Berdych se Štěpánkem si ve Washingtonu zahrají finále čtyřhry

7. 8. 2010, 23:45
Aktuality 10
ATP WASHINGTON - Čeští tenisté Radek Štěpánek s Tomášem Berdychem si na turnaji ve Washingtonu zahrají o titul ve čtyřhře. V semifinále porazili čtvrtý nasazený rakousko-izraelský pár Julian Knowle a Andy Ram 5-7 6-2 10-4.
Radek Štěpánek a Tomáš Berdych

Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem hrají po svém boku na turnaji ATP poprvé od ledna, kdy v Brisbane prohráli ve druhém kole. Pak ještě v březnovém Davis Cupu porazili Belgičany a postoupili do čtvrtfinále.

Zatímco Berdych si v posledních týdnech užíval slávy po wimbledonském finále a posunu do top 10, Štěpánek se v metropoli USA vrátil po zranění na okruh ATP po téměř pěti měsících.

Jednatřicetiletý Štěpánek ve dvouhře vypadl už v úvodním utkání s Chiudinellim, Berdych se rozloučil ve čtvrtfinále po prohře s Malissem.

Pobyt ve Washingtonu si však před odletem na Masters 1000 do Toronta prodloužili díky úspěchům ve čtyřhře. Nejprve vyřadili světové jedničky Nestora se Zimonjičem, pak postoupili bez boje a dnes v semifinále zdolali 5-7 6-2 10-4 Juliana Knowla s Andym Ramem.

Česká dvojice se ve finále utká s dvojící Mardy Fish a Mark Knowles, kteří si poradili s přemožiteli bratrů Bryanových Rohanem Bopannou a Aisamem Qureshim

Berdych má na kontě zatím jediný deblový titul, Štěpánek třináct.

- ATP 500 WASHINGTON (USA, tv. povrch, 1.165.500) -
sobotní výsledky (07. 08. 2010)

Čtyřhra - semifinále:
Berdych/Štěpánek (ČR) - Knowle, Ram (4-Rak./Izr.) 5-7 6-2 10-4
Fish/Knowles (USA/Bah.) - Bopanna/Qureshi (Ind./Pák.) 7-5 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
To bylo na mě? já naprosto souhlasím se Stevem79 je to tenisový portál a ne portál na doučování češtiny.....
Reagovat
smazaný uživatel
V té poslední větě jsi měl dát čárku před spojku a a částici ne, poněvadž se jedná o poměr odporovací.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi si připadáš jako velkej borec když pořád opravuješ ostatní že? a víš co? kdybych psal třeba takhle
jupy berdich ze stepankem valy....
tak tobě to může být jedno!
Reagovat
smazaný uživatel
blbe
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou, ale nerozumím tomu, proč jsi napsal před spojku a čárku, když se jedná o poměr slučovací a předmět několikanásobný. Před vlastní jméno pojmenovávající jméno osoby jsi měl dát čárku, protože se jedná o oslovení.
Reagovat
steve79
Hodně štěstí, a úspěchů Rogere.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli sis neráčil všimnout, tak tohle je článek o Berdychovi se Štěpánkem, ne o upadajícím arogantním důchodci, elego fanatiku!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ze ty pises o Rogerovi v dobe, kdy vubec nehraje, pod clanky, v kterych se o nem vubec nezminuji, a navic ho urazis, to je v poradku, co?
Reagovat
steve79
Mapped: jo máš to máš pravdu, ale nechápu, proč mě tady vyučuješ češtinu? Nejsem určitě jedinej, kdo tady nepíše bez chyb. Tady je diskuze o tenisu a ne o pravopisu!!
Reagovat
smazaný uživatel
hmm Hustý.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist