Berdych v Miami hrát nebude. Opět se mu ozvala záda

20. 3. 2019, 19:50
Aktuality 15
Tomáš Berdych dnes na Masters 1000 v Miami nenastoupí k utkání prvního kola proti Australanu Bernardu Tomicovi. Český tenista se pár hodin před vstupem do turnaje odhlásil kvůli bolestem zad, která ho loni připravila o druhou polovinu sezony.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych hrál naposledy před dvěma týdny v Indian Wells, kde vypadl v prvním kole se Španělem Felicianem Lópezem. Dnes ho čekal vstup do dalšího turnaje Masters 1000 v Miami, pár hodin před utkáním se však kvůli zranění zad odhlásil. 

"Má záda nejsou ve stoprocentním stavu a musím být opatrný. Potřebuju čas, abych se zotavil a byl zase silný," napsal na twitteru finalista z roku 2010 Berdych.

Třiatřicetiletý Čech se v lednu vrátil na kurty po půlroční pauze, kterou si naordinoval právě kvůli problémům se zády. Sezonu začal nadějně, ale z posledních šesti utkání čtyři prohrál a nyní má navíc znovu starosti se zdravím.

Berdych se na Floridě měl utkat s Australanem Bernardem Tomicem, kterému se tak postaví kvalifikant Thiago Monteiro z Brazílie. Ve druhém kole na vítěze čeká světová jednička a šestinásobný šampion Novak Djokovič.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

15
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mayo
Berda už nato nemá.
Reagovat
svetova.dvojka
V 33 letech invalidou ty vole...
Berdych je jak ti 70ti letí starci, co je bolí záda,klouby a kyčle, když udělají nějaký pohyb nebo se změní počasí...:-)
Reagovat
George_Renel
Něco tak blbého je skoro umění napsat....
Reagovat
spaniel
Nedávno řekl Nadal, že se bojí že bude ve 40 mrzák v bolestech. A že když vidí legendy tenisu na turnajích, jak na tom jsou, tak nechce dopadnout stejně.
Reagovat
George_Renel
Trošku mimo téma....
Reagovat
sojka1
velka skoda Berdi, vypadal tak natesene a vletel do sezony jako drak, navic predvadel opravdu vybornou hru, bylo mi divne, ze by vsechno tak rychle vysumelo. Snad to nebude nijak fatalni a jde opravdu jen o opatrnost a Miami je spise prevence...
Reagovat
Davor1
Zatiaľ to vyzerá ako cez kopírku s minulou sezónou. V Austrálii svieži, dobrý tenis, dobrý výsledok, potom v halách mierny pokles a začínajúce zdravotné problémy, v Amerike už nič.
Podľa mňa to bude skôr tá prevencia, aj s ohľadom na los, kedy vie, že na nejakých 95% by skončil prinajlepšom v druhom kole. Zrejme je pre neho podstatnejšie dať sa do čo najlepšej fyzickej formy pred antukou, kde nič neobhajuje a môže vyletieť v rebríčku, ak by tam niečo zvládol uhrať...
Reagovat
turista
Škoda.
Reagovat
Nola
Tipsaaa
Reagovat
sojka1
bozinku... :-))) to aby si pripsal nejaky citat na pazi... v japonstine.. ;-)
Reagovat
turista
Tipsa byl vždycky šikovný a na jeho tenis se hezky kouká.
Reagovat
Kytka
Tak to mně mrzí a moc. Jen doufám, že se dá do kupy a ještě ho někdy uvidím na kurtu. Přeji mu uzdravení.
Reagovat
Fandina
Ach jo, co se dá dělat. Tak držím palce, aby se to vyléčilo a Berďulka mohl hrát a zase dělal radost svými výhrami. Pojď!!!
Reagovat
turista
Berďa není sám. I Del Potro na okruhu citelně chybí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist