Berdych v Montrealu nenastoupil k utkání 1. kola. Odhlásil se kvůli zranění žeber

8. 8. 2017, 19:17
Aktuality 11
Tomáš Berdych těsně před zápasem prvního kola s Gruzíncem Nikolozem Basilašvilim odstoupil kvůli zranění žeber z turnaje Masters v Montrealu. Čtrnáctého hráče světového žebříčku v hlavní soutěži nahradil Američan Ernesto Escobedo.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

"Je mi líto, musím se omluvit všem svým montrealským fanouškům. Nemohl jsem nastoupit kvůli zraněnému žebru. Potřebuju se uzdravit, abych se mohl brzy vrátit do práce," uvedl na twitteru Berdych.

Jednatřicetiletý rodák z Valašského Meziříčí naposledy startoval minulý týden v mexickém Los Cabos, kde jako nasazená jednička vypadl v semifinále po prohře 6-3 6-7 4-6 s Australanem Thanasim Kokkinakisem. V Montrealu došel nejdál v roce 2011, kdy si zahrál čtvrtfinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
peggy
Copak pane Berdych,manzelka?
Reagovat
EllNino
Skvěle ! :D Na returnu to ještě nevyšlo, ale tedy dopodával skvěle, no smekám, na domácím poli před tolika fanoušky na Masters čistou hrou :) ... v tom TB občas teda stáli všichni svatí, i když bylo 4:6 5:5 a 0:40 na servisu :) ... ale je to taaam ! Parádní zážitek ...

Tak a šlágr 2. kola s DelPem, to je odměna, a hodně se na to těším :)
Reagovat
Krisboy
Viděl jsem asi půl zápasu. Skvělé od obou. Nádhernej souboj jednoručních backhandů. Denis je fakt asi největší talent ze současných mlaďasů, ale potřebuje vedení, je to takovej janek. Ale ty údery...radost pohledět. Dutra Silvu jsem viděl hrát asi poprvé, ale taky se mi moc líbil. Proč takovej hráč není výše na žebři? Teď má Denis DelPa? Tak to je jasnej šlágr kola. Doufám, že aspoň něco uvidím.
Reagovat
Krisboy
proč hrál tak dobře. Kvalitně potrénoval:

http://www.tenniscanada.com/wp-content/uploads/2016/07/Denis-Roger-e1468516468794.jpg
Reagovat
EllNino
No právě .... je to janek :D ... ale já myslím, že se zklidní, je to dobrej kluk, srdcař se mi zdá, ale mamnka si během zápasu teda málem vyrvala své blonďaté vlasy :D ..

Jojo s Delpem to bude super
Reagovat
EllNino
doma ti to jde :)
Reagovat
EllNino
parádní zápas, Denis odvacel mečboly, jako by se nechumelilo, je hodně nervozní, hodně chce, ale naprosto strhující tiebreak nakonec udělal :) ... snad vyhraje i 3. set :D
Reagovat
sprchon
Jojo, TB parádní. :D Snad to dá.
Reagovat
Nola
strata motivacie, alebo ban za doping? :D
Reagovat
VlS
Máš tohle zapotřebí? On o dopingu u Novaka nežvanil!
Reagovat
Nola
vies citat aj medzi riadkami? FYI Tomovi fandim
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist