Berdych se rozešel s Krupou, bude ho trénovat Vallverdu

16. 12. 2014, 16:04
Aktuality 683
Tomáš Berdych vstoupí do příští sezony s novým koučem. Sedmý hráč světa dnes oznámil, že skončila jeho spolupráce s Tomášem Krupou a kondičním trenérem Davidem Vydrou. Novým trenérem nejlepšího českého tenisty se stal Venezuelan Daniel Vallverdu, který dříve spolupracoval s Andym Murraym.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Dnes jsem ukončil dlouhou a velmi kvalitní spolupráci s trenéry Tomášem Krupou a Davidem Vydrou. Patří jim velké díky za jejich práci!" napsal Berdych na sociálních sítích a hned odpověděl na otázku, kdo ho povede: "Novým trenérem se stává Danni Vallverdu."

 

Berdych usiloval o doplnění či posílení svého týmu od jara. Zkoušel se nejdříve domluvit s bývalým prvním hráčem světa Ivanem Lendlem, ale ten se mu na říjnové schůzce omluvil, protože by mu nemohl věnovat dostatek času. Pak podle zákulisních zpráv kontaktoval Australana Tonyho Roche, ale nakonec se rozhodl jinak.

 

 

Česká jednička nyní využila toho, že se Murray koncem listopadu rozešel po pěti sezonách s Vallverduem. Osmadvacetiletý Venezuelan byl s Murraym od roku 2010 jako jeho poradce a tréninkový partner. Zažil s Murraym i úspěšnou spolupráci s Lendlem, během které Brit vyhrál US Open, Wimbledon a olympijské zlato.

 

Vallverdu žijící v Barceloně se v žebříčku dvouhry dostal na 727. místo a za Venezuelu hrál osmkrát v Davisově poháru s bilancí pěti výher a sedmi porážek. S Murrayem se zná z juniorských let z akademie Sáncheze-Casala.


Devětadvacetiletý Berdych je pět let členem elitní desítky světového žebříčku ATP, nejvýše byl pátý a vyhrál deset titulů ve dvouhře. Dvakrát slavil s českým týmem triumf v Davis Cupu, ale rád by zkusil zaútočit i na grandslamový vavřín.

Proto zkoušel dohodu s Lendlem, který odstartoval před čtyřmi lety spolupráci legend s hvězdami. Nyní má po jejich vzoru třeba Novak Djokovič v týmu Borise Beckera a Stefan Edberg vede Rogera Federera.

Berdych začal se změnami už na podzim, kdy zařadil do svého týmu dánského fyzioterapeuta Pera Bastholta, který dlouhá léta pracoval na okruhu ATP.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

683
Přidat komentář
smazaný uživatel
ako hovorila Serena v rozhovore s Chrissie , že chce podanie Sereny z roku 2013
skor by som bral aby podavala tak ako na Wimbledone'12 :)!

https://www.youtube.com/watch?v=Ao2jKu42QyU

koniec najlepší :DDDD
uplne topka!!!
Reagovat
carolyn
Pokud se někdy něco potřebovalo od Admina, ihned reagoval, zařídil, poradil. Jak nastala doba, kdy si začalo stále více lidí stěžovat na to co se zde děje, že je tu nebaví neustálé hádky, proč se svým webem něco nedělá, odpověděl nejspíš jen ze slušnosti, že prý zde o ničem neví!!!! (Admin o ničem neví - už to je poněkud zvláštní!!!) Protože vzkaz či mail otevřel jako to dělával, když se od něj něco potřebovalo. Jakmile pochopil, že lidé mají snahu řešit situaci která se roky táhne v diskuzích, už tuší co se po něm chce a aby nemusel vyhýbavě neustále odpovídat, tak radši přestal vzkazy a maily otvírat úplně!!!! Ubohé že

A co víc, pokusy kontakotovat jiné lidi, kteří se podílí na chodu webu, se nesou v podobném duchu. Dělat nechápavé, nic nepřiznat, mlýt dokola ty stejné věci, že se zde nic neděje, slibovat věci které nikdy nedodrží a když už něco uznají, rychle změní názor aby se něco náhodou nepohnojilo a tak se zase jede od znova.

Mám několik kopií od lidí, kteří se snažili je kontaktovat. Z celé konverzace je lehce k pochopení jak to je

Pokud máte zájem pochopit jak se opravdu věci na tp mají, stačí říct, ráda vám celé konverzace zveřejním
at si uděláte obrázek sami

Ten kdo pochopil, odešel(a že jich bylo dost), nechtěli dále podporovat web, kde se jen mlží a nejedná úplně fér
Reagovat
PetaM
Každý je svého štěstí strůjcem.

Kdo nereaguje na Fandinu a slackera, je naprosto v pohodě a happy. Což vy samozřejmě nechápete, protože sebeovládání je na bodu 0 ...
Reagovat
carolyn
Tys asi nepochopil, že tady nejde vůbec o Fandinu. Ale o ADMINA. Lidi řeší to jak Admin vede web, jak přistupuje k uživatelům, a tak dál....

Už jednou pro vždy vypusťtě nějakou Fandinu (kterou zmíníte vždy, i když se jí to absolutně netýká)a dívejte se na to co se vám opravdu říká.
Pak kdo jí furt do všeho zatahuje PetoM
Reagovat
PetaM
Tak vzhledem k tomu, že především kvůli ní jsi tady napsala tak dlouhý komentář, tak jsem ji zmínil :D Teda nejenom kvůli ní, i dalším. Myslím, že zlo by mělo být jmenováno, bát se jména jen zvyšuje strach z toho jména ... :D

Každopádně, jedno řešení je to moje, druhé řešení je to, že admin zakročí, což se, jak ty píšeš, dlouhou dobu neděje. Proto by měl být nějaký záložní plán, kdyby plán A nevyšel ... :)
Reagovat
Fandina
Pokud máš nějaký vztah k TP, myslím bližší, finanční, tak je smutné, že se nemůžeš domluvit s Adminem. Pokud ale ne, tak je to už těžší, od něj něco chtít. Samosřejmě, žádat můžeš, ale asi záleží na tom, co od něho žádáš, co chceš, aby udělal. Jinak ale platí, že koho je web, toho rozhodování o něm se vším všudy platí.
Reagovat
Fandina
samozřejmě ... oprava
Reagovat
carolyn
asi se bavíme o úplně něčem jiném...
PetoM:
já jsem to nepsala kůli ní, ale kůli TP - to především

Vůbec nejde o nějaké zakročení Admina proti komukoli, to sis přebral špatně.

Fandino: tvůj koment je úplně zcesty - to nehodlám dál řešit, nikoho jsem o nic nežádala
Reagovat
Fandina
Když si nic nežádala, o čem tedy byla konverzace o které píšeš. Co jsi mu psala, co jsi od něj chtěla.
Reagovat
carolyn
je to něco co se tu řeší od r.09 a táhne se to z TP pořád, oto jde
takže nic nepřekrucujte!

příklad pro Fandinu: technické věci na TP, které mi nefungovali, třeba, Fandino, neboj tebe se to netýkalo,
Reagovat
Fandina
dobře tedy, nejde o mně. Já jsem zvyklá na různá jednání, o mě tu nejde. Ale tím víc platí, že záleží na vlastníkovi TP. Ten je rozhodující.
Reagovat
carolyn
Ano seš hned zvyklá přijuchat, že se mluví o tobě, ač to tak není......proto tu neustále vznikají hádky, a nedorozumění.

Takže když něco pošlu, někdo to pochopí jinak a začne tu nehorázná mela, už ten můj koment byl přetočen, což nechápu, je napsán zcela srozumitelně...jak to dopadne, když sem dám ty debaty? Asi by to byla chyba, takže beru zpět a omlouvám se

prokletí TP: že všichni všude vidí Fandinu i tam kde není, ona se toho chytne, přijde a začne nekonečná bytka přesvědčování, urážek a vysvětlování

Sorry dotoho fakt nejdu
Reagovat
Fandina
carolyn ono je to tak, že tebe trápí TP admin, který se nechová podle tvých představ. Jak jsem psala, existují různé páky, především vlastnické, tam bych hledala cestu.

Co se týká hádek tady, jistě chápeš, že k tomu musí být dva. Je to pořád dokola. Něco napíši, hned někdo reaguje a je mela. O mně samotné to není.
Reagovat
Roger_Federer
:)..ja nic ja muzikant.:)
Reagovat
Fandina
být tebou, tak bych mlčela. Jsi to ty, kdo vyvolává hádky. Permanentně na mě útočíš. Neustále. Líbit si to nikdy nenechám, od toho tady nepíši. Aby se kde kdo do mě strefoval.
Reagovat
Roger_Federer
Jake hadky vyvolavam? prostim te Fandino aspon nelzi, tak nereaguj..? nebo mas nutkavou potrebu mi odpovidat?
Podivej se poradne cim a hlavne kym to vcera cele zacalo?
Napsal jsem , ze se jsem slysel ze Roche odmitl Berdycha..do 2 minut si tady byla jako cvicena opicka.Proste te to bavi.
Reagovat
Fandina
Proč o mně pořád píšeš, proč píšeš teď, proč to děláš. Proč píšeš o cvičné opičce, to ti připadá normální, vždyť ty útočíš i teď, pořád dokola.
Reagovat
Roger_Federer
proc reagujes?
Reagovat
Fandina
proč reaguješ ty s útočením, s cvičenou opičkou, proč útočíš. Proč to děláš?
Reagovat
Roger_Federer
proc reagujes?
Reagovat
Roger_Federer
proc reagujes?
Reagovat
Roger_Federer
proc reagujes?
Reagovat
PetaM
Ahá, tak to jo :) Omlouvám se.

Hele a mohla bys mi když tak poslat ty konverzace? Nebo je zveřejnit, to je jedno, jak chceš ... Rád bych si teda udělal ten obrázek :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dost lidí si neuvědomuje, že tady je jiná práce :D a ne se start o to, že jeden druhému rozkopl bábovičku na písečku :D
Reagovat
PetaM
Jako sorry, ale jestli mi někdo rozkope hrad z písku, který bych si sám postavil, tak ho zabiju :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D pořád to je jen internetová diskuze

jinak pokud se někomu nelíbí něčí chování, může odejít, v reálu taky prostě nejdete někam, kde se Vám nelíbí ne? v reálu taky nejde někoho vybanovat a chodit tam dál, buď se naučíte psát mezi těmi, co stojí za nic a nebo odejdete, trolla jde porazit jen ignorací :)
Reagovat
carolyn
jenže vy to zase stačíte do jiné roviny, asi to nemá cenu......takže už to neřešme,
protože vy vždy skončíte tam, kde tady končí všechno - pak se není čemu divit, že to tu takhle vypadá :-(
radši mizím čáo
Reagovat
PetaM
Určitě je lehčí odejít z internetového světa, než z toho reálného. Je těžké odejít třeba z práce, když tam máte špatný kolektiv nebo tak ... :) Jasně, pokud je to hospoda, do které člověk chodí a začnou tam chodit trollové, tak si najde jinou, záleží na situaci :D Na druhou stranu, proč ustupovat, proč nechat vyhrát trolla ... :D Málokdo se řídí slovy: "Chytřejší ustoupí." Už jenom proto, že chytřejší deb*l, je stále deb*l ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže po internetu nejde trolla porazit, to právě ten, kdo má nějaký rozum, pochopí. Jediná cesta je totální ignorace, ale to už jsem tu myslím s blixou psal, je to ale dlouhodobá věci a prostě není v silách tolika lidských jednotek to vydržet, vždy se někomu splaší kladiva a prostě do souboje s trollem jde, do předem prohranýho..-
Reagovat
a.magerova
Mě tak nějak zajímá, jestli ten troll je nějak finančně domluven s adminem a potom jeho chování i chápu..... nebo má nějaký reálný psychický problém, který si tady ve virtuálu takto kompenzuje...... přece normální člověk by tohleto nevydržel dělat roky.
Reagovat
smazaný uživatel
magerko :) mě jen prostě fascinuje, jak to má každý potřebu pořád řešit, když to stejně nevyřeší :D to máte skutečně tolik času nazbyt, vždyť je život tak krátký a ještě do zkracovat tím, že řešíte typickýho trolla, který ho to navíc neskutečně těší a dělá přesně to, co on chce :) zrovna tebe teď konkrétně nemyslím :) ty to máš v hlavě srovnané dobře, bohužel tu je ale několik lidí, kteří na fandinu reagují a jsou možná ještě horší, než ona sama
Reagovat
slacker
To uz tady bylo nekolikrat ze ti druzi jsou udajne jeste horsi nez Fandina. Zajimave ze ti druzi se do sebe takhle vzajemne nikdy nepustili.
Reagovat
a.magerova
Tak každý má něco, že.
Já se díky TP naučila tolik nového, co zdánlivě ani s tenisem nesouvisí, tak je mi líto, že to takhle za ty roky upadlo, díky jednomu hlavnímu paku, na které se nabalila jiná paka :-/
Zas na druhé straně si o to víc uvědomuji, že i takoví lidé na Zemi žijí a jen díky Osudu je nemám ve svém reálném okolí, takže si víc považuji těch co v mém reálném okolí jsou..... prostě všechno zlé je k něčemu dobré a všechno co se nám děje má nějaký svůj důvod ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) to jsi napsala hezky! :)
Reagovat
Roger_Federer
At chces nebo nechces, chodilo sem mnoho lidi, kteri meli co rict a dat k tematu tenisu..Odesly, protoze se jim ten troll zhusil.A to je cela diskuze..Je mozne ze to vidime jinak, ale ja to vidim uz dlouho.
Reagovat
carolyn
Víte co kašlu na to!!!! Nic posílat nebudu, stejně si to vybájíte jinak.
Celý můj komnetář jste VY SAMI stočili jinam než byl určen :-/

Takže pak někoho napadejte, že Fandinu zatahuje někdo do všeho - sami jste jí dotoho nesmyslně zatáhli. Jí se to absolutně netýkalo!!!!
Z toho je mi tady na nic, všude jí vidíte jak přízrak a ona tam není :-/ Tohle si tu děláte sami a pak káráte druhé
Reagovat
smazaný uživatel
ale carolyn, nač ten vztek :)
Reagovat
smazaný uživatel
RF: když to řeknu hnusně a lehce bez citu, tak slabší kusy prostě vždy opadnou :) pokud se člověk rozhodně psát na public diskuzi, pak musí počítat, že se čas od času objeví nějaký "blbeček" co to bude kazit :-)
Reagovat
slacker
Co si me beres do huby Orlovaku?
Reagovat
blixa
Já ho docela chápu. Prostě k tomu přistoupil způsobem "Co jste si navařili, to si také snězte" :D. A ono je to těžké, začít banovat či mazat. Zase začnou mnozí řvát "cenzura !" a odcházet z tohoto důvodu. Protože koho ještě jo, a koho už ne ? Hranice je velmi tenká a velmi subjektivní. A přitom je řešení tak snadné, jen ve vašich rukou. Jak napsal PetaM, problém je že sebeovládání je na bodě 0, ať už jakkoliv rozumím tomu, že některé věci člověka serou.
Reagovat
Michaelus
Noo asi tak. Taky to nechápu.
Reagovat
VlS
Carolyn, chápu, že půtky některých zde admin neřeší, protože
1) dost dobře vyřešit nejdou
2) potřebuje co největší počet hitů kvůli ekonomice.
Jediná cesta je neprovozovat trolování, nevstupovat do besmyslných hádek o nic, ať je vede kdokoliv. Jo, otravuje to, ale parlament taky nemůžu zrušit a bohužel nemá ani admina, ani " ignore" funkci.
Reagovat
Mayo
Ahojte priatelia.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj příteli.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Cico93
ahoj panes
Reagovat
blixa
No nazdar ! ;-)
Reagovat
blixa
Nějakou otázku nemáš ? :D
Reagovat
Kozoroh
Čus vole! :-)
Reagovat
a.magerova
Tak kdo máte rádi jeho či gigina, tak mu, prosím, šoupněte hlas, hlasuje se do 22.12.2014 a jde hlasovat opakovaně i víc dnů, takže víc hlasů čili jakože podvod, ale pokud TO neklapne, tak budu muset giginovi předvést striptýz a kdoví co ještě :-/
Dík moc za to, že mě v TOM nenecháte ;-)

http://www.delfi.lv/sports/news/gada-balva-sporta/jaunumi/balso-par-2014gada-popularako-sportistu-balsojuma-otra-karta.d?id=45349264#a_emb_141882606784324_690
Reagovat
misa
A bude z toho nějaký záznam pro veřejnost?
Reagovat
a.magerova
No, já doufám, že ne, ale známe gigina, ten je schopen všeho !!!! :-P
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš já jsem pako, přece nebude mít gigin co natáčet, protože vy Gulbu na první flek určitě dotlačíte !!! ;-)
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
carolyn
ty jsi ted jejo mluvčí? :-)) nebo si prohrála sázku? Nebo splácíš nějaký dluh? :-P
Reagovat
mrafe
Za ten pěkný obrázek,se budu snažit Gubliskovi, posílat každý den hlasy, pokud si vzpomenu, tak i z mobilu. I když možná by chtěl Gigin radši tu tvoji produkci než Gubliska na prvním místě. :DD :-)))))

PS. Možná by bylo lepší to dát ještě po jiný článek, aby se ten tvůj vzkaz neztratil v davu -(
Reagovat
a.magerova
http://sketchtoy.com/63948741
Reagovat
Cico93
Reagovat
Roger_Federer
vynikajici.
Reagovat
smazaný uživatel
Božíí! :-D
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
Fandina
jé omluva, ... úsměv patřil pod Pozdrav z lesa :-)))
Reagovat
blixa
:D :D No zrovna včera v noci jsem měl dojem, že odpovídá nějakej program. A vono jo !! :D
Reagovat
carolyn
Já mám spíš dojem že ADMINISTRÁTOR si dělá z celého tp PRDEL!!!
Reagovat
Roger_Federer
to uz by byla hodne hloupa prdel.
Reagovat
carolyn
Není možné že si na svém webu nechá tohle líbit a dělat že se zde nic neděje. To není normální. Tohle se nikde jinde nevidí jen tady. Tím vším dělá z uživatelů id*oty. A co je nejhorší, že jemu je to jedno. Radši zaleze a nevidí neslyší. Teda vidí a slyší , ale neřeší
Reagovat
misa
Třeba je to některý z těch "diskutujících".
Reagovat
carolyn
o to hůř - jaký admin, takový web
Reagovat
Fandina
ono také záleží na tom, s kým má možnost admin pracovat. Jací jsou přispívatelé. Jesli chytří nebo ne.
Reagovat
misa
Admin má hlavně možnost vyřadit zvrácené jedince z diskuzí.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě. Ban může dát komu uzná za vhodné. To souhlasím.
Reagovat
Roger_Federer
jiste, at zacne semnou a Fandinou, uvidime jak rychle se vrati pod jinym nickem.Pak bude jasne ze je pomatena a dela to vsecko naprosto umyslne..
Kazdy normalni clovek by se aspon pokusil neco zmenit, pi 100vkach debatbz mnoha ucastniky..Bouzel Fandinka nikdy neustoupila, ani se nepokusila uklidnit, neobtezovat ..
Reagovat
carolyn
Může zakročit úplně jinak, ale on neudělá ani to, tůdíž na to sere a tudíž dělá ze všech idi*ty!!! Je mu to lhostejné a to je mnohem horší, než kdyby nastavil pravidal, kterých by se držel i on sám. Ten web mu nestojí ani za to
Reagovat
Roger_Federer
V jedne veci maji ale pravdu ti co nadavaji, diskuze a hadky z Fandinou, at moje nebo mnoha jinych,, to zde zapleveluji uz minimalne 2hy rok.
Mnoho schopych diskutujicich odeslo k vuli ni.
Myslis ze by admin tohle chtel?, nechapu proc to nestopne toho dementa nevyhodi a me treba snim..
Reagovat
Fandina
A kdo tě nutí se se mnou hádat? Proč to děláš. Jak něco napíši, jsi u toho. Proč to děláš!
Reagovat
Roger_Federer
uprime, protoze si to ty delala mnoha jinym nekolik let a pohar pretekl.
Jsem si jist, ze kdyz prestanu ja, zacnec obtezovat a poucovat zase jine, tak jsem se raci obetoval a snizil na to abych ti slusne vysvetlil, ze nejsi normalni a mela by si brat ty leky pravidelne.
Reagovat
Fandina
Tak se nevymlouvej na hádky. Děláš je ty sám. Ty se hádáš, píšeš o mně nesmysli. Nemluv co by bylo, kdyby si to nedělal ty. Děláš to a permanentně. Tak to nesváděj na druhé.
Reagovat
Fandina
oprava ... nesmysly, hrubka
Reagovat
Roger_Federer
:)..tupost.prece nemusis reagovat na to co pisu.., nebo mas nutkani?
Reagovat
Fandina
Jen se nevymlouvej. Jsi jako posedlý, jak něco napíši. Hned reaguješ. Nikdo jiný to takhle nedělá.
Reagovat
Roger_Federer
Ja ja nic nedelam, normalne diskutuji, jsem slusny, vem si prasky..
Delala si mi to asi pul roku v kuse..Poucovala, karala, nasrala se do kazde diskuze, ikdyz si o tom nemela ani paru..
Reagovat
Fandina
Reaguješ na mě okamžitě, jak něco napíši. O čemkoli. Jsi jako posedlý mi odpovědět. A nikdy nepochopíš, že jsem na tebe nikdy nereagovala, nezajímal si mě. Ale to bys musel být inteligentní, abys to poznal. Jsi to ty, kdo zapřádá nesmyslné debaty o Fandině, o mojí rodině, o tom, že jsem program. Vždyť to děláš i teď. Permanentně píšeš o tom, že Fandina tohle, Fandina támhle to. Jsi směšný.
Reagovat
slacker
Program nikdysimezajimal.1.0.98 executed
Reagovat
a.magerova
Admin potřebuje příspěvkovost a je mu jedno, že kravin.
Si všimni, že poslední dobou se to tu hemží množstvím reklam, víc příspěvků víc reklam za větší peníze. Kvantita vyštvala kvalitu !!!
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, tohle je jedine vysvetleni proc to tady trpi..
Reagovat
smazaný uživatel
Magu trefila střed terče :)
Reagovat
carolyn
Ale tady jde spíše o to, že dělá že neví vůbec co se zde děje!! A jako u Admina to prostě není možné!!!!! že to roky neví!!!!
Přesně tak není to jen o ní, ale o všech. Ale hlavní problém nejsou hádky,nebo uživatelé - ale je to ADMIN!!!!
Reagovat
Roger_Federer
no tak tohle si myslim uz dlouho..Ze nick Fandina je program vytvoreny pro zvysovani prizpevku v diskuzich.
Reagovat
Fandina
myslíš, nebo víš
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je hodně dobrý :D, to jsi vytvořila ty magerko?
Reagovat
a.magerova
Já nic já muzikant, to všechno Vlk čili nick Vlk-v-zime, ale je to úžasné, já takhle luxusně neumím :-/
Reagovat
Mayo
wow, pekne kreslíš (:
Reagovat
a.magerova
To kreslil Vlk, já to jen sem plácla ;-)
Reagovat
mrafe
moc pěkné to se Vám z Vlkem moc povedlo super :DD
Reagovat
a.magerova
Za sebe mohu napsat, že je mi celkem u řiti, kdo jaký je ve svém reálném životě a co o něm říkají jeho blízcí či jeho odborníci. Já lidi/nicky na TP posuzuju podle toho, co tady píší. Pokud je někdo doma, v práci, v hospodě lidumil a oblíben davy a tady píše jako dement, který všem jen nadává, je celkem logické, že tady oblíben nebude a ani nebude považován za lidumila. Je otázkou z čeho to pramení....
Buď se dotyčný natolik nudí a potřebuje debatovat a debatovat a debatovat a debatovat a debatovat o ho*ně..... nebo to nebude s tou reálnou oblibou a reálným uznáním tak úplně pravda a dotyčný si jen něco neustále nalhává a kompenzuje..... ať je to tak nebo tak, nejsme přece povinni furt tady snášet takové hnusné jednání !!!
To, že si tu někteří nenechají věčně sr*t na hlavu, já schvaluji.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tebou, že pokud mě tady někdo uráží, tak se ozvu a nenechám si to líbit.
Reagovat
Cico93
1*
Reagovat
Roger_Federer
20x si precti co ti a.magerova napsala, pak to dej precist doma odbornikum.Posadte se ke stolu dlouze o tom uvazuj te, potom si to 20x znova precti..Snad ti dojde ze je to presne to co tady na nas praktikujes.
Reagovat
Fandina
Napíši to takhle. Nic nového pod sluncem jsem se nedozvěděla. Obdobné a jiné rozbory Fandiny tady plodíte pořád. Permanentně, je to o ničem. Nic, nového, co by bylo k zamyšlení.
Reagovat
Roger_Federer
Dneska ses trochu zklidnila...lexaurin zabral?
Reagovat
Fandina
Jestli sis ho vzal, tak ti musel zabrat, nemyslíš?
Reagovat
Roger_Federer
Tak mozna te manzel donutil..
Reagovat
Fandina
Jsi zábavný, co tu o mně píšeš, víš o tom?
Reagovat
Roger_Federer
Vem si bananek.
Reagovat
Cico93
haaaaaa
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/tomas-berdych-rozhovor-novy-trener-dbf-/tenis.aspx?c=A141217_120203_tenis_tny
Reagovat
tito
se mi to nechce, koneckonců myslím si, že to tady ani není. Ale tak alespoň za mne, když se k tomu žádný Berdychovec nemá a aby se případně nemluvilo jen o Tomášovi. Pane Krupa, odvedl jste skvělou práci, možná ne korunovanou třešničkou v podobě grandslamového vítězství, přesto nesmírně cenou. Tomáš sice do první desítky nakoukl už v roce 2006, ale od 7/2010 byl jejím stabilním členem. Možná jsme trochu rozmazlení a zbytečně kritičtí co se týče titulů, ale já takovou stabilitu pokládám za velmi dobré a profesionální vedení ke konzistentním výkonům. Jsem zvědav, koho si vyberete pro další spolupráci a můžu přát jen podobné, neli větší úspěchy .. :-)
Reagovat
Roger_Federer
Me to cele prijde z Krupou hrozne zvlastni, celou dobu se mluvilo o superkouci, pak sahne rychle po 14 dni volnem trenerovi..a rozbyje cely svuj dosavadni tym na prach.
Reagovat
Roger_Federer
problem je v tom, ze Fandina je naruseny jedinec, ktery tady uz roky nerespektuje a urazi ostatni diskutujici, ale vyzaduje aby se ostatni k ni chovali jako ke kralovne zdejsiho fora.
Reagovat
Fandina
A na to jsi přišel sám, nebo ti to někdo poradil, s tím narušeným jedincem, nějaký známý psychiatr nebo někdo takový?
Reagovat
Roger_Federer
Jsi narusena, jednoznacne.Prestalas brat predepsane leky na zklidneni..Proto tady radis.
ano, uz jsem ti vice krat psal ze kamarad dela na psychyatrii v Kromerizi.Uz rok te pravidelne cte a ma na tebe celou radu otazek.., myslim ze by ti mohl pomoct.
Reagovat
Fandina
Není problém, aby mi pomohl, mám vzkazník, stačí napsat. Každá informace dobrá. Díky za radu.
Reagovat
Roger_Federer
Zadny vzkaznik verejne..hod sem jmeno a adresu, telefon.ozve se ti.
Reagovat
Fandina
Na veřejném webu se nepíší adresy. Proto je tu vzkazník.
Reagovat
a.magerova
Mě by takový odborný rozbor zdejší VIP osobnosti zajímal velmi. Myslím, že psychiatr s praxí umí odhalit kdeco i jen podle písemného projevu a ročního pozorování.
Hele hoď nám to tu pod stromeček, prosím ;-)
Reagovat
Fandina
Souhlas. Jen ať nás poučí odborník psychiatr a napíše tu rozbor.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, ze te tady JM a pak Carodejka s.r.o popsali dokonale, presto sis z toho nevzala nic.
Reagovat
Fandina
To co psali byla výpověď o nich ne o mně. Jaká jsem vím od skutečných odborníků, ne od nich. To byl jejich pohled na svět, ne o mně.
Reagovat
Roger_Federer
www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-pred-us-open-prohral-tri-z-peti-zapasu-v-cincinnati-nestacil-na-lua-14826/#comments
Reagovat
Fandina
To co napsali byl jejich pohled na Fandinu a hlavně vypovídal o nich samotných. O mně tam nebylo nic, jen urážky.
Reagovat
Fandina
Ale já se obávám, že ty to nikdy nepochopíš, že to co tu píšeme, jak vidíme svět vypovídá vždycky o nás samotných. Například ty jsi přesvědčen, že beru prášky, jsem duševně narušená. Jsi hloupý, protože žádné prášky neberu, ale ty to nikdy nepochopíše, protože si neumíš představit jak uvažují jiní. Jací jsou. Kdys to totiž věděl, nikdy bys nenapsal, že beru prášky.
Reagovat
Roger_Federer
Ja si myslim, ze tvoje vystupovani a chovani zde popsali dobre.Jestli si takova ve zkutecnosti, nebo to tady jenom hrajes neresim..Proste tady si dement co potrebuje prasky.
Reagovat
Fandina
Těžko si budu brát prášky jen kvůli tomu, že ty si to myslíš, nebo si to myslí tobě podobní. Nedomníváš se snad, že se budu řídit radami, které tady píše někdo na internetu jen proto, že on si to myslí. To bys musel být sám chytřejší. Ale ty nejsi schopen ani rozpoznat s kým si píšeš. A to co o něm napíšeš vůbec neodpovídá tomu, jaká jsem. Jsem jedna, nelze oddělit člověka píšícího na internetu od reality.
Reagovat
Roger_Federer
Ale vzdyt ti jasne pisu, ze to neresim..A souhlasim plne stim co se o tobe napsalo v te diskuzi.
Delas ty veci opakovane jiz radu let, takze i mene chytry, jako ja si toho vsimne.
Reagovat
Fandina
A já se zase tím, co se píše o mně v diskusi moc bavím. Nikdy jsem tak neuvažovala a to co tam psali se mě netýká, není to o mně.
Reagovat
Roger_Federer
vime ze se nad vsim jen bavis..
Jenze mnoho lidi si udelalo jiz obrazek a tady se chovas presne tak, jako te popsali v te diskuzi..
Reagovat
Fandina
Ano, popsali sebe, jak si představují Fandinu. Ukázali na sebe, ale o mně to nebylo ani náhodou.
Reagovat
Fandina
Ukázali svoje vidění světa, odkryli se, ale ve skutečnosti se netrefili do mého jednání, mých motivů. Všechno to byli jejich představy, jak si myslí, že to je.
Reagovat
slacker
Urcite bude tebou okamzite po zverejneni diagnozy oznacen za hlupaka a lhare co te vubec nezna.
Reagovat
Fandina
jsi hloupý, vůbec nevíš, jak bych reagovala, to co píšeš ty jsou nesmysly, vůbec nevíš jak uvažuji, ale takhle hloupě, jak to popiješ ty já ne
Reagovat
slacker
Vim, takhle zareagujes vzdycky na kazdeho kdo se vytasi s jakoukoliv diagnozou "fandina". Zadna se ti jeste nelibila
Reagovat
Fandina
nevíš nic. Diagnozy od hlupáků neberu. A ty nic chytrého zplodit neumíš.
Reagovat
slacker
Hlupaci jsou pry jen 2, diagnozu ti tu vystavilo uz prinejmensim 5 dalsich.
Reagovat
Fandina
ano, vím jaká jsem. Od renomované agentury, ktero se zabývají osobností člověka, jeho typologií a zadávají si to třeba firmy, pro své manažery a další potřeby. Vám to přesně, kde mám chyby, přednosti. Proto to co tady čtu o sobě mě jen utvrzuje v hlouposti druhých.
Reagovat
Fandina
oprava, které se zabývají a vím to ... sorry a úsměv
Reagovat
slacker
Zajiste mas ty sama nejaky glejt na to cejchovat ostatni za hlupaky. Ukaz nam ho.
Reagovat
Fandina
Nemám glejt na druhé, ale vlastní znalost svého já je nápomocná k posouzení druhých. Nehledě k tomu, že někdo má schopnost poznat hned, jiný se tím třeba vůbec nezabývá.
Reagovat
slacker
Tak kdyz nemas glejt na oznazovani lidi za hlupaky kde beres drzost druhym upirat hodnotit tvuj psychologicky a psychiatricky profil.
Reagovat
Fandina
Až budeš mít věk a zkušenosti a vzdělání, tak jako já, nebudeš mít problém napsat druhému, co si o něm myslí, jaký je. Pokud někoho považuji za hloupého, řeknu mu to.
Reagovat
Fandina
oprava ... o něm myslím, jaký je ... úsměv
Reagovat
slacker
Ja s tim problem napsat co si tobe myslim zadny nemam. A ani druzi s tim problem nemaji. Problem mam/mame s jistou neskutecne drzou asymetricnosti jake "naroky" klades na sebe a jake na ostatni
Reagovat
Fandina
Ono to je v životě tak, že každý si musí svůj problém vyřešit sám. Nikdo tě nenutí se řídit tím, co tu druhý píšeš. Je to tvoje věc co děláš, co píšeš. A podle toho, co tu píšeš tě druzí posuzují. Každý podle svých dispozic, vzdělání, inteligence. Podle toho si tvoříme pohled na druhé. Já mám na tebe ten, že asi moc chytrý nejsi. Mohu se mýlit. Ale myslím si to.
Reagovat
Fandina
zase oprava, co tu druhý píše ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... popisuješ ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
za ktery tym vlastne kopes?:)
Reagovat
a.magerova
Já zde kopu hlavně za Rogera (toho švýcarského), pak za švýcarské tenisové hochy, pak za pěkné tenisové hochy :-))
Tady na TP kopu za informované a vtipné nicky ;-)

Boj se šmejdy, ať už je to admin či ta pipina, jsem zbaběle vzdala :-/
Reagovat
slacker
Rajko Dolecek - osobne u piva. Konzultace telefonicka s Honzou Cimickym. Mas nam poslat ICQ, email a facebook, potrebuji te kontaktovat osobne. Predame vyse uvedenym kapacitam
Reagovat
George_Renel
Ale rozhodně není sama.
Ti dva "oponenti" si s ní nemají co vyčítat....
Reagovat
Roger_Federer
Jiriku, Jiriku..tak nejak na tebe nemam vetsinou chut reagovat, udelam vyjimku..
Jak dlouho tady chodis?
Reagovat
George_Renel
Já obyčejně nereaguji také. Ale řeknu ti, že nějaký rok už to bude.
Reagovat
Roger_Federer
tak pak urcite si pamatujes co je kdo zac.
Reagovat
George_Renel
Ano, u tebe si pamatuji, že zaměňuješ dysgrafii s nevzdělaností. Kdybys ten "prodiskutovaný" čas věnoval sebevzdělání, udělal bys lépe. Ono totiž napsat, že se něco "rozbyje" není o odchylce. Tak si žij v tom svém provokujícím světě dále.
Reagovat
slacker
Ze "rozbyje" neni o dysgrafii ale o vzdelani? Jestli hodlas slovickarit tak s disgrafii obycejne jde v ruce v ruku i dysorthografie
Reagovat
Roger_Federer
Nemyslim, ze bych potreboval do zivota tvoje rady saso..
Nevim co presne myslis tou nevzdelanosti, ale ja jsem i presto ze jsem totalbe tupej na Cesky jazyk, dokocil stredni i UTB titulem a musel jsem sakra drit, abych to dal, takze nejake vzdelani bych mel..;)
Reagovat
slacker
Jen dva oponenti?
Reagovat
Fandina
myslel dva hlupáky, kteří na mě reagují
Reagovat
slacker
Ktere? me a carodejku? Nebo s temi hlupaky ani neumis spocitat spravne na prstech ruky?
Reagovat
Fandina
zeptej se jeho, poví ti to sám.
Reagovat
slacker
No ty se tasis ze vis koho myslel? tak se ptam univerzalni mluvci za kazdeho - fandiny
Reagovat
Kozoroh
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/221501/hlasujte-v-ankete-sportovec-roku-kvitova-samkova-nebo-nekdo-jiny.html

1. Krpálek - 1783 bodů
2. Kvitová - 1049 bodů
3. Samková - 1014 bodů

Kurde lidi, hlasujte do té ankety, ať má Petra aspoň 1500 bodů :-D
Reagovat
Cico93
http://www.sportovecroka.eu/sk/Sportovec-roka.html

noo a unás sa ľudia zbláznili. Ono vyhrá Cibulková:(((

Jednoznačne Gáborík !!!
Reagovat
Kozoroh
Té alespoň konkuruje Sagan, ale Krpálek u nás? Ten tu anketu vyhraje snad s náskokem 1000 hlasů nad Petrou :-(
Ale i pořadí na dalších místech je "bizarní" - Krpálek na hlavu poráží Petru, Evu Samkovou i Gabrielu Soukalovou, Martina Sáblíková dokonce už vypadla z TOP 5, místo ní je tam kanoista Martin Fuksa, Jágr je před Moravcem i Špotákovou atd.
Reagovat
Fandina
Domča, supeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Krpálek? To slyším snad poprvé v životě.
Reagovat
Frick
Vyměňte si mobily, mejly, fejsbuky, ájsíkjůčka a pak jděte do haiselu.
Reagovat
slacker
Tak jednoduche to neni. Zadej ban
Reagovat
Fandina
Nestojím o konverzaci se slackerem, tady ani jinde. Nevím, proč bych si měla s ním cokoli vyměňovat. On nedovede nic jiného než nadávat a útočit. A to je důvod nekonečných diskusí s ním.
Reagovat
Cico93
Nestojíš o konverzaci ?????

a píšeš sním do ranných hodín.
Reagovat
Fandina
ty máš dojem, že to co on píše je konverazce? Vždyť se s ním konverzovat nedá. On jen uráží. Nic jiného neumí.
Reagovat
Cico93
aj ty urážaš.
Reagovat
Fandina
a co mám podle tebe dělat? Má se nechat urážet od někoho, koho ani neznám, nezajímá mě a nikdy jsem se s ním ani nemínila bavit?
Reagovat
Fandina
co je tohle za jednání proboha. Začít nadávat druhému jen tak, že se mi nelíbí? To se dělá?
Reagovat
smazaný uživatel
jednoduche, pokud se snim nechces bavit tak si ho hod do ignorace. Od toho tu takovy filtr je. Aspon tady nebudete delat takove spamy.
Reagovat
Fandina
Spamy mě samozřejmě mrzí. Za to se omlouvám. slacker je problém, útočí a nadává a to by být nemělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ban tak pro vas oba. Fandinu vsichni tady uz znaji a ignorovat ji neni tezke ale ty jsi posledni dobou ten, kdo ty naprosto stupidni spamy vyprovokovava. Jsi Fandinou az posedly a hned jak vidis jeji koment (ktery neni ani produktem toho, proc ji tady nema tolik nicku rado) tak hnedka utocis a provokujes. Nejsi o nic lepsi nez ona posledni dobou. Spoustu super diskuteru to tady odrazuje a odchazeji z tp. Kdyby tady admin normalne fungoval, tak uz mate oba ban a ne jen ona.
Reagovat
slacker
Kdyby fungoval tak ma fandina ban mnohem drive. Koment ktery konci XXXX pojd nebo pojd pojd pojd, ktery okometuju variaci na zmiz neni zadny spoustec.

Spoutecem jsou az jeji drze invektivity o hlupacich a o tom kdo se koho na koho ptal (protoze to by mela aplikovat predevsim ona sama na sebe ). Pokud v pozdejzich fazich pouziji jeji vlastni medicinu, neni to ze jsme to vyvolal ja.
Spoustecem jsou i reakce druhych ktere mi upiraji na pojd odpovedet zmiz. A udelej si statistiku na kolik jejich pojd sem nikdy reagoval.
Reagovat
Fandina
Otázkou je, proč reaguješ vůbec. To se neumíš ovládat, že ti vadí když druhý píše pojď pojď pojď. Nepřipadá ti to hloupé, že ti tohle vadí. Přece ji musí být úplně jedno, co druhý píše. Pojď je sportovní povzbuzování, jestli ti vadí, tak ti musí vadit úplně všechno.
Reagovat
slacker
Prestat uz konecne urcovat co komu ma byt co jedno a laskave se rid podle vlastnich rad druhym. Kazat vodu a pit vino, tim jenom druheho urazis.
Reagovat
Fandina
Nic jsem ti neurčovala, napsala jsem ti, co si myslím o tvých reakcích na pojď. Normální to totiž není. Kdybys byl normální, tak bys pojď pojď pojď zaregistroval a nevadilo ti. Nereaguješ normálně. Buď jsi hlupý, nebo provokatér. Obojí je špatně.
Reagovat
slacker
" Přece ji musí být úplně jedno, co druhý píše" co je tohle? Urcujes a sama se tim neridis. Takze si akorat vyslouzis opet onznaceni za amoralniho smejda a lharky.
Reagovat
Fandina
omlouvám, se to je překlep. Tam patřilo jí. Jinak co se týká toho, že o mně píšeš, že jsem amorální šmejd, tak to beru jako projev tvé hlouposti, protože nemáš ani ponětí o mé morálce o tom, jaká jsem a co dělám. A zjevně nejsi schopen to posoudit, ani to nejde podle pár vět, které tu o sobě píši. Takže obecně, co o mně píšeš ty, považuji ne tvojí nevyspělost a hloupost, neschopnost posoudit druhého.
Reagovat
Fandina
Ještě jednou oprava. Tam patřilo ti. Přece ti musí být úplně jedno.
Reagovat
slacker
Nezvan ze tam patrilo "jí" kdyz tam melo patrilo "ti". Tva moralka je urcovat pravidla jinym a sama se jimi neridit. To neni moralka kterou s tebou bude nekdo dalsi sdilet.
Reagovat
Fandina
Nejsi schopen posoudit moji morálku, nic o mě nevíš, neznáš mě. A to co píšeš neodpovídá realitě. Životu. Píšeš nesmysly. Fráze. Není to o mně.
Reagovat
Fandina
o mně ... oprava
Reagovat
Frick
Areál sparty je prakticky "odstřižen od civilizace"
Reagovat
mrafe
Prosím tě, nebolí tě kvůli velkým starostem hlava? :-))))) Aby jsi nám neochořel. :D
Reagovat
PetaM
Vážně? V tom případě proběhne jeden ročník turnaje a kvůli nulové návštěvnosti civilizace se v dalším roce přesune turnaj jinam. Jak snadné.
Reagovat
tommr
no je pravda, že přístup do areálu TK Sparta je pro pěší velice obtížnej až nebezpečnej. S tím by se mělo rozhodně něco udělat ...
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=819921
Reagovat
blixa
No jo, ale kdo tam bude startovat ? Černoškovy koně asi budou mít zákaz, tak možná Plíščata.
Reagovat
Fandina
Proč by měli mít Černoškovi koně zákaz. Vždyť se mu vyčítalo, že nutí hrát holky na Spartě na ITF. Tohle by mělo být to samé ne?
Reagovat
blixa
No jo, ale to ještě se Spartou kamarádil, teď jsou na nože.
Reagovat
Fandina
Aha, tak to já nevím.
Reagovat
slacker
jses hloupa
Reagovat
Fandina
na tebe nemám ani ve snu. Už jen proto, co tu píšeš a to nejen dneska. Zjevně, když rozdávali inteligenci, chyběl si. Nezávidím ti to!!!
Reagovat
slacker
Nechybel. ja jim mam dost i bez cekani ve fronte
Reagovat
Fandina
Já o tom pochybuji, měj si co chceš, je to tvoje věc. Já vím svoje.
Reagovat
slacker
Na to tak asi cekam co mi povolis mit jezibabo
Reagovat
Fandina
hlupáci nečekají na nic, těžko můžeš ty
Reagovat
slacker
a kravky buci dokola to same. Kotr takove stare a tluste jezibaby co se promenuji na kravy
Reagovat
Fandina
tak ono to jinak ani nejde na hlupáka se musí pořád to samé a pořád dokola, protože on nic jiného nechápe a potřebuje to dostat do krve.

Jinak ti závidím ježibabu krávy a tady, zjevně se cítíš mezi nimi dobře, že se pořád o nich zmiňuješ. Užij si to. Jsi hloupý.
Reagovat
slacker
Ty se podle stejne logiky cejtis nejlip mezi hlupakama. Ale zabuc si jeste stokrat ze se s nikym nebavis
Reagovat
Fandina
S hlupáky jako si ty se nelze cítit dobře. Pořád je to jen hlupák.
Reagovat
slacker
Hlupaci jako ja nejsou
Reagovat
Fandina
ty jsi hlupák
Reagovat
slacker
ty jsi stara tlusta tupa neoblibena nemoralni krava a jezibaba. A urcite smrdis
Reagovat
Fandina
jsi směšný a hloupý, nemáš ani ponětí jak vypadám
Reagovat
slacker
jako krava a jezibaba. s bradavicemi i na zadku
Reagovat
Fandina
tos mě pobavil, ale tak ne
Reagovat
slacker
lzes
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
slacker
jsi oskliva s tema bradavicema i bez nich
Reagovat
Fandina
neviš nic, ale nedivím se, protože jsi hloupý
Reagovat
slacker
lzes a do pekla se hrabes
Reagovat
Fandina
jsi hlupák a hlupákem zůstaneš
Reagovat
slacker
Nelzi jezibabo
Reagovat
Fandina
jsi hlupák
Reagovat
slacker
urazis a lzes jezibabo
Reagovat
Fandina
jsi hlupák
Reagovat
slacker
jezibabo ukaz mi jak se na lopate sedi
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
slacker
Jsi amoralani smejd
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
slacker
Jsi smejd
Reagovat
Fandina
piš si co chceš, je to jedno, hlupák zůstane hlupákem, kdyby na chleba nebylo
Reagovat
slacker
Jen krava kdyz neni prilis stara jeste muze byt dobry steak. Jenze ty jsi uz stara krava takze ani chutny staek z tebe uz nebude
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý, hlupákem zůstaneš.
Reagovat
slacker
co prosim?
Reagovat
tommr
vzhledem k dobrýmu termínu by tam mohla startovat naše kompletní špička včetně Petry a Lucky. Nemyslím si, že by jim to moh Černošek nějak zakázat ...
Reagovat
blixa
Tak natvrdo zakázat asi ne, ale ono stačí i přátelské doporučení ... ;-)
Reagovat
tommr
myslím si, že přinejmenším Petra je už v takový pozici, že si může dělat co se jí zlíbí a nemusí na Černoška brát žádný ohledy. Pokud se jí bude chtít v Praze hrát tak tam přijede ... :)
Reagovat
blixa
To já nevím, nejspíš ano, ale přijde mi, že ho pořád hodně respektuje.
Reagovat
Frick
Jen teda - že je vyloučený, aby to bylo jinde než na Štvanici, že jo...
Reagovat
blixa
Nevím, asi nejspíš Štvanice, co jiného, snad nebude nějaký ukrutný počasí.
Reagovat
Frick
Aby to nechtěli hrát na tý spartě.
Reagovat
Frick
Ale ja upřednostnit toto:
http://abload.de/img/spoujpjy.jpg

Před tímto:
http://abload.de/img/stvarcux4.jpg

...to by bylo ještě více na palici než samotný fakt, že se tu v letech 2011-14 nehrálo žádné WTA...
Reagovat
tommr
máš tam jasně napsáno "Tournament will be held at TK Sparta Praha" tak nevím co zase řešíš ...
Reagovat
Frick
Co řešim?! Tady je krásnej tenisovej areál s geniem loci, kterej od roku 2010 čeká na důstojnou tenisovou akci a když taková konečně přijde, tak tam nebude a místo toho to bude v malym tenisovym klubu?!
Reagovat
blixa
Teď tě nechápu ...
Reagovat
blixa
Nebo to jako myslíš , že by se WTA turnaj hrál v areálu Sparty ?? To mi přijde v podstatě vyloučené, tam není odpovídající centr kurt.
Reagovat
Frick
No, mne by to taky přišlo vyloučený, na druhou stranu věta "Tournament will be held at TK Sparta Praha" zní dost jednoznačně. A v Pattayi je to taky krcálek.
Reagovat
Fandina
Já si také myslím, že by to klidně mohlo být na Spartě, když to bude jejich turnaj. Dělali tam už x ITFek a tohle bude vlastně něco podobného, jen víc peněz a víc bodů. Také bude záležet, jak jsou na tom vztahově se Štvanicí, tam by to samozřejmě bylo lepší, to je jasné.
Reagovat
slacker
Nemyslim ze se te Frick nebo Blixa na neco ptali
Reagovat
Fandina
Nepleť se do hovoru druhým, s tebou se nebavím, jsi hloupý.
Reagovat
slacker
Na tvuj vykrik ale nikdo jiny nez ja uz neodpovedel tak o jakem hovoru to zase lzes?
Reagovat
Fandina
psala jsem to já a druhým, tobě ne, ty jsi hloupý, tobě nemá cenu něco psát
Reagovat
slacker
Ti druzi se te ale na nic neptali, tak jim neskakej do vlakna. Bohuzel se ale uz stalo tak sem te prisel umravnit a pripominat tve vlastni "rady".
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala, hlupák nepochopí, že jsem se s ním nebavila a vyjadřuje se k věcem, o kterých nemá ani páru. Jsi hlupák.
Reagovat
slacker
Oni se te take na nic neptali. mer sobe stejne jako chces merit me. To ale sobecky smejd jako ty tezko muze pochopit
Reagovat
Fandina
Na nic se neptali, bavila jsem se s nimi, s tebou bych se nebavila, ty mi za to nestojíš, jsi hloupý, s takovými lidmi se nemá cenu bavit. Navíc si vlezlý, neodbytný, pořád odpovídáš a reaguješ na druhé, zbavit se tě není možné. Omlouvá tě jedině tvá hloupost. Hloupí lidé se jinak chovat neumí. Jsi hloupý.
Reagovat
Fandina
Oprava. Vypadlo mi, bavit jsem se začala já.

Jinak doufám, že už nebudeš vlezlý a nebudeš pořád reagovat na to co píši. Jsi trapný, ubohý a hloupý a tvoje názory mě nezajímají a jdou mimo mě.
Dobrou noc, ráno!!!
Reagovat
slacker
Ty uz v nic nedoufej, jses odepsana a jisty okruh lidi uz te nikdy nezacne nerespektovat. proste si to tady definitivne posrala a jak ti to budu pripominat az do trpkeho konce.
Reagovat
Fandina
nemám zájem se bavit s hlupáky jako jsi ty. Je mi úplně jedno co si myslíš a co o mně píšeš. O takové jako jsi ty nestojím a nikdy tady ani kvůli nim nepíši. Není důvod.
Reagovat
slacker
jenze oni se nebavili s tebou.
Reagovat
Fandina
já se bavila s nimi, já o ně stojím, na rozdíl od tebe hlupáka, o kterého ne
Reagovat
slacker
No to vetsinu dojima o co stojis. me to uz davno nezajima. zajimam me jen tvuj konec.
Reagovat
tommr
a znáš to přísloví "darovanýmu koni na zuby nekoukej"? Já bych byl samozřejmě taky radši kdyby se to hrálo na Štvanici, ale pokud to tam nikdo nedokáže zorganizovat tak musíme bejt rádi i za tu Spartu ...
Reagovat
blixa
Já myslím, že by se to určitě hrálo na Štvanici. Tedy aspoň podstatná část. Centr kurt nepatří ČLTK ale svazu a pro Spartu určitě není problém se se svazem domluvit na zápůjčce. Nějaké ne moc atraktivní zápasy by se pak asi hrály na Spartě, aby se to stíhalo.
Reagovat
tommr
no pokud by to takhle šlo provést tak by to samozřejmě bylo ideální. Nejsem si ale jistej jaký jsou vztahy mezi ČLTK, Spartou a svazem a jestli to bude možný ...
Reagovat
smazaný uživatel
To bude kachna. Nikde jinde o tom nepíšou. A Petra by tam hrát stejně nemohla, už hraje jeden international v Číně...
Reagovat
tommr
od roku 2015 bude moct každá hráčka z top-10 odehrát ročně až 3 turnaje kategorie Inetrnational. Píše se o tom přímo v tom článku ...
Reagovat
Jan
Jste nechutní s těmi útoky.
Reagovat
slacker
Nerozumis tomu
Reagovat
Roger_Federer
Krmite pekne moji opicku, to ona ma moc rada, pekne poskace udela atrakce, dostane bananek hodna fandinka..
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro půlnoc a on přišel s dalším útokem, čekám ráno pod tímhle komentem asi 100 postů.
Reagovat
slacker
tak potrebujeme pravidlelne zresetovat vlakno at nepiseme do nudli :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Federere má fandina 90:60:90?
Reagovat
slacker
Ma, v palcich
Reagovat
smazaný uživatel
z toho golfu, co hraje, musí mít postavičku jak lusk, minimálně jak Vereška
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, postavičku 60-90-60, hotová supermodelka :D
Reagovat
slacker
Superkulicka
Reagovat
smazaný uživatel
yes, sir :D
Reagovat
Fandina
On nic neví, je to hlupák, nerozezná nic, natož jaké kdo má míry.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu se zeptat, jak dlouho už se tu navzájem takhle provokujete? Jsem tu asi rok a je to fakt každej druhej den :D Zajímala by mě historie téhle rivality
Reagovat
Fandina
To by mě také zajímalo. Podle mě to ví Roger_Federer. Ten začal na mě útočit. Psát nesmysly o mně a napadat mě. On zdá důvod, proč to dělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už přišla v době, kdy to jelo na plné obrátky, takže počátek neznám. Za sebe můžu říct, že jsem se Fandiny z počátku i zastávala. Některé útoky mi přišly neadekvátní, až jsem jednoho dne procitla. Veškerá má snaha o konverzaci troskotala na jejích tupých odpovědích typu "lžeš!", "jsi hloupá", "chci důkaz!" (který se mimochodem nacházel většinou v příspěvku o půl stránky dál), až jsem pochopila, proč tu na ni tolik lidí má alergii a celkem rychle jsem si ji vypěstovala taky.
Reagovat
Fandina
čarodějka ... problém je v tom, že ty lžeš, tak se nediv, že ti to druhý napíše. Kdybys nelhala, nikdo ti to psát nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
V čem konkrétně lžu, Fandino?
Reagovat
Fandina
Lžeš, že jsi o mně nepsala. Lžeš v tom, že já lžu. Neustále lžeš. A libuješ si v tom.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud vytrháváš z celých vět jen určitá slova, pak se nedivím, že ti to připadá jako lež.
Reagovat
Fandina
Připadá, jako lež? Nemám slov.
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá!
Reagovat
Fandina
Na tvém místě bych se moc neradovala. Naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, koukám, že to, že nemáš slov, byla zase jenom lež...
Reagovat
Fandina
Nemám slov nad tebou, nad tím, co píšeš, jak se chováš, to je tvoje věc, říkej si tomu jak chceš. Tvoje věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak evidentně máš slov minimálně na dvě své další reakce, tak nelži.
Reagovat
Fandina
ty operuješ se slovem lež tak mělce, že zjevně nemá u tebe váhu. Je zbytečné se s tebou bavit. Sorry. Najdi si někoho jiného, kdo ti bude rozumět. Já opravdu nemám zájem.
Reagovat
slacker
Kdyz nemas zajem tak odsus vypadni jezibabo.
Reagovat
Fandina
nezajímá mě, co mi píší hlupáci jako si ty, musel bys být inteligentnější, aby se zabývala tím co říkáš ty, natož se tím řídila. To nejsi a nikdy nebudeš.
Reagovat
slacker
nezajima me co te nezajima. a pochubuju ze to nekoho tady jeste zajima co tebe zajima nebo nezajima
Reagovat
Fandina
hlavně mě nezajímáš ty
Reagovat
slacker
hlavne ja, jooo. To se budou cejtit ostatni upozadeni
Reagovat
Fandina
píši tobě ty jsi hloupý a nezajímáš mě, až budu psát s jinými uvidím, podle toho, kdo to bude
Reagovat
slacker
No to sem potreboval vedet ze si pises celou dobu jen se mnou. zacinas trumfovat sama sebe v co nejvetsi lzi
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, takže předpokládám, když nemáš zájem, že tento můj koment už zůstane bez odezvy :)
Reagovat
Fandina
Jsi hloupá.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem si, že se ozveš s nějakou svou podobnou stupiditou :) A pak že nemáš zájem. Čéče, ženská, o mně se ti musí snad i zdát :D
Reagovat
Fandina
Jsi hloupá, pokud si myslíš, že když ti píši, že nemám zájem, tak ho mám. Zjevně nerozumíš česky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já umím česky, ale tobě se to v hlavě trochu motá. Si rozmysli, co chceš. Před 10 minutama jsi psala, že zájem nemáš, teď ho máš. Tak jak je to tedy?
Reagovat
Fandina
Kdybys byla chytrá, tak bys to dávno pochopila. Nejsi a nebudeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to pochopila. Jsi akorát provokatérka, kterou baví se s námi hádat. Nesmírně ji to baví :)
Reagovat
smazaný uživatel
A bohužel jí ani nevadí, že přitom ze sebe dělá totální blbku, která postrádá špetku logického myšlení.
Reagovat
smazaný uživatel
To je strašně jednoduchý. Když nemáš zájem mi psát, tak mi nepiš. Vše ostatní svědčí o opaku a ty si pak protiřečíš, což navozuje pocit, že lžeš. A pak se divíš, že ti to každý píše.
Reagovat
Fandina
Neexistuje důkaz, že byl lhala tak jako existuje o tom, že ty jsi lhářka. Být tebou, zalezla bych a mlčela o tom.
Reagovat
slacker
Byt tebou sel bych konecne postavit na to otravene kafe.
Reagovat
smazaný uživatel
Existuje mnoho důkazů o tom, že lžeš.
Reagovat
Fandina
Kdo nelže, nemůže být přistižen. Pokud máš důkaz, tak jedině lživý. A to se u tebe vůbec nedivím.
Reagovat
smazaný uživatel
Psaný pod tvou přezdívkou.
Reagovat
Fandina
jsi hloupá je zbytečné se s tebou bavit
Reagovat
smazaný uživatel
To už jsi mi dneska napsala mockrát. Tak proč to děláš?
Reagovat
Fandina
protože jsi hloupá, proto pořád odpovídám
Reagovat
smazaný uživatel
:D Tak to jo. To dává smysl. Hlavně, že máš jasno v tom, kdo je hloupý.
Reagovat
Fandina
Kdybys nebyla hloupá, také bys měla jasno
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám naprosto jasno. Jen mi to stačilo napsat asi dvakrát. Nepotřebuju se stokrát opakovat, abych sama sebe přesvědčila, že mám pravdu.
Reagovat
Fandina
Jenže vysvětluj hlupákovi, že nemá pravdu, nepochopí to.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. V tom se naprosto shodnem. Předvádíš to tu dneska celý večer :)
Reagovat
Fandina
Ten hlupák si ty.
Reagovat
smazaný uživatel
ne-e
A taky nedělám hrubky :)
Reagovat
Fandina
jsi hloupá, i bez hrubek
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já jsem všechno možný, jen ne hloupá. To mám dokonce potvrzený od menzy :)
Reagovat
slacker
neni hloupa ma jasno. I ja mamm jasno. A dalsi maji take jasno. mame jasno.
Reagovat
slacker
Prosim prosim, Ozvete se kdo souhlasi s vetsinou vyplodu carodejnice slysici na jmeno Fandina? Nikdo se ji tady dlouhodobe nezastane chudery. Na vas chytre se furt obraci a vy ji nechcete pomoci
Reagovat
Fandina
jsi hlupák, na nikoho se neobracím, chytrý nepotřebuje ujištění, že je chytrý, ví to
Reagovat
slacker
vsak ja nemluvil o sobe. ja se ujistovat nepotrebuji. Jen tu asi zadni chytri podle tveho gusta nejsou. Jsem sama jako kul v plote
Reagovat
Fandina
Hloupý lidé se potřebují shromažďovat, chytrý člověk nepotřebuje ke své pravdě antré a davy jako hlupáci. Na TP to je podobné jako v celé společnosti. Takže i tady budou ti chytří a ti hlupáci, kam patříš ty a tobě podobní.
Reagovat
slacker
nemam obavu kam kazdy patrime
Reagovat
Fandina
ty mezi hloupé, o tom není sporu, ale nepochopíš to, hloupí to totiš o sobě neví, jako ty
Reagovat
slacker
Subjektivni nazor amoralni smejda jako ty vetsinou znamena pravy opak.
Reagovat
Fandina
a hlupák zůstane hlupákem
Reagovat
slacker
smejd smejdem
Reagovat
Fandina
hlupák, hlupák, hlupák
Reagovat
slacker
"lide" bez moralky vzdy zamenovali pravdu za lez, moudrost za hloupost,
Reagovat
Fandina
a hlupáci, jako si ty to ani nejsou schopni rozeznat, že jsou hloupí a když jim to druhý řekne, nevěří tomu pro svou hloupost
Reagovat
slacker
a co jsou schopne rozeznat hlupacky jako ty?
Reagovat
slacker
zadna rivalita. obycejny witchhunting, akorat ze tahle je skutecna jezibaba
Reagovat
Fandina
tu ježibabu bych ráda viděla
Reagovat
smazaný uživatel
Se podívej do zrcadla, náno.
Reagovat
Fandina
Jsi hloupá
Reagovat
Davor1
Tak to je šok. Pre mňa absolútne nečakané, ale myslím, že Berdych urobil veľmi dobrý ťah. Síce neverím, že ho to nejako výrazne posunie, ale je dobré, že nechce stagnovať a snaží sa so sebou ešte niečo robiť. Veľmi šikovne využil stupídnu chybu Murrayho, ktorú zrejme ešte Andy dosť oľutuje.
Valverdua považujem za veľmi schopného človeka vo svojom obore, som si istý, že pohoršiť si Berdych nemôže. Minimálne zostane na mieste. Ale nečakám ani žiadne zázraky, Daniel skúsenosti z veľkých zápasov nemá a mentálne Berdychovi ťažko pomôže, a to je to, čo on najviac potrebuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím. Jsem na tu spolupráci zvědavá. Zázraky se očekávat nedají, ale nový impuls už Rebel potřeboval jako sůl a tohle je tah sice překvapivý, ale možná právě proto může být ku prospěchu.
Reagovat
Davor1
Presne, najväčšiu výhodu vidím v tom novom impulze a celkom určite aj značnej motivácii, ktorú bude Dany iste mať, aby dokázal Murraymu, akú hlúposť spravil, a tým by mohol v dobrom nakaziť aj Berdycha. Každopádne, ak to nevýjde, tak si Tomáš nebude mať čo vyčítať, niečo urobiť musel a nemá už čo stratiť, myslím, že s Danym to nebude až tak náročné ani po finančnej stránke, takže tá spolupráca sa črtá nádejne, uvidíme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží, jak moc Valverdu "opisoval" od Lendla.

S tím, že od Andyho je to obrovský fail, souhlasím, ale třeba ještě nakonec budeme všichni překvapeni...
Reagovat
Davor1
pre Danyho to takisto bude veľký test a možno tak trochu "skok do neznámych vôd", doteraz mal v trénerskom tíme úplne iné úlohy a v tých bol dobrý a vybudoval si na nich aj reputáciu, v inej úlohe môže pokojne pohorieť...ja mu ale verím, za tie roky, čo som ho vídaval s Murrayom na mňa urobil super dojem a aj vďaka Lendlovi nabral množstvo skúseností...dalo by sa aj povedať, že keď už Berdych nedokázal získať samého veľkého Lendla, tak pritiahol aspoň jeho učňa :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co je to tady, člověk sem vleze po sto letech a ty nudle tady o houně, však to se nedá žrát!! :D
Reagovat
Fandina
Doporučuji najít si taková vlákna, co tě budou bavit a nic ti nebrátí taková udělat. Je tady x článků, kde se lze vyžít.
Reagovat
slacker
Jo doporuzuj, byla si pozadana o chytre rady. Tobe doporucuji vypit otravene kafe a ulevit zbytku republiky.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D tak já se s dovolením zase vypoklonkuju, pokračujte dál :D
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala, jsi hloupý, nepiš, nedoporučuj, protože ničemu nerozumiš.
Reagovat
slacker
Ty arogantni parchante, a tebe se snad pred tim nekdo ptal ze se touhle plonkovou frazi vecne ohanis? Takova arogantni krava jako ty tu bude prezvykovat vecne.
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala, hlupáku, nepiš, nereaguj, s hlupáky se nebavím.
Reagovat
slacker
Jo s hlupaky ne ale se mnou ano. Takze podvedome vis ze zadny hlupak nebudu :-)) . Musis si ty svoje invektivy lepe vypulirovat
Reagovat
Fandina
Seš hlupák, ani nerozeznáš, co je bavit se a říkat druhému, že se s ním nebavím, protože je hlupák. Ani to nerozeznáš, protože jsi hloupý.
Reagovat
smazaný uživatel
slackere máš to zapotřebí? :D
Reagovat
slacker
Cas od casu :-).
Reagovat
smazaný uživatel
bych řekl, že zrovna ty máš potenciál na kvalitnější konverzaci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. Já jsem tu taky strašně dlouho nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
tady je to furt o tom samém :D
Reagovat
slacker
Rikat druhemu ze se s nim nebavim. To znamena si protirecit a byt za smesnou figurku do ktere se kazdy rad strefi. Takovy ten boxovaci pytlik to jsi a hned tak se neomrzi si do nej opakovane bouchnout
Reagovat
Fandina
Pro hlupáka je to boxovací pytlík. Pro ostatní zpráva k zamyšlení.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se nad tím zamyslela a mám stejný dojem jako slacker.
Reagovat
smazaný uživatel
já se nad tím taky zamyslel a podle mě je život moc krátký na to, aby ho člověk trávil po boku odpadu :) vy víte, co myslím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já bych teď taky radši byla po jiném boku, ale prostě jsou chvíle v životě lidském, kdy prostě nemůžeme dostat, co chceme.
Reagovat
Fandina
Pokud někomu řeknu, že se s ním nechci bavit, tak přepokládám, že to pochopí a nebude se mnou bavit. Tedy alespoň, pokud je to člověk, který umí číst a psát a používá mozek.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se s náma nechceš bavit, tak se s náma nebav. K rozhovoru je třeba dvou stran. A jak to tak počítám, tak jsme tu stále obě. A já se s tebou bavit chci.
Reagovat
smazaný uživatel
carodejka má dlouhý večer, co pak řekneš amantovi, až se bude ptát, co jsi dělala? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, pokud se nepletu, tak jsi mě před chvílí poslal do trojky mezi slackera a Roge... :D
Reagovat
Fandina
Já se také s vámi nebavím, protože jste hlupáci a pořád odpovídáte.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že bavíš, kdybyses nebavila, neměli bysme na co odpovídat.
Reagovat
Fandina
ne nebavím, protože není o čem, jen vám odpovídám, protože pořád donekonečna o mně píšete a pořád dokola a dokola
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Takže bavíš.
Reagovat
Fandina
nebavím, nevím proč bych se měla bavit s hlupákama o nesmyslech
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky nevím, ale děláš to. Možná bysis měla zjistit, co to znamená bavit se s někým, i když v tomto případě je třeba brát to trochu přeneseně, protože ve skutečnosti si pouze píšeme :)
Reagovat
Fandina
Nebavím a ani nechci. Jak jsem psala. Považuji tady některé lidi za chytré, jiné hloupější a tím to pro mě končí. Je to portál o tenise, ne o lidech, kteří tu píší. Takže nemám zájem se s tebou o čemkoli bavit. Musela by ses projevovat jinak, abys mě zaujala. Doufám, že tomu rozumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumím. Evidentně jsem tě zaujala. Dneska sis se mnou vyměnila desítky vzkazů. Kdybych tě nezaujala, tak mě prostě ignoruješ.
Reagovat
Fandina
čarodějka nezaujala. Odpovídám bez jakéhokoli rozlišení. Píšeš o mně, odpovídám. Kdybys nezačala, nebudu odpovídat.
Reagovat
smazaný uživatel
Začala jsi ty. Dneska jsem si na to dala obzvlášť pozor, abych tě nekontaktovala první. Já taky jen automaticky reaguju na tvé vzkazy. Asi jsme ve slepé uličce.
Reagovat
Fandina
Nevymýšlej si. Ty jsi tu začala o mně psát. Kdbys to nedělala, nebudu reagovat na tebe. Nelži.
Reagovat
smazaný uživatel
O tomhle se nehodlám hádat. Je totiž velmi snadné si to dohledat.
Reagovat
Fandina
Začala jsi tady o mně psát ty, tak nelži.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc lží je tu napsaných od tebe, ale to je stará písnička.
Reagovat
Fandina
Jsi nejen hloupá, ale i prolhaná. Nemá cenu se s tebou bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Bla bla bla... Tak se se mnou nebav.
Reagovat
Fandina
To že ti odpovídám, neznamená, že se s tebou bavím, naopak, odpovídám ti neustále, že se nemá cenu s tebou bavit, to ty ale nechápeš.
Reagovat
slacker
a proc ji odpovidas?
Reagovat
Fandina
je hloupá pořád se ptá
Reagovat
slacker
je chytra a chtiva odpovedi. jenze sobecka krava jako ty ji zadne neda
Reagovat
Fandina
je hloupá, proto se ptá
Reagovat
smazaný uživatel
Nadhoď nějaké pěkné tenisové téma a já se nesmírně ráda zapojím do příjemné inteligentní diskuze :)
Reagovat
smazaný uživatel
hele, tenis jde jaksi už od výhry Švýcarů v DC trošku mimo mě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu zdejší telenovelu už ani nečtu. Jak se někde objeví podezřele velké množství příspěvků, tak jen sroluju dolů a stačí mi to. Osoby a obsazení pořád stejné, jen ten děj už mi uniká, takže nevím, jak se vyvinuly vztahy, ale s tím dokážu žít.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina chrápe s Rogerem_Federerem, slackerovi to vidí, dělá si zálusk na fandinu, ale je tu ještě mezi nima carodejka no.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže něco jako Melrose Place. OK, pořád stejné, zase o tolik jsem nepřišel.
Reagovat
smazaný uživatel
no nepřišel hele, fandina ale asi trochu bere na slackera mi přijde, cico to je takový kolemjdoucí, možná to rozjede pak :D
Reagovat
Fandina
slacker mě nezajímá, je moc hloupý
Reagovat
slacker
prvnich 123 dilu byla Fandina slepa ale pak byla na operaci a prestala po ni slyset, za to na leve oko zacal videt smouhy. Jeji manzel Armando (v kazdem dile se o nem mluvi ale nebyl v zadnem zaberu) odjel na nekolik dilu na chalupu. osamela Fandina po neuspesme konkurzu v Milionaru seda ke starsimu PC s procesorem 486Dx2. Po zapnuti a nabehnuti Windows95 (s nostalgie a kompatibilite se svumstarim) zjistuje ze novy IE odmita bezet na tomot oS a ve starsi verzi se nezobrazuje stranka Tenisportalu. Nestasna Fandina se vrha pod metro ve stanici Luka. Pokracovani v sobotu
Reagovat
smazaný uživatel
ty vle, já řikal, že máš na víc :D:D:D umírám normálně
Reagovat
smazaný uživatel
omyl, pokračování v neděli, máš před sebou ještě 50 dílů PB :D :P
Reagovat
slacker
Ucom se u panu G a S
Reagovat
smazaný uživatel
goatka by měla jít spát podle mě! puberťačky potřebují spánek :D
Reagovat
smazaný uživatel
puberťačka by měla jít spát, jenže když za ní někdo dolejzá, tak se prostě radši utrhne ze řetězu a řádí :PP
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt demence to nové nastavení. Asi mě to donutí fakt jít pryč, kvůli filtrům jsem tu zas chodil raději a teď to je docela úlet, když ty lidí vidím a mám možnosti so rozkliknout jejich komentář. Já je prostě nechci vidět vůbec jako předtím.
Reagovat
slacker
Tebe mam mezi zavilimi anticechy. Takze te nemam oblibeneho
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se pleteš. Já jsem pouze AntiBerdychovec, jinak proti nikomu z našich nic nemám, v DC a FC fandím normálně, na okruhu podle hráče.
Reagovat
Kozoroh
Nic není ideální pro všechny. Mnohým vadilo to, že vlákna, do nichž se "zapletla" Frndina, nemohou kvůli filtru vidět. Tobě zas nesedí dnešní nastavení... No můj názor je, že původní ignor mohli nechat, neboť vlákna, do nichž píše Frndina, stojí za starou bačkoru...
Reagovat
Fandina
Nikdo tě nenutí číst všechno. Čti si co chceš, to je tvoje věc, co čteš a píšeš. Ne těch druhých.
Reagovat
slacker
Uz si postavila na to kafe?
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý, nemám zájem se s tebou bavit. Jdi se bavit s tebou rovnými. Já o tebe nestojím. Už bys to měl vědět.
Reagovat
slacker
Stav na kafe a nemel.
Reagovat
Fandina
Jsi hlupák a hlupákem zůstaneš.
Reagovat
slacker
Nemuzu byti s hlupakem protoze se se mnou bavis uyz skoro cely den.
Reagovat
Fandina
Nebavím se s tebou, jen ti donekonečna odpovídám, že jsi hlupák, ale to ty nechápeš.
Reagovat
slacker
a proc mi to dokola rikas. Asi te to bavi, takze se bavis se mno v obou vyznamech tohoto slov. Lharka, krava nejnemoralnejsi smejd na ceskem internetu
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš, pro mě jsi hlupák a hlupákem zůstaneš.
Reagovat
slacker
neslibila jsi neco nekomu? To byl asi taky hlupak. Pro tebe jsou hlupaci prakticky vsichni
Reagovat
Fandina
ne, neslibuji nic hlupákům, takže těžko
Reagovat
slacker
Sliboval si nejakym hlupakum ze na me nebo rogera nebudes reagovat. Sliby chyby reagujes jak urvana. Ale to uz tvuj mozek samice skota davno vytesnil.
Reagovat
tito
Mně to vyhovuje více. Vlákno pokračuje, i když je v cestě ignor. Dříve vypadlo pod ním celé. Otázkou je spíše to, co se dá vlastně pod článkem číst.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně vyhovovala radši diskuze o 5 příspěvcích, než 150 plků Frndiny a s prominutím blbečků, kteří furt mají nervy na to s ní debatovat. Takhle otevřu diskuzi a musím projíždět, kde je něco normálního, co mě zajímá. 90% dsikuze mám tady v ignoraci třeba.
Reagovat
tito
Tak to je pravda, já toho k přečtení taky moc nemám, ignory nerozklikávám.
Reagovat
jidav
Čekal sem spíš nějakou osobnost, která by ho donutila něco dělat... Jen aby to nepokračovalo v kamarádíčském vztahu jako do teď :/
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa použil mozek, konečně, otázka je, zda to není pozdě v tom věku :)
Reagovat
Nola
Tomov tim, bude patrit medzi najpohladnejsie na okruhu....
Reagovat
smazaný uživatel
I ta pohoda k tomu patří, nemyslíš?
Reagovat
Davor1
to bude tou Esterkou :-))
Reagovat
Cico93
Vidím, že dole to má grády. ;:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to radši ani nečtu, nebudu si kazit večer. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, si dycky říkám, o čem zajímavém se diskutuje pod článekm, když je tu tolik příspěvků.. a pak toto. Taky to nečtu.
Reagovat
Roger_Federer
opicka nema leky, tak besni.
Reagovat
Fandina
a ty už sis léky vzal?
Reagovat
Roger_Federer
Kdo je kdo je asi jasne.
m.youtube.com/watch?v=5p2Phy0OBVI
Reagovat
Fandina
čarodějka je jasná a jinak asi ty že?
Reagovat
smazaný uživatel
vážně si tahle paní neustále stěžuje, že ji tu někdo uráží a ONA TO NEDĚLÁ???
Reagovat
Fandina
Jsi hloupá. Ve videu byla čarodějka. A dám ti radu. Pokud jsi hloupá ty, nemysli si, že druzí jsou také. Když o někom píšeš nesmysly, tak si to zodpověz sama a nesváděj to na druhé. Tvůj problém. Ne těch druhých.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, dej mi pokoj s tím, že jsem hloupá. Napsala jsi mi to tu dneska už snad stokrát. Takže pro tvůj klid. Ano, beru na vědomí, že si o mně myslíš, že jsem hloupá. Spokojená?
Reagovat
Fandina
Kdybys byla chytrá, nereagovala bys vůbec. Tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ty. Pokud o mně mluvíš jako o hlupačce kvůli reakcím, pak tak mluvíš i o sobě. Si to laskavě uvědom, ty náno pitomá.
Reagovat
Roger_Federer
dneska vsechny jenom urazela, ze jsou hlopy, blby, nejsou chytri, blbci..Pritom ani ja, ani carodejka jsme nepouzili vulgarniho vyrazu na tvoji adresu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, teď už to není pravda :D Před chvílí jsem se neudržela.
Reagovat
slacker
A bylo ti to neco platne? Ja si servitky smerem k ni zadne brat nebudu.
Reagovat
Fandina
Ano, považuji vás za hlupáky, oba. A nejde jen o dnešek. Tak to v životě chodí. Někoho považujeme za chytré, jiné méně. Někoho máme rádi, jiné ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš Rogi, když to napíše takhle, má to obecnou platnost a nelze s ní nesouhlasit.
Reagovat
slacker
Ja to tusil ze bude Fandina tlusta
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
slacker
jsi stara a tlusta
Reagovat
Fandina
a ty hlupák, který ničemu nerozumí
Reagovat
slacker
Beru na vedomi ze si to myslis. Zastrel se
Reagovat
Roger_Federer
m.youtube.com/watch?v=c_MWrYe_B9k
Reagovat
Fandina
To byl hezký film. Nedávno ho dávali v televizi. Ale bylo to smutné. Hlavně ten konec. Nicméně, považuji tě za blba, který tomuhle nerozumí.
Reagovat
slacker
byl hezky ale uz neni kdyz vime kym se nechali autori inspirovat
Reagovat
Fandina
jsi hlupák a hlupákem zůstaneš
Reagovat
slacker
Jsi amoralni a pujdes do pekla
Reagovat
Fandina
jsi nejen hloupý, ale ještě k tomu směšný
Reagovat
slacker
Schoris v pekle jezibabo zla
Reagovat
Fandina
piš si co chceš, vůbec tě neberu vážně
Reagovat
slacker
dekuji za oznameni. Stejne peklu neujdes
Reagovat
Fandina
nejsi pro mě směrodatný, takže je mi fuk co píšeš
Reagovat
slacker
Mano neni to smeroplatne, plameny pozrou tvou bidnou dusi pekelnice
Reagovat
Fandina
Jsi směšný, jak plamenně hovoříš, tvoje věc ... úsměv
Reagovat
slacker
A to ani nevidis ty moje gesta u toho.
Reagovat
Fandina
dělej si co chceš, je mi to fuk
Reagovat
slacker
Dekuju za zpetnou vazbu to jsem potreboval vedet, ale ted uz se vypni.
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
slacker
Jsi tlusta a stara
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
slacker
Jsi stara a hloupa
Reagovat
Fandina
piš si co chceš, je mi to jedno
Reagovat
slacker
dekuji za povoleni. Chce se mi napsat kravo nebeska
Reagovat
Fandina
piš si co chceš, je mi to jedno
Reagovat
slacker
Pisu pisu
Reagovat
Roger_Federer
Pani Bohdalova tady zahrala jednu ze svych zivotnich roli, ale osobne si myslim, zd tvuj stav mysli ze nachazi na urovni te postavy, kterou hraje.
Reagovat
Fandina
A to je právě důvod, proč si o tobě myslím, že jsi úplný hlupák, který není schopen rozpoznat kdo je kdo v internetové diskusi.
Reagovat
Roger_Federer
A kdo je kdo ve zdejsi diskuzi? Ty si moje opicka, ja tvuj cvicitel..to uz jsem ti objasnil pod clankem vedle.
Reagovat
slacker
a ja zase dreziruju cvicitele. Ani to sam netusi ze taham za dratky :-))
Reagovat
Fandina
Ve zdejší diskusi jsou různě inteligentní lidi od chytrých po méně chytré a každý má nějaký důvod, proč tu píše. A podle toho, jak je nám kdo sympatický se každý chováme sám. Reagujeme na sebe a píšeme si. Například ty mi nejsi sympatický a nikdy nebyl. Proto nemám zájem se s tebou bavit. A tak je to u všech. Někoho tu máme rádi, jiného ne.
Reagovat
Roger_Federer
Prosim te Fandino, ty si tady bezne reagovala na kazdeho, vlezla si do kazdeho vlakna, kazala si svoji pravdu a delala chytrou.Nikdo si te tady nevsimal, dokod te lidi nezacali mit pokrk.
Reagovat
smazaný uživatel
RF: hodně lidí si ji volá samo :)
Reagovat
Roger_Federer
Nejsem si jist jestli starych veci neznali ucastnici diskuze, dokazou spravne brat, oco tady vlastne slo, nebo jde.
Fandina tohle tady uz predvadi 2 roky, vzdy systematicky otravovala.ruzne lidi.Az, vznikli hadky, nachvilku prestala a za mesic sla po jinych diskutujicich, az vzniklo "tohle."
Reagovat
Fandina
Jen hlupák se nechá otrávit druhým.
Reagovat
slacker
Jo bojuj nenech se otravit. To das, imaginarni rodinka ti potom zatleska jakou maji doma internetovou borkyni
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
slacker
Neurazej
Reagovat
Fandina
hloupého nelze urazit
Reagovat
slacker
No ale ja sem chytry a urazeny.
Reagovat
Fandina
kdybys byl chytrý, psal byl jinak
Reagovat
slacker
Jak?
Reagovat
Fandina
chytře, ale protože jsi hloupý, tak to nepochopíš
Reagovat
slacker
Jak se reaguje chytre podle Fandiny?
Reagovat
Fandina
Kdybys byl chytrý, neptal by ses!!!
Reagovat
slacker
Jen hlupak se boji zeptat. Ale tusim ze moje otazka te musela zaskocit a prekvapit. prestirat se nevyplaci
Reagovat
Fandina
I v tomhle jsi hlupák.
Reagovat
slacker
Krava zased stereotypne zabucela.
Reagovat
Fandina
Jsi hlupák a hlupákem zůstaneš. Nic nevíš, ničemu nerozumíš a píšeš nesmysly. Zbytečná diskuse s tebou. S hlupáky se nemá cenu bavit a nikdy jsem to nedělala. Ale to ty nikdy nepochopíš, protože jsi hloupý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si našla definici hlouposti a nemůžu si pomoct, vidím v tom jenom jednoho zdejšího člověka. Obzlášť ta část o omezenosti a soudnosti je přesná.
"Hloupost či stupidita je opak chytrosti či moudrosti. Hlupák je člověk, jenž má nedostatek inteligence, pochopení, rozumu, vědomostí, důvtipu i poznání. Hloupost je projevem omezenosti. Podle Immanuela Kanta je hloupost nedostatkem soudnosti. Hloupost je také dávána do souvislosti s nevědomostí a nedbalostí."
Reagovat
ptpc
S tým celkom nesúhlasím. Inteligencia nemá na stupiditu žiadny vplyv.
Reagovat
Fandina
A i kdybych kdekomu skákala do vláken, tak jsou to hlupáci, že si neumí s tím poradit. To samé rady od druhého. Kdo je chytrý, tak si z chytrých rad vezme to potřebné a ostatních si nevšímá. Vykládat někomu, že skáče do vláken a radí a je to špatně může jen hlupák, který si s druhými neumí poradit.
Reagovat
slacker
Ty si evientne umis s druhymy poradit ze tak zanicene radis. To se ceni
Reagovat
Fandina
na nic jsem se tě neptala
Reagovat
slacker
No vidis a presto sem napsal. Makam a neflakam se
Reagovat
Fandina
píšeš nesmysly
Reagovat
slacker
pro kravu to nesmysly asi budou. Tezka pastva
Reagovat
Fandina
piš si co chceš je mi to ukradené
Reagovat
slacker
Dorazili posili :-))
Reagovat
Cico93
Aj keby sme boli 25 aj tak to nemá význam. Ona je nezničitelne monštrum.
Reagovat
smazaný uživatel
nejlepší by bylo, kdyby vlastně nebyl nikdo, jen ona :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona by se dokázala pohádat i sama se sebou :D
Reagovat
Cico93
;D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi rozumná carodejko, určitě úterní večer můžeš trávit lépe ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že moc ne. Mám sice novýho chlapa, ale ten je momentálně na noční :( Tak ho nechci provokovat, aby si ještě něco neufik :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to gratuluji :) každopádně moc neblbni nebo se z toho zblázníš a pak si bude preventivně brát noční pořád :D
Reagovat
slacker
Nejlepsi by bylo slozit se na odstrelovace. Nema nekdo kontakt na toho co sundal Mrazka? To je zarucena kvalita
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že Fandina a Roger_Federer + slacker by se měli dát vzájemně do ignorace. Na tenis portálu by zavládl klid a mír :-)
Reagovat
slacker
Ja si nechci Rogera davat do ignorace :_)
Reagovat
smazaný uživatel
sice máš nick "blbec", ale evidentně zase takový blbec nebudeš...
Reagovat
slacker
Ja nemam nick blbec :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem klikl na špatný příspěvek a reagoval vizuálně na tebe, sorry.
Reagovat
Fandina
Možná, že by stačilo, aby se dotyční uměli ovládat. Reagovat na to, co je chytré a nereagovat na nesmysly.
Reagovat
slacker
Jojo vysvetli to blbcovi ty jsi ta nejvice povolana. Chucpe jako prase
Reagovat
Fandina
Na tebe jsem to ani nemyslela, ty jsi hloupý. Ty to nepochopíš!!!
Reagovat
slacker
Jeste nekoho dalsiho pouc. Treba konecne najdes toho prvnho co to oceni
Reagovat
Fandina
od hlupáků nečekám ocenění a chytrý to ocení sám
Reagovat
slacker
Ja sem chytry ale ocenit te nemuzu. Ale myslet si ze te nekdo tise ocenuje si muzes.
Reagovat
smazaný uživatel
Já na urážky nereaguju, ono to pomůže :)
Reagovat
Jan
Možná dobrá volba. Ušetří peníze za superkouče a Vallverdu mu může k GS titulu také pomoct, když pomohl Murryaovi.
Reagovat
Fandina
Pro mě je to překvapení. Takové radikální řešení. Ale je faktem, že to může přinést změnu. A já mu v tom fandím, aby se to povedlo!!!
Reagovat
slacker
Jan se te na nic neptal
Reagovat
Fandina
A ty zase nezajímáš mě. Tebe se už vůbec nikdo na nic neptal!!!
Reagovat
slacker
jses spinava, ale tahle tvoje spina nejde umyt.
Reagovat
Fandina
dlouho jsem neviděla většího hlupáka než jsi ty
Reagovat
slacker
Si to uz poradne rozmysli kdo z nas je ten nejvetsi hlupak :-) Jsi jako veverka v kole
Reagovat
Fandina
Jsi to ty. Jinak bys tak hloupě nepsal!!!
Reagovat
slacker
Chytre psani je momentalne k nepotrebe.
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý a vždycky budeš!!!
Reagovat
slacker
Jsi spina a vzdycky budes
Reagovat
Jan
I když roky už Berdychovi začínají ubíhat. To je asi největší problém.
Reagovat
Fandina
Uvidíme. Tohle je hodně radikální řešení.
Reagovat
slacker
Ja myslel ze Berda chodi s nejakou Ester tak se prece nemohl rozejit s nejakym Krupou
Reagovat
Frick
Tvořily švédskou trojku.
Reagovat
Jan
Snad českou ne ? :)
Reagovat
Frick
Co myslíte, kdyby si Fedex se Stanem prohodily ty svý výsledky, byl "logicky" sportovcem roku Stan nebo Fedex? :o)
Reagovat
Frick
*prohodili
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě že vyžírka elegoš, vzhledem k tomu, kolik má stupidních fanatických fans, Stan ho bude mít po dnešku ještě raději :DDDD
Reagovat
Fandina
Někteří sportovci mají hodně fanatických fanoušků. Většinou se to odvíjí od úspěšnosti tech sportovců. Čím víc úspěchů, tím víc fanatiků. To je život ... úsměv úsměv úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D Taky jste se teď tak upřímně zasmáli?
Reagovat
Fandina
Já se hodně bavím, jsi směšná!!!
Reagovat
Roger_Federer
melas dneska uz leky?:)
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že nějaké beru?
Reagovat
Roger_Federer
Mam prave dojem, ze ted si dneska vynechala.
Reagovat
Fandina
Tvoje dojmy jsou špatné, nevíš nic, píšeš nesmysly.
Reagovat
Roger_Federer
Tak to uved na pravou miru? Beres prasky na nervy, na zklidneni a dneska si zapomela?
ono by to vysvetlovalo ty tvoje obcasne kolapsy..vis.
slysel jsem ze je beres..
Reagovat
Fandina
A od koho jsi to slyšel? To by mě zajímalo. Jako to o Berďovi? Jsi směšný a hloupý!!!
Reagovat
Roger_Federer
Jedna znama z Praglu mi to rikala., jeji syn te pry leci.
Reagovat
Fandina
napiš jméno, takhle je to o ničem
Reagovat
Roger_Federer
No a beres ty sklidnujici leky teda?
Reagovat
Fandina
Ty nevěříš svým známým, že se ptáš mně?
Reagovat
Kozoroh
Ohledně samotné švýcarské ankety - v roce 2005 byl za nejlepšího sportovce Švýcarska zvolen motocyklista Thomas Lüthi, mistr světa v 125. Zvláštní je na tom to, že Federerovi k vítězství nestačily ani dva grandslamy (Wimbledon, US Open) a post světové jedničky. Na začátku roku 2006 pak dostal cenu Laureus pro nejlepšího světového sportovce. Takže zatímco pro svět byl nej, tak pro krajany byl až druhý! :-P
Podobně v roce 2009, kdy anketu vyhrál Fabian Cancellara, Roger vyhrál RG a Wimbledon, přesto nebyl pro Švýcary nejlepší.
Letos došlo k opaku a oceněn byl Fedex, přestože ve svém sportu nedosáhl na nejcennější vavříny (GS tituly). Švýcarští novináři ho upřednostnili před Stanem (vítězem AO) a Colognou (vítězem ZOH Soči). Jako kdyby mu chtěli vynahradit roky 05, 09, kdy mu titul "švýcarský sportovec roku" nelogicky odepřeli...
Reagovat
Frick
Ale tak já beru to, že byl celou sezónu mnohem více vyrovnaný. Získal o 4405 bodů více než Stan.
Reagovat
Fandina
Možná také rozhodlo vítězství v DC. Přece jenom, dost se o tom psalo a hlavně na závěr roku, aktuální výsledky a přece jenom se psalo o tom hodně v souvislosti s Rogerem. DC mu chyběl do sbírky a také přehrál Stana na TM. Tyhle dvě věci mohli také rozhodnout, co je poslední, hodně se pamatuje ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Fandina
oprava ... mohly ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mě stejně nepřestává překvapovat tvůj optimismus, že si myslíš, že ve tvém věku a s tvými názory s tebou ještě někdo půjde.
Reagovat
Fandina
nemám zájem tě někam zvát, musela bys být chytřejší, pojď pojď pojď píšu automaticky, nikam tě nezvu ... úsměv úsměv úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
carodejko, že to máš zapotřebí si s ní kazit večer, víme oba, že tohle je začarovaný kruh :D
Reagovat
Roger_Federer
Kurna, ted ten ignor dobre funguje, mam tam Barneyho uz 3 dny a vidim jenom ze neco psal, nemusim cist ty jeho vyplody.
Reagovat
a.magerova
No je to teď super.
A když se Ti zachce, tak můžeš na nějaký skrytý koment ťuknout a oživit si důvod svého konání, nemusí se celý ignore deaktivovat :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Čekala jsem něco zcela jiného, ale tak uvidíme. Snad to přinese ovoce :)
Reagovat
Roger_Federer
Stejne je zajimave, kolik ae toho napsalo o "superkouci", ve spojeni z TB, jak jedna v Australii a nakonec to z konci takovyma zmenama.Hold Tomik asi malokomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdě Berďo, tohle mělo přijít už dávno ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, kdo je to ten Azuz Simcich?
Reagovat
Mayo
dobrá otázka
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že to bude jeho kondiční, když vyhodil Vydru.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to mě napadlo, ale kamarád google mi našel tohle jméno ve spojení s chorvatským bobistou, případně ředitelem atletického klubu. Ale ve spojení s tenisem nic. Nebo neumím hledat.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.andy-murray.com/who-is-dani-vallverdu/
Reagovat
smazaný uživatel
sry patří jinam
Reagovat
Roger_Federer
ja jsem slysel, ze ho Tony Roche odmitl.
Reagovat
Fandina
slyšel, nebo to víš?
Reagovat
Roger_Federer
u jejich jednani, nebo telefonatu jsem urcite nebyl a Berdych mi to osobne nevolal.
Reagovat
Fandina
myslela jsem si to
Reagovat
Roger_Federer
A co tim chces rict?
Reagovat
Fandina
že nic nevíš
Reagovat
Roger_Federer
urcite to nevim, pisubze jsem to slysel..nechapes na tom co?
Reagovat
Fandina
je to jedno, klidně ho mohl odmítnout, spíš je otázka proč to tu píšeš, že jsi to slyšel. Napiš kdo to řekl a je to.
Reagovat
Roger_Federer
"Pak podle zákulisních zpráv kontaktoval Australana Tonyho Roche, ale nakonec se rozhodl jinak."

naces ja konstatuji: ze jsem slysel, ze Roche ho odmitl..
Reagovat
Fandina
od koho jsi to slyšel?
Reagovat
Roger_Federer
proc je to tak dulezite? Ja ko tady pisu sam za sebe.
Reagovat
Fandina
každý píše za sebe, takže stačí jméno a hned bude jasné, kdo ti to řekl
Reagovat
Roger_Federer
Karel Kropacek.
Reagovat
Fandina
neznámé jméno, o ničem
Reagovat
smazaný uživatel
Ty neznáš Karla Kropáčka??? Kde žiješ??? Na Marsu??? ... No, vlastně asi jo.
Reagovat
Roger_Federer
Ty neznas pani Kropackovou? To je jeji bratranec.
Reagovat
a.magerova
Mně to říkal Radek Štěpánek, ale nechtěla jsem to tu ventilovat, když je to tak známé jméno a tím pádem by to bylo o něčem ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja to mam od lidi kolem tenisu a Berdycha, ale samozdrejme snad nikdo neceka, ze tady budu opravdu nekoho jmenovat.
Reagovat
a.magerova
Tak já Ti věřím a už roky vím, že víš ;-)

No má odpověď byla stejně absurdní, jak průběh tohoto vlákna, pominu-li Tebe ;-)
Reagovat
Roger_Federer
nezna ani starou Kropackovou a chce si merit lokty.A pta se me kdo mi to rekl.Buhvi, kdy naposledy byla venku.Buh vi jestli ji nedrzi pod zamkem uz mnoho let.
Reagovat
a.magerova
No ale když se teď nad tím (slovy pode mnou z času 18:36) tak zamýšlím, tak by i Radek mohl podat žalobu za na cti utrhání, veřejná pomluva by chtěla i veřejnou omluvu plus nějaké finanční odškodnění !!!
Reagovat
Fandina
Nic ti nebrání se veřejně omluvit, ne?
Reagovat
Fandina
Radek je drbna, co neví nepoví
Reagovat
smazaný uživatel
No... a tohle věděl a pověděl :p
Reagovat
Roger_Federer
Takze vlastne vis ze to tak bylo?, akorad ti vadi ze jsem stim dosel prvni?
Reagovat
Fandina
Mně vadí, že jsi s tím došel první? Jsi směšný, to mě vůbec nezajímá. Nejsem drbna!!!
Reagovat
slacker
Jo jsi totiz neskutecna a krava. Supis
Reagovat
Fandina
Tak tak, volové neznají jiné vysvětlení druhých, než že se jedná o krávy. Evidentně k nim patříš!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sím tě, jakobys ji neznal :D
Reagovat
Fandina
Jsi směšná až na půdu, ty nerozumíš ničemu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě :D
Reagovat
Roger_Federer
;)..asi nervovy kolaps, dosel Lexaurin
Reagovat
Fandina
Jsi trapný až na půdu!!!
Reagovat
slacker
Spino spinava
Reagovat
smazaný uživatel
Někteří lidé bohužel vyzobou adventní kalendář hned 1. prosince ;)
http://2i.cz/decf4963b0
Reagovat
a.magerova
A máš TO :-)))))

Dokud nebudeš u každého jednání, tak tu nemáš co psát :-P
Reagovat
Roger_Federer
zda se mi to, nebo je na me nejaka vysazena, pani F.Vubec nechapu proc; (.
Reagovat
Fandina
Ano, zdá se ti to!!!
Reagovat
a.magerova
Nezdá se Ti to, je to přesně jak píšeš.
Ale nenech se odradit a piš dál, mě zajímá co jsi slyšel a jsem ráda, že to tu i píšeš ;-)
Reagovat
Fandina
Zdá se mu to!!!
Reagovat
a.magerova
Nezdá se mu to !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si zcela výjimečně dovolila souhlasit s Fandinou, protože něco jako ona se skutečně může zdát snad jenom v té nejhorší noční můře :)
Reagovat
a.magerova
Hele.... tak v březnu můžeme v Ostravě s tou noční můrou zatočit :-))))
Reagovat
Fandina
Vážně ti připadá Fandina neskutečná? Tak to jsi ještě hloupější, než jsem původně myslela!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sice si nejsem vědomá toho, že bych někde psala, že je Fandina neskutečná, ale ty to určitě víš líp než já. Ty totiž víš i to, co si myslím. Takže máš zajisté pravdu :)
Reagovat
Fandina
Nemám zájem tě o něčem přesvědčovat, nejsi tak chytrá, abych se zabývala tím co píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, jak často se strefuješ do mé chytrosti, si to nelze vysvětlit jinak, než že máš z mé inteligence respekt :)
Reagovat
Fandina
Ne, nemám z tebe respekt, kdybych ho měla, psala bych jinak. S chytrými lidmi se bavím jinak než s tebou. Ty k nim nepatříš.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, nauč se aspoň vnímat celý text a ne jen jeho útržky, když už na něco reaguješ. To zase vypovídá hodně o tvé inteligenci. Byly doby, kdy jsem si myslela, že jsi chytrá, ale mám čím dál větší pocit, že jsi prostě hloupá a hraješ si na chytračku.
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že mě vůbec tvoje názory nezajímají. Napíšu to na rovinu. Piš si co chceš, ale pro mě jsi mimo. Nemám zájem ti cokoli vysvětlovat, bavit se s tebou. Kdybys na mě nereagovala, nepsala o mně, nebudu se ti všímat. Je mi jedno kdo jseš, ale nejsi pro mě zajímavá. To co píšeš o mně jsou nesmysly, které neodpovídají realitě. Nemám hzájem se zabývat s někým, kdo píše nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
Sama si dokážeš protiřečit ve dvou větách stejného příspěvku.
1 - Přiznám se, že mě vůbec tvoje názory nezajímají.
2 - Kdybys na mě nereagovala, nepsala o mně, nebudu se ti všímat.
=> Jo, jenže si mě všímáš, tudíž tě moje názory zajímají.
Jo, a pokud si myslíš, že ty o mně píšeš smysly, tak jsi taky na omylu ;)
Reagovat
Fandina
Jenže tvoje hloupost se projevuje v tom, jak rozebíráš, jaká jsem. Proto jsi hloupá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já nerozebírám, jaká jsi. To jsem udělala jednou a připouštím, že jsem se sekla. Realita je horší. A že ty to neděláš? To má být vtip? Vždyť tu neustále od tebe čtu, jak jsem hloupá, jak mi chybí důvtip a další urážky.
Reagovat
Fandina
Napíši to ještě jednou a pořád dokola, protože ty to evidentně nechápeš. Ano, jsi hloupá, jsi hloupá, jsi hloupá. Čím víc odpovídáš, tím víc si to myslím. Piš si co chceš. Jsi hloupá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si to o tobě taky myslím :)
Reagovat
Fandina
Mysli si co chceš. To je tvoje věc. Mě hlupáci nezajímají.
Reagovat
slacker
Me jo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu. Takže když tě zajímám já, tak to znamená, že nejsem hlupák?
Reagovat
Fandina
Problém v tom, že ty pořád reaguješ na moje odpovědi, kdybys to nedělala, nebudu se s tebou bavit. Tím bych to ukončila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty děláš to samé...
Reagovat
Fandina
Umíš číst nebo ne? Poslední věta je, že tím byvh to ukončila. Jsi hloupá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, poslední věta byla moje, teď je zase na chvíli tvoje a teď zase moje. Jsem zvědavá, co s tím uděláš? :D
Reagovat
slacker
Tak to skonci
Reagovat
slacker
Neumis to sama skoncovat?
Reagovat
Fandina
Ano, napsala jsem jasně, že jsem diskusi ukončila. Nauč se číst!!!
Reagovat
slacker
NAuc se psat pravdu
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý!
Reagovat
slacker
Jsi smejd
Reagovat
Roger_Federer
A proc to neukoncis ty? Dlouhodobe statisticky jsem si vsiml, ze nejsi schopna nechat ukoncit diskuzi nekoho jineho, nez sebe.Temer vzdy musis mit posledni koment, slovo..Porucha?
Reagovat
Fandina
Kdybys byl chytrý a uměl číst, tak by sis přečetl, že jsem diskusi ukončila. Jsi hlupák!!!
Reagovat
Roger_Federer
pod pod pod
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže problém je v tom, že já mám tuhle "poruchu" taky. A když se pak sejdou dva takoví lidé, vznikají neviditelná vlákna :D
Reagovat
misa
To zase bude tisícovka o ničem.
Reagovat
Fandina
Naopak o hlupácích!!!
Reagovat
Fandina
Jsi hloupá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem. A dovoluji si tvrdit, že se přeci jenom znám trochu lépe, než mě znáš ty.
Reagovat
Fandina
Pro mě jsi hloupá, už jen jak opovídáš a celkově, piš si co cheš, kdybys byla chytrá, psala bys jinak.
Reagovat
slacker
Nelzi a neurazej ostatni
Reagovat
Fandina
ty vůbec nemáš ponětí o ničem, jsi hloupý a ničemu nerozumíš
Reagovat
slacker
Neskoncila uz jsi diskuzy ty lharko ulhana? prestan nas dokola urazet ty nemoralni smejde
Reagovat
Fandina
já diskusi skončila, ale ty evidentně ne, tvoje hloupost nezná mezí
Reagovat
slacker
Tvoje zlo nezna mezi. Krava utrzena ze retezu
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys diskuzi skončila, tak tu nečteme tvoje další výplody. Víš, co znamená skončit diskuzi? A pak kdo je tady hloupý... :/
Reagovat
Fandina
Jsi hloupá, že odpovídáš, proto jsi hloupá
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem netušila, že někdy narazím na tak učebnicový příklad rčení "Pro hloupého každý hlupák!".
Reagovat
Fandina
Vždyť ty jsi hloupá, tak není divu, že tě takové věci překvapují.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde ve svém příspěvku nevidím slovo "překvapení" ani slovo příbuzné.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si to o tobě myslím. Fandino, jsi hloupá?
Reagovat
Fandina
já ne, ale ty ano
Reagovat
smazaný uživatel
já právě taky ne
Reagovat
Fandina
jseš, kdybys byla chytrá, psala bys něco jiného
Reagovat
smazaný uživatel
A co jiného na tvé hloupé příspěvky?
Reagovat
Fandina
Kdybys byla chytrá, tak se o blbostech nebavíš. Ale to ty nepochopíš, jsi hloupá.
Reagovat
slacker
Pojdte nahoru holky :-) pojdte pojdte pojdte
Reagovat
smazaný uživatel
Držte huby sestry :-D
Reagovat
ptpc
Nechcem sa chváliť ale mne sa to podarilo...
Reagovat
ptpc
To bola reakcia na RF.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak já to naprosto chápu, že si to myslíš. Ostatně na tom nic nezměním. Já jsem se snad nikdy o tom nepřela. Jen to není pravda. Nic víc, nic míň.
Reagovat
Roger_Federer
Kdo ti rikal, ze stacis na to, posuzovat kdo je tady chytry a kdo neni..?
Reagovat
Fandina
Ty to určitě nejseš, ty určitě ne, ty to nepochopíš a nepoznáš. Ty ne!!!
Reagovat
Roger_Federer
Napis mi kam, dovezu ti ten Lexaurin, bude to lepsi pro cely tenisportal.cz.
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý a nic s tím neuděláš, bohužel!!!
Reagovat
Fandina
Ale zdá a co se zdá je sen, realita je jiná, tu zná paní F.!!!
Reagovat
Predal
Tomáši, tvojej psychike už bohužial nepomôže nič, pritom máš techniku a talent na to, aby sa v dobre forme jeden ten GS uhrať podarilo... je to škoda, ale aj tak zatiaľ vynikajúca kariéra a zrejme ťa v česku tak skoro nik nenahradí.. tak snád ešte nejaký ten rôčik pohraješ, a aj masters ešte vyhráš, veľa štastia :)
Reagovat
Fandina
To jsem opravdu nečekala, takovéhle radikální řešení v týmu. Předpokládala jsem, že hledá superkauče, nějakéhé úspěšného tenistu který bude fungovat s jeho současným týmem. Ale tohle je celková změna v týmu. Tak držím palce Berďo. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem převkvapený, ale asi neměl prachy na 2 trenéry. Mohla by to být dobrá volba, on toho hodně odkoukal od Lendla když trenoval Muru, myslím, že mu může dát určitě více než Krupa. Krupa je dobrý trenér, jsme zvědaví, koho uloví, škoda že se Jirak Veselý už domluvil...třeba pavláska
Reagovat
Mayo
no toto :O
Reagovat
a.magerova
Ale tak za mě - DOBRÝ :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No co, žádná změna, Berdychovi přát nebudu prostě. Dani chtěl odejít kvůli Amélii a asi chtěl být po té době taky jednička a ne jenom pomocník jiného velkého jména. Nevyčítám mu to. Spíše Andymu, jak s ním a Jezem zametl.
Reagovat
Hector.Salamanca
Výborná volba!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist