Berdych v Německu zdolal Zvereva a srovnal na 1-1

4. 3. 2016, 13:51
Aktuality 360
Čeští tenisté hrají v prvním kole Davisova poháru v Německu po dvou pětisetových bitvách nerozhodně 1-1 na zápasy. Vyrovnání zařídil sedmý hráč světa Tomáš Berdych, který ve druhé dvouhře v Hannoveru vydřel po více než čtyřech hodinách výhru nad osmnáctiletým daviscupovým debutantem Alexandrem Zverevem 7-6 1-6 4-6 7-6 6-4. V prvním duelu podlehl Lukáš Rosol domácí jedničce Philippu Kohlschreiberovi 6-3 3-6 4-6 6-2 3-6.
Tomáš Berdych

Lukáš Rosol sice nastoupil do úvodního utkání prvního kola Davis Cupu proti Philippu Kohlschreiberovi jako outsider, v prvním setu ale potvrdil, že mu taková pozice vyhovuje. Proti 30. tenistovi světa hrál od začátku bez nervů, dokázal zakončovat výměny vítěznými míči, a když soupeři sebral hned první podání, dostal se rychle do vedení 3-0. Kohlschreiber už při svém servisu nezaváhal, ani za stavu 2-5, kdy musel odvracet setbol, ale to českého tenistu mrzet nemuselo. V další hře bezpečně pronesl vlastní podání a první sadu získal poměrem 6-3.

Kohlschreiber, který měl před dneškem vzájemnou bilanci s Rosolem 4-1, se však z prohraného setu rychle oklepal. Před zraky německé legendy Borise Beckera v hledišti se začal zlepšovat a už ve druhé hře následující sady se dostal ke svému prvnímu brejkbolu; ten ještě Rosol odvrátil, za stavu 3-4 už ale kapituloval a tentokrát neměl problém s ukončením setu jeho soupeř.

Jediný brejk stačil Kohlschreiberovi i v dalším dějství, v němž za stavu 1-1 znovu sebral Rosolovi podání. Český tenista si nedokázal vypracovat ani jeden brejkbol a Kohlschreiber začal k radosti domácích fanoušků zápas otáčet.

Rosol dál bojoval, snažil se hrát aktivně, tlačil se i k síti, i když často neúspěšně. Na začátku čtvrté sady odvrátil dva brejkboly a dočkal se šance. V šesté hře mu k brejku pomohlo i "jestřábí oko" a rozhozeného soupeře už v setu k ničemu nepustil.

Závěrečná sada byla vyrovnaná do stavu 3-3. Sedmá hra se ukázala být rozhodující: Rosol už prohrával 0:40, aby vzápětí všechny tři brejkboly odvrátil, ten třetí po těžkém prohozu po běhu přes celý dvorec. Jenže pak nabídl Němci čtvrtou možnost po chybě z forhendu a Kohlschreiber ji proměnil riskantním returnem, který jen milimetrově olízl lajnu.

Ve zbylých dvou gamech už Rosol uhrál pouze jeden fiftýn a zápas po třech hodinách skončil po jeho obranném forhendu v síti. "Bylo to blízko. Věděl jsem, že každý set bude o jednom dvou míčích, a to se taky potvrdilo. Bohužel v pátém setu to šlo na jeho stranu," řekl český tenista po utkání.

"Podával jsem slušně, ale return mi moc nešel, což byl klíč. Jen v prvním setu jsem returnoval komfortně, ale pak mi bohužel vnutil svoji hru, já ho pustil do zápasu i kvůli svým chybám a nechal ho hrát," komentoval zápas Rosol.

Tomáš Berdych šel do druhého zápasu proti talentovanému Alexanderovi Zverevovi na kurt jako favorit, již první set ale ukázal, že půjde o vyrovnanou bitvu. Berdych se rychle ujal vedení 3-0, poté ale prohrál čtyři hry v řadě a prohrával 3-4. Za stavu 5-4 měl při podání Němce setbol, ten ale nevyužil a o vítězi úvodního dějství rozhodovala až zkrácená hra. V tie-breaku odvrátil sedmý hráč světa setbol Zvereva a sám poté využil po soupeřově chybě svou druhou šanci na zisk sady, kterou získal rozdílem dvou bodů 8-6.

Místo uklidnění však přišla studená sprcha. Z dalších devíti her prohrál Berdych osm, z toho sedm v řadě, a na dvorci se trápil hlavně z forhendu. Nepomáhal si servisem a dělal různé grimasy, z kterých se dalo vyčíst, že neví, jak se z krize dostat. Zverev na druhé straně hrál jistě, dobře servíroval a dokázal být pestřejší ve výměnách. Druhý set získal Němec hladce za 28 minut hry poměrem 6-1, třetí sadu pak 6-4.

Berdych prohrával 1-2 na sety a ve čtvrtém setu bojoval o setrvání v zápase. Při Němcově podání se ale nemohl dostat do hry a sám v sadě odvracel další čtyři brejkboly. Čtvrtý set dospěl stejně jako ten první až do zkrácené hry, v které měl zkušenější Berdych opět lehce navrch, zatímco osmnáctiletý Zverev chyboval. Česká jednička získala čtvrtou sadu znovu rozdílem dvou fiftýnů 7-5.

Rozhodující moment celého utkání přišel v sedmé hře pátého dějství, kdy Berdych přidal na agresivitě, tlačil se k síti a prorazil Zverevovi servis, čímž se dostal do vedení 4-3. Vyhráno ale ještě neměl, zarputilý soupeř se nevzdával a český hráč musel v následujícím gamu znovu odvracet brejkbol.

Berdych už si ale situaci pohlídal a zápas uzavřel čistou hrou na svém podání. Po čtyřech hodinách a dvaceti minutách zvítězil 7-6 1-6 4-6 7-6 6-4 a popáté v kariéře v Davis Cupu tak otočil nepříznivý stav 1-2 na sety, potřetí to dokázal v utkání s Německem. Stejný kousek dokázal před 11 lety v Liberci v zápasech s Nicolasem Kieferem a Tommym Haasem, s kterým prohrával dokonce 0-2. "Jak jsou to Němci, tak je to dlouhý a je příjemnější, že takhle dopadají," usmál se Berdych.

"Bylo to extrémně těžké. Nemůžu říct, že by mě to něčím překvapilo. Takové utkání jsem čekal, jsem o to raději, že se mi to podařilo vyhrát," hodnotil utkání český tenista a dodal: "Je to hezké zjištění, že dokážu bojovat s mladým soupeřem, kterého podporuje plná hala."

"Je to strašně cenných jedna jedna a jsem po tom průběhu spokojený," řekl kapitán Jaroslav Navrátil. "Oba to byly pětisetové zápasy, ale ten druhý byl o dvě třídy kvalitnější. Pro Tomáše to byl strašně těžký zápas a bylo to hodně o zkušenostech, které mu dnes pomohly".

Postupu do čtvrtfinále se Češi můžou přiblížit v sobotní čtyřhře. Do té by měl od 13:00 nastoupit osvědčený pár Tomáš Berdych/Radek Štěpánek. Němci při losu nahlásili dvojici Philipp Petzschner/Dustin Brown, kterého asi nahradí Kohlschreiber.

"Ve čtyřhře budeme určité favorité," řekl Navrátil o deblové dvojici Berdych/Štěpánek, která má v Davisově poháru úžasnou bilanci 15-2. "Všichni si budou myslet, že to bude lehký debl, ono to ale tak jednoduché nebude. Ale kluci by si měli věřit, jelikož jsou zkušenější a sehranější, to by mělo hrát roli."

Výsledky - Davis Cup - 1. kolo:
Německo - ČR 1:1 po prvním dnu
Kohlschreiber - Rosol 3:6, 6:3, 6:4, 2:6, 6:3
Statistiky:
Esa: 13-12
Dvojchyby: 3-5
Úspěšnost 1. podání: 62 - 66 %
Brejkboly: 4/12 - 3/5
Vítězné údery: 36-35
Nevynucené chyby: 48-56
Získané body: 134-130
Zverev - Berdych 6:7 (6:8), 6:1, 6:4, 6:7 (5:7), 4:6
Statistiky:
Esa: 18-17
Dvojchyby: 10-6
Úspěšnost 1. podání: 58 - 54 %
Brejkboly: 6/16 - 4/10
Vítězné údery: 32-28
Nevynucené chyby: 74-77
Získané body: 185-169
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Petr Pokorný

Komentáře

360
Přidat komentář
sprchon
Bohužel... Z 2:0 na 2:4 ve druhém. Sice pak ke konci zase projevila survival instinct, jak řekla Vlaďka, ale nestačilo to. Celkově bída, vůbec Heather nestačila v delších výměnách. Nepřitlačila a nepřitlačila, naopak se nechala.
Heather místy dobrý, ale taky žádná velká sláva.

Monty, máš i ty hrající favoritky nějaký jalový, měl bys s tím něco udělat. :( ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Ty nejlepší mi nehrajou a ty co hrajou, tak nic moc. Ale snad aspoň Ana se zvedá. Caro bohužel vypadá, že je na tom pořád stejně... :(
Reagovat
sprchon
Kéž by se Aně zadařilo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ana už v Dubaji hrála dobře, i když ve čtvrtfinále prohrála se Strýcovou. U ní se nepovedl hlavně ten začátek roku (Auckland, Sydney)... Caro se mi v Dauhá už taky jevila trochu líp, ale čtvrtfinále Monterrey je slabota. :(
Reagovat
Frick
Výhra 7:5 6:2 :o), ve finále bude hrát s Pivovarovou....
Reagovat
EllNino
Nasťa se hecovala s Nicole před restartem jejich karier ...a nutno říct, že se této pohledné Rusce daří :) ...uvidíme, jak to Bára zvládne :) Nasťa už byla i ve stovce, ale vypadá to, že Báře travka sedí :D
Reagovat
Frick
http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01108.jpg
Skutečně mne překvapily ty průlezy tam (viz. vlevo dole). Nečekal jsem, že se dostanu přímo takto do hlediště....

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01102.jpg
Další mezery v opláštění jsou na druhé straně, střecha otevřená. Možná i kvůli sněhu, mne napadá (pokud tam tedy v týdnu byl).

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01103.jpg
Skyboxy...

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01113.jpg
Kdyby centr byl neopláštěný, bylo by ze (min.) dvou stran dost prostoru na přístavbu tribun, možná i do kapacity na ATP turnaj. Takto zřejmě připadá jen v úvahu výstavba provizorního centru... třeba tu https://mapy.cz/s/u11O
(Teď nějak nechci řešit, zda někdy bylo vůbec reálné pořádat v Prostějově něco většího než 125k CHL nebo ne)

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01109.jpg
Nové bigboard slávy, modifikovaný po červnu 2015. A zaslouženě. :o)

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01114.jpg
V minulosti byl na tomto místě kurt, dnes oddechový miniparčík. Ty dlaždice slávy tu mají nejen tenisté.

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01118.jpg
...a nejen sportovci... :o)

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01123.jpg
Dávná historie. Překvapuje mne, že BurešFert má stále stejné logo. Zato Centrotex už je dávno na pravdě boží...

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01124.jpg
A jen o něco méně dávná historie. Zdá se mi to nebo je to známá tenisová tvář, toho času 14-letá? Ale ten fáč je celkem výmluvnej, takže asi hej :o)

http://blueflash.rajce.idnes.cz/NTCM_Prostejov_-_Agrofert_arena/#DSC01120.jpg
Čelní vůz nájezdníků, jenž to tam úspěšně v pátek vyplenili tenisovým výsledkem 6:2 :o)
Reagovat
sprchon
Fakt pinkačka, Caro nic moc, Heather je zatím lepší...
Reagovat
Frick
Jejich tahou je jještě o 2 roky starší než Tomáš a aby měli aspoň někoho, tak si ho musej přetáhnout od Rusů.

Mnohem větší a mnohem bohatší země než ČR.
Reagovat
lars
A.Zverev se narodil v Nemecku
Reagovat
Frick
Viadišová taky.
Reagovat
Frick
Ok, nepřetáhli si ho, ale je to (německý) Rus.
Reagovat
smazaný uživatel
To je, jakobys tvrdil, že Pospíšil je Čech.
Reagovat
VlS
A Genie Francouzka - oni si ti severoameričani vlastně všechny někde nakradli, s výjimkou skokana na lyžích, kterej byl tuším kanadskej Cree a v 60 letech měli nějakýho maratonce, kterej byl Sioux :-))
Reagovat
Kozoroh
Pro mě je osoba, která se narodila v Německu Němcem, ikdyž rodiče jsou Rusi.
Reagovat
VlS
A mě je to úplně jedno, každej hraje za toho, za koho hrát chce. Fandíš Nolemu, protože je úžasnej tenista, nebo proto, že je Srb?
Reagovat
babolat.cz
protože je světová jednička
Reagovat
Kozoroh
Samozřejmě za úžasnou hru fandím No1emu, dále za šoumenství a příběh (přečkání bombardování Bělehradu, překonání překážky celiakie).
Babolat - nefandil jsem Rogerovi ani Rafovi, ačkoliv byli N. 1. Svou hrou ani příběhem mě neoslovili tak jak No1e.
Reagovat
Frick
Tak prý Petra koupila Radkovi Porsche. :-D Bavil jsem se tam s jednim místnim trochu o tenisu.

No s Kotyzou se rozešla bo jí moc kecal do osobního života. Prý.

O Černoškovi - Tenis samozřejmě jako jo, pozvedl, ale jinak příliš pozitivní slova jsem na jeho adresu skutečně neslyšel.

Jo, prostě díky Slavii se člověk dostně k zajímavaým informacím i ze světa tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš k drbům
Reagovat
EllNino
přesně, k drbům :D
Reagovat
Frick
Příště se polepším a přinesu to notářsky ověřené.
Reagovat
smazaný uživatel
Čili ses nedozvěděl nic nového a jenom žvaníš.
Reagovat
Frick
To o Porsche jsem dosud neslyšel. A estli je to pravda, tak je to pěkná ukázka toho, jak má popletenou hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli chce utrácet svoje prachy takhle blbě, její věc. A byla-li by to pravda, nejspíš to v tom jejich vtahu tak úplně neklape, když si ho musí takhle "kupovat". Ale myslím si, že kdyby to byla pravda, už by nás o tom Plesk informoval.
Reagovat
Frick
Myslim si, že Blesk se vyloženě aktivně po Petřinym soukromí pidit nebude. Jen, kdyby jim dal někco echo.

A nemyslim si, že darovaný Porsche je znakem omluvy. Spíše fakt "Radečku, tys mi dal tak krásný prstýnek, tady máš zato ode mě dáreček, zlatíčko moje" :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že by jim to někdo práskl.

A ani pro Petru není nákup Porsche zanedbatelnou položkou. Pokud to udělala, tak zřejmě z obavy, vědomé či nevědomé, že o mladého přijde, což ukazuje, že to v tom jejich vztahu neklape tak ideálně, jak se snaží tvářit.
Reagovat
Frick
...kdyby vyhrála Stuttgart.... :o)

Ale co kdo ví. Může to bejt nějakej rent nebo tak. I když to by spíš sedělo k Báwu. Tako řada 6 by se Ráďovi určo taky líbila. Oproti tý Fabii/Octavii (nebo čim jezdil dosud) by to jistě posun byl...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se hlavně divím, že mu není blbý něco takového vůbec přijmout. On provoz takové hračky není žádná láce, takže to nejspíš taky táhne ona. Že by byl fakt takový zlatokop, jak se o něm říká? :-\
Reagovat
Frick
To je ta emancipace. Dřív měli hokejisti zlatokopku, teď maj ženský hokejistu-zlatokopa.

No, nemá Radek důvod jí bejt nevěrnej. :-D

Třeba ale zjistí, že ho tato pozice se.re a radši si najde nějakou obyčejnou holku.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud se Petra nechá dojit, tak od ní nejspíš neodejde...
Reagovat
Frick
Já bych mu nerad nasazoval psí hlavu. Ale ona obyčejná holka, on obyčejnej kluk.

Můžou jim "najednoutymiliony" trochu plést hlavy.

To možná u Lucky tak nebude. Navíc u ní ty výdělky rostly pozvolna. Ne jako u Petry.
Reagovat
George_Renel
Už ti nestačí nasávat žumpy doma. Už začínáš i v Prostějově.... Nejlepší by bylo zavřít tam za sebou víko. A toho amatérského psychologa můžeš vzít sebou.
Reagovat
VlS
Georgi, to je marný, jeden nemůže popadnout dech závistí, druhej žárlivostí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A třetí má hlavu tak hluboko ve svém zadku, že není schopen vnímat chování lidi kolem sebe.
Reagovat
Roger_Federer
Koukam, ze se pri kamenovani Meidla (nebo jak se jmenuje), "nestitis" se spojit z Frickem..a vite kluci, ze jste si i podobni?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se s nikým nespojuju. Že je Meidl zlatokop jsem slyšel už před časem. Doteď nebyl důvod to brát vážně, ale pokud se fakt nechá obdarovávat porschetem, něco na tom bude.
Reagovat
Roger_Federer
Nevidim na tom nic divneho, chtela mu ho koupit, koupila.Pro Kvitovou drobne.
Druha vec je pak jeho "ego" , ze to prijme.A nevadi mu ze je za osla".
Reagovat
smazaný uživatel
To nejsou drobný ani pro ni. A znovu říkám, pokud je opravdu takový zlatokop - s důrazem na "pokud" - tak nebude mít problém to přijmout. A nebude on za osla, nýbrž ona za naivní a hloupou husu.
Reagovat
VlS
A tobě ještě nikdo nekoupil Porshe? Tak to asi neodvádíš očekávanou práci
Reagovat
smazaný uživatel
Já porsche nechci :-P
Reagovat
smazaný uživatel
byl vždycky hráčem hrajícím na velké riziko a s tím spojeným vysokým počtem UE. Na druhou stranu to ale přinášelo i zajímavý počet winerů. Nicméně se mi zdá, že poslední dobou první číslo hrozivě narůstá a to druhé se snižuje.
Dneska to fakt byl horor, ale oceňuju, že dokázal maximálně zužitkovat výhodu, kterou mu přinesly zkušenosti s TB i pětisetovými bitvami. Bylo to o prsa sovětské gymnastky, ale je to tam a naděje žije.
Reagovat
smazaný uživatel
dlouho jsem věřil, že třeba ten gs fakt jednou přijde, nějak se to sejde a vyhraje. Loni na začátku roku hrál slušnej tenis, dal jsem mu víceméně ultimátum do AO 2016, že se mu to jednou podaří, ale ne-e. Vždycky je tu někdo lepší, takže na grandslamech sice budu fandit, ale už to nevidím ani na finále. Škoda že když byl ve Wimbledonu 2010 tak jsem tenis teprve začínal sledovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak. Minulý rok jsem ještě věřila v nějakou šťastnou shodu náhod. Letos už by mu ale nepomohla ani ta.
Reagovat
kada.tom
Dom teda hodně napínal, nakonec ale vyhrál v TB 5. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
babolat je velký vizionář, prorokovat konec českého tenisu, když jeho dlouholetí tahouni mají přes třicet a mládí má blíž do psychologické poradny než ke stupni vítězů, to je kumšt.
Reagovat
George_Renel
Odkdy je synonymem blba vizionář? ;-)
Reagovat
Lunej..
Mnohdy v tom nevidím rozdíl, když si vybavím různá proroctví a hlavně ty, kteří je pronášejí :)
Reagovat
babolat.cz
ok, opájejte se vítězstvím Toma, když vám to dělá dobře!
Reagovat
Lunej..
Díky, ani nevíš, jak je mi hned líp na duši, když jsi tak přející člověk.
Reagovat
babolat.cz
ale jo, není důvod nepřát, ale hlavně neusnout na vavřínech
Reagovat
Lunej..
A na čem teď usíná Rafa?
Reagovat
babolat.cz
neusíná- trénuje na RG10
Reagovat
Lunej..
Jako že ho čeká 10 Rentgenů kolena či co? :)
Reagovat
Lina
:D
Reagovat
Fandina
tak to není věcí fanoušků, usnout na vavřínech, ti mohou maximálně fandit
Reagovat
Lina
1. bodík by byl, Berďovi gratulka. Byla to, ale dřina, navíc to vypadá, že má Tom zdravotní problém. Nyní, je teda práce na prof. Kolářovi.

Škoda, že se Tomáš nedokáže většinou, tak kousnout a zabojovat i na turnajích.
Reagovat
babolat.cz
však o tom píšu, je uspokojenej DC a to je chyba. Kdyby jednou vynechal celý rok DC, a nepřišel by jiný úspěch, hanili byste ho
Reagovat
babolat.cz
to je rozdíl od třeba Jágra. Kdyby hrál v Rusku nebo v extralize byl by king, ale o to mu nejde
Reagovat
babolat.cz
on se chce měřit opravdu s těmi nejlepšími
Reagovat
Fandina
to dělá, většinou hraje semifinále minimálně čtvrtfinále, proto je sedmý na světě
Reagovat
Kytka
Vloni Berďa vynechal DC a stejně mu to získat GS nebo aspoň 1000 nepomohlo.
Reagovat
Fandina
Nepomohlo, dal si pauzu od DC rok a půl a je dobře, že teď vyhrál, zápas byl těžký a je fajn pro něj, pro kluky, že je bod. A souhlasím s tím, že ta pouza v hraní DC nic převratného pro něj co se týká GS nepřinesla. Takže vyčítat mu, že hraje DC na úkor osobní kariéry nemá smyslu.
Reagovat
Lina
Záleží na lidech. Někdo by ho hanil a někdo ne, to už přece známe.
Reagovat
Lunej..
Pálka haní každýho kromě svého oblíbence, tudíž další zaslepenec :)
Reagovat
babolat.cz
ale houby, Toma mám rád, právě proto chci aby si zvolil priority, a rozhodně ne DC
Reagovat
Lunej..
Pokud mám někoho ráda, tak mu přeju a nechám ho hrát, co ho baví. A snažím se být soudná a nepřenášet svoje touhy do jiného člověka.
Reagovat
babolat.cz
do historie se zapíše počtem vyhraných GS nikoliv paběrkováním DC
Reagovat
Lunej..
Kdo chce, budu si pamatovat Tomáše jako skvělého hráče, nejen v DC, kdo nechce, bude pořád připomínat, že nemá GS a nic vlastně nedokázal. A srovnávat pořád někoho s někým je dost o ničem.
Reagovat
Fandina
On už je v historii zapsán jako dvojnásobný vítěz DC, ať se ti to líbí nebo ne.
Reagovat
babolat.cz
a v jakých análech? v tvých?
Reagovat
Fandina
V tenisových.
Reagovat
babolat.cz
aha
Reagovat
lars
sak loni Tom nehral DC
Reagovat
janek_da
Počítám na tuty s nadpisem, že Berďych nezaváhal.
Reagovat
Atoidi1
:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Super, Tomáš nezklamal, i když to byla dneska dřina :)
Reagovat
VlS
Uf sem to videl černě, dobrý Berďo, ale žádná sranda teda.
Reagovat
janek_da
sranda je tady :)
Reagovat
VlS
No, jako obvykle :-). Na mě je jí až trochu moc, tak se dneska držím vzadu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
I pres zjevne bolesti hlavy nebo krku to vybojoval. Snad bude OK
Reagovat
Kytka
Nevím jestli to byla hlava, ale kafem to neřešil. měla jsem jednu chvíli pocit, že bral pilulku.
Reagovat
smazaný uživatel
Oba skvěle, na Sašu se v budoucnu těším.
Reagovat
kada.tom
Halelujaa :)
Jenom tak je to dobře :-)

1-1 je vzhledem k tomu, jak se to dneska vyvíjelo víc než příjemný :-)
Reagovat
George_Renel
ne klobouček ale klobouk.
Zverev má velkou budoucnost.
Reagovat
babolat.cz
jsem rád za výsledek, ale jinak zklamán Tomem. Konec českého tenisu
Reagovat
Fandina
ale no tak, vždyť se vědělo, že Saša je dobrej
Reagovat
Kytka
Chvíli, ve druhém a třetím setu hrál Saša na top úrovni a Tom hodně kazil, ale nakonec rozhodly zkušenosti. I když uhrál míň balónu, uměl uhrát ty rozhodující. Tak to Tom mívá i proti těm nejlepším, jenomže, bohužel, v obráceném gardu.
Reagovat
Fandina
Celkově hrál Saša dobře. Dobře podával, to je velká zbraň u něj, na to je spoleh, ale i ve výměnách byl dobrý. A je super, že Berďa nakonec vyhrál.
Reagovat
Lunej..
Co to meles? Vrat se raději do vedlejšího vlákna, tam pokracuj ve svych moudrechw.
Reagovat
babolat.cz
to nejsou má moudra!
Reagovat
Fandina
tak tak, ty umíš jen kopírovat
Reagovat
Lunej..
Tak pokud vím, píšeš tam ty ne? Taky máš koukám obscesi jako většina nicků tady a nebo nemáš v pátek co dělat. Tak raději diskutuj s Fandinou o nesmrtelnosti chrousta a nech Toma na pokoji :)
Reagovat
Fandina
Nech je být, pánové si honí svoje ego na tom, jací jsou dobří proti Fandině. Nekaž jim radost. To není obscsese. To je jejich dobrý pocit, že Fandina je blbá a oni ne.
Reagovat
babolat.cz
a nejsi?
Reagovat
Fandina
Jsem, ale na tebe nemám.
Reagovat
George_Renel
Ty jsi tak krátkozraký, že to nemá obdoby. Nadala by Zverev smetl jak tsunsmi.
Reagovat
babolat.cz
houby chytrolíni
Reagovat
Lina
Nedokážeš, ocenit, že Saša není nějaká vyjukaná 18, ale dobrý hráč i přes svůj věk a proto to nemohl, být pro Toma jednoznačný zápas?
Reagovat
Pedronegro
taky jsem rád, že Tomáš vyhrál, ale nevím, jestli to, jak coby hráč top 10 uhaluzil tuhle výhru, je důvod k nadšené adoraci, a Zverev že by byl jako tsunami? haha :) asi slepota, ne?
Reagovat
Lunej..
Ona jsou někde nějaká pravidla, jak smí nebo nesmí hrát 10. hráč na světě? Ta ultimáta fandů u telky jsou opravdu směrodatná.
Reagovat
Pedronegro
jaká pravidla?, prostě kdyby se tak nevyhazoval, tak by jasně vyhrál, a to by mu jako hráči top 10 slušelo více, ale třeba mu nebylo dobře, připouštím :)
Reagovat
Lunej..
Já nepíšu, že mu nebylo dobře. Ale děláš, jako kdyby Zverev byl podprůměrný hráč a Tomáš vlastně ani neuměl hrát tenis. Ale ok, nebudu si plácat játra.
Reagovat
Pedronegro
to není pravda, nic takového jsem nenapsal, jen svůj pocit ze zápasu při srovnání s ostatními hráči top 10, a vlastně ještě z toho tsunami GR :)
Reagovat
Lunej..
Tak pokud víš, že ostatní hráči Top 10 by s ním hráli lépe, nechybovali by a Saša by s nimi vyletěl jak papír, tak ok. Já tohle fakt nevím. :)
Reagovat
Pedronegro
no to tedy fakt nevím určitě, ale srovnání z turnajů v tomto roce se trochu nabízí, ani tak ale Tomova výhra nemusela být takové drama :)
Reagovat
Lunej..
tak jednoznačný zápas je nuda ne? A já jako Kvitovka jsem na drama zvyklá, takže s tím nemám problém. :)
Reagovat
Pedronegro
jo, to je pravda, asi 3x 6:0 by nebylo ono, jen těch winnerů mohlo být více, a to z obou stran :)
Reagovat
Lunej..
Mládí je vždycky náročné, stáří je rádo, že se vůbec něco děje :D
Reagovat
Pedronegro
já tedy moc mladej nejsem, takže nenáročnej :)
Reagovat
Lunej..
Podle komentů tě řadím mezi radikální generaci - co není podle mě, je špatně :)
Reagovat
Pedronegro
hm, myslel jsem, že jsem přístupný diskuzi i kompromisu, asi tedy falešná představa o sobě samém, vida, co se o sobě jeden na TP nedoví, díky :)
Reagovat
Lunej..
Vidíš, i já zde měla dnes velmi plodný den co se týče poznání sama sebe. :)
Reagovat
Pedronegro
tak to je fajn, že? loučím se a přeji dobrou noc :)
Reagovat
Lunej..
Tobě taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejni možný! Začnu věřit na zázraky!!!
Reagovat
Lina
a já, že jsi přece jen, začala čarovat. :D
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Jan
Uffffff. Tome, gratulace. být to 0:2, tak už to asi neotočíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Dost dobrý!
Reagovat
A.R.R.
A je to doma!!!!!!!
Reagovat
Lunej..
Borec nakonec!!!
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííííííííííííííí!!!!!

Bylo to vyrovnané, ale zkušenost nakonec zvítězila. Super Berďo, mám radost a gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
Fandina
5:3 ještě jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
Reagovat
kada.tom
A teď by to chtělo, aby to Tomáš doservíroval!!
Reagovat
smazaný uživatel
V průběhu zápasu se můj soucit přelévá na tu a na tu stranu, budu rád, když skončí na straně mého vrstevníka :)...proboha kde se stala chyba :(
Reagovat
Fandina
3:3 brejk by se taaaaaaaaaak hodil. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Miluju, když svačí banán, aspoň jednu věc máme společnou, když už né slávu a peníze.
Reagovat
Lunej..
Máme jich víc podle evoluce:)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, praotec opičák, teda to už je ale dávná minulost, to muselo být ještě před válkou :)
Reagovat
Lunej..
Berda velký bojovník, musí toho už mít plné brýle.
Reagovat
smazaný uživatel
zdá se, že o přestávkách medituje :)
Reagovat
Lunej..
Tomáš se zlepšil v obraně a i vic bojuje. Skvěle. Připomíná mi Petru, oba se dokážou nahecovat v reprezentaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď by to ovšem chtělo zcela zásadní změnu!
Reagovat
Fandina
Je to vyrovnané, je to vyrovnané. Berďo pojď!!!
Reagovat
A.R.R.
Berďo nikam nechoď a hraj!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Neumíš fandit.
Reagovat
A.R.R.
Jo holka já ještě neumím věcí, jsem ještě mladej a blbej :-D
Reagovat
Fandina
Ale no tak, nemusíš se zase tak ponižovat, já ti nic nedám ... úsměv
Reagovat
A.R.R.
Však já nic nechci :-D A ono dělat ze sebe blbce má hodně výhod :-D
Reagovat
Fandina
to ano, ale i to se musí umět, u někoho se to pozná, že to hraje ... úsměv
Reagovat
Lunej..
Neboj, blbych nás tu jsou mraky. Já zase neumím reagovat, ještě že je TP a dozvím se o sobě něco nového:)
Reagovat
Fandina
To je zajímavé, že najednou to umíš.
Reagovat
A.R.R.
Však už jsi to Lunejce dostatečně vysvětlila, tak to umí :-D
Reagovat
Fandina
původně jsem si myslela, že je to moje zásluha, ale neodpovědala tak, tak asi ne ... úsměv
Reagovat
Lunej..
Samozřejmě, že tvoje, čí jiná.
Reagovat
Fandina
Vážně, že by až tak ses řídila tím, co píši?
Je to jednoduché a přehledné. A nic to nestojí.
Reagovat
Lunej..
Jasně, budu mít od tebe klid a nebudu tu řešit hovadiny.
Reagovat
Fandina
A ty máš dojem, že se na TP řeší něco jiného, světoborného?
Reagovat
Lunej..
No, určitě jsou tu zajímavější témata než jestli nějaká Lunej umí reagovat. Hlavně to nikomu dosud nevadilo, než tobě. Ale když jsi to potřebovala dát světu najevo, dobře. Já si tedy připadám jako trilobit a ty jako Vševědoucí a je doufám spokojenost na obou stranách.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale jsi moc domýšlivá a útočná. Napsal jsem ti několikrát, že stačí kliknout pod dotyčného a je každému jasné, komu odpovídáš. Vyvádíš jak hysterka.
Reagovat
Lunej..
No jasně. Teď jsi mě opravdu ranila. Užij si zbytek pátku.
Reagovat
Fandina
nemám slov
Reagovat
A.R.R.
že jo, tady se člověk o sobě dozví věcí, já se sem také chodím vzdělávat, už jsem se tu naučil moc užitečných věcí :-D
Reagovat
Fandina
tak se poděl i s ostatními, v čem ses zdělal nebo vzdělal?
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa jde na krev. Tohle je kouzlo DC.
Reagovat
Lunej..
Tak věřit, nepochybovat a fandit:)
Reagovat
Lina
Tomáš velká pochvala. Mohlo by to, Sašu vykolejit, ale moc tomu nevěřím.
Reagovat
Lunej..
Nechápu, že si Zverev nebere jestraba, když to pořád chodí kontrolovat:)
Reagovat
smazaný uživatel
je to tvoje řemeslo, ale kouzlo DC je, že celé tři dny ležíš u televize a můžeš si svoje lenochodství omlouvat tím, že celej národ to dělá taky.
Reagovat
Lunej..
A kecat do všeho:)
Reagovat
A.R.R.
To umí český člověk ze všeho nejlépe:-)
Reagovat
kada.tom
Uuuuuuuuuuuuuuuf!
No, dva pětiseťáky, to je drama :-)
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooooo!!!
Reagovat
Fandina
4:2 tak ještě tři a je set.
Reagovat
babolat.cz
fakt jo? jak to víš?
Reagovat
Fandina
to víš, nejsem hloupá jako ty
Reagovat
babolat.cz
nelži, pro hlupáka každej hloupej, nezáviď
Reagovat
smazaný uživatel
nechte si to vlákno vedle, to už je taky dost zasviněný
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooo! A ještě jednu věštbu, klidně další tiebreakovou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak moc nevěřím tomu, že dá Berďa i druhej TB :( Škoda setbolu.
Reagovat
smazaný uživatel
já taky ne, ale ten game na 6:6 prostě zazdil líp než mistr zedník.
Reagovat
Lunej..
Já jo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
víš víc než my :D
Reagovat
Lunej..
Tome jsi dobrej:) a dlouhé utkání pokračuje
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, Berďo! A díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pobavil s tím ges.tem "bla bla bla, tak si žvaňte co chcete" :D
Reagovat
Fandina
jo jo :-)))
Reagovat
Fandina
Berďa se hecuje, tak doufám, že bude pět setů. Beďulko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tu s vámi kecám a najednou koukám, jaktože servíruje Němec... Hezky Berďo! Jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
A otázka za 10 miliónů: Jak dlouho se bude trápit Berďa v dalším gemu?
Reagovat
smazaný uživatel
můžu odpovídat ex post? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne-e :p
Reagovat
mahycek
Asi, tady někdo řeší Zvereva. Líbí dívkám, to možná ano, ale není mu ještě 19 a bude se měnit, zatím je to uhrovitej tennager, jak říkával John Lennon. Ale tenis umí a zatím to pálí s mladickou nerozvážností, ale také, že má už bod od Fillipa. To se pak hraje . Ale Tome, udělej to !!!!!
Reagovat
Fandina
Jo jo, je to hezounek.
Reagovat
babolat.cz
nezapřou se ruské rysy...
Reagovat
Lina
A má hezké bříško. :D
Reagovat
Lunej..
Nějak tě nepoznavam. Co s tebou v tom Brně udělali?-)-)
Reagovat
Lina
Brno až 17., teď asi adrenalin. Umím, ocenit, jeho snahu v posilovně. :D
Reagovat
Lunej..
Aha já zapomněla, že až tohle datum. Ale Zverev ho má nějaké oblepene:)
Reagovat
Fandina
Tady je také jedno vysportované tělo.
https://www.instagram.com/p/BBWbnU9m_u9/?taken-by=grigordimitrov
Reagovat
Lina
Jestli to bylo na mě, tak já mám na mysly Zverevovu hru a ne vizáž. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně je kádr, že to nevzdal. Svým způsobem před ním smekám!
Reagovat
smazaný uživatel
není tam ve snadné pozici před celou halou a chytrákama před televizemi, i když to si určitě nepřipouští, no a asi už toho má taky dost. Ale pořád chce urvat ten bod :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo. Jeho prohra nás defacto posílá do garáže.
Reagovat
smazaný uživatel
* baráže (dobrej překlep)
Reagovat
smazaný uživatel
ani moc nemění význam věty :)
Reagovat
kada.tom
Borna taky pěkně bojuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa nám chce zřejmě dopřát trochu toho vzrůša, když nám zavedli ten tie-break.
Reagovat
lars
sit ja asi divna:)
Reagovat
lars
*je
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus to ještě!
Reagovat
smazaný uživatel
už to zkusil :) ale neuhádal to
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tímhle akorát uškodí sám sobě, protože ho to rozhodí :/
Reagovat
Lunej..
Třeba ne, možná se potřebuje takhle vybít, i když je to blbý způsob. Navíc se mi Tomáš nezdá v moc optimálním stavu, ale ono se není čemu divit, když ho drtí takový mladík. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pro netenisáky je to asi šok, ale víme jak vyrovnaný zápas odehráli nedávno, Saša je kvalitní tenista. Tak i tak si tu případnou Berďovu prohru od netenisáků pěkně vypiju :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když já třeba z těch jeho výroků z poslední doby mám pocit, že on je prostě... smířený. Ještě loni byl plný toho chtíče vyhrát ten GS, vyměnil i trenéra, vynechal právě DC, ale letos už z něj tyhle věty nepadají, i ta energie z něj jde nějak jiná...
Reagovat
EllNino
tak smířil se s tím, je lepší mít soudnost ...Tomáš zkrátka na grandslam nemá
Reagovat
Lunej..
Asi zná své limity, navíc, i když je to pro mě usměvné coby pomalu babku, stárne :)A vůbec, mám s.r.o. na čarování, tak koukej makat :D
Reagovat
Lunej..
máš
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by to bylo tak jednoduchý... To by potom byly samý český zlata a tituly :D
Reagovat
Lunej..
Takže je to vlastně tvoje chyba:) jsi čarodějka a neumíš čarovat, klasický čekšmejd :D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
nene, jen ručení omezený :D
Reagovat
Lunej..
takže tunel. Což se nevylučuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
12:18, to už se bude blbě otáčet.
Reagovat
Lina
Zverev je bojovník jako blázen. :)) Nezdar ho okamžitě nakopne.
Reagovat
Lunej..
No je dobře, že máš dalšího koně, protože Rogera už začni pomalu oprašovat, no a Toma asi taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je vječný.
Reagovat
kada.tom
to říkali o Leninovi taky a jak dopadl :-))
Reagovat
Grigor_Murray
Lenin je svým způsobem taky věčný.
Reagovat
Grigor_Murray
:)
Reagovat
Lina
Já věřím, že oprašování nebude, ještě nějaký čas potřeba. Tomáš se vzchopí a Roger si ještě nějaký čásek zahraje pro potěšení sama sebe a fanoušů.
Sice jsem se právě zamilovala, ale Roger s Tomášem se dělí stále o 1. :) Saša si ještě klidně můžepočkat. :D
Reagovat
Lunej..
Zamilovala? Doufám, že jen tenisově :D
Reagovat
Lina
Jak jinak než hrou. ;) Moc velké mládě, nechám ho mladší. :D
Reagovat
kada.tom
Lorenzi!!!! Paráda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ten tvůj Ital v tranzu vypadá jako každý jiný Evropan při běžné hře.
Reagovat
kada.tom
no, ten zápas byl ultra dlouhej a dost vyrovnanej po celou dobu, navíc v 5. setu musel Paolo otáčet, takže tak - měl prostě radost, já nevím, co se ti nezdá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem poslední game, jen tak blbnu :) podle čísílek v tom posledním setu fantasticky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co vám vadí. Kanára už nedostane. A věřím, že v 4. setu taky ne. A dokonce věřím, že si ještě minimálně dvakrát udrží servis.
Reagovat
smazaný uživatel
a miluju tě Ameriko!
Reagovat
mahycek
Nebudu řešit každej míč, holt bude si to muset Tom vydřít, třeba na 5 setů. Jsem rád, že jsem do 20.45 doma, tak fandím. Doufám, že bude už konec, v tu dobu, musím hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Od té doby, co jsem přišel, je to samej game pro Tomáše. Už druhej :-)
Reagovat
kada.tom
Lorenzi neskutečně bojuje! už obrátil celý 5. set a teď půjde servírovat na vítězství - neskutečnej výkon od obou, ale Lorenzi je v transu :-)
Reagovat
babolat.cz
GilL SImon pěkně bojuje...
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo, Gilles je třída :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně, že Berďa bude spokojený, že opět neprohrál s hráčem, kterého by měl bezpodmínečně porazit. Rozuměj, hráče z TOP 200.
Reagovat
Lunej..
Ty víš, že bude spokojenej?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě je to ironie.
Reagovat
Lunej..
Já vím, prý jsi včera zaválel :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se nestane nějaký zázrak a Berďa to neotočí, tak hola hola, baráž volá. Tohle zvíře totiž Štěpec, ani Rosol nemají šanci porazit...
Reagovat
kada.tom
No, na tohle se odmítám koukat, za to 5. set mezi Lorenzim a Švýcarem, to je bitva panečku :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Berda se cim dal vic meni stylem hry v Murrayoho. Pinky pinky,
Reagovat
Grigor_Murray
Jenže Andyho ,, pinky pinky,, narozdíl od Valacha aspoň vede k 2. místu světovýho žebříčku.
Reagovat
babolat.cz
ale koukat se na to nedá!
Reagovat
kada.tom
ale dá, Andyho hra je fantastická :-)
Reagovat
babolat.cz
asi jako britský humor...
Reagovat
Grigor_Murray
Reagovat
babolat.cz
tak to je bomba
Reagovat
Grigor_Murray
Taky si myslim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super
Reagovat
Grigor_Murray
Tak mně se třeba líbí herní styl Andyho, má skvělý technický údery, mě zase nebaví výměny o 2 míčcích (max 3)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem zapomel pridat. Andy to ma vymakany a je to jeho prirozenost. Berdych se tam posouva trochu nasilne se strachem, aby nezkazil. Je z toho takovy kockopes a bidna hra
Reagovat
smazaný uživatel
Twl, to jaou jatka :,(
Reagovat
smazaný uživatel
třicátníci letos už asi odchází, no, co se dá dělat.
Reagovat
babolat.cz
No, asi by bodla anketa, zdali do konce roku 2016 zůstane Tom v TOP10 :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že jsem si úplně zkraje sezony říkala, že ten propad je způsoben skvělými výsledky z loňska, jenže teď už asi nejde úplně ignorovat, že Tomášovi dává čím dál větší práci porazit soupeře, které by porážet měl, že s nimi i dokáže snadno prohrát a mezi ním a velkou čtyčkou není ta letitá konzistetní mezera, ale propast se zvětšuje :(
Reagovat
Kozoroh
Mám za to, že letos Tom skončí kolem 15 místa. Herní propad v porovnání s minulými léty je patrný. Proti TOP 5 je bezradný a mladí vlčáci si na něj začínají vyskakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel. Dalo se to čekat. Vlastně už jsem s tím lehce počítala minulou sezonu, ale změna trenéra ho ještě trochu nakopla a odchod z předních příček se o rok posunul. Ale letos to taky vidím na ústup.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky moc nevěřím, že současnou pozici udrží, ale zase až na 15. místo bych ho neviděl, spíš klesne na hranu desítky, pokud neudělá nečekaně nějaký velký výsledek na GS (aspoň SF). Aby spadl na 15. místo, musel by přijít zhruba o polovinu současných bodů a zas tak velký propad nečekám. Navíc z těch mladých je zatím asi Thiem jediný, který je schopný kvalitní výkony potvrzovat (téměř) na každém turnaji. Ostatním asi chvíli potrvá, než to taky dokážou stabilizovat. Když se to tak vezme, kdo vlastně Berdycha žebříčkově ohrožuje? Těsně za ním jsou jen další veteráni nebo nevyrovnaní hráči. Ferrer ho možná předběhne během antukové sezóny, ale pak zase půjde dolů. Podle mě z hráčů, kteří jsou za ním, budou na konci sezóny před Berdychem Raonic (když bude celý rok zdravý) a Thiem. Někdo další zase jen v případě mimořádného výsledku na GS (možná Čilić, Kyrgios?)
Reagovat
sprchon
Hezky Saša. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co? Jsem na půl hoďky musela odejít po skončení 1. setu a ono je srovnáno? O-ou! A to ten 1. set rozhodl až tie-break... Zverevovi chybělo málo vést 2:0. A to jsem si říkala, že při troše štěstí bude v sobotu rozhodnuto. No... rozhodnuto možná bude.
Reagovat
Lina
Asi mně roste náhradník za Rogera. Ovšem dnes by mohl jeho výkon, již klesnout, vůbec se mně neíbí, jak Toma začal drtit. :)
Reagovat
Fandina
To oblečení, co má Berďa od Adidasu v národních barvách se mi líbí. Povedlo se.
Reagovat
Kytka
Oblečení super. Za to ta hra je strašná.
Reagovat
kada.tom
co dodat, Zverev zapnul a podle toho to taky vypadá ...
Reagovat
kada.tom
po Nieminenovi to zvládl i Ekvádorec Gomez :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Tak v Zimbabwe se tenis asi moc nevede :D
Reagovat
kada.tom
no, koukám, že se hraje druhý zápas a jakýsi Garaganga vede 2-1 na sety :-D
Reagovat
Grigor_Murray
:D
Reagovat
Kozoroh
Konzistentnější výkon předvádí Berdych, ale jakmile Zverev nasadí svůj TOP, tak Berdych je bezradný, nechytá se. Zverev od stavu 0:3 do 4:3 výkon hodný TOP 5, ale pak laťka jeho hry poklesla. Kdyby nepoklesla, Berdych by prohrával 0:1 na sety.
Reagovat
Mac
no ty 2 prasata za stavu 6:6 v tbreaku, to pri nem stali vsichni svaty...snad se ted uvolni
Reagovat
Fandina
Zverev má výhodu svou výšku. Dobře podává, ledackam dosahne. Oproti dalším mladým, Dominikovi se tak nenaběhá a oproti Nickovi nehraje tak silově. Pořád se ještě vyvijí, tak uvidíme, kam to dotahne. Zatím se mi herně líbí. Občas hru zkrátí, lobne.

Berďa první set, tak ještě jeden Berďo pojď!!!
Reagovat
Mac
jo, pripomina mi hrou monfilse
Reagovat
kada.tom
No ... výhry v TB, ale teda upachtěný, hodně upachtěný. Bída.
Reagovat
EllNino
bída ? ...vždyť se hraje oboustranně velice dobrej tenis ...Zverev dává neuvěřitelný pecky z 2. servisu ... hrajou se dlouhý výměny, občas chyby, ale razance u obou neskutečná
Reagovat
kada.tom
viz Kozorohův komentář, přesně odráží i můj názor
Reagovat
Fandina
4:4 tak doufám, že teď Berďa podrží servis. Berďo pojď!!!
Reagovat
Mac
jo, uz ma strach i z tech mladejch.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak Roger byl v 18 taky schopný porážet lepší hráče, momentálně ještě Thiem a Gyros, tihle můžou být překvapením pro všechny
Reagovat
Mac
myslel jsem tim ze v krizovych situacich (bball napr.) neni schopnej dat prvni podani.
Reagovat
Grigor_Murray
Ok, souhlas :)
Reagovat
Grigor_Murray
Už mi tam ty stereotypní vuvuzaly docela štvou
Reagovat
kada.tom
Tomáš sice do zápásu vstoupil dobře, ale teď hraje strašně ... jestli s tím něco nezačne dělat, tak se zítra budou rhtá čtyřhry za stavu 2-0 pro Němce ...
Reagovat
Fandina
Lukáš v pozápasovém rozhovoru řekl, že asi měl být odvážnější. Škoda.
Reagovat
kada.tom
Marin vyhrál, Novak vyhrál, Andy vyhrál, Argentici vedou, Ital zatím má blíže k prvnímu bodu, Amerika hraje 1-1 - takže krom našich zatím pro mě vše OK :-)
Reagovat
Pe3k
Pěkný zápas na úvod, jen škoda, že to Rosi nedotáhl do vítězného konce. Nebýt dílu, kdy se Castle poprvé vyspí s Beketovou, tak bych ho možná i viděl celý...
Reagovat
Rip.win
Berďulka POJď!
Reagovat
Fandina
Berďulko pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Rip.win
Zkouška
Reagovat
Fandina
už jsi byl u psychiatra?
Reagovat
Rip.win
nevyzvídej
Reagovat
slacker
nelzi
Reagovat
George_Renel
Na digisport 2 Francie- Kanada
Reagovat
George_Renel
Nakonec asi rozhodl ten milimetrový míček na BB.
Popravdě jsem věřil dnes v Rosola více než v Berdycha.
Reagovat
kada.tom
Škoda, k výhře nebylo vůbec daleko :-(
Reagovat
rusedski
Ale dvakrát blízko taky ne. V těch 3 setech co prohrál si Lukáš na returnu prakticky nečuchl...
Reagovat
Fandina
Moc nechybělo, ale Kohli byl lepší. Bohužel.
Reagovat
Grigor_Murray
Přesně jak říkal Filip v předzápasové konferenci
Reagovat
Fandina
3:4 tak to je škody, to je škody
Reagovat
kada.tom
hmm a pak hned chyba a pak milimetrová čára ... škoda veliká
Reagovat
kada.tom
ty pí*o!!!
to byl winner, wow!!
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, ale pak... :-) každopádně ta chvíle stála za to
Reagovat
Grigor_Murray
Pěkný to bylo, Pes Filipes měl docela štěstí
Reagovat
smazaný uživatel
Nieminen, není to nějaký rekord? :-)
Reagovat
makro99
je, první penzista, co nastoupil ve Světové skupině II ;)
Reagovat
kada.tom
Andy si zlehka zatrénoval a Britové vedou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a já to nevidím :( Já jsem takový chudáček :D
Reagovat
Grigor_Murray
O moc nepřicházíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
to až ve stáří...
Reagovat
Fandina
Pátý set. Tak uvidíme. Luky pojĎ!!!
Reagovat
kada.tom
No, Lukáš získal set hlavně kvůli záseku umipreovýho rozhodčího. Každopádně teď 5. set se závěrečným TB. No, to bude zajímavý.
Reagovat
PetaM
Já bych taky chtěl získat set 6:2 díky jedné chybě rozhodčích ... :D :D
Reagovat
babolat.cz
tak úplně od pravdy, psychika je dost
Reagovat
George_Renel
Já nevím. Schválně jsem si to pustil ještě jednou. ano to HE bylo zahlášeno pozdě. Ale bylo jasně vidět, že Lukáše ten aut při odehrání rozhodil a úplně zakolísal. Hlavnímu se nedivím, že to povolil.
Nakonec aut to byl, takže spravedlnosti učiněno zadost.
Reagovat
rusedski
Oko asi povolit neměl, ale stejně tak neměl přehlédnout ten aut. Takže taková kompenzace a nakonec to spravedlivě rozsoudil jestřáb..
Reagovat
kada.tom
to povídej Kohlschreiberovi :-D
ale jinak s tebou naprosto souhlasím :-)
Reagovat
George_Renel
Ano, tak nějak.
Reagovat
kada.tom
Ou, tohle byl slušnej fail, ale tak Lukášovi to pomohlo, proč ne :-D
Reagovat
Lunej..
No umpire se seknul takže Kohli to řeší. Neměl oko povolit.
Reagovat
George_Renel
Ale aut to prostě byl.
Reagovat
Lunej..
Já vím, Němce štvalo ze umpire povolil Lukymu oko.
Reagovat
kada.tom
Lorenzi pěkně dorazil Švýcaráka 16-14 v TB 1. setu, dobře on :-)
Reagovat
Mantra
Zajímavý výsledek udělal Jarko Nieminen, vyhárl třikrát 6-0 nad Lockem (zim) - pěkný :-)
Reagovat
Fandina
Lukáš přišel o podání ve třetím setu a je to škoda, protože Kohli teď hraje na svém podání přesvědčivěji a v pohodě.
Reagovat
Roger_Federer
Vysvetly me proc to pises..my to vidime..?
Reagovat
babolat.cz
hraje si na tommra :-) ale je to zasírání vlákna...
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvětly ... ježiši. Běž zpět na základní školu.
Reagovat
Fandina
Jak víš, že to všichni vidí? Nejsi jediný na světě.
Reagovat
PetaM
Vysvětli mi, proč se jí ptáš, když my vidíme, že komentuje něco, co vidíme.
Reagovat
gigin
:-DDD kuwa to je zase špička špiček.
Reagovat
Fandina
těžké pochopit co?
Reagovat
gigin
Tebe určitě.
Reagovat
Fandina
Nepíšu to proto, aby mě kde kdo chápal.
Reagovat
Roger_Federer
A proc sem teda pises?
Reagovat
Fandina
Protože mě to baví. Pro pobavení.
Reagovat
Roger_Federer
Protoze mnoho jejich komentaru nema smysl..pokud nema pouze vtahnout nekoho do diskuze nebo to Fandina "udelat"(nutkani) proste musi
Reagovat
Fandina
Nerozumím tvé nenávisti vůči Fandině. Neznáš mě, v životě jsi mě neviděl, nevíš kdo jsem, ale tolik nenávisti. Jako kdybych ti nevím co provedla. Normální nejsi.
Reagovat
slacker
Ja rozumim
Reagovat
Fandina
ty pro mě nejsi rozhodující
Reagovat
Grigor_Murray
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako jo, Fandina má své mouchy, ale takhle bys mohl reagovat na jakýkoliv příspěvek.
Já dneska překousnu i Berďulku, nebo Berďulinku, když to pomůže. Takže: pojď! :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Nebýt Štěpce, máme v týmu samí namachrovance.
Reagovat
PetaM
Znáš je osobně? Nebo hodnotíš jen podle vzhledu?
Reagovat
babolat.cz
wtf, snad o aspikovi nelze pochybovat!
Reagovat
Grigor_Murray
Hodnotím ze zápasů na okruhu ATP, konkrétně Rosol a Berdych, Veselý mi nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, další hater :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem bohužel v práci, tak můžu sledovat jen online reportáž, což je dost na nic... Asi ten 1. set byla jen šťastná náhoda, co?
Reagovat
kada.tom
vypadá to tak, Kohlschreiber se od 2. setu dost zlepšil
Reagovat
PetaM
Vzal mu jeho první servis zápasu a pak si podržel ten svůj. Než se Filip stihl rozservírovat, tak už ten servis neměl. Od té doby pohoda no ... :)
Reagovat
kada.tom
No, Kohlschreiber už dává zapomenout na nepodařený 1. set a začíná Lukáše zvolna, ale přece přehrávat. Tak asi nic, no.
Reagovat
kada.tom
Novak s Andym zatím lehce trénují :-)))
Reagovat
babolat.cz
zdá se mi to či ne? nemá aspik na trenkách hnědku?
Reagovat
Fandina
myslíš, že se bojí?
Reagovat
Tuttovka
Vypadá to, že Filip zapnul.
Reagovat
PetaM
Na můj vkus stojí Lukáš moc blízko na ten return z prvního podání ... Pak mu to lítá všude možně ...
Reagovat
Fandina
3:3 Lukáš o podání bojuje, tak doufám, že ho neztratí ani ve druhém. Luky pojď!
Reagovat
Krisboy
Doufala jsi marně :-(
Reagovat
babolat.cz
POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ
Reagovat
Fandina
2:2 ve druhém, ale Kohli přitlačil a podává líp než v prvním. Doufám, že Lukáš se nedá. Luky pojď!
Reagovat
kada.tom
Hmm, Lukáš začal opravdu dobře a byť na konci setu už to nebylo tak suverénní, tak nakonec set dobrej. Snad Lukáš nevypne :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist