo několik odborníků v dějišti US Open.

"Prostě jsem prohrál," citoval Berdycha deník New York Times, podle kterého nechtěl český hráč zápas rozebírat. "Kdybych to možná věděl, tak bych na své hře na kurtu něco změnil," pokrčil tenista rameny. 

"On si odehrál to, co potřebuje hrát," řekl Berdych o Llodrovi pro Radiožurnál. "Jediné tři brejkboly, které jsem za celý zápas měl, on dobře odvrátil. Od té doby jsem neměl jedinou šanci otočit, nebo dostat šanci vyhrát set," doplnil.

Llodra těžil ze servisu a hry na síti
První set se vyvíjel podle očekávaného scénáře. Berdych vyhrával podání díky servisu a výměnám od základní čáry, Llodra zase díky razantnímu servisu a přechodu na síť. Vzrušení přinesla situace v třetí hře, při které míč z Berdychovy rakety škrtl o pásku a trefil Llodru do ucha. Nic se nestalo a hrálo se bez ošetření dál.

Úvodní sada dospěla bez jediného brejkbolu do zkrácené hry, v které Berdych ztratil při svém podání po vynucených chybách dva míče, což rozhodlo. Llodra naopak odservíroval tie-break zcela bezchybně.

Až čtvrtá hra druhé sady přinesla první možnost brejku. Berdych měl postupně tři, ale ani jednu nevyužil. Zvláště při prvním brejkbolu měl šanci soupeře prohodit, ale Llodra vystihl směr míče.

V téže hře si Llodra nechal při shodě ošetřit nohy. Sundal si boty a fyzioterapeut mu masíroval chodidla a nárty. Berdych se po chvilce došel k síti protáhnout. Llodra se asi po pěti minutách obul a šel hrát dál. Game pak doservíroval ke zdárnému konci.

Vzápětí přišel o podání Berdych. Nešel mu první servis a po druhém ho dostával Llodra pod tlak přechodem k síti. Francouz už si na nohy nestěžoval, výborně podával a hrál jistě voleje na síti, zatímco Berdychovi se nedařilo účinně returnovat. Za hodinu a čtyřicet minut tak finalista Wimbledonu prohrával 0-2 na sety.

Povzbuzený Francouz málem vzal Berdychovi podání v první hře třetí sady, ale co nedokázal hned, zrealizoval v pátém gamu a vedl 3-2. Berdych nenašel na soupeřovy útočné výpady recept; neudělal vyloženě nic špatně, ale nepřišel s ničím, čím by obraz hry na dvorci změnil. A proto v třetím setu duel neotočil, ale definitivně ztratil.

Llodra, který na okruhu už jako jeden z mála preferuje hru servis-volej, zamířil k síti třikrát častěji než Berdych a při této variantě hry získal 48 vítězných fiftýnů. To byla takřka polovina všech vyhraných výměn.

Z loňského roku obhajoval Berdych body za třetí kolo, o které přijde. V žebříčku by ale příliš klesnout neměl, setrvání v top 10 je  jistotou.

Třicetiletý Llodra Berdycha vyřadil i předloni na French Open, kde se utkali naposledy, Francouz startuje na 36. grandslamu, ale teprve počtrnácté se dostal z prvního kola. Jeho maximem je třetí kolo.

Ve dvouhře na US Open tak po prvním kole zůstávají ve hře jen dvě české tenistky: postoupily Petra Kvitová a Iveta Benešová. Z pěti mužů se přes úvodní kolo nedostal žádný, navíc jediný set z nich uhrál pouze Štěpánek.

Roddick nestačil na Tipsarerviče
S turnajem se již rozloučil také domácí miláček Andy Roddick. Šampiona z roku 2003 vyřadil Srb Janko Tipsarevič, který zvítězil 3-6 7-5 6-3 7-6 a zopakoval svůj dva roky triumf ve Wimbledonu. I na wimbledonské trávě totiž amerického favorita vyřadil už ve druhém kole. 

Utkání se zřejmě definitivně zlomilo ve druhém setu, kdy Roddick za stavu 3-4 podával. Lajnová rozhodčí mu při prvním servisu zahlásila chybu nohou, což osmadvacetiletého Američana rozčílilo. Oheň na střeše se rozhořel poté, co rozhodčí řekla, že tenista udělal chybu pravou nohou, což bylo prakticky nemožné. "To je neuvěřitelné," opakoval Roddick několik minut, než o podání přišel. 

Televizní záběry potvrdily, že Roddick chybu skutečně udělal, ale levou nohou. Rozhodčí už na kurtu ve čtvrtém setu chyběla. 

Tipsarevič dnes hrál skvělý tenis, věřil si a tlačil se do vítězných úderů. Odměnou mu bylo po více než třech hodinách cenné vítězství a premiérový postup do 3. kola US Open.

Tipsarevič se o osmifinále, které si dosud zahrál jen dvakrát ve Wimbledonu, utká s Francouzem Gaelem Monfilsem.

Murray proti Lackovi nezaváhal

Jasné vítězství si na úvod posledního grandslamového turnaje sezony připsala světová čtyřka Andy Murray. Finalista US Open z roku 2008 vyprovodil z kurtu Slováka Lukáše Lacka po setech 6-3, 6-2, 6-2.

„Odehrál jsem dobrý zápas. Nepředvedl jsem ale svůj úplně nejlepší tenis. Na kurtu navíc velmi foukalo. Nikdy jsem s ním ještě nehrál, ani jsem o jeho hře moc nevěděl, tudíž chvíli trvalo, než jsem si na jeho hru zvykl. Výhra 3-0 se však počítá a to je nedůležitější,“ dodal po utkání 23letý Skot.

Toho v druhém kole čeká Jamajčan Dustin Brown, který při svém debutu na US Open přešel ve třech setech přes Španěla Ramireze Hidalga.

- US OPEN muži (USA - New York, tv. povrch) -
středeční výsledky (01. 09. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Llodra (Fr.) - Berdych (7-ČR) 7-6(3) 6-4 6-4
Murray (4-Brit.) - Lacko (SR) 6-3 6-2 6-2
Almagro (14-Šp.) - Starace (It.) 4-6 6-4 6-4 7-6(5)
Harrison (USA) - Ljubičič (15-Chorv.) 6-3 6-7(4) 6-3 6-4
Querrey (20-USA) - Klahn (USA) 6-3 4-6 7-5 6-4
Wawrinka (25-Švýc.) - Kukuškin (Kaz.) 6-3 6-2 6-2
Hanescu (Rum.) - Berlocq (Arg.) 6-2 6-4 6-3
García-López (Šp.) - Kubot (Pol.) 6-3 6-2 7-6(4)
Brown (Jam.) - Ramírez Hidalgo (Šp.) 6-4 7-6(6) 7-5
Granollers (Šp.) - Seppi (It.) 2-6 5-7 6-3 6-2 6-3
Stachovskij (Ukr.) - Luczak (Austr.) 6-7(8) 7-5 6-4 6-2
Chela (Arg.) - Lu Jen-hsun (Tchaj-wan) 6-4 4-6 6-3 6-3
Simon (Fr.) - Young (USA) 6-1 6-4 6-2

Dvouhra - 2. kolo:
Tipsarevič (Srb.) - Roddick (9-USA) 3-6 7-5 6-3 7-6(4)
Monfils (17-Fr.) - Andrejev (Rus.) 6-3 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

62
Přidat komentář
smazaný uživatel
lol
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jestli si toho někdo všiml, ale mě zaujal počet francouzských tenistů, kteří postoupili do 2.kola. Celkem jich je totiž 12! To je dost vysoké číslo, navíc jich startovalo 14 a kromě Roberta a Gicquela všichni vyhráli, to je docela slušný výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se mé obavy o vítězství Andyho potvrdily. Prostě to není on no. Nehrál dobře a Janko je nepříjemný soupeř, který Andyho umí zaskočit, stalo se tak na Wimbledonu 08, kde ho taky sejmul ve druhém kole. Škoda, leč realita je taková. Takže další hráč ze širšího okruhu favoritů venku a můj druhý oblíbenec. To nám to "hezky" začíná. :/
Reagovat
nando
Vypadnutí Roddicka v reálu znamená, že Berdych má prakticky jistou účast na Turnaji mistrů. Pokud se Verdasco nedostane dál než do QF (fandím mu a přeju mu to, ale upřímně je to sci-fi), tak po USO zůstane Berďovi na oba dva náskok zhruba 500 bodů. Roddick pak neobhajuje prakticky nic, Berdych okolo 300 bodů, Verdasco přes 500. Obávám se, že pro Fernanda bude úspěch, když vůbec obhájí na USO těch 360 bodů, natož aby se Tomovi nějak přiblížil. A jistotu rozhodně nemá ještě ani Davyděnko, který na USO obhajuje 180 bodů a hlavně na turnajích po USO dalších 1600, tedy suverénně nejvíce.
Reagovat
steve79
No je to obrovské překvapení, ale nevypadl jen Berdych v prvním kole.V prvním kole startovalo snad 14. českých hráčů a postoupili jen dva, a pak at mi nikdo neříká, že český tenis není v krizi. S celým českým sportem to jde někam Tenis, Fotbal atd.
Reagovat
smazaný uživatel
cesky sport v krizi je. Jenze cechum staci dva tri jedinci a jeden dva uspechy aby se ukajeli vlastni dokonalosti. Je to skoda, zacina se projevovat nase lenost.
Reagovat
nando
Já bych to zas tak nehrotil. Po Wimbledonu, kde Berdych hrál finále a Kvitová SF, jsem taky netvrdil, že český tenis je na tom skvěle, tak ted nebudu tvrdit, že je to totální bída. Já sleduju hlavně mužský tenis a tam je hlavně třeba, aby v top 100 bylo více kluků, aby se chytli hráči jako Minář, Lojda nebo Rosol. Když nás srovnám se zeměmi jako Švýcarsko, Rakousko, Polsko, SR, Belgie, Nizozemí nebo Británie či severské státy, jsme buď na stejné úrovni nebo lepší. Jediný rozdíl dělá Federer, jinak nezaostáváme.
Reagovat
smazaný uživatel
Český tenis v krizi je, co se individuálních úspěchů týče. Ale v těch týmových soutěžích vždy umíme zapnout na vyšší stupeň a něco dokázat. Jenže tenisový svaz si vždy najde nějaké úspěchy, které přebijí neúspěchy. Třeba že nám rostou sestry Plíškové, do hlavních soutěží se probojoval Rosol, Lojda atd. Asi holt nesmíme čekat zázraky. Onu tu krizi stupňuje i Berdychův neúspěch, Lucka Šafářová je z formy, Kvitová taky, i když včera zázračně vyhrála. Radek se ještě hledá. To byly stavební kameny celého českého tenisu nedávno a proto je šok, když tihle hráči nepokračují v turnaji. Jinak se nemáme co do individualit o co opřít. Bohužel, český tenis stojí na 4 hráčích na větších turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem přišel z kulečníku a koukám jako blázen. Vítězství Llodra ve třech setech hmmm. Jako on Llodra umí být dost nepříjemný, jenže takové momenty přicházejí mimo francouzskou halu, kde je nejsilnější, poskrovnu. Styl servis-volej, kterým počítám hrál, i jak tady čtu má dobře propracovaný, ale taky souhlasím s tím, že Nadal nebo Roger by na něj našli recept a Roger to potvrdil v Cincinatti, kde ho přehrál. Zápas jsem neviděl, takže nemůžu soudit, ale je to pro mě veliké překvapení, Tomáš by si měl s ním poradit tak či tak. Musel předvést slabý výkon. Tak teď už mi zbývají jen dva tenisté, jimž fandím a z toho jeden (Gasquet) asi zítra vypadne. Snad A-Rod dnes zvládne duel s Jankem!! Ale taky nečekám nic snadného. Škoda Tome, snad halová sezona bude za něco stát. ;) lopata to svou averzí vůči Berdychovi přivolal, zmetek. :D :))
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, Roger to potvrdil v Torontu, nějak mi ty dva turnaje splývají a přeci jen nějaká piva v sobě. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak A-Rod ti to nezvládl, ale Richard Gasquet, můj druhý nejoblíbenější tenista, to plešaté ruské kopyto zadupe do země (do betonu).
Reagovat
smazaný uživatel
absolutne nechapu jak hrac jako berdych pomyslejic na top 5 neudela v zapase zadnou zmenu a hraje porad stejne doprostred kurtu,ludrovi do behu.takovej nadal by ludru 10 prehodil a 20 obstrelil a on by se odnaučil chodit na sit.podle me z taktickeho hlediska totalne prokoucovanej zapas, skoda. sem amater a vim ze kdyz mi nekdo chodi na sit musim ho parkrat lobnout aby se uklidnil a zustal mi vzadu.mel by berda vic premyslet a min spolehat na stereotip s delovym servisem protoze mu nechodi porad.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych byl rád že se mu ty returny vůbec podařily. Ty ajko amatér si neumíš představit jak těžké je reternovat taková podání jako má Llodra
Reagovat
smazaný uživatel
to lopata:
chapu že levak ma nebezpacne podani,ale neni to novinka v tenise viz nadal ale nemluvim jen o returnu, navic ja jako amater hraju tenis cca 5 let ne od 5, mel by mit nekolik hernich variant,jinak si myslim že z top 10 by ludru vypraskalo asi 8 tenistu :-) ale musis uznat jestli mas aspon trochu cit pro tenis že hral berdych jak robot porad stejne a porad stejne na prd
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa má odlišný styl servisu než Llodra. Rafa ho hraje technicky a po této straně je levácký servis velice silný, technicky ho má možná nejlepší na okruhu, ale chybí mu razance.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa má docela dobré technické podání, ale rozhodně ne nejlepší na okruhu...v tomto ohledu je jasná jednička Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáše nemá vůbec smysl nějak urážet či hanět! Vždy to nevyjde podle představ a Llodra byl dnes téměř bezchybný. Přeju Tomovi ať se dostane na turnaj mistrů a hlavně s Štěpkou rozmetou vše, co mají v cestě za salatovou mísou!!!! Mám pocit, že letos jim to vyjde!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
na Srby nemáme ani náhodou! první den Djokovič porazí štěpánka(hájka) a trocki překvapivě pokoří berdycha. a pak už to bude rozhodnutý
Reagovat
smazaný uživatel
Lopato, máma tě ještě nevyhnala od počítače? Bež už spát a zítra hybaj do školy. Tam se snad konečně naučíš úctě k druhým lidem, slušnému vyjadřování, ale hlavně se tam dozvíš, co to znamená velkohubost, samochvála a sebestřednost. No máš před sebou ještě dlouhou cestu k tomu, čemu my říkáme normální člověk ... ty experte :p :D
Reagovat
smazaný uživatel
na vysoké začíná škola až na konci září, takže pomlč nevzdělanče..
Reagovat
smazaný uživatel
Na konci září??? Kde žiješ a kam chodíš? Drtivá většina vysokých škol začíná v půlce září a např. ČVUT, která to ještě dříve tak mívala, už na tento systém v minulém akademickém roce také přešla... Víš prd, experte... tak si to přiznej :P
Reagovat
smazaný uživatel
na právech v Praze se dá říct,že se začíná na konci září,protože startují semináře i volitelný předněty
Reagovat
smazaný uživatel
to,čemu ty říkáš normální člověk,nemusí být člověk v obecném smyslu,jen klid,nech druhého vyjádřit,nepranýřuj
Reagovat
smazaný uživatel
hmm... tak s tímhle začni nejdřív u lopaty
Reagovat
smazaný uživatel
trochu jsem se divil,že Berdych během zápasu nedokázal reagovat na hru Llodry,mít to v ruce je krása ale ještě hezčí je to mít v hlavě.Llodra se turnajem daleko jistě nedostane,ta Lopata samozřejmě s nadsázkou píše,že proti Berdychovi se zaskvěje kdekdo,ale pravda je v tom,že na hardu už Berdych tempu nestačí
Reagovat
smazaný uživatel
všechno zlé je pro něco dobré! za rok bude rád že obhajuje jen 1. kolo a může si jen polešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš to prostě nezvládl, holt se to stane... hodně mě to mrzí, protože jsem mu věřil aspoň na to osmifinále, ale nedá se nic dělat... ano Llodra byl těžký soupeř, ale nedá se vymlouvat na to, že los by nemilosrdný a dal mu takového hráče, Tomáš je sedmý na světě a hráče, který není ani nasazený musí prostě porazit... o tom žádná... Llodra hrál styl servis-volej, kterej mu neskutečně vycházel, až jsem se divil, že je to tak možný... Tomáš prostě nedokázal na returnu vůbec zdorovat... holt se stane, jede se dál, není první ani poslední nasazený hráč, který vypadl v první kolem grandslamu....
Reagovat
nando
Můj názor je, že Tomáš hrál prostě mizerně a proto nepostoupil. Odmítám ty tvrzení, že měl smůlu na los a že Llodra je ve formě a že hrál skvěle. Proboha, kdo ten zápas opravdu sledoval, nemůže přeci říct, že Llodra hrál skvěle! Já toho hráče znám, umí zahrát daleko lépe. Jenže Tomáš mu to dnes úplně daroval, porazil se sám. Třeba 1.set měl vyhrát, Llodra při Tomově servisu udělal jen pár fiftýnů, jenže Tomovi dnes absolutně nešel return, a to hlavně při druhým servisu Llodry. Ale rozhodně Tomáše nezatracuju, prostě ten tlak nezvládl, to se stává.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda a já se těšil na turnaj mistrů. Bohužel z něj nic nebude :(
Reagovat
nando
Jak víš že z něj nic nebude ??? Podívej se kolik kdo obhajuje bodů a na jakým místě je Tomáš a pak tu vynášej nějaký soudy. Turnaj mistrů je pořád víc než reálný, ale samozřejmě musí hrát Tom o hodně líp než dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Roddick a Verdasco ho předběhnou. Takže Berdych bude 9. a pak už se před ně nemá šanci dostat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste to nemusi byt beznadejne, Dulezite,jak si povedou hraci kolem neho. Jeste se toho dost bude hrat. Nadeje umira posledni. Taky bych ho tam rada videla, jako zaslouzene vyvrcholeni uspesne letosni sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
na astralian open vypadl v prvním kole s golubjevem a ted na Us open zase vypadl v prvním kole.
Reagovat
nando
Za prvý na AO vypadl ve druhým kole a to s Korolevem, nicméně to sem nepatří, to s Turnajem mistrů jaksi nesouvisí. Uznávám, že Roddick ho může předběhnout, jelikož tady obhajuje jen 3.kolo a po US už asi jen 100 bodů. Na druhou stranu ztrácí na Berďu 600 bodů, takže musí udělat semifinále a budou zhruba na stejno. A Verdasco tady obhajuje čtvrtfinále, což je 360 bodů, navíc ztrácí 500 bodů a po US obhajuje asi tak stejně jako Berďa, takže to by tady musel udělat finále nebo min. SF, což je s jeho formou nepravděpodobné. Berdych když další turnaje odehraje dobře nebo alespon obstojně, tak se na ten Turnaj mistrů dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
a musí to být strašná nespravedlnost, že udělal na FO semifinále a na Wimbledonu finále, viď? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Otazkou ale je, co na tom Turnaji Mistru uhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
úspěch je se tam vůbec dostat, tam se uvidí... takový turnaj si může přeci jen užít....
Reagovat
smazaný uživatel
Proste pech,ze dostal na prvni kolo takoveho hrace s momentalne takovou formou, Proc nedostal nejakeho kvalifikanta Kukuskina a spol,Jako spravny tenisovy fanousek musim ocenit hru Lodry. Byla to nadhera, hra servis volej moc hracu nehraje. Treba i Rada v dobe sve slavy. Tom proste nevyuzil tu jedinou moznost na zacatku druheho setu,dalsi uz nedostal.Muselo to byt pro neho frustrujici. No jedeme dasl.Alespon se budou mit cas pripravit na DC.Jsem zvedava, jak dlouho Lodrovi takova forma vydrzi. Musel byt zrovna tak nazhaveny na Toma. O tom to je,ze neni v topu,protoze tak nehraje porad.Budu si muset najit jineho favorita. I Erny me vcera moc zklamal, cekala jsem, kdy zapas skrecne, protoze byl uplne bez stavy. Jeste, ze s odrenyma usima pokracuje Nalbandian..
Reagovat
smazaný uživatel
ale jeden Brejk Berdych získal. Protože když měl Berdych brejkbol tak Ljodra zahral dvojchybu míček zavadil o síť a letel ven z kurtu jenže Berdych ten míček nenechal dopadnout na zem ale vzal ho raketou. takže to sudí nevzal jako aut a musel Ljodra podávat znova a zvládl to. to bylo ještě ve druhým setu!
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem to bylo těsně před tou zdravotní pauzou... a následně Berdych ztratil podání
Reagovat
nando
Chyba, před zdravotní pauzou to byla shoda, to vím naprosto jistě. Tomáš Llodru ani jednou nebrejknul. Pamatuju si to, ptž mě právě zarazilo, že se Llodra nechal ošetřovat v rozehraným gamu.
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to míček nebo dva před tou zdravotní pauzou ty lojzo! byla tam dvojchyba kterou sudí neuznal protože ten míček nedopadl na zem ale berdych ho zahral.
Reagovat
nando
Nadávej svým očím, ptž po návratu na kurt znovu podával Llodra, hned dal eso!
Reagovat
smazaný uživatel
umíš číst? ta dvojchyba byla při tom druhým brejkbolu!!! ta zdravotní pauza byla až po tom!
Reagovat
nando
Tak v tom případě ho stejně nebrejknul, když to rozhodčí neuznal. Já napsal, že ho Tomáš nebrejknul ani před ani po medical care, a tak to je.
Reagovat
smazaný uživatel
já neříkám že ho brejknul ale mohl ho brejknout kdyby ten míč nechal dopadnout!
Reagovat
smazaný uživatel
já to věděl. Ale ten Ljodra je TOP hráč! jestli ttahkle hraje pořád tak jakto že není kurník v TOP10?
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm ... no proč asi ... tak nějak nedokážu v průbehu posledních sezon najít nějaký výrazný úspěch. Nebude to tím, že si ty body prostě neuhraje, co??? Ale nezapomeň dodat, že rozumíš tenisu a mělo by být určitě po tvém, ale nějaká neznámá vesmírná síla je určitě proti :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
věř mi. o tenisu vím daleko víc než ty.
Reagovat
smazaný uživatel
on bude asi problem v tom ze takove vykony PORAD nepredvadi...
Reagovat
smazaný uživatel
sleduji české hráče a nemám čas se dívat na nějaké Ljodry takže samozřejmě nevím jak hraje jindy. Ale zdá se že proti berdychovi každej soupeř zahraje TOP výkon. Třeba ten Dolgoporov. proti berdychovi zahral famozně ale od te doby dostává ten ukrajinec nakládačky. to samí Brands,Istomin...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě na tom nejsem tak mizerně, abych ti 'věřil' :)
Reagovat
smazaný uživatel
garantuji ti že za poslední rok jsme viděl víc zápasů českých hráčů než ty uvidíš za celý svůj život.
Reagovat
smazaný uživatel
Lopato, lopato, přejdu s potutelným úsměvem tvůj brilantní odhad ... na to že mě neznáš :D ale nechám tě u toho, ty génie :) Tvoje vychloubačství mluví za vše, ve chvíli kdy nevíš, co dělám a čím se živím ;)
Reagovat
nando
Vždyť on ten Lopata míchá dohromady Golubeva s Korolevem, 1.kolo s druhým, ale je to strašnej odborník :-D
Reagovat
smazaný uživatel
živí tě sociálka
Reagovat
smazaný uživatel
když si to myslíš ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:) jj :) Na druhou stranu, jak přece Lopata říkal, že viděl za poslední rok více zápasů, než uvidím já za celý život. Když si to propočítám, tak se dostanu k ohromnému číslu. Ono se není čemu divit, tolik zápasů, tolik hráčů ... pak se mu to nějak v jeho malé hlavě pomíchá :DDD
Reagovat
nando
Já myslím, že ani Jaroslav Navrátil neviděl tolik zápasů s českýma tenistama jako náš odborník :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a to se dívám ještě na fotbal. není to snadné všechno stíhat.
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm...skoda
Reagovat
smazaný uživatel
asi zapomnel na Hajka, ktery uhral dva sety, i kdyz chytil dva kanary... To, co se stalo Tomasovi, se stava, ten los byl fakt blby. Jen mi prijde ze ho porad trochu precenuji, ta sirsi spicka je fakt skvela a favority muze byt rada tenistu. Pravidelne se daleko dostavaji jen prvni tri...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist