Berdych s Fratangelem nezaváhal, Veselý a Rosol jsou poprvé ve 2. kole

1. 9. 2015, 19:20
Aktuality 149
US OPEN - Vstup do US Open zvládli tři ze čtyř českých tenistů, kteří měli v úterý stoprocentní úspěšnost a neztratil ani set. Tomáš Berdych si na úvod poradil s neznámým Američanem Bjornem Fratangelem, kterého přehrál bez vážných potíží. Poprvé v kariéře postoupili do 2. kola posledního grandslamu sezony.Jiří Veselý, který na kurtech ve Flushing Meadows porazil Lorenziho, i třicetiletý Lukáš Rosol.
Tomáš Berdych

Tomáši Berdychovi se v přípravných turnajích nedařilo, formu však časoval na US Open a na jeho startu předvedl velmi dobrý výkon. Zvládl roli favorita a Američana Bjorna Fratangela porazil 6-3 6-2 6-4.

Berdych kráčel v duelu se 113. hráčem žebříčku bez problémů za postupem, mírné komplikace přišly až v koncovce třetího setu. Za stavu 5-1 neproměnil mečbol, v následném gamu poprvé v zápase přišel o podání a dovolil soupeři snížit. Při svém dalším servisu už ale další zaváhání nepřipustil a čistou hrou duel ukončil.

"Našel jsem si na internetu čtyři videa z challengerů. Získal jsem na něj nějaký pohled, ale hlavně to bylo o mém přístupu a o mé hře. To je pro mě vždy podstatné," řekl Berdych po souboji s vítězem juniorky z roku 2011.  "Celkově jsem s výkonem spokojený. Nebylo to perfektní, ale to není v prvním kole až tak důležité."

Dalším soupeřem šestého nasazeného Čecha, který obhajuje loňské čtvrtfinále, bude Rakušan Jürgen Melzer. S bývalým manželem Ivety Benešové vyhrál čtyři ze šesti vzájemných duelů.

Poprvé při svém třetím startu v New Yorku uspěl Jiří Veselý. Český hráč porazil Itala Paola Lorenziho za necelé dvě hodiny 6-4 6-4 6-4 a teprve počtvrté v kariéře zvládl na grandslamovém turnaji alespoň jeden zápas.

Veselý v New Yorku loni a předloni prohrál v 1. kole a letos uspěl až do třetice. "To je pozitivní zpráva," usmíval se dvaadvacetiletý tenista. "Je to cenná výhra, protože poslední týdny byly opravdu mizerné. Moje hra byla nijaká, ale možná mi to trošku pomohlo, protože jsem tady nic extra neočekával. Snažil jsem se koncentrovat na každý míč, dát do toho všechno a možná jsem díky tomu nebyl svázaný a podal solidní výkon."

Nyní Veselého čeká duel s Chorvatem Ivem Karlovičem, který v úvodním duelu nastřílel Fredericu Delbonisovi z Argentiny 21 es. "Je nepříjemný v tom, že jenom se sbírají míčky a nejsou žádné výměny. Musím i udržet koncentraci a získat důležité míče, ale myslím, že moje trpělivá hra na něj může platit," uvedl Veselý, který má s šestatřicetiletým Chorvatem bilanci 1-1.

Lukáš Rosol uspěl v prvním kole US Open až na pátý pokus. Povedlo se mu to až pár týdnů po svatbě a po oslavě třicátin. Český tenista v New Yorku odstartoval výhrou 7-6 6-0 7-6 nad domácím Jaredem Donaldsonem.

"První výhry tady v hlavní soutěži si cením a doufám, že není letos poslední," řekl sebevědomě. S osmnáctiletým Američanem, který se do soutěže dostal díky divoké kartě, měl plné ruce práce. V prvním setu odvrátil v tie-breaku tři setboly a sám využil první.

"Posunulo mě to nahoru, ale věřím, že bych to zvládl, i kdybych prohrával," řekl Rosol, kterému v New Yorku v roli trenéra na zkoušku pomáhá Jaroslav Pospíšil. Druhý set ovládl Rosol jasně, ale ve třetím soupeř podával na zisk sady. Rosol vybojoval brejk zpět a znovu uspěl v tie-breaku. "Rozhodly zkušenosti," konstatoval Rosol. 

V boji o postup mezi dvaatřicítku nejlepších čeká Rosola devětadvacátý nasazený Philipp Kohlschreiber z Německa. Ze čtyř vzájemných duelů ho dokázal porazit jen jednou, na tvrdém povrchu se utkají poprvé.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
úterní výsledky českých tenistů (01. 09. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Berdych (6-ČR) - Fratangelo (USA) 6-3 6-2 6-4
Veselý (ČR) - Lorenzi (It.) 6-4 6-4 6-4
Rosol (ČR) - Donaldson (USA) 7-6(7) 6-0 7-6(4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

149
Přidat komentář
smazaný uživatel
pro českého diváka 2. hrací den dopadl nad očekávání dobře. Samozdřejmě až na Lucku Šafářovou, ale tam se nedalo nic dělat... Tak třeba příští rok, hlavně aby se dala co nejdřív do kupy, sezona ještě nekončí a pořád je o co hrát:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A u Lucky Hradecky se to tak trochu čekalo.. Přeci jen Azarenka je Azarenka a navíc Lucka hrála v top formě na začátku roku, ale teď to taková sláva není.... njn, už taky není nejmladší
Reagovat
Roger_Federer
Nam, Kokinakisove, Kyrgyosove, Coricove..
vyletely(skrecovali) v prvnim kole.
Mladi v prdeli...duchodci nici konkurenci.
Reagovat
smazaný uživatel
AC nerad, musím se jich zastat, podívej se, jaký zrovna tito tři měli los...
Reagovat
Roger_Federer
Vyborny:)..dostat hrace byvale big 4..je sila.
Reagovat
smazaný uživatel
Crusial draw for raising stars...

Anyway, iba sa ukazuje aká je to výnimočná generácia Nole, Rafa, Andy..Keď boli v Coricovom, Kyrgiosovom veku, uz patrili k sirsej spicke a uplnu spicku tvoria aj na hranici 30ky a budu aj po nej..To sa týka aj Rogera samozrejme..
Reagovat
Roger_Federer
No stim se neda nesouhlasit, ale podle me se to netyka, jenom tehle 4.
Podivej se kolik 30catniku se v te spicce drzi a dokazi zahrat vyborny turnaj..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Roger měl pomalejší rozjezd, uvidíme, jestli někdo z těch tři se zacne podstatneji prosazovat taky později.
Reagovat
Tornes
V Coričově věku byl jak Djoker, tak Murray kolem 60. místa žebříčku, Corič je teď 33. V Kokkiho věku byli oba kolem 40. místa, Thanassi je kolem 70.
Kyrgiose beru, v jeho věku už Djoker byl v top 10 a Murray alespoň ve dvacítce.

A Nadal je samozřejmě kategorie sama pro sebe, ale i přesto, v Coričově věku byl na 31. místě žebříčku, tedy o dvě místa výš, než je teď Corič (jiná věc je, že z následných 6 turnajů vyhrál 4 včetně FO a dvou Masters).

Minimálně Corič se naprosto nemusí stydět ani ve srovnání s touhle trojicí. Uvidíme, jak mu to půjde dál, ale momentálně je zcela srovnatelný s Nadalem a mnohem lepší, než byli v jeho věku Djoker a Murray. Dalším může být třeba Zverev, který je na tom zatím také naprosto stejně jaku ti dva v jeho věku, možná i lépe.

Je tu hned několik hráčů, kteří jsou srovnatelní s Djokerem a Murraym, jeden dokonce i s Nadalem. Budoucnost ukáže, jestli budou i srovnatelnými hvězdami budoucnosti, ale machrovat, že Murray a Djoker byli v jejich věku někde jinde je zcestné. Nebyli. Corič, Kokki, Zverev, Djoker, Murray... Všichni srovnatelní.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to v Coricovom veku?..Lebo Borna má za dva mesiace 19 a som si skoro istý, ze Nadal vtedy nebol 31...Noleho zmapovaného nemám, ale ten tesne po 19. narodeninách hral už QF RG a v 18. mal na konte niekolko 3 kol GS..Roger jasné, ten mal do prvého vitazstva na GS (tesne pred 22r.) na konte len dve QF, co je vzhladom na jeho status skoro šokujúce...

Kazdopádne zhodneme sa, ze Borna má pred sebou skvelú budúcnost, pre mna tú najsvetlejšiu..
Reagovat
spaniel
Neverim ze bude svetova jednicka. Top 5 by mohl byt.
Reagovat
a.magerova
To je sice pravda, že Rafa byl 10 týdnů před 19. narozeninama (tedy přibližně jako Čorič teď) na 31. místě, ale už o 14 dní později byl 17. a tři dny po 19. narozkách už byl 3. a za dalších 6 týdnů se posunul na 2. místo, tam vydržel 3 roky než se stal No1.... takže tak :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Set navíc zbytečný, ale ten 4. aspoň byl lehký už. Výkon nic moc, ale byl to první zápas a těžkého soupeře zvládl dobře. 18 es je výborné číslo.
Reagovat
Mayo
To je id1ot...to bol kolaps
Reagovat
smazaný uživatel
Božee, zbytečný set navíc, ale koledoval si o to. Znatelně polevil.
Reagovat
dadaft
Andi ti sy keket.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Murray, ty seš vemeno :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Klasická ztráta koncentrace Andyho. Měl BB, nevyužil a pak jich díky trapnému 2. servisu Nickovi tolik nabídne. Jsem říkal, že donekonečna je odvracet nemůže.
Reagovat
Mayo
Andy v pohode, o chvíľu sa môže chystať Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Druhý set je doma, Nick už značně rozladěný, třeba ho dokončit ve třech. Podle mě bez problému snad. Akorát méně těch šancí by to chtělo, tedka všecky BB odvrátil, ale nemuselo by se to vyplatit. Ale zatím ok, Nick nehraje moc dobře, Andymu taky stačí lehký nadprůměr.
Reagovat
FulnekUltras
rafinovaně i od šulínka - ale nakonec to asi s koncentrovaným Skotem projede...
Reagovat
Fandina
Tomic vyhrál porazil Dzumhura a na kurtu byla taková parta australských žluťásků, co ho povzbuzovala, silně mi připomínali ty letos v Ostravě na DC vedle kterých jsem tam seděla a přesně tak tam Tomice povzbuzovali.
Reagovat
Mayo
škoda Džumhura, to je veľký tenista
Reagovat
smazaný uživatel
Aaa rikejte si co chcete, nahodou mne se tenhle zapas dost libi;)
Reagovat
kada.tom
No, Andy s Nickem hrajou takový všelijaký zápas, já osobně si myslím, že Andy vyhraje ve čtyřech setech. Každopádně chtěl jsem počkat na Petru, ale už to nedávám a tihle dva než dohrajou, tak to bych se ještě načekal. Budu tak doufat, že až se ráno probudím, tak zjistím, že Andy a především Petra postoupili.
Reagovat
FulnekUltras
jj, v tuhle hodinu už spí i kdejaký běženec...
Reagovat
smazaný uživatel
vyhraje ve 3 :)
Reagovat
Fandina
také myslím
Reagovat
smazaný uživatel
Toz Andy je panes...
...na ten druhy serv jak si vyslapl hloubec do kurtu, famoozni, no a return, kterym promenil SB...proste paradni.
Nick jako vzdy agresivni hra...Hewitt na tribune zatim nezabira;)
Tohle bude jeste skvely match!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec koukam na ESPN;)
a komentuje BigMac :P
Reagovat
smazaný uživatel
tak ty dropy, co tam zkousi na Andyho...no to skotaka nepreveze...tsss
Reagovat
FulnekUltras
O dva roky a čtyři dny starší než Petra, zatím s úspěchy spíš jen z debla, typ "modelka" - čili selka by se s tím u výdejního okýnka v kantýně moc párat neměla... ;)

Pozdní začátek je při současných over30tistupňových vedrech v NY pro Petru spíše pozitivem, bohužel - teploty nemají nijak klesat ani příští týden...tedy hlavně, aby to naši Lvici ještě vůbec zajímalo... ;)

No nic - v soudobé WTA je možné úplně všechno, což názorně dokládají i poslední tři americké týdny. Takže Peti, jen hezky s fortelem a nedři se moc, ať se s tím poperem než skončí noc... ;)

Poooooojď do ní ať do ránka nevydrží Germánka !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Výkon docela nic moc, jde vidět, že to je první zápas na turnaji. Ale Nick taky nic extra, ten zápas celkově nic moc. Ale set je tam, teď neztratit momentum a získat druhý, pak už se nezvedne.
Reagovat
smazaný uživatel
Zacatek spatny, ale zaver setu uz byl super;)
Reagovat
Jabadu
Ježíš, ten Muraj se s ním zase páře.
Si pohni, ne?!
:-)
Reagovat
Fandina
Je opatrný, třeba nechce Nicka rozčílit, co kdyby něco věděl o jeho Kim ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste Kvitova a muzu jit spat. Snad to bude rychle 2-0.
Reagovat
Jabadu
Aničko, ta vana už je čistá ... mohl bych jít na to jedno pětipivo?

Až řekneš dětem pohádku!

Milé děti, ...
V pekle žil strašný čert jménem Kyrgios. To byste, děti, nevěřili, jakej to byl neuvěřitelnej ...

Jsou to malé děti!!!

Ale no já vím, no. Von ten čert neměl rád jednoho chalupníka. Vávra se jmenoval. A von ho ten čert pokoušel. Představte si, co mu řekl: ...

Táhni na to pivo, nebo tě zabiju!!!
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
Jabadu
... nevěřily
:-)
Reagovat
Fandina
Já ano, také vidím čerta a vím, co řekl Vávrovi ... úsměv
Reagovat
Jabadu
Moderní verze Maryši:

"To kafe je ňáký vydéchaný. Sladilas to?!"
"Nestíhám. Mám blázinec!"
"Si děláš prdel, ne?! Kdes to schrastila?"
"Vod úček."
"A proč není vod saigoňáků?"
"Měli zavříno. Jaký chceš hadry?"
"Tenhle snopák si vemu. ... Maryško! Podívéééé se na mě! Na hromech líháme, na hromech vstáváme. Furt ve smyku, ty krávo! Musí to bééééét?!"
"Nepruď, woeeee!"
...
:-)
Reagovat
Bloody13
Hééj, ten Kupgyrosův tweener! Pěkný, i když ve výsledku zbytečnej :)
Reagovat
Bloody13
Tak Kupgyros hraje zatim super tenis, Můru brzo brejknul.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš díky chybám Murrayho, v tom gamu odehrál dobře ten míč na 30:40, jinak zkažený dropshot a dvě laciné UE.
Reagovat
Bloody13
re-break - moc dlouho to nevydrželo... ale kluci si svoje podání vzájemně asi ještě párkrát vymění :)
Reagovat
MorusRubra
Hlavně, ať je to tříseťák a rychle vymajznou z kurtu. A žádné dlouhé tie-breaky.
Reagovat
Fandina
joooooooo :-))))))))
Reagovat
kada.tom
na seznamu skrečí právě přibyl i Baghdatis ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdem na to. Come on Andy!
Reagovat
a.magerova
No kouknu na hadry a půjdu spát.... přeji pěkné pokoukání... :-))

Jééééžiš nuda, kdyby měl aspoň nějaké modré čmáranice na hadrech.... :-/
Reagovat
Mayo
tak najatraktívnejšie prvé kolo môže začať...som zvedavý...ale očakávam v pohode výhru favorita
Reagovat
slacker
Ocekavam skrec v prvnim setu. Tento zapas me totiz vrcholne sere svym kre.tenskym rozvrhem. Ja chci zapas Petry ve sledovatelnem case a ne cekat na konec zbytecne posunuteho zapasu dvou (pro me) nezajimavych tajtrdliku.
Reagovat
Mayo
tak choď spať, nastav si budík a pozrieš Petru :D alebo choď spať, nenastav si budík a vy.er sa na Petru, možno postúpi a pozrieš 2. kolo :D
Reagovat
kada.tom
Jack pěkně a vcelku snadno :-)
Jen tak dál :-D
Reagovat
EllNino
výborně ! :)
Reagovat
Davor1
S veľkým prehľadom prešiel cez prvé kolo, Duckwortha zmietol 6-3, 6-1, 6-2; nečelil ani jednému BP a pripísal si prvú výhru na GS turnaji... V druhom kole vyzve Stana, to si dúfam pozriem :-))
V race u21 navyše obehol o jeden bod Kokkiho a blíži sa Čoričovi, je z tých mladých supertalentov síce najmenej nápadný, ale herne môže byť práve on najvyššie z nich...
Reagovat
spaniel
Je to pry obrovsky talent. Taky jsem na nej zvedavy.
Reagovat
tommr
což se zase tak moc často nestává ...
muži mají dneska stoprocentní bilanci - postoupili Tomáš Berdych, Lukáš Rosol i Jirka Veselý ...
ženy jsou na tom zatím 50:50 - postoupily Bára Strýcová a Petra Cetkovská, zatímco obě Lucky vypadly. Ještě ale bude hrát Petra Kvitová, která může tu bilanci zvrátit na obě strany ...
Reagovat
FulnekUltras
Petra sice začíná nepříjemně pozdě a ještě asi s nějakým posunem - ale to 1. kolo prostě udělá !!! ;)
Reagovat
Jabadu
Bojeschopnost ... kurwáááááá!
:-)
Reagovat
vrabejka
Rossi parada.Vydrel to. Kolju snad udola a pak dej se vule bozi :D
Reagovat
kada.tom
Lukáš taky pěkně ve 3. setech :-)
Reagovat
EllNino
No nebylo to jednoduchý, Jared vzdoroval pěkně, takovej prototyp americký školy :) Lukáš sice letos nehraje nic moc, ale je fakt, že na těch velkejch turnajích mu to celkem jde, na všech grandslamech zvládl minimálně 1. kolo, což je supr :) v dalším kole Kohlik, no bude to těžký, ale Luky bude mít určitě šanci, protože i Phillip se dneska zapotil :) Gratulace
Reagovat
Fandina
Luky je ve druhém kole. S mladým Donaldsonem vyhrál první a třetí set v TB a ve druhém dal kanára. Super do dalšího kola. Držím palce.
Reagovat
Fandina
Jinak zajímavé skore, co k tomu dodat ...... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak koukam na tenhle server už par let a často jsem chtěl reagovat na různá témata, názory, příspěvky, podněty ať už věcné, či ne... Až dneska jsem se k tomu dokopal:-). Pro ty co to zajímá- Jmenuji se Petr, je mi 24 let. Tenis jsem nikdy nehrál, ( nepočítám takové to dětské pinkání před x lety, i když to bylo na kurtu ), tak některé věci nedovedu posoudit. Ale i tak můžu říct, že je to můj nejoblíbenější sport. Můj největší oblíbenec je jak jinak než Péťa Kvitová. Dá se říct, že až od Wimbledonu 2011 jsem začal dost aktivně sledovat tenis. Obecně se dá říct, že fandím každé Češce, či Čechovi, ale když hraje Petra K. proti jiné Češce, tak fandim vždy Petře. Je to srdcová záležitost.. Jinak co se týče sympatijí a tenisového umu, tak rád sleduju - Federera, Halep, Wozniacki, Radwanska, Bencic, Azarenka, Venus Williams, Lisicki, Stosur. Asi tak nějak. A vyloženě koho nemám rád - Serena, Errani Carla Suarez Navarro, Bouchard, Andy Murray, Kyrgios, Djokovic.
Reagovat
FulnekUltras
Vítej mezi tenisovými grafomany! ;)
Dneska po půl čtvrté v noci snad půjde srdcová záležitost konečně na to... ;)
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, jen skoda ze to neuvidim.. rano vstavam, tak musim na kute. Snad se mi postesti a ve druhym kole pujde driv na plac:-D
Reagovat
FulnekUltras
Ve čtvrtek mají vedra v NY (dnes 32°C, teď už jen 28°C) vrcholit odpoledne na 34°C, takže snad pro Petru líp, když si zvykne na night session...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, horko, ten vzduch a kord s tim astmatem. Ja sam jsem astmatik a neumim si predstavit v takovych podminkach litat z jednoho rohu do druhyho a to minimalne 3/4 hodky, kdyz se to povede hodne rychle:-(..
Reagovat
Jabadu
" ... můj největší oblíbenec je, jak jinak, Péťa Kvitová ..."

Od této chvíle jsi chráněncem imaginární neziskové organizace "Kvitova ultras".
Vítej, švarný jinochu.
Myslím, že tvé upřímné postřehy budou výrazným zpestřením zdejších diskusí a že těm některým hova ... a dareb ... ukážeš, že slušnost je ctnost.
Ne slabost.

:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo za ty chlapy pouze Fedex...
...tak ja myslim, ze uz ted mas tady jednu fanynku;D) A to jsi zatim napsal jen jeden prispevek;)
Reagovat
Jabadu
Co máš?!!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Hele ta vase chicagska mafie muze bejt rada, ze jsem nezacal s tim, koho vylozene nema rad;D)))
Cili zacal jsem pozitivne, zaujalo mne, ze tam z chlapu ma pouze Fedexe;) Takze tak;) Na DecoTurf (rozumej na beton) timhle si jiz ziskal jednu fanynku na TP;)
Reagovat
Jabadu
:-)
V pořádku.
Velte rozchod!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z chlapu jsem psal jen Fedexe, ale psal jsem kdo je mi vylozene sympatickej. Samozdrejme, ze rad sleduju i ostatni zapasy, a dokonce muzu rict, ze jsem velice zvedavej jak dopadne zapas Kyrgolios x Murray... i kdyz je fakt, ze o fandeni to neni... Spis hledam mensi zlo:-D... ale ma to naboj
Reagovat
slacker
Ted jeste prokadruj TP zvanili. A beda ti jak ztratis dobre slovo za nekoho z trojice Fandina , iqe, tommr
Reagovat
a.magerova
Ty Kokkiho ponožky a boty, aaaach neskutečná paráda !!!
I Rafa bude mít takové barevné pojetí v denním outfitu :-))
https://pbs.twimg.com/media/CNsbew0VAAA-oit.jpg

Rogerův kompletní denní vohoz, taky moc velká paráda !!!
https://pbs.twimg.com/media/CN2EnN3WwAAejQx.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CNcd0MkUAAA7KbB.jpg
Reagovat
a.magerova
Troického soupeř má taky suprové hadry :-))
Reagovat
a.magerova
Estrella - zajímavé blesky na tričku :-))
Tomic -růžové ponožky i botky - no oko mé jásá :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pocuj..Nechcela si od druhych aby postovali linky ako samostatný odsek?..:)
Reagovat
a.magerova
Mám to dobře promyšlené, lze reagovat na každý příspěvek zvlášť.... jo aha už jsem TO pochopila, ale i když jsem tvou otázku pochopila, nechápu co tím chceš říct, kde mám na jednom řádku odkaz i osobní pindy ?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nike ma vzdy pekne modely, ale ostatni znacky (adidas, djokovo Uniclo, under amour,..) to je docela tragedie..
Reagovat
a.magerova
I některý adidas je koukatelný.... jo Nole to s atraktivitou nevychytal, ještě počkám na Andyho, ale ten na tu barevnost taky moc nedá :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Andy klasika celý černý na noční zápas :D
Reagovat
a.magerova
Hele, myslíš, že se Andy někdy odváže jako Berďa ? :-))))
Reagovat
a.magerova
Tvl Berdych, to je dobrý módní masakr.... ale mně se celkem i líbí :-)))
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Tomas+Berdych+2015+Open+Day+2+rTLIZUS5w8nl.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Tomas+Berdych+2015+Open+Day+2+xYV6aD6o-QUl.jpg
Reagovat
Denis92
Mne sa teda na tom Rogerovom nepaci trocha to tricko. Pride mi, ako by bolo z inej kolekcie. Nehodi sa mi k tomu zvysku..a hlavne ten biely chrbat. To nemuselo byt. A vzhladom k tomu, ze outfit na night session ma cely biely, tak uz vobec..
Reagovat
kada.tom
Nedovyesov taky skreč ... letos to nějak padá na tom USO, pomalu jak před nedávnem ve Wimblu
Reagovat
smazaný uživatel
V NY bolo dnes 30-31 stupňov..To je na prvý pohľad nepríjemná teplota, ale nie extrémna...Hoci samozrejme nie je 30 stupňov ako 30 stupňov..
Reagovat
rod_laver
V NYC mi "RealFeel" díky tomu tavícímu kotli připadá vyšší, než je skutečná teplota.
Reagovat
Mayo
To čo ten Simon :O
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11947629_804526876332643_7249606523109269783_n.jpg?oh=8dc2b7ecdee3bcf7586c370ce0b364ff&oe=565EA62F
Reagovat
Mayo
čo tak čítam tu niektorých, tak som prekvapený ako si myslia, že by kyrgios murray mohla byť dráma...už som videl aj tip 3-2 pre AM...podľa mňa Andy jasný favorit a 3-0 max 3-1 by malo byť
Reagovat
smazaný uživatel
taky by pro mě bylo něco jiného překvapením. Před dvěma týdny v Cinci navíc trápilo Kyrgiose nějaké zranění, tak těžko říct jak moc ho to mohlo omezovat třeba v tréninku.
Reagovat
Mayo
Roger neskutočne vyfackal Leonarda :O
Reagovat
smazaný uživatel
Fed Express se rozjel do cílové stanice :)
Reagovat
mahycek
Tak to už jsem dlouho neviděl, podávat spodem, kulhat na levou nohu pak na pravou nohu, vzít si od diváků, nebo sběračů drink, pak znovu servis spodem a potom zničení rakety. Podozíral jsem ho, že hraje šílený divadlo, ale asi mu něco bylo. No vsadil jsem live sázku na Gasqueta asi před 45 minutami, no kdyby to rozhýbal a vyhrál, by to se mnou seklo. Roger- super výkon a nyní jsem zvědav na Kyrgiose s Murrayem. Set, nebo dva by mohl udělet.
Reagovat
slacker
A nemohli by je na ten kurt nahnat o 2 hodiny drive nebo tam pustit nejdrive zapas Petry?
Reagovat
EllNino
nemohli :D Petrabude hrát na centru
Reagovat
slacker
A na centru se ted bude 3 hodiny vsichni tak akorat skrabat v zadku
Reagovat
smazaný uživatel
Lístky na night session sa predávajú zvlášť. Ono sa to nezdá, ale aj Američania musia pracovať a presne pre tých je night session ideálny čas...
Reagovat
slacker
Tak at zacinaji nosni smenu zeny a muzi si muzou ty sve petisetaky hrat az do rana.
Reagovat
EllNino
to musíš respektovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kokkinakkis banged his racket a ukončil zápas.
Reagovat
gigin
hmmmm :(

Monf skreč, Dredy skreč, Gulba skreč, Kokki skreč... jebat :((((((
Reagovat
kada.tom
jo no ... skreč stíhá skreč :-(
Reagovat
slacker
tak bay byla skrec taky v tom zapase na ktery se bude zbytecne cekam 23 hodiny. 3 zbytecne ztracene hodiny cekanim na zapas dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Všetko žúrkovníci, tráva tiekla na Gulboej párty potokom a dnes nevládali...
Reagovat
gigin
Měli si půjčit nějaký fet od Rafy, třeba by to pomohlo.
Reagovat
kada.tom
Kokki podává spodem ... no prohrál 4. set ... tam je to na skreč
Reagovat
Fandina
Na ES2 komentuje asi Štěpán Škorpil. Je to zvláštní ho poslouchat, pamatuji si ho dávno tomu, jak komentoval v televizi krasobruslení a teď ho slyším u tenisu.
Reagovat
gigin
Komentátor říkal, že Litevec skrečoval kvůli selhání organismu. Takže jas.

A Kokki sotva lozí.
Reagovat
gigin
I know Gulbis had wrist issues but he didn't give any indication it was bothering him.
Reagovat
spaniel
Roger baví...nejdriv pekna smec ve vyskoku na setpoint, ted elegantne slajzovy prohoz. Je to pánes.
Reagovat
rod_laver
Roger vypadá v pohodě, kurzy na něho klesly tak, že je větší favorit než Andy. Tak nízký kurz na US nebyl na Rogera přibližně 5 let.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale ruku na srdce, Leonard predviedol prahbiedny výkon. Myslím, že Marcos ho v druhom kole preverí o moc viac. To by mohol byť fajn zápas.
Reagovat
rod_laver
Kurzy tak neklesly na základě posledního zápasu. Jinak ano, Leo nic moc, Marcos si ale myslím, že set neurve.

Zverev nebo Kohli?
Reagovat
smazaný uživatel
Kohli bude prvý seriózny protivník, dobre ze dnes vyhral..
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě by stál za řeč Krajicek, ten proti Giraldovi málem tekl 0:2, ale v tb odvrátil setboly, stejně jako ve třetím setu. Jsem ho měl na tiketu s Youngem, tak to je klika jak u nebeské brány.
Reagovat
kada.tom
Kokki má dva sety, tak ještě jeden :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer zase uhání :) když si vezmu, že Leo měl proti němu mečboly loni v Šanghaji :))
Reagovat
slacker
No stejne me sere ze na tom kurtu bude zbytecna dlouha prestavka az do 1:00 i kdyz tenhle zapas bude trba kratky proces.
Reagovat
smazaný uživatel
tojo, čekat tak dlouho zrovna na Andyho s Dickem a pak Petra a mezitím nic, no já jako fanynka RF si stěžovat nemůžu :D
Reagovat
Lunej..
Jak krátký? Ve 2. setu Roger hukne a bude to nakonec pětiseťák :D:D
Reagovat
slacker
Stejne, me zajima az zapas Petry ale kdyz je naplanovan petisetak od 1:00 tak muze zacit hra treba az v 5 nad ranem. a pritom by to slo zkratit o nekolik hodin. Pritom uz nekolik hodin bude klid na vsech ostatich kurtech. Tohle nam delaji naschval.
Reagovat
smazaný uživatel
hele, žádný takový :P Roger nehukne ani omylem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by teď otočit :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemohl, já myslím, že nemohl ;)
Reagovat
kada.tom
Donald moc pěkně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Donald neskutečně, otočil z 0:2 proti Simonovi... :-)
Reagovat
gigin
+ 0:3 ve třetím tekl...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je něco :)
Reagovat
Nola
:-(
Reagovat
gigin
Tím se to Géniovi celkem pěkně otvírá, jenomže on stejně nepoustoupí no...
Reagovat
kada.tom
Tomáš nakonec zvládl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak dneska ještě Mahut a Garcia-López kamón, je třeba pozvolna umetat cestičku, jako při curlingu :-)
Reagovat
kada.tom
Jirka potěšil, ono by se mohlo zdát, že nad Lorenzim by to měla být povinná výhra, ale ... každopádně Esovič ve 2. kole bude patrně stopka.
Reagovat
Jabadu
Zatracená, zkur.wená práce!
Čert tomu chtěl, aby Jiří vyfásl Esoviče. Ale na druhou stranu, nemusel by mít problém s udržením svého podání. Kromě podání a slajzů je Ivo "vokres".
Možná je to větší šance, než proti motorovým myším typu Gasqueta, Murrayho ... nebo nějakej Španělák ...
:-)
Reagovat
Tornes
Ještě voleje má Ivo dost dobré.
Reagovat
Jabadu
Pod sítí moc ne. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace :)
Reagovat
letityfanousek
A koukám na Berdycha a žasnu nad jeho outfitem - typický czech gay
Reagovat
Fandina
super, mám radost. Jeho los mě nepotěšil a to samé ve druhém kole. Bude Karlovic a Jirka ho letos porazil, tak doufám, že si na to vzpomene. A samozřejmě moc držím palce. Jirko pojď!!!
Reagovat
Bloody13
Na tři sety to bude ale jiný.
Reagovat
marta
Gratulka Jirko,jen tak dál :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist