Berdych s Robertem nezaváhal, byť odvracel setbol

22. 3. 2014, 19:11
Aktuality 282
ATP MIAMI - Tomáš Berdych vstoupil do turnaje Masters 1000 výhrou nad Stephanem Robertem. Český tenista sice v první sadě ztratil jako první podání a čelil i setbolu, postupně se však dostal do tempa a napravil své nedávné zaváhání z Indian Wells.
Tomáš Berdych (© sonyopentennis.com)

Tomáš Berdych před dvěma týdny v Indian Wells vypadl překvapivě už po prvním zápase, dnes na dalším turnaji Masters 1000 v Miami aleuž svůj vstup do soutěže zvládl.

Souboj se Stephanem Robertem, s nímž jediný vzájemný duel před třemi lety na Roland Garros v pěti setech prohrál, se ale ze začátku nevyvíjel podle papírových předpokladů. V sedmé hře český tenista přišel o podání, Francouz brejk potvrdil a ujal se vedení 5-3.

Od té chvíle ale přebral otěže zápasu Berdych. V desátém gamu odvrátil soupeřův setbol, ve druhém setu po svém podání vyhrál všech dvanáct fiftýnů a nakonec zvítězil 7-6 6-1.

Osmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí v Key Biscayne obhajuje loňské čtvrtfinále. Ve třetím kole se finalista z roku 2010 utká poprvé v kariéře s Portugalcem Joao Sousou, který v tříhodinové bitvě udolal 7-6 3-6 6-3 Francouze Gillesa Simona.

Nečekané překvapení se dnes urodilo na úkor Marina Čiliče. Chorvat, který z 18 zápasů po Australian Open prohrál jen s Berdychem a Djokovičem, na Floridě nečekaně nestačil na Edouarda Rogera-Vasselina, kterému podlehl 2-6 6-7.

Francouz se ve třetím kole utká s vítězem Australian Open Stanislasem Wawrinkou. Švýcar dnes porazil ve třech setech 6-0 3-6 6-3 Španěla Daniela Gimena-Travera.

Turnaj, který ještě nikdy nevyhrál, začal hladkou výhrou nejlepší tenista světa Rafael Nadal. Sedmadvacetiletý Španěl v zápase s bývalou světovou jedničkou Lleytonem Hewittem ztratil po svém podání jen sedm míčků a zvítězil 6-1 6-3.

"Myslím, že jsem odehrál dobrý zápas bez množství chyb. Celý zápas jsem se snažil hrát lgické údery," komentoval Nadal. "Musím být spokojený, udělal jsem vše, co jsem udělat měl," pochvaloval si Španěl, který si bilanci s Australanem vylepšil na sedm výher a čtyři porážky, které utrpěl už v letech 2004 až 2006 na začátku své kariéry.

Ve třetím kole se trojnásobný finalista Nadal utká s Denisem Istominem, s nímž vyhrál všechny tři vzájemné duely. Uzbek si ve druhém kole poradil ve třech setech s nasazeným Rusem Dmitrijem Tursunovem.

Jubilejní 200. výhru si po 12 letech na okruhu ATP připsal Guillermo García-López. Třicetiletý Španěl překvapivě porazil 6-2 7-5 třiadvacátého nasazeného Francouze Gaëla Monfilse.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 5.649.405 dolarů)
sobotní výsledky (22. 03. 2014)
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (7-ČR) - Robert (Fr.) 7-6(5) 6-1
Nadal (1-Šp.) - Hewitt (Austr.) 6-1 6-3
Wawrinka (3-Švýc.) - Gimeno-Traver (Šp.) 6-0 3-6 6-3
Isner (10-USA) - Young (USA) 6-7(5) 6-3 6-4
Raonic (12-Kan.) - Sock (USA) 6-4 7-6(1)
Fognini (14-It.) - Lacko (SR) 6-4 6-4
Almagro (18-Šp.) - Querrey (USA) 6-4 6-4
Bautista (Šp.) - Janowicz (19-Pol.) 6-4 6-1
Dolgopolov (22-Ukr.) - Nieminen (Fin.) 6-4 6-2
García-López (Šp.) - Monfils (23-Fr.) 6-2 7-5
Roger-Vasselin (Fr.) - Čilič (25-Chorv.) 6-2 7-6(5)
Sousa (Portug.) - Simon (26-Fr.) 7-6(5) 3-6 6-3
Bedene (Slovin.) - Pospisil (27-Kan.) 6-7(5) 7-5 6-3
Istomin (Uzb.) - Tursunov (29-Rus.) 6-7(8) 6-0 6-3
Becker (Něm.) - Harrison (USA) 7-5 3-6 7-6(2)
Lajovič (Srb.) - Lu Yen-Hsun (Tchaj-wan) 6-1 6-7(3) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

282
Přidat komentář
smazaný uživatel
Krása Niši! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro zítra na operaci :-(
Reagovat
Davor1
Delpa je obrovská škoda, dosť toho z minulého roka obhajuje. Jediný mimo veľkej štvorky, kto ju pravidelne dokáže potrápiť. Dúfam, že táto operácia natrvalo vyrieši tie jeho problémy, môže toho ešte veľa dosiahnúť. GL, Juan Martin ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Držím moc palce, hlavně, aby se k tenisu vrátil, je mi jedno, kam spadne, hlavně ať je v pohodě.
Reagovat
r.Fever
https://www.youtube.com/watch?v=KEvIv3fOBLY

zrejme najlepší bekhend aký ste kedy v tenise videli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Netrafil to rámom?..Minimálne ten úder nebol úplne čistý..

A samozrejme, že som už videl aj lepšie :)
Reagovat
spaniel
Ne, trefil to tim prázdným trojúhelníkem pod hlavou rakety...a neostychej se a hod par odkazu na tvou sbírku lepších bekhendu, rad se podívám.
Reagovat
r.Fever
nie, netrafil to rámom, v spomalenom zábere je krásne vidno ako bola raketa sklopená pod vynikajúcim uhlom. a ak by to bolo rámom nasledovalo by obligátne ospravedlnenie.

tak nech sa páči, pošli sem nejaké "lepšie" ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám zbierku najlepších backhandov, dokonca ani forehandov, ani ničoho podobného. Len si dovolím tvrdiť, že z tých zhruba milión dosiaľ videných nebol práve tento ten naj, dokonca to ani nemôžem o žiadnom konkrétnom tvrdiť. Ale proti gustu žiaden dišputát, Roger má sám na konte aj lepšie údery..
Reagovat
Mayo
parádny úder , hrá v absolútnej pohode ten chlap
Reagovat
r.Fever
Tak napísal som "zrejme najlepší" nie "určite najlepší". Mám napozeraných niekoľko zostrihov najlepších výmen v tenise ako takom a takýto bekhend som veru ešte nevidel :) Takže ak človek trošku odsunie ješinosť, fakt ťažko nájsť niečo krajšie.
Reagovat
nitrotaj
Reagovat
r.Fever
Tak takých tu naozaj už bolo dosť, ale vidím že je tu snaha niečo nájsť, to sa cení ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafuv BH je krasny, ale prirozene do behu, Fedexuv je na hrebik z uhlu a ze smece a snove je misto dopadu... ale o tenis tady zrejme vubec nejde, ze.. ;-)
Reagovat
spaniel
Kezby se oddělili turnaje WTA a ATP. Program je strasne nabitý, vecne se ceka a hraci si stěžují, ze nejsou volné tréninkové kurty. S tim ale WTA nebude nikdy souhlasit, naplno by se ukázalo jaky je o ženský tenis "zajem".
Reagovat
Fandina
Hodně turnajů je oddělených a o ženský tenis je zájem. Že ho nemáš ty neznamená, že ho nemají druzí.
Reagovat
r.Fever
Súhlasím spaniel, je všeobecne každému normálne zmýšlajúcemu divákovi jasné, že o ženský tenis je oproti mužskému tenisu záujem naozaj minimálny, veď to dokazujú aj čísla sledovanosti na grandslamoch, ktoré je celkom jednoduché si dohľadať.
No myslím, že krok úplne oddeliť turnaje ATP a WTA je trošku rázny. Jasné, že na veľkých turnajoch ženské zápasy skôr prekážajú, ale treba to brať ako súčasť hry - inu, vadí mi to, ale dokážem s tým žiť.
Reagovat
LukasH
Aha, no že je těch společných turnajů hodně. Kromě GS jsou to WTA Premier Mandatory se stejnojmennýma Masters 1000, pak už jen asi Řím a Cincy a to je celý.
Reagovat
Roger_Federer
Obsazenost tribun pri turnajich zen a muzu je tak rozdilna..ze to musis videt i ty, pokud jezdis na nejake turnaje.
Reagovat
Fandina
RF ... jak kdy a jak kde. Třeba v Linci bylo na WTA turnaji víc lidí, než na ATP turnaji v Bratislavě. A když jsem byla na French Open, tak na zápase Petry s Hampton nebylo nalezení volné místo a vedle hráli nějací kluci a tam volno bylo, přestože to byl menší kurt.
Reagovat
LukasH
Obecně je mužskej tenis navštěvovanější, to je pravda. Akorát mi přijde ten prvotní komentář zní, jako by zápasy WTA byly závislý na zápasech ATP. Jenže těch společných turnajů je hrozně málo. Jen ty největší a když už jsou společný i jiný, tak je to u chlapů většinou turnaj nižší kategorie, kde ani nehraje špička.
Reagovat
r.Fever
Porovnávať WTA turnaj v Linzi s challengerom v Bratislave chce okrem guráže aj riadnu dávku ingorácie a nevedomosti.
Reagovat
Fandina
Já to takhle přesně nesleduji, ale jen tady jsem si všimla, že hodně kluků sleduje tenis holek raději, možná víc, než ten klučičí.
Reagovat
Fandina
Proč myslíš, že nejde porovnávat turnaje v Linci a Bratislavě. Oba jsou v podobném prostředí, na obou hrají srovnatelní tenisté. A v Linci bylo víc lidí, přestože nemají žádnou top tenistku.
Reagovat
Roger_Federer
mas na mysli halovy turnaj zen v Linci, byl jsem tam 3x a tento ma vysokou uroven a je prestizni jak obsazenosti tak tradici.Srovnavat ho z halovym turnajem muzu v Bratislave je nesmysl .(pamatuji si dokonce kd se v Bratislave hral soubezne muzsky i zensky turnaj), pozdeji to rozdelili..
Reagovat
r.Fever
Pretože turnaj v Linzi je etablovaným turnajom na kalendári WTA, zatiaľ čo Bratislava je challenger, čiže ani nepatrí medzi hlavné turnaje ATP tour.

To je ako keby si chcela porovnávať návštevnosť dvoch tímov, jedného z najvyššej súťaže a druhého z druhej ligy. Samozrejme, že ten z vyššej súťaže bude mať divákov asi viac. Či príliš veľa logiky ?
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... už jsem to psala výše, oba jsou v podobném prostředí a obsazenost Linz Bratislava byla letos podobná, takže proč by se to nedalo srovnávat. Jinak jak jsem psala, na FO bylo na zápase holek víc lidí než na zápase kluků.
Reagovat
LukasH
Tak o tom, že na chlapy obecně chodí víc lidí, jsou plnější tribuny - např. na GS, to je fakt. Já narážel jen na to, že je nesmysl tvrdit, že zápasy WTA stojí na ATP. Je jasný, že pokud je kombinovanej a lidi si mají vybrat, protože lístky jsou drahý, jdou radši na zápas např. Federera. Pokud je to ale jen WTA turnaj - např. Tokyo, tak tam lidi jdou, protože tam nic jinýho není, mimo jiný.....
Reagovat
Fandina
Bratislavský challenger byl podobně obsazení jako ten v Linci, porovnávat to jde, jedná se o návštěvnost.
Reagovat
r.Fever
Tak ale toto je už trošku na hlavu. Vážení, porovnajme si obsadenie turnajov v Linzi a Bratislave v roku 2013.

Linz : Kvitová, Stephensová, Ivanovičová, Halepová, Cibulková, Cornetová, Hantuchová, Zakopalová, Goergesová, Šafářová, Petkovicová, Schiavone atď.

Bratislava : Sijsling, Lacko, Kubot, Veselý, De Schepper, Stachovskij, Hájek, Ungur, Kližan, Struff, Copil atď.

Fandina, nabudúce si uchovaj štipku dôstojnosti a netrep.
Reagovat
Roger_Federer
Vítězkami dvouhry se staly také bývalé světové jedničky Lindsay Davenportová, Justine Henin-Hardenneová, Amélie Mauresmová, Maria Šarapovová, Ana Ivanovićová a Viktoria Azarenková.

No nevim...Hala v Bratisleve, jeji kurty, krom centrkurtu je dost mala a velmi tezko tam sleduje tenis vic nez .20 lidi za ras, jeste bud na balkone, nebo za sklem...pokud si tam byla vis o cem mluvim..DLe me srovnavas nesrovnatelne.
Reagovat
Fandina
Ale Kvitová vloni v Linci nehrála, to je omyl. Já netrepu, proč bych to dělala. V Linci bylo víc lidí než v Blavě a o ničem jiném jsem nepsala.
Reagovat
Fandina
RF ... tak to tedy nevím o jaké hale v Bratislavě mluvíš. Podle mě se tam vejde několik tisíc lidí. A nahoře na tom kurtu to máš pravdu, tam se nevejde nikdo. Ale hala dole je srovnatelná s Lincem a bylo tam dost lidí, myslím v Bratislavě než v Linci, to už jsem psala mockrát.
Reagovat
r.Fever
Toto si napísala :
"Bratislavský challenger byl podobně obsazení jako ten v Linci, porovnávat to jde"

Daj si preč z toho zoznamu aj ďalších 5 tenistiek a stále je to 10x lepšie ako ten mužský turnaj v BA. Takže toľko k tomu trepaniu.
Reagovat
Roger_Federer
Ja se nepru..u tech grans..to tak je.
Reagovat
Fandina
Ale jinak na turnaji ATP ve Vídni vloni bylo víc lidí než na turnaji holek v Linci a v Bratislavě. To je pravda.
Reagovat
Karolko2
A zeptala ses nějakého odborníka a nebo si takhle hloupá sama?
Reagovat
Fandina
Netrepu, nepsala jsem nic konkrétního, napsala jsem, že pro návštěvníka tenisu je obsazení srovnatelné. A na tom si trvám.
Reagovat
Fandina
Já jsem možná hloupá, ale na rozdíl od tebe nemám potřebu to druhému říkat, protože chytrý to nedělá.
Reagovat
r.Fever
V tom prípade ostáva už len pár možností :

1) o tenise nevieš zhola nič

2) si platená diskutérka tenisportálu, ktorá sa snaží diskutovať o všetkom možnom, prezentovať mylné a zavádzajúce tvrdenia a iba kaziť diskusiu ako takú.

Prikláňam sa k obom možnostiam.
Reagovat
Roger_Federer
Tak to je asi jen tvuj pocit.Nikdo soudny ( ani Forehend, prepac Peter).by nesrovnal Halove turnaje v Linci ( prestyzni zensky turnaj) a ten challengers v Blave..a pouzil to jako argument..Tady me neukecas v Bratislave jsem byl 8x, v Linci 3x.
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
Fandina
Nevím, proč bych nemohla srovnat návštěvnost tenisového turnaje ve dvou podobných městsech a podobných halách. Naopak, nabízí se to srovnání.
Reagovat
LukasH
Tohle jsi napsala:
"Proč myslíš, že nejde porovnávat turnaje v Linci a Bratislavě. Oba jsou v podobném prostředí, na obou hrají srovnatelní tenisté. A v Linci bylo víc lidí, přestože nemají žádnou top tenistku."

V Linci hrálo několik tenistek z první 20. Měla tam bejt Petra, která to ovšem odřekla, až když už byly lístky prodaný. V Bratislavě nehrál jedinej tenista první 30. Když se porovnává návštěvnost mužských a ženských zápasů, nemůžou se míchat hrušky s jablky srovnávat zápasy dvou tenistů mimo první 50 a dvou tenistek první 20. Pokud ale porovnáš zápasy mužů a žen podobnýho rankingu, jsou mužský zápasy jednoznačně navštěvovanější...
Reagovat
r.Fever
To môžeme porovnávať teda aj návštevnosť na štadióne Glasgowu Rangers s TJ Družstevník Báč, veď obaja hrajú tretiu ligu vo svojej krajine. Asi taký to má zmysel.
Reagovat
Fandina
Já byla na turnaji v Linci a tam bylo víc lidí, než na turnaji v Bratislavě. O o ničem jiném jsem nepsala.
Reagovat
spaniel
Kazdy den si najdes zpusob jak ukazat, ze jsi mimon. To chce talent. Co treba Paříž a Madrid, podobne mesta a prece se ty turnaje tezko srovnávají, ze?
Reagovat
r.Fever
Okej vážení, naozaj : nereagujte viac v tomto vlákne na Fandinu, očividne nevie resp. nechce vidieť realitu.
Každý ďalší príspevok k téme bude len nabaľovanie argumentov proti užívateľke Fandina a opätovných fabulácii od užívateľky Fandina.
Reagovat
Fandina
spaniel mimoň jsem, to určitě, ale nevím, proč tě tak baví se mnou diskutovat a tak rádi se tady se mnou přete a vysvětlujete mi, jak se věci mají a jak jsem hloupá. Co vás k tomu vede, se o mně zajímat, ptát se mě, urážet mě. To mi odpověz. Přece ti musí být jedno, co tu píše nějaká Fandina.
Reagovat
LukasH
Napsala jsi,že tam hráli srovnatelní tenisté a to přece není pravda. Až do Bratislavy přijede nějakej tenista první 10, tak ta hala praskne ve švech.
Reagovat
Fandina
... úsměv
Nevím, proč na mě každý reaguje, také mě to zajímá ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Pak je to zcela zbytecna diskuze..Jako kdybychom srovnavali navstevnost finale Fedcapu v Praze a turnaje zen v Praze
Reagovat
Fandina
Dobře tedy jinak. Představ si, že bydlíš v Linzi a zajímáš se o tenis. Je tam turnaj, tak jdeš. A to samé platí o Bratislavě. Jediný turnaj, jdeš tam. To je to srovnatelné, tenisová špička u obojího. A přesto v Linci je víc lidí než v Bratislavě. A to je tam všechno srovnatelné, co se týká prostředí.
Reagovat
Fandina
Podívej se nahoru do vlákna, ty ses začal ptát, že jezdím na turnaje, ať to porovnám, tak jsem to udělala. Nevím, co si chtěl slyšet. Nebudu ti tu psát, že bylo v Blavě víc lidí, když tomu tak nebylo. A to samé na FO bylo na Petře víc lidí než na kurtu vedle kde hráli kluci.
Reagovat
Roger_Federer
Linec-180 000 obyvatel..Bratislava 480 000..podobne mesta.
Reagovat
LukasH
Tak to ale není. Do Lince se sjedou i lidi, co bydlí dál. Já tam třeba chtěl jet minulej rok, ale nevyšlo mi to. A tak to podle mě má víc lidí. Je to příležitost, jak vidět oblíbenou top tenistku. Na challenger bych cíleně nejel, jen tak. Jsou to hlavně tenisti, kdo táhnou, ne to, že se tam hraje nějakej tenis.
Reagovat
Fandina
RF ... tak to se omlouvám, já myslela, že je Linz větší.
Reagovat
r.Fever
Vážení, keď argumenty nezaberajú, diskusia je zbytočná.
Reagovat
Fandina
V Linci nebyla nějaká zvláštní návštěvnost, ale uvedla jsem to proto, že mě připadalo to srovnání relevantní k Bratislavě. Pro mě jako fanouška tenisu bylo obsazení v Linci i v Bratislavě naprosto relevantní. Všude byli přední tenisti a já se ráda podívala tam i tam.
Reagovat
spaniel
Proc na tebe reaguji? Protoze kdykoli sem neco napisu, tak se mne vetres do vlákna. Jak hnusný parazit. I kdyz jsem ti uz x krat psal, ze me to nezajímá a at si píšeš ty své hlouposti jinde. Je ale zvláštní ze ti nevadí, ze jsi hloupá a jeste to davas na odiv, takze uz si to všimli asi všichni. Mozna by sis mimo poradce na TV mela pořídit jeste někoho, kdo by to zkontrolovali kazdy příspěvek. A vzhledem k tomu cos psala o streamech je vysoce nepravděpodobné, ze bys dělala web stránky. Spis si myslim ze jsi retardovana dcera, co sedí cely den u PC a šíři svoje šílenství jako mor.
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že si mě nepřesvědčil o něčem? Napiš o čem si mě chtěl přesvědčit, téma, odpovím ti, jestli byla diskuse účinná. Zatím totiž nevím, o čem si mě chtěl přesvědčit.
Reagovat
Roger_Federer
Snazis se okecat kravinu..Cela pointa je v tom ze porobnavat prestini turnaj v Linzi a "smesny" challengers v Blave..Je mimo misu.Vidi to kazdy jen ty si budes mlet svoju..;), jsi komicka.tot vse
Reagovat
Fandina
spaniel ... jsi vedle jak ta jedle, v ničem co píšeš o mě nemáš pravdu a to je důvod, proč mám z tebe legraci. Jinak si zvykni, že na veřejném webu píší různí lidé a kdokoli na kohokoli může a bude reagovat. Obvzlášť když třeba ty rád druhé urážíš a máš pocit, že ostatní jsou hloupější než ty. Jsi moc průhledný.
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... nic neokecávám, chtěl si příklad návštěvnosti tenisových turnajů žen a kluků, tak jsem ti to napsala.
Reagovat
spaniel
Ne, urazim jen tebe a jen o tobě si myslim, ze jsi hloupá. Netahej k sobě ostatní jako štít, za ktery schovas svoji hloupost. A ani by mne nevadilo, ze jsi retard, kdybys na me věcné nereagovala. Ale ty to zřejmě chces kazdy den slyšet. Klidne ti pošlu ceduli s nápisem "jsi hloupá" pro případ, ze tady nebudu.
Reagovat
Fandina
spaniel jenže já nejsem hloupá a to je právě to, že z tebe mám legraci, protože ty si to myslíš.
Reagovat
spaniel
Aha a proto ti tady za dva dny napsalo 20 lidi ze diskuse s tebou nema smysl. Asi jsem je zacaroval :D Pokud nejsi hloupá a děláš to schválně a hloupou hraješ, tak jsi magor, což je horší. Takze dve moznosti a z obou vychazis blbe.
Reagovat
Fandina
spaniel ani v tomhle nemáš pravdu. Nevím, co si pod slovem magor představuješ, ale nejsem ani magor a rozhodně tu nepíši proto, abych někoho naštvala. Píši proto, že fandím tenisu a když mám čas, tak ho sleduji a na internetu není lepší portál o tenisu než tenhle. Takže proto tu občas píši.
Reagovat
spaniel
Občas? :))))) ok, pro dnes stačilo.
Reagovat
Fandina
spaniel ... ano, občas. Ne pořád. Mám i jiné povinnosti.
Reagovat
Roger_Federer
Tady uz pomuze jen exorcista....
Reagovat
Fandina
RF ... :))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co sepsání petice nebo něčeho podobného ohledně toho, aby byla Fandina zabanována a už nikdy tu nemohla šířit tu svoji zabedněnost, různé deziluze a nesmysly a ignoranství nejvyššího řádu. Co na to říkáš, admine? Co na to říkáš, franku? Počkej, špatně tě slyším...
Reagovat
spaniel
Podepisuji vlastní krvi
Reagovat
r.Fever
Podpisujem sa.
Reagovat
Fandina
Až tak, vlastní krví ... tak to bude muset admin poslechnout a zabanovat mě ... už se těším
Reagovat
Fandina
A do petice přidávám první podpis ... už jsem se dlouho tak nepobavila ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to čo predviedli dievčatá Cibulková a Cornetová v prvom sete, za to by som každej odrátal 250 bodov. Pripadalo mi to, akoby si dve gogo tanečnice na Mallorce v rámci denného voľna na pláži išli vypožičať tenisové rakety a len tak z haluze šli vyskúšať prvýkrát v živote tenis. A vôbec im to nešlo.
Reagovat
Davor1
Keby sa dali odratávať body, tak napríklad Jankovič by bola v mínuse zato, čo predviedla predvčerom. Gulbis detto. Taký Štepánek za prvý set so Seppim by mohol už pomaly rozmýšľať nad tenisovým dôchodkom. A dnešný zápas Tsongu s Baghdatisom, to bolo tiež niečo "neuveriteľné."
Reagovat
smazaný uživatel
Andy hodně v pohodě, ofenzivně i z obrany, ani se nezapotil, Lopez nebyl soupeř. S Tsongou to bude jiné.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne sa Andy začina pačiť dnes to bolo výborne
Reagovat
Matti
Asi se ti splní přání - spekuluje se, že Cahill bude Andyho nový trenér, byl viděn v Miami v Andyho hráčském zázemí.
Reagovat
Davor1
Tsonga je tento rok absolútne najtragickejší hráč čo sa týka kvality hry/potenciálu. Už dnes bol jednou nohou vonku (prehrával v tajbrejku druhého setu 5-1) a na returne absolútne tragický. Keď obaja zopakujú dnešné výkony tak nie je o čom...
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga sa do toho dostane otazka času
Reagovat
Mayo
tak tento turnaj mu sedí
Reagovat
smazaný uživatel
Super, bylo by to fajn i proto, že už se znají z dřívějších konzultací. Cahill je výborný trenér, který mu má určtiě co předat. Obdivně se o něm vyjadřoval i Aggasi ve své biografii.
Reagovat
Mayo
buď mi šibe alebo na zápase Andyho bol Ivan :D ukazovali ho
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, byl tam. V Miami s ním je ještě, Andy tam trénuje během roku, takže se přišel podívat. Říkal, že vždycky bude po jeho bouk a takové ty hovna, že mu bude přát, tak se přišel podívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Je škoda, že tenisový fanoušek nemůže sledovat tenis u televize(kromě těch co mají satelit). Přitom práva na vysílání jedna televize má, vysílá i 250, 500 a Wimbledon, komentátoři jsou na dobré úrovni(plus máte volbu přepnout si na anglický komentář), takže by se dalo říci, že je to skoro ideální televizní stanice pro tenisové fanoušky. Jenže v praxi tohle naráží na několik problémů:
1)Tenis není jediný sport na světě a bohužel se často s něčím kryje, motorsport a tenis mají každý rok podobné termíny, buďte ještě rádi, že se nekoupila PL, jinak by se tenis nevysílal skoro vůbec. Motorsport musí mít více diváků než tenis, jinak by se nevysílal.
2)Absolutní idiocie NOVY, aneb koupíme práva, která nebyla za levno, a raději abychom přitáhli další diváky a dali to na Fandovi, kde stejně běží tisícté opakování Kobry 11, nebo abychom zřídili nový sportovní kanál, když už máme odpadní stanice jako Telku, Smíchov, raději to neodvysíláme vůbec. Vážně bravo, programový ředitel by měl dostat přidáno...
3)I když je v programu místo, radši tenis neodvysíláme. Klidně to dejte bez komentáře, ale proboha proč to neodvysíláte? Chce NOVA vůbec získat další diváky?
Řešení je jednoduché: Koupit si satelit, nebo najít kvalitní streamy(wiziwig.tv, program acestream a skysports) nebo založit vlastní stanici, koupit práva, přetáhnout schopné lidi jako komentátory a ostatní nechat plácat v té parodii na televizi. Nebo tennistv, jak už tu bylo zmíněno.
Ad HD streamy: http://auf.me/images/33921635794550644602.jpg, na wiziwigu bloodzeed, vysílá skoro každé kolo PL a dnes určitě taky vysílá EL Classico.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za odkaz, super kvalita!
Reagovat
Pe3k
Měli bychom se jako fanoušci tenisu spojit a bombardovat Novu nebo Nova Sport nespokojenými emaily či telefonáty, dokud nezačnou ten tenis patřičně vysílat.

Btw. dobrý odkaz na streamy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravdu máš, nicméně já satelit mám, sportovních kanálů 6- tedy českých- a bohužel např. toto Miami "dávají" pouze právě na pseudosportovním programu Novasport. Zkrátka jak píšeš ředitel by měl dostat přidáno nebo jít do politiky, tam jsou taky všichni na "správném místě".
Reagovat
smazaný uživatel
Petříku, však oni začnou, od zítřka už bude pro Miami prostor velký. Nicméně je trapné, že nováci pořád mají jen jeden sportovní kanál (plus Fandu s občasným sportem). Asi si pan ředitel nechce zvyšovat náklady a současně ředit sledovanost druhým programem. Pro porovnání "zaostalí" Arabové (dříve Al Jazeera, dnes beIN) mají 2 volné a 12 placených sportovních programů!
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduše to vidíš ty, realita je ovšem jiná!
Tenis koukat na streamech ano (velký výběr zápasů, ale se špatným nebo zoufalým obrazem), založit vlastní stanici je utopie.
"Koupit si satelit" a co dál? V případě masters turnajů to nic neřeší. Na nekódovaných kanálech se dají vidět všechny důležité turnaje WTA i ATP 500, ale ne atraktivní ATP 1000.
Na ATP 500 toho při slabší účasti špičky moc zajímavého není. Dále díky německému Eurosportu s určitým omezením a horším SD obrazem jdou volně tři grandslamy.
K satelitnímu příjmu kvalitního sportovního obsahu obecně je potřeba mít i dekódovací kartu některého providera - nejdostupnější cizí jsou polské, na naše poměry velmi drahý je německý nebo britský Sky. Výsledek toho je, že si skoro všichni platí finančně přijatelného našeho TV poskytovatele a s občasným omezením jako o tomto víkendu sledují tenis na Novasportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, satelit mám a nic to neřeší. Přes AceStream kvalita výborná,i s propojením TV. Přesto není nad Novasport HD.
Reagovat
carolyn
Co dneska Feli?? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadne..Pre magerku stále lepšie ako vypadávanie jeho vlasov..:)
Reagovat
a.magerova
No koukám, že hraje s nějakým hráčem, který ani nemá trenéra, takže by ho mohl "klepnout" :-))

Vlasy - no sice mu dorůstaj, ale je to ještě na dlouho, dobrá poznámka, měl by si je hýčkat dokud mu nezačnou vypadávat :-/
Reagovat
Mayo
ináč hanba, že ešte neni článok o El Matadorovi :D
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným druhým kole turnaje v Miami.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že hráč v Miami postoupil do třetího kola a může tam ještě získat další body:

1. Nadal 13175 (+8770) *
2. Djokovic 10855 (+6450) *
3. Wawrinka 5695 (+1290) *
4. Federer 5090 (+685) *
5. Ferrer 4595 (+190) *
----------------------------------
6. Berdych 4405 *
----------------------------------
7. Del Potro 4260 (-145)
8. Murray 3840 (-565) *
9. Isner 2670 (-1735) *
10. Gasquet 2590 (-1815) *
11. Raonic 2575 (-1830) *
12. Tsonga 2570 (-1835) *
13. Fognini 2295 (-2110) *
14. Dimitrov 2130 (-2275) *
15. Robredo 2095 (-2310) *
16. Youzhny 2090 (-2315)
17. Haas 2075 (-2330)
18. Anderson 1940 (-2465) *
19. Almagro 1750 (-2655) *
20. Janowicz 1715 (-2690)
...

Tomáš Berdych se posunul na šestý místo v žebříčku ...
Teoreticky by se mohl ještě dostat až na pátý nebo dokonce čtvrtý místo, ale k tomu by potřeboval v Miami dojít minimálně do semifinále (aby předstih Ferrera) resp. získat titul (aby předstih Ferrera i Federera) ...
Po odstoupení Del Potra už Tomáše může ze šestýho místa vytlačit jen Murray, ale ten by k tomu potřeboval získat v Miami titul ...

Nahoru se opět posunul Federer, kterej je už čtvrtej a v případě zisku titulu by se moh dostat až na třetí místo před Wawrinku ...

Až na osmý místo se naopak propad Murray, citelnej pád žebříčkem zaznamenal i Haas ...
Reagovat
PetaM
Chudák Juan, ten už tento rok nikoho neohrozí :( :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. Juan bude mít na konci sezony 385 bodů.. :(( :/
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz je antitenista

jak on môže byť 20
aha Wimbledon ho tam drži noo dufam, že poleti aj z 50 lebo to je katastrofa

a čo sa tyka spravania na kurte tak to je hanba čo tam ten retard vystraja
Reagovat
Mayo
:D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
skôr to je do plaču
Reagovat
tommr
jj je to škoda. Del Potro se musel vážně zranit zrovna když už to vypadalo, že se vytvoří silná osmička na kterou nikdo z ostatních tenistů nebude mít nárok. Ve zbytku sezóny tak bude probíhat zajímavej boj o to uvolněný osmý místo a vstupenku na TM - nejspíš mezi Gasquetem, Tsongou, Raonicem a Isnerem ... :)
Reagovat
PetaM
To nevypadá vůbec dobře :( Bude mít příští rok chráněný ranking?
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ano. Ale nevím, podle čeho se určuje, jaký bude mít. Teď je ale nejdůležitější, aby se Juan uzdravil.
Reagovat
nitrotaj
http://ulozto.cz/xu53WKU8/atp-2014-miami-r2-nadal-vs-hewitt-eng-576p-skysports-mkv

Heslo : seccitaj
Reagovat
smazaný uživatel
Při dnešním pošmourném počasí je na TP veselo jako vždy :D Já teda jsem nepochopila, jestli je lepší HD v telce nebo na streamu, nechápu vlastně nic a objednám se k dr. Šmolkovi :) Třeba se nás tam sejde víc :D:D
Reagovat
Fandina
carolyn už tam chodí. Ale pořád mi nenapsala, proč jí tak ležím na srdci a proč mi nechce říci, co jsem zač. Podle ní ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
U článku o Petře jsem dávala odkaz, co nedělají psychicky silní lidé, myslím, že je to poučené pro spoustu z nás :D:D
Reagovat
Fandina
Viděla jsem to, jsou to poučné informace, ale tady bych to neřešila, přece jenom je to portál o tenise a není potřeba to zas tak brát vážně, tu diskusi. Ale jinak příspěvek od tebe super. Zajímavé a poučné. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslím, že já teda určitě nic neřeším, na to jsou tu jiní, že by to měl být portál o tenise je pravda, ovšem co si budeme povídat a vážně tu diskusi určitě neberu a ani jsem ji celou nečetla, protože to se nedá :)
Reagovat
Fandina
Legrace musí být, to je jasné a venku je pošmourno, jak si poznamenala, tak proč ne tady ... úsměv
Reagovat
safi1313
Debatě dole... Docela jsem se dnes po ránu pobavil... Fandinu bych volil, kdyby kandidovala do parlamentu:-)...ale asi spíš jen kvůli zábavě... J.M. To vydržel hodně dlouho - já, kdybych po první odpovědi zjistil, s kým se bavím, tak se asi zasmál a dál bych to neresil... Když bych to komentoval tak to, že je HD lepší než stream s tím naprosto souhlasím...pokud má člověk na výběr, ať mi neříká, že si vybere stream... To, že tomu Fandina moc nerozumí a argumentuje nesmyslně, je taky fakt... A to, že se tady napíše 50 komentářů o blbosti, je taky pravda:-)...
Reagovat
a.magerova
Neber mi iluze :-/
Mám v plánu dnes odpoledne probrat se svou tetou lékařkou nějakou operaci, třeba srdce a pak vlezu na nějaký lékařský web a roznesu je v zubech "ty odborníky tam" :-P
Reagovat
Fandina
Tvůj příspěvek mě potěšil, až budu kandidovat do parlamentu, tak se ozvu, ale jinak nemáš pravdu v tom, že si myslím, že té diskusi rozumím. Já napsala předem, že jsem se poradila o tom, co je lepší, jestli HD nebo stream. Jen ti ostatní o tom pořád diskutovali se mnou, přitom jsem jasně psala, že já nejsem odborníkem, jen ho cituji.
Reagovat
safi1313
To je fakt...když prostě na to máš lidi, tak pak můžeš chodit na diskuze a všem těm "odbornikům" vysvětlit, jak to všechno funguje :-D
Reagovat
Fandina
Ale jinak v pohodě, kdyby mi pořád někdo neodpovídal, nebudu chtít mít poslední slovo, protože to já mám ráda. Takže pokud někdo nechce se mnou diskutovat, nemusí znovu a znovu odpovídat, takhle mám z ostatních legraci, jak pořád ne a ne mě zlomit ... úsměv
Reagovat
safi1313
Můj předchozí ironicky kometar byl pro E.Magerova... Fandino, v poho, navíc sem i s tebou souhlasil že mám taky radši HD... To na co sem narážel byla jen tvá zarputilost a presvedcenost o vlastních názorech-či názorech tvých známých...
Reagovat
Fandina
Když něčemu věřím, tak na tom trvám, nebudu tu psát něco, za čím si nestojím ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Mozna to ten tvuj odbornik popletl a ty ted pres mrtvoly razis spatne argumety ( jako vetsinou), nevedome.
Reagovat
Fandina
RF ... ne nepopletl, nic, mám to ověřené, ale to jenom ty pořád něco pleteš nemyslíš?
Reagovat
safi1313
Mě je to celkem jedno...spíš se divím lidem který maj potřebu někoho za každou cenu přesvědčit, jinak mě to nezajímá, co si myslí někdo jinej, koho ani neznam:-)...ale většina tvých příspěvků je věcná-co se týče tenisu a rozboru zápasu-rad si je čtu, proto mi dneska malinko vadilo, že si ze sebe trochu dělala blbce...tím chováním:-)
Reagovat
a.magerova
Proč to slovo ironický, tak to je a BASTA, prostě pokud něčemu věřím, tak je to pravda!!!

Sice je nás tu asi 90% diskutujících, kteří této teorii roky odoláváme i se roky snažíme logickými argumenty dojít ke shodě s mimozemšťanem, ale ono se to jednou zlomí a půjdeme všichni vstříc novým zítřkům :-))
Reagovat
Fandina
Tak to mi dost lichotíš s tím blbcem, určitě jím nejsem a máš pravdu, že se ráda bavím věcně.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... lepší zítřky, to zní jak za totáče, ale celkově je tvůj příspěvek mimo mísu, nemyslíš?
Reagovat
a.magerova
Není nadto se před nedělním obědem od srdce zasmát!!!
Reagovat
Fandina
a.magerova ... také jsem se pobavila ... cha cha cha
Reagovat
safi1313
Fandino necháme toho, jak sem říkal, mě je to jedno....... A.megerova :-)....co dodat no:-) a to sem se ji snažil zastat:-)
Reagovat
Fandina
safi1313 ... snažil zastat? Tak to si mě opravdu pobavil/a ... ještě větší legrace, než jsem si původně myslela ... hi hi hi
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííííííííííí ... tady je ale legrace ......... hurá hurá hurá
Reagovat
a.magerova
V pohodě, počkám až přejdeš k nám.... devadesátiprocentním ;-)
Reagovat
carolyn
Potřeba mít vždycky poslední slovo může podle psychologa Petra Šmolky pramenit z řady různých zdrojů - od touhy ovládat přes vnitřní nejistotu třeba až po neukázněnou nezdrženlivost či sklon k nutkavému jednání. Podle toho to o vás také cosi napovídá. ?Pokud je posledním slovem imperativ, jakýsi příkaz, pak tím dáváme najevo touhu po moci. Když je jím však potřeba zopakovat cosi, co už zaznělo, pak nelze vyloučit, že jde spíš o projev nejistoty - například, zda nás bylo slyšet nebo jestli nám druzí správně porozuměli. Pro nezdrženlivost by zase svědčila potřeba jen tak něco ,plácnout?, aniž by bylo podstatné co,? říká psycholog.

Jakmile však řešení hledat přestanete a omluvná věta vás ani nenapadne, natož abyste ji vyslovili, pak má každé další otevření úst za cíl druhého především vytočit, pokořit, zdeptat či urazit. Nenechte se mýlit! Neplatí, že kdo promluvil jako poslední, vyhrál! ?Pokud si představíme komunikaci jako vršení replik na pomyslnou hromadu, leží ta poslední skutečně až nahoře, a tudíž v nás může vyvolávat pocit, že jsme měli jaksi navrch,? popisuje psycholog. Jenže takový dojem bývá dost zavádějící. Ve skutečnosti je to spíš tak, že druhému už za další slova nestojíte, a proto raději mlčí. Petr Šmolka dodává, že poslední slovo musí mít zpravidla lidé neoblíbení. Pokud tak ve svém okolí zatím vnímáni nejsou, obvykle je jen otázka času, kdy se neoblíbenými stanou. Ve snaze mít poslední slovo obvykle plácají páté přes deváté, místo aby uchopili skutečně to podstatné. Druhým tím kradou trpělivost a čas.
Reagovat
Fandina
Hezké počtení a závěr z toho je jaký?
Reagovat
Fandina
Stačí stručněji, napiš co si myslíš, jaká jsem, zajímá mě to velice.
Reagovat
J.M.
Ono je to ještě trochu jinak. Ten "odborník" pravděpodobně ví, o co jde, ale to, co říká Fandina, není s velkou pravděpodobností to, co jí říkal nebo tím chtěl říct odborník, ale to, jak si to Fandina vyložila. Což tedy, jak asi všichni tady ze zkušenosti vědí, jsou dvě naprosto odlišné věci. Už to, že tady v tom příspěvku tu níže položenou debatu shrnuje tak, že šlo o to, jestli je lepší stream, nebo HD, dokazuje nejen to, že o problematice nic neví, ale hlavně nepochopila, o čem vůbec ta debata byla, o čem vůbec se vedl ten spor.

Jinak k tomu "buď stream, nebo HD" - to je na stejné logické úrovni jako "buď hrušku, nebo ovoce". Nic mezi tím. Jedno je zaručeně lepší než to druhé. A samozřejmě se to vzájemně vylučuje. Hruška v žádném případě nemůže být ovoce, stejně jako stream nemůže být HD. To je jiný princip, a kdo tvrdí, že není, tak není odborník, protože to mám prokonzultované s odborníkem. Je jedno, že objektivně je hruška ovoce, stejně jako prokazatelně existují HD streamy, ale odborník mi tvrdil něco jiného, sice nechápu co a proč, takže nemáte pravdu a je vidět, že nejste odborníci.

Na odbornou práci sice mají být odborníci, ale konzultovat s odborníkem elementární pitomosti je ztrátou času, protože buď člověk chápe fungování základní věci (v tomto případě přenos digitálních dat) a tudíž je mu jasné, jak to je, a nebo je, slovy klasiků, "úplně... méně chytrej". A potom je konzultace s odborníkem kontraproduktivní, protože schopnost pochopit, co odborník myslel tím, co řekl, zkrátka chybí. Když se chci podívat z okna, jaké je počasí, taky to nemusím konzultovat s odborníkem.
Reagovat
Fandina
carolyn ... nějak ti to dlouho trvá, myslela jsem z hlavy, opsat výklady psychologů umíš, teď také něco vlastního.
Reagovat
Roger_Federer
Ja si myslim, ze nemas pravdu..ale to nevadi.Mylit se je normalni.
Reagovat
Fandina
Je to tak jak píšeš, já psala o HD a streamech, nevím, o čem si diskutoval ty, ale je to jedno, já si na svém stojím ... úsměv
Reagovat
Fandina
A v čem nemám pravdu?
Reagovat
carolyn
Fandino nepsala si náhodou, že "kdyby ti furt někdo neodpovídal....." a přitom jak vidím to sama vyžaduješ.
Pokud chceš vědět jaká jsi, zeptej se doma odborníků :-)
Reagovat
Fandina
Já to vím, jaká jsem, ale ty si tady o mě psala dlouhý příspěvek, nevím proč tě tak zajímám, tak se ptám tebe, co si o mě myslíš, přece nebudeš věnovat čas dlouhým příspěvkům jen tak pro nic za nic. To by nebylo normální.
Reagovat
Roger_Federer
Obdivuji tvuj vnitri klid a silu..; )
Dlouho sahle a z naprostym klidem jsi krasne a presne popsal, problem..; me z toho ale proste vychazi, ze nick Fandina je blbec.;)
Reagovat
carolyn
Fandino příspěvěk o tobě??? Já myslela pro tebe :-)))) ale jak chceš noo ....
Reagovat
carolyn
a příspěvěk jsem nepsala jen ho zkopčila, věř mi že to tolik času nezabralo :-P
Reagovat
Fandina
Každý nick tady dostane metál za trpělivost se mnou v diskusi. Jinak s tím blbcem ti to trvalo dost dlouho. Já většinou u toho nazvaní někoho blbcem začínám ... úsměv
Reagovat
Fandina
carolyn ... kdyby ten příspěvek byl pro mě, dala by si mi ho do vzkazníku, ale to jak si vzpomínám, ty neumíš, vyřizovat si věci soukromě.
Reagovat
Roger_Federer
Podle me jsi nejzabavnejsi clovek co zde stabilne a tvrdohleve prizpiva vyjadruje se k tematum i mimo tenisovym..Mas diroky zaber temat, vzdy rozumis o cem pises...
Reagovat
Fandina
tak si to ujasni, buď jsem blb nebo ne. Ale vážně, nejlepší je, když v diskusi píšeme věci, kterým nějak věříme, stojíme si za nimi. Něco o nich víme. Potom se nám lépe diskutuje.
Reagovat
Roger_Federer
Ja v tom mam jasno..co se tebe tyka jsou me prizpevky z 99% ironiji..divne ze ti to nedoslo.?
Reagovat
a.magerova
http://cs.wikipedia.org/wiki/Brouk_Pytl%C3%ADk
Reagovat
Fandina
A proč by mě mělo docházet, že ironizuješ, mě je jedno, co píšeš, já také nepitvám, jestli si druhý dělá legraci nebo ne.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ty máš tu výhodu, že se nikdy netrefíš, vždycky jsi mimo a ve všem, nejlepší byla ta tvoje o mém trollování, ta mě pobavila úplně nejvíc a ještě, jak si mi vysvětlovala, jak ty hezky trolluješ s tomasinhem. To jsme se doma hodně nasmáli ... cha cha cha
Reagovat
Roger_Federer
Takze ty si prectes prizpevek.., ani ho casto nechapes, vsecko je ti jedno.Proc vlastne reagujes? Nutkani?
Reagovat
a.magerova
Prostě mi, mimo jiné, závidí techtle mechtle s tomasinhem, kdyby zjistila, že máme techtle mechtle i my dva, tak už ji šlahne, takže PŠŠŠŠT :-))
Reagovat
Fandina
Každý přece reaguje jen když chce. Kdyby nechtěl, tak nebude reagovat.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... jsem hodná, nechám tě v tom, že ti všechno závidím, abys měla radost, ale ve skutečnosti z tebe mám legraci PSSSSSSSSSSt ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
jiste reaguj si na co chces..ale nejak mi nedava smysl to co rikas..Raagujes zde na takove mnozstvi dizkusi a vlastne te to nezajima..Znovu se t ptam, proc to delas?
Reagovat
Fandina
Proč tě to tak zajímá, že tady reguji, nejsem jediná, kdo tu píše. A jak jsem psala, já reaguji jen když chci a také, když mě to zajímá. Nebudu psát o něčem, co mě nezajímá. Spíš mě teď zajímá, co je ti na tom tak nepochopitelného, není to prvně, co se mě na to ptáš?
Reagovat
Fandina
A jinak, za tu dobu co tu píši jsem stihla uvařit oběd, vyluxovat, zalít květiny, domluvit se s klientem na stránkách, občas se podívat na SuperTennis a pobavit se čtením na internetu.
Reagovat
a.magerova
Fandina:
"To jsme se doma hodně nasmáli ... cha cha cha"
"....ve skutečnosti z tebe mám legraci...."

No tak aspoň že tak..... jsem přešťastná, že jsem pro vaši rodinu tak moc užitečná a působím u vás tolik veselí :-))

Já o Tobě v reálu nemluvím vůbec.
Reagovat
Karolko2
HEČ
Reagovat
Roger_Federer
Ale ja rozumim , ze ti nikdo nedrzi 24 hodin nuz na krku a nenuti te tady reagovat na vsecko..Takze je mi jasne, ze reagujes jen na to co sama chces..Takze mi to nemusis vysvetlovat.;).

Ja se te ptam, proc reagujes, kdyz tvrdis
"mě je jedno, co píšeš, já také nepitvám, jestli si druhý dělá legraci nebo ne."..
Reagovat
Fandina
Napsala jsem to tak, že se nestarám o jiné nicky. Zareaguji podle sebe a když se mi chce, tak na ironii ironií a když se mi chce, tak vážně atd. Ale jinak nepitvám jiné nicky. Přečtu si co napíší a buď zareaguji nebo ne. Nevím, co se ti na tom nezdá.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... v pohodě, sice si nás pobavila, ale zase jsi nám ukradená, takže o nic nejde.
Reagovat
Roger_Federer
Jak jsem rikal uz jednou..chudak tvuj manzel, vzdy posledni slovo..Vzkaz mu ze ma mou plnou podporu..;)
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... manžel se má jako v bavlnce, záviděl by si mu ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Fandina: pokud se výrokům mého nicku doma smějete, tak vám zas tak ukradená nejsem..... já nemám doma potřebu o Tobě mluvit vůbec, takže pokud bych měla nastínit nějakou definici UKRADENOSTI, tak by to bylo asi takto: "Člověku ukraden nick je ten, o kterém nemá v reálu potřebu vůbec hovořit."
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ano smáli jsme se tomu, co si tady psala o trollech a nediv se tomu, každý je někdy v situaci, kdy je druhým směšný. Ale jinak tě neznáme, takže si nám ukradená a nic z tebe nemáme, jen tu legraci.
Reagovat
Karolko2
To je marny,uz se schovává za "my",aby jako na nás nebyla sama....pojď se bavit o nějaká vlákna výš raději o tenise
Reagovat
Fandina
Nepřestávejte, nepřestávejte, takhle to přece nevzdáte, je vás na mě moc, takhle to přece nenecháte ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
spaniel
A neni jim doma trapne, ze mamca je nejvetsi magor na internetu? Anebo...proboha...jste vsichni stejní? :-O
Reagovat
Manzel_Fandiny
Prý tu mám napsat, že se mám jak v bavlnce, jo a ještě prý 3 vykřičníky!!!
Reagovat
Roger_Federer
Co rict...idealni mazelka tahle Fandina
Reagovat
Fandina
spaniel ... máš pocit, že jsem největší magor na internetu? Pěkný titul, pobavil si mě.
Reagovat
Fandina
A jsme všichni stejní, ale proč proboha? Máme se rádi a to je nejdůležitější. A nebuď tak úzkoprský. Odvaž se také někdy ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
Roger_Federer
Po precteni debaty dole, jsem dosel k nazoru, tvoje oblibenost opet stoupa, z prehledem by si tak jako v Unoru vyhrala anketu o nejoblibenejsi diskutera tenisporalu .cz..:)
Reagovat
Fandina
RF ... znáš to, někdo ty mety sbírat musí, ale já jsem se zase ujistila v té debatě o věcech, kterým sama nerozumím a jen cituji odborníky, že tady opravdu, ale opravdu žádní nejsou ... úsměv
Reagovat
Fandina
To, že se to týká HD přenosu a streamu, tomu ještě rozumím, že tu odborníci nejsou, ale co se týká odskoku míčku a rychlosti povrchu, tak tam jsem se odpověďi nějaké dočkala, ale zase to nebylo jednoduché, i když jsem se alespoň něco dozvěděla.
Reagovat
nitrotaj
16?
Reagovat
Fandina
16 už mi bylo a tobě?
Reagovat
nitrotaj
24
Reagovat
smazaný uživatel
Na Rafu som v noci rezignoval, ráno som si chcel pozriet nahraný zápas no videl som akurát teletext Nova Sport..Čakal som, že ak sa zaciatok duelu bude naťahovať,tak to už v TV nebude..
Reagovat
smazaný uživatel
to dutch..
Reagovat
smazaný uživatel
To bude titul z Miami pré Rafu
Reagovat
Rafa22
Naprosto s tebou souhlasím, ráno jsem se velice bavil místo tenisu jsem si nahrál jejich teletext nebo co to je, hlavně že v programu to maj, a pak se mi líbé jak dávaj na Novasportu i fandovi stejne pořad najednou kvalifikaci motorky, poku někdo má adresu kam jim napsat rád bych se přidal.
Reagovat
nitrotaj
Z highlights na youtube to vyzerá dobre. Agresivni backhand i forehand. Potesil me. V IW to sotva preletelo sit, asi fakt na sobe makal.
Reagovat
a.magerova
Já mu kdysi dávno (před finále TM 2012) psala a dodnes čekám na odpověď, tak ale zkusit můžeš ;-)
Marek Kindernay, ředitel sekce televizních kanálů NOVA Sport, FANDA a MTV
marek.kindernay@nova-sport.cz
Reagovat
VlS
Není to Martin Kindernay? Ale asi není problém si to najít na webu. Woytha tady několikrát psal, že se s tím nedá nic dělat.
Reagovat
a.magerova
Mám to ze dvou nezávislých zdrojů, jakože email mi byl dán v roce 2012 a tady je rozhovor o Soči, takže si myslím, že mám pravdu ;-)
http://web.nova.cz/rozhovory/?288085e=302701
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím všechny tenisové fandy. Neznáte náhodou někdo nějakou email adresu na programového ředitele Novasport? Rád bych mu poděkoval, že dává tolik přímých přenosů tenisu - nejlépe v 1 v noci. Zkrátka, že radši vysílají Postoloprtskou 3. ligu v kuličkách než zápasy v Miami. Zkrátka je to maximální k...t.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi viac nem?žu
Reagovat
smazaný uživatel
Ô
Reagovat
steve79
Mas pravdu. Dneska zase tenis az od 22, takze federera neuvidim. Ten kdo sestavuje schema novy sport se jmenuje marek kidernay.
Reagovat
smazaný uživatel
... jsem si našel toho pána, bohužel ne adresu, ale aspoň jeho foto a už začíńám chápat. namachrovanej, nedonošenej cucák , kterýmu není ani 30 a dostal se do funkce. Chtěl bych ho potkat v hospodě. Asi bych se neudržel a ... koupil mu pivo abych mu ho chlístnul do xichtu. Hezký den všem
Reagovat
Frick
Co s ní, no.... Loni neustále vypadávala s hráčkama, co byli žebříčkově (i o mnoho míst) pod ní, to nám Lucina (vyjma Aucklandu) zcela eliminovala a prohrává výhradně s hráčkama TOP 10. To není ostuda, ale pokud se třeba cítá na nějaký 18. - 19. místo žebříčku, tak by tak 30% těchto zápasů vyhrát měla. Jestli jí trochu vyčíst ty zápasy, kde stačilo doservítovat (Li-Na, Halep) nebo spíš zápasy s Kvítkem, jenž hraje prd ... Zkrátka Lucko si něco vyhrát měla a basta :-). Vinou této skutečnosti si Lucka zatím nezahrála nikde ani čtvrtfinále. Pochopitelně, trochu žehrat na ten "na ho.vno los" lze, ale to se prostě nedá nic dělat... tak hodně štěstí do dalších bojů. Když už nic jinýho, tak bych přál Lucině, aby si našla nějakou tu slašbí WTA 250k a tam to probrala....
Reagovat
Frick
Tak přesně číselně od začátku sezóny do Miami - postavení přemožitelek Lucky:
2013: 37, 135, 56, 65, 44, 10, 55, 59
2014: 60, 6, 4, 6, 7, 7, 7
Reagovat
tommr
to je velice zajímavej přehled. Ty rozdílný čísla vypovídají především o tom, že se Lucka oproti lonsku zlepšila - už nevypadává v prvních kolech ale postupuje dál a pak logicky prohrává s výše postavenejma hráčkama. Už se to projevilo i v žebříčku - po Miami bude Lucka na 26.místě a do první dvacítky to už nemá daleko ... :)
Reagovat
spaniel
Debata dole je uchvatna! Myslel jsem ze je to jen mimon ale ona je uplne tupa. JM, ty nemas nervy ze železa, ale z titanu.
Reagovat
Fandina
spaniel, nechceš J.M. něco koupit? Že by si ho třeba odměnil? ... pojď pojď pojď
Reagovat
Mayo
omg tá Šarapka to musí naťahovať...:/
Reagovat
dadaft
jak se tak dívám na Jacka Socka - tak před rokem jsem myslel, že by spolu s Goffinem mohl jít nahoru,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,, ale nejsou vidět, jak jsem myslel.
(podobně jsem věřil i Coco Vandenweghe, taky nic moc)

a včera Gulbis, nedopodával,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,, a pak se napodruhé psychicky složil.
měl namále, ale nakonec Bennetka prodal své zkušenosti bez chyby.

woytha extra classe.

ale teď už za Luckou a Marií,,,,,,,,,,,,,,,,:))
Reagovat
J.M.
Zajímavý rozhovor s Isnerem - na otázku, jestli mu podmínky v Miami vyhovují, říkal, že ano, protože to lítá vysoko a kurt je pomalý. Lidé to říkají už dávno, že je to hráč spíš pomalých kurtů (i na antuce měl pár pozoruhodných výkonů), teorie o ranaři, ničícím soupeře esy ve Wimbledonu, nikdy moc nefungovala. Možná to platí obecněji, ne jen u Isnera.
Reagovat
Fandina
J.M. ... lítá to vysoko a kurt je pomalý? V internetu ti nevěřím nic, protože na to mám lidi, kteří tomu rozumí, ale tohle mi vysvětli. Díky.
Reagovat
J.M.
Je to hodně složité, ale jde o to, že to je jiné než třeba v Indian Wells nebo v tom Wimbledonu. Tam mají jiné kurty, které fungují na jiném principu, a komentátoři se ptali, jak mu to tady vyhovuje v porovnání třeba s tamtím před týdnem.
Reagovat
spaniel
Odskok je daný tvrdosti podkladu a rychlost třením povrchu.
Reagovat
Fandina
To jsem se toho dozvěděla.
Reagovat
spaniel
http://grantland.com/features/the-physics-grass-clay-cement/
Reagovat
Fandina
Za odkaz ti děkuji, nastuduji si ho někdy. Ale mně šlo o konkrétní situaci tady v Maimi. A to mi nikdo nevysvětlil.
Reagovat
spaniel
Vsechno co potřebuješ k pochopeni je v tomto vláknu. Bohuzel jedna a nejdulezitejsi vec tady neni, protoze to nejde. A to je dostatečná mozková kapacita, tam si bohuzel byla ukracena, ale zas ti bylo přidáno na snazivosti.
Reagovat
Fandina
Nejsem cynik, ale zřejmě si o svém úsudku co se týká nicku Fandina tak přesvědčen, že je mi to až žinantní tě v tom nenechat. Tak jednoduše, jen tak dál a ... pojď pojď pojď ... úsměv a pokračujem, spaniel pokračujem ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ale za pravdu ti dám, snaživá jsem hodně, obvzlášť když chci ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u Isnera jde hlavně o ten odskok, který mu třeba i v IW vždycky vyhovoval, pomáhá mu při servisu a hlavně při výměnách, kdy se nemusí pro míč až tak ohýbat, ale často ho může hrát na své úrovni. A je pravda, že pro ranaře jako je on je dobrý buď tento totálně pomalý hard a nebo pak rychlý jako Cincinnati, mezitím je to bída.
Reagovat
smazaný uživatel
Proberte se! Placené internetové streamy jsou použitelné a bez otravných reklam, ale s HD televizním kanálem to srovnatelné není!!! Dovedete si představit objem dat, potřebných pro přenos obrazu rozměru 1920 x 1080 pixelů při 50 půlsnímcích za sekundu? Asi sotva, ale krafat do toho můžete. Streamy tenhle rozměr nemají, i kdyby k tomu stokrát napsali třeba superultra HQ nebo mega HD!
Ze satelitu se posílá jeden stejný datový tok pro všechny majitele parabol v celé Evropě, u HD kanálu jde často o 5-10 Mb/s.
Při internetovém streamování se to ovšem posílá každému zvlášť a určitě ne v řádu 5 MB/s. Proto je objem dat sportovních přenosů po internetu výrazně menší než ve skutečné televizi.
A objem dat je úměrný kvalitě. S rozvojem modernějších úsporných metod kódování obrazu se zvyšují možnosti internetových přenosů, ale při aktuálně používané MPEG-4 jsou kapacity sítí pořád příliš malé na skutečné HD televizní rozlišení.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava, jde o megabity ... 5 Mb/s
Reagovat
J.M.
Pro koncové uživatele dnes běžně 5 Mb/s není problém. Pro provozovatele streamování i provozovatele sítí ano, pokud je počet uživatelů velmi vysoký, ale vývoj jde jednoznačně tímto směrem, přestože provozovatelé sítí prskají (ale přizpůsopbují se, mimo jiní i tím, že se sami snaží zapojit do distribuce obsahu). Pricipiálně prostě není důvod, proč by nešlo přes internet vysílat stejně kvalitně. Praktická hlediska (musí se posílat každému příjemci) tomu trochu brání, ale to jsou praktické záležitosti, omezující trochu v současnosti, ale ne navěky. Dřív bylo nemyslitelné po internetu vysílat jakékoli video, potom jakékoli video větší než poštovní známka, pak HD video, ale i to už se dnes běžně vysílá... Kapacity stále rostou.

Navíc většina diváků nesleduje televizní vysílání v tebou zmiňované extrémní kvalitě, ale v takové, která je dnes i přes internet celkem běžná.
Reagovat
smazaný uživatel
10 Mb/s ano, paráda - ovšem u 5 Mb/s vůbec nejde o extrémní kvalitu! To je naopak spodní okraj z celého spektra našich i cizích HDTV. U kvalitního HD obrazu má hodina záznamu velikost vždy nad 4 GB, ale třeba nahrávky z dokumentárních HD kanálů na Skylinku nebo z italského Supertennisu (zmiňovaný spodní okraj) jsou na tom výrazně hůř.
Při letošních totožných přenosech z WTA Dubaj byla jasně vidět vyšší ostrost u kanálu Dubai Sports HD než u Supertennisu. Velikost nahraného souboru byla téměř dvojnásobná !!!
Reagovat
J.M.
No i to je kvalita, která časem bude běžná i přes internet. (Principiálně je samozřejmě možná i dnes, a v omezené míře se někde i vyskytne.)

Však já neříkám, že internetový stream je ideální, nejpraktičtější platformou pro distribuci videa. Ale historie je plná vítězství neoptimálních, ba i hloupých řešení nad těmi vhodnějšími.
Reagovat
J.M.
Jinak samozřejmě mít obraz v takové kvalitě je super a nic proti tomu. Ale to je věc, která zajímá spíš fajnšmekry (nic proti nim). Tak jako byli a jsou hifisté, kteří si vychutnávají každý šelest v hudebních nahrávkách na své luxusní aparatuře s pozlacenými kabely, zatímco běžný posluchač si tu svoji oblíbenou písničku poslechne na plasťáku a je spokojený, běžný divák tenisu se spokojí se standardní kvalitou obrazu, pokud mu to nabídne jiné výhody (celoroční záběr turnajů, komentář v preferovaném jazyce, výběr kurtů, sledování na tabletu atd.) Opět, nic proti fajnšmekrům, kteří si pochutnají hlavně na tom obraze.
Reagovat
Mayo
omg Rafa sa len posúva zase hov-o uvidím
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, má niekto rozpisy jednotlivých kurtov, v schedule na oficiálnej stránke program postrádam..Aspon v mobile verzii..Dik..
Reagovat
smazaný uživatel
Resp, potrebujem len Rafov kurt..
Reagovat
Fandina
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/902/OP.pdf

http://www.sonyopentennis.com/en/schedule-and-events/order-of-play
Reagovat
Fandina
Stadium
Not Before 1:00 pm [1] Serena Williams (USA) vs Caroline Garcia (FRA)
[10] John Isner (USA) vs Donald Young (USA)
Not Before 4:30 pm [4] Maria Sharapova (RUS) vs [26] Lucie Safarova (CZE)
Not Before 8:00 pm [1] Rafael Nadal (ESP) vs Lleyton Hewitt (AUS)
Reagovat
spaniel
Rafa bude na Stadium not before 8pm...takze nejdriv v jednu rano, ale vzhledem k dešti se to muze protáhnout. Pred nim tam hraje Sarapka 4:30pm takze je tam rezerva a jeji zapas by nemel ovlivnit start Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem, ráno povinnosti, ale rád by som ho videl..
Reagovat
Gracias_Mendoza
2 setboly byly, za stavu 40-30 a pak hned další po shodě měl Robert výhodu. Vím to, protože jsem se modlil, aby to proměnil :-D (křečovitý smích)
Reagovat
Fandina
Tady je, že Robert měl jen jeden setbol.
http://www.livesport.cz/zapas/x2DW8Ulo/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
Gracias_Mendoza
a tady je že měl dva -
http://bit.do/Robert

Ale já to viděl live, byl jsem u každého fiftýnu takže vím :-) Ještě teď to bolí, že to nedal, aspoň ten jeden set :-(
Reagovat
Fandina
Mně to líto nebylo, já fandím Berďovi, takže jsem si přála, aby vyhrál. Nicméně, jeden zápis je špatně.
Reagovat
tommr
ale nebylo to vůbec jednoduchý - v prvním setu měl Tomáš namále a musel čelit dvěma setbolům. Přišlo mi jakoby se Tomáš Roberta trochu bál - vzpomínky na tu blamáž s Robertem z FO 2011 jsou u něj zřejmě ještě čerstvý. Ve druhým setu už se Tomáš chytil a Robert přestal zlobit ... :)
V dalším kole to bohužel vypadá na Simona což bude pro Tomáše ještě mnohem nepříjemnější soupeř než byl dneska Robert ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
v kontextu se vstupy ostatnich favoritu jeste parada, Berdo. Zarostly, nestrihany i hrou silne neortodoxni Robert mi prisel jako takovy ten typek v reznickem kabatku a pantoflich, co vas mete, kdyz si jdete zapinkat nekde, placnu, v Dobrichovicich, uhlazene se snazite svym od zaku cizelovanym tenisem proboha uz uspet a nic, jen typek to jeste doprovazi "neodolatelnym" pivnim humorem... :-)
Reagovat
tommr
v prvním setu to vypadalo jako při tom neštastným zápase na FO 2011 - Robertovi skoro všechno vycházelo a Tomáš z toho byl dost zoufalej. Ještě štěstí, že Robert neproměnil ty dva setboly - kdo ví jak by se potom zápas vyvíjel ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
videla jsem, duse mi byla mala.. ale Berda za ty tri roky hodne posilil, s temito uz se nesklada.. :-)
Reagovat
VlS
Viděl jsem to a byl jsem uplně klidnej,
Reagovat
kadol
Máte prosím vás někdo zkušenosti se sledováním zápasů na http://www.tennistv.com/live? Vyplatí se to koupit? Jaká je kvalita přenosu? Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
...připojuji se k dotazu. Hlavně ta kvalita by mě zajímala.Děkuji za info.
Reagovat
Fandina
Měla jsem to před časem a nebyly tam sice všechny turnaje a třeba DC nebo FED také ne, ale ty hlavní tam byly a výhoda je v tom, že to neruší reklamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji. A přenos se vysílá v HD kvalitě?
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, stream byl trošku větší než ty neplacené a zdál se mi ostřejší a hlavně, bylo to spolehlivé, bez hledání a bez čekání až proběhnou reklamy.
Reagovat
Nancy_z
Já to využivám už skoro dva roky, nevím, jestli je to hd kvalita, ale na velké televizi to vyoadá dobře, obraz je kvalitní. Navíc je super, že přes jeden účet to může používat víc lidí, takže se o to dělíme s mamkou, mám i aplikaci v tabletu a mobilu a v kompu jsou pak i ke shlédnutí celé zápasy zpětně i s pěkným anglickým komentářem. Myslím, že tenisovému fanouškovi se to vyplatí. Kromě grandslamů jsou tam všechny velké turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj děkuji, budu uvažovat. Na Nova sport jsem už dost naštvaná. Spíš by se vyplatilo ročné předplatné, než na měsíc. Ještě jednou děkuji.
Reagovat
Karolko2
Připojuji se,jsem nadšena,Nova sport nebo ten strasidelny Slovaksport vůbec nepouzivam a ještě zkusím italsky supertennis.Tennistv nevysila grandslam, to je jediná nevýhoda a tak používám Eurosport,tedy mimo Wimbledonu.Kdyz tady čtu,ze se mnozí velmi často dívají na stream,tak to se nedá s Tennistv vůbec srovnat.V tuto chvíli se mohu dívat na 4 různé zápasy z Miami
Reagovat
VlS
Používám ho asi 2 roky na tabletu ( IPad s retina display) a je to super. Platím za to 9 EUR za měsíc.
Reagovat
spaniel
Taky to mam na iPadu a vubec nelituji. Dam sluchátka, lehnu si a jsem do toho vtaženy vic nez v TV. Kvalita je velmi dobra, podobne jako Eurosportplayer. Přenášejí vetsinu turnajů krome GS, i kdyz se hraji soucasne, jak ATP tak WTA. Na vyber vícero kurtu, staci kliknout a sledujes jiny zapas. Je tam kalendář, kde se muzes podivat jaky dalsi turnaj budou kdy davat, jsou tam rozsáhle statistiky zapasu, co sledujes, pavouk turnaje. Podle me skvela vec pro skutecne fanousky tenisu, kterym neni líto trocha penez 2000Kc/ročně).
K tomu si kvůli GS vzdy na měsíc zaplatím eurosportplayer, i kdyz ho mam v TV, jen abych mel na vyber vsechny dostupné kurty a mohl sledovat to co chci a ne co uzná režie za vhodné.

Takze za me bez do toho :)
Reagovat
Fandina
Z televizí v HD kvalitě se to srovnávat nedá, pořád se jedná o stream, ale výhoda je tam, že je to bez reklam.
Reagovat
Karolko2
Je to super a na Fandinu nedej!!!!
Reagovat
Fandina
Mně je jedno, jestli si to koupí nebo ne, nejedná se o žádnou velkou částku, aby to němohl někdo vyzkoušet, jak to chodí. Jinak je to moje zkušenost. Je to stream a porovnávat ho s příjmem televizního signálu v HD nejde. Každý funguje na jiném principu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Kupodivu to funguje na prakticky stejném principu, jen přenosové kapacity jsou tam řádově jiné...
Reagovat
Karolko2
Děkuji
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz ... ty si odborník, že tomu tak rozumíš? Já se zeptala u odborníka a ten mi řekl, že HD přenos co vidím v televizi přes satelit je úplně něco jiného, než stream, který mám na internetu. Nevím o co ti jde.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Ani mi to nemusel říkat, protože to sama vidím. Strem je neostrý, rozmazaný na rozdíl od televize. Oboje pracuje na jiném principu, jak jsem psala, proto je to každé jiné. Tobě nemám důvod věřit, že si odborník, věřím úplně jiným lidem v tomhle směru.
Reagovat
Karolko2
Všechno ví,všechno zná a všude byla dvakrát.
Reagovat
J.M.
Myslím, že mu jde o to, že má pravdu. :-) Není žádný principiální důvod, proč by stream nemohl být stejně kvalitní jako televizní HD vysílání. Obojí je jen přenos digitálních dat. Ta relevantní data (video) mohou u obou být zcela totožná do posledního bitu. Ostatně se tak často děje (i televizní signál lze dále bezeztrátově šířit prostředníctvím internetové sítě). Jediné, na čem záleží, je skutečná kvalita videa. Ta je daná tím, jak je video zakódované u zdroje, což je zase zpravidla ovlivněné dostupnou přenosovou kapacitou. U internetových streamů se počítá s mnoha připojenými uživateli současně, což je nápor zejména na konektivitu, tak často video bývá zakódováno s poměrně nízkým datovým tokem, nekvalitně. Ale je to jen zvyklost, ne nutnost.
Reagovat
Fandina
Někdy mám pocit, že tady jsou samí hlupáci, kteří se diví úplně triviálním záležitostem. Sorry, samozřejmě výjimky existují.
Reagovat
J.M.
Na tohle člověk opravdu nemusí být odborník. To jsou elementární znalosti.

Jinak pokud člověk zasvěceně mluví cosi o nějakém "jiném principu" a přitom vůbec nechápe v čem je ten tajemný princip jiný a jak jeho jinakost může principiálně a nevyhnutelně bránit kvalitě, pak asi těžko má v takovýchto debatách k tématu co říct. A pokud člověk nemá co říct... Pak má v zásadě dvě možnosti. Říct, nebo neříct. No, každý se k tomu dilematu staví jinak.
Reagovat
Fandina
Podívej, já nejsem žádný odborník na tyhle záležitosti. Zeptala jsem se jednoho, který těmhle věcem rozumí a ten mi řekl, že oboje pracuje na jiném principu a proto nikdy na internetu neuvidím takový obraz a HD kvalitu jako když se podívám na stream na internetu. To co píšeš ty tomu nerozumím, ale hned ti řeknu, že v praxi to tak nefunguje. Placený, neplacený stream, když si dám na televizní obrazovku, tak nikdy není tak kvalitní, jako když si na tu samou obrazovku dám zápas ze satelitu. Teorie je něco jiného, než praxe. A ta je taková, jak píši já. Sorry. Nemáš pravdu.
Reagovat
Karolko2
Tady jsme reagovali na dotaz,zda se vyplatí,koupit si TennisTv a pokud ty napíšeš,ze je to stream a pak níže napíšeš,ze sama vidíš,ze stream je rozmazany a tvoje tv ne,tak bys mohla odradit zájemce o TennisTv.Tak ze pro vás,co chcete zkusit TennisTv,věřte všem pozitivním komentářům a zkuste to.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem svoji zkušenost. Na to se ptali. A moje je, že stream nikdy není tak kvalitní, jako televize.
Reagovat
Nancy_z
Tennis tv má kvalitnější obraz než třeba Slovaksport... A s volnými streamy se to nedá už vůbec srovnat. Navíc když jsou k dispozici zpětné záznamy celých zápasů, tak kvalita je ještě lepší. Sice není to HD, nicméně výhody jsou velké, zvlášť pro ty, kdo nemají třeba kabelovku... A když si propojím počítač s TV, tak rozdíl ani moc nepoznám... Záleží samozřejmě i na rychlosti netu...
Reagovat
J.M.
No, poslední 4 věty mého předchozího příspěvku považuji asi na klíčové v této debatě, ale doufám, že si je přečtou a pochopí jiní.

Jinak pravdu mám. Teorie tajemného "jiného principu" je pitomost, a co se týče srovnání, samozřejmě, že streamy zhusta bývají méně kvalitní než TV vysílání, ale to je pouze z toho důvodu, o kterém jsem psal. Není to nutné, není to nic, co by "z principu" muselo tak být, a rozhodně to není něco, co tak musí být navždy. Pokud to někdo tvrdí, asi se jedná o někoho osobně zainteresovaného v prodeji satelitního příslušenství... Radši ani nebudu spekulovat, kdo byl ten tajemný satelitní odborník. :-)

Co se týče argumentace praxí, je to asi stejně prudce inteligentní jako tvrdit, že včera jsem viděl na ulici stařečka s hůlkou jak se šourá rychlostí dva metry za hodinu, a vedle něj proběhla dívka spěchající na autobus. A tudíž mohu s klidným svědomím říct, že muž nebude nikdy tak rychlý jako žena, protože praxe ukazuje něco jiného než teorie, muž zkrátka funguje na jiném principu.

Mimochodem, ten "jiný princip" je taky teorie, čili v tom vidím jakýsi... principiální rozpor.
Reagovat
Fandina
Že jsou streamy kvalitnější než televizní přenosy v HD? Tak to jedině někde v Kocourkově. Sorry, ale tohle je nesmysl.
Reagovat
Fandina
Mně je jedno, jestli se někdo dívá na satelit, nebo na streamy, to je každého věc. Psala jsem o mých zkušenostech a nejsem žádný agent Broze ani nikoho jiného. Mám v rodině odborníka, který mi tyhle záležitosti vysvětluje a jemu věřím. Navíc nejsem slepá a vidím. HD pogram super a stream ne.
Reagovat
J.M.
Já jsem toho dědečka s hůlkou taky viděl. Fakt. :-)
Reagovat
Fandina
J.M. ... ono je to tak, že každý věříme někomu a něčemu jinému. V tomhle případě věřím jemu. Sorry.
Reagovat
Fandina
Já už toho v životě viděla ... úsměv
Reagovat
Nancy_z
To jsem nikdy nenapsala! Jen to, že je to lepší než volné streamy...
Reagovat
Fandina
Tak to samozřejmě je lepší. Měla jsem TennisTV několikrát a vyhovovalo mi to, protože tam byl stream větší, bez reklam a celkově se mi zdál i kvalitnější, i když zase ne o tolik, než neplacené streamy.
Reagovat
J.M.
Tak ano, je důležité mít v životě víru. To je kolikrát důležitější než co jiného, je známo, že třeba těžce nemocní lidé se uzdraví díky víře.
Reagovat
Fandina
Ono je to u mě tak, že já věřím většinou jen tomu, že vidím, na co si mohu sahnout, o čem se sama přesvědčím že exituje. Tomu věřím, ne tomu co se povídá ... úsměv
Reagovat
J.M.
První, co asi člověka napadne, je jedna legendární hláška z jednoho legendárního filmu... Ale protože jsem seriózní diskutér, tak místo ní vytáhnu třeba svoji osobní zkušenost. Na internetu jsou k dispozici přímé kopie 1:1 televizního vysílání. Prostě člověk vezme signál z TV vysílání a pošle ho přes internet. A já jsem i takové streamy viděl. Na vlastní oči. Jsou k dohledání, na různých více či méně obskurních místech. Ne že bych to potřeboval, abych si to ověřil (protože... viz ta hláška), ale pokud je potřeba ověření v praxi, tady je. Každý si to může zkusit sám, i doma. Stačí vzít signál z TV, klidně i ten superkvalitní satelitní v nejvyšším galaktickém rozlišení, a poslat ho přes síť někam jinam. Na stejném principu už ostatně funguje spousta domácí elektroniky, která se dnes běžně prodává. Lidé tohle už léta používají jako běžnou spotřební věc, pro své domácí mediální vyžití. Pokud si to člověk nutně potřebuje ověřit v praxi (což není nutné, chápe-li člověk základní fakta), klidně může.
Reagovat
Fandina
Napíši to takhle, já nejsem odborník a tak trochu tyhle věci neřeším. Podívám se a vidím, potom když si nejsem jistá, tak se zeptám toho ke komu mám důvěru a hodím to za hlavu. Takže opravdu nevím co k tomu dodat. Snažíš se, ale asi na zbytečném hrobě. Kdybych neviděla, že ty streamy nejsou tak dokonalé, tak bych možná o tom začala i přemýšlet, ale takhle to házím za hlavu i celou diskusi o tom. Momentálně je to tak, že streamy nedosahují HD kvality, kterou vidím v televizi. A věřím svým lidem, ne někomu na internetu, v tomhle tě prostě neberu. Sorry.
Reagovat
J.M.
Mně je celkem jedno, jestli mi věříš, šlo mi jen o to, že podle mého názoru by člověk neměl zasvěceně mluvit o věcech, kterým vůbec nerozumí. Dnes je taková doba, všude je spousta mystifikací. Jedna věc je zkušenost s konkrétními streamy (to je v pořádku), druhá věc je usilovně tvrdit něco o nějakých obecných principech, o kterých člověk vůbec nic neví.
Reagovat
Fandina
Dobrá rada. Nepiš o věcech kterým nerozumíš. Bude to lepší.
Reagovat
Fandina
Upřímně, když jsem napsala, že strem a HD televize funguje každá na jiném principu, poradila jsem se doma, jestli to tak je a nebo ne. A opravu se tady na to někteří nickové nachytali. Ať žijí odborníci!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Nikdy mne nepřestane udivovat urputnost, se kterou ze sebe dokážeš dělat úplného hlupáka. To je skutečně svým způsobem až obdivuhodná vlastnost.

Víš co, zejtra je všední den, zkus si najít v telefonním seznamu číslo třeba na elektrotechnickou fakultu ČVUT, katedru telekomunikační techniky, zavolej tam a zeptej se jich, zda je nějaký principiální rozdíl mezi digitálním televizním vysíláním přes satelit a streamováním přes internet. Pak se ozvi, co ti řekli... tam totiž pracují skuteční odborníci, ne takoví, co si na to jen hrají a méně mentálně vybavení jedinci jim to věří.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já ti tady samozřejmě můžu na tvou otázku odpovědět, že jsem odborník, ale ty mi nemusíš věřit, že. Ale snad i ty pochopíš, že na katedře sdělovací techniky FEL jsou na tuto oblast větší odborníci než u vás doma...
Reagovat
Stan_Borowitz
A ještě taková drobnost - představ si, že i webový stream můžeš sledovat přes satelit, a to klidně v kvalitě (reálného) HD televizního vysílání. Jakpak je to asi možné, když to funguje na úplně jiném principu?

A proč je stream obvykle nekvalitní, neostrý, rozmazaný, trhá se a podobně? Zkus se taky zeptat na MFF nebo ČVUT, oni ti to rádi vysvětlí, mně bys stejně nevěřila. Můžu ti dát kontakty přímo na své bývalé spolužáky z VŠ, jsou to vesměs profesoři nebo docenti s řadou publikovaných vědeckých článků v odborných časopisech. Tedy odborníci, které nezpochybníš, ani kdyby ses na hlavu stavěla...
Reagovat
Fandina
gratulka. Druhý set byl s přehledem. Mám radost a držím palce do dalších zápasů. Berďo pojď!

Odkaz na statistiky, devět es.
http://imagelink.cz/images/berdychrobertmaimi20.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
jak som videl že pod člankom je 1 koment
si hovorim To bude Fandina

a je tam:DDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist