Berdych v Melbourne zlomil čtvrtfinálové prokletí. Porazil Ferrera a zahraje si o druhé finále!

21. 1. 2014, 08:27
Aktuality 244
AUSTRALIAN OPEN - Sbírka grandslamových semifinále je kompletní! Tomáš Berdych v Melbourne na čtvrtý pokus překonal čtvrtfinále a po výhře 3-1 nad Španělem Davidem Ferrerem se dostal mezi kvarteto nejlepších poprvé i na Australian Open. O své druhé finále se utká s vítězem duelu Djokovič - Wawrinka.
Tomáš Berdych (© Tennis Australia)

Tomáš Berdych se letos na Australian Open dostal už čtvrtý rok v řadě mezi osmičku nejlepších a ve čtyřech odehraných zápasech neztratil ani set, ani servis. Jenže v předchozích letech pro něj bylo čtvrtfinále vždy konečnou. Dvakrát prohrál s Novakem Djokovičem, jednou s Rafaelem Nadalem.

Dnes čelil aktuálně třetímu hráči světa Davidu Ferrerovi, s nímž měl bilanci vzájemných zápasů nepříznivou 4-7, a navíc v areně Roda Lavera, ve které ještě nikdy nevyhrál. Po loňském vítězství nad Ferrerem v posledním vzájemném utkání na Turnaji mistrů si ale na Španěla věřil, měl plán, a i když si uvědomoval, že ho soupeř brzy prokoukne, věřil v úspěch.

A připravená taktika se v úvodu ukázala být úspěšnou. Berdychovi se povedl vstup do utkání, při první příležitosti vzal Ferrerovi podání a první set vyhrál po půl hodině hladce 6-1. Ve druhém sice poprvé na Australian Open vlastní servis ztratil, přesto soupeře udolal 6-4. Nadějný byl i třetí set, ale Berdych za stavu 2-2 nevyužil tři brejkboly a vzápětí si vybral svou nejslabší chvilku na turnaji. Prohrál čtyři gamy po sobě, ztratil poprvé na turnaji set a měl co dělat, aby se vrátil do tempa.

Zmobilizovat síly se mu povedlo ve čtvrté sadě za stavu 1-2, kdy odvrátil všechny tři brejkboly a vzápětí vzal Ferrerovi popáté v utkání servis, což se nakonec ukázalo být rozhodujícím momentem zápasu. Berdychovu hru zdobila trpělivost i přesnost a hodně se tlačil soupeři do bekhendu. Neúnavný bojovník Ferrer se nevzdával, ale Berdych hrál přímočařeji a lépe trefoval rohy kurtu.

První mečbol měl Berdych za stavu 5-3 při podání Španěla. Zariskoval return a hlavní rozhodčí opravil lajnového nahlášením autu, což potvrdilo Jestřábí oko. Český hráč tak zápas ukončil po více než třech hodinách až při svém podání, kdy odvrátil další brejkbol a na závěr si pomohl třemi kvalitními servisy v řadě.



"Od druhého setu to bylo nahoru dolů. Pořád jsem se snažil soustředit na svůj tenis. Hodně mi pomohlo, že jsem udržel ten náročný game a potom ho hned brejkl. Bylo to náročné fyzicky i psychicky, tak jako vždy s Davidem. Těším se na odpočinek," komentoval v rozhovoru na kurtu Berdych, kterému přináší štěstí neobvyklé triko se svislými modrými pruhy.

"Kouč mi říkal, že na tomhle kurtu jsem ještě nevyhrál zápas, tak jsem to dokázal a jsem nadšený ze semifinále. Hraju tady dobrý tenis a mám ze sebe dobrý pocit, je to fantastické. Moc si to užívám," pochvaloval si svěřenec Tomáše Krupy, který je stejně jako celý tým v hledišti k nepřehlédnutí, neboť jsou oblečeni jako český tenista.

Osmadvacetiletý Berdych se tak dostal do semifinále i na posledním grandslamu, na kterém se mu to až dosud nepovedlo. V roce 2010 přešel ve Wimbledonu až do finále, což je jeho největší úspěch, a semifinále hrál i na Roland Garros 2010 a na US Open 2012. Z českých tenistů to před ním dokázal jen Ivan Lendl.

Berdych se stal po dvanácti letech prvním českým semifinalistou Australian Open. Naposledy to dokázal bývalý pátý hráč světa Jiří Novák v roce 2002. Do semifinále Australian Open se svěřenec trenéra Tomáše Krupy dostal v Melbourne Parku až na jedenáctý pokus, čímž vyrovnal rekord turnaje.

Ferrer dnes hrál deváté grandslamovém čtvrtfinále v řadě, do semifinále Australian Open potřetí během posledních čtyř let ale postoupit nedokázal. "Tomáš hrál na začátku opravdu výborně. Pak se mi podařilo dostat do hry, ale nevyužil jsem některé šance a on pak lépe zvládl koncovku," řekl jednatřicetiletý Španěl.

Soupeř osmadvacetiletého Berdycha v boji o druhé grandslamové finále vzešel z druhé čtvrtfinále mezi Novakem Djokovičem a Stanislasem Wawrinkou. "Ať vyhraje lepší, ale pokud bych si mohl vybrat, tak s Novakem hrát nechci," řekl Berdych, který má s Djokovičem vysoce negativní bilanci, ze 17 zápasů vyhrál jen dva.

A Berdychovi se přání vyplnilo. V Melbourne 25 zápasů v řadě neporažený trojnásobný obhájce titulu Djokovič našel poprvé od loňského US Open a sérii 28 výher prvního přemožitele překvapivě ve Wawrinkovi, s nímž přitom neprohrál v předchozích 14 duelech v řadě. 

Berdych sice ani se v životní formě hrajícím Švýcarem nemá pozitivní bilanci (celkově 5-8 a 1-6 z posledních sedmi duelů), ale pořád lepší než dvě výhry z devatenácti zápasů proti Srbovi.

- AUSTRALIAN OPEN 2014 -
(Austrálie - Melbourne, tv. povrch, 33.000.000 austr. dolarů)
úterní výsledky mužů (21. 01. 2014)
Dvouhra - čtvrtfinále:
Berdych (7-ČR) - Ferrer (3-Šp.) 6-1 6-4 2-6 6-4
Wawrinka (8-Švýc.) - Djokovič (2-Srb.) 2-6 6-4 6-2 3-6 9-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

244
Přidat komentář
Fandina
bojím bojím bojím ... Stana se moc bojím, ale Noleho bych se bála víc, tak moooooooooooc držím palce Berdo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Mayo
kks akože ale som prekvapený, že dal Ferrera hentak...SF je pre neho super výsledok...
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne gratuluji Tomovi za postup do SF kde ho ceka Stan na ktereho moc neumi zapas stana s nolem komentovat nebudu ale kazdy zapas je jiny ono ta prohra noleho se stanem vysela na vlasku uz loni na AO a USO ale k tomu zapasu Toma se Stanem vidim sance 55 na 45 pro Toma
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju Tomášovi :-) Ze zápasu jsem viděla doma třetí set a čtvrtý tajně ve škole, protože spolužák, který sedí se mnou na bižuli to měl zapnutý tajně na tabletu.. :D Tom sice není můj nejoblíbenější hráč, ale i tak mu GS přeju. Šance na finále stouply, ale pořád je ve hře Rafa. To by bylo velký sousto ve finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Wáwra je pro Tomáše rozhodně lepší soupeř než Djokouš, ale jednoduchý to teda určitě nebude. Na Wáwru totiž skoro nikdo neumí. Budu moc držet pěsti, ať to vyjde, protože tato vrátka do finále otevřená jsou. Tome, máš na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, mně to přijde skoro stejný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášovi šance na finále stouply s 15% na ca 50 %. Souhlasím, že vrátka jsou otevřená.
Reagovat
smazaný uživatel
Vše je otevřené, samozřejmě, jen vím, jak dokáže Stan s Tomem hrát, takže o moc lehčí než s Djokem to nevidím, to je celé :)
Reagovat
smazaný uživatel
já bych řekl, že tak z 15% na 35%. Ale i to je slušná šance :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak na rovinu. Pro Berdycha asi nejlepší možná varianta, která se mu mohla naskytnout, tzn. SF proti Wawrinkovi který musel v pěti setech vynaložit maximum sil. Ale upřímně mám strach. Za rok 2013 bilance 3-1 pro Wawrinku. On s ním Berdych sice jakoby umí hrát, ale to podání musí fungovat daleko líp než proti Ferrerovi. A pak je tu ten Stanův BH. Eliminovat BH přestřelky a diktovat to pokud možno co nejvíce FH, to bude Tomášova cesta do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak nakonec je to černý den pro Srbsko... :(

Je ale fakt, že si to Wawrinka zasloužil za to, jak hrál v posledních zápasech s Novakem vyrovnaně a hlavně loni na AO prohrál dost nešťastně... Zrovna dneska jsem si tak říkal, že mezi ženami je poměrně dost překvapení, zatímco v mužském pavouku se skoro nic neděje (snad s výjimkou Del Potra). Tak teď už to neplatí...

Jinak ve Fantasy budu rád, když se udržím v první třicítce. Teď už vím, že moje tipy na vítěze (Novak, Masha) byly hodně nepovedené... No ale jestli dá Vika hattrick, tak mě nějaká Fantasy opravdu trápit nebude. :) U chlapů bych to momentálně nejvíc přál asi Tomášovi, ale jasný favorit je Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to ja mel dnes ve fantasy zne...

tip Evzenie + mam ji v tymu
tip Li + mam ji v tymu
tip Rebel + mam ho v tymu
tip Nole - mam v tymu Stana:)
stava se ze mne prizdisrac... chtel jsem dat Stana, ale rikal jsem si, tak aspon, kdyz Stan vypadne budu mit body za tip a naopak, uz tak trochu jsem riskoval s Rebelem a Evzeniii...
ale i tak stava se ze mne prizdisrac:D))))
II liga mne bude sluset, ta extraliga, nic pro mne:)))

V kazdem pripade uz ted je jasne, ze jak ve WTA, tak v ATP budu mit zastupce ve finale... a tohle mne dostalo dnes asi nejvic :D))))
Reagovat
a.magerova
Nic si z toho nedělej, mám už taky oba mnou určené vítěze ze hry, v nějaký super posun ve Fantasy už taky nedoufám.
Nakonec nás stejně přejede Fandina, která má pro finále Rafu s Tomem a v ženách jí stále vedle Li a Viky bojuje Bouchard :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou, teď už nejsi poslední... :D

Já to měl dneska takhle (tipy velkými písmeny):
ANA - Genie: Obě v týmu
NA LI - Flavia
TOMÁŠ - Ferrer: Tomáš v týmu
NOVAK - Wawrinka: Novak v týmu

Takže co se tobě povedlo třikrát, to se mně povedlo jenom jednou... Teď už mi zůstali jenom čtyři hráči. U chlapů Rafa a Tomáš, u holek Vika a Genie. Za Viku navíc ještě můžu získat nějaké body, protože ji tam mám s Mashou jako finalistku, ale jako vítězku jsem označil Mashu. Sice jsem věděl, že se do finále nemůžou dostat obě, ale byl jsem si jistý, že aspoň jedna z nich ve finále bude. Tak snad to Vika dá. :) Z té druhé části pavouka jsem tam totiž mohl dát jedině Aničku (nebo Genie), protože Serenu ani Na Li v týmu nemám. Takže jsem šel radši na jistotu s tím, že vítězku třeba neuhodnu, ale jedna finalistka mi vyjde. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty jsi na docela pěkném 15. místě, zatímco já jsem v háji (29.). :D No jo, to jsem si naivně myslel, že Fandinu předhoním a ona si mě teď dává o 56 bodů. :D

Jinak u tebe mě vždycky dostává, jak z pověrčivosti nedáváš do týmu Rogera. :) To když se podíváš na můj tým, tak já zrovna moc pověrčivý nejsem. :D Možná jsem byl ale trochu pověrčivý při určování vítězky a radši jsem dal Mashu, než abych na Viku vyvíjel tlak kvůli tomu hattricku. :) Jenže když to nevyjde, tak si to zase budu vyčítat, protože jak tady byly v minulých letech ty ankety, tak jsem loni tipoval Viku a předloni ten výčet jmen, kde byly Vika, Masha, Na Li a další, pokud si dobře vzpomínám. No a vždycky to vyšlo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jeste nejsou aktualizovane vysledky muzu, ale uz ted je asi jasne, ze po dnesku na poslednim miste neskejsnu. Ale ja si to vynahradim zitra:D)))

...zitra nehraje uz vubec nikdo, koho bych mel v tymu - takze risknu na tipech:

Dam: Viktorie, Domca, Grigor a Roger
myslim, ze vetsina bude davat Nadal, Andy

Pokud se nestane nejaky zazrak, tak zase poputuji pekne dolu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už mám na zítra taky natipováno...

VIKA - Aga: K tomu snad nemusím nic dodávat... :)
SIMONA - Dominika: Tady opravdu nevím. Očekával jsem čtvrtfinále Masha - Jelena, takže na tenhle zápas jaksi nemám názor... Ale sympatičtější je mi Simona a myslím si, že by mohla vyhrát.
RAFA - Grigor: Rafu mám v týmu a v tomto zápase je velký favorit... Ale upřímně bych to přál Grigorovi (asi víš kvůli komu). :)
ROGER - Andy: Proti Tsongovi (kterého jsem měl v týmu) mě Roger překvapil skvělým výkonem, takže teď dávám na něj...

No a co se týče semifinále, tak Na Li - Genie budu tipovat Na Li, i když mám Genie v týmu. Ještě nikdy jsem netipoval proti někomu z mého týmu, ale tentokrát půjdu na jistotu... V zápase Berdych - Wawrinka pak tipnu Tomáše. Mám ho v týmu, přeju mu to a šanci určitě má.
Reagovat
a.magerova
Jj Roger mi do týmu nesmí !!!! :-))
Njn jsem na to dost pověrčivá a teda doufám, že má hraná ignorace Rogera nakopne k nějakému pěknému výsledku ;-)

Jsi všímavý. Tak Ti přeju ať Ti vyhraje TA Tvoje i když bych se vůbec nezlobila, kdyby TO vyhrála Li Na.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Pokud bude zase finále Vika - Na Li, tak se určitě nebudu divit, že většina tady bude přát Na Li. Už jenom kvůli tomu, že loni prohrála a Vika to může vyhrát potřetí za sebou. Když pořád vyhrává Serena, tak to taky leckoho nebaví, takže s Vikou to asi nebude jiné... Navíc Na Li je tady celkem oblíbená. Vika tu má taky své příznivce, ale na druhé straně taky některé antifanoušky (ale to je jejich boj). Podle mě jsou sympatické obě, i když každá trochu jinak. Mně je samozřejmě bližší Vika, proto jí taky už nějaký ten pátek fandím. :)
Reagovat
svetova.dvojka
No Djokovič se jen tak na 1.místo nevrátí...
Reagovat
ptpc
Ja len nechápem prečo Djokovič angažoval Beckera. Dôvod že sa chce zlepšiť neobstojí - keď niekto vyhrá 25(cca) v rade tak lepšie to už nemôže byť. Alebo aby sa Vajda viac venoval sebe a rodine - potom nechápem prečo ide Becker do Pekingu a Vajda do Šanghaja(alebo naopak). To vôbec nemá logiku. Neverím, že úspech môžu priniesť dvaja tréneri. To je akoby pri šachu tiež hrali dvaja spoluhráči. To proste nemôže fungovať lebo každý má nejakú predstavu ktorú si presadzuje a tým pádom je to kontraproduktívne. Povedal by som že "kocky sú hodené" a bohužial pre Djokoviča je to zlé... Podľa mňa oveľa horšie ako sa to teraz zdá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten poslední volej Noleho, za toho si Boris určitě pochválí jako velký síťař :D
Reagovat
kada.tom
no ono vůbec ty poslední dva míčky od Djokoviče byly výstavní hrubky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo priserne... pritom po cely turnaj jel fakt skvele, i na te siti...ale Stan se pro nej asi stava cernou murou:)
Cely zapas, jakoby se obcas hledal...
Reagovat
Tomasito
Asi budou s Borisem ty voleje trenovat :-) Ale jsem si jisty,ze v treninku Nole zahraje tento volej 29x z 30 pokusu..myslim si,ze to uz neni o umu,ale spise o psychice :-) Ale klobouk dolu co dneska predvedli! :-)
Reagovat
ArcusII
tak já zase jdu...
Boris Becker AO 2014
Reagovat
Denis92
Stan si to uz zasluzil. Djokovic dnes nehral nic extra.Skvely 1.set ale potom mizeria dva sety..Zobudil sa vo 4.sete a zacal hrat na maximum a bol lepsi. To ze takto nezvladne zaver by som naozaj necakal a daroval to Stanovi.
Dnes to nebol zdaleka taky pekny zapas ako pred rokom. Stan hral ovela pasivnejsie,najma z BH hral casto slice..ale ucel sveti prostriedky a Stan konecne porazil Novaka.
Ak Nadal nevyhra AO,bude to velke prekvapenie.
Reagovat
Roger_Federer
porad mate stim titulem pro Nadala? jeste neni ani v Semifinale a nejakou excelentni formu nepredvedl..zatim
Reagovat
smazaný uživatel
tak da se rizt, ze ted je to druhy nej. favorit, jenze to je tak vsechno... Ja si pockam az po zapase s Dimitrovem...ten chlapec se nam nejak probudil... takze bych si fakt pockal...
Reagovat
Roger_Federer
je to tenis za 20 let jsem toho videl dost.Ano Nadal je ted jasny favoryt...Nic to neznamena.Federer zitra ukaze jak na tom doopravdy je.
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě bude finaále Dimitrov-Berdych a Tomáš vyhraje 3:0 na sety:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli to jde si na takovou kravinu vsadit tak to zkus a když ti to vyjde tak si milionář :-D
Reagovat
ArcusII
Milionář ne, ale zkusil jsem Dimitrova jako vítěze AO když tam byl kurz 100x za 100 Kč :-) Asi ztracená stovka, ale došel daleko a zkusit se to občas musí :-)
Reagovat
Tomasito
..to mame stejny.. ja zase pro zmenu dal Bedu 50/1 za ?10 a Rogera 20/1 za ?20 a taky se mi vsichni smali,ale taky neverim ze vyhrajou,ale uz me tesi to,ze dosli tak daleko..ono celkove to s tema kurzama prehaneji.. Tak treba bude to finale Dimitrov-Berdych ..jinak si vazne myslim,ze Dimitrov ma opravdu velke sance zitra..uz loni nekolikrat potrapil na jeho nejsilnejsim povrchu..jestli si jeste pamatujes?? A myslim,ze se Dimitrov celkove zvednul za posledni mesice..osobne si nemyslim,ze Nadala porazi..myslim ze Nadala porazit na GS je skoro nadlidsky ukol..ale citim,ze bude mit zitra Nadal velkou trapicku..tak snad uvidime dalsi sqvely match! :-)
Reagovat
Fandina
vyšlo ti to. Budeš hrát proti Stanovi. Tak držím palce! Pojď pojď pojĎ!
Reagovat
babolat.cz
Becker, to je tedy výhra, Proč nezůstaneš u své hry? proč se necháš trénovat nějakým skopčákem,na jehož tenis se nedalo koukat. Ať si trénuje Querreyho.
Reagovat
smazaný uživatel
... stouply s 15% na ca 50 %. Tomovi se otevřela jedinečná šance!
Reagovat
Roger_Federer
TIp na SAMPIONY....Lina, Wawrinka
Reagovat
PetaM
Novaku, s Mariánem jsi aspoň vládl v Austrálii, s Borisem si neuhraješ už ani ji. Srandičky srandičky :D :D (nemyslím to smrtelně vážně, tak se někteří nenaštvěte) :D
Reagovat
J.M.
Jsem zvědavý, jestli bude mít ještě Boris v pondělí práci.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude. Novak by isiel sám proti sebe, ak by ho po prvom neúspechu vyhodil..Urobil by blázna nielen z neho, ale aj zo seba..Do konca roka však musí pridať minimálne jeden, ak nie dva GS..To je Borisove jasné ultimátum..

Boh vie, čo si teraz myslí Vajda..Som absolútne presvedčený, že palce držal svojmu zverencovi, avsak táto prehra je pre neho drobnou satisfakciou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ako hovorí spaniel, karma je sviňa..Ja na to tiež verím a už aj vzhladom na to jak sa zápas vyvíjal som tak nejak tušil ako to dopadne..

Djokovič po 16GS v rade s Vajdom zaznamenal s Borisom velký výsledkový lapsus..Mozu ho mrziet prehajdáné dva sety, kedy mizerne returnoval a vlastne aj hral..

Tento výsledok nahráva v prvom rade Nadalovi, ale pozor, aj Federerovi..Ak Nadal zakopne s Grigorom je zrazu najvacsím favoritom turnaja..

Stan si zaslúži obrovskú pochvalu, už dávno nie je ten roztrasený Švajčiar, dnes sa dostal zo stavu, kedy bol v piatom sete v strate, on to dokázal otočiť..
Reagovat
smazaný uživatel
Po 16GS semifinále v rade..
Reagovat
Denis92
jedine pozitivum DJokovicovej prehry je ze prisiel o tu semifinalovu snuru a uz urcite neohrozi Rogera. Na druhej strane vsak,teraz uz je AO jasnou zalezitostou Nadala. Teraz musis uznat,ze ma najlahsi zreb na ceste k titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
... tak s těch šancí bych rozhodně nevynechával Tomáše, na Rogera popř. umí! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalo šance rapídne stúpli, možno sú dokonca nad 50%..

Ale najlahší žreb by mal, ak by bol na Berdychovom mieste..To samozrejme nebolo možné, kedze tam bol Novak..Dimitrov ho vsak porazit kludne moze, jeho sance sú podla mna vacsie, nez sance Berdycha, ci Wawrinku v prípadnom finále a len o chlp mensie, nez Andyho ci Rogera v SF.
Reagovat
Denis92
Ale no tak :) Dimitrov..vazne? Chlapec ktory sa po prvykrat dostal do stvrtfinale GS ? Urcite nema vasie sance ako napr Wawrinka..vidim to tak ze 1.Murray 2.Wawrinka/Federer 3.Berdych maju sancu porazit Nadala v tomto poradi..
Reagovat
Mayo
RAfa najlahšiu cestu ? Dimitrov, jeden z dvojice AM - RF .. ? nemyslím si...ešte to bude zaujímavé...zajtra sa teším na súboj Murray vs Federer...
Reagovat
smazaný uživatel
ten musi byt radne vynervovany, ze si Rafa jde pro titul. :D :D :D

Sice se snazil jeste prenest ze sebe tlak tim, ze pred koncem zapasu rikal, ze Djokovic nema sanci, aby se stal opak, v ktery ve skrytu duse doufal... ale bohuzel nevyslo. :-))))
Reagovat
Pe3k
A ty jsi zase kdo? No já už jsem smířený s tím, že Nadal překoná počet grand slamů od Federera. Radost z toho nemám...ale co s tím asi tak můžu dělat? :D

Raději at vládne Nadal, který nemá slabinu, než Djokovic, který nemá servis, smeč, na síti tragikomedie a hra ve větru raději nemluvit.
Reagovat
J.M.
No konečně. Strašně to Stanovi přeju, moc si to zasloužil, za to všechno předtím i za to, co předvedl dnes. Tenisově to nebylo tak kvalitní jako loni (bekhend po lajně dnes nefungoval), ale drama zase prvotřídní, super zápas, a konečně má letos na AO člověk pocit, že věci a staré pořádky se začínají měnit a nemožné se stává možným.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si prostě nemohl pomoct, i když to znamená titul pro Nadala, tak jsem tlačil Stana, on je bůh prostě. Ten BH, z toho nemůžu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně takhle sem to cítil taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
pockej...Dimi je porad ve hre, nevime jeste co v nem drime...
...ja se uz pomalu ani neodvazuji moc tipovat...:)

Tsonga mne treba uplne sokoval:D)
Dnes trochu taky Nole...
Rebel mne taky prekvapil v prvnich dvou...
Reagovat
smazaný uživatel
presne, tlacil jsem stana i kdyz vim, ze znamena titul pro nadala...
Reagovat
letityfanousek
to je ale pěkný den :)
Reagovat
kada.tom
YES, YES, YES!!! DJOKOVIC IS OUT! :-)

Tomáš to bude mít strašně moc těžký i proti Stanovi, rozhodně má ale větší šanci, než se Srbem. Ač budu fandit Tomášovi, do finále asi postoupí Stan, i tak budu rád :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan teda skvěle, Djok mu výhru daroval, ty dva míčky ho musí děsně mrzet... To je teda senzace, gratulka...:)
Reagovat
Pe3k
Tak tady to máte vy experti...
Reagovat
PetaM
Oni už na sebe čekají ve finále? To jsem tak dlouho spal a už je neděle? ...
Reagovat
Roger_Federer
Kazdopadne z toho Nadalova tezkeho losu se stal sranda turnaj.. a jediny tezky souper ktereho bude muset porazit bude Murray nebo Federer..
Reagovat
Pe3k
A kdo myslíš, že Nadala porazí? Dimitrov ani náhodou, Murray by mohl, ale ve vrcholné formě, od které má daleko a Wawrinka s Berdychem neuhrají set...
Reagovat
Roger_Federer
TIp na SAMPIONY....Lina, Wawrinka
Reagovat
Amputace
+ případně Wawrinka ve finále. Na toho ovšem Nadal umí - stejně jako na Berdycha. To ovšem neznamená, že by to byli sranda soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
S Li souhlas... u chlapu dochazi k zajimavym hlubokym zmenam, ktere ted lezou na povrch... kdo vi co zitra v QF se stane.
Reagovat
Pe3k
No možná ta Li Na, ale Wawrinka ještě neuhrál na Nadala set a ty myslíš, že ho porazí ve finále grand slamu?

Btw. raději mi už nikdy nic nepiš. Já se pobavím s každým, ale ty jsi tak mimo, že i Forehand je o proti tobě expert...
Reagovat
Amputace
Ale... dvě ortodoxní špičky Federerova klanu mají rozpor? Věru zajímavé. To by mohlo mít výrazný dopad na celou komunitu.
Reagovat
Roger_Federer
jak jsem ti rikal vcera,,velice spatne ctes mezi radky..Jsi prilis fixovany na Fedrera A Nadala.Pokud Nadal vyhraje tak proste vyhraje..Mozna to nevnímáš veci se meni a jdou jinam..
Reagovat
Pe3k
Já sice fandím Federerovi, ale to neznamená, že budu držet s každým jeho fanouškem, obzvláště ne s někým, kdo je úplně mimo...Žádný dopad to mít nebude, já jsem tu a vždycky byl jen sám za sebe. Ho jsem žádal at už mi nepíše, on to není schopen pochopit, no tak mu to vracím..
Reagovat
Roger_Federer
Pe3k pomalu prechazi k Vam pokud sis toho nevsiml..
Reagovat
Pe3k
A ty si fixovaný na koho? 95% tvých příspěvků jsou o těchto dvou a ty to nejsi ani schopen poznat...Jsou to dva nejlepší hráči o kterých se nejvíce píše tak jako tak...
Reagovat
Pe3k
K nikomu nepřecházím. Pravda je taková, že Nadal toho dokázal už tolik, že to musí každý prostě respektovat, i já, který ho zrovna v lásce nemám...
Reagovat
Roger_Federer
Ja v tom mas jasno..Pro me Nadal nikdy nebude tou spravnou osobnosti, clovekem..Pokud prekona Federea tak ho prekona me je to fuk..A pak si to zaslouzi.Me udela radost kdyz se Federer jeste jednou dvakrat dostane do Finale granslemu, protoze ja narozdil od jinych si uvedomuji jeho tenisovy vek..To co hraje Federer dnes je lepsi a koukatelnejsi tenis nez dalsich 97 ze 100..Co by jiní hraci dali za jeho karieru.
Reagovat
Pe3k
S tím co jsi ted napsal souhlasím, ale jinak píšeš totální kraviny :)
Reagovat
PetaM
Tak to mě pose* ... :D :D
Reagovat
Roger_Federer
hm..tak zabyty..balon ..Novak palec dolu
Reagovat
smazaný uživatel
Ty pičoooooooooo, Nole poslední dva míčky pořádně zazdil.
Reagovat
smazaný uživatel
A já kvůli zkoušce neviděl 4 sety :D Aspon ten poslední no.
Reagovat
kada.tom
já kvůli zkoušce neviděl 2 a 1/2 setu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To máš v poho, mně psal chazy, že Wawrošv hraje prd první set, tak jsem ani nespěchal a v buse čumím na mobilu, že vede Stan 2:1 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Práve mi tipsport vyhodnotil ako vitaza zápasu Wawrinku..Dal som libe stavku v piatom sete..To je haluz..Skoda, ze tu nemozem pripnút screen ako dokaz, to som este nezažil :)
Reagovat
Roger_Federer
Zjevne jim system reaguje na stav 7:6..
Reagovat
smazaný uživatel
ted mne napadlo, kdo muze v tom tipsportu pracovat:D)))
Reagovat
Roger_Federer
Pe3k?
Reagovat
Vojtiik
:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
no, kdo jiny, ten se uz nemohl dockat ve tretim setu:)
Reagovat
svetova.dvojka
Jak je možné, že Djokovič v ten nejdůležitější moment vždy udělá chybu...
Reagovat
dadaft
gumoidní plácalista to nakonec stejně asi vyhraje...
Reagovat
smazaný uživatel
nevim sice, kdo vyhraje, na tyhle expertyzy tu jsou jini:)
muj predzapasovy tip ve trech Nole se i tak uz davno zhroutil:D)
Ale je fakt, ze po 3 hodkach me to zacina i bavit... coz neni az tak spatny vysledek:)
Reagovat
baggik
Vyborne Djoker a ted brejcek na 7:6 vim ze ho das
Reagovat
Pe3k
Déšť nedéšť, gratulace Wawrinkovi k historické porážce Djokovice, čímž ochránil rekord Federera, ale na druhou stranu ohrozil ten nejdůležitější...i když Nadal ho překoná tak jako tak. Gratulace Nadalovi a jeho slušným fanouškům k 14 grandslamu :)
Reagovat
baggik
Zapni telku a podivej se jeste jednou, s brylemi
Reagovat
smazaný uživatel
zapas jeste neskoncil a rafa je ve QF... a ty tu delas soudy..
Reagovat
Roger_Federer
ty neco beres?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je obrovský zásah do dejín zápasu..Škoda, že sa nikdy nedozvieme, akoby zápas dopadol, ak by pršať začalo o hodinu neskor..Tažko povedať, komu pauza pomože, neexistuje žiadny vzorec výpočtu..Jedno je isté, pomohla mne, idem si spraviť obed.
Reagovat
Roger_Federer
Myslis ty 3 minuty?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak klinický moment 4:5 v piatom Nole zvládol jak pán..Klobúk..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim se zrcadlo nekona...ale aby to bylo zrcadlo, tak ho musi Stan brejknout nekde kolem 20 hry:)
Reagovat
smazaný uživatel
Často krát mi připadá, že hráči podávají lépe, když musejí dotahovat skóre, než když mějí dopodávat na ukončení zápasu.
Reagovat
kada.tom
tak Stane, teď zaber a seber Djokovičovi podání! :-) kéž by ;-)
Reagovat
baggik
Nole to jsi udelal peknou kravinu vid vratit mu ziskanej brejk pak vzapeti kdyz jsi ho mohl opet ziskat ho odmitnout sitkou a ted zjistujes ze nebude tak snadne dostat novou sanci, kdyz souper to nevzdava a poradnje schopen vytahnout esa. Pritom uz jsi to mohl mit v kapse
Reagovat
Jiri
Ti do sebe jdou teda brutalne! Vetsi aktivita ukoncit vymenu samozrejme u Stana, ale prekvapuje mi, ze prave on dokaze vydrzet i v dlouhych vymenach. To moc hracu na okruhu nezvladne.
Reagovat
VlS
Nole, dokaž, že je to jen pověra
Reagovat
baggik
Tildenuv gam se zminuje predevsim pri brejku
Reagovat
nitrotaj
Teď je to boj na život a na plexicushion
Reagovat
George_Renel
a to k odstrčení rozhodčího Ferrerem. Kdyby to udělal Berdych, byla by toho plná média a anti Tomášovci by měli vánoce ještě půl roku.
Osobně si myslím, že ti bylo přinejmenším na napomenutí, spíše na pokutu.....
Reagovat
kada.tom
souhlas, nebylo to od něj hezké
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, to by tady bylo keců, kdyby to stejné udělal Tomáš. Mně se to hodně nelíbilo a myslím si, že hlavní rozhodčí měl udělit napomenutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se presne stalo muzete to vic popsat?
Reagovat
George_Renel
Ferrer šel odložit ručník na židli. Ta však stál za stanovištěm lajnového rozhodčího. Místo aby ručník odložil na židli z boku, odstrčil rozhodčího z jeho stanoviště, aby to měl snazší. Docela trapné.....
Reagovat
smazaný uživatel
Zrkadlo, zrkadlo..To bude opak 2013, uvidíte..
Reagovat
Roger_Federer
ted ho wawrinka brejkne
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna az za stavu 5:4.
Reagovat
svetova.dvojka
To snad není pravda Nole radši to skrečuj a přestaň se trápit.
Reagovat
smazaný uživatel
"Super" přístup ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty radsi skrecuj sve chovani a prestan tady trapit lidi svou "inteligenci"
Reagovat
kada.tom
a není hotovo :-))
Reagovat
baggik
Spici drak se probudil :-D To to trvalo
Reagovat
baggik
Tak asi jenom na chvili.. :-\ zase skolacke chyby
Reagovat
kada.tom
achjo ... tak je asi po rozhodnuto :-/
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMO NOLEEE
Reagovat
spaniel
Viděl jsem první set, co se stalo? Stanovi nic nešlo a Novak byl vyladěný a najednou je to 2:2 a Stan vedl 2:1. Zlepšil se Stan nebo zhoršil Novak?
Reagovat
svetova.dvojka
Tak se máš dívat ne... v luxusním křesle jako král :-)
Reagovat
baggik
Jedno i druhe, ale uz se to opet obratilo
Reagovat
spaniel
Bohužel za sledování tenisu mě nikdo neplatí...
Reagovat
smazaný uživatel
ted mne jeste rekni na kterou stranu se to obratilo:D)
rebrejk:)
Reagovat
svetova.dvojka
A co si placený ?
Reagovat
baggik
Na Novakovu ve ctvrtem setu samozrejme, zacatek pateho taky patril jemu, pak zase zacal kazit a ted je to vyrovnane a kdo vyhraje je ve hvezdach
Reagovat
smazaný uživatel
On je to sympaťák a fajn kluk, ale jakmile se při zápase dostane do tranzu, tak se z něj stává netvor. :D Ten jeho řev v závěru 4. setu mi připomínal můj řev, když Anička proměnila mečbol proti Sam. :D
Reagovat
smazaný uživatel
takze Ti mame rikat netvor monty:)
ok:) pochopili jsme:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já bych raději zůstal u rytíře... :D

Já jenom abyste měli představu, jak to občas vypadá, když se dívám na tenis... Ale musím teda být doma sám, abych mohl takhle hulákat. Ono bohatě stačí, že to slyší půlka ulice. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas..sympaticky netvor
Reagovat
smazaný uživatel
je hlavně herec, závidím ti pozitivní přístup k lidem, že tohle nevidíš. Djokovič už kolikrát ukázal, že hraje klaďase. Naposled minulý rok s DelPem, kdy nedokázal zkousnout, že měl DelPo měl obecenstvo na jeho straně a posměšně vybízel diváky k ještě větší podpoře Del Potra.
Reagovat
smazaný uživatel
:D) ti dva jsou fakt neuveritelni... a je to tu zase D:)
Australska petisetovka...:) tak chlapi, kolik letos tech gemu v patem?:)
Reagovat
baggik
67:65, jedou na rekord. Kecam jeden z nich se slozi jakmile prijde brejk
Reagovat
smazaný uživatel
no rekordy asi padat nebudou...
Reagovat
smazaný uživatel
2:2..Len pripomínam, že to je zatial presné zrkadlo minulého roka..Prvý vyhral Nole, potom dva Wawrinka, štvrtý Nole..A vsetci vieme, ako to bolo pred rokom..Ale pekný zápas..
Reagovat
PetaM
Bylo to přesně naopak, první Stan, pak dva Novak, poté Stan :)
Reagovat
Vojtiik
no min rok to bylo naopak, Stan 1-0, Nole 2-1, pak 2-2 a Nole 3-2:)) na uso se mi zda ze byli sety Stan, Nole, Stan, Nole, Nole

ale to je jen detail:))
Reagovat
smazaný uživatel
Veď práve..Hovorím, že zatial zrkadlový obraz minulého roku..A kedze som poverčivý, verím že sa osud naplní..
Reagovat
kada.tom
tak holt 5. set ... asi to Djokovič uhraje, ale přeju si, aby ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan je skvělý hráč. Jednou by tu smůlu překonat mohl. Přeju mu 1 takové fenomenální vítězství. Dneska má možnost, vede 2:1 na sety, pod tlakem je Djokovič. Škoda, že ten zápas nemůžu sledovat :-/
Reagovat
baggik
Pozde chlape, uz nevede 2:2
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už 2:2 :-)
Reagovat
baggik
Wawrinka Noleho celou dobu mentalne deptal, po kazde kdyz byl stav 15:30 nebo 40:40 tak razantnim prvnim podanim vzal souperi sanci na brejkbol, ale ted se Djoker konecne vzbouril neuveritelnym returnem a mohlo by to prinest obrat v zapse pokud ted nezazdi podani
Reagovat
smazaný uživatel
...tak ten return byl sileny...
no za ten fantasmagoricky winner, si ten BP zaslouzil...:)
Reagovat
kada.tom
a jéje :-/
Reagovat
svetova.dvojka
Mám strach, aby se opravdu všechno nešeslo a Berdych nevyhrál...
Reagovat
Fandina
To by bylo super!!!
Reagovat
Rafaeoli25
Neboj, to by Rafa opravdu nedovolil :)
Reagovat
baggik
To by bylo dobre ne? Tim jednim GS by nikomu neublizil a zaslouzil by si ho za ta leta driny a opetovne snahy bojovat s vetrnymi mlyny, ale take nverim ze je schopen porazit Nadala na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud by to pomohlo k tomu, aby tě z toho kleplo a alespoň z diskuzí zmizely takové nenávistné existence jako jsty ty, tak mu budu držet i cizí palce
Reagovat
smazaný uživatel
Začína sa to pomalinky, velmi pozvoľne obracať..Jedinová šanca pre Stana je dostať set do TB.
Reagovat
Fandina
OT Květa s Katarinou jsou v semifinále debla. Držím palce dál a gratulka!
Reagovat
baggik
Na letosnim AO hraci uplne zapominaji na jestraba, ted po te vymene za stavu 30:30. ho mel Djokovic urcite zkusit
Reagovat
smazaný uživatel
to teda jo. Podle mne aut:)
Reagovat
smazaný uživatel
Strašne, strašne vela nezreturnovaných druhých servisov v podaní Noleho..Od základnej čiary nevýrazný, pasívny a k tomu tie laxné chyby jak teraz na sieti....Deň blbec ako sa patrí..
Reagovat
safi1313
SF Berdych vs. Wawrinka/Djok bude čtvrtek ráno? nebo je tam nějaká pauza a obě SF se budou hrát až v pátek?
Reagovat
kada.tom
ve čtvrtek ráno, tj. od 9:00, druhé SF pak v ten samý čas, ale v pátek
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič neumí returnovat, Rafa to má rozehrané na titul...
Reagovat
Roger_Federer
nepodava dneska moc soustredeny vykon..Jestli jen ceka az se Wawrinka vyhazi sam tak dneska k tomu asi befohde.
Reagovat
smazaný uživatel
Když by naše holky vyhrály(fed CUP) ve Spain, tak by pak Italky přijely sem, isn't it? (teda pokud nevyhrajou Američanky- a pak by se hrálo kde?) NEVÍTE?
Reagovat
PetaM
Italky přijedou sem, reps. my pojedeme do Ameriky :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
DÍKEC :)) A budou hrát spíš v Praze? Nějak si to nevybavuju...
Reagovat
PetaM
Tak to nevím, ale asi ne. Spíše až případné Finále by se hrálo v Praze, pokud bychom dostali tým, se kterým máme hrát doma. Ale nevím, mluvilo se o tom, že už to minulé finále by mohlo být v Ostravě, ale nepostoupili jsme do něj, takže fakt netuším :)
Reagovat
kada.tom
Stane, koukej toho Srba poslat z Melbourne!!
Reagovat
smazaný uživatel
A POKUD MOŽNO SE ÚPLNĚ VYŠŤAV :D
Reagovat
kada.tom
ano, to by byl ideální ... i když, pokud by Stan v SF přehrál Tomáše, tak by mi to tak netrápilo, jako kdyby Tomáše přehrál Djokovic :-D

navíc prostě Djokoviče nemám rád, takže mu nepřeju z principu :-D a taky kvůli Rafovi, aby měl náskok a vyhrál AO :-)
Reagovat
Fandina
Stan jede. Tak ještě jeden set. Go Stane go!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v suchem triku to nebude..ale furt jeste doufam ze to Nole to do vitezneho konce dotahne i kdyz Stan ho tlaci hodne. No jo i mistr tesar se utne.
Reagovat
PetaM
No, jestli postoupí Stan, bude to hodně zajímavé Semi :) Ani nevím, kdo z těch dvou je pro Toma lepší, ale přeju tomu, kdo bude dnes lepší :) Zatím si užívám skvělý zápas a fandím oběma :D Tak hoši, kdo z vás to dotáhne/otočí? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rebel si preje vic Stana:D))) Aspon to priznal v pozapasovce:)
Reagovat
PetaM
Vážně? Tak to jsem špatně poslouchal :D No, je pravda, že Stana porazil vícekrát. Uvidíme, ještě není konec a nevyhrál zatím ani jeden :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stan to tam slušně sází. Hlavně ty úhly z BH no wow.
Reagovat
PetaM
Neuvěřitelný BH :) Takový mít ... Taky hraju jednoruč, ale zatím nefunguje tak dobře jako Stanův :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic nehrá dobre..Stan je bez prvého servisu, no Djokovicov return je dnes marný..A to sa bavíme o returne druhého podania..V prvých dvoch setoch hral Nole rovnako, Stan sa vsak v druhom zlepšil, preto ten výsledok..V treťom som teda logicky čakal jeho zlepšenie, opak je pravdou..

Hoci teraz je 0:30, po zlepšenej hre..
Reagovat
smazaný uživatel
Stan the man!!!
Reagovat
baggik
Novaku kdyz souper viditelne hraje skvele pri svem podani tak proste si musis v takovem setu odpustit tradicni jednu slabsi chvilku pri svem servisu, tos mel svoji zkusenosti dostat do tb. Nevadi, tobe delsi zapasy nedelaj problem.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim... s Denisem mne Djoko nadchl. Dnes hraje opet jak Novak... pobiha na BL, jako pekne, ale tohle se mu muze vymstit. Krom toho bylo videt v zapase s Denisem, ze hru na siti fakt zlepsil...byl mnohem aktivnejsi.

Dnes hraje jak opareny...nevim jestli mu dnes pomuze petisetova bitva...spis mu bude muset pomoct Stan... Obecne mne je jedno kdo postoupi. Vic mam rad Stana, ale jak nepostoupi, tak nejak smutnit nebudu.
Reagovat
Pe3k
Novak dneska končí!
Reagovat
Fandina
Stane ... pojď pojď pojď!
Reagovat
baggik
Dnes to vypada u Noleho jako den blbec, nedari se nic, strasne moc chyb, navic wawrinka kde se naucil takhle podavat to netusim.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko otoci, mentalni titan mentalnich titanu, ale fandim Standovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak zase vypadá, že na to se*e, ale pak najedou začne hrát jako by se nic nestalo a vymetat rohy ... Každopádně doufám, že to Stan dá, už by si zasloužil alespoň finále GS (omlouvám se, jestli už v něm někdy byl)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si pockam na promeneny MB:)
Reagovat
Pe3k
Djokovic byl mentální titán, už není. Naopak psychika a servis jsou jeho slabiny, i když se tvrdí opak.
Reagovat
baggik
Podani by se dalo oznacit za jeho slabinu ale urcite ne mentalni sila, i kdyby dneska nakrasne prohral z velke casti kuli hlave tak by to byl jeden pripad oproti 50 opacnym
Reagovat
Pe3k
První set o ničem.

V druhém setu už je to ten tenis na který jsme čekali. Nechápu Wilandera a komentátora Eurosportu kteří oba svorně tvrdili, že Djokovic bude určovat tempo hry. Djokovic je rád, že vrací ty dělové údery od Wawrinky a sám není schopen vůbec přitlačit, nedejbože zahrát winer. Na síti hraje Djokovic tragicky, zdaleka nejhůře z těch elitních hráčů. Jediné čeho je schopen je čekat až Stan udělá chybu a bohužel, takto hraje celá současná špička. Ve finále nemá šanci Nadala porazit, takže bude nejlepší když prohraje už teď :)

Come on Stan - the man!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě je tady Berďa ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se tesil, ale co cekat od odbornika, ktery rekne, ze Wimbledon je Delpuv nejlepsi turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se divil, ne tesil :D T9 hapruje.
Reagovat
Pe3k
No s tím bych např. souhlasit mohl. Když vypustíš US Open 2009, pak byl Wimbledon 2013 Del Potrův nejlepší turnaj, navíc na olympiádě, která se hrála na Wimbledonu hrál Juan taky parádně.

Wilander to moc prožívá, on podobně jako Navrátilová nejsou moc dobrý materiál k trénování, podobně jako Boris. Ten pokud bude Noleho tlačit na sít, tak bude Novak prohrávat ještě více než v minulosti. Ale ted zrovna zahrál nejlepší volej na síti z celého zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.pinterest.com/wperry42/most-beautiful-tennis-courts/
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden kurt mi tam chybí. Hádejte který :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://inspirationfeed.com/inspiration/architecture/the-most-beautifully-designed-buildings-in-the-world/
Reagovat
smazaný uživatel
Jako je pěkný. Vo tom žádná. Ale
https://dl.dropboxusercontent.com/u/20628614/photos/7.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni gem, a ja jsem z toho chlapa zase uplne mimo... Servis, fh na zadni do bh strany prechod na sit volej, winner... Kdo toho Djoka vymenil???
Reagovat
smazaný uživatel
A ten jednorucak Stana... poezie:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted Stan pekne s Nolem vybehl:)
Nooo, vypada to opet zajimave, jen to nezakriknout:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Becker ne? Ze by se zlepsil - to nevim, ale snad by se dalo na ty jeho zapasy i koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
No uz zase trci na te zadni... tak uvidime, ale s Denisem k siti chodil celkem casto a pekne...

jo to si rikam taky:)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak a je vse ve starych kolejich... Nole ovlada hru na zadni, Stan kazi... muzu to pomalu asi zabalit...
Reagovat
svetova.dvojka
Omlouvám se, gratuluju ti Tome k postupu a k tomu, že si zkompletoval semifinále na všech grandslamech a taky k tomu, že si zvládl klíčové míče zápasu. Patříš po právu mezi nejlepší hráče na světě.
Reagovat
Roger_Federer
mrknuls na tiket a zjistils, ze si omylem podal Berdycha?
Reagovat
Fandina
Já myslím, že mu došlo, že jeho příspěvky tu nikoho neohromily ... úsměv
Reagovat
svetova.dvojka
Nesázím, jsou to vyhozené prachy...
Reagovat
smazaný uživatel
To ty tvé příspěvky tady ohromují celé zdejší osazanstvo ,co!? .Nejsi trochu sebestředná.
Reagovat
Fandina
Jsem sebestředná, máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
pry..., vypadas posledni dobou tak nejak stastnejsi, nejen tady i na kurtu se vice usmivas... pred tim ses moc neusmival... co se zmenilo?:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že vím... :)
http://i.lidovky.cz/12/112/lnorg/VRB47409f_Berdych.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) No, odpovedel neco jineho...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
A co? :D Já to neslyšel... :)
Reagovat
smazaný uživatel
zmena stylu hry ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha... To je zvláštní. Taková důležitá věc a vůbec by mě to nenapadlo. :D
Reagovat
Nancy_z
Řekl, že je to tím, že je starší a víc si tenis užívá... Ale Mats mu to nevěří :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pojďme, jásejme Hospodinu,
oslavujme Tomáše Berdycha naši spásu,
předstupme před něho s chvalozpěvy
a písněmi mu zajásejme!
Neboť veliký Tomáš je Berdych
a veliký Král nade všemi Noly.
V jeho ruce jsou hlubiny země
a jemu patří výšiny hor.
Jeho je kurt, vždyť on ho vymazlil,
i lajny, které poslechly jeho sílu.
Pojďme, padněme, klaňme se,
poklekněme před svým tvůrcem, Tomášem Berdychem!
Neboť on je náš Bůh
a my jsme jeho lid, který pase, po pláči Noleho a Rafy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ideálně Wáwra porazí Djokoviče v 5 setech a vyšťaví se u toho. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřil jsem že se dostane přes Ferrera ,ale v každém případě velká gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda velká gratulace, ja teda viděl jen 4 set a to teda Berdych mic moc hlavně 1.servis by to chtělo někde nejít :)ale na druhou stranu v klíčovích chvílích ho dal...
Btw: nevíte někdo zda bude k nalezení někde full match ?? pls :)
Reagovat
petrulinka
Tak já si ho můžu přehrát v televizi zpětně, čili ti asi moc neporadím. Vyzkoušej youtube, tam by mohl být
Reagovat
smazaný uživatel
Neco mi rika, ze dneska Djoko bude dominovat, 3:0 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Po očku jsem sledoval 4. set, jakmile Tomáš získal brejk... Pěkné drama to bylo. Při tom brejkbolu Ferrera za stavu 5:4 jsem si říkal, aby Tomáše nemrzel ten return na mečbol v osmém gemu, který těsně skončil v autu (a hodně trvalo, než se rozběhlo jestřábí oko)... No ale Tomáš to pak zvládl perfektně. Přišlo mi, že Ferrer byl dneska trochu nervní. Já teda mužský tenis moc nesleduju, ale vždycky jsem ho považoval za jednoho z největších kliďasů...

Tohle byla jedna z mých dobrých voleb ve Fantasy, že jsem si dal Toma do týmu. :) Dneska jsem taky tipoval jeho vítězství, takže mi nějaké bodíky přibudou a snad se posunu trochu výš... No ale na první dvacítku to už asi určitě stačit nebude.

Jinak jsem se dozvěděl, že Tomáš poprvé postoupil na AO do semifinále a zároveň to byl poslední grandslam, kde mu to ještě chybělo... No, přál bych Tomovi na každém GS aspoň semifinále. Čím víc člověk vidí v hledišti Esterku, tím líp. Líbilo se mi, jak hezky koukala při tom rozhovoru, když se bavili o ní. :)
Reagovat
Fandina
Já bych přála Tomášovi GS. Jedno GS finále už má, tak proč ne titul. Berdo pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se ale, že pokud je Nadal s Djokerem v takové formě jako teď, bude Tom vždy hrát jen druhé housle... Viděl jsem teda oba jen v jednom zápase, ale stačilo, zvlášť Nadal proti Nishikorimu hrál fantasticky!
Reagovat
Fandina
Pochopitelně, že s přáním GS Tomovi je potřeba porazit ještě ty nejlepší. To bych mu přála nejvíc!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Tome, nakonec si to urval! Musím ale říct, že z toho výkonu jsem trochu rozpačitý - servis v 1. setu fajn, ale pak špatný (i když sem tam eso v důležitých momentech hodně pomohlo). Strašně moc UE z jednoduchejch míčů a celkově velmi sterilní údery spíše na jistotu. Jestli to byla taktika - prokládat občas svou hru vyššími liftovanými míči, tak fajn. Ale pinkat a běhat s Ferrerem není nejrozumnější nápad :) Každopádně pojď do dalších kol naplno a s větší odvahou, opět budu fandit!
Reagovat
Jan
Tomáši skvěle. Sice jsem zápas neviděl, asi to stálo za to ! V semifinále to bude ale mooc těžké. I tak je to skvělé, že ses tam dostal. Gratuluji.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju! Prekonal svuj komplex z Davida, porazit ho bez prvniho servisu, to se taky pocita. Ovsem s vykonem ze ctvrte sady by si proti Nolemu neskrtl.
Reagovat
Lina
Tome, velká gratulace k postupu, ale byly to nervy :)
Reagovat
Frick
ale mám obavu, že to prostě je to tak, že sice je schopen porazit Ferrera, je to faj aby pak stejně v semi zjistil, že bohužel na Djokera je to tak na 6:7, 3:6, 7:5, 4:6 :-( Fak, kdyby na půl roku (spolu s Nadalem) někam vyčadili a nechali pá GS vyhrát další hráče :-(
Reagovat
Pe3k
Velká gratulace Berdychovi. Porazit Davida ve 4 setech ve čtvrtfinále Ao je velký úspěch. Bohužel jsem viděl jen 4. set a za ten bych Toma určitě nepochválil, ale podle skore z prvních dvou setů musel hrát na začátku zápasu perfektně.

Btw. nikdy sem neviděl Davida se tak vstekat.
Reagovat
smazaný uživatel
David ale poslední dobou bývá mnohem emočnější než předtím :) Ale je pravda, že dneska nějak obzvlášť :)
Reagovat
Fandina
Davida jsem viděla se vztekat mnohem víc než dneska. Je pěkně steklej.
Reagovat
Fandina
Oprava ... vzteklej ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, horká krev, to víš, když prohrával, podle mě už viděl, že 4. set domrská a najednou je to jinak :) No nic jdu spát, tak dobrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holt uz neni zvykly na to prohrat tri ctvrtfinale v rade.
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš pochvalu za fandění, Tomáš si toho hned všimnul a líp se mu pak hrálo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ocekavej mou podporu i v semicku. :))
Reagovat
smazaný uživatel
mám velkou radost, že Davida zvládnul a nerozhodil se, když mu nešlo podání. Borec na konec !! :)
Reagovat
ArcusII
Redakce pochvala za rychlost článku ;) vím, že se to píše dopředu a upravuje za pochodu, ale je super dokoukat poslední míček zápasu, skočit na tenisportal a vidět zde už článek ;) super
Reagovat
kada.tom
Super práce, ač tedy od půlky 2. setu to už nebylo zcela ono. Nakonec se to ale povedlo a to je hlavní ;-)

Gratulace k SF a k první výhře v Rod Laver aréně :-)
A do SF hodně štěstí, toho totiž bude třeba hodně ... :-)
Reagovat
PetaM
Tome, udělal jsi mi radost, je super, že jsi v Semi, hodně štěstí do dalších kol (pevně věřím, že budou ještě 2!!) :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Juchajda! :)
Reagovat
Fandina
super. Gratulace, pěkný výkon a výborná hra. Držím palce do semi. Berdo ... pojď pojď pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist