Berdych v dohrávce přehrál Veselého a je ve čtvrtfinále

5. 7. 2016, 14:02
Aktuality 356
Tomáš Berdych s Jiřím Veselým svedli ve čtvrtém kole Wimbledonu velkou bitvu. Včera byl jejich duel za stavu 2-2 na sety přerušen kvůli tmě. V dnešní dohrávce pak uspěl zkušenější devátý tenista světa Berdych, jenž zvítězil 4-6 6-3 7-6 6-7 6-3 a postoupil tak počtvrté v kariéře do čtvrtfinále travnatého grandslamu.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych a Jiří Veselý svedli ve 4. kole Wimbledonu urputnou bitvu. České derby bylo včera za stavu 4-6 6-3 7-6 a 6-7 z Berdychova pohledu po třech hodinách a dvaadvaceti minutách přerušeno kvůli tmě a dohrávalo se až dnes. Berdych už měl včera pět mečbolů, ani jeden však nejlepší český tenista nevyužil.

Ve čtvrté sadě vedl Berdych 5-3, zápas ale nedokázal doservírovat a koncovka dostala dramatickou zápletku. Za stavu 6-5 měl desátý nasazený favorit tři mečboly, Veselý ale všechny odvrátil a vynutil si tie-break.

Ten už se hrál za šera, na což si Berdych opakovaně stěžoval. Veselý ve zkrácené hře bodoval a brzy si vypracoval nadějné vedení 6-1, ani jeden z pěti setbolů ale nedokázal využít. Berdych pak měl další dva mečboly, jenže Veselý zabojoval a nakonec tie-break získal poměrem 11-9, čímž srovnal na 2-2 na sety.

Dnešní dohrávce dominoval zkušenější Berdych. Hned na úvod sebral Veselému servis, a i když soupeř dokázal vyrovnat na 3-3, přidal další dva brejky a nakonec zvítězil 4-6 6-3 7-6 6-7 6-3. Pátý set trval jen 34 minut, zatímco v pondělí strávili tenisté na dvorci bezmála tři a půl hodiny.

"Nebyla to úplně situace, do které bych se chtěl dostat, protože zejména včera jsem nevyžil hromadu šancí, které jsem měl. Bohužel se to ale stalo. Pro mě je teď důležité, že jsem to dokázal vymazat z hlavy, dobře se vyspat a vrátit se na kurt silný. Myslím, že mi dnes hodně pomohly zkušenosti," konstatoval po zápase Berdych.

"Byl to dobrý zápas, mně se to líbilo," uvedl někdejší vítěz Wimbledonu Jan Kodeš, který pátý set sledoval v hledišti vedle Radka Štěpánka. "Veselý se zlepšil, už hraje i bekhend. A Berdych šel konečně trošku na síť," komentoval Kodeš, šampion z All England Clubu z roku 1973.

"Bylo prima, že se tady český tenis trochu prezentoval. Bratrovražedný boj je vždy nepříjemný po psychické stránce. Klukům se asi nespalo lehce, včera to byla velká bitva a dnes byl před nimi jen jeden set. Člověk ví, že když něco zkazí na začátku, může být rozhodnuto. Veselý mi připadal víc nervózní. Berdych byl klidnější, což asi rozhodlo," dodal Kodeš.

"Tomáš byl v hlavě silnější, ustál situaci daleko líp než Jirka. Možná mu chyběly fyzické síly," řekl po dohrávce trenér Veselého Jaroslav Machovský.

Veselý toužil před zápasem vyzrát na svůj idol a řekl, že ho překvapilo, jak vyrovnaně s Berdychem hrál. "Vítězství ale bylo ještě docela daleko. V koncovce zahrál zkušeněji. Jeho kvality jsou pořád někde jinde než ty moje," uznal Veselý. "V pondělí mě držel servis, s tím jsem hodně spokojený."

Berdych, finalista turnaje z roku 2010, se do wimbledonského čtvrtfinále probojoval po třech letech. Ve středu se utká s dvaatřicátým nasazeným Lucasem Pouillem z Francie, jenž ve Wimbledonu startuje teprve podruhé a před letošním londýnským ročníkem nevyhrál na trávě ani zápas.

Ve dvouhře spolu dosud nehráli, utkali se pouze ve čtyřhře loni v listopadu na turnaji série Masters v Paříži, kde Berdych spolu s Radkem Štěpánkem porazili v 1. kole francouzský pár Fabrice Martin, Pouille 3-6 6-0 10-4.

"Budu se snažit hrát svou hru, diktovat tempo hry, dobře podávat a hrát rychle a agresivně. To přesně by mohlo platit. Musím být ale plně soustředěný od začátku až do konce. Bude to čtvrtfinálový zápas, takže to určitě nebude snadné, ale já udělám maximum, abych vyhrál," řekl Berdych směrem ke čtvrtfinálovému klání.

• WIMBLEDON 2016 •
Velká Británe, tráva, 13.163.000 liber
pondělní výsledky mužů (04. 07. 2016)
• Dvouhra - osmifinále •
Berdych (10-ČR) - Veselý (ČR) ... 4-6 6-3 7-6(8) 6-7(9) 6-3
Pouille (32-Fr.) - Tomic (19-Austr.) 6-4 4-6 3-6 6-4 10-8
• Čtyřhra - 3. kolo •
B. Bryan, M. Bryan (2-USA) - Štěpánek, Zimonjič (14-ČR/Srb.) 7:5, 6:7 (10:12), 6:4, 3:6, 6:3

Komentáře

356
Přidat komentář
Krisboy
http://sport.idnes.cz/jiri-vesely-wimbledon-rozhovor-dnj-/tenis.aspx?c=A160705_200516_tenis_ten
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu jsem čekala na to, jak vítěz, ať už to bude Tomáš nebo Jirka, zareaguje po posledním míčku. Je fakt, že od včerejška ty emoce opadly.
Reagovat
FulnekUltras
Však i tady jsme s nimi měli co dělat, o některých "laických" serverech ani nemluvě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já jsem si vždycky myslela, jaká je to tady žumpa. Pak jsem párkrát nakoukla jinam a už si vážím toho, že tu přece jen jsou někteří přispěvatelé normální.
Reagovat
FulnekUltras
Tak sport emoce na hraně logicky přináší. Tady máme výhodu, že si všechno můžem aspoň chvilku rozmyslet. I když uvnitř se nám někdy bije uplakánek s lidoopem taky... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
tam je dobrý postřeh trenéra : "až zlepší kondici,bude se na kurtu cítit lépe a může porážet ty nejlepší " . Ví ,že Jirka zaostává za špičkou hlavně v kodici,od které se vše i psychika odvíjí.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jirka je typ tenisty, který rád hraje, ale hodiny v posilovně nesnáší. Takže za hráči jako Berdych nebo Thiem, který běhá po Vídni v parku s kládami na zádech, bude v tomto směru vždycky zaostávat.

V té dohrávce to bylo hezky vidět, že zatímco Tomáš se dokázal slušně zregenerovat, Jirka dokázal podat jen zlomek svého předchozího výkonu. I kdyby náhodou postoupil, proti Pouillemu by neměl šanci, na rozdíl of Berdycha.

Jirkovi by nejvíc pomohlo, kdyby ho začal trénovat Lendl. To by byly pot, krev a slzy a pak téměř jistě i grandslamové tituly.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tomas-berdych-rozhovor-po-osmifinale-s-veselym-fr9-/tenis.aspx?c=A160705_174618_tenis_tp

...při kterém čárový rozhodčí chybně zahlásil aut? Co jste mu pak říkal?
"Jenom jsem za ním přátelsky přišel a říkal, že příště to může zvládnout líp. Že to určitě dokáže. Jenom jsme se tomu zasmáli." :-)
Reagovat
Krisboy
No vidíte, tak je všechno v nejlepším pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa, kdyby byl přesvědčenej, že je v právu a že to byl natuty aut, tak by se hádal do krve.
Reagovat
kada.tom
Yeeeah! Come on!!
Reagovat
Mantra
Peschke? Slušný výkon na 40letou "bábu", ale nikdo to nevidí :-(
Reagovat
Fandina
A to se nedávno vrátila po přestávce a zranění a jak jede.
Reagovat
kada.tom
Pierre s Nicolasem už zvládli 3. kolo! Paráda :-))
Reagovat
smazaný uživatel
teď má Radek deku
Reagovat
kada.tom
Máte brejk, tak koukejte zamakat na servise a udolejte je!!
Reagovat
tommr
ale nutno říct, že zcela zbytečně. V zápase nebyly o nic horší jen v kritických momentech pravidelně selhávaly v čemž "vynikala" hlavně Lucka. Brejkbolů měly Háčka dokonce víc než Williamsky ale žádnej nedokázaly bohužel proměnit ... :(
Reagovat
PetaM
Jo jo, selhávala hlavně Lucka. Ale oba servisy si prohrála Andrea. Obvykle si je prohrává Lucka :D :D
Reagovat
kada.tom
No, sestry byly o něco lepší, ale on ten faktor, že hrajete proti sestrám asi docela působí, H+H se držely, ale v těch zásadních okamžicích prostě Serena s Venus zabraly :-)

Já jsem spokojen, snad sestry dojdou co nejdále, ideálně k titulu :-)
Reagovat
FulnekUltras
Háčka už nejsou co bývala - ale i tak faktor zatemnění jejich mozků přes síť působil docela spolehlivě...
Reagovat
Herbert_Hoover
Radek s Čertem válec, ustáli brejkboly, aby vzápětí využili své. Nenad slabší na podání, ale u sítě docela valí. Každopádně místy hraje dost odevzdaně, přímo na raketu dvojčat. Musí si podržet servis a mají na to!
Reagovat
kada.tom
škoda, no ... ale Bryani servírují do 5. setu jako první, snad to bude pro ně výhoda a vyhrají :-)
Reagovat
historik
jedinečná šance, navíc 2. servis a vyhodí to ven - hlavní je přece to dostat do kurtu. Ne bezmyšlenkovitě to tam prdnu, nejlíp co největší ránu. Možná by nezaškodilo u toho trochu přemýšlet.
Reagovat
PetaM
Hlaváčková se na první BB nebyla ani schopná trefit do míčku. A na shodě ho taky vyhodila.
Reagovat
tommr
to je ale pro Lucku naprosto typický. V důležitých momentech jí vždycky vypne mozek a jen do toho bezmyšlenkovitě řeže. Žádnej div, že jsou s Petrou největší kamarádky - mají toho hodně společnýho ... :(
Reagovat
Fandina
Hráďa někdy riskuje nemusí to být zatemnění mozku, ale Andrejka se mi zdá, že někdy zbytečně pinká na jistotu, takže si nemají co vyčítat.
Reagovat
PetaM
Co byste jako ještě chtěly?! Serena není schopná dát první servis a vy kravíte!!!!
Reagovat
PetaM
No, můžete si za to samy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak, během výměn to bylo vyrovnaný, problém byl servis Williamsek, který byl hodně dobrý, ale v momentech kdy nebyl, tak toho Háčka prostě nedokázaly využít
Reagovat
Fandina
Háčka s Willimas je hodně vyrovnané. Škoda, že v prvním i druhém nebyly Háčka na podání první. Dneska se mi to jeví jako hodně velká výhoda. Druhé podávající pořád dotahují.
Reagovat
historik
no ale kdyby líp returnovaly, dalo by se z toho vytěžit ještě víc
Reagovat
Fandina
Hlavně by nebyly pod tlakem za stavu 5:4, kdyby podávaly první.
Reagovat
historik
jj ale některé ty returny v předchozí hře byly rozhodně hratelný, proto to mrzelo potom ještě víc
Reagovat
svetova.dvojka
Tak jdu si zahrát Fifu 16 mám skvěle rozehranou tureckou ligu s Besiktasem, jdu na titul..., snad mě nezaříznou sudí. Vám přeji slunce v duši.
Reagovat
smazaný uživatel
Namasté.
Reagovat
Stan_Borowitz
Když nebudou z Islámského státu, tak to není riziko, které by se nedalo podstoupit.
Reagovat
FulnekUltras
...a pozdravuji cikorky... ;)
Reagovat
PetaM
Lucka si hraje na Agu :D :D Super u té sítě na BB ... :D :D
Reagovat
mahycek
Rozřízni se televizi pilkou, jako já v sobotu, nebo si dej obraz v obraze, nebo na mobilu sledovat jedno a na TV druhé. V tom prvním je to sranda, ale viděl jsem před lety, že si dal kolega dvě TV vedle sebe, když ještě nebyly mobily a další technika. Musím, se ale přiznat, že já na to zatím nejsem. TV ano, stolní PC ano, ale pod peřinou se dívat na zápasy, to ne. To neudělám, max. sledovat na mobilu průběžnej stav. Preferuji velkou kvalitní TV v HD (zatím) a ještě musí být značková s kvalitním obrazem. Můj velkej kamarád má TV a Sat techniku, tak jsem v obraze.
Reagovat
Fandina
Já se dívám na oba kanály. Nova Sport 1 mám v PC a tabletu přes O2 TV a Nova Sport 2 mám v televizi, takže stíhám obojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se dívám v televizi. Je to dobrá televize. Dívám se v ní na tenis. Dá se v ní ale dívat i na jiný věci. Třeba na ČT1. Teď zrovna se ale nedívám. Ale zase za chvilku třeba budu. Protože se v té televizi můžu dívat. Je to dobrá televize.
Reagovat
Lunej..
:D:D:D
Reagovat
FulnekUltras
Tak tak...nemá cenu denně objevovat Ameriku... ;)
Reagovat
kada.tom
Uuuuuuf, Bryani nakonec uháijili set a mají set!
Come on!!
Reagovat
kada.tom
ale ... uhájili servis a mají set
Reagovat
PetaM
Ať už je po OH a sestry táhnou do singla :D
Reagovat
tommr
sice s Williamskama prohrály první set, ale hra je zatím docela vyrovnaná ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo, teď si myslím, že to bude jednostranná záležitost :( škoda těch špatných returnů Lucky při posledním servisu Venus v prvním setu..
Reagovat
FulnekUltras
poměřovat slečnu sládkovou s Kongem vskutku nelze... ;)
Reagovat
historik
a navíc jim ještě pomáhá Hradecká no
Reagovat
PetaM
Hlaváčková za Luckou vůbec nezaostává a dává jim taky krásné dárky.
Reagovat
kada.tom
Nooo, tak to byla dlouhá hra a teda ten jestřáb byl neskutečnej ... no, každopádně hodně vyrovnaný set.
Reagovat
svetova.dvojka
Wimbledon na houby porušená tradice, hrálo se v neděli, Djokovič venku, všechny šňůry,rekordy a milníky v pr.deli... a ještě může vyhrát Berdych, opravdu hrozné...
Reagovat
Herbert_Hoover
Díky Djokerově vypadnutí je to právě zajímavé. :) Všechny šňůry, rekordy a milníky ať si s dovolením strčí do...bagu. :)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Já ti nevím, mám pořád takový pocit, že to letos nakonec stejně vyhraje Djokovič. Ještě nevím, jak to udělá, ale možná poruším tradici a poprvé si vsadím. Jestli tedy nějaká sázkovka bude mít odvahu takovou sázku přijmout.
Reagovat
FulnekUltras
a ve WTA to po vzájemné likvidaci Slovanek vypadá na Blackbledon...
Reagovat
Herbert_Hoover
No, zatím je to poměrně dramatická podívaná, jak jsem doufal, že by mohla být. V prvním setu byl Čert o něco horším hráčem, ztratil podání dvakrát, ovšem při tom druhém ztraceném začal Radek kazit. Jeho slabší výkon vygradoval v tiebreaku druhé sady, kdy měl nalitý míč u sítě na ukončení setu za stavu 7:6, ale napálil hybrid voleje a smeče do sítě. Byla docela klika, že se Bryanům nepodařilo ten set ukončit. Radek s Nenadem přitom vedli už 4:1, ale Radek nakupil několik chyb. Nakonec symbolicky Nenad ukončil set a oplatil tak Bryanům, že ho dvakrát u sítě trefili. :) A začíná se znovu. Dvojčata hned při premiérovém podání v problémech, ale ochočili si pro dnešní den jestřába, jednou milimetrový OUT v jejich prospěch, později několikamilimetrový IN v jejich prospěch. I to je zachránilo od ztraceného servisu. Radek/Čert pojďte! :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak bohužel brejk, Čert nepochopitelně nezabil první fiftýn, tedy vlastně zabil, naivním kraťasem nebo co to mělo být. Následná dvojchyba a megahaluz dvojčat, kdy náhodně nastavil asi Bob raketu a poslal Radkovu smeč k postranní lajně. Následná chyba Radka u sítě. Hohoho, ale naděje žila a snad ještě i žije. :/
Reagovat
svetova.dvojka
Já jsem vždy obdivoval Artura Ashe, popral se s rasismem i se soupeři.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem v tomto smyslu vždy obdivoval Terminátora. Ten se dokonce pro rasu, která jej nenáviděla a pohrdalal jím, obětoval. Nikdy nezapomenu na projev Martina Luthera Kinga a na Terminátorův pohled, když se dobrovolně spouštěl do lázně z roztaveného kovu, aby zachránil lidskou rasu.
Reagovat
Fandina
Háčka s Williams na Nova Sport 1 Ráda s Zimojem proti Brayn na Nova Sport 2. A obojí pěkné, na co se dřív dívat.
Reagovat
FulnekUltras
v Chorvatsku už takový výběr nebude... ;)
Reagovat
Fandina
Každým dnesm se výběr zužuje Háčka před chvílí škoda, že nevyužily žádný BB a končí. Ale ještě jsou ve hře Kája s Julčou, Bára s Míšou, Květa a třeba bude i Ráďa, mixáci také mohou překvapit a hlavně Berďulka.
Reagovat
FulnekUltras
Tak Berďulku teď už musíme dotlačit až úplně na doraz... ;)
Reagovat
Fandina
Bojím se Andyho, ale samozřejmě může to být Tsonga, ten je podle mě pro Berďu přijatelnější. Pokud projde další dvě kola, finále se nebojím.
Reagovat
FulnekUltras
S Květákem bude Berďa nutně potřebovat přepnout do kvitovského předfinálového tranzu - jinak asi skončí jako obvykle...
Reagovat
Fandina
Je to tak, poslední dobou přepínal do tlaku hlavně Andy, jakmile si stoppul proti Berďiovi třeba to s odchodem Valverdyho od Berďi pomine a naopak se nahecuje BerĎa. Pamatuji na doby, kdy to na Andyho uměl. Tak bude potřeba to oprášit.
Reagovat
kada.tom
Zatím zajímavý tenis, fandím oběma týmům, tak ať vyhrajou ty lepší :-)
Reagovat
Fandina
Ráďa se Zimojem s Bryany 1:1 na sety v na pínavém TB. Tak ještě dva sety.
Reagovat
kada.tom
Vasek/Jack ... :-((
tak alespoň Bryani a Pierre s Nicolasem ... come on!!
Reagovat
historik
už delší dobu na servisu špatná
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mahycek
Paráda, Veselý - Siniaková, moc jim to přeji. A právě teď H+H proti W+W, jdeme na to a vyřadíme je.
Reagovat
panzer.dragon
https://www.facebook.com/video.php?v=1155964791126507

tohle bylo ultrabrutální
Reagovat
kada.tom
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule17.html

Federer a Andy dle očekávání na Centre court, zbylá dvě QF na jedničce :-)
Reagovat
kada.tom
Bryani set!! Come on!!
Reagovat
svetova.dvojka
Woodies měli větší charisma Come on !!
Reagovat
kada.tom
Jirka s Kateřinou pěkně otočili zápas :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Takže bylo vlastně dobře, že to Jirka Berdychovi pustil, aby se mohl plně soustředit na mix.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem poslední dva gemy. Bylo fajn sledovat, jak se Tursunov nechytal na podání Katky. :D Myslím si, že jestli má pro někoho smíšená čtyřhra význam, tak jsou to právě mladé talenty typu Katka a Jirka. Letos uspěli ve dvouhře, tak by mohli jít daleko i v mixu. Snad v příštím kole porazí Lucinku a starýho kozla...
Reagovat
tommr
Katka hrála celej zápas skvěle. Myslím si, že má pro debla docela slušný vlohy a na síti se cítí jako ryba ve vodě ... :)
Reagovat
bIbec
jj. Byla ozdobou celého zápasu.
Reagovat
svetova.dvojka
Ta Siniaková to je dcera nějakého ruského boxera nebo co, s ní bych hrát nechtěl, kdyby se mi nedařilo, tak by mě hned zmlátila...
Reagovat
vrabejka
Juuu Katka a Jirka postoupily :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka s Jiřkou postoupily?
Reagovat
tommr
hráli dobře - hlavně Katka se mi moc líbila ... :)
Reagovat
Fandina
Jirka s Katkou hrají s Tursunovem a Petko 1:1 na sety a ve třetím mají brejk. A hezky ho zahráli. Dávají to na Nova Sport 1. Tak dopodávevat!!!
Reagovat
Jabadu
Cožééééé?!!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
no a Štěpec se Zimákem s Bryany, H+H za chvíli proti Williams, to je pěkná podívaná.
Reagovat
Fandina
Ráda se Zimojem proti Bryanů jsou na Nova Sport 2.
Reagovat
Fandina
Katka s Veselkou 6:2 ve třetím a zaslouženě, byli lepší, hráli líp. Nádhera a gratulace veliká. Pěkně se na ně dívalo!!!
Reagovat
Frick
Když vyhrajou, dá mu?
Reagovat
Fandina
Mám takový dojem, že Jirka tam má svoji slečnu.
Reagovat
svetova.dvojka
To je ta co má sobě tunu mejkapu...
Reagovat
FulnekUltras
trochu jakoby ségra - ale na rozdíl od sátorky moc pěkná
Reagovat
svetova.dvojka
Sátorová je anorektička fuj fuj..., raději krev a mlíko.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak ;)
Reagovat
Kytka
No v každém páru může být jen jeden hezký....
Reagovat
FulnekUltras
To Irenka Fojtíková byla aspoň trochu full... ;)
Reagovat
PetaM
Moc pěkná je jenom proto, že vypotřebovala všechen make-up světa ...
Reagovat
svetova.dvojka
Ona je něco jako soudruh Pláteník https://www.youtube.com/watch?v=PwGiAEwR1YU
Reagovat
Frick
Já nikdy nechápu, proč s. Pláteník kupoval tolik toho sejra.
Reagovat
FulnekUltras
když už tam ležel... ;)))
Reagovat
FulnekUltras
jestli teda myslíme jednu a tu samou... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
odkdy ti je jedno, že se tu prezentuješ jako úchyl?
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych řekl, že jo, že to patří k etiketě mixu.
Reagovat
svetova.dvojka
http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/zahranicni/portugalsky-postupovy-hrdina-quaresma-jsem-hrdy-na-svuj-romsky-puvod
Reagovat
Jabadu
"Pro mě je černoch jako cikán ..."
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
No ale Ricardo je Rom jak má být, má garáže plné drahých aut, šperky,prsteny, má na to prostě...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky znám jednoho takového. Ale to není fotbalista, ale pasák.
Reagovat
svetova.dvojka
Říka se podnikatel, jinak prostituce je v ČR legální, (tedy samozřejmě pokud v tom nejsou drogy,násilí,kuplířství, obchodováni s lidmi, otroctví nebo jiné zločiny)
Reagovat
Stan_Borowitz
Pasák spadá do té kategorie kuplířství, někdy také obchod s lidmi, vydírání, omezování osobní svobody, záleží na nátuře toho pasáka.
Reagovat
svetova.dvojka
To by mu to museli nejdříve dokázat..., znal si případ romského barona Antonína Běly, kterého nechal zabít český mafián František Mrázek, jeho děti po něm všechno zdědily, policie mu nikdy nic nezabavila, přestože všichni rasisté z majority tvrdily, že jeho majetek pochází z trestné činnosti...
Reagovat
Stan_Borowitz
To byly sprosté pomluvy, zejména pokud jej nechal zavraždit pan Mrázek, tak to musel být slušný člověk, protože pan Mrázek byl taky slušný člověk a s žádným grázlem by se nikdy do ničeho nezapletl.
Reagovat
svetova.dvojka
Konečně zde nacházím člověka z mozkem...
Reagovat
svetova.dvojka
s
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych tam nechal to "z" a vůbec, proč ne "z mozgem". Gramatika je stejně z podstaty rasistická, protože zvýhodňuje vzdělané a Romům byl přístup ke vzdělání po generace odpírán.
Reagovat
Frick
Jakože má bio farmu s ovečkama? To je fajn, když takovýto nápad dá člověku šanci si slušně vydělat.
Reagovat
Stan_Borowitz
A určitě se na to dá dostat nějaká dotace.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
svetova.dvojka
a mnoho nesnášenlivých a rasistických komentářů pod videem, od těch údajně "slušných občanů" z majority, za takovéto nenávistníky nenávistné se stydím. Lidé by obecně měli k sobě chovat více náklonosti a mít více porozumění.
Reagovat
Jabadu
Já si myslím, že lidi vůbec tak nějak obecně dost málo hulej.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Jinak se to za katedrou a ještě s asistentem asi vydržet nedá... ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Francouzskou fotbalovou reprezentaci tvoří výhradně Afrofrancouzi popř. Arabové, bílých etnických Francouzů těch je v týmů snad jen 4 z 23 nominovaných. Já jsem si původně myslel, toho 10.června kdy se šampionát otvíral zápasem Francie-Rumunsko ,že hraje Kamerun, ale nakonec jsme byl vyvyden z omylu..., ale musím souhlasit s Ericem Cantonou, francouzský trenér je rasista , diskriminuje bílé hráče. Eric měl vždy pravdu, můj oblíbený hráč to byl a znovu mě nezklamal...
Reagovat
FulnekUltras
Kamerun... ;) ...snad to dotáhnou aspoň nepatrně míň multi Němci, když už ne Wales...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou to Arabové, ale Arabofrancouzi.
Reagovat
svetova.dvojka
No jo... a to ještě Deschamps nezval Karima Benzemu a Hatema Ben Arfu..., to by byl manschaft, asi jenom Hugo Lloris by tam byl bílej..., rasista je rasista no...
Reagovat
blixa
Nevím jestli to myslíš jako ironii ? :D Ale Cantona to myslel jinak s tím rasistou. Kritizoval Deschampse za to že nevzal na ME Benzemu který je etnicky alžírský Arab a Ben Arfu, který má zase tuniský původ ;-)
Reagovat
svetova.dvojka
Tady se vůbec nabízí otázka jestli je Francie evropský stát že...
Reagovat
blixa
Tak území v Evropě leží ... a lidi, no ti vždycky nějak putovali, sem tam, hore dole .... Nechybělo zase tak moc a mohli jsme tu mít všichni šikmý voči :D
Reagovat
letityfanousek
ale příště ho dáš Jiří. Berdych by neměl pokazit příští zápas a dostat body aby se na konci roku dostal na TM
Reagovat
FulnekUltras
to je aspoň vidění světa v širších souvislostech... ;)))
Reagovat
bIbec
Veselko to Katce kazí.
Reagovat
bIbec
teda Veselka
Reagovat
Stan_Borowitz
Měl to baronovi pustit už včera, jenže on si s ním chtěl ještě chvíli pohrát jako kočka s myší, než to vypustí, aby nebyl zbytečně vyšťavenej na ten mix. Zbytečně plýtval islami, teď mu chybí.
Reagovat
svetova.dvojka
Už se těším na to, jak Murray vypráská Berdycha v semifinále, kolipak gemů uhraje Tomášek ?, a on ani Pouille není bez šance...
Reagovat
svetova.dvojka
Kdyby Berdych pocházel alespoň z dělnické rodiny, ale on pochází z bohaté famílie , doktorka a podnikatel, hanba mu...
Reagovat
PetaM
Nechápu, co mu závidíš, když vy, negři, máte všechno a bez práce.
Reagovat
svetova.dvojka
Já nejsem negr a říká se Afroameričan...
Reagovat
smazaný uživatel
Balotelli je taky Afroameričan?
Reagovat
svetova.dvojka
Afroital..., skoro všechny Evropské země měly v Africe své kolonie takže asi tak... kromě ČR my jsme unikát nikdy jsme nikoho neukopovali...
Reagovat
smazaný uživatel
A Mo Farah se narodil jako Afrosomálec a teď je z něj Afrobrit. I když je pravda, že v Somálsku asi moc Eurosomálců nežije.
Reagovat
svetova.dvojka
Každopádně negr je urážlivé označení, slušný člověk něco takového nikdy nepoužije.
Reagovat
Stan_Borowitz
Afroameričani ho používají celkem běžně, nejčastěji ve variantě nigga.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Taky Snoop Dogg, 50 Cent apod., kteří slovo "nigga" pro označený Afroameričanů používají běžně, nejsou moc slušní lidé.
Reagovat
PetaM
Nepoznal jsem žádného slušného negra, nemám důvod jim říkat jinak. Až ho poznám, budu mu říkat Cikán, či Rom. Do té doby ... ;)
Reagovat
Kytka
Jaká bohatá familie? Zubní lékařka a inženýr? I když podnikatel, tak zrovna nevlastní mamutí společnosti jako Babiš. Běžná střední vrstva to je. Takových rodin jsou hromady, jsou zcela běžné. Aspoň to není nějaká černá špína.
Reagovat
PetaM
Prý Afroameričan. :D :D
Reagovat
majkl005
oznamoval Berdych, že nenastoupí v DC proti Francii ?
Reagovat
Frick
Nominace Jaroslava Navrátila na Francii: Jiří Veselý, Lukáš Rosol, Adam Pavlásek a Radek Štěpánek, za Francii nominoval kapitán Yannick Noah: Jo-Wilfried Tsonga, Lucas Pouille, Nicolas Mahut a Pierre-Hugues Herbert.

To ať jde někam!
Reagovat
bIbec
momentálně dobrá nominace, já sem spokojený..
ale do budoucna by to chtělo ještě jednoho hráče k trojici Veselý, Pavlásek, Kolář.
Reagovat
bIbec
každopádně Adam tam bude do počtu, ten si nezahraje.. možná za rozhodnutého stavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Debla by si zahrát mohl...
Reagovat
Kytka
Tomáš prohlásil, že se bude rozhodovat až po Wimbledonu. Nakonec má na to právo, jen ať se mladí snaží a Jirka ať si zvyká na post lídra. Je to sakra třeba. Tom už pro DC udělala dost.
Reagovat
EllNino
to ne :/ to je velká škoda, hratelná Francie v téhle sestavě
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/791069-hanba-ostuda-kyrgios-sklizi-zlobu-ve-wimbledonu-podivej-se-do-zrcadla-radi-mcenroe.html#hp-sez

Co do něj pořád šijou, já se mu nedivím. Očividně má jiné hodnoty, tak bude světová jednička někdo jiný, o co jde? :-)
Reagovat
Krisboy
To je pravda, světovou jedničku z něj dělá okolí a novináři. Nebo o tom někdy mluvil sám? A jestli řekl, že nemiluje tenis a hraje ho jenom proto, že neví, co jiného by dělal, pak je to ještě větší de.bil než jsem si vždycky myslel. Rozmazlenej nevychovanej primitiv.
Reagovat
darek.vrana
A proč? Má se tvářit, že ho miluje, když to tak necítí? Dobře ho to živí, většina lidí nemiluje svou práci.
Reagovat
Krisboy
Ne, má jít do pr.dele, když to nemá rád! Dělat tenis pro prachy nejde!
Reagovat
Lunej..
A ty jsi jako co? Nějaký boží mlýn, který tady pořád mele takový kraviny? Naštěstí na tvém názoru vůbec nezáleží..
Reagovat
Krisboy
Aby ses z toho vypatlance nepodělala.
Reagovat
FulnekUltras
Jen je tam trochu vlhko, Vlastičko... ;)))
Reagovat
Kozoroh
Člověče, Andre Agassi taky nesnášel tenis a kam to nakonec dotáhl - 8 grandslamů, 60 titulů ATP, 101 týsnů na 1. místě...
Reagovat
Krisboy
Agassi nesnášel tenis? To se mi nezdá...nějakej zdroj?
Reagovat
Kozoroh
Jeho autobiografická kniha Open, četl jsem ji a mám ji v knihovně. Agassi během své kariéry svou nenávist k tenisu nepřiznal, vždy na tiskovkách odpovídal, že tenis miluje. Až ve své knize se přiznal, že lhal.
Reagovat
Krisboy
Aha, o té knížce samozřejmě vím, ale nečetl jsem ji. Měl bych to napravit. On toho během aktivní kariéry nepřiznal více, že :) Ale stejně se mi to nezdá. Spíš si myslím, že měl období, kdy tenis nesnášel (po triumfu ve Wimbledonu nebo problémech s rukou), ale pak mu zas přišel na chuť. Pokud by tenis skutečně nesnášel, nehrál by na špičkové úrovni nějakých 17 nebo kolik let, to prostě není možné. Zvlášť ke konci, když už byl se Steffi, měli děti a on stále hrál (a vyhrával) finále grandslamů. Tam vášeň musela být!
Reagovat
peggy
Myslím,ze Jirka na to mnel včera i dnes s Berdychem zamést.Možná,ze to bylo něco za něco?Jirka byl dobrý a najednou 6:3 divné?
Reagovat
Krisboy
Prostě byl dneska arogantní pan Berdych lepší než J1rka, milá peggy. Jseš schopná to pochopit?
Reagovat
FulnekUltras
Vidělas' gem na 4:3? Tam to Jirka bohužel podělal. Místo, aby mlátil dál svoje, začal špekulovat a už se to s ním táhlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Je za tím Černošek - řekl Jirkovi, že dohrávku MUSÍ prohrát. A slovo capo di tutti capi je svaté.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak to bylo. Král tenisového podsvětí solárnímu baronovi oči nevyklove. Jsou to oba svého druhu aristokrati, zatímco J1rka není ani zeman, takže pan prezident nemohl vstoupit do hry.
Reagovat
Kozoroh
Jirka takový start jako včera neměl, naproti tomu Berďa v prvních gemech nechyboval. Trochu si to Tom pokazil v šesté hře, ale v té následující si opět připsal brejk a servis už nepustil.
Berdychův výkon v zápase byl sice dobrý, ale na Murrayho nebude jeho hra stačit. Z Andyho zápasů, co jsem viděl hraje Andy ve velké pohodě a mírně by mě překvapilo, kdyby Berdych uhrál set. Zápas s Pouillem moc neřeším, neboť toto utkání by měl Berďa zvládnout nejhůř ve čtyřech setech.
Reagovat
Krisboy
Únava v tom nebude hrát pražádnou roli. Oba budou odpočatí a 100% připravení. Rozhodně forma, sebevědomí a celková úroveň hry. Tom je jednoznačně favorit, jeho porážka by byla zklamání, nic jiného. Dnešní půlhodinka ostrého zápasu mu absolutně nemůže uškodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pouillovy výsledky budí respekt, neviděl jsem ho hrát, tak nevím, co čekat, ale porazil Del Potra a Tomica, takže bude ve formě. Přitom předtím tři zápasy na trávě prohrál :D
Reagovat
Kytka
Viděla jsem ho při zápase s Del Potrem. DelPo nehrál nic moc, dělala chyby. Ale Pouilleho jsem už hrát viděla. Hraje pestrý tenis, umí překvapit, je pohyblivější než Jirka. Bude těžší ho prohnat a zakončit, jako to občšas dělal Jirkovi.
Reagovat
Krisboy
Nenenene, Tomáš ve čtyřech setech! (páč slabší chvilku, která ho bude stát servis a tím asi i set si zřejmě opět neodpustí)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Tak ale Tomáš taky hraje pestře, dneska to tam jednou chtěl zkrátit za síť, sice se mu to nepovedlo, ale pestré to bylo.
Reagovat
Kytka
JJ, včera dal pár úspěšných kraťasů. To dřív hrál zcela vyjímečně a jen proti absolutnímu outsiderovi, ne v takhle vypjatých zápasech. I jeden lob přes Jirku úspěšně uhrál.
Reagovat
tommr
sice letos zatím neprožívá zrovna nejpodařenější sezónu, ale na GS podává velice solidní výkony - zatím na každým došel až do čtvrtfinále. Navíc pokaždý vypad se silným soupeřem - na AO s Federerem a na FO s Djokovicem což rozhodně není žádná ostuda. Doufám proto, že tuhle tradici neporuší ani ve Wimbledonu a prohraje až s Murraymv semi nebo s Federerem ve finále. S Pouillem prostě padnout nesmí! :)
Reagovat
Krisboy
!!!
Reagovat
PetaM
Samozřejmě máš na mysli, POKUD prohraje ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo by třeba nemusel padnout vůbec :)
Reagovat
tommr
to by samozřejmě bylo ideální, ale musíme bejt realisti - i semifinále nebo dokonce finále by byl v Tomášově situaci megaúspěch ... :)
Reagovat
Kytka
Myslím, že tady má Tom zdaleka nejlepší formu za celý rok. A i hra je lepší. Už neběhá a nevrací jak ťulpas, ale vrátil se ke své nátlakové hře. Údržba není pro hráče Tomova typu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má teď velkou nevýhodu, navíc Pouille zdá se hraje opravdu ve formě. Předpokládám, že to bude zítra druhý zápas na jedničce po mači Raonic-Querrey. Jinak zítra by mohl padnout jeden z dvojice Federer, Murray, mohl by se takový Tsonga zbláznit a po zápase pustit Judy to video, jak se usmívá že její syn nemusí na turnaji čelit Djokovicovi. Ideál Raonic-Federer, Berdych-Tsonga.
Reagovat
FulnekUltras
tak namyšlené bychom to měli... ;)
Reagovat
SubOptikT
Tom to dá. A Tsonga, doufám, taky. A J1rka je povzbuzen do dalších turnajů.
Reagovat
EllNino
v čem spočívá ta Berdychova nevýhoda ? :)
Reagovat
tommr
asi v tom, že neměl dneska volno - na rozdíl od soupeře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ono se to nezdá, odehrál dneska sice jediný set, ale co muselo následovat předtím, co potom, to taky nějaký čas vezme a ten den se odvíjí asi dost jinak, než kdyby hrát nemusel.
Reagovat
darek.vrana
Já bych to nedramatizoval. Hráli chvilku. Pouille byl dnes taky určitě na kurtu a neleží jen na hotelovém pokoji, navíc má v nohách taky maratónský zápas.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - zítra bude opět klíčová Berďova hlava...
Reagovat
Kytka
No chvilku, ale musí přijít do areálu tak dvě hodiny před zápasem, tak 3/4 hodiny se rozcvičit, mírně potrénovat. Pak zápas, který sice netrval ani hodinku, ale soustředění musí být stejné, ne-li větší, je to jen jeden set, který se musí vyhrát, jiná cesta není. Po zápase masáž, atd. Místoi toho mohl potrénovat na zítra, připravit se na ten konkrétní zítřejší zápas a mít volno na regeneraci. je to čtvrtý den po sobě a jeho soupeř měl volno a mohl se lépe nachystat, odpočinout.
Reagovat
darek.vrana
Samozřejmě, ale myslím, že zítřejší výkon to neovlivní.
Reagovat
EllNino
stejně by šel trénovat, takže tenhle set ho opravdu nevyšťavil, bylo to místo treninku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tu nevýhodu neviděla tak tragicky. Samozřejmě volnej den je volnej den, ale Tom se dneska zase tolik nenadřel, byl to takový trénink. Teď má celý odpoledne klid.
Reagovat
smazaný uživatel
původně jsem psal drobnou nevýhodu, ale pak jsem si říkal, nebudu troškař :-D jj, Tomáš je profesionál, určitě ví, jak si s tím poradit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako kdyby se 2 hodiny přetahovali do stavu 20:18, pak by to určitě problém byl, ale tohle prostě musí tenista Tomášova formátu zvládnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš Berdych!
Reagovat
FulnekUltras
nic není nemožné... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
blixa
Kdy jindy než letos ? Novak out, Fedex průměrnej a Můra to neunese ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych na 100% mentálně prohraje již před zápasem s Murraym, pokud ovšem vůbec porazí francouze.
Reagovat
FulnekUltras
na tomhle Wimblu bych to viděl jen asi na 70%... ;)
Reagovat
Jabadu
Ale jo. Postoupil zkušenější.
Jenže čím dále se Tomáš dostane, tím hraje hůř.
1. servis 40% a tradáááá -... jsem mladáááá ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
a Jirka si na nadpis Mládí vpřed ;) musí ještě počkat. Spekulace s autem na BL se mu hrubě nevyplatila, a Berďa pak už přes tildengame zápas celkem klidně dotáhl do vítězného konce.

Každopádně úžasně příjemný pocit, když je anglosaský tv komentátor doslova u vytržení nad derby dvou našich hráčů... ;)

Jirka letos ve Wimblu konečně naplno ukázal své možnosti a do budoucna zcela vážně aspiruje na nástupnictví svého dnešního přemožitele, který má našlápnuto...radši nebudu říkat kam, neboť Frantík zítra může být (bez ohledu na fyzis) zrádný a pokud dojde na duel s Květákem, bude muset Berďa zcela zásadně překročit vlastní dlouhodobý stín. Jestli to však při svém současném, věřím že optimálním rozpoložení dokáže, pak...
Reagovat
smazaný uživatel
včera na tom zápase byla parádní atmosféra a s těmi komentátory, přesně jak píšeš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
i když při tom Jirkově brejku mi zatrnulo. Smekám před oběma. Jednoznačně nejlepší OF letošního Wimbledonu. Sláva vítězi, čest poraženému. Díky kluci, bylo to super!
Reagovat
Kytka
To mně zatrnulo taky. Říkala jsem si, jestli ho neprolomí znovu, tak je to na hodiny, naštěstí přišel ribreak. Ale Jirka dnes nenastoupil v takové kondici jako byl včera. Asi se mu to mlelo v noci v hlavě, moc takových přerušených zápasů nezažil, jestli tohle nebyl vlastně jen druhý. Kdežto Tom tohle zažil xkrát. Možná, kdyby se včera dohrávalo na centrkurtu, jak chtěl Tom, bylo by hůř.
Reagovat
mahycek
Tak nakonec se zkušenost projevila a Berdych má velkou šanci dostat se do semifinále. Ale Veselka vůbec nezklamal a hlavně včera předvedl výkon, na kterém může stavět. Dnes ho ještě čeká smíšená čtyřhra se Siniakovou.
Reagovat
Fandina
Berďovi. Dneska byl lepší. Tak ještě třikrát a je to!!!
Reagovat
FulnekUltras
jinak ho už dál neznám... ;)
Reagovat
kada.tom
Vyhráli po 5 hodinách a 2 minutách 16-14 v 5. setu :-)
Reagovat
Frick
To se prostě nemůže podělat. DF, pouštění domnělýho auto... chjo, chjo...

Řekl bych, že tenhle prohranej servis se asi taky na Jir-Koňovi dost podepsal psychicky.
Reagovat
Pavol
To je niekedy velmi tazke. Prehra by mala nanho tazky dopad.
Reagovat
tommr
jj kdyby Tomáš prohrál už téměř vyhranej zápas a navíc s mladším krajanem tak by ho to nejspíš hodně psychicky srazilo ... :)
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně doufejme, že teď ho výhra naopak notně posílí... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu nechápu to adorování Veselého po jednom dobře zahraném turnaji. Klidně se může stát, že další půl rok bude hrát to "své".
Reagovat
Stan_Borowitz
To není adorování, to je upínámí madějí. Máme stagnujícího Berdycha,starého Štěpánka, legendu Rosola a Jirku Veselého. Ke komu máme ty naděje upínat, když ne k němu?
Reagovat
SubOptikT
Samozřejmě. Na betonech v Americe J1rka všem ukáže, zač je toho loket!
Reagovat
smazaný uživatel
Upínat naděje ano ale po jednom dobře zahraném turnaji z něho dělat druhého Berdycha?
Reagovat
FulnekUltras
Jiřin je naštěstí ;) něco úplně jiného... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak z Berdycha taky dělali kdysi před lety po jednom povedeném turnaji, kde porazil tehdy dominantního Federera, druhého Lendla...
Reagovat
FulnekUltras
a to ještě byly LOH... ;)
Reagovat
darek.vrana
Viděl jsi, jak hrál? To není náhoda, ta hra tam prostě je a ten potenciál je fantastický. U něj je to jen o hlavě a sebedůvěře. Pokud ji udrží i nadále, tak může myslet hodně vysoko. Tohle nebyla nějaká náhodná haluz, tohle bylo podložené skvělým výkonem.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas - když bude hlava, bude všechno...
Reagovat
Stan_Borowitz
ANO, bude líp!

http://i.lidovky.cz/13/092/lngal/PEF4df9ac_BabiL.jpg
Reagovat
FulnekUltras
tak chleba v regálu zatím ještě občas je... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=ziqK55Wbr34
Reagovat
FulnekUltras
i když následná fronta u kasy snad ještě delší než na poště...než se projeví rady některých prozíravějších ekonomů zvýšit "plebsu" platy aspoň o čtvrtinu (s čímž už např. Lidl bez smluvního ujednání libovolných přesčasů téměř zadarmo začal), bude to v našem parazitním kapitalismu ještě nějakou dobu tak trochu neevropsky skřípat...
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych to uzavřel babišovskou parafrází na slavný smyšlený výrok Marie Antoinetty:

"Když nemá lid na chleba, tak proč nejí raději koblihy?"
Reagovat
FulnekUltras
ani ta předvánoční polívka od primátora to nezachrání... ;)
Reagovat
Ondra979
Ja mu fandil, dokonce jsem si ze srandy vsadil kilo, ale co uz. Pro Jirku by QF pozatmo SF byl zivotni uspoch, a treba by zaskocil i Muru kdyz dokazal prekvapit Novaka, byl by jasny outsider a to mu vyhovuje, kdo vi. Tomasovi bohuzel v SF moc neverim, bude citit jednu z poslednich sanci na velky vysledek a muze ho to svazat, navic tam jeste neni a ten Pouille se nezda..
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne by Jirka nejspíš vypadl s Pouillem, zejména pokud by se to dneska nějak táhlo. Má výrazně slabší fyzičku než Berdych, ten se do zítřka dá do kupy, Jirka by byl jako mátoha.
Reagovat
turista
Nemyslím si, že Jirka má horší fyzičku. Byl nervózní a to rozhodlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Čěkal jsem, že to neustojí. Už v pvním tiebreaku šlo dost dobře vypozorovat jeho psychiku. Když poprvé ztratil míček, tak následně při podání nas...e práskl domíče.
Reagovat
FulnekUltras
i pár kvitovských podběrákových úletů předvedl...ale to se ještě všechno poddá... ;)
Reagovat
Ondra979
Ja myslim ze po vcerejsich zvratech se to dalo tezko predvidat, ale dnes byl Tomas lepsi, vcera to trestuhodne nedopodaval, coz se mu priste nemusi vyplatit.
Ale jesti Tomas s Murou(jestli se k nemu dostane) predvede svuj obvykly vykon tak me teda zklame
Reagovat
Mayo
prečo sa stále píše, že porazil Djokoviča, tak by mohol aj Murrayho? to je niečo ako Rosol porazil Nadala ale potom prehral s Kohlschreiberom, ako je to možné? lol...nehovorí ti niečo match up...S Andym by J1rka nič neuhral.
Reagovat
bIbec
Tak nic. Gratulka Tomášovi. Držím pěsti dál.
A Veselko, ty se opovaž zase hrát ty svoje losing streaky na dalších turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
Tragéd ten Jirka fakt. Krásně stáhne na 3:3, vede 40:15, Berdych očividně znervózní a co udělá? Vyhodí míč, pak pustí dobrý mič, pak 5154. nečistý míč z FH a zakončí to dvojchybou, nádhera.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně zrovna vypadla NS, když to bylo 40:15, tak jsem si říkal, jak to ten Berdych srovnal. No to je fakt tristní.
Reagovat
Kytka
Jupííííí, Tom jde dál!!!!!! Paráda!!!!! A hlavně, že bylo brzy hotovo a netáhlo se to. Ale Jirka by si taky zasloužil jít dál. Třeba víc než Tsonga, který to má od Richarda zadarmo. Jestli bude Jirka takhle pokračovat, třeba se brzy dočkáme jakéhosi "korunního prince", když se nepovede jednomu, bude tu druhý. Ale tak aby se dostal co nejdřív do dvacítky.
Reagovat
EllNino
už to není loser jo ? :) ...jak málo stačí ke změně názoru
Reagovat
PetaM
Petra má s Češkama mnohem snazší práci, než Tomáš s Čechy :D Ale konec je naštěstí stejný :D Gratulace.
Reagovat
Lunej..
Tomáš neprohrál 10 let s Čechem, tak si tu pověst musí udržet :)
Reagovat
PetaM
Zase je ale fakt, že Tomáš nečelí Čechovi tak často, jak Petra Češce :D Musí odolávat častější nápory, než on :D
Reagovat
Lunej..
To je pravda, protože máme lepší tenistky než tenisty. :) A zase nám tam zbyl ten arogantní Tomáš. Nějak to musím přežít:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Holt Monte Carlo rules...
Reagovat
PetaM
Vypatlaný Čech = pravý Čech.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak já si myslím, že když někdo někde bydlí, tak by se za to neměl ani on, ani jeho fanoušci stydět a všelijak to omlouvat nebo jiné napadat za to, že o tom naprosto přirozeně píší. Když spolu hrají dva původem Češi, je to jeden ze způsobů, jak je rozlišit. Březničan prohlál s Montekarlanem. Kravíny prohrály s kasíny.
Reagovat
blixa
Noooo, tak budiž i když je jasné, že to myslíš jako provokaci :D Profesionální tenista reálně bydlí na okruhu ATP, ano někde má oficiální rezidenci ale těžko se dá říct, že tam bydlí. Chytil si Frickův virus nebo co ?
Reagovat
George_Renel
Dnes měl k obědu ftipnou kaši....
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak, jak jsi na to přišel? Dokonce jsem si byl přidat, jak mi chutnala...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale ne, vůbec jsem nečekal, že se toho chytíš zrovna ty... V tom pidibytečku, co tam má, by stejně bydlet nemohl, to je jasný.

PrdeI ale je, že na nátlak Francie teď MC zpřísňuje kontrolu toho, jestli zapsaní rezidenti v MC skutečně pobývají, takže si teď musejí i Berdych a Kvitová najímat lidi, kteří imitují jejich pobyt, aby je Monako nezbavilo daňového rezidenství... další členové realizačního týmu...
Reagovat
blixa
Ano, zpřísňují kontroly ale nevím, že by se to týkalo třeba tenistů. U těch je naprosto jasné že to nedodržují - stačí si vzít jejich program, ani nemusíš nic kontrolovat. Tihle "světoběžníci" ale pokud vím měli ofiko výjimku, jestli pořád platí, netuším. Pokud by po nich úřady skutečně šli, tak je bez problémů vymetou , žádná imitace "přítomnosti" by jim nepomohla. No co, Dubai už se těší .. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, kde je poptávka, najde se i nabídka, to je jasné... jinak mně samozřejmě nevadí, že tady socanům a Babišovi neplatí na daních tolik, kolik by si oni představovali. Na Berdychovi mi vadí akorát to, že je solární baron a že mu tedy i já musím pravidelně měsíčně nějakou tu tisícovku odvést...
Reagovat
Frick
Teoreticky by mohli třeba brát na zřetel alespoň snahu trávit v Monaku podstatnou část času mimo turnaje.

Tam myslím, že je třeba značný rozdíl mezi Caroline, která v Monaku žije (i s rodiči?) a Petrou, Luckou nebo Karolínou který takovouto základnu v Monaku nemají.

To je u mne ten rozdíl mezi přestěhováním se do Monaka z daňových důvodů, a prakticky fiktivní adresou v daňovém ráji.
Reagovat
Fandina
:-)) jak je vidět, asi to jde. Všechno jde dělat bez láskyTAdy nejde o tvé pocity, ale o zákony. Pokod se dodržuje zákon, to je, splní se podmínky pro rezdenci, tak není komu co vyčítat.
Reagovat
Krisboy
...tenisová supervelmoc...
Reagovat
smazaný uživatel
Měl by se tam Jirka taky přestěhovat, třeba by mu dodalo sebevědomí, kdyby při ranním joggingu místo babky s nůší na zádech potkal třeba Davida Coultharda nebo Alberta Grimaldiho.
Reagovat
blixa
A ještě by ho David uznale poplácal po zádech a ukázal palec hore ;-) :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslím, že se na to chystá, brzy asi bude mít garsonku někde vedle Berdycha. Pak to půjde ráz naráz.
Reagovat
smazaný uživatel
ostřejším testem si Tomáš na cestě do čvrtfinále snad nemohl projít, využil až asi devátý mečbol, ale je to tam!!! Jirkovi můžu s chladnou hlavou pogratulovat, dneska už naštěstí nezlobil tak jako včera. Skvěle Tomáš!
Reagovat
tommr
bláznivý utkání sice pokračovalo ve včerejším duchu, ale Tomáš to nakonec přece jen dal - hlavně díky tomu, že Jirka nenavázal na včerejší dobrej výkon ... :)
Za postup Tomáše jsem rád, ale běda mu jestli vypadne s Pouillem! :)
Reagovat
Krisboy
Jestli vypadne s Puje, dám mu namouduši přes držku!
Reagovat
Kytka
No Poullie je další mladík na vzestupu. Ty rád Tom vyučuje, doufám, že u toho zůstane. Ale všimla jsem si, že Poullie hraje pestrý tenis, nabíhá rád na síť, jednoduché to určitě nebude. Do čtvrtfinále se jistě nedostal náhodou.
Reagovat
Krisboy
Já myslel, že ano!
Reagovat
tommr
no rád vyučuje - jak který, že. Zvereva třeba zatím vždycky porazil, ale naopak u Kyrgiose už dvakrát tvrdě narazil a o nakládačce od Goffina radši ani nemluvím. Těžko říct kam bude spadat Pouille - já doufám, že do tý první kategorie ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aaaaa, škoda J1rko, už to nebylo jak přes kopírák, ale hlavně včera jsi předvedl, že to umíš, tak jen tak dál, ať má Béďa pokračovatele ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Nuda nuda a zase znovu nuda, mělo se pokračovat včera, včera to mělo grády..., tahle dohrávka by na úrovni 13ti letých děti, co si pinkají za barákem.
Reagovat
Lunej..
Pinkáš si s nimi, že?
Reagovat
Krisboy
A je to, ani to nebolelo. Tomášovi velká gratulace a hodně štěstí proti Pujovi. Ale Vese1ka si zaslouží absolutorium. Snad bude ve zbytku sezóny a kariéry pokračovat ve výkonech z poslední doby.
Reagovat
smazaný uživatel
V dnešní dohrávce to byl zase starý "dobrý" Jirka.
Reagovat
Krisboy
Ale no tak...rozhodlo pár míčů, dva nebo tři kiksy a mohlo bejt všechno jinak.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak už to ale v tenisu na téhle úrovni bývá...
Reagovat
Krisboy
Samozřejmě že ano. Reagoval jsem na Ptákův koment ve stylu "dneska už hrál Vese1ka zase stejný h.... jako dřív". To myslím není pravda.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak jako včera to nebylo ani náhodou.
Reagovat
tommr
jj dneska předved Jirka svůj standardní letošní výkon - naštěstí pro Tomáše, kterej dneska taky moc neexceloval ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, oba ve srovnání se včerejškem tragičtí. Rebel naštěstí o něco míň.
Reagovat
tommr
po tom včerejším vypětí se ani není co divit. Hlavně aby se Tomáš dal do kupy na zítra ... :)
Reagovat
vrabejka
Škoda Jirka za stavu 3-3 40-15 se sesypal z vidiny úspěchu. Snad Jirka naváže i v USA.
Berdych koukej ten Wimbledon vyhrát!
Reagovat
Lunej..
skvěle, pohlídal si zápas, byl přesný, Jirka to nezvládl. Velká gratulka a držím palce v dalším kole.. :)
Reagovat
kada.tom
Tomáááááš :-)
Paráda, jsem rád, že vyhrál Tomáš, snad do SF dojde, na Pouilleho určitě má.
Reagovat
kada.tom
a já tipoval, že si to Tomáš pohlídá a bude to 6-3 :-)
Reagovat
Larsson
Přesně tak. Strašně rád bych Toma viděl v semifinále. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a jsme tam kde včera! :-?
Reagovat
PetaM
Naštěstí ne :D Bude servírovat až za stavu 5:4. Včera to bylo za stavu 5:3 :D Úplně jiná situace :D
Reagovat
smazaný uživatel
no ale 3 mečboly na podání Jirky zase byly :D
Reagovat
PetaM
To jo :D Naštěstí už tentokrát využil :D
Reagovat
Stan_Borowitz
když i pořadatelé nadržují favoritovi a dávají mu na podání nové míče. Jirka musel podávat se starejma a to se pak snadno udělá dvojchyba.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Jsem rád, že už s těmi exoty nebudu muset sdílet společnou Unii.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jsou to hnusní elitáři. Chudému klukovi z vesnice dají staré, obehrané míčky, a multimilionáři z Monte Carla nové. To se musí v EU vymýtit, takové móresy. EET na ně!
Reagovat
FulnekUltras
jestli by se někomu chtělo takhle furt přepínat nicky... ;)
Reagovat
PetaM
Však nedokáže zaservírovat ani s novými míči :D :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdoví, co za šmejdy mu tam dali v prvním gamu.
Reagovat
bIbec
Veselko, zkus to ještě. Ať se hraje aspoň do deseti, ať to má trošku grády. Pak ať už vyhraje kdo chce.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, přesně tak, ať to má ještě grády, ale ne zas tak dlouho, chci se ještě dneska dostat ven :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holt bude muset Andyho zastavit Pouille.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vůl.
Reagovat
vrabejka
Jzs Jirko, milion šanci ti Berdych dávat nebude :(
Reagovat
historik
tvh to jsou zvraty:-)
Reagovat
kada.tom
loooooool :-D
teď si to ukázkově po*ral Jirka ... :-D
Reagovat
PetaM
Pojď!!! Mentální Titán jede!!!
Reagovat
smazaný uživatel
link mate nekdo na stream pls?
Reagovat
Krisboy
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-nototna--sukova-navratilova--sfar-court-3-tennis-350624.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.usagoals.com/tennis/1603146/1/vesely-berdych-court-3-tbf-live-stream-online.html
Reagovat
smazaný uživatel
Už se nekoukám, tohle si Tomáš prohrál naprosto sám.
Reagovat
Larsson
To bude ještě drama... :D
Reagovat
Stan_Borowitz
COME ON!
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak to ne, Simčo, položíš Angie totálně na zadek, zahraješ několikrát údery, které povstaly přímo z pekel a pak zabiješ do sítě. :) Zatím docela sranda mač, hráli jsme brejkovanou... :) Jenže potřebuji, aby jsi už taky jednou pronesla.
Reagovat
vrabejka
Teď trhej!!!
Reagovat
historik
no a je to tady. ale Tomáš má na tomhle turnaji problém s doražením zápasů
Reagovat
kada.tom
No jo, Tomáš neudržel servis, to je pak těžký ...
Reagovat
Jabadu
Něco se děje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se třikrát vyhodil a daroval Jiřímu break.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tady :/
Reagovat
vrabejka
Berdych si ten blbý gem ještě vybere. A pak Jirku už nic nezastaví:)
Reagovat
tommr
a už je to tady ... :(
Reagovat
vrabejka
Super :)
Reagovat
Krisboy
Trochu to J1rka zdramatizoval, ale myslím, že si to Tomáš už pohlídá...
Reagovat
smazaný uživatel
viděls včerejšek?
Reagovat
Krisboy
Ano viděl, celej zápas. Přesto si myslím, že DNESKA si to Tomáš už pohlídá. Ale kdo ví, v J1rkovi se probudí bestie a všechno bude jinak.
Reagovat
Krisboy
a je to tady :)
Reagovat
smazaný uživatel
pořád naprosto otevřené, tady ani 5:0, 40:0 nic nezaručí.
Reagovat
tommr
jj Tomášovi po včerejšku moc nevěřím, že ten brejk udrží ... :)
Reagovat
Krisboy
První ComeOn! Medvěd se probudil.
Reagovat
vrabejka
Jirka otočí
Reagovat
Herbert_Hoover
A že to tak nešlo včera za stavu 5:3, Tomáši :)) Zřejmě je přibližuješ tomu Djokovičovi, který se taky potřebuje vyspat, aby byl zcela jiným hráčem. Jen, aby jsi nakonec nedopadl jako on s Kvérym.
Reagovat
Dobry-den
Hahaha
Reagovat
Stan_Borowitz
Ztratil včera motivaci, když zjistil, že může porazit i věčnou šestku.
Reagovat
Krisboy
Zdá se, že je hotovo. Rekord nepadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Dva Češi v utkání a komentuje to ten Slovák! Včera to komentoval Vojta, ne? Tak kde je?
Reagovat
historik
vůbec nechápu, proč to tam komentují slováci. A navíc je příšernej! Kdyby byl aspoň profesně na výši, tak bych přivřel oči.
Reagovat
Lunej..
Vojta komentuje Simcu a Angie.
Reagovat
Basa
Nn, nekomentuje:)
Reagovat
Krisboy
Já zas nechápu, jak někdo může sledovat cokoliv na TV Nova. A když už, jak se může divit/rozčilovat nad sračkovitostí komentátora.
Reagovat
Lunej..
A co je na tom? Já raději budu sledovat zápas na kvalitní televizi než na streamu a že tam někdo blbě komentuje neřeším, můžu si vypnout zvuk když budu chtít nebo ty řeči vůbec nevnímat.
Reagovat
Krisboy
Ok, myslel jsem spíš tu druhou část mého příspěvku - zapnout si Novu a očekávat nějakou kvalitu nebo profesionalitu komentátorů je absurdní. Jinak HD obraz je HD obraz, o tom žádná.
Reagovat
darek.vrana
No tak Bidrman rozhodně profesionální je, nejlepší tenisový komentátor u nás.
Reagovat
Pavol
Privri usi. Oci az neskor.
Reagovat
smazaný uživatel
sleduju stream, anglický komentátor, paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Vojta je super. Toho mám moc ráda. Ale Slovák... Jak se tu píše... Nevím, jestli mi víc vadí ten jazyk, protože normálně mi slovenština nevadí, nebo ty jeho kecy obecně.
Reagovat
Lunej..
Havrilla. Já ho nevnímám.
Reagovat
darek.vrana
A zase Havrilla kecá. Že prý byl Monfils v top 10, když ho tady Jirka porazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Vojta je super, ostatní komentátoři obvykle mluví pomale, trhaně, monotónně, nevím, kde se ten zvyk vzal :)
Reagovat
dadaft
a nenapadlo tě, že mají šichtovnici, rozpis už před turnajem???

navíc Havrila až takový tragéd není...
Reagovat
smazaný uživatel
No to teda je. To je momentálně jednoznačně největší tragéd mezi tenisovými komentátory.
Reagovat
dadaft
Sokol je tragéd.
Reagovat
smazaný uživatel
Btw. napadlo
Reagovat
smazaný uživatel
http://img.csfd.cz/files/images/user/profile/160/262/160262174_5f42d4.jpg

Break! Pojď Tomáši!!!
Reagovat
kada.tom
a Tomáš začíná brejkem :-)
tak snad mu bude fungovat podání a zvládne to dopodávat :-)
Reagovat
Krisboy
Tak pojďte kucí, pojďte. Ukažte Anglánům, jak se to na tý trávě hraje!
Reagovat
Krisboy
Hlavně doufám, že Lahyani pil večer a dneska ráno nějaké čaje na hlas a kapsu má plnou mentolových pastilek, ať má dohrávka nějakou důstojnost.
Reagovat
kada.tom
o to bych se nebál, on je určitě svědomitej :-)
Reagovat
Lunej..
Jsem tu první, tak Tom vyhraje:)
Reagovat
Krisboy
Jsi první jenom proto, že jsi psala kratší příspěvek. Ale gratuluju :) J1rko, do něj!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist